Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-20, 12:33   #3991
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Lepiej by wygladaly te Twoje wloski co masz teraz rozpuszczone po prostu..
będzie mi gorąco

pojutrze byłaby 2 z przodu:
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417580113.html

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-20 o 12:37
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 12:40   #3992
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
będzie mi gorąco

pojutrze byłaby 2 z przodu:
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417580113.html
po co Ty trzymasz ten stary suwaczek?
A myslisz, że Ci urosna włosy do kucyka? żeby Ci taka kitka jak dla pieciolatki nie wyszła Jak cos to koczka zrobisz
Stary 2009-06-20, 12:42   #3993
lain
Zakorzenienie

Cytat:
o łał to szybciutkoMy sobie pójdziemy na warsztaty komunikacji małżeńskiej i wtedy tylko raz do poradniA może można tylko na warszaty a do poradni juz nie?
podobno ci ludzie, ktorzy prowadza warsztaty to tez pracownicy poradni i czasem mozna zaraz po warsztatach zalatwic z nimi pieczatke fajnie by bylo
my tez sie wlasnie na warsztaty wybieramy tylko tak sobie mysle, ze chyba musimy je zrobic we wrzesniu, bo one sa w weekend, a potem w weekend to moze byc tak, ze ja bede miec z TZem na zmiane zjazdy na studiach i nie bedzie kiedy tego zrobic

Cytat:
Mi tam w sumie zwisa czy edzie zawodzil czy nie, ale jak ostatnio na jakims spotkaniu rodzinnym wyraziłam mój pogląd, że jak dla mnie moze wyć to mnie rodzina prawie zlinczowała
a mi wlasnie nie zwisa nienawidze 'miauczenia', wycia i wszelkich innych tego typu odglosow to by mi sie klocilo z estetyka tego dnia

lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 12:44   #3994
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
po co Ty trzymasz ten stary suwaczek?
A myslisz, że Ci urosna włosy do kucyka? żeby Ci taka kitka jak dla pieciolatki nie wyszła Jak cos to koczka zrobisz
nie wiem

to jak się nudzicie to puszkajcie mi fryzury ja idę do TZ bo on chyba będzie miał grypę

Stary 2009-06-20, 12:46   #3995
lain
Zakorzenienie

Cytat:

to jak się nudzicie to puszkajcie mi fryzury ja idę do TZ bo on chyba będzie miał grypę
oj chcialabym sie ponudzic
uczem sie
i dzis wyjatkowo nie moge tego zostawic na wieczor, bo wieczorem sa inne atrakcje (moze Wianki, no i kicie popoludniu przyjezdzaja )
Stary 2009-06-20, 12:52   #3996
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po przerwie! Wreszcie Was nadrobiłam
Cytat:
boli mnie brzuch i chyba przerzucę się z tabsów na plastry tylko muszę o nich poczytać, macie jakieś zasłyszane opinie na ich temat?
Mała rada dla Ciebie. Dowiedz się, czy przypadkiem nikt nie rzuca palenia w ostatnim czasie, bo będzie tak jak w Lejdis
Cytat:
O matko No way. Toż to prawie jak świętokradztwo.
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
cześć
strasznie ciężką noc miałam, jakieś dziwne sny i inne głupoty...a wczoraj padliśmy spać wcześnie przez ten stres, chyba mój organizm jeszcze nie doszedł do siebie bo cały czas mi duszno i takoś tak dziwnie
ma lać przez cały tydzień(nie tylko onet tak mówi) buuuu ja chcę biegać
Współczucia
Moja noc z czwartku na piątek też była pełna wrażeń i dlatego tak długo nie byłam na wizazu. Opowiem na PW.

Co do ślubów w rodzinie, to dla mnie mogą być. Dowiedziałam się, ze moja kuzynka będzie brała ślub w czerwcu 2010 i bardzo się z tego cieszę, bo na ten ślub to już wszyscy czekali

A tak poza tym to WAKACJE
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 12:56   #3997
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Mała rada dla Ciebie. Dowiedz się, czy przypadkiem nikt nie rzuca palenia w ostatnim czasie, bo będzie tak jak w Lejdis

nie wiem o co kaman ale nie palę

Stary 2009-06-20, 12:57   #3998
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
podobno ci ludzie, ktorzy prowadza warsztaty to tez pracownicy poradni i czasem mozna zaraz po warsztatach zalatwic z nimi pieczatke fajnie by bylo
my tez sie wlasnie na warsztaty wybieramy tylko tak sobie mysle, ze chyba musimy je zrobic we wrzesniu, bo one sa w weekend, a potem w weekend to moze byc tak, ze ja bede miec z TZem na zmiane zjazdy na studiach i nie bedzie kiedy tego zrobic

a mi wlasnie nie zwisa nienawidze 'miauczenia', wycia i wszelkich innych tego typu odglosow to by mi sie klocilo z estetyka tego dnia
ale by było fajnieMy wlasnie musimy zrobic te nauki w wakacje, bo w tygodniu tz pracuje do 19(a ostatnio miał tyle papierkowej roboty, że wychodził o 20) a od paździenrika ja mam zjazdy a tz ten doktorat musi pisać i nie ma opcji, żebyśmy znaleźli czas na jakieś obowiązkowe pojawianie sie gdzieś o konkretnej godzinie. Ze znajomymi nam się ciężko umowić a co dopiero na jakieś koscielne pogaduszki. Mam tylko nadzieję, że w ten weekend który wybierzemy bedzie lało

Cytat:
nie wiem

idź zrób oklad z mlodych piersi
ja mam w mojej kolekcji tylko koki, które da się zrobic z dłuższych włosów. Wrzucę Wam fryzurke, która mi sie podoba - żona MichalczewskiegoI jedna taka z górą tylko ja bym wszystko upięła, jakb mi było źle w gladkich to cos takiego chcęAle do tego trzeba kręcić włosy to nie wiem jak to by u mnie wyszło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Michalczewski.jpg (28,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Michalczewski1.jpg (26,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Michalczewski2.jpg (27,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Michalczewski3.jpg (38,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50..jpg (13,2 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-06-20, 13:06   #3999
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale by było fajnieMy wlasnie musimy zrobic te nauki w wakacje, bo w tygodniu tz pracuje do 19(a ostatnio miał tyle papierkowej roboty, że wychodził o 20) a od paździenrika ja mam zjazdy a tz ten doktorat musi pisać i nie ma opcji, żebyśmy znaleźli czas na jakieś obowiązkowe pojawianie sie gdzieś o konkretnej godzinie. Ze znajomymi nam się ciężko umowić a co dopiero na jakieś koscielne pogaduszki. Mam tylko nadzieję, że w ten weekend który wybierzemy bedzie lało
a wolicie isc na klotnie czy rozmawianie o uczuciach?
no to rzeczywiscie chyba w tygodniu nie dacie rady, bo z tego co widze to najpozniej nauki sa o 19. my wlasnie chcemy chodzic na 19, bo TZ wychodzi z pracy o 17 (jesli przychodzi do pracy na 9) albo o 18 wiec spokojnie zdazymy

Cytat:
ja mam w mojej kolekcji tylko koki, które da się zrobic z dłuższych włosów. Wrzucę Wam fryzurke, która mi sie podoba - żona MichalczewskiegoI jedna taka z górą tylko ja bym wszystko upięła, jakb mi było źle w gladkich to cos takiego chcęAle do tego trzeba kręcić włosy to nie wiem jak to by u mnie wyszło
fryzura ciekawa, aczkolwiek cos mi nie pasuje do tej kobiety
Stary 2009-06-20, 13:09   #4000
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:

nie wiem o co kaman ale nie palę
W Lejdis był taki motyw, że kobita (grała ją Magdalena Różdżka) stosowała plastry anty, a jej mąż rzucał palenie i stosował plastry nikotynowe. No i kobita się pomyliła i używała tych nikotynowych i miała bejbika w drodze Ale i tak wszystko dobrze się skończyło
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 13:17   #4001
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
W Lejdis był taki motyw, że kobita (grała ją Magdalena Różdżka) stosowała plastry anty, a jej mąż rzucał palenie i stosował plastry nikotynowe. No i kobita się pomyliła i używała tych nikotynowych i miała bejbika w drodze Ale i tak wszystko dobrze się skończyło
jakie osły

Stary 2009-06-20, 13:19   #4002
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a wolicie isc na klotnie czy rozmawianie o uczuciach?
no to rzeczywiscie chyba w tygodniu nie dacie rady, bo z tego co widze to najpozniej nauki sa o 19. my wlasnie chcemy chodzic na 19, bo TZ wychodzi z pracy o 17 (jesli przychodzi do pracy na 9) albo o 18 wiec spokojnie zdazymy

fryzura ciekawa, aczkolwiek cos mi nie pasuje do tej kobiety
chyba bardziej nam sie przyda na kłótnie
własnie przyszedl tż i będziemy ustalać nauki Mi się wydaje, że ja będę spoko w takim fryzie wygladać, bo czasem sobie tak podpinałam, ale jak miałam rozpuszczone włosy.

powodzenia na egz
Stary 2009-06-20, 13:24   #4003
lain
Zakorzenienie

Cytat:
chyba bardziej nam sie przyda na kłótnie
własnie przyszedl tż i będziemy ustalać nauki Mi się wydaje, że ja będę spoko w takim fryzie wygladać, bo czasem sobie tak podpinałam, ale jak miałam rozpuszczone włosy.

powodzenia na egz
ooo to mi powiesz jak bylo na klotniach bo my chyba pojdziemy na uczucia (no chyba, ze stwierdzisz, ze klotnie sa takie super to kto wie)
klotnie przez te lata nauczylismy sie rozwiazywac do perfekcji, a pogadac o uczuciach zawsze mozemy (rowniez nie mamy z tym problemow)

ale mi mama zrobila pyszna zupe cebulowa z grzankami
osiagam tu wlasnie kulinarny orgazm

podrzucilam dzis TZowi do poczytania artykul o wieczorach kawalerskich http://slub.onet.pl/1558978,1,organizacja_artykul.html

powiedzial, ze on dosadnie poinformuje swoich kolegow, ze stirptizerki nie chce
z reszta on chce robic wieczo kawalerski w norze zabitej dechami, gdzie striptizerka nawet nie dojedzie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-20 o 13:46
Stary 2009-06-20, 14:45   #4004
Formichiere
Raczkowanie

Joł, joł, joł, Wszystkim Mega-Dzikim Kotkom
Chwilkę mnie tu nie było, ale zaległości juz nadrabiam Dzisiaj wiaaaaanki a pogoda do Masakra:/ Razem z ludkami zdecydowaliśmy, ze nie idziemy... Nie ma co 3 godziny deszczy pod parasolem i w błocie Bu, bu, bu.... Może jestesmy wygodni, ale co tam Ściągamy własnie 3 serię Dynastii Tudorów Boooosko!!!! Nie wiem jak wy ale ja totalnie uwielbiam ten serial Już mamy 4 odcinki i czekam na wieczorek aż z TŻem sobie oglądaniemy Dzisaj pisałam egzamin z historii literatury, jeszcze tylko jeden egzam we wtorek i WAKACJE!!!Jeny jaka jestem juz na luzie Hehe, dołują mnie tylko 3 ezaminy we wrzesniu Aleeee....nie mam zamiaru sie teraz tym przejmowac Wczoraj rozmawiałam z Mamcią i Rodzice zrobili nam niespodziankę - hehe, przenieśli nam wesele do innego lokalu Hehe, udało im się po znajomości załatwić wesele w CUDNYM dworku: www.dwornawolicy.pl I jestem taaaaka happy że LOL W prawdzie trochę sobie liczą, ale mamy już wszystkie alkohole jakie będziey chcieć, ciasta i tort i wystrój sali W ogóle moja Mamcia wpadła w szał przedślubny:P Spotkała swoją psiapsiółę, której córka teraz wychodzi za mąż i tamta kobitka tak Mamę nakręciła, że Mama juz suknie wybiera i obrączki Heh, strasznie pocieszna z niej istosta jak się tak nakręci Byliśmy wczoraj z TŻem w Aparcie za obrączakmi patrzeć... drogie mają Chociaż i tak najtansze z porównaniu do Kruka czy YESa. Zobaczymy jeszcze u nas w Dębicy jak ceny stoją, może będzie lepiej Wow, rozpisało mi się Smykam cos poczytać co by filozofii nie ulać Buzka wielka!!

Edytowane przez Formichiere
Czas edycji: 2009-06-20 o 14:46
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 15:03   #4005
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Chwilkę mnie tu nie było, ale zaległości juz nadrabiam Dzisiaj wiaaaaanki a pogoda do Masakra:/ Razem z ludkami zdecydowaliśmy, ze nie idziemy... Nie ma co 3 godziny deszczy pod parasolem i w błocie Bu, bu, bu.... Może jestesmy wygodni, ale co tam
no ja mam nadzieje, ze moj TZ rowniez da sobie spokoj i zostaniemy w domu - bawic sie z kitkami

Cytat:
Ściągamy własnie 3 serię Dynastii Tudorów Boooosko!!!! Nie wiem jak wy ale ja totalnie uwielbiam ten serial Już mamy 4 odcinki i czekam na wieczorek aż z TŻem sobie oglądaniemy
mowisz, ze fajny serial?
tak sobie mysle - wakacje ida, Californication dopiero na jesien, o Desperatkach ostatnio ucichlo, Prison Break sie wreszcie skonczyl... moze by tak zaczac nowy serial

Cytat:
Wczoraj rozmawiałam z Mamcią i Rodzice zrobili nam niespodziankę - hehe, przenieśli nam wesele do innego lokalu Hehe, udało im się po znajomości załatwić wesele w CUDNYM dworku: www.dwornawolicy.pl I jestem taaaaka happy że LOL W prawdzie trochę sobie liczą, ale mamy już wszystkie alkohole jakie będziey chcieć, ciasta i tort i wystrój sali
bardzo ladne miejsce
co prawda ja bym sie troche za sztywno czula, dlatego sama odrzucilam dworki i palace przy wybieraniu sali na wesele, ale jak ty sie odnajdujesz w takich klimatach to super

ja juz sie chyba nauczylam tego co sie mialam nauczyc blyskawicznie mi poszlo
tylko zastanawiam sie czy rzeczywiscie umiem czy mi sie tylko wydaje
Stary 2009-06-20, 15:50   #4006
Quillaja
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8

lain ja również dziś mojeemu Kochanemu tenże sam artyukuł wysłałam
hehe

rzeczywiście zimno okrutnie,. dziewczyny - mam nadzieję, że next year będzie cudna pogoda w czerwcu !!!

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 15:56   #4007
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Lain, Samoa, o co chodzi z kłótniami albo uczuciami? jakieś nauki w Krk do wyboru?

ja właśnie wstałam
i chyba nie pada...
też nie wiem co z Wiankami, bo nie chcemy iść i stać na deszczu
ja tak strasznie chciałam iść na Wilki ale na same wilki nie chce mi się z domu wyłazić, bo musiałabym się szykować na szybko brać prysznic itp a jak pisałam dopiero wstałam za wcześnie są te wianki ale na maratonie było super
Stary 2009-06-20, 16:11   #4008
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
no ja mam nadzieje, ze moj TZ rowniez da sobie spokoj i zostaniemy w domu - bawic sie z kitkami

mowisz, ze fajny serial?
tak sobie mysle - wakacje ida, Californication dopiero na jesien, o Desperatkach ostatnio ucichlo, Prison Break sie wreszcie skonczyl... moze by tak zaczac nowy serial

bardzo ladne miejsce
co prawda ja bym sie troche za sztywno czula, dlatego sama odrzucilam dworki i palace przy wybieraniu sali na wesele, ale jak ty sie odnajdujesz w takich klimatach to super

ja juz sie chyba nauczylam tego co sie mialam nauczyc blyskawicznie mi poszlo
tylko zastanawiam sie czy rzeczywiscie umiem czy mi sie tylko wydaje
Lain, na pewno Ci sie nie wydaje bo mądra z Ciebie Dziewczynka i wszystko się cacy nauczyłaś Ja zaczęłam walczyć z filozofią, ale marnie mi idzie Oj, ja Tudorów UWIELBIAM!!!! Jak dla mnie to jest mega za***iaszczy (wiem że to brzydkie słowo, ale prosze o niezakładanie mi bana) serial!!! Cudni aktorzy - Henryk VIII poprostu wymiata, piękne stroje, super zdjęcia no i boska fabuła - bardzo wciąga chociaż tę historię wszyscy znają Ale polecam gorąco!!!!!
Mi się dworek bardzo podoba i jestem strasznie tym podekscytowana, tylko że jest problem bo przyjęcie może być max. na 60 osób, więc trzeba będzie listę gości ukrócić
Wilczyca, my tez mieliśmy się wybrać, ale lenisto i zła pogoda wzięły nad nami górę
Wracam do filo Buźka!!

Czas edycji: 2009-06-20 o 16:14
Stary 2009-06-20, 16:12   #4009
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ooo a po co Ci ta patelnia? będziesz tż nią tłukła
nie no tż dostał na urodziny kasę od rodziców bo mama miała coś nam sama kupić do domu ale woli żebyśmy sobie sami coś wybrali żeby potem nie było marudzenia więc za część mieliśmy sobie coś kupić do domu a reszta miała być tżta na co tylko zechce i poszliśmy do sklepu i wybraliśmy taką patelnię co miała cenę 79zł a przy kasie pani mówi 59zł a my taaaaaki usmiech hehehe ale nic nie mówiliśmy tylko zapłaciliśmy i wyszliśmy a 20zł zostało w kieszeni jeszcze hehehe nie wiem czemu babka policzyła 59zł jak na wszystkich patelniach tego typu widniała cena jak byk 79zł ale co tam przecież ja się nie będę upominać żeby 20ł więcej mi policzyli

ja już po kursie matko jak się dziś nudziłam.... jutro i pojutrze mam egzamin a nic nie umiem buuu dlatego dziś się pilnie uczę dziewczyny miłego dnia
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 16:19   #4010
onaella
Zakorzenienie

Cześć

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 16:20   #4011
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Lain, Samoa, o co chodzi z kłótniami albo uczuciami? jakieś nauki w Krk do wyboru?
bo to jest tak, ze oprocz normalnych nauk trzeba isc 3 razy do poradni. jednak 2 wizyty w poradni mozna zrobic w ramach tzw. Warsztatow Komunikacji Malzenskiej. mysle, ze jesli jest to fajnie prowadzone to moze byc ciekawe (ja slyszalam same pochlebne opinie). w zeszlym roku bylo 5 tematow do wyboru, teraz zostaly tylko dwa - "Rozwiazmy ten konflikt" i "Porozmawiajmy o naszych uczuciach"
tu wiecej o tych warsztatach: http://wdr.diecezja.pl/index.php?page=akt_1

Cytat:
Lain, na pewno Ci sie nie wydaje bo mądra z Ciebie Dziewczynka i wszystko się cacy nauczyłaś Ja zaczęłam walczyć z filozofią, ale marnie mi idzie
oj ja nie lubie filozofii jestem zbyt przyziemna (choc z filozofii mialam 5)
ja mam przyjemniejsze rzeczy do nauki - polityke regionalna

Cytat:
Oj, ja Tudorów UWIELBIAM!!!! Jak dla mnie to jest mega za***iaszczy (wiem że to brzydkie słowo, ale prosze o niezakładanie mi bana) serial!!! Cudni aktorzy - Henryk VIII poprostu wymiata, piękne stroje, super zdjęcia no i boska fabuła - bardzo wciąga chociaż tę historię wszyscy znają Ale polecam gorąco!!!!!
oki, to sprobujemy sciagne sobie na poczatek pierwsza serie
Stary 2009-06-20, 16:28   #4012
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
bo to jest tak, ze oprocz normalnych nauk trzeba isc 3 razy do poradni. jednak 2 wizyty w poradni mozna zrobic w ramach tzw. Warsztatow Komunikacji Malzenskiej. mysle, ze jesli jest to fajnie prowadzone to moze byc ciekawe (ja slyszalam same pochlebne opinie). w zeszlym roku bylo 5 tematow do wyboru, teraz zostaly tylko dwa - "Rozwiazmy ten konflikt" i "Porozmawiajmy o naszych uczuciach"
tu wiecej o tych warsztatach: http://wdr.diecezja.pl/index.php?page=akt_1
Ty, to koło nas
dzięki za info
w sumie to jeszcze nie wiemy, czy będzie cywilny czy kościelny, ale jeśli kościelny to wiemy gdzie pójść
Stary 2009-06-20, 17:00   #4013
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie no tż dostał na urodziny kasę od rodziców bo mama miała coś nam sama kupić do domu ale woli żebyśmy sobie sami coś wybrali żeby potem nie było marudzenia więc za część mieliśmy sobie coś kupić do domu a reszta miała być tżta na co tylko zechce i poszliśmy do sklepu i wybraliśmy taką patelnię co miała cenę 79zł a przy kasie pani mówi 59zł a my taaaaaki usmiech hehehe ale nic nie mówiliśmy tylko zapłaciliśmy i wyszliśmy a 20zł zostało w kieszeni jeszcze hehehe nie wiem czemu babka policzyła 59zł jak na wszystkich patelniach tego typu widniała cena jak byk 79zł ale co tam przecież ja się nie będę upominać żeby 20ł więcej mi policzyli

ja już po kursie matko jak się dziś nudziłam.... jutro i pojutrze mam egzamin a nic nie umiem buuu dlatego dziś się pilnie uczę dziewczyny miłego dnia
ooo chyba, ze tak

btw, cześć

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 17:05   #4014
lain
Zakorzenienie

mam w domu kociaczki!!

Beniowi sie to troche nie podoba. syczy, warczy i ogolnie ma ochote sie stad zmyc mam nadzieje, ze mu przejdzie z czasem
a kitki sa rozkoszne. bawia sie jak szalone
Stary 2009-06-20, 17:08   #4015
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mam w domu kociaczki!!

Beniowi sie to troche nie podoba. syczy, warczy i ogolnie ma ochote sie stad zmyc mam nadzieje, ze mu przejdzie z czasem
a kitki sa rozkoszne. bawia sie jak szalone
ale taki duży zazdrosny kot chyba nie będzie chciał dokuczać tym maluchom co??? tak pytam bo ja jak byłam malutka to byłam zazdrosna o moją nowo narodzoną siostrę i ją papierem chciałam wypchać i za okno wyrzucić ale 3 latka miałam więc naprawdę maleńka byłam i mózgu nie miałam jeszcze hehehe teraz siostra to moja psiapsióła
Stary 2009-06-20, 17:23   #4016
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale taki duży zazdrosny kot chyba nie będzie chciał dokuczać tym maluchom co??? tak pytam bo ja jak byłam malutka to byłam zazdrosna o moją nowo narodzoną siostrę i ją papierem chciałam wypchać i za okno wyrzucić ale 3 latka miałam więc naprawdę maleńka byłam i mózgu nie miałam jeszcze hehehe teraz siostra to moja psiapsióła
dokuczyc to nie dokuczy. ogranicza sie do syczenia, bo nie chce zeby do niego podchodzili a oni wyjatkowo towarzyscy i uparciu patrza mu prosto w oczy i podchodza jak najblizej sie da w ogole sobie nic z tego jego syczenia nie robia
to takie ustalanie hierarchii jak sie juz dogadaja to bedzie git

teraz sie zmeczyli i spia

hehe wlasnie sasiedzi zaczeli wiercic wyrwali ich ze snu reakcja byla taka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiciek.jpg (70,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-20 o 17:34
Stary 2009-06-20, 17:45   #4017
Formichiere
Raczkowanie

Lain - ja też filo niezbyt trawię Przerobiłam Sokratesa i Platona... jeszcze trochę i przysnę
Zazdroszczę kotków!!!! Ja w prawdzie za kotkami średnio przepadam, ale psiaka strasznie chciałabym mieć Wogóle odkąd nam psiak zdechł to strasznie smutno jest Bu, teraz namawiamy Tatkę na zakup jakiegoś, chociaż ja bym tam najchętniej wzięła jakowego ze schroniska Tata się na corgie (czy jak sie to tam pisze) uparł i czeka aż sie urodzą My w Kraku z TŻcikiem na razie na psiaka sobie pozwolić nie możemy bo tylko by się męczył, ale jak pójdziemy do pracy to może nam sie uda Bo teraz to by był problem z wyprowadzaniem go na siu siu
A co do kotków to u mojej siostry na osiedlu jest GUCIO. Gucio to mega rasowy kot syberyjski, który chodzi sobie samopas i nie wiadomo wogóle kto jest jego właścicielem Śpi po mieszkaniach i wycieraczkach. Niby smutna historia, ale Gucio jest mega zabawny. Taki Garfield tylko grubszy Jest strasznie leniwy, ma zeza i potwornie chrapie. Raz Gucio zniknął z osiedla i była akcja Oddajcie nam Gucia!!! Całe osiedle było wytapetowane i obklejone jego zdjęciami. Wszyscy mieszkańcy włączyli się do poszukiwań Ale był czad!! No i Gucio sam się znalazł po mieiącu, pewnie poszedł na kotki Ale ziom z niego jest przedni!! Super kociak!

Czas edycji: 2009-06-20 o 17:48
Stary 2009-06-20, 17:54   #4018
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dokuczyc to nie dokuczy. ogranicza sie do syczenia, bo nie chce zeby do niego podchodzili a oni wyjatkowo towarzyscy i uparciu patrza mu prosto w oczy i podchodza jak najblizej sie da w ogole sobie nic z tego jego syczenia nie robia
to takie ustalanie hierarchii jak sie juz dogadaja to bedzie git

teraz sie zmeczyli i spia

hehe wlasnie sasiedzi zaczeli wiercic wyrwali ich ze snu reakcja byla taka
jaakie słodkie maluszki
a takie kociaki to w nocy śpią grzecznie czy w nocy też ktoś musi pełnić dyżur żeby czegoś nie zbroiły???
Stary 2009-06-20, 18:03   #4019
kaska87
Zakorzenienie

mój wujek zmarł

Stary 2009-06-20, 18:07   #4020
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain - ja też filo niezbyt trawię Przerobiłam Sokratesa i Platona... jeszcze trochę i przysnę
Zazdroszczę kotków!!!! Ja w prawdzie za kotkami średnio przepadam, ale psiaka strasznie chciałabym mieć Wogóle odkąd nam psiak zdechł to strasznie smutno jest Bu, teraz namawiamy Tatkę na zakup jakiegoś, chociaż ja bym tam najchętniej wzięła jakowego ze schroniska Tata się na corgie (czy jak sie to tam pisze) uparł i czeka aż sie urodzą My w Kraku z TŻcikiem na razie na psiaka sobie pozwolić nie możemy bo tylko by się męczył, ale jak pójdziemy do pracy to może nam sie uda Bo teraz to by był problem z wyprowadzaniem go na siu siu
A co do kotków to u mojej siostry na osiedlu jest GUCIO. Gucio to mega rasowy kot syberyjski, który chodzi sobie samopas i nie wiadomo wogóle kto jest jego właścicielem Śpi po mieszkaniach i wycieraczkach. Niby smutna historia, ale Gucio jest mega zabawny. Taki Garfield tylko grubszy Jest strasznie leniwy, ma zeza i potwornie chrapie. Raz Gucio zniknął z osiedla i była akcja Oddajcie nam Gucia!!! Całe osiedle było wytapetowane i obklejone jego zdjęciami. Wszyscy mieszkańcy włączyli się do poszukiwań Ale był czad!! No i Gucio sam się znalazł po mieiącu, pewnie poszedł na kotki Ale ziom z niego jest przedni!! Super kociak!
ja z kolei za pieskami srednio przepadam
to fajny musi byc ten Gucio u moego TZa na osiedlu tez jest taki jeden kitek, straaasznie gruby i do wszystkich biegnie sie przytulac. mozliwe, ze to czyjs kot, bo tam pelno domow jednorodzinnych. mowimy na niego Grubas

Cytat:
jaakie słodkie maluszki
a takie kociaki to w nocy śpią grzecznie czy w nocy też ktoś musi pełnić dyżur żeby czegoś nie zbroiły???
one w ogole duzo spia bawia sie, bawia, nagle siadaja i zaraz spia noc tez zazwyczaj przesypiaja, tylko nad ranem sa harce ciekawe jak to z nimi bedzie ciekawe z kim dzis beda spaly bo jakby do mnie do lozka wbily to by sie to chyba Beniowi baaaaardzo nie spodobalo

TZ nas umowil ze znajomymi na piwko o 19... i podobno mamy jakby co na chwile skoczyc na Wianki popatrzec co sie dzieje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości