|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
zlicytowalam sobie wczoraj etole na allegro u Dagas1
ecru bedzie a na zdjeciu biala, cale 49,90 hipka jak egzamin? olajka storczyki sa trwale bo jak moja mama dostala cymbidium (czy jakos tak) od mamy tz (pierwsze spotkanie) to stal cale dwa tygodnie, normalnie w szoku bylam; ale kwiatek florystka powinna Ci odpowiednio 'zakonserwowac', sa jakies specjalne srodki zeby kwiatek nie oklapl - zapytaj sie kobiety ktora ci bedzie bukiet robic albo popatrz na watku bukietowym tz wczoraj wrocil, umieral caly wieczor i tylko mowil jak sie stesknil i jak fajnie byc w domu i jaki jest zly ze w pt po pracy, cala sobote i niedziele ma zajecia na tej swojej podyplomowce hihihihii
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-19 o 08:01 |
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajna etola.Warto szukac gdzieś po aukcjach bo w sklepach to są chore ceny
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() zdałam( zero bledów), 1. lipca o 7 rano mam praktyczny - to bedzie masakra. Ale tak sie denerwowalam, ze nawet nie chciałam czytac wyników, poprosiłam instruktora, zeby mi powiedział czy ok.... Judith, fajna etola. Szkoda, ze mi nie pasuje, ja tylko na bolerko moge sie nastawiać Claris -gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-19 o 09:25 |
|
|
|
#544 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Można się jeszcze dopisać?
![]() Biorę ślub 10.10. ![]() Planujemy z TŻ kameralne przyjęcie, mamy dopiero: * datę ![]() * salę na 65 osób * dziś idę zamówić suknię * fryzjerka zaklepana * wizażystka również Cała reszta przed nami, ale że przyjęcie małe, a ślub tylko cywilny, mam nadzieję, że wszystko uda się zrobić na czas ![]() Póki co stresuje mnie trochę mnie negocjowanie z rodzicami listy gości- chcę zapraszać tylko osoby naprawde dla nas bliskie i ważne, co niekoniecznie pokrywa się z wizja mamy... W środę jedziemy na takie właśnie negocjacje
|
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
Voodia mozna
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post12211256 i witaj zamawiasz te suknie ktora wkleilas w watku o sukniach, z krzyzowanymi plecami ??????? jezeli tak to zazdroszcze masz zdejcia z przymiarki?hipka gratulacje gabryna, hipka ja tez bede miala bolerko takie jak w zalaczniku, etola to na wypadek jakby bylo za zimno
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-19 o 09:43 |
|
|
|
#546 | |
|
Rozeznanie
|
czesc wszytskim
![]() judith super ta etola hipka swietnie ze zdalas witaj voodia co do listy gosci to mialam baaardzo podobny problem... lista i tak nie jest taka jakbym chciala:/---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() voodia to czekamy na fotki sukni, bo wnioskuje teraz, ze juz wybralas
|
|
|
#547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przerażają mnie te przeprawy z rodzicami, mamy ogromną "najbliższą" rodzinę, a nie czuję się z większością specjalnie żżyta ![]() Suknia najprawdopodobniej ta właśnie, zaraz idę mierzyć i zamawiać Myślałam o podobnej etoli jak Twoja Cytat:
Miałam nadzieję, że jak programowo drastycznie ją okroję (sala mieści maks 65 osób) to będzie latwiej, ale niestety.... Właściwie ja mam w nosie czy ktoś sie na mnie obrazi za brak zaproszenia , ale mama niestety nie.Wrzucę fotki jeśli tylko uda mi się dziś zrobić ![]() PS Świetne te bolerko, jest wiązane z tyłu? |
||
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
cześć Voodia
, dasz rade z rodzicami, ja to też przerabiam.....
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Voodia Bolerko jest z tylu zebrane jakby w taki wezel, biore je bo wyglada pieknie i nie bede miala welonu wiec takie dlugie jest jak znalazl dla mnie
nie bedzie moje tylko je wypozyczam z salonu madonny podalam tam namiary na sprzedawce wiec jakby aukcja sie skonczyla to mozesz zawsze go zapytac; z tymi etolami to jest tak ze ciezko cos znalezc a ta wyglada ladnie i chyba 8 osob juz ja zamowilo na tej aukcji wiec mam nadzieje ze sie nei rozczaruje dzwonilam i to co udalo mi sie ustalic to:
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-19 o 10:57 |
|
|
|
#550 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno chcę polski kawałek ale jaki, przecież nie będę Kultu albo Kazika tańczyćOstatnio powiedziałam TŻ< że ma wybrać piosenkę na 1 taniec bo, ja już wszystko wybierałam, a on mi na to, z enie bo jak on wybierze to będę płakać i mówi np. ta - a w radiu leciała taka piosenka ze słowami "nie kocham cię, nie lubię Cię, utopił bym cięw łyżce wody" ![]() Powiedziałam, dobra to ja wybiorę, choć melodia tej piosenki była fajna i stwierdziliśmy, że fajny byłby folklor na weselu jakbyśmy to zatańczyli na 1 taniec, goście by chyba zamarliCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się suknią A skąd jesteś??A negocjacjami się nie przejmuj, ja też miałąm przeboje. Ja znów miałam dylematy czy się ktoś obrazi czy nie, mama równo jechała. Z tym, że my chcieliśmy wesele na 40-50osób, a sama rodzina tŻ to z 300 będzie. no i trzeba było kogoś wyeliminować. Mamy same najbliższe osoby. Ale trzea bć twardym i mówić, że mamusia już miała swoje wesele to mogła zaprosić ciotkę y i wujka z, a teraz mam swoje i niech pozwolą mi zaprosić kogo my chcemy. Zresztą fiansujemy sami wesle, to i tak nie mieli nic do gadaia, ale sie pytaliśmy z kurtuazji jak to widzą Powodzenia! Cytat:
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
judith z ich demo dla mnie I've got you under my skin - tekst troche przewrotny, ale podoba mi sie. Jakoś mi sie zdaje, ze pasuje najfajniejsza jest końcówkaja na 1. chce albo "tell him" - streisand&dion, ale chyba za bardzo ten numer mnie rozczula;-) albo "when a man loves a woman" - bolton
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-19 o 13:24 |
|
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Voodia w naszym gronie
![]() Dziewczyny potrzebuję pomocy.Pamiętacie te czerwone buty co wkleiłam zdjęcie znalazła m jeszcze jedne i nie wiem w których mam iść a jedne i drugie są wygodne
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
gabryna, zdaniem te czerwone lepsze. Korek jakiś mało elegancki mi sie wydaje
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
tak na zdjęciu wyglada korek jest jeszcze obszyty złotą biała nitką
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
gabryna a dasz rade zrobic fotke w sukience i kazdej z par butow?
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Tak dam tylko jakoś chyba w przyszłym tygodniu bo moja mama jakoś nie ma weny by zabrać się za nią.
a ja tak sie nie moge doczekacW końcu dodzwoniłam się do USC i babka mi powiedziała że musimy mieć skrócony akt urodzenia dowód i 84 zł to nie jest jeszcze tak tragicznie
16.04.08 jesteśmy razem 24.08.08 nasze zaręczyny 17.10.2009 Edytowane przez gabryna Czas edycji: 2009-06-19 o 14:05 |
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
gabryna powiedz mamie ze my wszystkie nie mozemy sie doczekac az sie nam pochwalisz swoja suknia
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do finansowania, to w naszym przypadku za lwią część płacą rodzice, choć dokładamy się oczywiście i sami finansujemy obrączki, stroje, kwiaty, zaproszenia, dekoracje, fotografa i dj-a. Tym niemniej, już widzę, że negocjacje w/s gości mogą być trudne ![]() Mam już suknię Zupełnie inną niż się spodziewałam, że będę mieć Poszłam na przymiarki z TŻ, od razu jak przymierzyłam TEN model stwierdził, że ta i żadna inna, hehe Załączam zdjęcie- ta kiecka jest za duża wprawdzie, ale daje jakiś obraz.Runęła moja koncepcja fryzury, muszę wymyślić coś innego niż supergładki kok chyba... Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-06-23 o 15:34 |
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
super naprawde jestem pod wrazeniem a bedziesz miala welon itd. mi podoba sie upiecie na drugim zdjeciu, myslalas zeby miec wysoko upiete wlosy? masz ladna buzie i fajnei to moim zdaniem wyglada
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-19 o 14:28 |
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Vooida, nie dziwie sie, ze tak stwierdził
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W życiu bym nie pomyślała, że pójde w takim fasonie do ślubu![]() Tak, nawet wklejałam tu, na ślubnym, foty koków, które mi się podobają- wysokie i gładkie. Będzie bez welonu, tylko kwiat wpięty we włosy
|
|
|
|
|
#562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Załuj, że nie widziszCytat:
![]() Cytat:
Praktyczny zdać to dopiero wyczyn A tak naprawde jeździć uczy się dopiero w swoim własnym aucie.Cytat:
My płaciliśmy 100zł, z tymże nie wiem, czy część była dla kościoła, a część dla babki, czy wszystko dla babki, bo kaskę przyjmował nasz ksiądz swoją drogą troche przegięcie, tyyyle kasy![]() Voodia wow fajna kiecka, ile kosztowała? I wogóle śliczna z Ciebie dziewczyna, będziesz piękną Panną Młodą |
|||||
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Claris to ja tylko dodam ze na tym zdjeciu to nie ja, to zdjecie z aukcji
ja jestem tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=80 co mi przxypomina ze musze zdjecia z sesji dla tz wywolac i zajac sie albumemVoodia moim zdnaiem upiecie wlosow swietny pomysl
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-19 o 14:37 |
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
a bo napisalas
"Podoba mi się "to sobie zinterpretowalam hahah
|
#566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiecka wg ceny katalogowej kosztowała 3100 albo 32oo, TŻ wynegocjował obniżkę na 2700 (międzu innymi dlatego Go zabrałam ze sobą, to urodzony negocjator ).Hmm..ale całkiem na gładko? Czy coś puścić bokiem na przyklad? Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2009-06-19 o 14:52 Powód: literówki;) |
|
|
|
|
#567 |
|
Rozeznanie
|
Voodia jak masz gladko tak jak na drugim zdjeciu jest slicznie, pokombinuj z kosmykami z boku i jak cos ci sie spodoba to wrzuc i ocenimy; masz naprawde ladna buzie i podejrzewam ze w wielu opcjach bedziesz slicznei wygladac
|
#568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
pomecz
i rob zdjecia to najwyzej doradzimy jezeli bedziesz chciala
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Voodia suknie masz śliczną
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

ecru bedzie a na zdjeciu biala, cale 49,90 

masz zdejcia z przymiarki?

, ale mama niestety nie.

najfajniejsza jest końcówka
znalazła m jeszcze jedne i nie wiem w których mam iść a jedne i drugie są wygodne