|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
gols fish no i gdzie sa zdjecia z przymiarki ?
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno mnie tu nie było ![]() chyba nawet nie pisałam że magistra zdałam i na dyplomie będę mieć 4,5 minimalnie zabrakło na 5 ale ważne że mgr jest ![]() TŻ mnie wkurzył ostatnio zadzwoniłam do proboszcza umówić się na piątek na 17 a TŻ foch że on ma obronę rano na 9 i on w taki dzień nie będzie do księdza szedł ale mi ciśnienie dźwigł pow mu że jak taki fochmen to niech sobie teraz sam do proboszcza zadzwoni i zmienia bukiety z róż mam takie
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwenko
gratulacje i witam w gronie mgr
|
|
|
|
#3065 |
|
Zadomowienie
|
śliweńko gratuluję
![]() dziewczyny, czy któraś z Was miała peeling kawitacyjny? warto?
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
diya ja sobie ostatnio robilam peeling kawitacyjny
Szczerze ? drugi raz na to nie pojde bo efekt mialam tylko w dniu w ktorym go robilam, i na dodatek mi sie syfek zorbil wieczorem od tego zabiegu i to taki mocno czerwony i bolący yhy Fakt ze fajnie sie lezy pod parą, i jak mizia masaz, a potem troche kluje ten sam zabieg kawitacyjny, ale 150zł mnie ta przyjemnosc kosztowala.Przed slubem zrobie sobie peeling enzymatyczny ze 3 razy i już (mam taki w domu peeling taki sam jak stosują w salonach kosmetycznych za 40 zł z allegro) , a do kosmetyczki pojde na zabieg dotleniajacy skore na twarzy juz sie umowilam zresztą na jeden zabiegh, by sprawdzic jak zareaguje moja skora ![]() ps. generalnie nie mam problemow ze skora, kosmetyczka mowila ze mam bardzo ladna i niezniszczona skore. Takze jesli masz zniszczoną itp, to mysle ze powalajacego efektu nie bedzie. Choc samo lezenie i mizianie super. ![]() sliwenka no no no :
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-06-23 o 10:58 |
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() chcę się wziąć za wypisywanie zaproszeń tylko nie wiem czy dobrze tutaj wkleję wzór oceńcie bo się nie znam na takim czymś nasze wpisałam tylko imiona bez nazwisk
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-06-23 o 10:59 |
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
o matko wy takie oblatane w tym jestescie, ja dopiero sie zbieram by zadzwonic do kosmetyczki i umówic sie na oczyszczanie
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a miejsce wesela?? i termin do kiedy trzeba potwierdzic ja bym jeszcze dodała. |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
to jest karteczka dodatkowa którą muszę załączyć do zaproszenia ale to co załączyłam jest ok ?
nie wiem do kiedy napisać by potwierdzili i czy sądzicie że jest w sam raz by zaproszenia już wysłać? czy trochę późno jak ślub 12.09.2009
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-06-23 o 11:05 |
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny masz ten wierszyk mi się wzór podoba |
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy za ciasno upięte, wręcz jesteś ulizana - zero naturalności, no chyba ze tak lubisz. Wg. mnie powinnas mieć tył troszkę podsniesiony ku górze, fajnie optycznie wydłuży Ci buźke, przecież jak zazłożysz welon ta fryzura niemalże zniknie ![]() Makijaż... szkoda mówić. Słuchaj Dziewczyn, dobrze Ci radzą, powiedz swojej kosmetyczce szybciutko "papa" Czy ona ma doswiadczenie w ogóle jakieś ??? Ten różowy kolor powoduje jakbyś była pół nocy nie spała, imho powinna Ci rozjaśnić oko pod brwią. Makijaż wygląda tak, jakby ktoś od niechcenia maznął Cie po prostu jakimś cieniem i to niezbyt trafnie dobierając kolor. Masz śliczne niebieskie oczęta i bardziej Cię już widzę w jakichś delikatnych, subtelnych pastelach, ten róż całkowicie się zlewa z Tobą i tak jak mówiłam nałożyłabym jasny cień pod łukiem brwiowym. Buźkę powinnaś mieć wesołą, rozświetloną, co za moda na niepomalowanie dolnych rzęs?? - zdecydowanie mówię nie i już więcej nie pisze bo za duzo powiem. A btw zwróc jeszcze uwagę na kosmetyki jakimi wykonywany jest makijaż, on musi się trzymać, pół dnia i cała noc przez Tobą Powinny to być profesjonalne. Powodzenia
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie mozesz wysyłac. ja mam slub za 39 dni, a jeszcze mi zostało 5 zaproszen do rozdania ![]() a do kiedy maja potwierdzic, u mnie jest do konca czerwca, czyli na miesiąc przed slubem. mysle, ze to wystarczy |
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to może ten enzymatyczny sobie porobić a do kosmetyczki na jakiś rewitalizujący??? co radzisz?
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osattnio u kosmetyczki byłam 2 lata temu wiec jestem troszke zacofana w tym. Dziewczyny co sądzicie o tym aby mamom zamiast kwiatów cietych dac storczyka na podziekowaniu?? bo te ciete zaraz uschną juz sama nie wiem. |
|
|
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Strobilusko, fryzura z tyłu nawet ok, ale ta plecionka, chociaż ciekawa to wydaje się staromodna. Makijaż naprawdę mało profesjonalny, oczy powinny być bardziej podkreślone czarną kredką i rzęsy mocniej natuszowane - w tych cieniach wyglądają nijako, mało się postarała. Może dostałaś uczulenia od tych kometyków i stąd te bolące oko?? Gold-fish, super że suknia Ci się podoba ![]() Idę na pocztę odebrać moją złotą sukienkę Nie lubię stania w kolejce na poczcie:/
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli do 12 sierpnia? mają mi potwierdzić?ja wyśle do końca czerwca jeszcze to będą mieć 1,5 miesiąca ale niektóre zaproszenia teściu se ubzdurał zawieźć i dopiero w połowie lipca dostaną niektórzy zdjęcia jeszcze takie znalazłam
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-06-23 o 11:23 |
|
|
|
|
#3077 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba wszystkie z napięciem śledzimy Twoje sukniowe perypetie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strobi fryzurka ładna ale mi też się wydaje, że raczej dla starszej osoby, bardziej by Ci pasowało jakieś zwiewne i dziewczęce uczesanie. Natomiast makijaż
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
madzia jak najbardziej storcvzyki sie daje
Bylam na slubie, gdzie storczyk byl elementem kosza, w ktorym byl tez alkohol itp. Ze spraw slubnych, Tz zadzownil do parafii gdzie buyl chrzczony i przyslą odpis aktu chrztu do domku |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to będę wszystko ręcznie wypisywać bez podkreśleń tylko wkleiłam to tak czy dobrze stylistycznie będzie
|
|
#3080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Waszego ślubu przypominał im o tym przez lata
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
kliwia, przepraszam, że drążę, rzucisz mi linka do tego peelingu? myslałam wziąć oriflame radiance, ale widzę zrożnicowane opinie...
|
#3082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czesc dalam w połowie maja, czes dopiero dostanie teraz. niestety. ale do konca czerwca musze rozdac bo maja termin do konca czerwca na potwierdzenie. co najlpesze zostało nam zaproszenie dla kolegi, który nie moze teraz przyjechac bo ma sesję ale jest zaproszony i bedzie napewno, dla TZ wujka, ktory tez non stop w delegacjach oraz dla TZ ojca i jego 2 sióstr TZ ją wyczail, tak jak i inne rzeczy które wczoraj znaleźlismy. ja tylko paski do zebów sama wybrałam ![]() Cytat:
) + kwiatki dla mam. to jak tego storczyka dac?? z jaką osłonką?? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
tak mi ten storczyk wpadl do głowy, bo nie wiem jaki inny kwiatek by pasował
|
|||
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
diya prosze
http://www.bandi.pl/produkt/id/26 Polecam profesjonalne kosmetyki, jesli chodzi o avon i oriflame to nie sa tak profesjonalne, jak te co stosuje sie u kosmetyczki ![]() madzialenka ech storczyk jak kupisz to juz taki lepsiejszy niz za 20 zl z nomi Te z kwiaciarni tak okolo 60 zł, do tego w kwiacoarni badz innym sklepie gdzie maja specjalne doniczki do stoerczykow, kupujesz taka doniczke, wkladasz tego storczyka do niej ( nie wyjmujac storczyka z oslonki w ktorej go kupisz - wszytsko sie zmiesci i tak ma byc. ) I to pakujesz w celafon kolorowy, albo przezroczysty itp. wiazesz wstazką z organzy lub innej - do kupienia w kwiaciarni badz pasmanterii i gotowe
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-06-23 o 11:33 |
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co napisać że potwierdzić do 12 sierpnia i napisać mój numer tel. w przypadku mojej rodziny
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze tak. ja pisalam nr tel. mój i TZ juz nie rozdzielalam czyja to rodzina. |
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Księga dla gości pięęęęękna
mnie także takowa się marzy Można spapugować ?? ![]() Pomysł ze storczykiem kapitalny, na pewno bardziej to trwałe niż kosz kwiatów. Ktoś powyżej podrzucił mi fajny pomysł na kosz z kwiatami i innymi gadżetami typu alko, czekoladki itp Dziękuję Wolę mniej kwiatów a więcej jakichś pierdółek. Zawsze takie cos sie przyda.Marzy mi się jeszcze aby wręczyć rodzicom koperty... koperty z wykupionym np weekendowym pobytem w jakimś pensjonacie, dwie doby to moze nie az taki majątek - nie wiem tylko jeszcze gdzie no i przede wszystkim jak to bedzie z finansami ![]() a jeśli chodzi o peeling kawitacyjny, cóż, nie rzucił mną o glebę ![]() Faktycznie oczyszcza buzię ale delikatnie, jednak czyszczenie mechaniczne skuteczniejsze. Mialam go robionego w lutym i na pewno nie powtórze. W tym tygodniu bedę sie umawiała na jakieś zabiegi to powiem co polecają. Na pewno należy buzie ładnie nawilzyć, jakieś maseczki, masażyk itp. Ponadto chciałabym się też w piatek przed ślubem zapisać na jakiś masaż relaksujący, może gorącymi kamieniami ?? Próbował ktoś ?? Aha, no i warto zadbać tez o dlonie, aby byly dobrze wypielęgnowane, w końcu myślę, że też będą częstym obiektem fotografowania ![]() Jakiś zabieg parafinowy byłby idealny albo po prostu w domku moczenie w ciepłej glicerynie z cytrynka - na pewno nie zaszkodzi
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-06-23 o 11:49 |
|
|
|
#3088 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie moze ile sie czeka na zaproszenia, kiedy zamawia sie je przez neta?
|
|
#3089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale to tylko moje zdaniePomysł ze storczykiem fajny juz ktoras z dziewczyn pisała gdzies ze pani zaproponowała jej kosz z naturalnym storczykiem tylko zamaskowanym. Przynajmniej zostanie ten kwiatuszek i mamy beda sie mogły o niego troszczyc Też bym moze tak zrobila ale moja wizja prezentow juz jest albumy skonczone czekaja
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:52 |
||||
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr tel nie podałam, bo po prostu się juz nie zmieścil na zaproszeniu, poza tym każdy ode mnie z rodziny wie jak do nas sie dodzwonić Spokojnie mozesz podać taką datę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

juz nie moge się doczekać jak mnie TŻ zobaczy. W sobotę powinnam mieć gotową. 

i czy sądzicie że jest w sam raz by zaproszenia już wysłać? czy trochę późno jak ślub 12.09.2009

na szczęście to nie jest na tyle groźne, jak wygląda i się nazywa... dostałam leki, podobno do piątku się wygoi - pani nawet zażartowała, że do wesela się zagoi 

i jego 2 sióstr 
Niedość że na drugi dzień nie zadzwonili ! To jeszcze jak moja mama wczoraj tam wieczorem zadzwoniła (mnie nie było w domu) to okazało się, że oczywiście przyjedzie sam.. Jakby nie te winetki to bym się na weselu dowiedziała