|
|
#2701 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
A Dawidka rozpiescicie i bedzie z wami spal . Zapomnialm napisa ze masz super torebajke Cytat:
. Jeszcze chudzinko mam nadzieje ze pod koniec roku sie to zmieni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. a moze by tak spotkanko na lotnisku hihiihhi ![]() Kurcze a u Ciebie co znowu... widzialam opis na GG i az mnie tapnelo. Odezwij sie do mnie Kobieto!!!! Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-17 o 11:26 Powód: bo Malutkiej torebeczke zapomnialam pochwalic |
|||||
|
|
|
#2702 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Cytat:
udanego grzanka pupci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() więc poczekam na Wasze pomysły, może coś odmałpuje ![]() Ania a wybraliście już któryś hotel? tiaaaaaaa Cytat:
![]() tez oglądaliśmy ten film, ale reklamy mnie po prostu rozwalały ![]() aż zmierzyłam czas i wiecie co - po 35 min filmu 15 min reklamy normalnie masakra jakaś ![]() Cytat:
i te czarne butki mi się podobają dziekuję jak zaczełam czytać o rodzajach, odmianach, grupach i podgrupach chmur to padłam nie miałam pojęcia że ich tyle jest, długa droga przede mną ....no jesteś w końcu trzymamy za słowo że wrócisz ![]() Agunia na szczęście mój się już nauczył ze jak się zbliżają jakieś imieniny, urodziny to wcześniej mnie podpytuje np czy mi się perfumki nie kończą albo czy coś potrzebuje i sam z siebie tez czasem mi coś przyniesie a sprawy rocznicowe razem ustalamy czy idziemy gdzieś na kolacje czy sobie coś kupujemy
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu
![]() Daget Kasieńko wiecie za co![]() a co do użalania się nad sobą Facetów...mój w pracy jest twardy wszystko potrafi załatwić a w domu Duży Dzieciak, który boi się=nie chce mu się-załatwiać niczego.... Dagmarko już ok, wraca do normy.miałam trochę pseudo Pomagierów którzy=które chciały mi życie i małżeństwo organizować po swojemu, ale się nie dałam i przepędziłam a opisik bez konkretnego znaczenia, po prostu mi się podoba.
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-06-17 o 11:29 |
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie dziewczynki ze wróciłyście Lil tacy pseudopomagierzy to najgorsi , najważniejsze nie dać sobie wejść na głowę
|
|
#2705 | |||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Tylko wróć szybko! Cytat:
No niech będzie. Oczywiscie mi zawieruszylo wpis, więc powielam...aguniu nie daj tak łatwo za wygraną, potrząśnij jego sumieniem, bo inaczej nie będzie starał się o niespodziewajki...mojego "ostrzegłam"(mimo, że zawsze z prezentów jestem mega zadowolona), że liczę na jakąś niespodziewajkę w rocznicę, bo inaczej rach ciach ciach...jak to (cheba) kasienka pisała Mój o imieninach, urodzinach pamięta. Pamięta też, że tyle i tyle jesteśmy razem, ale żeby coś wymyśleć fajnego w tym dniu to niee..więc będę mu marudzić, bo mam zamiar każdą rocznice obchodzić fajnie, bo jest co wspominać. Cytat:
![]() Dziękuję. A fotki robiłam przez szybę, więc jakość taka sobie. Cytat:
malutka Dawidek wie co robi... ![]() Cytat:
![]() dagecik no nie ...ja wychodzę! ![]() Ja Ci tu komplemencior walnęłam na 18 liter, a tu o! Masz Ty figurę kobieto!!! I mnie nie podpuszczaj, bo jeszcze coś dopiszę! ![]() Ciacho sobie zgarnęłam. O Liloszek jest też... Pewnie! każdy by chciał układać czyjeś życie po swojemu...ale nie ma tak dobrze... mooonik ja lubię popatrzeć, ale za bardzo sie nie wgłebiam(bo mam lenia), ale właściwie to mnie ciekawi jak sie nazywają... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-17 o 11:51 |
|||||
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakoś zachcieć nie chce, mimo, że mówię, i to często, że lubię takie niespodzianki, że wtedy mi miło, że czuje się wtedy naprawdę kochana itd, itp. Nie w awanturach, ale po prostu, przy normalnej rozmowie. I nic... A mi tak za tym tęskno....
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu rozumiem doskonale Twoje rozterki
![]() ciężko przejśc do porządku dziennego nad brakiem pewnych gestów, które przedtem były okazywane i które sprawiały, że czułaś się w taki wyjątkowy sposób.dlatego ja bym chyba nie rezygnowała i tłumaczyła i tłumaczyła i tłumaczyła ![]() a moje Pseudo Pomagierki to w swoich małżeństwach mają spoooooro do poprawiania ale łatweij kogoś krytykować niż zająć się swoim życiem
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to koniecznie terapia wstrząsowa jakaś Bo widac same słowa nie wystarczają...nie przekonał sie o tym na własnej skórze, bo Ty wymyślasz fajne rzeczy...ale z drugiej strony Ty przestaniesz o to dbać, to on też...i weź tu zrozum faceta.
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do takich pomagierów- cóż, zawsze łatwiej wady znaleźć u kogoś niż u siebie i naprawiać innych, niż zacząć od siebie. Tak zawsze było, jest i będzie. I tak samo mają moi teściowie, ale ja już nauczyłam się to olewać. I co najważniejsze- nauczyłam mojego męża to olewać i zwracać uwagę rodzicom, kiedy przeginają. A to duży sukces, bo na początku to było- co tatuś i mamusia powiedzieli, to święte Izuś Ty wiesz co było jak raz specjalnie olałam jego imieniny (bo on olał moje)? Normalnie obraza majestatu... Takie te chłopy już są, o nich trzeba dbać, ale w drugą stronę to już jakoś nie koniecznie. A mój sobie zawsze znajdzie coś na swoją obronę i tak wszystko poprzekręca, żeby wyszło że to ja winna. Taki cwaniak jest... Ale ja się nie daje
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-06-17 o 12:03 |
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No proszę...jaki cwaniaczek. NIE DAJ SIĘ.. |
|
|
|
|
#2711 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Ale dzisiaj tutaj ruch i dziewczyny wróciły Ja mam w pracy lekki zapieprz doszło i obowiązków tzn jedna powazna sprawa ale o której nie mam bladego pojęcia. Będę odpowiedzialna za Program Ochrony Środowiska przed hałasem dla mojego wolewództwa (czyli jednak po to mnie dyr wysyłał na to szkolenie co byłam ostatnio... ). Póki co program ma dopiero powstać, ja mam przygotować przetarg a kompletnie się na tym nie znam. Więc siedzę od rana i sie "wdrażam" ![]() Cytat:
Robiłam ta karteczkę z patyczków, specjalnie zamawiałam je w aptece bo okazało się że nie mają na stanie no i nie wyszło mi ). Z kopertówk a tez nie mogłam sobie poradzić jakoś, mi to jednak baaaardzo daleko do dziewczyn z ręcznego. Zrobiłam inne takie - pokarzę wieczorem ![]() Pyszne ciacho było ![]() Będą wieczorem ![]() Cytat:
i czekamy na ciebie ![]() Cytat:
Zazdroszczę Ci tej ekscytacji ![]() Cytat:
Wierzę w to że dasz rade "wyrobić" męża ![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Kurcze, tel zadzwonił, wisiałam 20 min na kablu i straciłam wątek o czym mialam pisać
|
||||||
|
|
|
#2712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze lubiłam takie rożne dziwne rzeczy zresztą mąż mój tez zaczynał geologie wiec jak gdzieś idziemy i nagle pochylamy się przy kamieniu i dyskutujemy jak, lub skąd mógł się tu wziąć to fajnie to wygląda ![]() no a teraz przyszła pora na chmurki ![]() Cytat:
![]() no i nie daj się ! Cytat:
2. czekam na karteczkę ![]() 3. hehehe pomysłu z wyjazdem do Krakowa nie zmałpuje fajnie rozwiązaliście sprawę, przecież to tylko spać będziecie wiec szkoda wydawać nie wiadomo ile pieniędzy na sam nocleg ![]() jakbyście szukali jakiejś fajnej restauracji daj znać może coś pomogę
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Moonik to ty jesteś z Krk ?? Bo już nie pamiętam
To ja z chęcią usłyszałabym jakies propozycje restauracji. Blisko rynku, elegancką ale na miarę naszych, tzn zwykłych śmierletników kieszeń No i smacznie oczywiście Wogóle napisz cokolwiek bo ja ostatnio w krakowie byłam z 5 lat temu z góry dziękuję
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. czasami trza wygladac jak nastka hihihi. Aco bys dopisala, co? ![]() Cytat:
Cytat:
. I czekam na efektytypowe zachowanie u facetow... Agus czytalas o Marsjanach i Wenusjankach? Jak nie to przeczytaj.... tam opisane jest wlasnie to meskie i damskie zachowanie Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-06-17 o 14:21 Powód: bo zapomnialam |
|||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
słonko czytałam. Ja chyba nie potrafię do niego dotrzeć i już. Wiem dobrze, że jak facet ma problem, to się zamyka w sobie, i mój tutaj to jest 100% facetem. No ale litości, to chyba nie powinno trwać całymi miesiącami i dłużej...
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiem jedno, facetowi nie mozna za mocno nadskakiwac bo sie przyzwyczai i kobieta jest wowczas przegrana i nie zmieni juz tego.
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba mu podrzucę znowu do czytania, niech się oderwie trochę od tego rozmyślania ![]() A o tym nadskakiwaniu to ja dobrze wiem, zresztą miałam nauczkę praktyczną, i teraz nawet nie ma mowy o takim włażeniu na głowę. Jak tylko widzę, że się zaczyna rozbestwiać przestaje być miło
|
|
#2719 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jak się niepoważnie zachowuje to tak nalezy traktować... No i ja też wyczekuję na fotki. ![]() Cytat:
![]() Kawkę wypiję i lece na huśtu huśtu, bo widzę, że pogoda ładna, ale jak tylko zachodzi słońce to Komuś kawusi?
|
||
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam hustawki a kawusie poprosze Czy ja wam mowilam ze moj maz jedzie w 2-dniowa delagacje jutro do Ustki.... A Gocha juz zrobila ziuuuu.... A co z Marta? |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja się zaczytuję Marsjanami i dlaczego faceci kochają zołzy ale tak z przymrużeniem oczka ![]() ostatnio fajna książka to :"Jak się pozbyć Matthew"super polecam, romans z perspektywy kochanki.na gg będę jutro bo dziś idę na babskie spotkanie, przyjeżdża kolezanka z Niemiec ![]() też tęsknię Ślicznoto
|
|
|
|
|
#2722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ja na chwilunie, bo robote koncze a jestem dziś opóźniona w rozwoju i nie mogłam napisać wczesniej Cytat:
niepokoi mnie jedynie ta koronka ![]() pokaż sukiene to ocenie a swoją drogą wyglądasz ładniej i naturalniej od tej dziołchy ![]() chudzielcu prosz tu ze mnie nie polewać ![]() ano sie okaze czy super ![]() o Tobie już pisałam a Czikulec jak zwykle Bosssski ![]() Cytat:
![]() 2- hie hie no ja kurka myślę Cytat:
<ile razy już to pisałam??? >udanego wypoczynku kochanie no to... through ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że już jesteś... cała i zdrowa Cytat:
nie chce mi się wysilać w wielu sferach ![]() ach... jo... powiedział krecik ![]() lece kizie mizie- do jutra mam nadzieje
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłałam Ci PW, może się na coś przyda ![]() Cytat:
![]() chyba już taki urok tego Twojego meża ![]() chyba koniecznie jakaś mocna terapia wstrząsowa by się przydała ![]() coś mam, pozmniejszam i później wkleję ![]() ja chcę kawusię
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja CI dam siostrę bliźniaczkę... Ja sem jedyna w swoim rodzaju![]() ![]() Chyba, że widac mnie podwójnie...
|
|
|
|
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
Wczoraj mi net nawalil i nie moglam zajrzec ale widze ze wielkie powroty zoneczek: Sofii, Lil i Katarzynki Cytat:
![]() na Tobie sukienka sto razy lepiej sie prezentuje Czika modelka po swojej pani ![]() Cytat:
Ja dzis wloski scielam a co do rocznicy to my planujemy gdzies wyskoczyc na weekend ale zastanawiamy sie gdzie bo mamy taki voucher od znajomych na 100 euro do hotelu (duzy wybor w calej Irl) i w tym kolacja, a doplacic bedziemy musieli tak ok 100 znajomi byli w zeszlym roku tez z tego vouchera i chwalili sobie pozostaje nam wybrac miejsce i sruuu... Malutka fajne baleriki i torebajka |
||
|
|
|
#2726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fotki... ![]() Moonik kochana - mój małżon ci bardzo dziękuje za informacje ofkors Powiedział, że nawet nie miał pojęcia że tu takie uczynne koleżanki mam na wizażu A ja mu tylko - no baaaa Acha - a dąsy z wczoraj już mu przeszły - tylko że jak chciałam pogadac to stwierdził, że przeciez nie ma o czym. No ale - jak to kasieńka powiedziała - oni mają tylko ćwierć No i foteczki - karteczki i buciorki na ślubek - takie w sumie zwykłe, satynowe - pasują mi do sukienki i bolerka
|
||
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
Paulinko pokazuj foto.
Malutka jaki pokaz na krześle... ![]() Fajne te balerinki masz. O widzę, że nikt się racuszkami nie częstuje...to zjem sama... ![]() Skosiłam trawkę...oberwałyśmy trustawty i jakaś padnięta jestem...:/ Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-06-17 o 20:43 |
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie dojrzałam tych racuszków - ja chcę
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze w domku cykne foto to zobaczysz a racuszki czestuje sie z checia Anusia cudasne te karteczki - zdolniacha z Ciebie ![]() ja to bym w zyciu tak nie zrobila - antytalent plastyczny a buciki sliczne |
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anusia satynki śliczne...kolor w sam raz A te kartuchny... :slin a: cccuuuudeńka!! !Rzucam racuszkami |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

A Dawidka rozpiescicie i bedzie z wami spal 
ładnie 

. a moze by tak spotkanko na lotnisku hihiihhi 
hand-made: urodzinowo na 40tkę

My "obchodzenie" przenosimy na kolejny tydzień bo teraz na to weselicho w góry jedziemy. Później pojedziemy na weekend do Krakowa ale to już chyba pisałam. Tylko że nie wiem co z prezentem kupjecie coś mężom ? a jak tak to co? Czekam na burzę mózgów

>