|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
nadziewane słońcem dni pełne radości.
burczy mi w serduszku. a gdyby tak każdy kolor miał swój zapach, Jego oczy pachniałyby niebem. katastroficzny nadmiar wszystkiego. dostawca mojego szczęścia <3 jazz dożylnie, miłość w plastrach pomarańczy, euforia trzy razy po dwie tabletki. koniecznie skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą .
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
tak naprawdę na wspomnienie kiedy zobaczyłam go pierwszy raz z radosnymi oczami pełnymi słońca, dygocę z żalu za tamtą chwilą od której nieustannie uciekam byle dalej.
z drugiej strony stany graniczące z paranoją, ja to wiem, odczuwam, odczuwałam. dusze się. nie mogę zaciągnąć się powietrzem. boje się, że kiedyś odejdziesz i już nie będę miała się czym zaciągać... śmierdział wódką i tanimi perfumami. nigdy więcej... z tych moich wszystkich gó*no wartych miłości potwierdzam tylko tą z Tobą. jesteś moim lekarzem, moim zbawcą wszechmocnym sędzią, mym kapłanem, mym bogiem, chirurgiem mej duszy mistrzem. ty mnie nawracasz na normalność. szukam zbawienia w ciemnościach, w czekoladzie; słodycze wzmagają lęk, cukier we krwi podsyca potrzebę zabijania, kochania, tortury, gdy katem własny umysł; to niedorzeczność. to prawda. to życie.
|
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
1. Szukamy drogi, która doprowadzi nas do tego, co nie istnieje.
2. chemiczny świat. świat przesiąknięty chemią. 3. W filiżankach niedopitej kawy w bezruchu spoglądają na nas fusy. 4. idę się przejść po powietrzu. 5. Jesteś taki gejowski, a nawet nie lubisz chłopców.. ![]() 6. I niby jest wygodnie, ale czegoś brakuje. 7. Kocham cię pomimo tego jak bardzo mnie nienawidzisz. 8. If I was a book I know you'd read me every night. - gdybym była książką, wiem, że czytałbyś mnie co noc. 9. Wciąż mnie zostawiasz, a ja wciąż ci wybaczam. Wpadliśmy w pętle czasową? 10. take a walk with me. - chodź ze mną na spacer. 11. Jesteśmy, bo coś pominęliśmy, o czymś zapomnieliśmy. 12. Szukamy wskazówek w trzepotaniu źrenic i przygryzaniu warg. 13. Od kiedy mnie zostawiłeś nic nie czuję. Żadnych uczuć. Jedyne co mi pozostało, to wiedza że wciąż cię ślepo kocham. 14. Bądz nadzieją mi w bezsensie, a w nieszczęściu bądz mi szczęściem... 15. Bliska rozpaczy, ale twardo trzyma fason. 16. Jeszcze jeden ruch i nie przeżyjesz.. 17. Tasuję karty w twojej grze. 18. Wiesz co? Idź skocz z klifu. 19. - Hm, co ty robisz? - spytał kiedy ona skakała po chodniku. - Zmniejszam populację mrówek. 20. Bo to jest wciąż we mnie. To wypala mnie od środka. _________________ Dzisiaj dzień przytulania więc przytulam każdą z was. )Woman. Such a delicate creature... |
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Nie taki talent jak Ty Złotko ;*
____________ Chciałabym zjeść parę spraw, tak po prostu. Stłuczone lustro. W każdym kawałku te same oczy. Bezsenna noc - moje odbicie w szybie patrzy na mnie. Czyste kartki. Ogryzionym ołówkiem mieszam herbatę. Co za czerwiec! ciągle zapominam parasola.
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
i po ci ci kozetka jak masz gg
![]() prze-dupiato Take a glorious bite out of the whole world . (: fine like a hell |
|
|
|
#4686 |
|
Przyczajenie
|
Bry wieczór
hmm jak widać jestem tu nowa xD i jestem pod wrażeniem waszej twórczości <3 więc : Niedostępna. W każdym znaczeniu tego słowa Jesteś już zerem! Frajer na zawsze zostanie frajerem ! ^zapatrzeni ^zauroczeni ..ulotnie ;( !
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna - ah. Taki talent jak Ty, każdy chciałaby mieć, Mój Fenomenku <3
![]() XxValedictionxX - Ty również możesz nazwać mnie swoim prywatnym złodziejem opisów ;* ![]() Carmenkaa Onax3- <3 Roksana1332 - dziękuję bardzo za wyróżnienie, ale nic nie przychodzi mi do głowy ;* 3martyna3 - co do prośby Moja Droga ;*, może:
`````````` Jeszcze raz spróbować tej szklanki marzeń Czuję jakby wszyscy ludzie byli cholernymi egoistami, bez wyjątków Irytujesz mnie, samym wzrokiem Wsłuchiwać się w Twój słodki głos godzinami Na policzku jeszcze czuję zapach Twojego podbródka Kolejny raz – wszystko od nowa, od początku Tak jakbym stała z boku i patrzyła na moje cholerne życie… Wciąż łapię każdy Twój oddech Całując go w szyję, czułam puls – był dość nie w rytm Na ten moment jesteś mi potrzebny, co będzie za chwilę, jutro, za miesiąc – nie mam pojęcia W Twoich ramionach czuję to uczucie szczęścia, błyszczą mi się oczy, serce bije jak oszalałe i wiem, że gdybyś teraz odszedł, wpadałabym w depresję. Ale wiem, mam tą pewność, że nie zostawisz mnie, że czujesz to, co ja. Tak na pewno to czujesz… Za nic nie wytłumaczyłabym Ci mojej miłości Nie jestem żadnym cholernym materiałem do łóżka! Bita śmietana smakuje całkiem apetycznie komponując się z ustami… . ;*
|
|
#4688 | |||||||||
|
Gość
|
tak na początek.: ciaglemizle15 - nie pisz wszystkimi kolorami tęczy uwierz to nie jest miłe do czytania. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a może choć tak raz Ty postarasz się o moje uczucia.? Przez niego nie potrafię zasnąć. Czas goni jak diabli pośpiesz się kotku .! tylko takie coś mi przyszło do głowy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Kradnę. i dziekuję za dziękowanie kotecku.!mam nadzieję że się przydały.. ojj wiesz jak się stęskniłam miśka. ;** i nie dziękuj. Cytat:
Cytat:
![]() _____ Orzeł z reszką Plecy o plecy.. Nierozłączni jak świateł świat. Ja On.. On Ja Nie podzielisz na dwa. No bo jak? `Rzeczywistość - sprawia,że wiesz że oddychasz, że stoisz na ziemi podeszwą chodnika dotykasz. opuszki palców lekko sunęły po jego zakochanym policzku w moim wnętrzu jest całkiem inny świat. `Widzisz... każdy wybiera swoje życie, sam to powiedziałeś kilka minut temu. Czasami nawet błędnie wybrane ścieżki mogą okazać się dobre lub odwrotnie. Najważniejsze jest, byśmy byli wierni sobie i swym marzeniom, ponieważ tylko wtedy, gdy nam się to uda, będziemy mogli powiedzieć, że dokonaliśmy właściwego wyboru.` wyglądasz taaaak nieroozsądnie, ale to nieistotne. teoretycznie jest fantastycznie, a generalnie jest banalnie… Ten, którego tak szukam wciąż błądząc, zniknął. Może szydzi z poszukiwań? mój żal miał posmak wina, tytoniu i mężczyzny. Wielb mnie albo nienawidź. Nie ma innej opcji. Całą noc nie mogłam spać amfetamina ma gorzki smak A może był stworzony, By trwać tylkoo jedną chwilę Obok Twojego serca?.. moje.<3 Moje wspaniałe TOP 30 ;> agatte,tegochcialam,dagmaruffka,lovers2friends, rozsypanegwiazy,KaMa2704,,xXValedictionxX, papergirl,suve,Pajkaa,JednaNaMilion,kissabble, Onax3,drift,Narcyza95,snowball,Enji,3martyna3 Marzeniatko,Kamisha,limitowana,NieZTejBajki, Primadonna,kee,Toriaa, neethaa,Kastelle,nydee kolor ani miejsce nie ma znaczenia ;* . cudowne wszystkie.!!
|
|||||||||
|
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
reanimacja uczuć.
rozumiałam się z nim,jak z żadnym innym facetem. i choć znałam go tylko z ekranu komputera,czułam,że łączy nas ekscytująca więź. 'kim jesteś w realnym życiu,mój nieznajomy?' -zastanawiałam się. igraszki w sieci. facet z suszarką. rozstanie. 'wiedziałem,wiedziałem,że przyjdziesz i mnie stąd zabierzesz!' -krzyknął na mój widok. a mnie zrobiło się głupio. bo wpadłam go tylko odwiedzić... powrót. zielonooki potwór zazdrości. kłamać potrafił. czy umiał też kochać? zasypialiśmy razem,ale nigdy razem się nie budziliśmy. on...musiał wracać do żony. mam jedno marzenie: cofnąć czas. do diabła z facetami! lepiej późno niż wcale. czy zagrają nam marsz weselny? skok na głęboką wodę. łapki przy sobie. całowaliśmy się namiętnie,choć po policzkach spływały nam łzy. kochałem ją! nareszcie sam przed sobą się do tego przynałem. szkoda tylko,że tak późno...
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Your fingertips across my skin. Twoje opuszki palców na mojej skórze. I never want to see you unhappy. I thought you'd want the same for me. Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego. Myślałam że chcesz tego samego dla mnie. I'm trying not to think about you. Próbuję o Tobie nie myśleć. Can't you just let me be? Nie możesz po prostu pozwolić mi być? We walked along a crowded street. Spacerowaliśmy zatłoczoną ulicą. You took my hand and danced with me. Wziąłeś mnie za rękę I ze mną tańczyłeś. And when you left you kissed my lips. A kiedy odchodziłeś zostawiłeś pocałunek na moich ustach. You told me you'd never ever forget these images. Powiedziałeś mi że nigdy, przenigdy nie zapomnisz tych momentów. I cannot go to the ocean, I cannot drive the streets at night, I cannot wake up in the morning, Without you on my mind. Nie mogę chodzić nad ocean, Nie mogę jeździć ulicami nocą, Nie mogę budzić się rano, Bez myśli o Tobie. So you're gone and I'm haunted. And I bet you are just fine. Więc odszedłeś ale wciąż o tobie myślę. I założę się że nic sobie z tego nie robisz. I moje ulubione <333
kee, kamisha, agatte, Ona x3, nastychick, 12 Stonka |
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
hotiie - dziękuję myszko za wyróżnienie. <3 ! 12 Stonka - przecudowne te Twoje opisy. ![]() Ukradłam wszystko. ![]() Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiące kawałków przestaje być wspomnieniem? A może ma się wtedy zamiast jednego tysiąc wspomnień? Jeśli tak, to myślisz, że teraz każde z tego tysiąca będzie bolało z osobna? Są różne rodzaje miłości. Jedne tlą się latami, jak ogień podtrzymywany w kominku, inne wybuchają gwałtownie jak wulkan i równie szybko gasną.. Nie w porę może przyjść czkawka, okres, śmierć lub sąsiadka. Ale nie miłość. Dzięki niemu stałam się tym, kim jestem, a wtulanie się w jego ramiona wydawało się bardziej naturalne niż bicie serca. Od życia nie oczekuję niczego więcej, prócz spełnienia marzeń.. ________________________ styrana, letes, nydee, Little Ballerina, NieZTejBajki, kee, kamisha, 12 Stonka, kirkeblack, dontlookdown, carmnkaa, Plotkaraaa, KaMa2704, papergirl, Paajka , powinnam, defacto. <3
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-06-24 o 09:29 |
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok..
I Po Co piszesz.. I tak Ci nigdy na mnie nie zależało.. Kiedy przyjdę do was pewnego dnia bez rąk i bez nóg, bez oczu i bez języka, co wtedy mi powiecie? Konstruktorka Twojego świata. <3
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Będę Ci to powtarzać, będę Cię dręczyć i nie dam Ci spać.
Tak jak Ty mnie nie dawałeś. Chciałam mieć wszystko poukładane. Przynajmiej chciałam umieścić Cię na odpowiedniej półce. Miałeś być sam, bo na drugą połowę nie starczy miejsca. Skończ. Gdyby tylko Jeden dzieliło się na dwa. Życie?! Gdzie tam ! Przecież to istna baśń ! Pełno popiołu w popielniczce. Znów sama pali drogie papierosy. Sama ogląda swoje pomalowane na czerwono paznokcie. Parzy jedną kawę. Wyciera jeden kieliszek. Sama siebie kocha... przeciąg trzaska złudzeniami. <3
|
#4694 |
|
Przyczajenie
|
.tylko przy nim miała odwagę być sobą...
_kłamstwa znów wygrały ;(( .bo ona lubiła... robić nadzieję, a potem odchodzić. .i ta myśl... że nie ma mnie tam dzisiaj z Tobą D. ;(( =( |
|
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pożycze sobie ![]()
|
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
ostrożnie podałam Ci moje serce,
a Ty i tak wypuściłeś je z rąk na chodnik, gdzie rozpadło się na kawałki. powiedziałeś, że niechcący. znów pojawiam się tylko jako przeszkoda miedzy Nią, a Tobą. zmieniłeś moje życie na lepsze, tylko dlaczego zaraz Ci się odmieniło i zrobiłeś z niego piekło.? pytasz czy możemy się spotkać.? tylko po co mam kolekcjonować te chwile z Tobą, skoro i tam później muszę zapomnieć.. topisz się w tych swoich kłamstwach i jeszcze chcesz żebym to ja Cię wyciągała.? nie uwierzę już w żadne Twoje słowo, ale te dwa wypowiedziane ostatnio zapamiętam na zawsze.
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-06-24 o 09:49 |
|
|
|
#4697 |
|
Rozeznanie
|
lustro.
spełnienie dziecięcych marzeń. szosa do nieba. ta bajka nie mogła trwać wiecznie. na zakręcie. jej ideał sięgnął bruku. czas...ten podstępny drań. stracone złudzenia. nikt nie zna prawdy. mój ostatni list. połączyła nas letnia burza. tajemnica,której nie poznałeś nigdy. pod latarnią jest zawsze najciemniej. bunt kopciuszka. całował mnie jak Richard Gere. szeptał mi do ucha,że jestem piękna,że nigdy wcześniej żadna kobieta nie zawróciła mu aż tak w głowie. kłamał-wiem. ale te słodkie kłamstewka leczyły moją poranioną duszę! tylko w bajce Kopciuszek odnajduje swojego Księcia,a potem żyją oboje długo i szczęśliwie. w prawdziwym życiu bywa inaczej-na przykład Książę rankiem przypomina sobie o... żonie. żabi król.
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Roksana1332 <zawstydzony>
![]() ![]() ![]() hotiie ja już chyba dziękowałam ale na wszelki wypadek podziękuję jeszcze raz (; Gdy cię nie było układałam sobie wszystkie wydarzenia w mej głowie chronologicznie.. Ale ty oczywiście musiałeś jeszcze dodać mi pracy i doszły już nowe fakty.. Byłeś świetnym aktorem.. Cudownie udawałeś ofiarę.. Ona się nad tobą zlitowała.. Właśnie o to ci chodziło.. A gdy będzie trzeba nauczę się milczenia.. Serce przepełnione żalem i bólem, mimo to potrafi jeszcze bić.. Za to je podziwiam.. Gdy w grę wchodzi miłość jesteś gotów poświęcić wszystko.. |
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jesteście cudne, okradam Was niunie. <3 Narcyza- JA w Twojej TOP15? Ja nie wierzyłam, że jestem w czyjejść TOP20, a w 15-tce się znalazłam Dziękuję ![]() Kocham <3`... I żeby ta dłoń, która masuje moje udo, mogła prowadzić mnie już przez całe życie.... ` Kiedy coś bezpowrotnie mija, jasne jest, że już nigdy nie będzie tak samo... `Gdybym wtedy nie zwabiła Cię do siebie swoim obrzydliwie głośnym śmiechem, nie wiem, co bym dzisiaj miała... ![]() `Patrzyłam, a on swoim przejasnym najpiekniejszym spojrzeniem obdarowywał ją. ` Byłeś moją najukochańszą życiową pomyłką... `Może wszystko, co wydawało się być pięknem naszej znajomości, uroiłam sobie w myslach? Może wymyśliłam sobie fikcję, w którą chciałam i musiałam bezustannie wierzyć, aby nie zwariować od natłoku złych myśli..? `Boję się, że tak naprawdę ta znajomość wiele znaczyła tylko dla mnie... ` Pamiętam, jak miałam żałobę, bo on wyjechał.. `mam ochotę rzucić całym światem. Moje TOP . <3: Wszystkie bez wyjątku
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hubabuba ^
Cytat:
Cytat:
strasznie miło ![]() ________ nie chodzi o to, czy się ze mną prześpisz. wszystkie myśli i uczucia, których nie masz gdzie pomieścić weź mnie za rękę... może się mylę. w moim innym świecie jest inna prawda. w tym, czego szukam nie ma nic, prócz rozczarowania czujemy się bezpiecznie. cały świat jest dla nas. nie ma Cię, chyba wyszedłeś już
|
|
#4701 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ku.rde.. ale mnie zaskoczyłaś. ![]() ![]() kradnę wszystkie i proszę o więęcej.!! Cytat:
kradnę wszystkie Talenciaro ;* Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Popieram.! wyżej kradnę ;* Cytat:
![]() wyżej zabieram ;* Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Kotecku ;* <3 wyżej zabieram.! bezwzględnie.! Toogether93- Moja top 15.!!! <3333 snowball- moja top 15.!!!<3333 _________________________ _____________ Dziewczyny, robi się coraz więcej off` topów. nowe panie, które coś zabierają i chcą o tym poinformować, niech dodadzą choć jeden opis
bo się zaczyna robić syf, a ten wątek ma swój regulamin . Już nie będę palcami pokazywać, te co to robią, powinny wiedzieć. Ok.?![]() _________________________ __________________ # Szalone dni za sobą już mam- pełne pułapek wędrówki kocie, leżenie na ulicy, wpatrywanie się w gwiazdy, kradzione mleko i nieprzespane noce, ognisko z Tobą, i ten Pierwszy Raz.. i pierwsze łzy i dotyk samotności, Boża obecność gdy było źle.. niepokój w sercu i zazdrość w Miłości- to wszystko przydarzyło się właśnie mnie.. # Pamiętam prawie wszystkie lane poniedziałki, kłopoty w szkole i huczne urodziny.. zbyt wczesny powrót rodziców, gdy spaliśmy razem- czy pamiętasz ich miny? ![]() # Gdzie są wszyscy moi przyjaciele? Wspomnienia to przecież tak ni8ewiele.. # Spoglądam czasem w lustro, czy jestem jeszcze tam.. # Dlaczego komplikuję sobie całe życie? Przecież.. im mniej posiadam, tym więcej mam... # a teraz tylko gonitwa za szmalem i nieprzespane noce w obawie o jutro ile jesteś wart od życia dostaniesz- niepotrzebny bagaż żalu oraz smutku.. # Czasem warto zostawić to wszystko, leżeć na ulicy, wpatrywać się w niebo, wspominać czasy, gdy było się wariatem, nawet mądrzy ludzie robią czasem coś głupiego.. <3
|
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
Delikatne tykanie już od lat miało swój własny rytm.
Bicie malutkiego serca, popychane silniejszą linią życia. Koło wykonane na zamówienie kogoś innego. Złudne westchnienia wołające o chwilę spoczynku. Bezustanne kroki wyznaczające ciągle tą samą drogę, usypaną sześćdziesięcioma małymi kamyszkami, w ciągu jednej minuty marszu. Chwiejne myśli czekające na noc. Nieustanny choć słabo wybijany rytm zagubionego serca. Tak, była już siedemnasta. czasem naprawdę wolałabym gryźć się język w ranieniu jestem zdecydowanie najlepsza.
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja TOP- Wszystkie <33 . Kiedyś mogę nie zdążyć, więc powiem to teraz. Kocham Cię. . To dzięki Tobie widziałam w świecie coś, czego nie widziałam dzięki innym... . Chcę, abyś wiedział, że byłeś wszystkim, czego tak naprawdę było mi potrzeba. Miałam Cię przez chwilę. Straciłam. Ale już niczego więcej nie potrzebuję. Wystarczą mi wspomnienia, które wciąż żyją we mnie... . Ślady łez na policzku- przy Tobie nigdy nie płakałam.... . Mimo, że świat dał mi niewiele, byłeś NAJWSPANIALSZYM, co mnie spotkało. . Te zakręty mojego życia przyprawiają mnie o zawrót głowy. Zbiera mi się na życiowe wymioty.... . Kocham Ciebie. Chcesz, czy nie chcesz. . Niepotrzebnie wplątałeś między nas tą trzecią- ona zabrała Ci czas, zabrała Ci pieniądze, godność i wiarę w sens życia. Zabrała Ci wszystko, bo nawet mnie. Top Wszystkie . <3 Wy.
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio same pochwały, dziękowałam już kilkanaście razy, dziękuję jeszcze raz <3 tego się nie myśli, to się robi. nie chcę być wisienką na torcie. nie nadaję się na ozdobę. wymyśliła sobie, że będzie kiedyś tak cholernie szczęśliwa. i będzie. kiedyś. nie zaprzeczam że o Panu myślę, nie zaprzeczam. Kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. Tyle, że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis: „termin na miłość”. w filiżance kawy szukam kolorów życia. sraty taty. dupa w kwiaty.
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
do dziewki...
nie uciekaj przede mną,dziewko urodziwa, z twoją rumianą twarzą moja broda siwa zgodzi się znamienicie:patrz,gdy wieniec wiją, że pospolicie sadzą przy różej leliją. nie uciekaj przede mną,dziewko urodziwa, serceć jeszcze nie stare,chocia broda siwa; choć u mnie broda siwa,jeszczem nie zganiony, czosnek ma głowę białą,a ogon zielony. nie uciekaj,ma rada:wszak wiesz:im kot straszy, tym,pospolicie mówią,ogon jego twardszy; i dąb,choć mieścy przeschnie,choć list na nim płowy, przedsię stoi potężnie,bo ma korzeń zdrowy.
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
przedstawiamy historię ślicznej i bogatej nastolatki.
miała wszystko .. prawie wszystko. - nie miała miłości. tego brakowało jej najbardziej. nikt jej nie powiedział, że miłość nie jest na sprzedaż. - dlaczego zawsze zakochuje się w złych facetach ?! ;< - nie wiedziałaś, że jest zły . - wiedziałam, że nie jest dobry .. wszystko co napisano o miłości - jest prawdą. Szekspir powiedział : ' podróże kończą się spotkaniem kochanków ' - trafne stwierdzenie. nie znam co prawda tego z własnego doświadczenia. ale każdy wierzy Szekspirowi. czasem z szybkością światła .. - miłość gaśnie. kiedy ludzi łączy miłość, zdrada nie wchodzi w grę. wiesz ? -,- - miałeś mnie kochać ! - nikt by nie sprostał temu zadaniu .. wystarczy, że na Ciebie spojrzę . bije mi serce i dusi w gardle . to klasyczne objawy .. witamy w sferze marzeń. tak będzie lepiej.
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
już żadne ze słów nie ciśnie się do ust.
rozsądek to nie ja. może wolisz walczyć niż kochać? może tak samo jest z miłością? może lubisz tylko zdobywać? czy wiesz kochanie jak to jest patrzyć na ciebie każdego dnia umierając z miłości? czy wiesz jak to boli, kiedy widzę jaka jestem dla ciebie obojętna? nie wiesz ale przytakujesz głową...każdego dnia robię wszystko by być blisko ciebie. nawet jak mnie ranią twoje słowa, chcę ich słuchać, chcę się nimi karmić. nie potrafię zebrać sił i wyleczyć się z tej miłości. być może nie chcę.. w tobie niczego dla mnie nie było. |
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
hotiie miło się znaleźć wśród najlepszych ale ciebie tam brakuje
_________________________ _______ proszę tylko o jedno: wróć do mnie... wiesz, odkochałam się...to nie było nawet takie trudne chcę ci ofiarować tysiąc czerwonych róż... spójrz, to już nie my sprzed wielu lat |
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu pewnego dnia, napisałes mi, że juz mnie nie kochasz, a to jest juz mój problem... Mimo to-zawsze jedna strona kocha bardziej. Na dzien dobry rzucasz parę komplementów. Myśli ciążą bardziej niż wczorajsze wino. Na pierwszy rzut oka, dla wszystkich ideał.
|
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
Grzech dzielimy na dwoje. Nigdy nie jest równo.
Chcę wessać ciebie każdym głodnym zmysłem. Do wewnątrz albo dalej. Popękane słowa. Czasem nie śpię do czwartej rano i czekam aż dzień się nie zacznie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

)

bo się zaczyna robić syf, a ten wątek ma swój regulamin . Już nie będę palcami pokazywać, te co to robią, powinny wiedzieć. Ok.?