|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
mama za to ma przyjaciela-nie powiem, zebym go lubila, ale szanuje to ze mama czuje sie dobrze w jego towarzystwie, sa ze soba juz wiele lat, on sie stara i mimo, ze nie mieszkaja razem to jest dla nas niejako jak ojczym, wiec zaprosilam NIE PYTAJAC NIKOGO O ZDANIE tate z os.tow., a mame ze swoim przyjacielem. Tata od razu powiedzial, ze bedzie sam, a mama przyszla z przyjacielem. Usadzilam mame i tate w roznych koncach sali i tata byl plecami do mamy na szczescie tolerowali sie wszyscy na wzajem i nikt sobie w droge nie wchodzil, choc przypuszczam, ze w kazdym sie gotowalo ale na szczescie zachowali sie jak dorosli ludzie Cytat:
a suknia jest sliczna-elegancka, ponadczasowa, wiec nie wiem, czym sie martwisz ma cudny tren i juz go widze jak sie romantycznie wije w kosciolku |
||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
atomufka sliczna bardzo ladna. pewnie dopadł cie stres przedslubny i dlatego marudzisz
nie martw sie, wszystkoch olsnisz![]() Cytat:
jemu by korona z głowy nie spadła jak by byl sam. to nie jest jego zona, nawet razem nie mieszkaja, poprostu sie z nia spotyka i tyle. a dla wszystkich by było wtedy lepiej. a masz racje, co to za ojciec co do jedynego syna by nie przyszedl na wesele. |
|
|
|
|
#3213 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)) i welon jak najbardziej pasuje.Dziewczyny ja się ucze na ostatni egzamin jutro są wyniki z tego poniedziałkowego więc trzymajcie mocno kciuki!!!Przymiarkę mam dopiero 6,07 trochę się denerwuje, bo teraz chyba zdecydowałabym się na inną suknie. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Mam ten sam problem, ale skoro ktoś podjął taka decyzję to jego sprawa... |
||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=atomufka;12915016] Uszyta dobrze,tylko za duzo chyba na nia patrzylam
Poza tym ostatnio cala byla w szpilkach,jutro ide na przymiarke to sie okaze![]() No i wszystkie suknie jakie mierzylam byly bardzo za duze i efekt koncowy tak naprawde musialam sobie wyobrazac /[QUOTE] należy ci się za takie głupie myslenie. Tren masz zabójczy, materiał pięknie się błyszczy. Figurka super Mam lekkie wyrzuty sumienia, ze ja Wam jeszcze nie pokaza łam mojej suknie Naprawdę przepraszam, bo to nie fair- ja ogladam wasze, a sama nie chce pokazać. Ale to nie tak. Mam fotki z drugiej przymiarki, ale nawet ich nie oglądałam. Nie chcę. Znowu znajdę jakis głupi szczegół, stwierdzę, ze za grubo, czy coś tam i zepsuję sobie humor. na razie mam w głowie dobre wspomnienia z przymiarki. Ale obiecuję, ze pokażę zdjęcia zaraz po ślubie Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-06-24 o 11:22 |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz wam pisałam dawno nie byłam u kosmetyczki. chce isc razem z TZ
i teraz nie wiem którą wybrac:- jakas babkę co ma swój gabinet (przyjmuje sama, nie ma pracowników) polecana przez moja znajma - http://www.gabinet-perla.pl/onas.html czy ten gabinet?? |
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, doradźcie co robić? Od Tż, u którego i tak miało być mniej osób niż ode mnie, poodpadały kolejne i teraz jest ponad 60 ode mnie i 20 od niego ...
|
#3217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecei co, jeszcze jedno wam chciałam powiedzieć, jest mi jakoś tak strasznie przykro... cała moja rodzina podnieca się jaką piękna sukienkę będzie miała moja kuzynka i że będzie jak księżniczka wyglądać itd. Nie wiem czy to ja jestem jakaś dziwna..ale jakoś mi przykro jak mi mama tak przez telefon mówi, zwłaszcza że ona jest taka laska mega.. a ja nawet nie wiem jak będę wyglądać bo ani sukni na oczy nie widziałam, ani fryzury próbnej nie miałam, ani makijażu
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, wyobrazam sobie jak musi ci byc przykro, ale nie martw sie, napewno bedziesz slicznie wylądac. a ona kiedy ma slub?? jakos niedlugo skoro wszyscy teraz tak o niej mowią?? |
|
|
|
|
#3219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo na prawdziwym bede znudzona przezywac to 30 raz |
||||
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes masz racje,masz rację. jestem ciekawa co TZ wymysli. czy wczoraj z ojcem jgadał czy nie.
to moze z ta kosmetyczka mi jeszcze doradzicie??
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czekam i czekam na Twoją kombinowaną suknie - tym bardziej, że o ile dobrze pamiętam byłaś zachwycona. i uważam - MAM NADZIEJE, ŻE MNIE INNE DZIEWCZYNY WESPRĄ, że należy nam się ją zobaczyć !atomufka... prze prze piękna!!!!!!!!! iie pozwolę Ci miec wątpliwości bo ja też mam z LF ( isama, mam/miałam okropnego doła z powodu mojej sukni)!
|
|
|
|
|
#3222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje Strasznie mnie to cieszy, ponieważ jestem dopiero w trakcie studiów kierunkowych tj. z wych. przedszkolnego. Za rok je skończe, wcześniej robiłam lic. z ped. społecznej, także jako takich uprawnień do nauczania w przedszkolu nie mam. Dlatego też wymagana była specjalna zgoda na to bym mogła na zastępstwo uczyć dzieci. To, że mnie dyrektor wybrał jest dla mnie wielkim wyróżnieniem.anula bardzo ładne buty pokaż zdjecie tej złotej sukienkiCytat:
Niech sie wszytsko uda![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jaga w koncu rozwiazała taką sytacje?? bo wiem, ze cyba ojciec ma przyjsc sam, ale nie pamietam jak do tego doszło.
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
Jutro ide na ostatnia przymiarke wiec postaram sie cos wkleic.Wydaje mi sie ze to stres ,dlatego tak marudze
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bajkowy dzień przed nami i to my gramy tam głowne role hahah ok poniosło mnie przyznaje sie
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-06-24 o 12:04 Powód: dodanie zdjęcia |
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
Za jakieś 3 godz. jadę po suknie
jeżeli wszystko będzie w porządku zabieram ją do domu tzn. póki co będzie wisiła u sąsiadki dlatego, że po pierwsze u mnie w domu moi rodzice palą, a po drugie będzie mój TŻ i może ją widzieć także na te parę dni mi ją przechowa
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
kwiatuszekk- a dlaczego Ty nasz ślub we wtorek?
|
|
|
|
#3230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak wkurza mnie, jak czasem czytam, jak niektóre dziewczyny są w sumie szantażowane przez ciotki, babcie, matki, ojców... "Jak Ona przyjdzie to ja nie"... ludzie! normalnie dzień radości powinien być, prawie, jak w wigilię a nie uprzykrzanie życia sobie nawzajem, a przede wszystkim Parze Młodej ;/Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz piękną naszą wizażową Panną Młodą :kwiatek:Cytat:
Sama myśle co by tu na wyjście z domu wymyślić, bo mamy Dj ![]() A posadzenie wszystkcih stron razem i szczera rozmowa, to chyba dobry sposób. W końcu keidyś sie kochali, stworzyli RAZEM wspaniałego, wartościowego człowieka, Twojego Tż i chyba te kilkanaście godzin w swoim towarzystwie dadzą radę przeżyć!
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponieważ nie dostaliśmy w pobliżu żadnej sali na weekend niestety
a nie chcieliśmy mieć ślubu nawyjeździe, a późno zaczęliśmy szukać, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że termin rezerwuje się na 2 lata do przodu ja załatwiłam równo rok przed ślubem.
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz w sobote moi rodzice robia grilla. mamy ustalac menu itp. zaprosilismy ich. ona bedzie napewno a on?? zobaczymy. TZ ma z nim pogadac. tak sie zastanawiam, czy jak odmowi i nie przyjdzie, to tez sie uniesc honorem i niech TZ sam mu da zaproszenie na slub (bo jeszcze od nas go nie dostał) |
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana tymi różnicami w liczbie gości
![]() ![]()
|
#3234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony dla mnie tacy ludzie są nie poważni, jak można na siłę chcieć w taki dzień wyglądać lepiej od PM. Myślę, że kuzynka specjalnie kupiła taką suknię, bo nie chciała, żeby wszyscy zachwycali się Tobą, ale się zdziwi jak na nią w dniu Twojego ślubu nikt nie zwróci uwagi.
|
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
ah tak. nio tak to jest z tymi salami ze pozajmowane wszystko. ja załatwiałam sale półtora roku przed ślubem i tez juz duzo było zajętych dat ale udało mie że 19.09 było wolne.
|
|
|
|
#3236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje Sama nawet stwierdzilam ze ta kiecka to jest pikuś przy tej calej uroczystosci.Wazniejsze sa inne rzeczy
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zawsze chcialam miec slub w sierpniu. jak przyszlo do ustalania daty slubu, to cos nas wzięło na 25 lipca. szalalam za tą datą. poszlismy a tu zajęte (1,5 roku przed slubem) i wolny był 1 sierpien, hehe tak jak zawsze chciałam
![]() widocznie tak musiało byc
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zawsze chciałam w czerwcu konkretnie chciałam datę 6 czerwiec, bo 7 mam urodziny i wtedy mielibyśmy poprawiny. Niestety był już ten termin zajęty.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

mama za to ma przyjaciela-nie powiem, zebym go lubila, ale szanuje to ze mama czuje sie dobrze w jego towarzystwie, sa ze soba juz wiele lat, on sie stara i mimo, ze nie mieszkaja razem to jest dla nas niejako jak ojczym, wiec zaprosilam NIE PYTAJAC NIKOGO O ZDANIE tate z os.tow., a mame ze swoim przyjacielem. Tata od razu powiedzial, ze bedzie sam, a mama przyszla z przyjacielem. Usadzilam mame i tate w roznych koncach sali i tata byl plecami do mamy
ale na szczescie zachowali sie jak dorosli ludzie
Poza tym ostatnio cala byla w szpilkach,jutro ide na przymiarke to sie okaze

należy ci się za takie głupie myslenie. Tren masz zabójczy, materiał pięknie się błyszczy. Figurka super

. TZ jest między młotem a kowadłem. TZ siostra dzis wraca specjalnie wczesniej z warszawy, maja z nim gadac aby na ten jeden dzien nie brał jej ze sobą. juz sama nie wiem co robic. szkoda mi TZ. Tz siostra to nawet chce wyslac TZ do tamtej aby jej powiedzial aby nie przychodziła, ale ja mowie, ze to głupie, bo jak sie tamta poskarzy ojcu to dopiero bedzie afera.. ech... co robic w takiej sytuacjii??
prze prze piękna!!!!!!!!! iie pozwolę Ci miec wątpliwości bo ja też mam z LF ( isama, mam/miałam okropnego doła z powodu mojej sukni)!