Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 16:57   #3841
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
no jest maminsynus, niestety
Mój Tz teraz chodzi na rano do pracy i nie miałabym juz całkiem co u niego robic, poza tym on tez ma niezafajne rodzenstwo. Pod tym wzgledem mamy jakiegos pecha
Nasza dzidzia nie będzie miała normalnej rodziny, która sie bedzie cieszyła, że przyszła na świat
Najwazniejsze, że wy sie bedziecie cieszyc i mocno kochac dzidzie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 17:33   #3842
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

oficjalnie obwieszczam ze jestem ciocia

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 17:46   #3843
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość

Fantastycznie, hurra . Pogratuluj siostrze!!!

A moje malenstwo dzis leniwe jakies bylo i teraz zaczyna rozrabiac. Pewnie wie, ze tz zaprosil mnie dzis na kolacje do restauracji Ale jutro juz wyjezdza I zobaczymy sie dopiero za 4 tygodnie
Stary 2009-06-25, 17:59   #3844
kropka241
Zakorzenienie

Gucia kurcze 4 tyg to dlugo.. pamietam jak tz musial wyjechac na 4 tyg a ja bylam w krakowie sama i nikogo w tym miescie jeszcze nie znalam.. oj..

no i w imieniu siostry (tez wizazanka ale czytajaca a nie piszaca) dziekuje za gratki

Stary 2009-06-25, 18:03   #3845
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Najwazniejsze, że wy sie bedziecie cieszyc i mocno kochac dzidzie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Fantastycznie, hurra . Pogratuluj siostrze!!!

A moje malenstwo dzis leniwe jakies bylo i teraz zaczyna rozrabiac. Pewnie wie, ze tz zaprosil mnie dzis na kolacje do restauracji Ale jutro juz wyjezdza I zobaczymy sie dopiero za 4 tygodnie
ojej, my bedziemy o Ciebie dbały

Cytat:

SUPER!!!!co się urodziło, ile cm i ile wazył dzidzius?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 18:21   #3846
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

Gratulacje dla siostry bardzo sie ciesze

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:

Rany 4 tygodnie ja bym nie dala rady, bedziemy cie wspierac i napewno jakos przez ta rozłakę przebrniesz

Aniołek[*]
Stary 2009-06-25, 18:26   #3847
martaN23
Zadomowienie

witajcie! ja już po wizycie dzidzia zdrowa rośnie sobie bardzo ładnie i wszystko jest dobrze,na te omdlenia mam sobie pić kawke małątylko moja waga ciągle soi w miejscu
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 18:34   #3848
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
witajcie! ja już po wizycie dzidzia zdrowa rośnie sobie bardzo ładnie i wszystko jest dobrze,na te omdlenia mam sobie pić kawke małątylko moja waga ciągle soi w miejscu
To super bardzo sie ciesze ze dzidzia zdrowo rosnie

Aniołek[*]
Stary 2009-06-25, 18:45   #3849
elalank
Zadomowienie

Cytat:
no jest maminsynus, niestety
Mój Tz teraz chodzi na rano do pracy i nie miałabym juz całkiem co u niego robic, poza tym on tez ma niezafajne rodzenstwo. Pod tym wzgledem mamy jakiegos pecha
Nasza dzidzia nie będzie miała normalnej rodziny, która sie bedzie cieszyła, że przyszła na świat
nie martw się!! Jutro się obronisz na 5! Obrona to nic strasznego,naprawdę, ale wiem, ze łatwo mi się mówi jak jestem już po! My wszystkie będziemy trzymać kciuki i wszystko pójdzie dobrze!!
A tak na marginesie to przykro to mówić, ale rodzinka nie do pozazdroszczenia! Ale też już niedługo uciekacie na swoje, więc głowa do góry!! Stworzycie wkrótce własną rodzinę i nie będziecie musieli dłużej się martwić!!

martaN23 - super, że Dzidzia rośnie A wiadomo co ma między nogami?

gucia6- o kurcze ale długo!! Ale będziemy się tobą opiekować! Nie martw się, nie zostawimy Cię samej Ja nie miałam dłuższej rozłąki z TZ niż 2 tygodnie, i to było jakieś 9 lat temu, jak wyjechał z rodzicami na wakacje, od następnych jeździliśmy już razem- i tak do dziś

kropka241 -GRATULUJE CIOCIU I OSOBNE GRATULACJE DLA DZIELNEJ SIOSTRY!!!!
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:05   #3850
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje !!!
Ciocią być bardzo fajnie jest I będziecie miały dzieciaczki z tego samego roku.

Cytat:
No to super

Domi, wytrzymaj jeszcze trochę. Już niedługo i będziecie na swoim
Z matkami czasem tak bywa, ja z moją zanim się wyprowadziłam, to przez ostatni okres strasznie darłam koty. Szkoda tylko, że nikt nie bierze pod uwagę Twojego stanu. A ten Twój brat to normalnie
Może Twoja Mama nie jest gotowa jeszcze zostać babcią i dlatego zachowuje się w ten sposób?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Guciu, TŻta Ci nie zastąpimy, ale będziemy się starały zająć Ci jakoś czas, to Ci okres rozłąki szybko minie

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:19   #3851
elalank
Zadomowienie

Ale nade mną rozszalała się burza, trzaska piorunami że hej!! A TZ wyszedł i mnie zostawił samą
Jak ja nie lubię burzy!!!
Stary 2009-06-25, 19:24   #3852
fruzia01
Raczkowanie

kropka, gratulacje dla siostrzyczki

domi, nawet nie wiesz jak współczuję ci twojej sytuacji; ja też mieszkam z mamą, jest ciężko (bo to kobieta z silnym charakterem, a ja go po niej odziedziczyłam ), ale nikt we mnie krzesłami nie rzuca, słowo bachor przez usta nie chce nawet przejść... musicie jak najprędzej się wynieść na swoje i stworzyć maleństwu przytulny domek pełen miłości i bezpieczeństwa

w ogóle to stosunek mojej mamy do ciąży jest specyficzny: to jej pierwszy wnusio, a jednak na początku mama była pełna rezerwy, takiego lekarskiego chłodu, nie ekscytowała się w ogóle; ciągle słyszałam uwagi że nie mogę tyle jeść, że nie mogę przytyć, że muszę uważać bo zrobią się rozstępy, bo tych nadmiarowych kilo nie zrzucę... dopiero teraz jak 5 miesiąc się zaczął, to widać że się cieszy i czeka na kolejne portreciki z usg

dudziakowa, wypoczywaj ile się da; i niech młody rośnie i fika

poza tym jesteśmy po wizycie; obstawiałam synka i chyba się nie pomyliłam młode gmerało rączkami między nóżkami, obraz był niewyraźny, ale wstępna diagnoza lekarza brzmi, cytuję: "ten obszar tutaj (tu wskazał na ekran) można interpretować jako mosznę i prącie, ale to jeszcze nic pewnego"; hihi, matki jednak mają intuicję poza tym dziecko jest wielkie! waży 349g, a wg wielkości brzuszka i główki ma 20 + 2 tygodni, choć tak naprawdę dzisiaj jest dopiero 19+0 !

w czasie jak pisałam tego posta za oknem rozszalała się wielka burza; idę popatrzeć, uwielbiam burze
fruzia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:30   #3853
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

super ile dzidziuś ma cm?

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
nie martw się!! Jutro się obronisz na 5! Obrona to nic strasznego,naprawdę, ale wiem, ze łatwo mi się mówi jak jestem już po! My wszystkie będziemy trzymać kciuki i wszystko pójdzie dobrze!!
A tak na marginesie to przykro to mówić, ale rodzinka nie do pozazdroszczenia! Ale też już niedługo uciekacie na swoje, więc głowa do góry!! Stworzycie wkrótce własną rodzinę i nie będziecie musieli dłużej się martwić!!
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Z matkami czasem tak bywa, ja z moją zanim się wyprowadziłam, to przez ostatni okres strasznie darłam koty. Szkoda tylko, że nikt nie bierze pod uwagę Twojego stanu. A ten Twój brat to normalnie
Może Twoja Mama nie jest gotowa jeszcze zostać babcią i dlatego zachowuje się w ten sposób?
Cytat:
Napisane przez fruzia01 Pokaż wiadomość

domi, nawet nie wiesz jak współczuję ci twojej sytuacji; ja też mieszkam z mamą, jest ciężko (bo to kobieta z silnym charakterem, a ja go po niej odziedziczyłam ), ale nikt we mnie krzesłami nie rzuca, słowo bachor przez usta nie chce nawet przejść... musicie jak najprędzej się wynieść na swoje i stworzyć maleństwu przytulny domek pełen miłości i bezpieczeństwa

dziękuję Kochane za słowa otuchy
no niestety mam taką sytuację, ale ja tego nie zmienie. Nawet nbe jestem w stanie. Jedynie przemilczam te rzeczy, bo jakbym zaczeła się wkurzać i złościc, to bym ju z miala całkiem przewalone

Cytat:
poza tym jesteśmy po wizycie; obstawiałam synka i chyba się nie pomyliłam młode gmerało rączkami między nóżkami, obraz był niewyraźny, ale wstępna diagnoza lekarza brzmi, cytuję: "ten obszar tutaj (tu wskazał na ekran) można interpretować jako mosznę i prącie, ale to jeszcze nic pewnego"; hihi, matki jednak mają intuicję poza tym dziecko jest wielkie! waży 349g, a wg wielkości brzuszka i główki ma 20 + 2 tygodni, choć tak naprawdę dzisiaj jest dopiero 19+0 !

w czasie jak pisałam tego posta za oknem rozszalała się wielka burza; idę popatrzeć, uwielbiam burze
super GRATULUJE KOLEJNEGO MAŁEGO CHŁOPCZYKAa ile ma dzidzius cm?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:44   #3854
kropka241
Zakorzenienie

jeszcze raz dziekuje wam dziewczyny

Lena wazyla 3460gr ale ile mierzy to nie wiemy jeszcze bo zabrano ja na jakies naswietlanie, czy nagrzewanie bo zmarzla

Fruziu no to nastepny chlopak nam sie szykuje Gratulacje kochana

Domi im szybciej sie wyprowadzicie na swoje tym lepiej.. Naprawde nie wyobrazam sobie takiego traktowania przez mame czy rodzenstwo.. to jakies chore jest.. jak jakas patologia nie obraz sie ale jak dla mnie en twoj brat jest jakis ograniczony. rzucac krzeslami w ciezarna?? w ogole rzucac w kogokolwiek?? nie wyobrazam sobie tego i spolczuje jego przyszlej rodzinie.. pewnie dla zony i wlasnych dzieci tez bedzie mial ciezka reke

Stary 2009-06-25, 19:57   #3855
fruzia01
Raczkowanie

Cytat:
super GRATULUJE KOLEJNEGO MAŁEGO CHŁOPCZYKAa ile ma dzidzius cm?
a nie wiem, mój lekarz mierzy teraz tylko główkę, brzuszek i podaje wagę dziecka; ale jak czytam sobie informację na różnych stronkach, to na obecnym etapie dzieciaczek powinien mieć ok 200g, a ma 350!
fruzia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:34   #3856
tarasia
Wtajemniczenie

martaN23 i fruzia gratuluję zdrowych dzieciaczków! oby tak dalej.

a ja już mam wstawione okna i drzwi w mieszkanku. Na szczęście wszystko zgodnie z zamówieniem!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 07:54   #3857
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie piątkowo

Cytat:
poza tym jesteśmy po wizycie; obstawiałam synka i chyba się nie pomyliłam
W takim razie gratuluję synka
Czyli źle obstawiałam tym razem

Mały wierci się dzisiaj od rana, może też ma już dość tej pogody?

Stary 2009-06-26, 09:06   #3858
malina81
Zadomowienie

Cytat:
a nie wiem, mój lekarz mierzy teraz tylko główkę, brzuszek i podaje wagę dziecka; ale jak czytam sobie informację na różnych stronkach, to na obecnym etapie dzieciaczek powinien mieć ok 200g, a ma 350!
Gratuluje synusia Moj w 18tc ważył 300g (cm też lekarz nie podaje bo mowi ze nie da sie zmierzyć) ale ta waga w necie to jakas zanizona bo lekarz sprawdzał na jakims wykresie w kompie i pokazywał ze 300g na 18tc jest w samym środeczku normy wiec mysle ze twój dzidzius też nie ma nadwagi

Kropeczko bardzo sie ciesze ze Lenka jest juz z wami- no tobie do niej troche daleko...ale siostra na pewno szczęsliwa. Gratuluje dzielnej siostrze
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:16   #3859
flowerspower
Raczkowanie

Witam wszystkie NOWE MAMUSIE

fruzia01
Gratuluję syneczka

Ja moje maleństwo trzymamy mocno kciuki za Dudziakową i jej synusia, na pewno wszystko będzie dobrze

Korpciu
gratuluje nowego członka rodziny.

Domi trzymaj się mocno i nie przejmuj opiniami rodziny, najważniejsze, że to wy chcecie tego maleństwa a jeśli chodzi o to, że rodzina się nie będzie cieszyć z narodzin to obiecujemy, że My tu na forum się będziemy cieszyć za całą rodzinę i to z poważna przewaga liczebną

Mój Jacuś dzsiaj postanowił pokopac mnie rano jak jeszcze miałam zamiar pospać ale przynajmniej tatusiowi udało sie pierwszy raz poczuc kopnięcie syneczka
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:30   #3860
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Kropeczko ciociu całusy dla maleństwa i siostry

Domi przykre ale wybacz, ze się tak wyrażę - głupich nie sieją, brat mojego TŻta na wszystkie dzieci włącznie z naszymi mówi bachory - dla mnie to zwykły brak szacunku do życia, człowieka.
Co do Twojej mamy - widzisz to jest często tak, ze rodzice faworyzują jedno pomiatając drugim - tylko jak przychodzi do starości to w większości liczą na to odtracone
osobiście uważam, ze brak ślubu to nie powód aby kimś pomiatać, przecież nie powinno się nikogo oceniac po czymś takim, mnie bardziej razi własnie takie zachowanie jak Twoich bliskich wobec Was - a zachowanie braciszka i brak reakcji matki to wstyd
Kochana Wy tworzycie teraz rodzine i sie kochacie - dzidzi będzie mialo kochających rodziców a cała reszta to tylko dodatek, który jeżeli sie postaracie to nawet nie będzie uciążliwy
Trzymaj się i ciesz dzidzią
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:36   #3861
elalank
Zadomowienie

Witam piątkowo!

Kurcze, ale też od rana wiadomości:Michael Jackson nie żyje. Nie to żebym była fanką, ale w lekkim szoku jednak jestem!

Kurcze, jutro zaczynam 19 tydzień, a tu żadnych bulgotek jeszcze nie czuję! Wyczytałam w książce, że przy pierwszym dziecku nawet do 24 tygodnia można sobie czekać ech.. mam jednak nadzieję, że Dzidzia nie będzie aż tak uparta i da o sobie znać wcześniej!

Która z Was Mamusie jeszcze nie czuje Dzidzi i w którym tygodniu jesteście?

Dobrze, że już weekend zaraz, ale ten czas leci!
Stary 2009-06-26, 09:46   #3862
zmarzenka
Raczkowanie

Domi my czekamy z Tobą na Wasze dzieciątko.

Kachula bardzo się cieszę z Wami tym nowym życiem.

Moje maleństwo zrobiło sobie nawyk z budzenia mnie przed 6 i wypycha mi brzuchol że mało nie pęknie. TZ uśmiecha się tylko pod nosem i przygląda, ale od jakiegoś czasu czuję jakby się przestraszył tego rosnącego brzucha i boi się go dotknąć. Nie jest to miłe.

Czy Wam też tak puchną nogi? Mi już prawie kostek nie widać.
Brak poczucia cudzego humoru.
zmarzenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:56   #3863
konspiracja
Zakorzenienie

Gratuluję Marcie i Fruzi zdrowych dzidziolków,
Kachuli gratuluje wyjadu nad morze,
Za Dudziakową trzymam kciuki

Cytat:
Konspiracja - nie pamiętam, czy Tobie miałam dać znać, a propos wykorzystania urlopu po macierzyńskim za 2010 - więc przysługuje on nam normalnie (26 dni)! Więc dobra wiadomość
Tak, to mi Bardzo dziękuję!
Ja też co nieco poczytałam i dowiedziałam sie ze o ile ten pierwszy urlop wypoczynkowy powinni nam udzielić zgodnie z kodeksem, to dodatkowy za przyszły rok zależy juz od dobrej woli pracodawcy...
No ale nie martwmy się na zapas.

Cytat:

A co Wy na to żeby syn miał imię po matce ?
Bo mnie się bardzo imię Marcel podoba
Brombusiu Ty masz na imię Marcelina?
Marcel podoba mi się (robi sie teraz bardzo modny Marcel i Marceli) i w ogóle te imiona ktore były wczoraj wymieniane na forum - wszystkie mi sie podobają...
Co do nadawania imion stricte po matce to nie jestem za
Mam koleżankę Patrycję ktora synka nazwała Patryk. Trochę to przesadzone moim zdaniem...

Cytat:

Gratki cioteczko!

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
a ja już mam wstawione okna i drzwi w mieszkanku. Na szczęście wszystko zgodnie z zamówieniem!
i znowu dobre wieści

Domi trzymam kciuki za obrone. I za to, zeby wszystko się udało i żebyście z tż jak najszybciej byli na swoim, by mieć szansę zbudowania normalnego, prawdziwego domu dla Waszego dzidziusia!

Ja dzis byłam zrobić wyniki, zjadłam pyszne paróweczki na sniadanko, a teraz zabieram sie do roboty, pracowity dzień przede mna - porządki w nowym mieszkanku.

Miłego dnia wszystkim, a gdybym sie nie odezwała to i weeka. Trzymajcie się cieplutko, Wy i Wasze brzuszki!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:05   #3864
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Z matkami czasem tak bywa, ja z moją zanim się wyprowadziłam, to przez ostatni okres strasznie darłam koty. Szkoda tylko, że nikt nie bierze pod uwagę Twojego stanu.
Ja z moją mamą prawie nie rozmawiam... i jest mi przykro, że wcale nie mogę na nią liczyć( ale trudno - nic nie zmianię, całe sczęscie mieszkamy kilka km od siebie i za często nie musze jej widywać..
zobaczysz, że jak pójdziecie na swoje to i twoje kontakty z domownikami ulegną poprawie

Cytat:
Która z Was Mamusie jeszcze nie czuje Dzidzi i w którym tygodniu jesteście?

Dobrze, że już weekend zaraz, ale ten czas leci!
Eluś, ja jestem w 19tc i czasami mała nie daje o sobie znać przez 2 dni i wtedy odchodzę od zmysłów czy wszytko dobrze.. także ja czuje ale nie za często i najbardziej czuję wieczorkiem jak się położę do łóżeczka.. w ciągu dnia żadko kiedy mała da znaka
poczekaj cirpliwie a lada dzień i Ty poczujesz...

no i u mnie dziś pogoda do kitu..

ale miłego dnia
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:13   #3865
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmarzenka Pokaż wiadomość
Czy Wam też tak puchną nogi? Mi już prawie kostek nie widać.
Nogi nie, ale palce u rąk owszem
Wczoraj widziałam się z koleżanką i wyszło w rozmowie, że puchną mi palce czasem i bolą plecy. Ona była zdziwiona, stwierdziła, że na to za wcześnie, bo takie dolegliwości dopiero pod koniec ciąży
No, zobaczymy co będzie, jak ona będzie w ciąży

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Brombusiu Ty masz na imię Marcelina?
Marcel podoba mi się (robi sie teraz bardzo modny Marcel i Marceli) i w ogóle te imiona ktore były wczoraj wymieniane na forum - wszystkie mi sie podobają...
Co do nadawania imion stricte po matce to nie jestem za
Mam koleżankę Patrycję ktora synka nazwała Patryk. Trochę to przesadzone moim zdaniem...
A dlaczego ?
Ja swoje imię bardzo lubię .
Ale synkowi po mnie imienia nadawać raczej nie będę, bo jakoś mi to też wydaje się przesadzone. Tak tylko się głośno zastanawiałam

Domi, trzymam
Na pewno dobrze będzie. Albo wręcz bardzo dobrze

Stary 2009-06-26, 10:21   #3866
flowerspower
Raczkowanie

Cytat:
Nogi nie, ale palce u rąk owszem
Wczoraj widziałam się z koleżanką i wyszło w rozmowie, że puchną mi palce czasem i bolą plecy. Ona była zdziwiona, stwierdziła, że na to za wcześnie, bo takie dolegliwości dopiero pod koniec ciąży
No, zobaczymy co będzie, jak ona będzie w ciąży
Ja miałam taki moment, że puchły mi nogi i okropnie bolały szczególnie wieczorem ale teraz trochę więcej odpoczywam i przeszło ale zobaczymy co będzie jak przyjdą upały A co do tego że za wcześnie to ja się nie zgadzam bo lekarz już chyba od końca pierwszego trymestru co wizytę pyta czy nie puchną mi nogi. Niektórym wcale nie puchna przez cała ciąże a niektóre juz prawie od początku sa napuchnięte i to nie tylko nogi ale też np. twarz.

Domi trzymam kciuki za obronę i czekamy na relacje czy juz opijać kubusiem twój sukces

Edytowane przez flowerspower
Czas edycji: 2009-06-26 o 10:22
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:28   #3867
2befree
Raczkowanie

Witam dziewczynki.

Dudziakowa trzymam kciuki z całej siły za Wasze zdrówko. Przy takim wsparciu, jakie macie na wizażu po prostu musi być dobrze

Wszystkim dziewczynom gratuluję zdrowych i coraz częściej dających o sobie znać dzieciaczków.

Zazdroszczę Wam tych ruchów. Ja mam takie momenty, że się martwię, czy na pewno jestem w ciąży, bo nie mam żadnych objawów. W I trymestrze nie miałam takich wątpliwości, a teraz mdłości przeszły, a na kopniaki jeszcze za wcześnie Na szczęście w środę mam kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Żebym się za bardzo nie cieszyła II trymestrem dopadły mnie bóle krzyża. Myślę, że to miednica, bo tak nisko nad samymi pośladkami mnie pobolewa. Ale nie jestem jedyna, jak już zdążyłam zauważyć na forum

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Zapomniałabym o Domi - trzymam kciuki za obronę!!!
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:42   #3868
gissh
Raczkowanie

Domi
Czekamy na relację

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:54   #3869
zaharia
Rozeznanie

domi -powodzenia, od rana myslami jestem z toba!!! trzymam kciuki!!!
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:56   #3870
NadiaM
Raczkowanie

Witam Mamusie Odezwę się jeszcze później, muszę się trochę ogarnąć Domi - trzymam kciuki
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości