Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-20, 22:01   #4441
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jak ma Twoje zdjęcie tzn . że jest dobrze
Dolnośląskie.. Mam tam rodzinę !
Nigdy , przenigdy w Krakowie nie byłaś?
nie, nie byłam

Baby udanego pobytu braaanie masz ^^

a Wam dobranoc ;*

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 11:14   #4442
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
przyjechal TZ,jestem w siodmym niebie,przez najblizszy tydzien nie bede sie zbytnio udielac,mam nadzeiej ze wybaczycie ale musze sie nim nacieszyc bo od 1lipca TZ dostal prace w PL i wtedy to bedzie ciezko z widzeniem sie bo ja tu jeszcze planuje zostac troche..
ale narazie ciesze sie dniem dzisiejszym i calym wspolnym tygodniem,nie mysle o tym.
dzis wspolnie robilsmy wspolnie salatke na obiad,a ile zesmy sie nasmiali przy tym jej.jak ja Go kocham,moglabym caly dzien patrzec mu w oczy i glaskac po buzi narazie odsypia podroz,a ja bylam z sunia na dlugim spacerze
sprobuje mojego leniuszka na basen wyciagnac dzis tzn TZ tylko najpierw musimy zapolowac na kapielowki,bo nie wzial z domu
Miłośc, to jednak coś pięknego,
życzę Wam miłego tygodnia
Cytat:
Ale mam masakrę w domu ;/ Mama pilnuje 8 miesieczne dziecko kolezanki z pracy i ma ono zostac na cała noc i jutrzejszy dzien Mówie Wam jak to płacze za mamą... Nie wiem czy bede wogole spac. Dzieci są zdecydowanie nie dla mnie. Trzymajcie kciuki ,żebym albo wytrzymała ,albo żeby się ona uspokoiła
Mnie wkurzał brat koleżanki w piatekm, myslałam, że go zaraz trzepne
lubie dzieci, ale kiedy śpią

EDIT :
No to ja już muszę się z Wami pożegnać na 9 dni , bo nie wiem czy rano będę miała czas tu zajrzeć. Miłych wakacji i miłego plotkowania kochane plotkary ;* DO usłyszenia
PA udanego wyjazdu, ściskam Cię mocno

P.S
Chciałam dodać tak na marginesie ,że życie towaerzyskie mi kwitnie. Sąsiad sobie o mnie przypomniał i cały czas do mnie dzwoni i komplementy mi sadzi , przyjaciel przyjechał specjalnie żeby się pożegnać ze mną , kolega z starej klasy nie może się doczekać wyjazdu jutrzejszego , drugi to samo , trzeci (starszy i b.przystojny) mowi ze cieszy się że z nim będę na jednym obozie , kolega który spotkał mnie w sklepie najpeirw przez przypadek na mnie wpadl teraz wydzwania i chce sie umowić ,a jeszcze jeden zaklepał nam impreze jak przyjedziemy . Nie wiem co się dzieje xD
Hmm.. czy to jest tak, że jak jeden nie zaczął, nie było innych, a teraz namnożyło się ich za wiele?

_________________________ __________

Chciałam się pochwalić, że założyłam nk
Dawajcie mi tu linki do swoich profili
U mnie ok, pospałam do 9 ( najdłużej śpię do 8, jakoś tak)
Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 5 dni, ale cóż dam radę,
Ewelka to super, że jesteś w moim wieku
Powinnam chyba wziąć się za sprzątanie ( zrobie to sama z siebie, bo nie mam obowiązków )
Miłej niedzieli
Stary 2009-06-21, 13:43   #4443
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Karlus ja w Twoim wieku ? a Ty czasem nie skonczylas teraz gimnazjum ? bo ja ide dopiero do 3 kl.. link do nk przesle na PW

szykuje sie i szykuje, bo ide niedlugo na spotkanie z chłopakiem denerwuje sie jak chooolera, ale co poradze jeszcze mi sie prostownica zepsula,a ja mam manie na punkcie idealnie prostych wlosow i gdzies jak sie podwinie to odrazu panika:P
wgl trzymajcie kciku za udane spotkanie, az mi palce sie trzesa jak pisze

milego dnia

Stary 2009-06-21, 19:18   #4444
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karlusss Pokaż wiadomość
[B]
Chciałam się pochwalić, że założyłam nk
Dawajcie mi tu linki do swoich profili
U mnie ok, pospałam do 9 ( najdłużej śpię do 8, jakoś tak)
Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 5 dni, ale cóż dam radę,
Ewelka to super, że jesteś w moim wieku
Powinnam chyba wziąć się za sprzątanie ( zrobie to sama z siebie, bo nie mam obowiązków )
Miłej niedzieli:
Już zaproszonko zaakceptowane
Odpocznij sobie, na sprzatanie jeszcze bedzie czas

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
[B]

szykuje sie i szykuje, bo ide niedlugo na spotkanie z chłopakiem.denerwuje sie jak chooolera, ale co poradze jeszcze mi sie prostownica zepsula,a ja mam manie na punkcie idealnie prostych wlosow i gdzies jak sie podwinie to odrazu panika

milego dnia:
hehe spokojnie, trzymamy kciuki za udane spotkanie, zdaj relacje potem

Cytat:

_________________________ _________________________ _Ale mam masakrę w domu ;/ Mama pilnuje 8 miesieczne dziecko kolezanki z pracy i ma ono zostac na cała noc i jutrzejszy dzien Mówie Wam jak to płacze za mamą... Nie wiem czy bede w ogole spac. Dzieci są zdecydowanie nie dla mnie. Trzymajcie kciuki ,żebym albo wytrzymała ,albo żeby się ona uspokoiła
oooo kurcze haha

EDIT :
No to ja już muszę się z Wami pożegnać na 9 dni , bo nie wiem czy rano będę miała czas tu zajrzeć. Miłych wakacji i miłego plotkowania kochane plotkary DO usłyszenia

P.S
Chciałam dodać tak na marginesie ,że życie towaerzyskie mi kwitnie. Sąsiad sobie o mnie przypomniał i cały czas do mnie dzwoni i komplementy mi sadzi , przyjaciel przyjechał specjalnie żeby się pożegnać ze mną , kolega z starej klasy nie może się doczekać wyjazdu jutrzejszego , drugi to samo , trzeci (starszy i b.przystojny) mowi ze cieszy się że z nim będę na jednym obozie , kolega który spotkał mnie w sklepie najpeirw przez przypadek na mnie wpadl teraz wydzwania i chce sie umowić ,a jeszcze jeden zaklepał nam impreze jak przyjedziemy . Nie wiem co się dzieje
No to super, oby tak dalej
Baw się dobrze Baby i wypoczywajDo zobaczenia na wizazu

Cytat:
Baby na dlugo jedziesz w gory? jakas wycieczka?
przyjechal TZ,jestem w siodmym niebie,przez najblizszy tydzien nie bede sie zbytnio udielac,mam nadzeiej ze wybaczycie ale musze sie nim nacieszyc bo od 1lipca TZ dostal prace w PL i wtedy to bedzie ciezko z widzeniem sie bo ja tu jeszcze planuje zostac troche..
ale narazie ciesze sie dniem dzisiejszym i calym wspolnym tygodniem,nie mysle o tym.
dzis wspolnie robilsmy wspolnie salatke na obiad,a ile zesmy sie nasmiali przy tym jej.jak ja Go kocham,moglabym caly dzien patrzec mu w oczy i glaskac po buzi narazie odsypia podroz,a ja bylam z sunia na dlugim spacerze
sprobuje mojego leniuszka na basen wyciagnac dzis tzn TZ tylko najpierw musimy zapolowac na kapielowki,bo nie wzial z domu
Ale romantycznie, fajnie, nacieszcie się sobą Nieobecnosci na wizazu masz usprawiedliwione

U Was też taka brzydka pogoda? U nas jest strasznie, deszcz, zimno,śpąco Nic tylko spać, z nudów się wzięłam za czytanie

Miłego wieczorka skarby

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 19:40   #4445
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam siły..
nie sądziłam, że kiedyś przyjaciółki mogą zrobić mi coś takiego..
powiedzieć, że jestem zwykłą głupią kuurwą, że wpieerdalam się tam, gdzie nie trzeba do ludzi.. że nasze wspólne plany realizują beze mnie.. co prawda też nazwałam je szmatami, ale rzeczy nazywa się po imieniu pousuwały mnie ze znajomych, przynajmniej jedna jak narazie.. mogłam je nie przepraszac, zrobiłam z siebie jeszcze gorsze pośmiechowisko.. jeszcze NIGDY NIKT nie zrobił i nie nawrzucał mi tak jak one, po prostu nikt
zawsze czułam że jestem nikim, teraz już mnie nawet wakacje nie cieszą bo budzę się z tą świadomoscią, że jednak obrobią mi tyłek i tak i tak.. ale za to jak to one powiedziały 'ja nie mam z kim im obrobic'.. i ze nie mam kolezanek, bzdura! wszystkie pozostawiałam dla nich, po to zeby więcej czasu spędzac wlasnie z nimi..
na dodatek śmieją się że w czasie ed przytyłam ;/
przykro takie rzeczy czytać no ale takimi "koleżankami" nie warto nawet sob ie głowy zawracać... znajdziesz sobie fajniejsze towarzystwo, na pewno

Cytat:

Zdalam zdalam zdalam
Z pisemnego nie ma jeszcze wynikow,ale ustny zdalam,panie byly zaskoczone moja biegloscia jezyka,sasasa
gratulacje zdolniacho

Cytat:
Czytałam I część Plotkowego dla dietetyczek . I kurcze jestem pełna podziwu ,że nasza Ewusia udziela się od samego początku czyli już od kilku lat
I ogólnie fajnie ten temat się rozwijał. Lolcia zastanawiała sie z czym bedzie jadła owsianke w czasie Świąt Bozego Narodzenia. Fajnie tak poczytać coś o Was...
hehe, no ja tu się czuję jak w drugim domu a o owsiance dlatego gadałyśmy wtedy ciągle bo wątek się narodził na owsiankowym, gdzie zawsze sie rozgadywałyśmy i robiłyśmy off topy

Cytat:
Baby na dlugo jedziesz w gory? jakas wycieczka?
bawcie się dobrze

Cytat:

No to ja już muszę się z Wami pożegnać na 9 dni , bo nie wiem czy rano będę miała czas tu zajrzeć. Miłych wakacji i miłego plotkowania kochane plotkary ;* DO usłyszenia
baw się dobrze

Cytat:
P.S
Chciałam dodać tak na marginesie ,że życie towaerzyskie mi kwitnie. Sąsiad sobie o mnie przypomniał i cały czas do mnie dzwoni i komplementy mi sadzi , przyjaciel przyjechał specjalnie żeby się pożegnać ze mną , kolega z starej klasy nie może się doczekać wyjazdu jutrzejszego , drugi to samo , trzeci (starszy i b.przystojny) mowi ze cieszy się że z nim będę na jednym obozie , kolega który spotkał mnie w sklepie najpeirw przez przypadek na mnie wpadl teraz wydzwania i chce sie umowić ,a jeszcze jeden zaklepał nam impreze jak przyjedziemy . Nie wiem co się dzieje xD
oho, czyżby sie coś kroiło ? ^^
Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

U Was też taka brzydka pogoda? U nas jest strasznie, deszcz, zimno,śpąco
u mnie też co za pogoda to ma być lato
dobrze w sumie ze nie mam jeszcze wakacji bo też bym się pewnie nudziła z deka

Witajcie
Wróciłam od TŻ-a i już mi smutno ze pojechałam , fajny taki weekend wspólny bez myślenia o problemach (no czasem przez chwilę pomyślałam ale TŻ odganiał ode mnie złe myśli ) No ale powrót do rzeczywistości jest nieunikniony
zaraz sibię biorę za "wiadomo co" Mam trochę nowych poprawek do wprowadzenia.
Jutro mam alergologa i aż się boję...bo w piątek okazało ze jedynym warzywem na jakie jestem uczulona jest soja aż się tam poryczałam na tych testach... nie wiem co teraz będzie z moja wegetariańską dietą... nic nie wiem

Dobrze ze chociaż weekend miałam fajny byliśmy wczoraj w fajnej herbaciarni i pierwszy raz w życiu piłam yerba mate (pyszna )

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 21:09   #4446
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

witajcie,

melduje ze wrocilam tylko, padnieta ale bylo swietnie..

wczoraj nigdzue nie poszlysmy wieczorem bo jak wrocilysmy z miasta zaczelysmy gotowac pyszne jedzenie,popijac szampana i gadajac i gadajac i skonczylo sie na ogladaniu po raz kolejny Mamma Mia i spiewaniu karaoke.. nagadalysmy i nasmialysmy sie za wszystkei czasy,az sie poplakalam ze smiechu i myslalam ze mi brzuch rozsadzi..

http://www.youtube.com/watch?v=HTPko-aXvJM

posluchajcie tego jak bedziecie sie chcialy posmiac..

a teraz siedze smutna i zdolowana znowu i nie moge sobie znalezc miejsca w domu.. co sie ze mna dzieje ostatnio...jak Boga kocham...

spokojnej nocy wam zycze
Stary 2009-06-21, 23:16   #4447
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
wczoraj nigdzue nie poszlysmy wieczorem bo jak wrocilysmy z miasta zaczelysmy gotowac pyszne jedzenie,popijac szampana i gadajac i gadajac i skonczylo sie na ogladaniu po raz kolejny Mamma Mia i spiewaniu karaoke.. nagadalysmy i nasmialysmy sie za wszystkei czasy,az sie poplakalam ze smiechu i myslalam ze mi brzuch rozsadzi..
cieszę się ze udało Ci się zapomnieć o problemach i dobrze się bawić
Cytat:
a teraz siedze smutna i zdolowana znowu i nie moge sobie znalezc miejsca w domu.. co sie ze mna dzieje ostatnio...jak Boga kocham...

właśnie weszłam na NK i widzę że kolejną solenizantkę dziś mamy

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Moniś zdrówka, radości i wszystkiego co sobie wymarzysz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-21, 23:50   #4448
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

hehe, no ja tu się czuję jak w drugim domu a o owsiance dlatego gadałyśmy wtedy ciągle bo wątek się narodził na owsiankowym, gdzie zawsze sie rozgadywałyśmy i robiłyśmy off topy
Ha ha ,to były czasy najwięcej gadki było na owsiankowym i później ile dzisiaj zjadłam'
aż w końcu Sathi[która gdzieś zaginęła] wpadła na pomysł plotkowego,który bardzo średnio początkowo się rozwijał,bo i tak wszyscy gadali na IDZ
Co do tej soi to dziwne skoro jadłaś zawsze,aczkolwiek ja przez 2 lata wcinałam ciągle wszystko co mleczne,a tutaj nietolerancja laktozy mnie odwiedziła i co poradzic
Co do tego powrotu od Tż-eta to rozumiem Cię doskonale ponieważ ja wróciłam właśnie po tygodniowym mieszkaniu z Tż-etem i tak nie chciałam tutaj wraca,że aż się popłakałam ledwo wrócilam momentalnie jakiś dym w domu no i te praktyki jeszcze nie daja mi zyc,zeby to był tydzien,ale ponad 3 to przesada
pogoda fucktycznie gównodajna nic tylko lezec w łóżku i jesc grajac w the sims3

Moniś jeszcze raz sto lat

Btw co z Emilką?

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2009-06-21 o 23:55
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 05:41   #4449
Sherrie
Rozeznanie

Kochaneja taki OT...
Bardzo prosze o odpowiedz, otoz jestem na P ok 1,5 miesiaca. Do teraz praktycznie nie przytylam. Obecnie jem ok 2500 i wiecej (nie wiem dokladnie bo nie licze - z czego sie ciesze) i waga rosnie jak szalona! W tydzien wzrosla o 3,5 kg (a nie czarujmy sie nie jem az tyle zeby tak szybko tyc). Wszystko w miare, ale dziwny jest fakt ze mam takie same wymiary jak przed tyciem jedynie brzuch mam wiekszy (no ale tochyba normalne bo jem wiecej).
Co to moze oznaczac??
Dodam ze nie jem fast foodow (wiecej niz zwykle) czy innych nowych rzeczy...
Sherrie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 09:12   #4450
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
witajcie,

melduje ze wrocilam tylko, padnieta ale bylo swietnie..

wybawiłaś się za wszystkie czasy?

spokojnej nocy wam zycze
Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Już zaproszonko zaakceptowane
Odpocznij sobie, na sprzatanie jeszcze bedzie czas na sprzątanie mam jeszcze całe życie

Miłego wieczorka skarby
Cytat:
Karlus ja w Twoim wieku ? a Ty czasem nie skonczylas teraz gimnazjum ? bo ja ide dopiero do 3 kl.. link do nk przesle na PW
ja to zawsze coś źle przeczytam,tak ja ide do liceum

szykuje sie i szykuje, bo ide niedlugo na spotkanie z chłopakiem denerwuje sie jak chooolera, ale co poradze jeszcze mi sie prostownica zepsula,a ja mam manie na punkcie idealnie prostych wlosow i gdzies jak sie podwinie to odrazu panika:P moja prostownica jest w częściach
Trzymam trzymam!
milego dnia

Heloł,
dzisiaj wstałam jak zwykle przed 8,
kurde, ja to jestem niezdecydowana...
chce iśc do fryzjera i nie wiem jaką sobie fryzure zrobić,
w końcu urosła mi grzywka i żal mi jej ścinać, ale z drugiej strony,
ładnie mi w grzywce na bok
Po 12 wybieram się do kosmetyczki, żeby nadała moim brwiom jakiś kształt, jak mi zepsuje, to ją chyba.....
Dziewczyny, jeśli moge, prosze trzymajcie kciuki za piątek!
Pogoda jak na razie ok,
świeci słońce,
potem pewnie jak zwykle pójdę na działke,
a od piątku będę musiała na niej siedzieć od 7 do 22, zeby szpaki nie zjadły czereśni
W sumie to nie mam nic ciekawego do napisania
Bajo
Stary 2009-06-22, 12:15   #4451
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
przykro takie rzeczy czytać no ale takimi "koleżankami" nie warto nawet sob ie głowy zawracać... znajdziesz sobie fajniejsze towarzystwo, na pewno
a mam mam już lepsze

nie potrzebne było mi się tak denerwować, nie było źle, wręcz przeciwnie ale przy nim byłam taka skrępowana, chociaż już nieraz rozmawialiśmy, że się jąkałam i wogóle, czasem się zamykałam na troche i nie miałam co mówić ;d ale fajnie się spędziło czas, muszę to przyznac. chociaż naprzeciwko nas w parku siedziała jego była, a moja koleżanka i specjalnie usiadła tam, żeby widziała co robimy ^^ haha, co ludzie mają w głowach. powiedział mi, kiedy sie tak non stop na mnie patrzył ze mu się podobam skoro się patrzy ;d a później napisał mi że to nawet coś więcej, niż mnie lubi, ale nie chciał rozwinąć tego 'więcej', powiedział że kiedy indziej dokończy i zaprosił mnie na następne spotykanie (wcześniej to sie spotykalismy, ale nie tak żebysmy byli sami ;d) wgl widziało nas 39243487348347 ;DD znajomych i wszyscy tak patrząą ;d
ale sie rozpisałam
dziś znów taka pogoda :/ aż nic mi się nie chce, dosłownie nic.. ale czymś trza się zajac, z dziewczynami się już umówiłam
jak narazie męczę śniadannie od jakiejś pół h i nie mogę go zjeść ;d

miłego dzionka

Edytowane przez EwelkaaS
Czas edycji: 2009-06-22 o 12:17
Stary 2009-06-22, 16:26   #4452
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ha ha ,to były czasy najwięcej gadki było na owsiankowym i później ile dzisiaj zjadłam'
aż w końcu Sathi[która gdzieś zaginęła] wpadła na pomysł plotkowego,który bardzo średnio początkowo się rozwijał,bo i tak wszyscy gadali na IDZ
ja na IDZ wtedy nie siedziałam, dlatego z łatwością przeniosłam się na plotkowy
Cytat:
Co do tej soi to dziwne skoro jadłaś zawsze,aczkolwiek ja przez 2 lata wcinałam ciągle wszystko co mleczne,a tutaj nietolerancja laktozy mnie odwiedziła i co poradzic
no właśnie to być może przez to ze tyle tego jemy, organizm się zbuntował
Cytat:
Co do tego powrotu od Tż-eta to rozumiem Cię doskonale ponieważ ja wróciłam właśnie po tygodniowym mieszkaniu z Tż-etem i tak nie chciałam tutaj wraca,że aż się popłakałam ledwo wrócilam momentalnie jakiś dym w domu no i te praktyki jeszcze nie daja mi zyc,zeby to był tydzien,ale ponad 3 to przesada

a praktyki coś czuję że szybko zlecą, zwłaszcza jeśli będziesz miała co do roboty... przykre ze w wakacje takie coś, no ale cóż począć na to

Cytat:

Btw co z Emilką?
Emilka ostatnio pisała ze jest bardzo zaabsorbowana pracą, pisaniem magisterki i TŻ-em ( ) i że nie ma czasu na Wizaż

Cytat:
Napisane przez Sherrie Pokaż wiadomość
Kochaneja taki OT...
Bardzo prosze o odpowiedz, otoz jestem na P ok 1,5 miesiaca. Do teraz praktycznie nie przytylam. Obecnie jem ok 2500 i wiecej (nie wiem dokladnie bo nie licze - z czego sie ciesze) i waga rosnie jak szalona! W tydzien wzrosla o 3,5 kg (a nie czarujmy sie nie jem az tyle zeby tak szybko tyc). Wszystko w miare, ale dziwny jest fakt ze mam takie same wymiary jak przed tyciem jedynie brzuch mam wiekszy (no ale tochyba normalne bo jem wiecej).
Co to moze oznaczac??
Dodam ze nie jem fast foodow (wiecej niz zwykle) czy innych nowych rzeczy...
Daj swojemu organizmowi trochę czasu, niech się przyzwyczai do tego tycia.. tak to jest że zazwyczaj idzie w brzuch... a ćwiczysz coś?

Cytat:
Dziewczyny, jeśli moge, prosze trzymajcie kciuki za piątek!

Cytat:
Pogoda jak na razie ok,
świeci słońce,
potem pewnie jak zwykle pójdę na działke,
gdzieś w Polsce świeci słońce? niemożliwe

Cytat:

nie potrzebne było mi się tak denerwować, nie było źle, wręcz przeciwnie ale przy nim byłam taka skrępowana, chociaż już nieraz rozmawialiśmy, że się jąkałam i wogóle, czasem się zamykałam na troche i nie miałam co mówić ;d ale fajnie się spędziło czas, muszę to przyznac. chociaż naprzeciwko nas w parku siedziała jego była, a moja koleżanka i specjalnie usiadła tam, żeby widziała co robimy ^^ haha, co ludzie mają w głowach. powiedział mi, kiedy sie tak non stop na mnie patrzył ze mu się podobam skoro się patrzy ;d a później napisał mi że to nawet coś więcej, niż mnie lubi, ale nie chciał rozwinąć tego 'więcej', powiedział że kiedy indziej dokończy i zaprosił mnie na następne spotykanie (wcześniej to sie spotykalismy, ale nie tak żebysmy byli sami ;d) wgl widziało nas 39243487348347 ;DD znajomych i wszyscy tak patrząą

Dzień dobry
dziś nawet fajny dzień, mimo pogody do d*** byłam u alergologa i powiedział ze nie muszę rezygnować z jedzenia soi, bo skoro podczas diety jej nie jadłam i nie było poprawy to w takim razie nie ma ona na mnie większego wpływu za to mam robić kolejne badania, ale tymczasowo się tym nie muszę martwić
Poza tym byłam z kumpelą moja najlepszą drukować jej pracę. Ale jej zazdroszczę też już bym chciała wydrukować, oddać do dziekanatu i nie musieć się przejmować, no ale tymczasowo czekam jeszcze na ostatnie poprawki od promotora
Zaraz śmigam na angielski, ostatni w tym semestrze

miłej reszty dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-06-22 o 16:29
Stary 2009-06-22, 22:16   #4453
anniaa

Dobrryy wieczór
wszystko przeczytałam = przynajmniej wiem co u Was słychac.
ja cały czas zagoniona : siłownia, praca, znajomi- jak rano wychodze , późnym wieczorem wracam

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 09:31   #4454
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej dziewuszki,

ja dzis w domu zostaje, w lozku.. Od 2 dni nie moge jesc,wymiotuje, mam dresczze,bole glowy i moglabym spac i spac..wczoraj w pracy ledwo dalam rade..A okazalo sie w piatek ze mamy 1 potwierdzny przypadek swinskiej grypy w pracy..

ide zaraz sie zarejstrowac do lekarza rodzinnego i zobaczyc co i jak..

milego dnia
Stary 2009-06-23, 12:28   #4455
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dobrryy wieczór
ja cały czas zagoniona : siłownia, praca, znajomi- jak rano wychodze , późnym wieczorem wracam
ja tam lubie takie życie, gdy coś się dzieje chociaż czaasem to już męczące, wiem.

Cytat:
hej dziewuszki,

ja dzis w domu zostaje, w lozku.. Od 2 dni nie moge jesc,wymiotuje, mam dresczze,bole glowy i moglabym spac i spac..wczoraj w pracy ledwo dalam rade..A okazalo sie w piatek ze mamy 1 potwierdzny przypadek swinskiej grypy w pracy..

milego dnia
oj trzymaj się Agolku i zdrowiej

ja właśnie zrobiłam porządek w książkach z 2 kl bo niedługo sprzedaje, to kaski trochę wpadnie a się teraz ona przyda, ooj przyda, bo mam na celu taką różową torbę z House'a, tylko nie wiem czy jeszcze w ogóle jest, tyle czasu na nią zbieram
wogóle nie czuję, że są wakacje, pogoda do kitu, aż nic się nie chce, a muszę jeszcze na zakupy iść
i, wrr, jak mnie ci ludzi denerwują to bajka mówię rodzicom, żeby nie kupowali mi żadnych słodyczy ani napojów czy soczków bo nie jadam/pijam takich rzeczy to oni jak na złość kupują i gdy Ewelinka nie je to już nikt w domu nie je i tak leży i leży. brawo po prostu
chyba trzeba im wkońcu porządnie przemówić

miłego popołudnia

Stary 2009-06-23, 18:10   #4456
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dobrryy wieczór
witaj Aniu jak zwykle zapracowana, mimo wakacji

Cytat:

idź jak najszybciej do lekarza Kochana i trzymaj sie mam nadzieje ze to nic poważnego

Cytat:

i, wrr, jak mnie ci ludzi denerwują to bajka mówię rodzicom, żeby nie kupowali mi żadnych słodyczy ani napojów czy soczków bo nie jadam/pijam takich rzeczy to oni jak na złość kupują i gdy Ewelinka nie je to już nikt w domu nie je i tak leży i leży. brawo po prostu
no cop za rodzice niedobrzy

Dzień dobry
siedzę i się nudzę normalnie promotor nie pisze
Pogoda bez sensu nadal... przez chwilę było pogodnie i znów sie chmurzy
idę posprzątać mieszkanie trochę, chociaż tyle pożytku będzie z tego że nie mam nic do roboty

miłego wieczoru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-23, 19:13   #4457
schism_
Zadomowienie

Witajcie ;]

Huh,trochę mnie tu nie było..
Ot lenistwo i nawał innych obowiązków.
Acz od czasu do czasu was podczytuję
Miło,że w miarę wam się układa.

Hmm,a teraz do rzeczy.
co tam u mnie słychać..
Po primo sesja..
tsaa półmetek.
Ćwiczenia na zaliczenia cacy.
Jak pierwszy ( i narazie jedyny) egzamin z intepretacji tekstu zdałam na db+, kolejny pisemny z historii kultury oblałam :P
2 pkty zabrakły do oceny dostatecznej. :/
Choć wydwało się,że dobrze wsio napisałam.
A i wykładowca robił wrażenie takiego co pójdzie na ustepstwa ;p (uśmiechał się do dziouch jak szalony, wiadomo jak zwykle w jego obecności, rozpętała się istna rewia mody i wdzięczenia..)
No,ale..
Póki co szykuję się na wrzesień.
Do innego egz. z wiedzy o kulturze wogóle mnie nie dopuszczą, trza będzie napisać pracę zal. od nowa i za 3 miesiące..
W piątek zaś ustny z historii literatury. Tyle o ile czytam,acz wisi mi głębsza nauka.
Matce rzecz jasna nic nie mówię,
heh jak trza będzie warunek wziąść ,w tym 2000 zł to dopiero..
echh

Zdrowotnie.
Po japońsku- jako tako.
W zeszły poniedziałek stawiwszy się na oddział wojskowego szpitala ministerstwa obrony narodowej (taka nazwa ) po wstepnej odprawie, konawszy z głodu i pragnienia, o 11 znalazłam się na sali operacyjnej.
Tam przy asyście ordynatora (*_____* choc ma te 60 lat ;p) i plastyka odessali z niewielkiego polacia policzka i płata 60 ml tłuszczu..
Obudziłam się gdy anestezjolog wyciągał mi rurę z tchawicy do tego oddychania pod narkozą,
średnio fajne uczucie.
Potem sala wybudzęn.
Po godzinie byłam już cacy. Aż się dziwię o_O
Buzka coś się szczuplejsza zrobiła (na zewnątrz i w środku ;p) i Ja radośniejsza ,że coś ruszyło..
taa.
Dzień po, ordynator cały w skowronkach zaczepił mnie z pytaniem 'jak się młodość czuje'
wogóle b.miły,taktowny,szarmanck i,zadbany (chodzą słuchy o jego hmm orientacji..)acz nevermind. Więcej takich lekarzy więcej *_*
Po uzyskaniu 'zgody' wredna stara sekretarka wezwała mnie na konsultację u niego (w tej kwestii święta krowa,przyjmie jak ma powód.)
obejrzał, i kazał zjawić się w piątek.

No nic otrzymałam wypis..
witaj wolnosći.
Kilka dni pochodziłam po stolycy, upajając się panującą w niej atmosferą,
kupiłam parę ciuchów na przecenie w Mango ( w sumie tylko 1/10 tego co bym chciała,ale lepszy rydz niż..), łowiłam wzrokiem atrakcyjnych chłopaczków, a i odwiedziłam stołeczny Empik na mini recitalu Riverside z okazji ich nowego albumu. Ojj maja chłopaki werwę mają ;D
Stety neistety coś spuchnięta.
Na nowo :/ coś się spaprało..
Zlądowałam w piątek na kontroli,
ten,że krwiak mi się zrobił i trza obserwować, czekać aż się wchłonie.
Potem możliwe,że wytną mi część mięśnia,a żeby efekt kosmetyczny był należyty.
Zjawić się mam po egzaminach.
toteż zjawię.
Z nadzieją,że kiedyś skończy się ten pierd...lony kierat.

Póki co relaks,lenistwo a i ku..rw.ica,że ominie mnie dziś poznański koncert Nine Inch Nails czy chociaż symfoniczny Comy w Gdańsku.
No,ale matek sobie nie wybieramy..
Póbuję się też odchudzić.
Ano, mimo racjnonalnego odżywiania,ruchu przytyłam znowuż 2 kilo do 54.5'z powietrza' ,brzuch jak u ciężarnej,spodnie w rozmiarze 38 za małe lekarze sugerują,że mam brzuszną-biodrową nadwagę taa.
Może uda mi się na 1000-1200 kcal co nieco,
chociaż
na 1600 -1800 tyłam to i..
Ch.u.j by to strzelił wszystko.
Ledwie co człowiek tyle o ile cieszy się jedzeniem to zamienia się w paśną swinie,bez zadnej przyczyny.

Ewentualnie znajdę sponsora i 13 tys. co by się odessać..
2 razy.

No nic kończę swe utyskiwania,
z nadzieją,że jeszcze kiedyś tu zajrzę.
Miłego.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-23, 21:04   #4458
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
idź jak najszybciej do lekarza Kochana i trzymaj sie mam nadzieje ze to nic poważnego bylam, wirusowa infekcja.Bede zyc
Dzień dobry
siedzę i się nudzę normalnie promotor nie pisze
idę posprzątać mieszkanie trochę, chociaż tyle pożytku będzie z tego że nie mam nic do roboty

miłego wieczoru
czasem sie trzeba ponudzic zeby docenic jak wazna jest praca ale przynajmniej posprzatalas wiec nie nudzilas sie tak calkiem

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Ledwie co człowiek tyle o ile cieszy się jedzeniem to zamienia się w paśną swinie,bez zadnej przyczyny.
sppkojnie kotus, moze to przed okresem?

Ewentualnie znajdę sponsora i 13 tys. co by się odessać..
2 razy. no to zes wymyslila

Miłego.
no zagladaj zagladaj!

witajcie,

ja jzu sie czuje troche lepiej ale do pracy jutro nie pojde jeszcze. Mam jakas wirusowa infekcje..a najgorsze ze na dworze ze 30 C odkad pamietam nie bylo tak goraco w Szkocji nie dalam rady w lozku ezec i posiedzialam w sloncu troche i sie wypocilam za wsze czasy..

teraz ide sie polozyc dalej.. Przynajmniej moge juz jesc troszke bo od 2 dni nic..

milego wieczrka kochane
Stary 2009-06-24, 09:26   #4459
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Wpadłam napisać dzień dobry

Aż mi głupio, bo ostatnio tak rzadko tu zaglądam

Praca złożona. Obrona prawdopodobnie na początku lipca

Agolku dużo zdrówka
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 11:33   #4460
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm,a teraz do rzeczy.
co tam u mnie słychać..
Po primo sesja..
tsaa półmetek.
Ćwiczenia na zaliczenia cacy.
Jak pierwszy ( i narazie jedyny) egzamin z intepretacji tekstu zdałam na db+, kolejny pisemny z historii kultury oblałam :P
2 pkty zabrakły do oceny dostatecznej. :/
Choć wydwało się,że dobrze wsio napisałam.
A i wykładowca robił wrażenie takiego co pójdzie na ustepstwa ;p (uśmiechał się do dziouch jak szalony, wiadomo jak zwykle w jego obecności, rozpętała się istna rewia mody i wdzięczenia..)
No,ale..
Póki co szykuję się na wrzesień.
Do innego egz. z wiedzy o kulturze wogóle mnie nie dopuszczą, trza będzie napisać pracę zal. od nowa i za 3 miesiące..
W piątek zaś ustny z historii literatury. Tyle o ile czytam,acz wisi mi głębsza nauka.
Matce rzecz jasna nic nie mówię,
heh jak trza będzie warunek wziąść ,w tym 2000 zł to dopiero..
echh

będzie dobrze ja zawsze miałam coś na wrzesień do zdawania, przez całe studia

Cytat:

No nic otrzymałam wypis..
witaj wolnosći.
Kilka dni pochodziłam po stolycy, upajając się panującą w niej atmosferą,
kupiłam parę ciuchów na przecenie w Mango ( w sumie tylko 1/10 tego co bym chciała,ale lepszy rydz niż..), łowiłam wzrokiem atrakcyjnych chłopaczków, a i odwiedziłam stołeczny Empik na mini recitalu Riverside z okazji ich nowego albumu. Ojj maja chłopaki werwę mają ;D
Stety neistety coś spuchnięta.
Na nowo :/ coś się spaprało..
Zlądowałam w piątek na kontroli,
ten,że krwiak mi się zrobił i trza obserwować, czekać aż się wchłonie.
Potem możliwe,że wytną mi część mięśnia,a żeby efekt kosmetyczny był należyty.
Zjawić się mam po egzaminach.
toteż zjawię.
Z nadzieją,że kiedyś skończy się ten pierd...lony kierat.

mam nadzieję ze już bliżej końca niż początku

Cytat:

Ano, mimo racjnonalnego odżywiania,ruchu przytyłam znowuż 2 kilo do 54.5'z powietrza' ,brzuch jak u ciężarnej,spodnie w rozmiarze 38 za małe lekarze sugerują,że mam brzuszną-biodrową nadwagę taa.
Może uda mi się na 1000-1200 kcal co nieco,
chociaż

ej no, jeśli chodzi o wagę to okej z Tobą może z tymi spodniami coś raczej nie tak
Cytat:
Miłego.
zaglądaj, nie może tylko na pewno

Cytat:
czasem sie trzeba ponudzic zeby docenic jak wazna jest praca ale przynajmniej posprzatalas wiec nie nudzilas sie tak calkiem
oj tak, i po praz kolejny stwierdzam ze nie umiem nie mieć niczego do roboty (dziś będzie sprzątania ciąg dalszy )

Cytat:

ja jzu sie czuje troche lepiej ale do pracy jutro nie pojde jeszcze. Mam jakas wirusowa infekcje..a najgorsze ze na dworze ze 30 C odkad pamietam nie bylo tak goraco w Szkocji nie dalam rady w lozku ezec i posiedzialam w sloncu troche i sie wypocilam za wsze czasy..
mam nadzieję ze się szybko wykurujesz
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Milkuś zazdroszczę złożonej pracy... ja miałam składać w tym tygodniu ale chyba z tego wyjdzie

Dzień dobry
kolejny dzień nie mam za bardzo co ze sobą zrobić pogoda do bani, pada co chwila i nie pomaga zbytnio fakt, ze jest ciepło, jak ciągle coś na głowę kapie Byłam już dziś na badaniach krwi (przeżyłam, nie zemdlałam - sukces ) A teraz zbieram się do sprzątania dalszego

miłego dzionka Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-24, 12:25   #4461
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie to samo.. aż się nic nie chce, nie wiem czy już tego przypadkiem nie pisałam ?

Cytat:
teraz ide sie polozyc dalej.. Przynajmniej moge juz jesc troszke bo od 2 dni nic..
cieszę się, żę jest poprawa

Cytat:
Wpadłam napisać dzień dobry

Agolku dużo zdrówka
staraj się zaglądać częściej jeśli możesz i pisz więcej co u Ciebie

Cytat:
kolejny dzień nie mam za bardzo co ze sobą zrobić pogoda do bani, pada co chwila i nie pomaga zbytnio fakt, ze jest ciepło, jak ciągle coś na głowę kapie
i niby czerwiec mamy

witam
tak ostatnio to znów nic się nie dzieje takiego szczególnego.. przez pogode prawie nikt nie wychodzi i , trzeba przeżyć
teraz myślę, jak się wyrwać na imprezę na którą zaprosił mnie chłopak, tam do nich bo przez żałobę i to, że nie mają do mnie zaufania mnie nie puszczą :/ przecież nawet nie mam zamiaru tam tańczyc ani nic.
wogóle właśnie jem jajecznicę, którą sobie zrobiłam ze skorupkami brawo Ewelka.

miłej reszty dnia !

pe.es. czy zna się któraś z Was na rozmiarach staników ? bo potrzebowałabym, żeby którejś dać adres stronki na której są rozmiary (chodzi o zamówienie kostiumu kąpielowego) i wskazanie który jest najmniejszy.. da rade ?

Edytowane przez EwelkaaS
Czas edycji: 2009-06-24 o 13:36
Stary 2009-06-24, 19:23   #4462
LoLcIa123
Zakorzenienie

O boże Agolku jak przeczytałam o tej świnskiej grypie to mnie zamurowało dobrze,że Twoja infekcja jest o wiele mniej groźna,ale na pewno męcząca ,wracaj do zdrówka
No i pojawiła się marnotrawna córka wizażu Emilka [tiaa i kto to mówi] zaglądaj częściej koniecznie.
Shism dobrze,że powoli do przodu wszystko idzie,oby tak dalej a tą wagą się nie przejmuj,moja też szaleje,to pewnie od pogody.

Mój żołądek wysiada jutro odbieram wyniki badań,jeszcze tylko czekam na celiaklie [w sensie na wynik potwierdzający ją ,lub i nie.]
No a co do strojów ,dziewczyny poratujcie! ja mam mini cycki ,a wszystkie staniki wypychane,są na mnie krzywe jakieś ,odstają albo coś. załamka.
No i potrzebuję wypożyczyc torbę na kółkach,uśmiecham się do Was ładnie hehe
A kupiłam dzisiaj przyszłej teściowej z okazji urodzin przecudownego storczyka,miał tyleee pąków,że wyglądał jak średniej wielkości fioletowe drzewko szczęścia,cudowny! [nie żebym się chciała wkupic]

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2009-06-24 o 19:25
Stary 2009-06-24, 20:22   #4463
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Aż mi głupio, bo ostatnio tak rzadko tu zaglądamwstydz sie wstydz

Praca złożona. Obrona prawdopodobnie na początku lipcagratulacje!!

Agolku dużo zdrówka
dziekuje!! zagladaj czesciej co?....

Cytat:
kolejny dzień nie mam za bardzo co ze sobą zrobić pogoda do bani, pada co chwila i nie pomaga zbytnio fakt, ze jest ciepło, jak ciągle coś na głowę kapie Byłam już dziś na badaniach krwi (przeżyłam, nie zemdlałam - sukces ) A teraz zbieram się do sprzątania dalszego

miłego dzionka Wam życzę
ale z Ciebie kobieta pracujaca.. jak skonczysz to zapraszam do mnie

Cytat:
uwitam
tak ostatnio to znów nic się nie dzieje takiego szczególnego.. przez pogode prawie nikt nie wychodzi i , trzeba przeżyć a u mnie pieknie!!!
teraz myślę, jak się wyrwać na imprezę na którą zaprosił mnie chłopak, tam do nich bo przez żałobę i to, że nie mają do mnie zaufania mnie nie puszczą :/ przecież nawet nie mam zamiaru tam tańczyc ani nic.
wogóle właśnie jem jajecznicę, którą sobie zrobiłam ze skorupkami brawo Ewelka.
skorupki maja wapnia ponoc sporo i wplywaja dobrze na trawienie z tego co pamietam ale moge sie mylic mi nie raz sie zdarzylo ze skorupkami wsuwac

Cytat:
O boże Agolku jak przeczytałam o tej świnskiej grypie to mnie zamurowało dobrze,że Twoja infekcja jest o wiele mniej groźna,ale na pewno męcząca ,wracaj do zdrówkapowrocilam juz dziekuje kochana

No a co do strojów ,dziewczyny poratujcie! ja mam mini cycki ,a wszystkie staniki wypychane,są na mnie krzywe jakieś ,odstają albo coś. załamka.ja tez zawsze narzekam jak mam kupic storj kapielowy...kazdy ma jakas wade zawsze.. ale mozliwe ze to moje cielsko do niczego nie pasuje..
No i potrzebutorbę na kółkach,uśmiecham się do Was ładnie hehe
A kupiłam dzisiaj przyszłej teściowej z okazji urodzin przecudownego storczyka,miał tyleee pąków,że wyglądał jak średniej wielkości fioletowe drzewko szczęścia,cudowny! [nie żebym się chciała wkupic]
no jasne,ze nie chcialas sie wkupic, rozumiemy

witajcie laleczki,

kolejny piekny pogodowo dzis a do tego sie czuje juz spoko w miare wiec posiedzialam sobie na dworze popoludniu i sie opalilam jak nie wiem i az sie boje do pracy jutro taka promienna isc bo pomysla ze sciemnialam! musze sie jakos wybielic do jutra

czuje sie juz duuuuzo lepiej wiec ide do pracy jutro. Mam nadzieje,ze nie bedzie az tak cieplo bo sie zagotuje znowu w biurze.

sciskam was mocno i zycze spokojnej nocy
Stary 2009-06-24, 21:35   #4464
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Jako, że zaczęłam dietę, mam nadzieję, że mogę dołączyć się do plotkowego wątku ?

Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:55   #4465
LoLcIa123
Zakorzenienie

Życiorys,podanie,2 zdjęcia -rozpatrzymy w najbliższej godzinie
.....
Zostałaś przyjęta

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2009-06-25, 13:08   #4466
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
tak ostatnio to znów nic się nie dzieje takiego szczególnego.. przez pogode prawie nikt nie wychodzi i , trzeba przeżyć
pogada się poprawia przynajmniej u mnie... słońca w prawdzie nie ma ale nie pada chociaż
Cytat:
możesz zawsze powiedzieć ze to nie impreza tylko takie "siedzące" spotkanie no i obiecać że w miarę wcześnie wrócisz i dotrzymać obietnicy

Cytat:
pe.es. czy zna się któraś z Was na rozmiarach staników ? bo potrzebowałabym, żeby którejś dać adres stronki na której są rozmiary (chodzi o zamówienie kostiumu kąpielowego) i wskazanie który jest najmniejszy.. da rade ?
musisz się pomierzyć i sprawdzić wymiary... najmniejszy rozmiar stanika to chyba 65 A, ale to o niczym nie świadczy bo obwód możesz mieć wcale nie najmniejszy. A ze strojami to już w ogóle różnie bywa...

Cytat:

Mój żołądek wysiada jutro odbieram wyniki badań,jeszcze tylko czekam na celiaklie [w sensie na wynik potwierdzający ją ,lub i nie.]
i jak wyniki?

Cytat:
No a co do strojów ,dziewczyny poratujcie! ja mam mini cycki ,a wszystkie staniki wypychane,są na mnie krzywe jakieś ,odstają albo coś. załamka.
ja kupiłam w zeszłym roku w Camaieu i jestem zadowolona (nie jest wypchany, w sam raz na mój mikro-biust )

Cytat:
No i potrzebuję wypożyczyc torbę na kółkach,uśmiecham się do Was ładnie hehe
ja bym Ci chętnie pożyczyła, ale moja rodzina jedzie na wakacje niedługo i zabierają wszystkie walizki

Cytat:

Cytat:

ale z Ciebie kobieta pracujaca.. jak skonczysz to zapraszam do mnie
chętnie bym skorzystała z zaproszenia zwłaszcza jakby się to miało zakończyć zaproszeniem na kawkę i ploteczkami

Cytat:
kolejny piekny pogodowo dzis a do tego sie czuje juz spoko w miare wiec posiedzialam sobie na dworze popoludniu i sie opalilam jak nie wiem i az sie boje do pracy jutro taka promienna isc bo pomysla ze sciemnialam! musze sie jakos wybielic do jutra

czuje sie juz duuuuzo lepiej wiec ide do pracy jutro. Mam nadzieje,ze nie bedzie az tak cieplo bo sie zagotuje znowu w biurze.
hehe, powiedzą Ci że zdrowo wyglądasz po tej chorobie i jak samopoczucie?

Cytat:
.....
Zostałaś przyjęta

tylko pamiętaj ze o dietach tu mało rozmawiamy

Heloł

U mnie stanu zawieszenia ciąg dalszy. Wczoraj z nudów byłam sama na spacerze (bo juz nie miałam siły gapić sie w maila), nawet fajny taki spacer tylko ja i MP3 player być może dziś to powtórzę. Poza tym znalazłam kwaterę na wakacje w Chorwacji 17-23 lipca (nie mogę się doczekać ) i oblewaliśmy z TŻ-em siostry jego inżynierkę (wszyscy się bronią oprócz mnie ) Dziś za to od rana wysyłam CV bo dalej szukam pracy jako lektor. Nie dostałam w prawdzie żadnej twierdzącej odpowiedzi ale nie tracę nadziei
Siostra dziś wyjechała, żeby mieszkać tymczasowo u swojego TŻ-a, zostałam sama, będę do ścian gadać mój TŻ za to nie ma dla mnie w ogóle czasu bo sesja mu się ciągnie opornie bardzo.... niech to się już skończy
trzymajcie kciuki żeby promotor dziś nareszcie odpisał

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-25, 20:04   #4467
LoLcIa123
Zakorzenienie

Oto i jestem
Szczęśliwa,bo cały dzień poza domem zakupiłam sobie japonki w ccc,spodenki ala alladynki i koszulke
Co do kostiumów,to widziałam świetne dzisiaj w sklepie który sie zwie bikini chyba, dla Katowiczanek inf że znajduję się On zaraz po lewej stronie przy wejściu do empiku ,ale cena mnie powaliła bo był po 170pln a to chyba jednak trochę dużo jak na strój?.
Co do moich wyników,no to z tego co mi mama mówiła jestem silnie uczulona ,ale nie pamieta dokladnie na co na pewno na żyto i powiedziała mi,że białko ,ale to chyba niemożliwe no i moja pani gastrolog stwierdziła ,że jest przekonana iz to będą jeszcze jakieś pyłki w każdym razie wizytę mam za tydzien w czwartek więc dowiem się jasnosci
Nie wiem tylko co będę robiła jutro wybrałabym sie jeszcze na jakieś zakupy,ale nie ma z kim
Ewusia trzymam kciuki za promotora

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2009-06-25, 21:15   #4468
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
.....
Zostałaś przyjęta
Czuję się w takim razie jako pełnoprawna plotkowa dietetyczka
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:39   #4469
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
skorupki maja wapnia ponoc sporo i wplywaja dobrze na trawienie z tego co pamietam ale moge sie mylic mi nie raz sie zdarzylo ze skorupkami wsuwac
możliwe a ja tak narzekałam, że źle mi to gryźć a takie pożyteczne to

Cytat:
możesz zawsze powiedzieć ze to nie impreza tylko takie "siedzące" spotkanie no i obiecać że w miarę wcześnie wrócisz i dotrzymać obietnicy
o, na ten pomysł nie wpadłam
z chęcią bym wpadła tam na tą impreze, ale nawet boję się zapytaćć, bo zawsze jest to samo i niby mam 15 lat, taa, a nigdzie kompletnie chodzic /jezdzic nie mogę.

co do tego stanika to już sama rozkminiłam co i jak, udało się
dziś pół dnia z koleżanką na mieście i od tego chodzenia po mokrym aż mnie nogi rwą ale cóż, przeżyje.

Paseczkowa- czuj czuj bo masz prawo. witam

Stary 2009-06-25, 21:57   #4470
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
chętnie bym skorzystała z zaproszenia zwłaszcza jakby się to miało zakończyć zaproszeniem na kawkę i ploteczkami no a jakze by inaczej!! zawsze jestes milym gosciem w mym skromnym domku
hehe, powiedzą Ci że zdrowo wyglądasz po tej chorobie i jak samopoczucie? no swietnie dzis! moge czesciej chorowac jak mam sie potem tak czuc
U mnie stanu zawieszenia ciąg dalszy. Wczoraj z nudów byłam sama na spacerze (bo juz nie miałam siły gapić sie w maila), nawet fajny taki spacer tylko ja i MP3 player ja lubie takie momenty, dzis tez tak mialam, muza na maxa i biegiem przed siebie, slonko na twarz i zycie jest piekne no i ci panowie w autach przejezdzajacych wyginajacych szyje

być może dziś to powtórzę. Poza tym znalazłam kwaterę na wakacje w Chorwacji 17-23 lipca (nie mogę się doczekać ) suuuuper!!!!i oblewaliśmy z TŻ-em siostry jego inżynierkę (wszyscy się bronią oprócz mnie ) Dziś za to od rana wysyłam CV bo dalej szukam pracy jako lektor. Nie dostałam w prawdzie żadnej twierdzącej odpowiedzi ale nie tracę nadziei trzymam kciuki zeby sie ktos odezwal, TZt moj tez szuka i nic....
Siostra dziś wyjechała, żeby mieszkać tymczasowo u swojego TŻ-a, zostałam sama, będę do ścian gadać mój TŻ za to nie ma dla mnie w ogóle czasu bo sesja mu się ciągnie opornie bardzo.... niech to się już skończy
trzymajcie kciuki żeby promotor dziś nareszcie odpisał

miłego dnia
oki, kciuki szeroko zamkniete

Cytat:
Oto i jestem
Szczęśliwa,bo cały dzień poza domem zakupiłam sobie japonki w ccc,spodenki ala alladynki i koszulke no prosze, gratuluje zakupow moja sister sobie dzis ponoc laptopa sprawila na raty, sie wyprawia w tej Polsce no
Nie wiem tylko co będę robiła jutro wybrałabym sie jeszcze na jakieś zakupy,ale nie ma z kim
Ewusia trzymam kciuki za promotora
zawsze mozesz isc sama ja lubie czasem polazic sama

Cytat:
możliwe a ja tak narzekałam, że źle mi to gryźć a takie pożyteczne to
no widzisz nic sie nie stalo
hej laleczki,

Piatek jedziemy jutro do mojego kuzyna do Manchesteru na wekeend jakos ze niedlugo zabiora nam firmowe auto to mozna pouzywac sobie jeszcze...

w pracy dzis super bylo, nawet mi powiedzialo 2 kolegow ze super ze juz jestem z powrotemi wogole wszyscy byli w swietnym nastroju i az sie milo pracowalo.

po pracy mialam tyle energii ze myslalam ze wybuchne, pocwiczylam w domu z 30 min i jeszcze mi bylo malo wiec zalozylam MP3 i poszlam pobiegac i potem kapiel i teraz zaleglam wlasnie na sofie i czekam na film..

milego wieczorka i udango weeknedu wam zycze! jakie macie plany?

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości