|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Moje malenstwo jest na razie glowka w gore, ale mam nadzieje ze sie jeszcze przekreci, troche czasu jeszcze zostalo
![]() Jej, chyba bym nie umiala patrzec jak jedno zwierzatko zjada drugie ![]() mimo ze w naturze to normalne... miss.hot gratuluje !!!!niebiesko oczywiscie ![]()
#4022 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wymiarów to mój dzieciaczek też ma dość sporą głowę i mąż już się śmiał, że po nim ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W każdym razie gratuluję (i zazdroszczę ![]() ![]()
![]() |
#4024 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Też wcinam słodycze hurtowo, choc kiedys za nimi nie przepadałam. Może to z tego samego powodu co u Ciebie ![]() Zastanawiam się po co kobieta się decyduje na taki poród lotosowy??? Nie rozumiem idei ![]() Cytat:
No to niebieskie!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A lekarz pytał się od razu czy znamy płeć i czy ma mówić ![]()
![]() |
#4026 |
Zadomowienie
|
Miss.hot gratuluje synka
![]()
#4027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się - idziesz w czwartek, także tylko kilka dni różnicy ![]()
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ale mnie zaczęło maleństwo kopać. Chyba daje mi znać, że muszę wracać do roboty ![]()
![]() |
#4029 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spotkania nie będzie, bo ... stchórzył. No jak to inaczej wytłumaczyć??? ![]() ![]() Czekam na gołąbki, w piekarniku siedzą. A ja taka głodna jestem ![]() ![]() ![]() MissHot MOJE WIELKIE GRATULACJE i mnóstwo ![]() A co do ułożenia dziecka ... to moje najpierw było ułożone poprzecznie. Potem posladkowo. No to teraz 24 lipca wkońcu lekarz powie, że ułożone jest główką w dół ![]()
![]() |
#4031 | ||
Zadomowienie
|
Miss.hot Gratki
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupuje juz mrozone, bo zywej to bym tez nie dala ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4033 |
Zadomowienie
|
Juz cos znalazlam
![]() http://zdrowie.onet.pl/1486139,3580,...t_polozna.html http://kobieta.wp.pl/kat,26335,title...l?ticaid=183e0 ![]() http://www.lotusfertility.com/images...Birth_bath.jpg Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-20 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki zestaw potrafię wsunąc na jedno posiedzenie ![]() Ja nie wiem, co się z tym dzieje. Maluch przybrał w ciągu 3 tyg. 700g, a ja ... 100. Jak to możliwe? ![]() EDIT:Też coś mam... ale dorabianie teorii. Najbardziej rozbrajają mnie brednie o tym, że to takie naturalne. Może odgryzajmy pępowinę i zjadajmy łożysko, bo zwierzęta tak robią? http://www.porodlotosowy.pl/PorodLot...ecinacPepowine Edytowane przez Foka29 Czas edycji: 2009-06-20 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zwierzeta zjadaja lozysko, zeby zatuszowac porod przed drapierznikiem, a my po co mamy to niby robic ![]() ![]() Zreszta zwierzeta roslinozernym jak np. krowa zabiera sie lozysko, bo moze jej zaszkodzic ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-20 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oglądałam jakoś niedawno na animal planet ... jak gazela zaczynala rodzić. Było widac już część tego jej dziecka i w pobliżu pojawił się lew czy tam tygrys, ona go zauważyła i .... przerwała akcję porodową, to dziecko co się prawie urodziło cofnęło sie spowrotem a ona zaczela uciekać przed tym drapieznikiem i uciekła ![]()
![]() |
#4038 |
Zakorzenienie
|
Wpadam oświadczyć, że skończyłam studia
![]() ![]() 1 lipca mam tylo obronę ![]() ale się cieszę ![]() tylko kurcze przez te stresy ostatnie i ciągłe całodniowe wypady do Lublina zaczął mi twardnieć bardzo brzuch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4039 |
Zadomowienie
|
Umylam wstepnie wanienke, ktora dostalismy gratis do mebelkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4041 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też będę trzymać kciuki 1 lipca!!!! Napewno.
![]() |
#4042 |
Zadomowienie
|
Przegladalam ogloszenia o mlodych fretach z ciekawosci jak juz spadly z ceny i co widze
![]() prawdziwego smierdziela (skunks) na sprzedarz ![]() ![]() Wiec nie zdziwie sie jesli kiedys zaczna zjadac wlasne lozyska ![]() ![]() Ps. wsunelam loda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Dzwonil TZ poszedl sie z tym gosciem rozliczyc do ...kawiarni i mowi zebym przyszla, a mi sie nie chce ![]() Podobno zona tego amerykanina na pierwszych stronach byla (cosmopolitan i czegos jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedzialam TZ-owi, ze ja tez niedlugo bede na pierwszych stronach gazet, jako ....najgrubsza kobieta swiata ![]() ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-20 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zjadłam dwa gołąbki oblane od góry do dołu sosem ![]() A zaraz bedę sprzatać ![]()
![]() |
#4044 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to ta sama skala absurdu. Ludzie bywają przedziwni, więc założę się, że jakby zrobic akcję "informacyjną" i twierdzic, że jedzenie łożyska odmładza, wygładza skórę i likwiduje ciążowe rozstępy, to taka teoria też by zyskała rzeszę wyznawców. Smutne ale prawdziwe. Wystarczy odpowiednia charyzma i zawsze znajdzie się grupa ludzi, która w każdą bzdurę uwierzy. Cytat:
![]() Już mogła sobie darowac te opowiesci... Ach nie, nie mogła. Przecież ciężarną zawsze trzeba uraczyc historyjką-horrorem. Kiedyś kogoś za to ubiję. Edytowane przez Foka29 Czas edycji: 2009-06-20 o 17:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Wtajemniczenie
|
jestem załamana tym że wieczorem głód mnie dopada
![]() właśnie zjadłam kawałek bagietki z masłem czosnkowym..a ten kawałek to było 90 gram... i stwierdziłam że mało ![]() ![]() dziewczyny jak tak będzie do końca ciąży to się załamię ![]() jak to jest u Was wieczorem?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest 20 00, a ja wlasnie wcinam gulasz z kartofelkami ![]() Poza tym ja chcialam to dziecko, z czym wiaze sie bycie w ciazy, zwiekszony apetyt i kilka kilo na plusie ![]() Jak bym miala tak jak Ty wyliczac ile gramow czego zjadlam to bym...nie zachodzila w ciaze, bo bym chyba osiwiala ![]() ![]() Po ciazy nawet jak przytyje za duzo, a na pewno tak sie stanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Wtajemniczenie
|
ja też pragnełam dzidziusia, i wiedziałam że to wiąże się z dodatkowymi kilogramami..
ale ja odkąd pamiętam zawsze jakieś diety, i zdrowe odżywianie, i teraz ciężko mi się przestawić, zdaję Sobie sprawę oczywiście że po ciąży będę na diecie i wiem że to nic trudnego będzie, ale chciałabym ładnie wyglądać, a boję się że będę jak wieloryb ![]() ta moja psychika jest chyba już zryta ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze bylam szczupla, a odkad skonczylam 18lat zaczely sie moje problemy z waga
![]() I tak jak Ty ciagle siedze na dietach, ale nie teraz ![]() ![]() Jedyne co moge zrobic dbajac o linie w ciazy to nie jesc slodyczy, cukru i nie pic slodkich napojow. Odzywiac sie racjonalnie, ale z glowa ![]() Wczesniej nie pisalam, ale napisalas kiedys co jesz, ja jadlam tak malo jak sie odchudzalam, a teraz staram sie jesc normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzis sie broniłam i mozna mi juz mówić pani magister ![]() ![]() ![]() MissHot gratuluje synka duży kawaler, moj miał w 24 tyg.612g ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.