![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
Cytat:
To nie wiem gdzie ty takie przeceny widzialas ![]() ![]() A skory pochowali :/ no jedynie buty widzialam z 249 wezowe sandalki na 149 ale nie kupilam bo mam za duzo. Dla mnie przecena o 50 zl ,to nic. W zime kupilam sukienki w Zarze za 30 zl z 299 lub 189 ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Wlasnie nie wiem;( Jak myslicie ? Np butow w Zarze bylo sporo, ale tylko takie nieciekawe modele typowe "starocie" te ladniejsze juz w normalnej cenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
baaardzo prosze kogos o rade: wie ktos, czy te eko skory z bershki (gniecione, rekawy dlugie, byly w 3 kolorach-czarny, karmelowy i czekoladowy, teraz kosztuja 169zl) sie rozciagaja? bo S jest dobre w pasie i dobrze sie uklada na brzuchu ale jest lekko ciasna w ramionach i nie wiem czy wziazc (nie wiem czy sie rozciagnie troche?) natomiast M byla tylko jedna -z urwanym guzikiem- jest dobra w ramionach ale szeroka w pasie.. i mam problem z doborem rozmiaru..
go on little girl, feet twirl, go and make him smile. ![]() Edytowane przez uaremyheroine Czas edycji: 2009-06-26 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
dziewczyny kiedy jest 2 tura wyprzedaży?
jak będę 4lipca w złotych to mogę liczyć na jakieś fajne rzeczy które zostaną i to w naprawdę niskich cenach? czy lepiej na większe wyprzedaże jeszcze troszkę poczekać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Uff.. w końcu wróciłam po 7 godzinach biegania
![]() ![]() Byłam w trzech Zarach (Arkadia, Złote Tarasy i Marszałkowska) i najbardziej jestem zadowolona z Arkadii ![]() ![]() ![]() To prawda, że w czasie poprzednich przecen już w I turze zdarzały się większe spadki cen niektórych rzeczy, ale tak jak napisały moje poprzedniczki, nie jest źle. Można znaleźć naprawdę fajne rzeczy w całkiem rozsądnych cenach ![]() ![]() Niemile zaskoczona byłam tylko tym, że o ile w poprzednich latach, z tego co pamiętam, jeśli się mylę, to mnie poprawcie, kiedy zaczynała się wyprzedaż, to obejmowała ona cały asortyment sklepu, dopiero pod jej koniec pomału wchodziły rzeczy z nowej kolekcji układane w oddzielnej części sklepu z tabliczkami "Nowa kolekcja", a w tym już od samego początku około 30% sklepu stanowią rzeczy, które pojawiły się już jakiś czas temu, a nie zostały przecenione ![]() ![]() ![]() Koniec końców kupiłam wspomniane wyżej balerinki za 99 zł (cena początkowa 249 zł), pastelową tunikę za 69 zł (z 129 zł), zip dress za 129 zł (z 199 zł) oraz t-shirt dla TŻ-ta za 59 zł (z 95 zł) Mam nadzieję, że będą się pomału pojawiać na sklepie nowe rzeczy, bo też zauważyłam, że póki co niektóre zniknęły ![]() Jeśli chodzi o Bershkę, to w Arkadii bardzo duży wybór kurtek skórzanych ![]() ![]() W Stradivariusie i Pull&Bear nic ciekawego jak dla mnie. Rzuciło mi się tylko w oczy to, że podobnie jak w Zarze poprzekładali rzeczy, które już jakiś czas u nich leżały na stoliki "Nowa kolekcja" ![]() W H&M i Mango nic nowego poza pomału pojawiającymi się rzeczami z nowej kolekcji ![]() W
![]() |
#365 |
Przyczajenie
|
ja kupiłam sobie fajne miniówki w bershce, jedna jeansowa za 29,90, druga czarna też za 29,90 i jestem zadowolona, choć powiem że czekam aż tuniki będą bardziej przecenione bo jak na razie to po 40 -45 widziałam. A wie ktoś może kiedy będą promocje w ESOTIQ? bardzo mi zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
W Arkadii byly skory (kilka) na samym otwarciu. W Promenadzie tez kilka sztuk (8?). Co do torebek, mozliwe ze w Warszawie mialy wyzsza cene startowa. I np ta chabrowa na lansuszku kosztowala 250zl i to dlugo przed wyprzedaza. Za tyle bym nie kupila nigdy.
![]() |
#367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chabrową na łańcuszku (podobnie jak ten sam model w kolorze beżowym i pomarańczowym) przecenili np. na 149 zł (oczywiście jak chciałam czarną, to nie było ![]() Skóry były, ale tylko dwa modele + narzutka brązowa (nie liczę tych starych ciemnobrązowych ze ściągaczami) i amatorów póki co nie znalazły.. Oczywiście tych, na których mnie najbardziej zależało nie było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chabrowa na 149 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzi o ta torebke????? Jesli tak to blagam niech mi ktos ja zakupi skoro 149!!!! ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2009-06-26 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to moze zrobmy tak ze napisze do Was priva
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Rozeznanie
|
A ja jestem mega zadowolona z wyprzedazy
![]() W Bershce masa przecen ale nic mi sie nie podobalo, nie moj styl, kupilam jedynie czarne legginsy za 19 zl zdjecia wrzuce na zakupowy ![]() Edytowane przez AsikL Czas edycji: 2009-06-26 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
w jakich cenach były poprzeceniane kórtki z ekoskórki ? I jakie byly ceny poprzednie . Piszcie jakie sklepy .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
jestem po zakupach....odpoczne troche i zdam relacje co wyłowiłam...ale generalnie potwierdzam-zadna rewelacja, az tak duzych przecen jeszcze nie ma...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o SCC:
W ogóle tłumów nie było. Warto zajrzeć do: Bershki (choć tu jest dużo rozmiarów tego samego ciucha więc warto poczekać na 2 turę), House'a i Croppa. W Reserved, Reporter, Troll nic konkretnego. W Zarze nie byłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Rozeznanie
|
Ja byłam dziś w Galerii Krakowskiej
![]() ![]() *Zara obniżki max do 30 % ale dużo fajnych sukienek, spódnic, żakietów, torebek i butów raczej mało *Bershka fajne torby po 49 zł, dużo T-shirtów, bluz, spódniczek mini, ekoskórki po 139 zł *Stradivarius koszule od 39 zł, sukienki przecenione o 50 % a nawet więcej( ale bardzo mało ich jest, pojedyncze rozmiary) dżinsy 89 zł, kurtki skórzane jasne po 219 zł *H&M nic nowego, to samo co w zeszłym tygodniu. Generalnie jeśli ktoś ma coś upatrzone to radzę jechać teraz, później będzie ciężko o rozmiar. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cena wyjściowa 299zł?? WIdziałam bodajże że 199zł (głowy nie dam, ale widziałam to już kilka dni emu ze po 199zł) ![]()
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o sklep ZARA - to nic ciekawego, wręcz jestem zawiedziona...
Obniżki średnie, ciuchy też. Nic nie kupiłam. Normalnie w czasie przecen wydawałam ok. 700-800zł za 'jednym zamachem' a teraz nawet ani 1zł ![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aajj mnie też się ona podoba tylko,że wolałabym czarną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
potwierdzam ze ta torebka na lancuszku (czarne) byly w Zarze na Marszalkowskiej...
![]() Ogolnie narazie nic nie znalazlam dla siebie w Indexie procz dodatkow (okulary, kolczyki x2, pasek). Jestem zawiedziona butami w Bershce ze obnizone o jakies 10-20zł:/ duzo poprzeceniali ale fajniejsze rzeczy jeszcze po 60zl... W Pull&Bear i w Stradivariaus nic ciekawego ;/ A bylam przerazona jak dzis po 16 poszlam do Bershki z ZT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
to więc tak ! Ja dzis kupilam chyba najtansze rzeczy jakie kiedykolwiek udalo mi sie kupić...bluzke na ramiączkach z koronka fioletową ,poszerzaną H&M 10 zł
![]() ![]() ![]() ![]() podacie mi link do zakupowego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie co to za magia z ta Zara?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jaszczorka Czas edycji: 2009-06-26 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Dobra, też opiszę trochę co w Bałtyckiej
![]() O 9.30 już byłam w Zarze no i pierwsze to szukałam jakichś "wyjątkowych okazji" (czyli szyldów typu wszystko po 29.90zł), ale było parę wieszaków z jakimiś t-shirtami ogólnie w miarę, ale ja się uparłam że szukam beżowy a tam takiego nie było ![]() ![]() Potem grzebałam i grzebałam i nic, wygrzebałam jeszcze taką bluzkę (beżową ! ![]() ![]() Poza tym o myślałam nad butami ale nic mi nie podeszło, ogólnie drożyzna, nawet na jednych takich zamszowych pod stołem to wszystkie były przecenione z 149zł na... 149zł (pomarańczowe z drugiej strony metki), więc z butami kicha ![]() ![]() ![]() Też widziałam takie fajne granatowe satynowe szpilki, ale również od dawna były na sklepie a postawione jako "Nowa kolekcja" ![]() Za butami poszłam do Bershki (bo ciuchy to nie za bardzo mój syl) i jest maaasa przeróznych ładnych szpilek, wypatrzyłam sobie takie wysokie beżowe z lakierowanymi noskami (byly też niebieskie) ale że z 159 na 119zł to nie robi jak na mnie wrażenia ( w dodatku była ich cała masa), więc poczekam... ![]() W Stradim też masa okazji (nawet fajne bluzki za 29zł i sweterki za 39), ale to już kompletnie nie mój styl, więc szczegółów nie znam ![]() A! Mam jedno pytanie: Kiedy w Mango są kolejne obniżki i czy przeceniają tylko ubrania czy buty niżej też?? ![]() ![]()
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ciekawa jestem bardzo, gdzie znajduje się ten outlet bo pierwsze słyszę, żeby Inditex miał swoje firmowe outlety ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
To chyba ten : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...339571&page=68
Ja mialam jutro jechac do Krakowa na zakupy, ale teraz to sie bardzo nad tym zastanowię... A wiecie moze kiedy zacznie sie 2 tura w H&M? Fajnie gdyby to byl przyszly tydzien ![]()
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A odnosnie outletow, myslisz ze resztki powyprzedazowych ubran innych brandow sa kupowane za krocie?
MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna. ![]() Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-06-26 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Do konca miesiaca w krakowie na florianskiej....ale ma kilka ciucholandow w nowym saczu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.