Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 13:43   #3271
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
W większych miastach chrzciny są w soboty i jest to bardzo popularne. Tak przynajmniej jest w Krakowie.
U mnie są w niedziele, dlatego się zdziwiłam. Ale to nie zmienia faktu, że ta koleżanka źle się zachowała, żeby nawet na panieński nie przyjść
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 13:57   #3272
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
U mnie są w niedziele, dlatego się zdziwiłam. Ale to nie zmienia faktu, że ta koleżanka źle się zachowała, żeby nawet na panieński nie przyjść
A no tak! Oczywiście, że się źle zachowała. Rozumiem, że chce być chrzestną, ale na panieński powinna przyjść, tym bardziej, że już jakiś czas się znają.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:18   #3273
atomufka
Zakorzenienie

uff skonczylam .Oto nasze podziekowania dla gosci:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010079.jpg (145,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010081.jpg (103,9 KB, 82 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:21   #3274
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja będę jechała do ślubu jeepem i będę miała dekoracje ze sztucznych kwiatów. W załączeniu daje zdjęcie autka, dekoracji na opone z tyłu i dekoracji na przód. Nie mam zdjęcia kwiatów, bo też będą, ale to będę białe i różowe róże Mam sztuczne kwiaty ponieważ całą dekoracją zajmie się moja ciocia i też jej autorstwa są te dekoracje na przód i tył
suuper jechac takim autkiem
My chcielismy jechac swoim i nie wyobrazam sobie by mnie ktoś inny wiozł niż moj M Chce jechac z nim i tylko z nim a reszta niech sobie głowy urywa - niestety rodzice chcą nas za to zlinczowac....
Jesli ostatecznie nie wypali - choc nie wyobrazam sobie tego, chcę własnie taki samochodzik

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
PIEKNIE !!!!!!!!!!! Jak to zrobiłas ze masz takie fajne brzegi tego materiału? :P Super

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:21   #3275
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne!!!! a w środku są 2 czekoladki tak? SUPER!

Stary 2009-06-24, 14:28   #3276
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wszystkim
czytam, i czytam was cały czas ale kurcze nie mam za bardzo o czym pisać że cos mam załatwione alebo co sobie ostatnio kupiłam na ślub bo to już wszystko za mną. zresztą ostatnio cos tam napisałam a tu zero odzewu . Cóż teraz ślubne tematy to już nie moje tematy, a na innym naszym wątku PO nikogo nie ma i nikt się nie udziela. Sykoda.
czesc kasia
ja tez czuje sie przez nasze pmki nieco zaniedbana i odrzucona ale udzielam sie teraz na forum fasolkowym i jestem zajeta kresleniem wykresow i innych takich tam
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
no właśnie przypominam sobie że bryczką jechałaś też bym tak chciała bo konkretnie chodzi mi o dekoracje pomyślałam sobie że może któraś PMka chciałaby odsprzedać swoją dekorzcje?
ja mialam zywe kwiaty, wiec nie pomoge, ale mam za to nowe buty slubne na zbyciu
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
W większych miastach chrzciny są w soboty i jest to bardzo popularne. Tak przynajmniej jest w Krakowie.
chrzciny moga tez byc w sobote-u mnie przed naszym slubem byl chrzest
Cytat:
super
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:30   #3277
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
suuper jechac takim autkiem
My chcielismy jechac swoim i nie wyobrazam sobie by mnie ktoś inny wiozł niż moj M Chce jechac z nim i tylko z nim a reszta niech sobie głowy urywa - niestety rodzice chcą nas za to zlinczowac....
Jesli ostatecznie nie wypali - choc nie wyobrazam sobie tego, chcę własnie taki samochodzik

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

PIEKNIE !!!!!!!!!!! Jak to zrobiłas ze masz takie fajne brzegi tego materiału? :P Super
Dzieki dziewczynki:Znalazl am w domu takie stare nozyczki ktore tna w zabki.Ale strasznie tępe są wiec tylko czesc pocielam w taki sposob.Sinika na palcu sobie zrobilam od nich

W srodku sa dwie czekoladki ,migdaly i orzechy

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-06-24 o 14:32 Powód: dopisek
Stary 2009-06-24, 14:33   #3278
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Aha to spoko.Bo jak ja szukalam sukni to mowiono mi ze minimum 5 miesiecy potrzebuja na uszycie.Ale w kazdym salonie inaczej

Nam zostaly 4 dni do slubu a ja w ogole tego nie czujeJesczze kilka rzeczy do zrobienia i suknia do przymiarki
Ja mieszkam w miescie sredniej wielkosci wiec pewnie to dlatego

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

w jednym salonie pani przyniosła mi taką suknię z gniecionego materiału, nie chciałam jej w ogóle mierzyć ale mnie przekonała i jak ją założyłam to na prawdę wyglądała super. Kobieta z salonu tłumaczyła mi, że ten materiał jest po to, żeby nadać jej lekkości. Nie kupiłam jej bo kosztowała prawie 4 tys. ale bardzo mi się podobała

ja Ci nic nie poradzę bo nie mam pojęcia jak to rozwiązać ale jak Ty już będziesz wiedziała to błagam powiedz mi bo my jesteśmy w identycznej sytuacji. Rodzice TŻ rozwiedli się pare lat temu, jego ojciec ma inną kobietę i w ogóle podobno wzięli ślub (nie wiem czemu nikomu o tym nie powiedział) w każdym razie dla mnie raczej logiczne było to, że zapraszamy matkę TŻ i jego ojca z żoną ale matka TZ była oburzona tym pomysłem, zaczęła coś gadać o tym, że to nie wieczorek towarzyski tylko ślub i mamy zaprosić matkę i ojca a nie jakieś kobiety itd. Problem polega na tym, że jesteśmy pewni, że jak zaprosimy jego ojca bez żony to on na bank nie przyjedzie zwłaszcza, że ślub jest 500 km stąd. Nie mam pojęcia co zrobić, najprościej byłoby gdyby matka TŻ pogodziła się z tym, że jej były mąż ułożył sobie od nowa życie i ustąpiła... ale na to nie ma co liczyć
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
w głowie się nie mieści...
tak jak wkurza mnie, jak czasem czytam, jak niektóre dziewczyny są w sumie szantażowane przez ciotki, babcie, matki, ojców... "Jak Ona przyjdzie to ja nie"... ludzie! normalnie dzień radości powinien być, prawie, jak w wigilię a nie uprzykrzanie życia sobie nawzajem, a przede wszystkim Parze Młodej ;/

jak to mówią "prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie"
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
heh, Madzialenka, to widze, ze nie dosc, ze slubujemy tego samego dnia to mamy jeszcze ten sam problem... U nas to ojciec TZ takie problemy robi, ze wychodzi na to, ze chyba wogole nie przyjdzie. Bo nie przyjdzie jesli nie zaprosimy JEGO gosci i nie przyjdzie jesli nie zaprosimy jeogo kobiety. Jego koieta powiedziala, ze i tak nie przyjdzie ze wzgledu na nasze dobro, to teraz on ja szantarzuje i mowi, ze on na wesele nie przyjdzie... Po tych slowach kochanki ojca TZ kazdemu oddzielnie dalismy zaproszenie(przy przyjmowaniu zaproszenia ona powieziala, ze jej nie bedzie i zeby jej nie liczyc; oczywiscienie musze powtarzac co ojciec TZ po tym powiedzial) . Takze teraz nie wiemy czy ta kobieta bedzie czy nie. Wiemy, ze jak bedzie to matka TZ narobi tam rabanu...
Motley dzieki za podniesienie na duchu a propo sukienki..mam nadzieje, ze jak sie bede w niej zle czula to bede mogla jeszcze material zmienic.

Co do klopotów z rodzicami TO DZIEWCZYNY ŁACZE SIE W BÓLU. Przez głupia siostre Tż-ta i jej fochy tez nie wiadomo czy jego rodzice przyjda na nasz slub. nie ma to jak nie traktowac dzieci rowno, tylko jednych uwazac i skakac nad nimia innych gnebic...Porazka
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:37   #3279
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
anjadka, gratuluje!

Justyna, nic nie poradisz na to, ze taka rozbierznosc w liczbie gosci. U mnie tez jest "ciekawie" Ode mnie 40 a od TZ 120...

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

ja mieszkam w wiekszym miescie i u mnie chrzciny sa w niedziele o 13.
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć

A co masz zrobić? Nic nie poradzisz na to, ze masz taką rodzinę a z jego strony jeszcze sporo zrezygnowało. Nie powinnaś się tym przejmować. I to jest wasze wesele a nie Twoje jak piszesz:P

Dzięki za wsparcie

Maggie i Kasiaher, pewnie ta sytuacja się zmieni z końcem września - wtedy większość będzie już po ślubie. Myślę, że już niedługo coraz więcej tych często udzielających się będzie zaglądać na wątek PO
Nie zaniedbujemy Was

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2009-06-24 o 14:44
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:42   #3280
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
baaaardzo ladnie to wyszlo

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:54   #3281
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny załamka normalnie
zadzwonilam do babek z salonu sukien bo mowiły ze ok 3 miesiące bede czekac na suknie a teraz mi powiedziały ze tyle zamówień maja ze dopiero na sierpien przyjedzie do salonuy

i jak sobei tak na nią popatrzałam to juz mi sie nie podobaaaaaaaaaaaa

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:58   #3282
motley
Zadomowienie

Cytat:
bardzo ładnie Ci wyszły Ja robię pudełeczka... mam ok 20 dopiero

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny załamka normalnie
zadzwonilam do babek z salonu sukien bo mowiły ze ok 3 miesiące bede czekac na suknie a teraz mi powiedziały ze tyle zamówień maja ze dopiero na sierpien przyjedzie do salonuy

i jak sobei tak na nią popatrzałam to juz mi sie nie podobaaaaaaaaaaaa
no masz, następnej się suknia przestała podobać Jakieś fotki poprosimy to zaraz wybijemy z głowy wszelkie wątpliwości

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 14:59   #3283
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
heh, Madzialenka, to widze, ze nie dosc, ze slubujemy tego samego dnia to mamy jeszcze ten sam problem... U nas to ojciec TZ takie problemy robi, ze wychodzi na to, ze chyba wogole nie przyjdzie. Bo nie przyjdzie jesli nie zaprosimy JEGO gosci i nie przyjdzie jesli nie zaprosimy jeogo kobiety. Jego koieta powiedziala, ze i tak nie przyjdzie ze wzgledu na nasze dobro, to teraz on ja szantarzuje i mowi, ze on na wesele nie przyjdzie... Po tych slowach kochanki ojca TZ kazdemu oddzielnie dalismy zaproszenie(przy przyjmowaniu zaproszenia ona powieziala, ze jej nie bedzie i zeby jej nie liczyc; oczywiscienie musze powtarzac co ojciec TZ po tym powiedzial) . Takze teraz nie wiemy czy ta kobieta bedzie czy nie. Wiemy, ze jak bedzie to matka TZ narobi tam rabanu...
O Rany, a ja zawsze mialam nadzieje ze ludzie z wiekiem madrzeja!!! A tu prosze - powrot do przedszkola!! Zalosne!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 15:03   #3284
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ale fajnie tak bryczką jechać śliczna dekoracja ale ja mam auto srebrne i myślałam coś o pomarańczowych kwiatach bo dekoracja sali będzie pomarańczowa.
A Ty to sama robiłaś czy kupiłaś gotową?
cała dekoracja była kupiona przez tż, ja nawet nie wiedziałam że to tak będzie wyglądać dlatego że tż w dniu ślubu pojechał do hurtowni i kupił jeszcze te serce co jest z tyłu i dodatkowe kwiaty.

Cytat:
kasiaher super bryczka nie martw sie niedlugo wszystkie dolaczymy do watku PO

a ja wlasnie mecze sie z podziekowaniami dla gosci.Znow zabraklo mi tasiemki wiec juz drugi raz musze pojsc do pasmanterii.Babki beda sie ze mnie smialy
sollangelica nigdy czegos takiego nie widzialam.Akurat nie w moim guscieJa robie sama ,zawijam w organze cukierki i migdalySlicznie wyglada.Potem zdjecia wrzuce.
z tą bryczką to w końcu było tak że ja juz chciałam samochód ponieważ wiedziałam jaka jest pogoda a druga sprawa była taka że samochód mielibyśmy za darmo bo kolega by nas zawiózł , a tak za bryczkę zaplaciliśmy 900 zł a do przejechania w sumie miał jakies 4 km. Z perspektywy czasu jestem zadowolona że jednak tż sie uparł, nie żałuję mimo tego iż trochę zmarzłam bo pogoda zmieniła się jak wyjeżdzaliśmy z domu.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
czesc kasia
ja tez czuje sie przez nasze pmki nieco zaniedbana i odrzucona ale udzielam sie teraz na forum fasolkowym i jestem zajeta kresleniem wykresow i innych takich tam

ja mialam zywe kwiaty, wiec nie pomoge, ale mam za to nowe buty slubne na zbyciu

chrzciny moga tez byc w sobote-u mnie przed naszym slubem byl chrzest

super
mi jakoś tak cięzko wejść na inne forum i się tak udzielać jak tutaj, wszystkie dziewczyny znam nawet długo i fajnie się gada a na innych forach nawet te dla mamusiek mi jakoś nie podchodzą wole tutaj.
a jakie ty wykresy robisz?

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie

Maggie i Kasiaher, pewnie ta sytuacja się zmieni z końcem września - wtedy większość będzie już po ślubie. Myślę, że już niedługo coraz więcej tych często udzielających się będzie zaglądać na wątek PO
Nie zaniedbujemy Was
ale to nie o to chodzi że ja czuje sie zaniedbana tylko wasze tematy nadal są o slubie weselu i przygotowaniach, ja mam to za sobą i jedyny temat który teraz mnie interesuje to dziecko i moja ciąża , ewentualnie podpowiedzi w sparwie opini nie których rzeczy , nad którymi się zastanawiacie.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 15:04   #3285
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
bardzo ładnie Ci wyszły Ja robię pudełeczka... mam ok 20 dopiero

no masz, następnej się suknia przestała podobać Jakieś fotki poprosimy to zaraz wybijemy z głowy wszelkie wątpliwości
ja jeszcze niemialam przmiarki w tedy jak ja zamówiłam to mie miałam aparatu potem jak chciałam zrobic to juz babki ja sprzedały i mam tylko na modelce
doła mam bo ona taka skromna własciwie nic nie ma..... poz tym tyłem i kryształkami nad biustem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__a.jpg (29,0 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__b.jpg (28,0 KB, 47 załadowań)

Stary 2009-06-24, 15:11   #3286
motley
Zadomowienie

Cytat:
ja jeszcze niemialam przmiarki w tedy jak ja zamówiłam to mie miałam aparatu potem jak chciałam zrobic to juz babki ja sprzedały i mam tylko na modelce
doła mam bo ona taka skromna własciwie nic nie ma..... poz tym tyłem i kryształkami nad biustem
ehhh no wiesz co... to jest jedna z nielicznych sukien, które były wklejane na to forum, która na prawdę mnie zachwyciła (tylko nie pamiętałam czyja ona była). Wybrałaś piękną, elegancką i wytworną suknię. Czego jej brakuje Twoim zdaniem? Falban, kwiatów, cekinów? Właśnie w tej prostocie jest cały jej urok, kryształki z przodu będą się pięknie mieniły, że już nie wspomnę o tym cudnym wiązaniu z tyłu. Na prawdę super suknia a Tobie należą sie

Stary 2009-06-24, 15:13   #3287
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Laska, masz piękną, elegancką suknie! Jest skromna, ale to w niczym nie przeszkadza ( moja jest jeszcze skromniejsza, bez żadnych kryształków, prościusieńka z satyny francuskiej). A Ty w niej na pewno będziesz wyglądać ślicznie, bo to Ty będziesz zdobić suknie, a nie suknia Ciebie! Ja uwielbiam takie sukieneczki i może dlatego tak bardzo mi się podoba!

Stary 2009-06-24, 15:18   #3288
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
ehhh no wiesz co... to jest jedna z nielicznych sukien, które były wklejane na to forum, która na prawdę mnie zachwyciła (tylko nie pamiętałam czyja ona była). Wybrałaś piękną, elegancką i wytworną suknię. Czego jej brakuje Twoim zdaniem? Falban, kwiatów, cekinów? Właśnie w tej prostocie jest cały jej urok, kryształki z przodu będą się pięknie mieniły, że już nie wspomnę o tym cudnym wiązaniu z tyłu. Na prawdę super suknia a Tobie należą sie

motley chyba cie usciskam
moj to sie juz na mnie wydziera ze znow zczynam kombinowac!!!
bo w sumie mnie sie podobaja takei ksiezniczkowe z koronkami a jemu taki bardzo klasyczne jak to on mowi bez firanek i tak troche ta suknie wybierałam zeby jemu sie podobac i przez to te moje watpliwosci

zreszta mam ogolnego doła to sie czepiam do wszystkiego

moj dostał wypowiedzenie z hali ze wzgledu na prad ktory maja wyłaczy od pierwszego hale wynajmował pod stolarnie w ktorej walczy z mebelkami
i teraz szukamy czegos do wynajecia i powiem wam ze to jakis koszmar jest takie ruiny ludzie chca wynając za takie horendalne pieniądze ze az czasem ciezko uwierzyc w to co sie słyszy

Stary 2009-06-24, 15:24   #3289
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
martucha masz rację, lepiej jest zacząć pracę z grupą od początku niż poprawiać błędy koleżanek
niestety wiem to z wlansego doswiadczenia..

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
co jest lepsze przy wyjsciu z domu??
- saksofon
- skrzypce
- akordeon

??
akordeon

Cytat:
Uszyta dobrze,tylko za duzo chyba na nia patrzylamPoza tym ostatnio cala byla w szpilkach,jutro ide na przymiarke to sie okaze
No i wszystkie suknie jakie mierzylam byly bardzo za duze i efekt koncowy tak naprawde musialam sobie wyobrazac

Dzieki dziewczynki zaraz poszukam zdjecia z przymiarki mam tylko jedno z tylu .
czadddddddd rewela
Stary 2009-06-24, 15:31   #3290
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
baaaardzo ladnie to wyszlo
Dziekuje
motley ja mam na przyjeciu tylko 30 osob na szczescie,nie chcialoby mi sie robic wieceja Ty ile musisz zrobic?

martucha
dziekiTeraz dzieki waszym komentarzom czuje sie pewniej

anika Twoja suknia jest przepieknawlasnie skromnosc gora!

szafa

Stary 2009-06-24, 15:49   #3291
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doradźcie co robić? Od Tż, u którego i tak miało być mniej osób niż ode mnie, poodpadały kolejne i teraz jest ponad 60 ode mnie i 20 od niego ...
u nas też taka róznica- tylko, ze z mojej strony jest mniej.

normalnie nie mogę ale bedziemy dzisiaj posiniaczone... co za perwersja z nas wychodzi z tym biczowaniem

ja mysle, ze teraz tylko tak narzekamy, ze suknia nie taka, że za skromna, że inne bedą miały ładniejszą... a jak bedzie dzień ślubu to poczujemy sie tak wspaniale i wszystkie zmartwienia pójdą na drzewo

Kupiłam sobie perfumy... Givenchy Amarige Mariage ale sa mocne, niesamowite.
Wczoraj w drogerii skropiłamk nadgarstek i poszłam na siłownię i spa. Wyobraźcie sobie że po ćwiczeniach prysznicu saunie i jacuzzi nadal czułam zapach na dłoni. idealne na ten dzień

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:04   #3292
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
u nas też taka róznica- tylko, ze z mojej strony jest mniej.

normalnie nie mogę ale bedziemy dzisiaj posiniaczone... co za perwersja z nas wychodzi z tym biczowaniem

ja mysle, ze teraz tylko tak narzekamy, ze suknia nie taka, że za skromna, że inne bedą miały ładniejszą... a jak bedzie dzień ślubu to poczujemy sie tak wspaniale i wszystkie zmartwienia pójdą na drzewo

Wczoraj w drogerii skropiłamk nadgarstek i poszłam na siłownię i spa. Wyobraźcie sobie że po ćwiczeniach prysznicu saunie i jacuzzi nadal czułam zapach na dłoni. idealne na ten dzień
Ja szukam własnie jakis perfum na ten dzien ale narazie nie mam nic na oku chciałabym jakise inne niz zwykle uzywam.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:08   #3293
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Suknai jest bardzo ładna, a że przyjdzie w sierpniu to nic nie szkodzi ja przymiarkę mam 6 lipca a odbior 20 lipca 6 dni przed ślubem a pewno jeszcze ja zwęzic trzeba będzie... wiec nie wiem kiedy ja odbiorę bo od lipca nie bedzie mnie już w Krakowie.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Używałam ich kiedyś PIEKNE SĄ. Ale ja teraz mam J'adore Diora i sa cudne, swietnie sie w nich czuje.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:23   #3294
atomufka
Zakorzenienie

Ja tez dlugo myslalam nad perfumami i doszlam do wniosku ze kupie takie jakich juz wczesniej uzywalam,bo czasem dziwnie reaguje na nowe zapachy np mdli mnieNa co dzien uzywam bureberry a na slub bede miala dolce and gabbana the one

szafa

Stary 2009-06-24, 16:27   #3295
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley ja mam na przyjeciu tylko 30 osob na szczescie,nie chcialoby mi sie robic wieceja Ty ile musisz zrobic?
jeszcze nie wiemy ilu u nas będzie gości bo dopiero rozdajemy zaproszenia ale myślę, że będzie gdzieś 80-90 osób. Ambitny plan mam taki, żeby ich zrobić 100 Strasznie mi się nie chce tego wycinać ale muszę je zrobić, bo te pudełeczka będą jednocześnie pełnić funkcję winietek. Najlepsze jest to, że ja je zaczęłam robić jakieś pół roku temu i coś czuję, że się wezmę ostro do roboty dopiero tydzień przed ślubem

Stary 2009-06-24, 16:40   #3296
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie wiemy ilu u nas będzie gości bo dopiero rozdajemy zaproszenia ale myślę, że będzie gdzieś 80-90 osób. Ambitny plan mam taki, żeby ich zrobić 100 Strasznie mi się nie chce tego wycinać ale muszę je zrobić, bo te pudełeczka będą jednocześnie pełnić funkcję winietek. Najlepsze jest to, że ja je zaczęłam robić jakieś pół roku temu i coś czuję, że się wezmę ostro do roboty dopiero tydzień przed ślubem
hah no ja też robiłam pudełeczka na podziekowania zrobiłam 110 gosci mi narazie potwierdziło 70 ale duzo jeszcze nie potwierdziło wiec pewnie bede musiała jeszcze dorobic pare narazie papier i nozyczki czekaja
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:53   #3297
mka1987
Raczkowanie

Dziewczyny.....ale mam dzisiaj dzień....same super rzeczy mnie spotykają hehe...najpierw pochwalę się ze juz po obronie!! i nawet 5 dostałam ale to nie wszystko....właśnie dzwoniła kobietka z salonu bo JEST JUŻ MOJA AURELIE umówiłam się z nią na piątek!! juz nie mogę się doczekac!!! będę robic fotki, tak więc na pewno zdam relacje aha...i wczoraj przyszła tez bizuteria, którą zamawiałam ze strony dodomi....śliczna... ale jesatem happy...

...

Edytowane przez mka1987
Czas edycji: 2009-06-24 o 17:01
mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 16:56   #3298
eseska
Zakorzenienie

Hej! ja za 72 godziny juz bęe zonką ! Chyba mi juz lekko odbija skoro przeliczam to na godziny? Stresik juz jest! wczoraj wiązaliśmy kokardki na wódkę. Dzis byłam na depilacji. Mamy jeszcze spotkać sie dzis ze świadkami. Mama mnie goni bym jeszcze łazienkę posprzątała - bo u mnie w domku tez torche gości będzie! A jutro odbieram suknie i ide na paznokcie! -ciekawe czy dam rade pisac na klawiaturze

Dużo piszecie o trudnych relacjach z rodzicami po rozwodzie. Pewnie teraz sie zdziwicie ale za kilka lat to ja będe na tym lub innym forum obgadywana jako ta zła. Moj Tż jest po rozwodzie. Ma 13 letniego syna. O ile z nastolatkiem mozna być w dobrych relacjach to wydaje mi sie, że nasze nie sa złe. Także ja za 3 dni będę tez "złą macochą". Uważam, że rodzice po rozwodzie mają prawo ułożyc sobie życie i być szczęśliwe. A cóż jeśli druga strona nie jest w stanie życ w związku to nie powinna stawiac jakiś chorych warunków. Wiadomo ze ślub dziecka to taki dzień w którym obydwoje rodzice powinni zrobić wszystko by to był najszcześliwszy dzień dla ich dziecka. Nie wiem jeszcze jak my ten problem rozwiążemy za kilka lat. Ja myśle ze na ślubie syna Tż spokojnie mogłabym nie być - choć bardzo go lubie, albo przyjde tylko na ceremonię, a na wesele pewnie nie. Ale cóż Tż z dobytkiem inwentarza

Edit

mka! Gratulacjje!

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-06-24 o 16:58
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 17:03   #3299
mka1987
Raczkowanie

eseska dziękuję)))

a Tobie juz dzisiaj życzę wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia i zebyś miała piękną pogodę..no i oczywiście zabawy do białego rana!!!

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 17:11   #3300
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
eseska dziękuję)))

a Tobie juz dzisiaj życzę wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia i zebyś miała piękną pogodę..no i oczywiście zabawy do białego rana!!!
Dziękuje bardzo! włąśnie siedze na serewisach pogodowych! - co jeden to inaczej pokazuje!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości