![]() |
#4921 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
przemyśl, przemyśl ![]() ![]() ![]() Przez takie właśnie numery, nasi byli tracą w naszych oczach! ![]() Pamiętam jak mój były były odstawiał "cyrki" i dzięki temu wiedziałam że dobrze zrobiłam zrywając z nim. Utwierdził mnie w tym mocniej ![]() Staram się wyłączyć na myślenie o nim, o tym co robi. Nawet przecież udawało mi się to przez te 2 mies. a tutaj bęc! Zrobił mi nadzieję i od nowa intensywniej o nim myślę...Ale mam nadzieję że na dniach coś się wyjaśni... ![]() hehehe..pan policjant był dobry! ;D Już dawno nie widziałam tak speszonego chłopaka (pomijając poniedziałkowe spotkanie z byłym ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Onazyje Czas edycji: 2009-06-08 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Raczkowanie
|
Cześć,
a ja pierwszy raz mam jakiś spadek formy... :/ Nawet mnie przez chwilę wzięło na sentymenty i miałam ochotę do niego zadzwonić... a mamy dopiero ósmy...:/ baby są jednak beznadziejne. W dodatku przez to wszystko tak kompletnie zawaliłam studia, że teraz nawet nie wiem, kiedy mam jakieś egzaminy... ![]() Przynajmniej z pracą coś ruszyło do przodu... może chociaż będę miała trochę kasy ![]() Ech przytłaczające to wszystko. Ale co do facetów, to nawet dziś (chociaż uważam, że wyglądałam jak plazma) złapałam spojrzenie kilku niezłych, więc jeszcze nie jest ze mną aż tak źle. ![]()
#4923 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sobie właśnie o nim myślę....jutro mam egzamin, nie lekki....i chciałabym żeby ze mną był, tak mentalnie....napisał powodzenia, że sobie poradzę, że trzyma kciuki....Wtedy na pewno by tak było. On mi dawał taką siłę... ![]() Kocham noce, kiedy przed snem wyobrażam sobie, że z nim jestem...Sama piszę wtedy scenariusz naszych wspólnie spędzonych chwil w przyszłości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Raczkowanie
|
Kocham noce, kiedy przed snem wyobrażam sobie, że z nim jestem...Sama piszę wtedy scenariusz naszych wspólnie spędzonych chwil w przyszłości
![]() ![]() No widzisz, ale ja mam inaczej - mimo wszystko nadal nie mam takich wyobrażeń, że znów jesteśmy razem. Znaczy, czasem się zastanawiam, jak by to wyglądało, gdyby on znowu chciał wrócić, ale w tych moich wyobrażeniach nie ma happy endu ![]() Po prostu nie wiem, nie mam pojęcia, co musiałoby się stać, żebym uwierzyła, że mogę mu czwarty raz zaufać, że tym razem mnie nie zostawi, że tym razem wie co robi i co czuje, że sama będę umiała być w tym związku sobą, wspomagać go, rozmawiać z nim, etc.etc... I nie wiem, co musiałoby się stać, żeby po tak wielkim naszym obopólnym zmęczeniu i znużeniu sobą nawzajem, nagle znowu pojawiło się jakieś zauroczenie i chemia. I co musiałoby się stać, żeby w pewnym momencie ten związek wreszcie poszedł dalej, rozwinął się, a nie jak zwykle utknął w martwym punkcie. Podsumowując: już nie wierzę w nas. ![]() Ale dziś wróciła mi lekka zazdrość, znaczy wiem, że jeśli on znajdzie sobie laskę, to przynajmniej na razie nie będę mogła się z nim przyjaźnić. Po prostu nie zniosę myśli, że on z nią sypia na naszym łóżku ![]() ![]()
#4925 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Miłego dnia!
akutualny stan: zaspałam, tęsknie ogromnie, i wkurza mnie on. (ok, dałam się wtedy ponieść, powinnam sama przerwać ten pocałunek, no ale nie oto chodzi... nie sądzicie że należałoby się chociaż głupie "przepraszam"?)
#4926 |
Zadomowienie
|
A u mnie miajaja dzis 4 tyg odkad sie rozstalismy. Szybko minelo, sama nie wierze ze to juz tak dlugo, bo wciaz czuje jakby to byla swieza sprawa. Co prawda nie rozpaczam jak na poczatku, nie zadreczam sie, nie placze. Nie przezywam az takich hustawek nastrojow, wyciszylam sie troche. Chociaz nadal bywa ciezko. Ale przez ostatnich kilka dni juz prawie w ogole o nim nie mysle
![]() ![]() ![]() A wiecie dlaczego? Znalazlam sobie zastepczy temat ;P I nie chodzi o zadnego chlopaka. Po prostu pojawila sie okazja zeby w wakacje pojechac stopem na Bałkany, na jakies 2-3 tyg. A to jedno z moich najwiekszych marzen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Ale mój dzień do takich należeć nie będzie.Rozchorowałam się...i spędzę dzień w łóżku ... ![]() Ja myśle, że on nie czuję sie niczemu winny.<Nie wiem czy dobrze pamietam Twoją sytuację >.Myśle że to była chwila przypływu uczuć... I niestety prawda jest taka,że jeśli Ty byś sie nie zgodziła on by nie wziął tego co chce.A tak dostał swoje i tyle. Faceci juz tacy są jak mogą korzystają z okazji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Raczkowanie
|
ajjjjjjjjjjjj dostalam wkoncu 4 z egzaminu
![]() ![]() ![]() juz dzisiaj wymyslilam sobie sprzatanie w ubraniach ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki !!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabyś do niego wrócić gdybyś miała taką możliwość? Gdyby podjął decydujące kroki? Cytat:
Emocje emocjami, na drugi raz trzeba trzymać je na wodzy i podchodzić z dystansem, chociaż to do łatwych nie należy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też coś chyba bierze, mam lekki katar, muszę uważać. Cytat:
![]()
![]() |
#4930 | |||
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj poszlam z dziewczynami sie opalac
![]() ![]() ![]() Moj TZ wyjechal 2 tyg temu za granice, wczoraj mi powiedzial, ze bardzo mnie kocha i ze za 2 miesiace przyjedzie, ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie ![]() Czuje, ze milosc do Nas powraca, ze nie bedzie juz humorkow i buczenia na siebie, za duzo czasu jestesmy oddzieleni od siebie.. Powiedzialam mu nawet, ze jade w weekend ze znajomymi nad jezioro na co odpowiedzial"to dobrze, chociaz nie bedziesz siedziala w domu" Kiedys by pewnie na to powiedzial, ze nigdzie nie jade bo cos mi sie stanie itd, itp.. Mam cicha nadzieje, ze zmieni sie wszystko w naszym zwiazku, pare dni temu nie chcialam z nim byc i nie chcialam go sluchac, ale jego placz i przekonywanie ze nigdy juz tak nie bedzie przekonaly mnie do powrotu... ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Na szczescie narazie mnie zapewnia, ze nigdy nie bedzie z inna wiec odchodza takie mysli ode mnie kiedy sie klocimy.. Czy Ty nie chcesz juz do niego wrocic i dac mu kolejna szanse? Zaufac? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
A ja dalej o nim mysle... sama nie wiem czemu... moze przez ta uczelnie... nie spotkałam go i mam nadzieje ze juz nigdy nie spotkam...
wiecie, dziwnie mi jakos... jakos tak ciezko mi dalej w to uwierzyc ze to sie tak skonczyło...
![]() |
#4932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm też mam czasem takie myśli...zwłaszcza jak intensywnie myślę o nim ...jak myślę,że on jest gdzieś bezemnie....zastanawiam się jak jemu może być z tym dobrze..nie dochodzi to do mnie...bo byliśmy tacy szczęśliwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja czasami też łapałam się na tym, że nie mogłam w to uwierzyć, jednak odetchnęłam z ulgą, że to skończyło się. Że tak jest lepiej. Że nasz związek nie mógł dłużej trwać, a jeśli tak - prędzej czy później by się skończył. To nie była miłość mojego życia. Na początku rozstania miałam niezłą schizę - chciałam napisać do niego, że rozstaję się z chłopakiem. ![]() Kiedy powiedziałam o tym mamie, bardzo się zmartwiła. Musisz przyjąć to do wiadomości. Skończyło się i być może nie wróci. Zamknij już ten rozdział, zajmij się teraźniejszością, czekaj na lepszą przyszłość. Będzie dobrze! ![]()
![]() |
#4934 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, tak wiem że to są marzenia, ale bardzo chciała bym żeby się spełniły... ![]() Brakuje mi jego uśmiechu, spontaniczności, paplania czasami bez sensu ![]() może zagadam do niego za parę dni, tak po koleżeńsku...W końcu zbliżają się wakacje, ta pora roku jest taka optymistyczna.... AAA mam b,dobry humor dzisiaj!!! Dostałam 4,5 z egzaminu!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miej go na oku, bądź ostrożna. Jednak nie daj się zawładnąć myślom o nim. Wrzuć na luz. ![]()
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... on znowu do mnie pisał...
Ze zdał dzis egzamin, ze mu sie chyba uda wszystko zaliczyć... i pytał znowu co u mnie... napisałam zeby przestał do mnie pisać, ze juz wystarczajaco duzo złego mnie spotkało z jego striny i nie chce miec z nim kontaktu... Przepraszał mnie za wszystko co wtedy powiedział, mowił ze to wszystko powiedził w złości, ze nie chciał tak mówić... ze uważa nasz zwiazek za udany, ze było duzo szczesliwych chwil, ze tez duzo było nieporozumień... ze wie ze zasługuje na szczescie i prawdziwa miłosc, a on jest niedojrzały chyba i ze nie dorosł do zwiazku ze mna... ja mu napisałam ze nie chce miec z nim kontaktu i go nie potrzebuje... On na to ze ma nadzieje ze kiedys z nim bede chciała rozmawiać i zebysmy sie umówili tak ze jak wszystko sobie poukładam, nie bede go kochać itp to zebym do niego napisała... Nie wiem czy do niego dotarło ze nie chce miec z nim kontaktu, do konca nie jestem przekonana o tym.. mam nadzieje ze tak.. I podkreslam, zeby zadna nowa osoba nie myslała ze on chce do mnie wrócić czy cos w tym stylu... on ma nowa dziewczyne i jest z nia szczesliwy... Co myslicie dziewczyny?? NoFood?? Paula?? Niezmienna??
#4937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
paula-zla
Jeszcze tak predko nie pojade :/ U mnie sesja kończy sie dopiero na początku lipca, poza tym musze sie dostosowac do kolegi tez, pewnie ruszymy koniec lipca/poczatek sierpnia. Ale mimo ze zostalo jeszcze tyle czasu to juz zaczynam swirowac ![]() ![]() ![]() ![]() Wenus1988 Ja tez nie mam kasy za bardzo, ale to wyjazd niskobudzetowy jest ![]() ![]() Sim Prawie zadna z nas nie chce wierzyc, ze to sie tak skonczylo. Ja tez nie chce, przez dlugi czas wszystko robilam z mysla o nim (ubieralam sie ladnie zeby jemu sie podobalo, kiedy kupowalam ksiazki/plyty zastanawialam sie czy jemu by sie podobaly, ogladajac filmy myslalam czy... itd. Ale codziennie wmawiam sobie, ze tak sie stalo, jest i juz, ze nie ma co sie ludzic, zwodzic, trzeba wziac sie w garsc i robic wszystko z mysla o sobie a nie o nim. Trzymaj sie, musi byc lepiej w koncu. Moze jak sie skonczy sesja wybierz sie tez na porzadne wakacje, oderwij sie od wszystkiego co Ci sie z nim kojarzy ![]() Jak znowu napisze nie odzywaj sie chocby mial pisac co 5 sekund. Jak nie dostanie odpowiedzi kolejny raz, znudzi mu sie i moze nareszcie da Ci spokoj. I tak jak napisalas- on nie chce do Ciebie wrocic, ale to akurat szczescie w nieszczesciu. Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2009-06-09 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczynki
![]() Onazyje ehhh ![]() ![]() ![]() nie chce zebys sie sparzyla...ale wiem jak to jest;pp i powiem Ci,ze jakos czasami wole miec glupia nadzieje i miec taki super humor i motylki w brzuchu niz nie miec :p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale chyba nie jechał by do mnie w środku nocy po tym jak się do niego pierw raz od 2 miesięcy odezwałam, jakby go to nie ruszyło choć trochę? Albo te smsy i chęć spotkania?? No nie wiem, nie wiem.....nie mogę za nim nadążyć. nigdy nie mogłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mnie się, że mówił szczerze. Miał dobre intencje. Chciał uspokoić, załagodzić Wasze stosunki "po", które były nie tyle co napięte, ale bardzo nieprzyjemne - z jego winy. Mimo wszystko, niech on uszanuje Twoje zdanie, niech przestanie pisać. Dałaś mu wyraźnie do zrozumienia, że nie masz ochoty na kontaktowanie się z nim. I bardzo dobrze, że postawiłaś na konkrety. Myślę, że ostatecznie trafiło to do niego, chociaż nie do końca mógł to przełknąć. Nie chce stracić dobrej znajomej w Tobie, w końcu 3 lata to szmat czasu, można dobrze poznać drugą osobę. Mam nadzieję, że weźmie to sobie do serca i zamknie buzie na kłódkę. A Ty zajmij się sobą, postaw na własne ja! ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Jeżeli naprawdę (!) będzie mu zależało to będzie góry przenosił, aby Wam się ułożyło. Jeżeli nie... to niewarto. ![]() Odnośnie pana sprzedawcy - zaczynam wariować! ![]() Jak tam nie pójdę to chyba wykituję z bezradności. ![]() Cytat:
![]() Rany, tak bardzo bym chciała gdzieś pojechać w dłuższą podróż. Tak wiele miejsc chciałabym zobaczyć - Londyn, Stany, Indie, Hiszpanię... A na stałe mogłabym mieszkać w Krakowie. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4942 |
Raczkowanie
|
ehh jak tak czytam ten watek o tych eksach;p to cos mnie wzielo na zastanawianie sie...
czy on jeszcze z nia gada;p mowil mi ,ze nie..alee wiecie... jeszcze ona miala teraz opis : inxs -" never tear us apart" ioczywiscie ja ta piosenke interpretuje pod nich;/ :/ glupol ze mnie ![]() ja w tamtym roku bylam w chorwacji i mialam jechac jeszcze do Hiszpani na oboz studencki;p ale zrezygnowalam na rzecz gór z moim lubym:PPPP ekksss!:d |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
Paula, jeszcze tam wszedzie pojedziesz
![]() A co do pana sprzedawcy to widze, ze niezle sie wkrecilas ![]() ![]() ![]() ![]() Paperlove tylko teraz nie waz sie z niczego dla niego zrezygnowac. Przynajmniej poki nie jestes PEWNA ze warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie, wkręciłam się i poniekąd zaczynam tego żałować - nagle doznałam olśnienia, że może on tak naprawdę wcale mnie nie kojarzy, a może to spojrzenie było beznamiętne totalnie. Moja wyobraźnia ma naprawdę duże pole do popisu. Często nadinterpretuję różne gesty i potem wychodzi moja naiwność. I w sumie nie wiem co z tym fantem zrobić, boję się wyjść na głupka, najwyżej nie będę tam przychodzić [chwała Panu, że to nie jest mój ulubiony sklep ![]()
![]() |
#4945 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hehe...ale na Ciebie podziałał pan sprzedawca ! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja 2 lata temu byłam w Grecji na obozie. Było super! W ogóle na wakacjach za granicą jest inny klimat, zapomina się o wszystkich troskach, skupia się na zabawie, na nowych znajomościach...Taki wypad przydał by mi się w tym roku.. ![]() A Grecy to tacy napaleni są! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do pana z diverse'a to mysle, ze nic nie nadinterpretujesz. Kobiety potrafia zauwazyc kiedy sie komus podobaja, wiem z wlasnego doswiadczenia. Jesli wydaje mi sie, ze sie komus podobam to sie potem zazwyczaj sprawdza. Ale wiem jak to jest, mi tez baaardzo ciezko byloby sie zdecydowac na te akcje z kartka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewuchy, przestańcie analizować do diaska! Nie ma nad czym myśleć, powinniście zainteresować się tylko i wyłącznie sobą. Odnośnie wakacji za granicą też to słyszałam. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę,że teraz pownien dać Ci spokój.Oby to do niego dotarło.... Paula koniecznie poderwać pana sprzedawcę...kto nie ryzykuje ten nie ma ![]() ![]() Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-06-09 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj tak. Jak szłyśmy z koleżankami po ulicy to tak nas zaczepiali Grecy, ruscy i bóg wie kto jeszcze ![]() ![]() można było się dowartościować, można . hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż potrafię trzymać ręke na pulsie, pilnować budżetu, kiedy wiem, że moje oszczędności topnieją. Tak jest na przykład teraz - czekam na wyprzedaże, wiem co chcę sobie kupić, co jest mi potrzebne i tego będę się trzymać [wszystko zapisuję w notatniku ![]() Dziękuję Wam za wszystkie rady i wskazówki odnośnie pana sprzedawcy. ![]() Cieszę się, że mnie tak wspieracie! Dużo mi to daje, choć ciężko mnie się przełamać. Może to ulegnie zmianie i w końcu się odważę, albo na pierwszy ogień pójdzie mój uśmiech. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.