Październikowe PM :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 07:55   #541
judith8
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM

zlicytowalam sobie wczoraj etole na allegro u Dagas1 ecru bedzie a na zdjeciu biala, cale 49,90

hipka jak egzamin?

olajka storczyki sa trwale bo jak moja mama dostala cymbidium (czy jakos tak) od mamy tz (pierwsze spotkanie) to stal cale dwa tygodnie, normalnie w szoku bylam; ale kwiatek florystka powinna Ci odpowiednio 'zakonserwowac', sa jakies specjalne srodki zeby kwiatek nie oklapl - zapytaj sie kobiety ktora ci bedzie bukiet robic albo popatrz na watku bukietowym

tz wczoraj wrocil, umieral caly wieczor i tylko mowil jak sie stesknil i jak fajnie byc w domu i jaki jest zly ze w pt po pracy, cala sobote i niedziele ma zajecia na tej swojej podyplomowce hihihihii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 655118792.jpg (32,3 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-19 o 08:01
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 09:23   #542
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Bardzo fajna etola.Warto szukac gdzieś po aukcjach bo w sklepach to są chore ceny

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 09:23   #543
hipka80
Raczkowanie

cześć dziewczyny
zdałam( zero bledów), 1. lipca o 7 rano mam praktyczny - to bedzie masakra.
Ale tak sie denerwowalam, ze nawet nie chciałam czytac wyników, poprosiłam instruktora, zeby mi powiedział czy ok....

Judith, fajna etola. Szkoda, ze mi nie pasuje, ja tylko na bolerko moge sie nastawiać

Claris -gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-19 o 09:25
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 09:33   #544
Voodia
Wtajemniczenie

Witam! Można się jeszcze dopisać?
Biorę ślub 10.10.
Planujemy z TŻ kameralne przyjęcie, mamy dopiero:
* datę
* salę na 65 osób
* dziś idę zamówić suknię
* fryzjerka zaklepana
* wizażystka również

Cała reszta przed nami, ale że przyjęcie małe, a ślub tylko cywilny, mam nadzieję, że wszystko uda się zrobić na czas
Póki co stresuje mnie trochę mnie negocjowanie z rodzicami listy gości- chcę zapraszać tylko osoby naprawde dla nas bliskie i ważne, co niekoniecznie pokrywa się z wizja mamy... W środę jedziemy na takie właśnie negocjacje
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 09:41   #545
judith8
Rozeznanie

Voodia mozna http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post12211256 i witaj ja tez mialam przeprawy z rodzicami ale powiem ci ze w ostatecznosci zapraszam kilku ich znajomych zeby sie dobrze czuli bo u nas duzo rodziny nie przyjedzie wiec beda mieli na przyklad swoich dobrych przyjaciol obok siebie
zamawiasz te suknie ktora wkleilas w watku o sukniach, z krzyzowanymi plecami ??????? jezeli tak to zazdroszcze masz zdejcia z przymiarki?

hipka gratulacje

gabryna, hipka ja tez bede miala bolerko takie jak w zalaczniku, etola to na wypadek jakby bylo za zimno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg relieve_1.jpg (12,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relieve_2.jpg (11,5 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-19 o 09:43
Stary 2009-06-19, 09:48   #546
zlotko855
Rozeznanie

czesc wszytskim

judith super ta etola ja swoja zamowilam 2 tygodnie temu - bylam zdjac miare w salonie, a w srode jade na przymiarke. jak bedzie gotowa to tez wstawie fotki.

hipka swietnie ze zdalas niebawem masz juz jazde, przynajmniej strasznie dlugo nie musisz czekac.

witaj voodia co do listy gosci to mialam baaardzo podobny problem... lista i tak nie jest taka jakbym chciala:/

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość

gabryna, hipka ja tez bede miala bolerko takie jak w zalaczniku, etola to na wypadek jakby bylo za zimno
wlasnie judith ty masz to swietne bolerko

voodia to czekamy na fotki sukni, bo wnioskuje teraz, ze juz wybralas

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 09:55   #547
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Voodia mozna http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post12211256 i witaj ja tez mialam przeprawy z rodzicami ale powiem ci ze w ostatecznosci zapraszam kilku ich znajomych zeby sie dobrze czuli bo u nas duzo rodziny nie przyjedzie wiec beda mieli na przyklad swoich dobrych przyjaciol obok siebie
zamawiasz te suknie ktora wkleilas w watku o sukniach, z krzyzowanymi plecami ??????? jezeli tak to zazdroszcze masz zdejcia z przymiarki?

Dziękuję za miłe przyjęcie
Przerażają mnie te przeprawy z rodzicami, mamy ogromną "najbliższą" rodzinę, a nie czuję się z większością specjalnie żżyta
Suknia najprawdopodobniej ta właśnie, zaraz idę mierzyć i zamawiać

Myślałam o podobnej etoli jak Twoja
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc wszytskim

judith super ta etola ja swoja zamowilam 2 tygodnie temu - bylam zdjac miare w salonie, a w srode jade na przymiarke. jak bedzie gotowa to tez wstawie fotki.

hipka swietnie ze zdalas niebawem masz juz jazde, przynajmniej strasznie dlugo nie musisz czekac.

witaj voodia co do listy gosci to mialam baaardzo podobny problem... lista i tak nie jest taka jakbym chciala:/

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

wlasnie judith ty masz to swietne bolerko

voodia to czekamy na fotki sukni, bo wnioskuje teraz, ze juz wybralas
Eh, te listy gości, jakaś zmora... Miałam nadzieję, że jak programowo drastycznie ją okroję (sala mieści maks 65 osób) to będzie latwiej, ale niestety.... Właściwie ja mam w nosie czy ktoś sie na mnie obrazi za brak zaproszenia, ale mama niestety nie.
Wrzucę fotki jeśli tylko uda mi się dziś zrobić
PS Świetne te bolerko, jest wiązane z tyłu?
Stary 2009-06-19, 09:57   #548
hipka80
Raczkowanie

cześć Voodia, dasz rade z rodzicami, ja to też przerabiam.....
Stary 2009-06-19, 10:08   #549
judith8
Rozeznanie

Voodia Bolerko jest z tylu zebrane jakby w taki wezel, biore je bo wyglada pieknie i nie bede miala welonu wiec takie dlugie jest jak znalazl dla mnie
nie bedzie moje tylko je wypozyczam z salonu madonny

podalam tam namiary na sprzedawce wiec jakby aukcja sie skonczyla to mozesz zawsze go zapytac; z tymi etolami to jest tak ze ciezko cos znalezc a ta wyglada ladnie i chyba 8 osob juz ja zamowilo na tej aukcji wiec mam nadzieje ze sie nei rozczaruje

dzwonilam i to co udalo mi sie ustalic to:
  • urodzilam sie w Poznaniu wiec do USC w Poznaniu musze isc po skrocony odpis aktu urodzenia, na miejscu dostane
  • tz urodzil sie na poludniu, USC nie ma nawet swojej strony, Pani podala numer konta trzeba przelac 22pln i napisac pismo z prosba o przeslanie odpisu i odeslac nie musimy jechac ale juz zapowiedzialam tz ze ma sie za to wziac w przyszlym tygodniu zeby nie bylo problemow pozniej
  • z odpisami musimy sie udac do USC wlasciwego wedlug miejsca zameldowania stalego mojego albo tz i w jednym z tych USC zawnioskowac o potwierdzenie braku przeciwwskazan do zawarcia zwiazku malzenskiego, zrobimy to u mnie bo pani powiedziala ze jak biore slub w innym wojewodztwie niz jestem zameldowana to jestem zwolniona z oplat urzedowych
i bede miala poradnie zalatwiona 29 czerwca skonczy sie na jednym spotkaniu, bez kalendarzyka itd. Pani powiedziala ze sa trzy spotkania ale pojdzie nam na reke, strasznie sie ciesze wlasnie ile sie daje za poradnie? bo Pani powiedziala ze nie ma zadnej ceny i jak chcemy to co laska ale jak nic nie damy bo nie mozemy to tez bedzie ok; w sumie to chcialabym cos dac bo jak to zalatwi nam na jednym spotkaniu zamiast na trzech i idzie nam tak na reke

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-19 o 10:57
Stary 2009-06-19, 12:07   #550
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
my nie mamy nawet pierwszego kawalka... mielismy kilka pomyslow, ale zaden konkretny... zastanawiamy sie na ray'em charles'em (tez nie wiem jakbysmy do tego zatanczyli) ale dluuuga droga przed nami, by sie zdecydowac.
zlotko ja też nie mam 1 tańca, nawet nie wiem co chcę mieć Na pewno chcę polski kawałek ale jaki, przecież nie będę Kultu albo Kazika tańczyć
Ostatnio powiedziałam TŻ< że ma wybrać piosenkę na 1 taniec bo, ja już wszystko wybierałam, a on mi na to, z enie bo jak on wybierze to będę płakać i mówi np. ta - a w radiu leciała taka piosenka ze słowami "nie kocham cię, nie lubię Cię, utopił bym cięw łyżce wody" Powiedziałam, dobra to ja wybiorę, choć melodia tej piosenki była fajna i stwierdziliśmy, że fajny byłby folklor na weselu jakbyśmy to zatańczyli na 1 taniec, goście by chyba zamarli
Cytat:
zlicytowalam sobie wczoraj etole na allegro u Dagas1 ecru bedzie a na zdjeciu biala, cale 49,90
Etolka pierwsza klasa i ta cena
Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Ale tak sie denerwowalam, ze nawet nie chciałam czytac wyników, poprosiłam instruktora, zeby mi powiedział czy ok....
Hipka gratulacje i trzymamy kciuki za jazdy
Cytat:
Napisane przez Voodia Pokaż wiadomość
Witam! Można się jeszcze dopisać?
Biorę ślub 10.10.
Planujemy z TŻ kameralne przyjęcie, mamy dopiero:
* datę
* salę na 65 osób
* dziś idę zamówić suknię
* fryzjerka zaklepana
* wizażystka również

Cała reszta przed nami, ale że przyjęcie małe, a ślub tylko cywilny, mam nadzieję, że wszystko uda się zrobić na czas
Póki co stresuje mnie trochę mnie negocjowanie z rodzicami listy gości- chcę zapraszać tylko osoby naprawde dla nas bliskie i ważne, co niekoniecznie pokrywa się z wizja mamy... W środę jedziemy na takie właśnie negocjacje
Voodia witaj Pochwal się suknią A skąd jesteś??
A negocjacjami się nie przejmuj, ja też miałąm przeboje. Ja znów miałam dylematy czy się ktoś obrazi czy nie, mama równo jechała. Z tym, że my chcieliśmy wesele na 40-50osób, a sama rodzina tŻ to z 300 będzie. no i trzeba było kogoś wyeliminować. Mamy same najbliższe osoby. Ale trzea bć twardym i mówić, że mamusia już miała swoje wesele to mogła zaprosić ciotkę y i wujka z, a teraz mam swoje i niech pozwolą mi zaprosić kogo my chcemy. Zresztą fiansujemy sami wesle, to i tak nie mieli nic do gadaia, ale sie pytaliśmy z kurtuazji jak to widzą Powodzenia!
Cytat:
bede miala poradnie zalatwiona 29 czerwca skonczy sie na jednym spotkaniu, bez kalendarzyka itd. Pani powiedziala ze sa trzy spotkania ale pojdzie nam na reke, strasznie sie ciesze wlasnie ile sie daje za poradnie? bo Pani powiedziala ze nie ma zadnej ceny i jak chcemy to co laska ale jak nic nie damy bo nie mozemy to tez bedzie ok; w sumie to chcialabym cos dac bo jak to zalatwi nam na jednym spotkaniu zamiast na trzech i idzie nam tak na reke
My w poradni płaciliśmy 10zł za materiały na parę, ale to było nieobowiązkowe. Myślę, że czekoladki lub kawa za załatwienie 3w1 są ok

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:20   #551
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
Claris wyslalam na priva informacje, twoje zdjecia sa super, bardzo mi sie podobaja [znaczy fotograf

trzymam kciuki jutro caly dzien

wiecie co ma mproblem z pierwszym tancem bo moj zespol ma oryginalne wykonania i pewnie najlepiej zebym wybrala cos z tego co mozna odsluchac na stronie, co myslicie? http://www.popvandaal.pl/demo/
tz chce Speed of sound; Coldplay ale nie wydaje mi sie zeby zespol dal nam demo do cwiczen jeszcze nie pytalam a wam cos sie podoba z demowek?

judith z ich demo dla mnie I've got you under my skin - tekst troche przewrotny, ale podoba mi sie. Jakoś mi sie zdaje, ze pasuje najfajniejsza jest końcówka

ja na 1. chce albo "tell him" - streisand&dion, ale chyba za bardzo ten numer mnie rozczula;-)
albo "when a man loves a woman" - bolton

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-19 o 13:24
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:38   #552
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Witaj Voodia w naszym gronie

Dziewczyny potrzebuję pomocy.Pamiętacie te czerwone buty co wkleiłam zdjęcieznalazła m jeszcze jedne i nie wiem w których mam iść a jedne i drugie są wygodne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00179.jpg (157,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00180.jpg (153,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00181.jpg (152,4 KB, 12 załadowań)

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-19, 13:39   #553
hipka80
Raczkowanie

gabryna, zdaniem te czerwone lepsze. Korek jakiś mało elegancki mi sie wydaje
Stary 2009-06-19, 13:43   #554
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

tak na zdjęciu wyglada korek jest jeszcze obszyty złotą biała nitką

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-19, 13:52   #555
judith8
Rozeznanie

gabryna a dasz rade zrobic fotke w sukience i kazdej z par butow?
Stary 2009-06-19, 13:57   #556
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Tak dam tylko jakoś chyba w przyszłym tygodniu bo moja mama jakoś nie ma weny by zabrać się za nią.a ja tak sie nie moge doczekac

W końcu dodzwoniłam się do USC i babka mi powiedziała że musimy mieć skrócony akt urodzenia dowód i 84 zł to nie jest jeszcze tak tragicznie

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub

Edytowane przez gabryna
Czas edycji: 2009-06-19 o 14:05
Stary 2009-06-19, 14:07   #557
judith8
Rozeznanie

gabryna powiedz mamie ze my wszystkie nie mozemy sie doczekac az sie nam pochwalisz swoja suknia
Stary 2009-06-19, 14:17   #558
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Voodia witaj Pochwal się suknią A skąd jesteś??
A negocjacjami się nie przejmuj, ja też miałąm przeboje. Ja znów miałam dylematy czy się ktoś obrazi czy nie, mama równo jechała. Z tym, że my chcieliśmy wesele na 40-50osób, a sama rodzina tŻ to z 300 będzie. no i trzeba było kogoś wyeliminować. Mamy same najbliższe osoby. Ale trzea bć twardym i mówić, że mamusia już miała swoje wesele to mogła zaprosić ciotkę y i wujka z, a teraz mam swoje i niech pozwolą mi zaprosić kogo my chcemy. Zresztą fiansujemy sami wesle, to i tak nie mieli nic do gadaia, ale sie pytaliśmy z kurtuazji jak to widzą Powodzenia!
Jestem z Białegostoku, ale mieszkam w Warszawie, wic trochę utrudnione są te moje przygotowania
Co do finansowania, to w naszym przypadku za lwią część płacą rodzice, choć dokładamy się oczywiście i sami finansujemy obrączki, stroje, kwiaty, zaproszenia, dekoracje, fotografa i dj-a. Tym niemniej, już widzę, że negocjacje w/s gości mogą być trudne

Mam już suknię Zupełnie inną niż się spodziewałam, że będę mieć Poszłam na przymiarki z TŻ, od razu jak przymierzyłam TEN model stwierdził, że ta i żadna inna, hehe Załączam zdjęcie- ta kiecka jest za duża wprawdzie, ale daje jakiś obraz.
Runęła moja koncepcja fryzury, muszę wymyślić coś innego niż supergładki kok chyba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz.jpg (45,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz1.jpg (27,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Voodia
Czas edycji: 2009-06-23 o 15:34
Stary 2009-06-19, 14:25   #559
judith8
Rozeznanie

Voodia cudownie, jednak nie ma to jak zabrac faceta na wybieranie sukni super naprawde jestem pod wrazeniem

a bedziesz miala welon itd.

mi podoba sie upiecie na drugim zdjeciu, myslalas zeby miec wysoko upiete wlosy? masz ladna buzie i fajnei to moim zdaniem wyglada

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-19 o 14:28
Stary 2009-06-19, 14:30   #560
hipka80
Raczkowanie

Vooida, nie dziwie sie, ze tak stwierdził Naprawde świetnie wyglądasz
Stary 2009-06-19, 14:30   #561
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Voodia cudownie, jednak nie ma to jak zabrac faceta na wybieranie sukni super naprawde jestem pod wrazeniem

a bedziesz miala welon itd.

mi podoba sie upiecie na drugim zdjeciu, myslalas zeby miec wysoko upiete wlosy? masz ladna buzie i fajnei to moim zdaniem wyglada
Dziękuję W życiu bym nie pomyślała, że pójde w takim fasonie do ślubu

Tak, nawet wklejałam tu, na ślubnym, foty koków, które mi się podobają- wysokie i gładkie. Będzie bez welonu, tylko kwiat wpięty we włosy
Stary 2009-06-19, 14:32   #562
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris gratulacje, zazdroszcze Ci bo ja bede cale wakacje cytuje kolege z pracy "zap%^$$$ jak robocik" urlop dopiero po slubie
Dziękuję Oj ja całe wakacje też pracuję niestety, ale żeby mieć jakąs kaskę to tak trzeba Dopiero w połowie września wyrywamy się na 2 tyg., ale warto czekać

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czemu nie moge obejrzec fotek na stronce tego fotografa www.irstudio.pl ? mam puste pola. A mam przecież flasha..
U mnie się otwiera Załuj, że nie widzisz

Cytat:
Podoba mi się Bolerko zresztą też

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Claris -gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
Dziękuję A ja Tobie pogratuluję jak zdasz praktyczny, a teoria to bułka z masłem, wystarczy wykuć Praktyczny zdać to dopiero wyczyn A tak naprawde jeździć uczy się dopiero w swoim własnym aucie.

Cytat:
i bede miala poradnie zalatwiona 29 czerwca skonczy sie na jednym spotkaniu, bez kalendarzyka itd. Pani powiedziala ze sa trzy spotkania ale pojdzie nam na reke, strasznie sie ciesze wlasnie ile sie daje za poradnie? bo Pani powiedziala ze nie ma zadnej ceny i jak chcemy to co laska ale jak nic nie damy bo nie mozemy to tez bedzie ok; w sumie to chcialabym cos dac bo jak to zalatwi nam na jednym spotkaniu zamiast na trzech i idzie nam tak na reke

My płaciliśmy 100zł, z tymże nie wiem, czy część była dla kościoła, a część dla babki, czy wszystko dla babki, bo kaskę przyjmował nasz ksiądz swoją drogą troche przegięcie, tyyyle kasy

Voodia wow fajna kiecka, ile kosztowała? I wogóle śliczna z Ciebie dziewczyna, będziesz piękną Panną Młodą
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:34   #563
judith8
Rozeznanie

Claris to ja tylko dodam ze na tym zdjeciu to nie ja, to zdjecie z aukcji ja jestem tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=80 co mi przxypomina ze musze zdjecia z sesji dla tz wywolac i zajac sie albumem

Voodia moim zdnaiem upiecie wlosow swietny pomysl

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-06-19 o 14:37
Stary 2009-06-19, 14:41   #564
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris to ja tylko dodam ze na tym zdjeciu to nie ja, to zdjecie z aukcji ja jestem tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=80 co mi przxypomina ze musze zdjecia z sesji dla tz wywolac i zajac sie albumem
A ja wcale nie myślałam, ze to Ty A te zdjęcia już widziałam, są sliczne, Ty zresztą tez
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:44   #565
judith8
Rozeznanie

a bo napisalas

"Podoba mi się Bolerko zresztą też "

to sobie zinterpretowalam hahah
Stary 2009-06-19, 14:47   #566
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziękuję Oj ja całe wakacje też pracuję niestety, ale żeby mieć jakąs kaskę to tak trzeba Dopiero w połowie września wyrywamy się na 2 tyg., ale warto czekać

Voodia wow fajna kiecka, ile kosztowała? I wogóle śliczna z Ciebie dziewczyna, będziesz piękną Panną Młodą
Hehe, też musze pracować właściwie całe wakacje, wyrwę się z Tż dopiero po ślubie. Za to będzie miło wyjechać w ciepłe kraje jak tu już jesień w pełni

Kiecka wg ceny katalogowej kosztowała 3100 albo 32oo, TŻ wynegocjował obniżkę na 2700 (międzu innymi dlatego Go zabrałam ze sobą, to urodzony negocjator).
Cytat:
Voodia moim zdnaiem upiecie wlosow swietny pomysl
Hmm..ale całkiem na gładko? Czy coś puścić bokiem na przyklad?

Edytowane przez Voodia
Czas edycji: 2009-06-19 o 14:52 Powód: literówki;)
Stary 2009-06-19, 14:50   #567
judith8
Rozeznanie

Voodia jak masz gladko tak jak na drugim zdjeciu jest slicznie, pokombinuj z kosmykami z boku i jak cos ci sie spodoba to wrzuc i ocenimy; masz naprawde ladna buzie i podejrzewam ze w wielu opcjach bedziesz slicznei wygladac
Stary 2009-06-19, 14:52   #568
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Voodia jak masz gladko tak jak na drugim zdjeciu jest slicznie, pokombinuj z kosmykami z boku i jak cos ci sie spodoba to wrzuc i ocenimy; masz naprawde ladna buzie i podejrzewam ze w wielu opcjach bedziesz slicznei wygladac
W środę widzę się z moją fryzjerką, pomęczę ją
Stary 2009-06-19, 14:57   #569
judith8
Rozeznanie

pomecz i rob zdjecia to najwyzej doradzimy jezeli bedziesz chciala
Stary 2009-06-19, 15:10   #570
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Voodia suknie masz śliczną

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości