![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Cytat:
![]() Mogę dać po każdym kolorze pigmentu i 2 glittery za tą pojemność kremu. Mam w zapasie 50ml, więc też na siłę nie muszę go teraz brać. ![]()
![]() |
![]() |
#393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc tak ja daje 30 ml extra firming+15 ml extra firming na szyje+ angel za( Ty dajesz )cień czarny mac+paletka dwuch cieni+2 odsypki glitera maca+ po jednej odsypce z każdego koloru pigmentu ![]() to co zapraszam na pv ![]() ps. a baza pod cienie nadal aktualna? tez jestem chetna ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-14 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za nablyszczacz kerastase?
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u nie ..podoba mi sie pare rzeczy... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Niestety, więcej kwiatuszków nie potrzebuję
![]() ![]() Oddałabyś odlewkę Burberry za 3 pigmenty? Jeśli chcesz więcej pigmentów, to wtedy dobrałabym te kwiatuszki, ale w mniejszej ilości. niestety nic
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
dr feelgood-co to jest dokładnie? zarezerwować ci azzaro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Polecają go dla szatynek i brunetek: od średniego do ciemnego brązu.
Jeśli masz czarne lub ciemno brązowe brwi będzie dobry. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Poczytaj o nim tu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23713 Azzaro możesz rezerwować, a co tam, raz się żyje. ![]()
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
to rezerwuje,a jutro sprawdze wosk w sephorze-ok:?
zobacze też tą kredke rozświetlającą-przyznam ,że nie znam benefitu ![]() szkoda,że buder juz zajęty na zaczerwienienia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
to mi sie podoba...
dr.feelgood ,pryzmy i blyszczyk gerlaina... co bys oddala za te rzeczy wymienione przez ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Lady of Harley-Davidson
|
- Clinique - High Impact Mascara, 01 Black, świeża, otwarta miesiąc temu, kod F28, 2 x testowana
- Kerastase Brume Nutri-Sculpt 250 ml (2 razy psiknięty), nabłyszczacz do włosów, kod BB003 (będę bardzo wybredna) - pilnik szklany TOP CHOICE, tylko raz przetestowany - Old Gold (przepiękne stare złoto) pozostało 11 sztuk - chetnie przygarne wieksza odsypke, bo po zeszlorocznej wymiance wiem, ze to 'moj' kolor, a oczywiscie po odsypce od Ciebie nie ma już nawet śladu ![]() z kryminałów mogę Ci zaproponowac Cobena, mam jakies 6 pozycji premier figuer mam jakies 3ml w fiolce [nie wiem czy Cie to interesuje] i rush2 mam jakies 3ml w atomku.
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
Kremik ma kod AA8... jest nowiusienki...
Moglabys mi opisac troche kolorek i efekt pryzm... Na 99,9 % ![]() pozdrawiam Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-06-14 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16562
![]() |
![]() |
#405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okej to zapraszam na PW. Czekam na adresik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz proszę wszystko co ode mnie chcesz, bo już sie pogubiłam, wieczorem dopieszę pojemności, próbkom zrobię fotkę i będziesz miała czarno na białym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Protko.. pisalas w moim watku o dodatkowych błyszczolkach .. czy mozesz mi podac numerki kolorków??? Chyba jeszcze w oczko wpadły mi pryzemki givenchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chciałabyś bazę pod cienie i żel do brwi to mogę ci to oddać za ten drugi Clinique do twarzy.
![]() |
![]() |
#409 |
after hours
|
jak wolisz, nic na siłę
![]() najlepiej byłoby, gdyby do wymianki doszły burberry i bvlgari ![]() bo same ozdoby za pigmenty średnio się opłaca wysyłać nawet ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() - Benetint, bez kartonika, ubytek 3-4 kropelki - dr feelgood, ubytek niewielki, kod 7H02, kartonik - HollywoodGlo, rozświetlacz, ubytek ok.1/7 z 30 ml, w kartoniku, kod 7K1B - 24K, błyszczyk, kod 7E1A, 2 x testowany - Eyebright, rozswietlająca kredka do oczu, kod 2G7, w kartoniku, jeszcze nie temperowana! - Speed Brow 02, żel-wosk do brwi, kod 7K1A, mokry (ok. 4 x użyty), w kartoniku Nie wiem czy któraś z tych rzeczy zgadzałaby się kwotowo,żebyś stratna nie była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej mi zależy na tych zapachach: - Bvalgri, Black - ok. 4 ml. - Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. - sweterek Sonia Rykiel - Molinard, Habanita - 5 ml bez testowego psika. - Micaleff, Night Aoud - r. - Hanae Mori, Magical Moon - Lalique, Le Parfum edp - r. Próbki po prostu oceń mniej więcej na oko przyrównując do jakiejś fabrycznej pojemności i będzie ok. Nie musisz się męczyć z fotkami. ![]() Jeśli znajdziesz u mnie więcej na wymianę to interesuje mnie też: - Guerlain Mitsouko edt. - Micaleff, Hiver - 10 ml bez testowych psików (może być mniej)
![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
HEJ PISAŁAŚ U MNIE W WATKU :
Napisane przez protka ![]() Znajdziesz coś u mnie za Alfred Sung Shi - 47 ml Lancome Miracle So Magic ! - 28 ml ? CHETNIE WYMIENIĘ ZA: G.F.Ferre - Rose (ubytek ok. 7 ml z 30ml) bez kartonika G.F.Ferre - Ferre (ubytek ok. 5 ml z 30 ml) bez kartonika ODPISZ PROSZĘ U MNIE: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post12769669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() 'Niewinny" - nowiusieńka, twarda oprawa, stan idealny 'Jeden fałszywy ruch' - miękka oprawa, czytana, stan bdb 'Obiecaj mi'- miękka oprawa, czytana, stan db+ [zagieta okladka z przodu] 'W glebi lasu' - oprawa twarda, stan bdb ale ona ma odladke bez niczego - jak widac na foto, a oprocz tego miala taka kolorowa obwolute nakladana i jej nie mam - zgubilam, czy cos ![]() mam bardzo duzo ksiazek, moze wymien autorow, ktorzy Cie interesuja... z kinga nic nie mam niestety. z tego co mysle, ze mogloby Cie zainteresowac mam 'martwa natura z ksiezycem' rawinis, reardon 'czerwona roza', parsons 'ty jeszcze nie wiesz', evanovich 'wytropić milion', grin 'pamiętnik diabła', harris 'milczenie owiec', brown 'zazdrość', trylogia jacq 'egipski sędzia'... wszystko nowe wydania. ze starszych, ciekawych mam np 'dom sary' goislard. zajrzyj do mojego watku, dzis zrobilam nowy, moze cos Cie zainteresuje ![]() ja bym od Ciebie chciala, w nastepujacej kolejnosci: - Old Gold - chetnie kilka odsypek - Clinique - High Impact Mascara - Kerastase Brume Nutri-Sculpt 250 ml [jesli masz byc naprawde baaardzo wybredna to niekoniecznie] ![]() - Alfaparf Crown Lifter 50ml (ubytek ok. połowa), krem do nadawania objętości włosom, ład - HollywoodGlo - Benetint - Revlon Skinlights, puder rozświetlający, kod 511, ubytek znikomy, bez kartonika - pilnik szklany TOP CHOICE, tylko raz przetestowany wiem, ze to duzo, ale mowie z gory co mi sie podoba, zebys wiedziala ze mozesz wybierac do woli ode mnie ![]() ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-06-16 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okazało się, że czytałam wszystkie te Cobeny. ![]() Na pewno jestem zainteresowana: - evanovich 'Wytropić milion' - brown 'zazdrość' - trylogia "Egipski sędzia" Alfaparf i Skinlights są wolne, więc mamy już te dwie rzeczy + pilniczek oraz Old Gold (ile byś chciała?) - też w sumie najbardziej lubię ten kolor pigmentu. ![]() Interesowałaby cię odsypka z cieni EDM (mineralnych)? Mam ładne kolorki. ![]() A jak będziesz miała chwilkę to pstryknij fotki trylogii oraz pozostałych dwóch książek i ewentualnie sporządź listę tego, co jeszcze możesz do czytania oddać, ja czytam prawie wszystko - byle było dobre i wciągające. ![]() Z twojego wątku wpadło mi w oko: j. del pozo in black - nie wim ile zostalo escada edp 1,5ml white lavender yardley 1ml bvlgari black 1ml tea for two 1ml dwa misie pluszowe (zależy za co ![]() Zrobię jeszcze przegląd profesjonalnych kosmetyków do włosów i może coś będę miała fajnego. Mam też malutką odleweczkę ok. 2 ml DKNY Be Delicious, o ile taka pojemność cię interesuje ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-16 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Dobrze to postaram sie pospieszyc
![]() Mazidelka, ktore bym chciala naj naj naj juz sie pozbyłas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Lady of Harley-Davidson
|
be delicious szukam raczej wieksze pojemnosci, bo znam i lubie, i myslalam moze o jakiejs 30-mlowce
![]() z ksiazek ktore szukasz mam ramzes - syn swiatlosci christiana jacq, ale tylko tom 1. jak bede miala sekunde wolna to pocykam fotki i powrzucam ![]() ![]()
![]() |
#419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z tuszem zobaczymy, nie mogę obiecać. ![]() Wieczorem lub jutro dam znać co w sprawie włosków, muszę się zastanowić... ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Alfred Sung Shi - 47 ml Lancome Miracle So Magic ! - 28 ml za G.F.Ferre - Rose (ubytek ok. 7 ml z 30ml) bez kartonika G.F.Ferre - Ferre (ubytek ok. 5 ml z 30 ml) bez kartonika 1 odsypka copper sparkle 1 odsypka naked Dziękuję za wspólną wymianę ![]()
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem na ile wyceniasz kosemtyki Benefit, bo baaardzo interesowałby mnie Holywood Glo lub ewentualnie Benetint. Plus wspomniana odsypka Maca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.