|
|
#361 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Cytat:
|
|
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC) Premier Jour EDP 4ml Farouche EDT 2ml Miracle EDP 5ml - The Pour un Ete 0,9ml - Mimosa pour moi 1ml - Verte Violette 1ml - Ghost Eau de Toilette 0,7ml - Chinatown 1,6ml - Ormonde Jayne - Eau de Parfum 0,2 ml - Hugo - Deep Red 0,8ml - L.Biagiotti - Tempore Donna 0,8ml - A.Sui - Sui Dreams 0,6ml - Quel Amour 0,8ml To jest 11ml perfum + 28 ml wody micelarnej za 6,8ml perfum. (bez Chinatown) Wiem, że Twoje to niszowce, ale to i tak słabo... Ostatecznie mogłabym zrezygnować z Chinatown OK?
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, niech będzie jak napisałaś. Może chcesz sobie dobrać do tego odsypkę MAC''a? Nawet jeśli nie używasz może ci się przydać do jakiejś wymianki. ![]() Albo dorzucę ci gratis jakąś nie-niszową próbeczkę perfum, z tych co mam w Polsce (nie wiem co mi tam zostało, więc byłaby niespodzianka).
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz i masz.
To co, zaklepujemy?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-12 o 22:55 |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, wczoraj wysłałam, ale nie pamiętam czy ekonomicznym czy priorytetem
w każdym bądź razie w poniedziałek, góra we wtorek powinno dojść
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
A więc, zróbmy ostateczne podsumowanie i jeśli się zgadzasz to zapraszam na PW.
Jest tylko mały kłopot, bo ja również przeoczyłam w tym natłoku wymian i próbek, że akurat próbkę Verte Voilette obiecałam już wcześniej. Tam miało być 1ml wobec czego po prostu zrezygnuję z 1ml Halloween i będzie w porządku. Podsumowanie: - Cartier, La Baiser du dragon edp * 1 ml - Lancome Hypnose 1 ml - Estee Lauder Pleasures 1 ml - YSL Opium Edt 1 ml - Chopard Casmir 2 ml - Shiseido Zen 2 ml za - 2 Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Dolce&Gabbana - Sicily 1,1ml
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trudno, wybiore jakąś jedną próbkę z listy z PW nie będę bardzo wybredna, interesuje mnie niszowiec z fiołkami lub drzewem, lub "dymem"
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-06-13 o 13:24 |
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnia dokładka, zapraszam
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
dam się pokroić za odlewkę sunset heat
byłabyś zainteresowana w zamian jakąś fabryczną próbką, to przygotuję listę? ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- - mogę zrobić małą odlewkę demeter Apple Blossom - Dalimania, mała odlewka w plastikowym pojemniczku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...mania-edt.html - Issey Miyake - L'eau D'issey https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...issey-edt.html nowa, fabryczna - Lancome Hypnose -fabr. test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...pnose-edp.html - Kenneth Cole - Black, fabryczna, 3/4 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...black-edp.html - Guerlain - L'instant Magic, fabr, test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...magic-edp.html - CK - Secret Obsession, fabr, test https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ssion-edp.html |
|
|
|
|
#372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, bardzo zależałoby mi na 10ml kenzo vintage(ew.zrezygnowałaby m w takiej sytuacji z miniatury bvgari) i w miarę możliwości na małej próbce Gieffeffe G.F.Ferre. pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję taką zamiankę: 10 ml odlewki Kenzo Vintage 5 ml Gieffeffe ok. 4 ml Ultraviolet Gardenia Passion 0,8 ml Theorema 0,7ml A.Schlesser Essential 1,6ml za: żel perfumowany Funny! 5 ml Innocent Rock 5 ml odlewki Joop! Femme próbka Orchidee Imperiale ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ewentualnie przejrzyj jeszcze raz mój wątek może coś znajdziesz, były dokładki (m.in. nowy pigment MAC), albo z czegoś zrezygnuję. Poza wątkiem mam jeszcze miniaturkę 5ml Bvlgari - Eau de Perfum, możliwe także jakieś odlewki. ![]() Nie wiem też jak mam to liczyć, bo nie znam pojemności - sweterka Rykiel ani próbek robionych: - Micaleff, Night Aoud - r. - Hanae Mori, Magical Moon - Lalique, Le Parfum edp - r. Może chciałabyś odlewkę Kenzo Vintage, niektórzy porównują go do Black?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-13 o 18:20 |
||||
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#376 |
|
Rozeznanie
|
jestem
dziwne ja mam taki kod jak ma się zaczynać?to co wymiana adresów? mam jeszcze jedną 30ml extra firming ( czyli razem 60ml)-szukam -liner maca kolor blue herizon i Aqualine Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-13 o 23:44 |
|
|
|
|
#377 |
|
after hours
|
interesują mnie odsypki maca w kolorach -
Old Gold (przepiękne stare złoto) pozostało 12 sztuk - Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) pozostało 10 sztuk ale biżuterii za nie nie oddam, najwyżej ozdoby i naklejki. mogę dorzucić jeszcze jakieś ozdoby, trochę tego mam podoba mi się też bvlgari rose, mogę zaproponować niecałe 10 ml burberry summer, oraz próbeczkę w miniaturze lancome - tresor, mam też coty healing garden pure joy - około 7 ml.
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. jakieś kwiatuszki ecru, białe, z cyrkoniami malutkimi? Masz jakieś fotki nalepek? Burberry Summer masz w oryginalnym flakoniku czy to odpsik? Wstępnie byłabym zainteresowana burberry za miniaturkę Bvlgari, ale na razie czekam na odpowiedzi w jej sprawie - jak się coś wyjaśni to dam znać.
|
|
|
#379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,jak najbardziej byłabym chętna na taką wymianę z jednym małym 'ale' - wczoraj odezwała się do mnie wizażanka,która już wcześniej prosiła o rezerwację odlewki innocent rock, a nie odzywała się do mnie,gdyż przeoczyła odpowiedź zamieszczoną w jej wątku. - czy wobec tego w zamian za innocent nie chciałabyś dodatkowych 5 ml joop! femme lub np. 5ml -'in black' j.del pozo/woods of windsor/prada tendre plus mogłabym dorzucić od siebie próbkę midnight poison elixirw wątku mam jeszcze miniatury eau de star T.M pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie podsumowanie.
![]() Od ciebie: Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC) Premier Jour EDP 4ml Farouche EDT 2ml Miracle EDP 5ml Ode mnie: - The Pour un Ete 0,9ml - Mimosa pour moi 1ml - Ghost Eau de Toilette 0,7ml - A.Goutal: Petite Cherie 0,3ml - S.Dali: Purplelips 0,6ml - Ormonde Jayne - Eau de Parfum 0,2 ml - Hugo - Deep Red 0,8ml - L.Biagiotti - Tempore Donna 0,8ml - A.Sui - Sui Dreams 0,6ml - Quel Amour 0,8ml + próbka niespodzianka ![]() wysyłam PW ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze powiedziawszy to do wymianki podeszłam głównie ze względu na Innocent Rock. In Black to zupełnie nie mój zapach. Generalnie nie podobają mi się zapachy tego projektanta. Prady, która by mi się podobała też jeszcze nie spotkałam, więc nie chcę ryzykować. ![]() W zasadzie z tego co miałam w wątku oddaję tylko 3 małe próbki i odlewkę Ultraviolet, a odlewam 15ml perfum, które lubię i miały być tylko na wyjątkowe wypadki, a Innocent Rock nie ma... ![]() Miniaturki Muglera mnie nie interesują, bo wiele jego zapachów to killerki, zbyt ciężkie albo za słodkie dla mnie. Możesz odlać do szczelnego atomizerka 5 ml z Lacoste Touch of spring? To by mnie najbardziej urządzało. Chyba, że jednak zwolni się Rock.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-14 o 11:40 |
|
|
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
jeśli chodzi o innocent rock to wiem,żeWizażanka jamestown ma ten zapach i raczej jest skłonna do robienia ew.odlewek
![]() oczywiście nie ma problemu-odleje 5 ml touch of spring ![]() dodam też jakieś próbki lżejszych zapachów ![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To rezerwuję i wyślę PW ze spisem Podsumowanie: 10 ml odlewki Kenzo Vintage 5 ml Gieffeffe ok. 4 ml Ultraviolet Gardenia Passion 0,8 ml Theorema 0,7ml A.Schlesser Essential 1,6ml za: żel perfumowany Funny! 5 ml Lacoste Touch of Spring 5 ml odlewki Joop! Femme próbka Orchidee Imperiale próbki lżejszych zapachów
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-14 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
więc tak kod ten sam 803141,mam też extra firming szyja,dekold 15 ml kod 803070
ale wole na coś konkretnego,nie odsypki...chyba ,że gliter+ pigment,ale w oryginalnym pudełeczku? a moze masz coś jeszcze maca? albo pędzel maca? |
|
|
|
|
#384 |
|
after hours
|
zaraz zrobię fotkę, tego, co mogę zaoferować.
burberry mam odlewkę, ale w szkle z atomizerem. zależy mi na rose
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-14 o 13:18 |
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostańmy w takim razie przy tym co było, bo pigmenty już mam porozsypywane, więc miałabym za dużo roboty z przesypywaniem, a kremów i tak mam zapas, więc aż tak mi nie zależy na powiększaniu go. ![]() To czekam na fotki.
|
|
|
#387 |
|
after hours
|
paski są nowe, zafoliowane, w środku oprócz tych dużych trójkątnych jest drugi listek, pełny, taki, jak na rysunku
kwiatuszków mogę oddać po około 100 szt każde, jasne różowe płatki miodu oddam całe, a te taki jakby lustrzane około 30 szt ? mam jeszcze brokat w ciemniejszym złotym odcieniu, którego nie ma na zdjęciu.
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-14 o 14:24 |
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W oryginalnym pudełeczku zostawiam sobie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

To co, zaklepujemy? 

byłabyś zainteresowana w zamian jakąś fabryczną próbką, to przygotuję listę? 

jak ma się zaczynać?