![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
Ktos mnie wołał
![]() ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() A'propos jutrzejszego dnia. Rzucilismy tematem odnosnie spotkania i jak narazie ja z Madzią sie tylko zdeklarowałyśmy. Ktos jeszcze reflektuje ??????????????
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-06-18 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
A to sama robisz ???
#214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdraszczam ![]() nie zrobilam fotek ![]() ![]() Cytat:
![]() a jaka dietke stosujesz?? tez musze troche zrzucic ![]() Cytat:
![]() tez bym chciala 2,5 rozmiara w dol ![]() jak to zrobilas?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
tak, sama..
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- dzięki.. jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez martiryb Czas edycji: 2009-06-18 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W momencie kiedy dajemy spokój, zaczynamy sie akceptowac i ot tak z dnia na dzien zmieniamy swoją codzienną diete, bez zmuszania, bez motywacji, ot tak po prostu, wszystko zaczyna samo sie układac i waga spada. To wewnetrzna blokada, bariera, którą nie licznym daje sie pokonać. Zatem moje gratulacje ![]() Podobno najlepsza dieta to MŻ - mniej żreć ![]() Ja jestem troche przedrazliwiona na tym punkcie. Mi wystarczy 1-2kg , które dajmy na to przybedzie mi podczas miesiaczki i juz płacze i sie katuje .... ale za przykład niegdy nie bede stanowic dla innych ![]()
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dieta tylko dodatkowo stresuje-a tu chodzi o to by zmienic nawyki zywieniowe na stale i nie katować sie zakazami/nakazami ![]() Gdyby jeszcze byl czas na cwiczenia....ehh... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałas pojsc dzis wczesniej spac , pamietaj ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() martiryb - gratuluję Kochana takiego spadku w wadze i rozmiarówce!!! AAaaaa nowe dziecko w rodzinie, w końcu dziś zakupiliśmy nowy samochodzik jutro będę nim jeździłą pierwszy raz ![]() ![]() ![]() Co do dietki to już Wam opowiadam, mianowicie jest to raczej nie dieta,a właśnie jadłospis, sporządzony przez panią dr dietetyk Lucynę Ostrowską, który ma na celu przyzwyczajenie osoby do spożywania PIĘCIU REGULARNYCH, MAŁYCH, BOGATYCH W POTRZEBNE SKŁADNIKI I WITAMINY posiłków w ciągu dnia. Także wcale nie jem mniej, ale jem regularnie, jem bardziej wartościowe posiłki a nie zapychacze, piję dużo wody itd. Możecie znaleźć mój jadłospis "dieta redukująca 1200kcl" na stronie www.odchudzanie.org.pl Kochane ja największy problem miałam z tym, ze np cały dzień nie jadłam (brak czasu, dziecko, sprzątanie, gotowanie), a później nadrabiałam wieczorem. Jadłam sporo słodyczy, prawie wcale nie piłam!!! Zjadałam resztki po synku.... Teraz uczę się jeść regularnie, pić co najmniej 1,5 litra wody dziennie i sporządzać małe ale zdrowe porcje ![]() ![]() ![]() Kochane życzę Wam miłej nocy wybaczcie, ze ostatnio rzadko zaglądam ale mamy sporo bieganiny po urzędach a jak jesteśmy w domku to mamy gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak trzymaj Aniu ![]() Martiryb mam pytanko dlaczego akurat zamawiasz bielizne z Anglii, nie uwazasz ze maja taka sama jakość jak tutaj i ze np. lepsza i fajniejsza jest z Polski?
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
ABooka -
dziękuję kochana ![]() ![]() martiryb ma ten sam problem co ja tzn nie może dostać tutaj swojej rozmiarówki plus jak już coś się tutaj znajdzie to jest jak na starą babcię a nie piękne i eleganckie jak dla młodej kobiety, bo niektórzy producenci bielizny zapomnieli chyba o tym że istnieją młode kobiety z dużym biustem i także chcą mieć piękne staniczki ![]() ![]() Witam Wszystkie panie tego pochmurnego, szarego, deszczowego przedpołudnia ![]() ![]() Ja o 14 uciekam z koleżanką na shopping bo jest ona w 5 ms ciąży i czas zacząć kupować maleńkie ubranka ![]() Życzę Wam miłego dnia pomimo pogody!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() polscy producenci nie myślą o kobietach z małym obwodem pod biustem i dużym obwodem w biuście.. stąd tyle kobiet nosi źle dobrane staniki.. bo z braku asortymentu, wciskają nam w sklepach rozmiary o dużo za dużych obwodach kosztem powiększenia miski.. ja zanim zostałam uswiadomiona nosiłam polskie staniki w rozmiarze 85F, bo przy mniejszym obwodzie miska była za mała.. obecnie noszę angielskie 70J, polskie 70O.. i tutaj zostaja tylko brytyjczyki.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
czyli wszystko juz jasne
![]() ![]() ![]() taka niewymiarowa jestem :P
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze...dzis w polsce prawdziwie irlandzkie klimaty pogodowe ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Juz myslałam,ze nam wątek zamarł ...
Słyszałam Aniu, ze w PL nienajlepsza pogoda, ja to jednak szczescie miałam wielkie,ze w mają lato w Polsce było i mam nadzieje,ze i w sierpniu bedzie jak pojade. Szkoda strasznie mi Aniu, ale mam nadzieje,ze niebawem nacieszysz sie jeszcze słoncem ![]() A gdzie Madzik? Żyjesz kochana? ![]()
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Grunt ,ze wypoczywasz i fajnie spedzasz czas, w koncu od tego są urlopy ![]() Jak długo w PL bedziesz ???
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Oj, to sie faktycznie wyszalejesz...hehehe:ehem :
#231 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem nowa, właściwie do grona "dziewczyn z Irlandii" dołącze dopiero od 27 czerwca ![]() ![]() Mulhuddart Wood. Bardzo Was proszę o pomoc.
#232 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Co tutaj taka cisza, wszystkie śpią czy jak ![]() Pogoda nie jest nadto optymistyczna i nawet brak koncepcji na dzisiejszy dzien, a jakos w domu mi sie znowu siedziec nie chce. Ktos ma jakies pomysły ? Co do spotkania...musze to napisac, bo troszke jestem zazenowana postawą,ja z Madzia rzucamy haslo, a potem odbija sie to tylko pustym echem...Najpierw kazdy cos wspomina,że moze tak, a jak przychodzi co do czego to cisza...ech ![]() be-be - poczytaj pare postów wstecz, to poznasz sytuacje na rynku w IRL. Ja juz sie na ten temat wypowiadac nie bede, bo znowu mi sie oberwie,ze zniechecam i takie tam.... Powodzenia mimo wszystko ![]()
#233 |
Raczkowanie
|
Witam
faktycznie Marysiu coś cicho tutaj ostatnio wszystkie albo zapracowane albo wypoczywaja gdzieś poza domem... tak mi sie ostatnio nic nie chce, najchetniej zamknełabym sie w domu i spała jakas taka chandra mnie dopadła odkad okres dostałam ![]() tyle że on się juz skończył,a lenistwo nie przemineło
![]() |
#234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a plany na dzis-pojdziemy z Tżtem na moich ukochanych Transformersów -kocham ten film i efekty dzwiękowe-mimo ze tak obrzydliwie prosta i amerykanska produkcja ![]() Juz sie nie mogę doczekać ![]() A teraz śniadanko do łóżka po jakze.. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
My równiez wybieramy sie na ten filmik...Sabina go wczoraj oglądała i mówiła ,ze warto, choc jest tam pare kiczów typowych dla amerykanców...no ale cóz
![]() ![]() ABooka - nie ma smutania ![]() Ja jestem przed i tez mam humory jak nie wiem, raz nerwus raz płaczka i tak na przemian. A TZ za worek treningowy znowu mi słuzy ![]()
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może wpadnijcie i pojdziemy we czworke.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() też mam dziś lenia ![]() ![]() ![]() miłego dzionka dziewuszki.. PS: ale mnie korci zrobienie szarlotki.. ale nie mogę.. twardym trza być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Hejka sobotnio
![]() Plany ![]() ![]() ![]() strasznie sie ciesze ![]() ![]() ale Ci dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
cos tu cicho ostatnio......
![]() ![]() pogoda ma byc w przyszlym tyg
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.