![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
![]() Już skopiowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||
Zadomowienie
|
hej Mamunie
![]() Nadrabiam Was, jestem dopiero na str 4 Odebrałam wyniki na tą tarczyce, wygląda na to, że wyniki są w normie, ale i tak jutro idę do endokrynologa, bo jakby nie patrząc 4 guzki mam, no i wyszło, że mam za wysoki cholesterol (pewnie stąd ten cellulit ![]() Od dziś jak grill to tylko pod folią i jedzonko gotowane, a nie smażone. Mam nadzieję, że cukier chociaż w normie będzie ![]() Fasoleczk4 i Nika piękne te Wasze córeczki ![]() ![]() wiecie co zauważyłam, że mój synek jednego dnia jest mniej aktywny, a drugiego szaleje od rana do wieczora i znów na nast. dzień mniej aktywny a potem szał...też tak macie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio widziałam materacyki w sklepie z artykułami dziecięcymi na Fordońskiej obok stacji benzynowej i juska (tuż przed stacją jest wjazd) warto jeszcze sprawdzić w hurtowni przy nast. jusku na gdańskiej. Ja jeszcze materacyku nie wybrałam dobra wracam do nadrabiania ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam sprzątać ![]()
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aliisanka, jak Ty nie przestaniesz z tymi przepisami, to będziesz później moją osobistą instruktorką fitness. Niby nie mam apetytu, ale jak widzę te zdjęcia albo czytam te przepisy na słodkości, to ![]()
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
sweetpinky normalnie nie moge caly czas napatrzec sie na Twoj domek- cudo
![]() ![]() ![]() no wlasnie i ciekawi mnie jak tam jest zimna? jak latem? bo te dzialki co ogldalismy zimna (te ze sciana lasu) to byly cale pokryte sniegiem, a na innych juz dawno sniegu nie bylo, no i caly dzien tylko cien (i to od strony z ktorej planowany byl salon). ale jak ogladam Twoja dzialeczke to poprostu napatrzec sie nie moge ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ALIISANKA przez Ciebie chodze jak opetana bo niczym nie moge zaspokoic tej "chcicy" na Twoje ciasto ![]() ps. sliczna z Ciebie mamuska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#248 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() si si to ja kupuję te wiaderko, pożyczyć nie mam od kogo, bo co z kim rozmawiam o tym wynalazku, to nikt nie wie o co chodzi ![]() a takie wiaderko w podróż można wziąć...wiec kolejny plus ![]() Cytat:
dla mnie tak częste pranie to lekka przesada, musiałabym go prać co 1,5 dnia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wracam na str. 5 Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-06-29 o 13:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co jest dla mnie najpiekniejsze w tej działce to śpiew ptaków, normalnie ma się wrażenie jakby się było w jakimś zoo ornitologicznym ![]() to właśnie mnie urzekło jak pojechaliśmy pierwszy raz oglądać działkę a to była późna wiosna ![]() dużo osób tylko nam mówi co będzie z komarami ale przy zamówieniu okien odrazu zapowiedzieliśmy, że mają być z moskitierami ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
kochane, ale gorąco......
![]() wróciłam i kupiłam materiał na zasłoneczki, kołderkę i poduszki do fotela... tylko nie pytajcie jaki kolor bo padniecie....jednak te hormony coś mi robią z głową , ale co ja poradzę kiedy tylko różowy mi się podobał... ![]() nic to...mam nadzieje,że po porodzie jak mi się hormony zaczną ulatniać nadal będzie mi się podobał... ![]()
![]() |
#251 | |||||
Zadomowienie
|
uff nadrobiłam Was, ale to tylko dlatego, że trochę przystopowałyście
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przytulny domeczek i okolica ... pozazdrościć ![]() Cytat:
a brzusio to masz już widoczny i to bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogóle to nie wiem czy mi się coś chce...kupiłam czereśnie ale postawiłam je w kuchni i już nie mam na nie ochoty... bez sensu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam czy nie wybrać się na weekend na mazury, np. Mikołajki? Możecie mi polecić jakiś pensjonacik czy coś w tym stylu, oczywiście hotel też wchodzi w gre
![]()
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ochraniacza kolezanka wogole nie zmienia, ma jeden i nie wiem czy go wogole pierze. pewnie jak sie zakurzy to by sie przydalo, a tak to przeciez dziecko na tym nie spi... ja mam dwa zestawy po 4 czesci bo jak juz pisalam takie akurat byly przecenione, wiec bede zmieniac co tydzien caly komplet i prac. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- w Mikolajkach jest beznadziejnie i drogo, sami turysci i nic pozatym. przynajmniej ja mam takie zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak Orzeszek napisała że brak przekładanej rączki to nie problem, wystarczy parasolka ![]() A jakie mebelki sładaliście?? Cytat:
![]() Ja w obecnej spacerówce tez nie mam przekładanej raczki i nie ma problemu, a zresztą jak dziecko zaczyna siedzieć i jeździ w spacerówce, to jest ciekawe swiata i sie rozglada, nie chce tylko patrzeć na mamusie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nika, Alisanka- ślicze brzusie, a ciasto wygląda smakowicie ![]() sweetpinky- śliczny domek ![]() Ja też dziś nie wychodze z domku, tylko o 18 mam wizyte, ale to w bloku obok. Nika- ja cię rozumiem z tym różowym, mi tez sie podoba ten kolorek ![]()
Kubuś ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/2dd354ee1d.png Ola ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/1eaf2db6d5.png My ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006062400900930.png Edytowane przez joannah Czas edycji: 2009-06-29 o 14:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja koszul już nie będę kupowała - mam jeszcze z czasów porodu Gabi ![]()
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I pomyślec, że jeszcze ze 2 miesiące temu stanowiłyśmy zwarty obóz przeciwniczek różowego koloru ![]() Udało mi się ugotowac obiad. Skończyłam przy tym jak Fasoleczka, w samej bieliźnie. ![]() Perwersyjne marzenie niejednego faceta. Kobieta w bieliźnie gotuje mu obiad ![]() Wiecie co, chyba mi się udało przekonac męża, że nasz Staś to Staś. Najpierw przypomniał sobie jakiegoś fajnego ś.p. wujka o tym imieniu a potem pytał brzuszka "co u Ciebie Stasiu?" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pochodzę z Suwałk ![]() Cytat:
co do różowego...mój znienawidzony kolor... ![]() ![]() zrobiłam jedynie 25 minut ćwiczeń nie mam siły...moje dziecko chyba też nie bo jest niemrawe... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze tak! wiadomo kto to macal np. w sklepie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow...ja dziś siedzę w luźnej lekkiej sukience -czuję się w niej naprawdę ciężarowo.... ![]() wiedziałam, że go przekonasz...jak kobieta ma przeczucie co do imionka to facet nie ma wyjścia ![]() ostatnio zajrzałam na komp mojego męża bo zgrywał fotki Lenki z CD i patrzę a on zatytułował katalog Lenneke ( holenderskie imię ) ! myślałam, że padnę. Powiedziałam mu, że nie ma mowy. Lena to Lena a nie Lenneke, wogóle nie wiem gdzie on to wytrzasnął...
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A trzeba do niego dokupywać płyn do płukania ? O rety ale śliczny pajac! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://bobus.com.pl/popup_image.php?pID=692&imgID=1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odebrałam wyniki glukozy. Na sczęście wszystko jest w normie! ![]() Ledwo do tarłam do domu i zauważyłam że mi nogi lekko spuchły i dłonie ![]() ![]() Ide pod zimny prysznic
Michalinka jest już z nami ![]() Edytowane przez margolcia1006 Czas edycji: 2009-06-29 o 15:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Ładne rzeczy! Kilka dni tu nie zaglądam i od razu nowy wątek
![]() Na razie dotarłam do 165 strony w poprzedniej części i chciałam pogratulować i pozazdrościć ogródków Nice i żartownisiowi - właściwie posiadłości z ogrodem ![]() Jedną ze zmian ciążowych, jaką odczuwam najwyraźniej, jest ciśnienie na wicie gniazda i dom z ogrodem, szczególnie w cichej leśnej okolicy... Kto by kiedykolwiek pomyślał ![]() Sorejna - dzięki za mądre słowa ![]() Kashin - podaj proszę link do tego forum dla maniaczek sprzątania ![]() ![]() Też się przymierzam do III USG za tydzień i do telefonu do położnej ![]() Dziewczyny zainspirowane tradycją rozsyłania kart powiadamiających o narodzinach dziecka - jeśli Wam się podoba ten zwyczaj, to czemu go nie wprowadzić? ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko by się przydał baby shower ![]() Idę nadrabiać dalej ![]()
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że ze zdrówkiem wszystko dorbze! Cytat:
![]() to prawda, że dlaczego w Polsce nie wprowadzić zwyczaju kartek dla nowo narodzonych dzieci! jestem za! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
kurcze uczę się cały czas tez na obronę a nogi mi strasznie spuchły aż czuję, że mrowieją
![]() ![]()
#267 |
Zadomowienie
|
Nika słodkie te misie i serduszka...
A skoro już jesteśmy przy słodyczach, to zapraszam na kawałeczek ciasta truskawkowego, już jest gotowe. Dziś -tak jak Aliisanka miałam dzień cukiernika ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
a u Nas leje i burza
![]() ja po obiadku się położyłam i usnęłam ![]() teraz pozmywałam po obiadku i odpoczywam dalej ![]() myślałam, że wstanę głodna, a ja nadal mam brzuszek pełny po obiedzie ![]() ![]() jutro o 12 mam lekarza, proszę o kciuki ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Alisankio bardzo dziękuje za przepis, może mnie natchnie i zrobie ![]()
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.