WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-26, 16:05   #361
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009

Cytat:
Napisane przez Arwena84 Pokaż wiadomość
A ja sie nie zgodze, ze obnizki sa niskie. Z tego co zauwazylam rzeczy, ktore i tak byly juz tanie (np t-shirty) obnizone byly niewiele. Ale np sukienki z 340 na 200, torby z 250 na 150, kurtki skorzane z 800zl na 530, buty z 300 na 200.

Teraz jeszcze poluje na jeansowe spodenki z cwiekami, bo za 100zl raczej nie sprzedadza.

To nie wiem gdzie ty takie przeceny widzialas U mnie w Zarze torebki jedynie ze 199 na 149 lub 149 na 99
A skory pochowali :/ no jedynie buty widzialam z 249 wezowe sandalki na 149 ale nie kupilam bo mam za duzo.
Dla mnie przecena o 50 zl ,to nic. W zime kupilam sukienki w Zarze za 30 zl z 299 lub 189 wiec to jest nic.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
kurcze a jak np cos 'chowaja' to wyjma to potem jeszcze w trakcie wyprzedazy czy dopiero po?

Wlasnie nie wiem;( Jak myslicie ?

Np butow w Zarze bylo sporo, ale tylko takie nieciekawe modele typowe "starocie" te ladniejsze juz w normalnej cenie
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:17   #362
uaremyheroine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
o super, dlugie takie gladkie, bez zadnych udziwnien? kurcze, mam nadzieje, ze jeszcze przez jakis czas beda
w Gdansku byly i czarne - rozmiary m i l (chyba 4 sztuki).

baaardzo prosze kogos o rade:
wie ktos, czy te eko skory z bershki (gniecione, rekawy dlugie, byly w 3 kolorach-czarny, karmelowy i czekoladowy, teraz kosztuja 169zl) sie rozciagaja? bo S jest dobre w pasie i dobrze sie uklada na brzuchu ale jest lekko ciasna w ramionach i nie wiem czy wziazc (nie wiem czy sie rozciagnie troche?) natomiast M byla tylko jedna -z urwanym guzikiem- jest dobra w ramionach ale szeroka w pasie.. i mam problem z doborem rozmiaru..

Edytowane przez uaremyheroine
Czas edycji: 2009-06-26 o 16:20
uaremyheroine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:19   #363
peee
Raczkowanie

dziewczyny kiedy jest 2 tura wyprzedaży?
jak będę 4lipca w złotych to mogę liczyć na jakieś fajne rzeczy które zostaną i to w naprawdę niskich cenach? czy lepiej na większe wyprzedaże jeszcze troszkę poczekać?
peee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:21   #364
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Uff.. w końcu wróciłam po 7 godzinach biegania Prawie nóg nie czuję, ale generalnie jestem całkiem zadowolona z dzisiejszego dnia

Byłam w trzech Zarach (Arkadia, Złote Tarasy i Marszałkowska) i najbardziej jestem zadowolona z Arkadii Moim zdaniem największy wybór ubrań, w miarę pełna rozmiarówka i bardzo dużo butów (jestem przeszczęśliwa, bo udało mi się kupić balerinki w panterkę z poprzedniej kolekcji, które bardzo chciałam mieć, a straciłam już nadzieję, że gdzieś je znajdę ). Torebek natomiast najwięcej na Marszałkowskiej

To prawda, że w czasie poprzednich przecen już w I turze zdarzały się większe spadki cen niektórych rzeczy, ale tak jak napisały moje poprzedniczki, nie jest źle. Można znaleźć naprawdę fajne rzeczy w całkiem rozsądnych cenach Przykładowo sukienki z działu Woman z 299 na 199, spódniczki z 249 zł na 159 zł, torebki z 249 zł na 149 zł. Wszystko zależy od tego, czego się szuka

Niemile zaskoczona byłam tylko tym, że o ile w poprzednich latach, z tego co pamiętam, jeśli się mylę, to mnie poprawcie, kiedy zaczynała się wyprzedaż, to obejmowała ona cały asortyment sklepu, dopiero pod jej koniec pomału wchodziły rzeczy z nowej kolekcji układane w oddzielnej części sklepu z tabliczkami "Nowa kolekcja", a w tym już od samego początku około 30% sklepu stanowią rzeczy, które pojawiły się już jakiś czas temu, a nie zostały przecenione Mam na myśli m.in słynne jeansowe kurtki ramoneski z działu Woman, ładniejsze trenczyki czy torby Liczyłam, że chociaż trochę je przecenią skoro są to rzeczy z sezonu wiosna/lato a tu lipa

Koniec końców kupiłam wspomniane wyżej balerinki za 99 zł (cena początkowa 249 zł), pastelową tunikę za 69 zł (z 129 zł), zip dress za 129 zł (z 199 zł) oraz t-shirt dla TŻ-ta za 59 zł (z 95 zł)

Mam nadzieję, że będą się pomału pojawiać na sklepie nowe rzeczy, bo też zauważyłam, że póki co niektóre zniknęły

Jeśli chodzi o Bershkę, to w Arkadii bardzo duży wybór kurtek skórzanych Naprawdę jest w czym wybierać tym razem. Poza tym nic więcej mnie nie zaciekawiło, ale chyba już za stara jestem na ten sklep
W Stradivariusie i Pull&Bear nic ciekawego jak dla mnie. Rzuciło mi się tylko w oczy to, że podobnie jak w Zarze poprzekładali rzeczy, które już jakiś czas u nich leżały na stoliki "Nowa kolekcja"

W H&M i Mango nic nowego poza pomału pojawiającymi się rzeczami z nowej kolekcji
W

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:22   #365
Nana155
Przyczajenie

ja kupiłam sobie fajne miniówki w bershce, jedna jeansowa za 29,90, druga czarna też za 29,90 i jestem zadowolona, choć powiem że czekam aż tuniki będą bardziej przecenione bo jak na razie to po 40 -45 widziałam. A wie ktoś może kiedy będą promocje w ESOTIQ? bardzo mi zależy
Nana155 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:23   #366
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
To nie wiem gdzie ty takie przeceny widzialas U mnie w Zarze torebki jedynie ze 199 na 149 lub 149 na 99
A skory pochowali :/ no jedynie buty widzialam z 249 wezowe
W Arkadii byly skory (kilka) na samym otwarciu. W Promenadzie tez kilka sztuk (8?). Co do torebek, mozliwe ze w Warszawie mialy wyzsza cene startowa. I np ta chabrowa na lansuszku kosztowala 250zl i to dlugo przed wyprzedaza. Za tyle bym nie kupila nigdy.
Stary 2009-06-26, 16:32   #367
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A skory pochowali :/ no jedynie buty widzialam z 249 wezowe sandalki na 149 ale nie kupilam bo mam za duzo.
Dla mnie przecena o 50 zl ,to nic. W zime kupilam sukienki w Zarze za 30 zl z 299 lub 189 wiec to jest nic.
Ciekawe czy tym razem też doczekamy się takich przecen

Cytat:
W Arkadii byly skory (kilka) na samym otwarciu. W Promenadzie tez kilka sztuk (8?). Co do torebek, mozliwe ze w Warszawie mialy wyzsza cene startowa. I np ta chabrowa na lansuszku kosztowala 250zl i to dlugo przed wyprzedaza. Za tyle bym nie kupila nigdy.
Ceny są raczej takie same na całą Polskę, różny może być tylko asortyment sklepów więc niektórych rzeczy, które były w jednym sklepie, mogło nie być w drugim (choć większość jak wynika z mojego doświadczenia się pokrywała ).
Chabrową na łańcuszku (podobnie jak ten sam model w kolorze beżowym i pomarańczowym) przecenili np. na 149 zł (oczywiście jak chciałam czarną, to nie było ).
Skóry były, ale tylko dwa modele + narzutka brązowa (nie liczę tych starych ciemnobrązowych ze ściągaczami) i amatorów póki co nie znalazły.. Oczywiście tych, na których mnie najbardziej zależało nie było Ciekawe, czy tylko w tych sklepach czy w ogólne nigdzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 16:35   #368
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ciekawe czy tym razem też doczekamy się takich przecen

Ceny są raczej takie same na całą Polskę, różny może być tylko asortyment sklepów więc niektórych rzeczy, które były w jednym sklepie, mogło nie być w drugim (choć większość jak wynika z mojego doświadczenia się pokrywała ).
Chabrową na łańcuszku (podobnie jak ten sam model w kolorze beżowym i pomarańczowym) przecenili np. na 149 zł (oczywiście jak chciałam czarną, to nie było ).
Skóry były, ale tylko dwa modele + narzutka brązowa (nie liczę tych starych ciemnobrązowych ze ściągaczami) i amatorów póki co nie znalazły.. Oczywiście tych, na których mnie najbardziej zależało nie było Ciekawe, czy tylko w tych sklepach czy w ogólne nigdzie

chabrowa na 149 ?:eek : marze o tej torebce, ale widzialam ze jej cena to 299 i na dodatek u mnie w Bydzi w ogole sie one nie pojawily:e ek: dobilas mnie, ide sie poplakac

Chodzi o ta torebke????? Jesli tak to blagam niech mi ktos ja zakupi skoro 149!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 672602290.jpg (32,8 KB, 193 załadowań)

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2009-06-26 o 16:41
Stary 2009-06-26, 16:38   #369
ruumi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uaremyheroine Pokaż wiadomość
w Gdansku byly i czarne - rozmiary m i l (chyba 4 sztuki).

baaardzo prosze kogos o rade:
wie ktos, czy te eko skory z bershki (gniecione, rekawy dlugie, byly w 3 kolorach-czarny, karmelowy i czekoladowy, teraz kosztuja 169zl) sie rozciagaja? bo S jest dobre w pasie i dobrze sie uklada na brzuchu ale jest lekko ciasna w ramionach i nie wiem czy wziazc (nie wiem czy sie rozciagnie troche?) natomiast M byla tylko jedna -z urwanym guzikiem- jest dobra w ramionach ale
szeroka w pasie.. i mam problem z doborem rozmiaru..
mam taką i się nie rozciąga
ruumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:45   #370
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
chabrowa na 149 ?:eek : marze o tej torebce, ale widzialam ze jej cena to 299 i na dodatek u mnie w Bydzi w ogole sie one nie pojawily:e ek: dobilas mnie, ide sie poplakac

Chodzi o ta torebke????? Jesli tak to blagam niech mi ktos ja zakupi skoro 149!!!!
Tak A ja dzisiaj upolowalam w Promenadzie. Wyciagnieta z magazynu, bo na stole lezaly juz tylko pomaranczowe. Jutro tam bede znow, wiec moge kupic jesli zostaly.
Stary 2009-06-26, 16:49   #371
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Tak A ja dzisiaj upolowalam w Promenadzie. Wyciagnieta z magazynu, bo na stole lezaly juz tylko pomaranczowe. Jutro tam bede znow, wiec moge kupic jesli zostaly.

Prosze kup mi ja!!! Najlepiej chabrowa ,a jesli nie bedzie to pomarancz!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 16:52   #372
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Potwierdzam Na Marszałkowskiej widziałam dwie. Sama się nad nią zastanawiałam, ale koniec końców nie wzięłam. Jak chcesz, to również mogę jutro jeszcze sprawdzić, czy będą

Stary 2009-06-26, 16:53   #373
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny to moze zrobmy tak ze napisze do Was priva i uzgodnimy kochane jestescie
Stary 2009-06-26, 16:56   #374
AsikL
Rozeznanie

A ja jestem mega zadowolona z wyprzedazy Rano uderzyłam do silesi i nie zawiodlam sie, bylo wszystko to co mialam upatrzone. Kupilam 2 torebki po 149 zl, buty skorzane za 59 zl, sukienke na wesele za 129 i t-shirt za 29 zl, zaluje jedynie ze nie bylo u mnie tych chabrwych torebek, bo strasznie mi sie podobaja, ale 3-cia torebka za 150 zl to juz troszke przesada...
W Bershce masa przecen ale nic mi sie nie podobalo, nie moj styl, kupilam jedynie czarne legginsy za 19 zl
zdjecia wrzuce na zakupowy

Edytowane przez AsikL
Czas edycji: 2009-06-26 o 16:58
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:57   #375
marcia321
Zadomowienie

w jakich cenach były poprzeceniane kórtki z ekoskórki ? I jakie byly ceny poprzednie . Piszcie jakie sklepy .
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:16   #376
ilusja
Zakorzenienie

jestem po zakupach....odpoczne troche i zdam relacje co wyłowiłam...ale generalnie potwierdzam-zadna rewelacja, az tak duzych przecen jeszcze nie ma...
ilusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:22   #377
mircia14
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o SCC:
W ogóle tłumów nie było.
Warto zajrzeć do: Bershki (choć tu jest dużo rozmiarów tego samego ciucha więc warto poczekać na 2 turę), House'a i Croppa.
W Reserved, Reporter, Troll nic konkretnego.
W Zarze nie byłam.
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:31   #378
kasiakrecik
Rozeznanie

Ja byłam dziś w Galerii KrakowskiejGeneralnie myślałam że będą większe tłumy a tak koło 10 było całkiem luźno

*Zara obniżki max do 30 % ale dużo fajnych sukienek, spódnic, żakietów, torebek i butów raczej mało
*Bershka fajne torby po 49 zł, dużo T-shirtów, bluz, spódniczek mini, ekoskórki po 139 zł
*Stradivarius koszule od 39 zł, sukienki przecenione o 50 % a nawet więcej( ale bardzo mało ich jest, pojedyncze rozmiary) dżinsy 89 zł, kurtki skórzane jasne po 219 zł
*H&M nic nowego, to samo co w zeszłym tygodniu.

Generalnie jeśli ktoś ma coś upatrzone to radzę jechać teraz, później będzie ciężko o rozmiar.
kasiakrecik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:33   #379
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:

Hej, a torebka jest w Gdańsku ale pomarańczowa też po 149zł
Ale cena wyjściowa 299zł?? WIdziałam bodajże że 199zł (głowy nie dam, ale widziałam to już kilka dni emu ze po 199zł)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 17:33   #380
SiSleyS
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o sklep ZARA - to nic ciekawego, wręcz jestem zawiedziona...

Obniżki średnie, ciuchy też. Nic nie kupiłam. Normalnie w czasie przecen wydawałam ok. 700-800zł za 'jednym zamachem' a teraz nawet ani 1zł
Stary 2009-06-26, 17:47   #381
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:

aajj mnie też się ona podoba tylko,że wolałabym czarną Gosiu co ciekawego dorwałaś?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:56   #382
dzojsticzek
Zadomowienie

potwierdzam ze ta torebka na lancuszku (czarne) byly w Zarze na Marszalkowskiej...

Ogolnie narazie nic nie znalazlam dla siebie w Indexie procz dodatkow (okulary, kolczyki x2, pasek). Jestem zawiedziona butami w Bershce ze obnizone o jakies 10-20zł:/ duzo poprzeceniali ale fajniejsze rzeczy jeszcze po 60zl... W Pull&Bear i w Stradivariaus nic ciekawego ;/

A bylam przerazona jak dzis po 16 poszlam do Bershki z ZT. Normalnie polowa ciuchow na podlodze lub zmientolone na stolach. Zastanawialam sie czy wogole one z samego rana byly ladnie zlozone w kosteczke czy tez pracownicy je tak rzucili normalnie nie mozliwe ze ludzie tak sie zachowuja i rozwalaja ciuchy gdzie popadnie Na Marszalkowskiej byly bardziej uporzadkowane ciuchy... no ale tez i troszke mniejszy ruch nap pewno
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 17:59   #383
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzojsticzek Pokaż wiadomość
potwierdzam ze ta torebka na lancuszku (czarne) byly w Zarze na Marszalkowskiej...
A o której je widziałaś, jeśli można spytać? Bo jak ja byłam to widziałam tylko chabrowe, a chciałam właśnie czarną..

Stary 2009-06-26, 18:00   #384
ilusja
Zakorzenienie

to więc tak ! Ja dzis kupilam chyba najtansze rzeczy jakie kiedykolwiek udalo mi sie kupić...bluzke na ramiączkach z koronka fioletową ,poszerzaną H&M 10 zł, kolejna na ramiączkach a'la grzybek krateczka 30 zł rzymianki 40zł! dzinsowa mini z Zary za 45 zł! i sliczny top bez ramiaczek w krateczke za 29,90 Bershka i sweterek na guziczki w Stradi za 49,90 i to tyle...żadna rewelacja...Ale byłam tam dopiero o 12 bo wczesniej nie chciało mi się wstać :P wydałam zaledwie 170 zł i tyle rzeczy...takich zkaupow jeszcze nie robiłam:P ale poluje na jakaś średnią torebke na pasku,tylko nie mogę sie zdecydować jaki kolor...Poczekamna nastepne tury ciekawe obok ilu wizażanek przeszłam :P

podacie mi link do zakupowego ?
ilusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 18:05   #385
Jaszczorka
Raczkowanie

Zastanawiam sie co to za magia z ta Zara? buty okropne,podkoszulki najzwyklejsze w swiecie,jensy bez wyrazu,sukienki takie sobie a drozsze niz odpowiedniki francuskie? Jak tam mozna wydac 700zl? Na co? Kolezanka ma outlet stradi ,bereszki i zary - kupuje ciuchy po 17 zl za kilogram! okropienstwo

Edytowane przez Jaszczorka
Czas edycji: 2009-06-26 o 18:06
Jaszczorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 18:06   #386
Mirell
Zakorzenienie

Dobra, też opiszę trochę co w Bałtyckiej

O 9.30 już byłam w Zarze no i pierwsze to szukałam jakichś "wyjątkowych okazji" (czyli szyldów typu wszystko po 29.90zł), ale było parę wieszaków z jakimiś t-shirtami ogólnie w miarę, ale ja się uparłam że szukam beżowy a tam takiego nie było Poza tym z pięć razy w kółko przeszłam sklep, aż się usadziłam przy stole z torebkami - jeden stół praktycznie wszystkich orebek jakie przecenili, i dorwałam jedną taką fajną koperówkę czarną na metalowym łańcuszku za 99zł z 159zł (i tak 99 to dużo, ale taka była tylko jedna jedyna, odrazu wpadła mi w oko i pewno nie doczekała by większej obniżki tylko by za chwilę poszła ).
Potem grzebałam i grzebałam i nic, wygrzebałam jeszcze taką bluzkę (beżową ! ) z falbaną zwisajacą na przodzie za 45,90zł z 95,90zł więc wziełam bo mój rozmiar i też ostatnia sztuka
Poza tym o myślałam nad butami ale nic mi nie podeszło, ogólnie drożyzna, nawet na jednych takich zamszowych pod stołem to wszystkie były przecenione z 149zł na... 149zł (pomarańczowe z drugiej strony metki), więc z butami kicha Może i warte były przeceny tych wężowych na 149zł ale jak na tą cene dla mnie to i tak za duza bo mało bym je wykorzystała Wogóle to mi sie podobały takie jakby boki lakierowane czarno-białe sznurowane na przodzie, ale 149 z 199zł to jednak nie ta cena również jak na nie
Też widziałam takie fajne granatowe satynowe szpilki, ale również od dawna były na sklepie a postawione jako "Nowa kolekcja"

Za butami poszłam do Bershki (bo ciuchy to nie za bardzo mój syl) i jest maaasa przeróznych ładnych szpilek, wypatrzyłam sobie takie wysokie beżowe z lakierowanymi noskami (byly też niebieskie) ale że z 159 na 119zł to nie robi jak na mnie wrażenia ( w dodatku była ich cała masa), więc poczekam...

W Stradim też masa okazji (nawet fajne bluzki za 29zł i sweterki za 39), ale to już kompletnie nie mój styl, więc szczegółów nie znam

A! Mam jedno pytanie: Kiedy w Mango są kolejne obniżki i czy przeceniają tylko ubrania czy buty niżej też?? Bo jest mój rozmiar, zeszły narazie z 199zł bezpośrednio na 99zł, ale czekam na jeszcze ciut niżej (ale myslicie, czy zejdą?? )
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 18:13   #387
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaszczorka Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie co to za magia z ta Zara? buty okropne,podkoszulki najzwyklejsze w swiecie,jensy bez wyrazu,sukienki takie sobie a drozsze niz odpowiedniki francuskie? Jak tam mozna wydac 700zl? Na co? Kolezanka ma outlet stradi ,bereszki i zary - kupuje ciuchy po 17 zl za kilogram! okropienstwo
Jak to się mówi, są gusta i guściki
Swoją drogą ciekawa jestem bardzo, gdzie znajduje się ten outlet bo pierwsze słyszę, żeby Inditex miał swoje firmowe outlety

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 18:15   #388
Pikunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilusja Pokaż wiadomość
podacie mi link do zakupowego ?
To chyba ten : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...339571&page=68
Ja mialam jutro jechac do Krakowa na zakupy, ale teraz to sie bardzo nad tym zastanowię... A wiecie moze kiedy zacznie sie 2 tura w H&M? Fajnie gdyby to byl przyszly tydzien Ale to tylko takie moje marzenia ^^

Pikunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 18:18   #389
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jaszczorka Pokaż wiadomość
Kwiestia gustu. Mi sie buty z Zary strasznie podobaja, jedyne co im moge zarzucic to to, ze nie wszystkie sa wygodne. Od jeansow nie oczekuje "wyrazu", lubie ciemne, proste bez dziwactw i takie w Zarze tez kupic mozna, choc wole Lee, lepsze jakosciowo i na allegro niedrogie. Sukienki... nie wiem co oznacza pojecie "francuzki odpowiednik", ale bedac w Paryzu w zadnym ichniejszym butiku kiecki za 50 euro nie widzialam, wiele bylo zdecydowanie ladniejszych niz w Zarze, na pewno lepszych gatunkowo, ale ceny sporo wyzsze.

A odnosnie outletow, myslisz ze resztki powyprzedazowych ubran innych brandow sa kupowane za krocie?

Edytowane przez Arwena84
Czas edycji: 2009-06-26 o 18:19
Arwena84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 18:20   #390
Jaszczorka
Raczkowanie

Do konca miesiaca w krakowie na florianskiej....ale ma kilka ciucholandow w nowym saczu..
Jaszczorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości