Żony doskonałe PM2008 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 22:12   #2551
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Witam wieczorowa pora...

Ktos tu mowil o pogodzie... . Bylam w siodmym niebie jak wychodzac do pracy ubralam sukienke bez plecow i nie zakladalam rajstopek. Nie wspomne ze teraz leje i jest strasznie zimno .... A juz mialam nadzieje ze bedzie sliczna pogoda....

Podczytuje was moje drogie ale nie mam za bardzo jak odpisywac. W pracy mnostwo pracy do opanowania mam bo za 2 tyg moja opiekunka ma urlop i bede sama na placu boju na 3 tyg wiec musze jak najwiecej spraw opanowac .

Wczoraj podczas szarzy chow-chow`a pozbylam sie drastycznie wlasnego osobistego paznokcia. Zlamal mi sie az do miesa jak to sie mowi, kiedy chcialam zlapac nasze 13 kg malenstwo a ta mi sie wysmykla. Teraz chodze ze sliczna kukielka na palcu wskazujacym prawej reki i nawet nie mam jak dlugopisu zlapac bo booooli.

W dodatku nasza pieknosc dzis stracila ostatni kiel (strasznie szybko dokonala tej wymiany na nowe) i teraz tylko czekamy az jej urosna wszystkie zebiska . Moi rodzice juz nie moga sie doczekac naszego przyjazdu moze uda nam sie wyjechac we czwartek, bo piatek mam wolny. Co prawda do odpracowani, ale co to sa 4 godz do odrobienia na 5 dni roboczych

Izus czaruje razem z Toba.

Malutka no i dobrze ze chrzestnym bedzie ktos inny

Agaciorku udanych pertraktacji z Majeczka

Kasik czekamy na zdjeciory z weselicha. Skoro jestes zachwycona PM to trzeba ja obejrzec

Zmykam do malzonka bo juz lezy w lozeczku i zerka na mnie znad swojej nowej ksiazeczki Cejrowskiego
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:24   #2552
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dawidek kończy dzisiaj 2 miesiące
ale ten czas leci no i przytul Dawidka

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
termin mam 19 sierpnia... a 15 jest 50 rocznica slubu dziakow i fajnie by bylo byc na niej juz we troje... z tego co mi gin daje do zrozumienia ze tydzien przed terminem zabierze mnie do siebie do szpitala na wywolanie (robi tak bo ja sem z cze-wy a on pracuje w katowicach) a tydzien przed terminem to wyszlabym przy dobrych wiatrach w sam raz na 15 dlatego wolalabym te 2 tyg przed terminem... wiem wydziwiam ale to takie moje gdybania
ale motasz

Cytat:
A nie pochwaliłam się tym, że mój mąż ma dzisiaj 33- te urodziny synkowi zawiesiłam na rączce torebkę z prezentem i tak poszliśmy do męża. Się uśmiał jak nas zobaczył, dostał portfel, a w środku były 33 grosze
ooo... jaki fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
CO za pogoda.... Kiedy będzie normalnie można wyjść i mieć nadzieję, że deszcz nie zaskoczy...

Chyba trzeba naszych czarów...
A sio brzydka pogodo!!
podbijam pytanie
u nas leje... bleeee... ale chociaż w dzień było ciepło

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:29   #2553
czekoladka79
Zadomowienie

Zajrzałam na chwilkę, a tu pustki jak nigdy - wszystkie się do mężulków tulą tylko ja siedzę i klecę dziesiąty już komplet biżu .... wzrok mi już siada ..... w pracy osiem godzin przed kompem, wracam do domu i jak nie nauka to dłubanie przy biżutkach.

A ja dziś zaszalałam i zrobiłam dla siebie jeden komplecik plus naszyjnik taki kolorowy perełkowy ..... no i kupiłam buciorki wymarzone ..... chyba ze dwa miesiące za takimi łaziłam a kupiłam w sklepiku pod moim blokiem ..... oczywiscie wklejam fotoski bo żem chwalipięta w łep walnięta ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6090203.jpg (33,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6090229.jpg (45,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6090233.jpg (133,7 KB, 21 załadowań)
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:42   #2554
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Zajrzałam na chwilkę, a tu pustki jak nigdy - wszystkie się do mężulków tulą tylko ja siedzę i klecę dziesiąty już komplet biżu .... wzrok mi już siada ..... w pracy osiem godzin przed kompem, wracam do domu i jak nie nauka to dłubanie przy biżutkach.

A ja dziś zaszalałam i zrobiłam dla siebie jeden komplecik plus naszyjnik taki kolorowy perełkowy ..... no i kupiłam buciorki wymarzone ..... chyba ze dwa miesiące za takimi łaziłam a kupiłam w sklepiku pod moim blokiem ..... oczywiscie wklejam fotoski bo żem chwalipięta w łep walnięta ....
nie wszystkie się tulą do mężów ja się tulę do laptopa taki mój już los
komplecik śliczny
butki w sam raz dla Pani dr

Dagetku-Widgetku musiało boleć

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 22:55   #2555
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
komplecik śliczny
butki w sam raz dla Pani dr
ekhem co do butków ..... to ostatnio w metrze jechała dziewczyna w podobnych butkach i trafił jej się chyba jakiś ostry fetyszysta - stał za nią, sapał i pomimo tłoku gapił się obśliniony i czerwiony na ryju na te buty ...... ciekawe ile miał orgazmów przez te pięć przystanków

A tak swoją drogą to to po tamtej akcji w metrze odechciało mi się takich butków a dzisiaj przymierzyłam i się na nie zdecydowałam ..... mam nadzieję, że uda mi się uniknąć spoconych zboczuchów

Dzasta u mnie mój małż tuli się do nowego laptopika, którego kupił za stupendium UE dla doktorantów i do nowej drukarki ten to dopiero zbok
Stary 2009-06-09, 23:01   #2556
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Właśnie usłyszałam:" Ty jesteś uzależniona od wizażu" - moj mąż Nie miałam dzisiaj czasu w pracy a po pracy też dałam po robocie. Była u mnie straszna burza i tak lało, że szok...niedawno się skończyła a deszcz jeszcze pada...brrrrr

Dobra chyba dwa zdjęcia mi wlazły. Sukienkę chyba oddam bo się sobie jakoś w niej nie podobam.
Cytat:
Dawidek kończy dzisiaj 2 miesiące
Zresztą ona usłyszała nie dawno od niego, że UWAGA ta ciąża jeszcze jej bokiem wyjdzie
O kurcze...padam na ryjec ale jak zdrowie Dawidka w dwumiesięcznicę to wypiję
Ale tekścior z tą ciążą

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
juz sie nie moge doczekac!!
mała mi spac nie daje bo tak sie wierci w brzuszku....jakby chciala wyjsc!
ona też chce efekty remontu zobaczyć

Cytat:
A nie pochwaliłam się tym, że mój mąż ma dzisiaj 33- te urodziny synkowi zawiesiłam na rączce torebkę z prezentem i tak poszliśmy do męża. Się uśmiał jak nas zobaczył, dostał portfel, a w środku były 33 grosze
Fajnie to wymyśliłaś

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
a zdecydowaliście gdzie jedziecie, czy liczycie na last minute i to co się trafi?
no i za wyjazd
Bierzemy super lasta, ale trzymam rękę na pulsie dzięki za kciuki
A wieczór panieński...to zazwyczaj fajna impreza, lubię takie sama chętnie bym się wybrała ale z moim "pozostałych" panienek jakoś żadna się nie kwapi

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ktos tu mowil o pogodzie... . Bylam w siodmym niebie jak wychodzac do pracy ubralam sukienke bez plecow i nie zakladalam rajstopek. Nie wspomne ze teraz leje i jest strasznie zimno .... A juz mialam nadzieje ze bedzie sliczna pogoda....

Wczoraj podczas szarzy chow-chow`a pozbylam sie drastycznie wlasnego osobistego paznokcia. Zlamal mi sie az do miesa jak to sie mowi, kiedy chcialam zlapac nasze 13 kg malenstwo
Ta pogoda to masakra. Jutro idę zrobić sobie nogi, ciekawe tylko czy klapki będzie mi dane założyć

Ojoj aż mnie ciary przeszły z tym paznokciem

Cytat:
A ja dziś zaszalałam i zrobiłam dla siebie jeden komplecik plus naszyjnik taki kolorowy perełkowy ..... no i kupiłam buciorki wymarzone ..... chyba ze dwa miesiące za takimi łaziłam
Wszystko fajne. Wprawdzie zazwyczaj nie noszę takiej biżu ale lubię zawsze popatrzeć Mistrzunio z Ciebie na serio

Cytat:
Hmmm...dobrze, że masz laptopa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6081340.jpg (146,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6081338.jpg (129,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6081339.jpg (152,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6081341.jpg (141,2 KB, 13 załadowań)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 23:22   #2557
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
No i grzmi u nas

my też musimy zrezygnować z wesela u naszych znajomych, bo robią je w innym województwie, a przecież z takim maluszkiem nie będę się tłukła tak daleko samochodem, ani nie zostawię go z moją mamą
oo to spoznione juz zyczona dla tż
teraz maluszek najwazniejszy.......:ehem :

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

fajnie ze tak wszystko szybko idzie
a moze juz jej sie spieszy do nas??
spoko ma czas .....niech sobie posiedzi w brzuszku jeszcze 7 tygodni.....

Cytat:

No to już ustalaj z niunią....
hehe zawsze klepie ja po dupce jak mi wystawia wiec mysle ze sie nie odwazy

Cytat:

mam podobny naszyjnik tylko ze z prawdziwych pereł! tż mi kupil na Majorce jak bylismy w fabryce pereł
buziki ekstra

gosia fajna ta kiecka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 23:42   #2558
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
mam podobny naszyjnik tylko ze z prawdziwych pereł! tż mi kupil na Majorce jak bylismy w fabryce pereł
buziki ekstra
czeko21 te też są prawdziwe - a najprostszy sposób zeby to sprawdzić to podpalić zapalniczką - prawdziwa perła nawet się nie nadtopi a sztuczna wiadomo ja mam też naszyjnik z czarnych pereł ( z poswiatą fioletu) które mi teść przywiózł z tajlandii - są przecudne ...... no i znów się chwalę
Stary 2009-06-10, 09:22   #2559
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hello Peemeczki kochane

Witam po dłuższej przerwie Myślałam, że więcej będę nadrabiać ale coś mizernie Wczoraj wróciłam z tej Warszawy póżnym wieczorem. Szkolenie takie sobie - niewiele się dowiedziałam ponadto co już wiedziałam Myślałam że chociaz integracja wieczorem będzie - no i była.... przy piwku na świeżym powietrzu uczestnicy przez bite 2 godz gadali o pracy Po drugim piwku miałam dość i zmyłamm się do pokoju. Ile można ? Mam nadzieje, że ja się taka nie stanę. No ale za to ośrodek był super, fajne widoki i dobre jedzonko

monai - czekam na fotki sukieneczi i bucików
Milibili - zaciekawiłaś mnie tym pudrem shiseido - ja jakoś wogóle żadnko mogę trafić na dobry puder i z reguły kupuję ciągle nowe i potem leżą mi w szafce. A ten to drogi jest pewnie ?
czeko79 - ładna biżu wyobraziam tez sobie ciebie w penej gali z krzakiem pod pacha a czerwone buciorki -
Daguś - remont się posuwa jak widzę do przodu Z ludźmi już tak zawsze jest - najpierw sami remontujemy i wiercimy namiętnie kilka kilkanaście dni, a potem przeszkadza nam jak ktos inny remontuje i chodzimy się bulwersować I pazurki bym chciała zobaczyc - coś ładnie wyglądały na nk, coś tam sama fajnego stworzyłaś no a ból złamanego pazurka - rozumiem bardzo
kotek za stosunki z mezem i po to tu jestesmy bys mogla sie wygadac
dzasta no to super ze juz koniec z mebelkami
kasienka wyszalalas sie widze na weselichu wygladalas cudnie Mówisz, że się nie wyszalałaś a wszystkie gnaty cię bolą
marta - czekam na dojładniejszą relację co tam było na weselichu
moonik - niezłe musiało byc to panieńskie - i tekst z "ostatnią dziewicą"
gosia - super te buciki Sukienka tez ładna - dlaczego się niby sobie w niej nie podobasz ??

dokoncze odpisywanie pozniej bo dyr wzywa..... poza tym co ja znow pokombinowalam na klawiaturze ze mi literki sie poprzestawialy zamiast y mam z

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-06-10 o 09:50 Powód: klawiature zepsulam ... dyr wzywał .... już jestem znów ;)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:43   #2560
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
czeko21 te też są prawdziwe - a najprostszy sposób zeby to sprawdzić to podpalić zapalniczką - prawdziwa perła nawet się nie nadtopi a sztuczna wiadomo ja mam też naszyjnik z czarnych pereł ( z poswiatą fioletu) które mi teść przywiózł z tajlandii - są przecudne ...... no i znów się chwalę
kurcze tak sie dziwie ile ty masz tej biżu i czy juz wszytko mialas na sobie zalozone?
bo widzisz ja ubieram tylko na specjalne okazje a moje perly leza -jeszcze nie mialy okazji piescic mojej szyji!!

ja dzis wstalam lewa noga- wszystko mnie wkurza!! i nie wiem czy w kogo nozem nie rzuce
wszystko leci mi z rak i do tego jestem zla sama na siebie!!szkoda gadac...

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-10, 10:03   #2561
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego najlepszego dla męża

a pomysł z prezentem, który wręcza tatusiowi synuś bossssski - chciałabym zobaczyć jego minę - super to musiało wyglądać
Cytat:
Podczytuje was moje drogie ale nie mam za bardzo jak odpisywac. W pracy mnostwo pracy do opanowania mam bo za 2 tyg moja opiekunka ma urlop i bede sama na placu boju na 3 tyg wiec musze jak najwiecej spraw opanowac .

Wczoraj podczas szarzy chow-chow`a pozbylam sie drastycznie wlasnego osobistego paznokcia. Zlamal mi sie az do miesa jak to sie mowi, kiedy chcialam zlapac nasze 13 kg malenstwo a ta mi sie wysmykla. Teraz chodze ze sliczna kukielka na palcu wskazujacym prawej reki i nawet nie mam jak dlugopisu zlapac bo booooli.

W dodatku nasza pieknosc dzis stracila ostatni kiel (strasznie szybko dokonala tej wymiany na nowe) i teraz tylko czekamy az jej urosna wszystkie zebiska . Moi rodzice juz nie moga sie doczekac naszego przyjazdu moze uda nam sie wyjechac we czwartek, bo piatek mam wolny. Co prawda do odpracowani, ale co to sa 4 godz do odrobienia na 5 dni roboczych
Daguś na pewno wszystko opanujesz
przykro mi z powodu paznokcia , a te 13 kilo to , nie myślałam, że ona już jest taka duża

gratulacje z okazji utraty kła i fajowo, że piątek masz wolny, bo my z mężem niestety pracujemy
Cytat:
Czeko aleś zaszalała, biżu ekstra, zdolniacha z Ciebie , butki też śliczne

miłego dnia lachonki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:31   #2562
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
ad. 1 a to zmienia postać rzeczy i dziadkowie mieliby extra prezent
ad. 2 no płakusiał trochę, ale zaraz potem mamusia go przytuliła i było lepiej
ad. 3 pewnie, że wierzymy
gapcioszki... prezent czyli nowa PRA wnuczkę beda mieli PRA
dziadkowie juz wtedy 3 prawnuka (wnuków maja 24 czy jakos tak)
i nie oszukujmy sie ale komfort na pewno wiekszy dla mnie bo juz bez brzucha w upaly
nio ale to jest tylko gdybanie

Cytat:
to teraz rozumiem
ja mam isc 21 sierpnia na wesele a t.p mam na 1-go ale nawet jak urodze wczesniej to i tak nie pojde......nie chce zostawiam malutkiego dziecka a musialaby zawiezc do tesciowej a jak bede karmic to wiadomo ze mleczko poleci itd....
Ty prynajmniej wiesz ze urodzisz duzo wczesniej przed impreza. Ja chyba bym mleczko odciagla na Twoim miejscu i zaszalala troszke a na drugi dzien zawsze z maluszkiem mozna przyjsc
ale to tez mi sie tylko tak wydaje bo to malutka kruszynka jeszcze

lecem do sklepaja bo pospalam za dlugo dzisiaj i jakos tak wolno sie zbieram do wszystkiego

Buziakam
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 12:00   #2563
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

Ty prynajmniej wiesz ze urodzisz duzo wczesniej przed impreza. Ja chyba bym mleczko odciagla na Twoim miejscu i zaszalala troszke a na drugi dzien zawsze z maluszkiem mozna przyjsc
ale to tez mi sie tylko tak wydaje bo to malutka kruszynka jeszcze

lecem do sklepaja bo pospalam za dlugo dzisiaj i jakos tak wolno sie zbieram do wszystkiego

Buziakam
chyba bym sie nie pobawila za bardzo bo caly czas myslalbym o malej....
a brac takie malenstwo ze soba??odpada!! za duzy halas i tlum ludzi, ktorzy chcielby pewnie brac mala na rece....
ale to jescze rozwaze bo lokal w ktorym bedzie wesele jest 3 min piechotka od domu wiec ewentualnie moglabym wziac mala i jezdzic na spacerki do domku na karmienie.....

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-10, 12:58   #2564
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ GWIAZDECZKI
Cytat:
hehe zawsze klepie ja po dupce jak mi wystawia wiec mysle ze sie nie odwazy
czekoladinko no to masz sposób na maleństwo...
Prawdziwe perły powiadasz... mmm fajnie.
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Właśnie usłyszałam:" Ty jesteś uzależniona od wizażu" - moj mąż Nie miałam dzisiaj czasu w pracy a po pracy też dałam po robocie. Była u mnie straszna burza i tak lało, że szok...niedawno się skończyła a deszcz jeszcze pada...brrrrr
Dobra chyba dwa zdjęcia mi wlazły. Sukienkę chyba oddam bo się sobie jakoś w niej nie podobam.
Ja od wizażu to nawet pozwalam sobie byc uzależnioną... ale mąż ostatnio tez reaguje, że siedzę i najlepsze jest jak mi zerka jaka strona...no i oczywiście zawsze WIZAŻ-no to on na to.."znowu"
A świstak na to niemożliwe...
Fajniuchne spodinki, butki to już nie dla mnie,a sukienka śliczna jest.
Cytat:
tylko ja siedzę i klecę dziesiąty już komplet biżu .... wzrok mi już siada ..... w pracy osiem godzin przed kompem, wracam do domu i jak nie nauka to dłubanie przy biżutkach.
A ja dziś zaszalałam i zrobiłam dla siebie jeden komplecik plus naszyjnik taki kolorowy perełkowy ..... no i kupiłam buciorki wymarzone .....oczywiscie wklejam fotoski bo żem chwalipięta w łep walnięta ....
Ja to nawet lubię takie chwalipiety...
A te plecionki Twoje...
Buciki szekszowne cheba Ci je porwię...
Cytat:
W pracy mnostwo pracy do opanowania mam bo za 2 tyg moja opiekunka ma urlop i bede sama na placu boju na 3 tyg wiec musze jak najwiecej spraw opanowac .
W dodatku nasza pieknosc dzis stracila ostatni kiel (strasznie szybko dokonala tej wymiany na nowe) i teraz tylko czekamy az jej urosna wszystkie zebiska .
Izus czaruje razem z Toba.
dagecik za opanowanie
Aleś to opisała obrazowo, że aż mi się brwi zmarszczyły...
Szczerbatko-pięknotka...
Ojj to czarowanie to coś nie pomaga, bo dziś tez kiepściutko na dworq.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
mąż mój się szkoli na jakiejś konferencyji pod W-wą a ja sobie przyjechałam do mamy i się byczę wczoraj i dzisiaj była piękna pogoda i sobie trochę poleżałam na działce pojadłam truskawków i czereśni a dzisiaj psa zgubiłam jak z nim poszłam na spacer skubaniec mi gdzieś znikł z pola widzenia i chyba on też mnie nie widział i poszedł sobie do domku a ja latałam po całym osiedlu i lasku i go wołałam aż w końcu moja mam wyszła za mną mnie szukać
na tym panieńskim w sobotę to się tak uśmiałam i wybawiłam i opiłam zielonego kamikadze że szok ale impreza była super, panna młoda zadowolona(przynajmniej tak mówiła ) wzbudzałyśmy zainteresowanie naszymi czerwonymi różkami a że akurat była parada smoków pod Wawelem to się śmiałyśmy że idziemy oddać ostatnią dziewicę
mooonik a wzięłas dla nas tych czeresienek troszku?
No ładne poszukiwania psa...
No to panieński wyśmienity... Różki the beścik..
Oddaliście ostatnią dziwicę...

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Witam po dłuższej przerwie Myślałam, że więcej będę nadrabiać ale coś mizernie Wczoraj wróciłam z tej Warszawy póżnym wieczorem. Szkolenie takie sobie - niewiele się dowiedziałam ponadto co już wiedziałam Myślałam że chociaz integracja wieczorem będzie - no i była.... przy piwku na świeżym powietrzu uczestnicy przez bite 2 godz gadali o pracy Po drugim piwku miałam dość i zmyłamm się do pokoju. Ile można ? Mam nadzieje, że ja się taka nie stanę. No ale za to ośrodek był super, fajne widoki i dobre jedzonko
dokoncze odpisywanie pozniej bo dyr wzywa..... poza tym co ja znow pokombinowalam na klawiaturze ze mi literki sie poprzestawialy zamiast y mam z

Chociaż widoki pooglądałaś...to już coś..
Ja też ciągle ten schift lewy z CTRL wciskam, a potem jak już monolog napisze gigantyczny, to można sie zdenerwować...

Jadę na polowanko malusiej torebuchny, takiej na co dzień...(chciałam napisać do latania, ale zaraz mi napisały byście, że po co mi torebka do latania... )

Jak tam kotuś?

Kinuś co u Ciebie?

Gdzie pozostałe dziołchy??

Cytat:
chyba bym sie nie pobawila za bardzo bo caly czas myslalbym o malej....
a brac takie malenstwo ze soba??odpada!! za duzy halas i tlum ludzi, ktorzy chcielby pewnie brac mala na rece....
ale to jescze rozwaze bo lokal w ktorym bedzie wesele jest 3 min piechotka od domu wiec ewentualnie moglabym wziac mala i jezdzic na spacerki do domku na karmienie.....
Fajnie, bo bliziutko. A maleństwo oczywiście by chcieli wszyscy zobaczyć... Taki maluszek to sie rzuca od razu w oczy i by było "ojej jaki malutki, moge potrzymać"...co jest niezbyt fajne...

Jadę na zakupki, kupic coś komuś?
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 13:45   #2565
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinuś co u Ciebie?

u mnie wsio ok, zapracowana trochę jestem, więc nie zaglądam często na wizaz

udanych zakupków

Mąż i żona...
Stary 2009-06-10, 14:06   #2566
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
..... no i kupiłam buciorki wymarzone ..... chyba ze dwa miesiące za takimi łaziłam a kupiłam w sklepiku pod moim blokiem ..... oczywiscie wklejam fotoski bo żem chwalipięta w łep walnięta ....
Wooowww ekstra buciorki.
Cytat:
Dagetku-Widgetku musiało boleć
Nadal boli

Cytat:
ekhem co do butków ..... to ostatnio w metrze jechała dziewczyna w podobnych butkach i trafił jej się chyba jakiś ostry fetyszysta - stał za nią, sapał i pomimo tłoku gapił się obśliniony i czerwiony na ryju na te buty ...... ciekawe ile miał orgazmów przez te pięć przystanków
Jejku ale checa hihihi

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Właśnie usłyszałam:" Ty jesteś uzależniona od wizażu" - moj mąż

Ojoj aż mnie ciary przeszły z tym paznokciem
Coz... tak juz maja Zonki doskonale, ze uzalenione sa heheh. Szkoda ze nei widzialas mego meza jak mu pokazalam tego paznokcia, myslalam ze biedak zemdleje i bede go cucic

Cytat:
Myślałam że chociaz integracja wieczorem będzie - no i była.... przy piwku na świeżym powietrzu uczestnicy przez bite 2 godz gadali o pracy Po drugim piwku miałam dość i zmyłamm się do pokoju. Ile można ? Mam nadzieje, że ja się taka nie stanę. No ale za to ośrodek był super, fajne widoki i dobre jedzonko

Daguś - I pazurki bym chciała zobaczyc - coś ładnie wyglądały na nk, coś tam sama fajnego stworzyłaś no a ból złamanego pazurka - rozumiem bardzo
Szkoda ze integracja taka marna, no ale masz anty wzor i teraz nie mozesz tylko o pracy gadac co by nie skapcanic jak oni . A co do pazureskow, to tak sie zastanawialam czy zauwazysz. Moze specjalnie dla Ciebie zaloze watek na pazurowym
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Daguś na pewno wszystko opanujesz
przykro mi z powodu paznokcia , a te 13 kilo to , nie myślałam, że ona już jest taka duża

gratulacje z okazji utraty kła i fajowo, że piątek masz wolny, bo my z mężem niestety pracujemy
Ano duza rozrabiara. Mam nadzieje ze sie nie zapracowywujesz za bardzo
Cytat:
Na naszym slubie i weselu byla moja kuzynka z mezem i miesieczna coreczka, przyjechali z wujostwem autem az zza Torunia, czyli ponad 500km. Bawili sie wysmienicie, wychodzili na spacerki a jak juz mala miala dosc to poszli do nas do domku ( ok 15 min piechota)

Cytat:

dagecik
Aleś to opisała obrazowo, że aż mi się brwi zmarszczyły...
Szczerbatko-pięknotka...
Ojj to czarowanie to coś nie pomaga, bo dziś tez kiepściutko na dworq.

Ach bo ja mialam zostac dziennikarka wedlug mojej polonistki, widac cos w tym musi byc . A u nas peiken slonce
Skoro lecisz na zakupy to poprosze kruskawki, od paru dni chodzi za mna ciasto z truskawkami wiec czas cos upiec
Stary 2009-06-10, 14:13   #2567
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

czekoladinko no to masz sposób na maleństwo...

Fajnie, bo bliziutko. A maleństwo oczywiście by chcieli wszyscy zobaczyć... Taki maluszek to sie rzuca od razu w oczy i by było "ojej jaki malutki, moge potrzymać"...co jest niezbyt fajne...

wlasnie tego sie obawiam......ze jakis podchmielony wujek bedzie chcial mala zobaczyc ......przeciez atrakcja ma byc panna mloda a nie mala Weroniczka!!
udanych zakupow

Cytat:

Na naszym slubie i weselu byla moja kuzynka z mezem i miesieczna coreczka, przyjechali z wujostwem autem az zza Torunia, czyli ponad 500km. Bawili sie wysmienicie, wychodzili na spacerki a jak juz mala miala dosc to poszli do nas do domku ( ok 15 min piechota)
kurcze ja bede max 3 tygodnie po porodzie......chcialabym tez jakos wygladac a nie z obwislym brzuchem isc.....
pozatym moglabym zawieźć mala tesciowej ale musialabym i tak przeciez odciagac pokarm bo by mi cyce rozwalilo , a nie bede chyba odciagac w kiblu.....wiec zostaja mi dwa wyjscia albo nie isc wcale....albo isc z mala......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-06-10, 14:17   #2568
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ano duza rozrabiara. Mam nadzieje ze sie nie zapracowywujesz za bardzo
, daję radę
właśnie sobie odpoczywam chwilę przy kawce z mlekiem
porozliczałam trochę delegacji, wypłaciłam kolegom diety i chwila relaksu teraz , no i kanapkę trza w końcu zjeść

Mąż i żona...
Stary 2009-06-10, 14:17   #2569
kasienka1985
Zakorzenienie

Robię strajk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Właśnie napisałam mega posta z odpowiedziami na wszystko i szlag mi go trafił

Enyłej : w skrócie:
Witajcie szkraby.
Dziekuję Wam za miłe słowa związane z moim wizerunem weselnym
Dla Dawidka buzi
Fotki postaram się Wam wrzucić ale to chyba w przyszłym tyg; bo dziś wyruszamy nad morze na weekend.
Czeko- boskie biżu i buty cudne.
Ja wklejam poniżej swoje czerwoniaste zakupione niedawno na all.
Gosieńka- pokazuj się w sukience, bo nie wierze, że zle Ci w niej! jest bardzo ladna butki bardzo mi sie widzą- musze zapolowac na cos podobnego na lato do ciekania <latania-do czego potrzebna Izie torba>

Więcej grzechów nie pamietam, ale nie mam siły od nowa cytować, usuwać emotek itp.
Ajm wery sorewicz

Lof
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kasia.jpg (41,2 KB, 24 załadowań)

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-06-10 o 14:23 Powód: Zapomniałam Was wytłuścić :DDD
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 14:23   #2570
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Robię strajk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Enyłej : w skrócie:
Witajcie szkraby.
Dziekuję Wam za miłe słowa związane z moim wizerunem weselnym
Dla Dawidka buzi
Fotki postaram się Wam wrzucić ale to chyba w przyszłym tyg; bo dziś wyruszamy nad morze na weekend.
Czeko- boskie biżu i buty cudne.
Gosieńka- pokazuj się w sukience, bo nie wierze, że zle Ci w niej! jest bardzo ladna butki bardzo mi sie widzą- musze zapolowac na cos podobnego na lato do ciekania <latania-do czego potrzebna Izie torba>

Więcej grzechów nie pamietam, ale nie mam siły od nowa cytować, usuwać emotek itp.
Ajm wery sorewicz

Lof
Nooooo.... I gdizez to zdjecie??? !!!! Dawaj fociaka !!!!

Tteraz to juz jest i fociak i super bucik . Sama zem go na all ogladala, ale ja niestety buciory muszem przymierzac

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-06-10 o 14:28 Powód: Bo Kasik dodala zdjecie :)
Stary 2009-06-10, 14:37   #2571
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Nooooo.... I gdizez to zdjecie??? !!!! Dawaj fociaka !!!!

Tteraz to juz jest i fociak i super bucik . Sama zem go na all ogladala, ale ja niestety buciory muszem przymierzac
1- hie hie bo ja to taki ciapol dziś jestem
2- uffffffffff to dobrze, że mi ich nie sprzątnęłaś to już moje drugie takie same <na fotce weselnej mam wrzosowe identyczne>. Są niesamowicie wygodne i je ubóstwiam wręcz

Zaraz kończę pracę i trza mysleć o pakowaniu... bo wieczorkiem robimy through <sru> nad morze

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam zgonić na kogoś moją nieobecność
Wszystko przez Karola Zagaduje mnie i czytam Was od rańca i doczytać nie mogę

Czuję się rozgrzeszona

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-06-10, 14:40   #2572
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda ze integracja taka marna, no ale masz anty wzor i teraz nie mozesz tylko o pracy gadac co by nie skapcanic jak oni . A co do pazureskow, to tak sie zastanawialam czy zauwazysz. Moze specjalnie dla Ciebie zaloze watek na pazurowym
Kto jak kto ale ja zawsze zauważę i bardzo chcę zobaczyć Twój wątek na pazurkowym
Cytat:

Ale żeby od razu tak głośno strajkować ? Ładne buciorki I dobrze że ja się nie załapałam na to "wytłuszczanie" Z drugiej strony nie ładnie tak z Twojej strony koleżanki oszpecać Acha - i jeszcze zazdraszczam tej wyprawy nad morze

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-06-10 o 14:42 Powód: Kasi morze trza wytłuścić :D
Stary 2009-06-10, 14:41   #2573
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam zgonić na kogoś moją nieobecność
Wszystko przez Karola Zagaduje mnie i czytam Was od rańca i doczytać nie mogę

Czuję się rozgrzeszona

kto tu kogo zagaduje

ja staram się ciężko pracować

Mąż i żona...
Stary 2009-06-10, 14:44   #2574
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

kto tu kogo zagaduje

No kina - to tak jak ja od rana - tylko coś mi nie wychodzi
Stary 2009-06-10, 14:46   #2575
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No kina - to tak jak ja od rana - tylko coś mi nie wychodzi
hehe, jakiś zły dzień dziś

Mąż i żona...
Stary 2009-06-10, 14:47   #2576
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ale żeby od razu tak głośno strajkować ? Ładne buciorki I dobrze że ja się nie załapałam na to "wytłuszczanie" Z drugiej strony nie ładnie tak z Twojej strony koleżanki oszpecać Acha - i jeszcze zazdraszczam tej wyprawy nad morze
no myslałam, że mnie coś trafi jak zostałam pożarta

muszę Was trochę oszpecić <wytłuścić>, bo kiepsko przy Was wypadam ze swoją oponą

po powrocie powiem Wam czy było czego zazdraszczać
trzymajcie paluchy za pogodę , żeby nas chociaż nie zalało
Cytat:

kto tu kogo zagaduje

uderz w stół...
a nozyce....

no wiecie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-06-10 o 14:48
Stary 2009-06-10, 14:53   #2577
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
no myslałam, że mnie coś trafi jak zostałam pożarta

muszę Was trochę oszpecić <wytłuścić>, bo kiepsko przy Was wypadam ze swoją oponą

po powrocie powiem Wam czy było czego zazdraszczać
trzymajcie paluchy za pogodę , żeby nas chociaż nie zalało
No wiesz - ja mam aż 4 opony + zapasowa a planuję w niedalekiej przyszłości wzbogacić się o kolejne 4 I wcale się nie licytuję
Za pogodę
Stary 2009-06-10, 14:57   #2578
kina2807
Zakorzenienie

no i się pogoda ... się zrypała
a ja mam sandałki i bose nogi dziś

Mąż i żona...
Stary 2009-06-10, 15:01   #2579
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
no i się pogoda ... się zrypała
a ja mam sandałki i bose nogi dziś
Mam zapasowe rajstopki w szufladzie mogę pożyczyć

A ja sobie słucham prób festiwalowych Nie wiem czy Wam mówiłam ale prauję koło amfiteatru i już zaczeły się próby przed festiwalem. Otworzyłam sobie okno i lukam co tam
Stary 2009-06-10, 15:11   #2580
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
2- uffffffffff to dobrze, że mi ich nie sprzątnęłaś

Zaraz kończę pracę i trza mysleć o pakowaniu... bo wieczorkiem robimy through <sru> nad morze
No masz wielkie szczescie . To udanego pakowania i jeszcze bardziej udanego wyjazdu . My jutro w poludnie ruszamy do Walbrzycha

Cytat:
Kto jak kto ale ja zawsze zauważę i bardzo chcę zobaczyć Twój wątek na pazurkowym
No to czas i tam sie ujawnic, choc za bardzo nie mam zdjec do pokazywania, ale moze na poczatek cos wygrzebie z archiwow

Cytat:
No wiesz - ja mam aż 4 opony + zapasowa a planuję w niedalekiej przyszłości wzbogacić się o kolejne 4 I wcale się nie licytuję
Za pogodę
, ja tez takie mam

Cytat:
A ja sobie słucham prób festiwalowych Nie wiem czy Wam mówiłam ale prauję koło amfiteatru i już zaczeły się próby przed festiwalem. Otworzyłam sobie okno i lukam co tam
Wooow to cos sie przynajmniej dzieje

A moj maz dzwonil wlasnie do glazurnika i chlopak konczy juz kuchnie. Mowi ze do niedzieli skonczy tez przedpokoj. A od poniedzialku łata sciany
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości