|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam wieczorowa pora...
Ktos tu mowil o pogodzie... . Bylam w siodmym niebie jak wychodzac do pracy ubralam sukienke bez plecow i nie zakladalam rajstopek. Nie wspomne ze teraz leje i jest strasznie zimno .... A juz mialam nadzieje ze bedzie sliczna pogoda....Podczytuje was moje drogie ale nie mam za bardzo jak odpisywac. W pracy mnostwo pracy do opanowania mam bo za 2 tyg moja opiekunka ma urlop i bede sama na placu boju na 3 tyg wiec musze jak najwiecej spraw opanowac . Wczoraj podczas szarzy chow-chow`a pozbylam sie drastycznie wlasnego osobistego paznokcia. Zlamal mi sie az do miesa jak to sie mowi, kiedy chcialam zlapac nasze 13 kg malenstwo a ta mi sie wysmykla. Teraz chodze ze sliczna kukielka na palcu wskazujacym prawej reki i nawet nie mam jak dlugopisu zlapac bo booooli. W dodatku nasza pieknosc dzis stracila ostatni kiel (strasznie szybko dokonala tej wymiany na nowe) i teraz tylko czekamy az jej urosna wszystkie zebiska . Moi rodzice juz nie moga sie doczekac naszego przyjazdu moze uda nam sie wyjechac we czwartek, bo piatek mam wolny. Co prawda do odpracowani, ale co to sa 4 godz do odrobienia na 5 dni roboczych Izus czaruje razem z Toba. Malutka no i dobrze ze chrzestnym bedzie ktos inny Agaciorku udanych pertraktacji z Majeczka ![]() Kasik czekamy na zdjeciory z weselicha. Skoro jestes zachwycona PM to trzeba ja obejrzec ![]() Zmykam do malzonka bo juz lezy w lozeczku i zerka na mnie znad swojej nowej ksiazeczki Cejrowskiego |
|
|
|
#2552 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ale ten czas leci no i przytul Dawidka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas leje... bleeee... ale chociaż w dzień było ciepło
|
|
|
#2553 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzałam na chwilkę, a tu pustki jak nigdy - wszystkie się do mężulków tulą
A ja dziś zaszalałam i zrobiłam dla siebie jeden komplecik plus naszyjnik taki kolorowy perełkowy ..... no i kupiłam buciorki wymarzone ..... chyba ze dwa miesiące za takimi łaziłam a kupiłam w sklepiku pod moim blokiem ..... oczywiscie wklejam fotoski bo żem chwalipięta w łep walnięta ....
|
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się tulę do laptopa komplecik śliczny ![]() butki w sam raz dla Pani dr ![]() Dagetku-Widgetku musiało boleć
|
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak swoją drogą to to po tamtej akcji w metrze odechciało mi się takich butków a dzisiaj przymierzyłam i się na nie zdecydowałam ..... mam nadzieję, że uda mi się uniknąć spoconych zboczuchów ![]() Dzasta u mnie mój małż tuli się do nowego laptopika, którego kupił za stupendium UE dla doktorantów i do nowej drukarki ten to dopiero zbok |
|
|
|
|
#2556 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Właśnie usłyszałam:" Ty jesteś uzależniona od wizażu" - moj mąż
Nie miałam dzisiaj czasu w pracy a po pracy też dałam po robocie. Była u mnie straszna burza i tak lało, że szok...niedawno się skończyła a deszcz jeszcze pada...brrrrrDobra chyba dwa zdjęcia mi wlazły. Sukienkę chyba oddam bo się sobie jakoś w niej nie podobam. Cytat:
Ale tekścior z tą ciążą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za kciukiA wieczór panieński...to zazwyczaj fajna impreza, lubię takie sama chętnie bym się wybrała ale z moim "pozostałych" panienek jakoś żadna się nie kwapi Cytat:
![]() Ojoj aż mnie ciary przeszły z tym paznokciem Cytat:
Mistrzunio z Ciebie na serioCytat:
|
|||||||
|
|
|
#2557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz maluszek najwazniejszy.......:ehem : Cytat:
hehe zawsze klepie ja po dupce jak mi wystawia wiec mysle ze sie nie odwazy ![]() Cytat:
![]() buziki ekstra gosia fajna ta kiecka
|
|
#2558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam też naszyjnik z czarnych pereł ( z poswiatą fioletu) które mi teść przywiózł z tajlandii - są przecudne ...... no i znów się chwalę |
|
|
|
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello Peemeczki kochane Witam po dłuższej przerwie Myślałam, że więcej będę nadrabiać ale coś mizernie Myślałam że chociaz integracja wieczorem będzie - no i była.... przy piwku na świeżym powietrzu uczestnicy przez bite 2 godz gadali o pracy ![]() monai - czekam na fotki sukieneczi i bucików ![]() Milibili - zaciekawiłaś mnie tym pudrem shiseido - ja jakoś wogóle żadnko mogę trafić na dobry puder i z reguły kupuję ciągle nowe i potem leżą mi w szafce. A ten to drogi jest pewnie ? czeko79 - ładna biżu wyobraziam tez sobie ciebie w penej gali z krzakiem pod pacha Daguś - remont się posuwa jak widzę do przodu Z ludźmi już tak zawsze jest - najpierw sami remontujemy i wiercimy namiętnie kilka kilkanaście dni, a potem przeszkadza nam jak ktos inny remontuje i chodzimy się bulwersować I pazurki bym chciała zobaczyc - coś ładnie wyglądały na nk, coś tam sama fajnego stworzyłaś no a ból złamanego pazurka - rozumiem bardzo kotek za stosunki z mezem dzasta ![]() kasienka wyszalalas sie widze na weselichu wygladalas cudnie ![]() marta - czekam na dojładniejszą relację co tam było na weselichu ![]() moonik - niezłe musiało byc to panieńskie - i tekst z "ostatnią dziewicą" gosia - super te buciki dokoncze odpisywanie pozniej bo dyr wzywa.....
poza tym co ja znow pokombinowalam na klawiaturze ze mi literki sie poprzestawialy ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-10 o 09:50 Powód: klawiature zepsulam ... dyr wzywał .... już jestem znów ;) |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo widzisz ja ubieram tylko na specjalne okazje a moje perly leza -jeszcze nie mialy okazji piescic mojej szyji!! ja dzis wstalam lewa noga- wszystko mnie wkurza!! i nie wiem czy w kogo nozem nie rzuce ![]() wszystko leci mi z rak i do tego jestem zla sama na siebie!!szkoda gadac...
|
|
#2561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomysł z prezentem, który wręcza tatusiowi synuś bossssski - chciałabym zobaczyć jego minę - super to musiało wyglądać Cytat:
przykro mi z powodu paznokcia , nie myślałam, że ona już jest taka duża ![]() gratulacje z okazji utraty kła i fajowo, że piątek masz wolny, bo my z mężem niestety pracujemy ![]() Cytat:
miłego dnia lachonki |
|||
|
|
|
#2562 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziadkowie juz wtedy 3 prawnuka (wnuków maja 24 czy jakos tak)i nie oszukujmy sie ale komfort na pewno wiekszy dla mnie bo juz bez brzucha w upaly ![]() nio ale to jest tylko gdybanie ![]() Cytat:
ale to tez mi sie tylko tak wydaje bo to malutka kruszynka jeszcze ![]() lecem do sklepaja bo pospalam za dlugo dzisiaj i jakos tak wolno sie zbieram do wszystkiego Buziakam
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brac takie malenstwo ze soba??odpada!! za duzy halas i tlum ludzi, ktorzy chcielby pewnie brac mala na rece.... ale to jescze rozwaze bo lokal w ktorym bedzie wesele jest 3 min piechotka od domu wiec ewentualnie moglabym wziac mala i jezdzic na spacerki do domku na karmienie.....
|
|
#2564 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawdziwe perły powiadasz... mmm fajnie. Cytat:
ale mąż ostatnio tez reaguje, że siedzę i najlepsze jest jak mi zerka jaka strona...no i oczywiście zawsze WIZAŻ-no to on na to.."znowu"![]() A świstak na to niemożliwe... ![]() Fajniuchne spodinki, butki to już nie dla mnie,a sukienka śliczna jest. Cytat:
A te plecionki Twoje... ![]() Buciki szekszowne ![]() Cytat:
![]() Aleś to opisała obrazowo, że aż mi się brwi zmarszczyły... Szczerbatko-pięknotka... ![]() Ojj to czarowanie to coś nie pomaga, bo dziś tez kiepściutko na dworq. Cytat:
![]() No ładne poszukiwania psa... ![]() No to panieński wyśmienity... ![]() Oddaliście ostatnią dziwicę... Cytat:
Chociaż widoki pooglądałaś...to już coś.. Ja też ciągle ten schift lewy z CTRL wciskam, a potem jak już monolog napisze gigantyczny, to można sie zdenerwować... ![]() Jadę na polowanko malusiej torebuchny, takiej na co dzień...(chciałam napisać do latania, ale zaraz mi napisały byście, że po co mi torebka do latania... )Jak tam kotuś? Kinuś co u Ciebie? Gdzie pozostałe dziołchy?? Cytat:
Jadę na zakupki, kupic coś komuś?
|
|||||||
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wsio ok, zapracowana trochę jestem, więc nie zaglądam często na wizaz
![]() udanych zakupków |
|
|
|
#2566 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekstra buciorki. Nadal boli ![]() Cytat:
Cytat:
heheh. Szkoda ze nei widzialas mego meza jak mu pokazalam tego paznokcia, myslalam ze biedak zemdleje i bede go cucic ![]() Cytat:
co by nie skapcanic jak oni Cytat:
Cytat:
Cytat:
. A u nas peiken slonce ![]() Skoro lecisz na zakupy to poprosze kruskawki, od paru dni chodzi za mna ciasto z truskawkami wiec czas cos upiec |
|||||||
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych zakupow Cytat:
pozatym moglabym zawieźć mala tesciowej ale musialabym i tak przeciez odciagac pokarm bo by mi cyce rozwalilo , a nie bede chyba odciagac w kiblu.....wiec zostaja mi dwa wyjscia albo nie isc wcale....albo isc z mala......
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie odpoczywam chwilę przy kawce z mlekiem porozliczałam trochę delegacji, wypłaciłam kolegom diety i chwila relaksu teraz , no i kanapkę trza w końcu zjeść |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Robię strajk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Właśnie napisałam mega posta z odpowiedziami na wszystko i szlag mi go trafił Enyłej : w skrócie: Witajcie szkraby. Dziekuję Wam za miłe słowa związane z moim wizerunem weselnym ![]() Dla Dawidka buzi Fotki postaram się Wam wrzucić Czeko- boskie biżu i buty cudne. Ja wklejam poniżej swoje czerwoniaste zakupione niedawno na all. Gosieńka- pokazuj się w sukience, bo nie wierze, że zle Ci w niej! jest bardzo ladna Więcej grzechów nie pamietam, ale nie mam siły od nowa cytować, usuwać emotek itp. Ajm wery sorewicz Lof
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-06-10 o 14:23 Powód: Zapomniałam Was wytłuścić :DDD |
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tteraz to juz jest i fociak i super bucik . Sama zem go na all ogladala, ale ja niestety buciory muszem przymierzac
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-10 o 14:28 Powód: Bo Kasik dodala zdjecie :) |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- uffffffffff to dobrze, że mi ich nie sprzątnęłaś i je ubóstwiam wręcz ![]() Zaraz kończę pracę i trza mysleć o pakowaniu... bo wieczorkiem robimy through <sru> nad morze ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam zgonić na kogoś moją nieobecność ![]() Wszystko przez Karola Czuję się rozgrzeszona
|
|
#2572 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i bardzo chcę zobaczyć Twój wątek na pazurkowym Cytat:
Acha - i jeszcze zazdraszczam tej wyprawy nad morze
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-06-10 o 14:42 Powód: Kasi morze trza wytłuścić :D |
||
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto tu kogo zagaduje ja staram się ciężko pracować
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
No kina - to tak jak ja od rana - tylko coś mi nie wychodzi
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, jakiś zły dzień dziś
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę Was trochę oszpecić <wytłuścić>, bo kiepsko przy Was wypadam ze swoją oponą po powrocie powiem Wam czy było czego zazdraszczać trzymajcie paluchy za pogodę , żeby nas chociaż nie zalało ![]() uderz w stół... a nozyce.... no wiecie
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-06-10 o 14:48 |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wcale się nie licytuję Za pogodę
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
no i się pogoda ... się zrypała
a ja mam sandałki i bose nogi dziś
|
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam zapasowe rajstopki w szufladzie mogę pożyczyć
![]() A ja sobie słucham prób festiwalowych Nie wiem czy Wam mówiłam ale prauję koło amfiteatru i już zaczeły się próby przed festiwalem. Otworzyłam sobie okno i lukam co tam
|
|
|
|
#2580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To udanego pakowania i jeszcze bardziej udanego wyjazdu Cytat:
Cytat:
Cytat:
A moj maz dzwonil wlasnie do glazurnika i chlopak konczy juz kuchnie. Mowi ze do niedzieli skonczy tez przedpokoj. A od poniedzialku łata sciany |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

. Bylam w siodmym niebie jak wychodzac do pracy ubralam sukienke bez plecow i nie zakladalam rajstopek. Nie wspomne ze teraz leje i jest strasznie zimno .... A juz mialam nadzieje ze bedzie sliczna pogoda....
. 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

no i przytul Dawidka
z tego co mi gin daje do zrozumienia ze tydzien przed terminem zabierze mnie do siebie do szpitala na wywolanie (robi tak bo ja sem z cze-wy a on pracuje w katowicach) a tydzien przed terminem to wyszlabym przy dobrych wiatrach w sam raz na 15 dlatego wolalabym te 2 tyg przed terminem... wiem wydziwiam ale to takie moje gdybania

ja się tulę do laptopa 

za stosunki z mezem