Matura 2010 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 21:14   #2551
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
aaa musze sie pochwalic moim zdolnym bratem ktory tez zdal mature
co dla niego najwazniejsze, ang. rozsz. pisemny zdal na 89% a ustny na 90% :P
teraz sie cieszy ze raczej bez problemu sie na U. Łódzki dostanie xD a niech sie dostaje byle dalej od Radomia x]
aaaa i co najlepsze xD dostal zaswiadczenie o ukonczeniu kursu... przedmałzenskiego
To ładnie zdał moja siostra siedzi i się smuci szkoda mi jej a mature dobrze zdała ale jak ona to mówi "stać ją na więcej" więc ją pocieszam że może zawsze poprawwić

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

U mnie jest tak, że dostaje się je po uczęszczaniu na lekcje religii w liceum Dostawali razem ze świadectwem już w kwietniu
U nas nic takiego nie ma, moja siostra też nic takiego nie dostała...

A co do religii, ja nie chodze od 2 lat nie wiem jak będzie w tym roku szkolnym, zobacze kto będzie mnie uczyć. Powiedziałam mamie jak się zmieni nauczyciel to będe chodzić jak nie to napewno nie będe
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:25   #2552
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
To ładnie zdał moja siostra siedzi i się smuci szkoda mi jej a mature dobrze zdała ale jak ona to mówi "stać ją na więcej" więc ją pocieszam że może zawsze poprawwić

A co do religii, ja nie chodze od 2 lat nie wiem jak będzie w tym roku szkolnym, zobacze kto będzie mnie uczyć. Powiedziałam mamie jak się zmieni nauczyciel to będe chodzić jak nie to napewno nie będe
tylko z ang tak przyszalał, reszta troche gorzej ale jest dobrze :P WOSu podst. sie bal, ze bedzie słabo, ale ponad 60% to niezle, zwazywszy na to, ze nic sie nie uczyl :P

zawsze kazdy mowi ze mozna bylo lepiej napisac, ale nie ma co spogladac za siebie tylko trzeba isc do przodu poprawic moze przez 5 lat, takze ma czas

ja mialam w 1i2kl. z katechetka :P w 3. bedzie z ksiedzem.. momentami mnie ta babka denerwowala, ale jak powiedzialam co mysle, to na sile nie wmawiala mi ze nie mam racji.. czasami zdarzalo sie ze zle odebrala to co napisalam/powiedzialam :P ale ogolnie to byla spoko
Stary 2009-06-30, 22:30   #2553
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
widziałam, ale tylko tak sobie zwolniłam

a tak w ogole to gdzie pracujesz?
Haha To ja miałam podobnie z pieszymi, ale to jeszcze podczas kursu. Widziałam, że idą, ale nie chciało mi sie zatrzymywać Instruktor się trochę wkurzał, ale później już zaczęłam jeździć tak, jak na egzaminie bym jeździła xD

Pracuję przy owocach. Ciężko jest, ale co będę w domu robić. Kasa się zawsze przyda Aktualnie zarabiam na jazdy przed egzaminem nr 2 A chciałam nowy rower kupić

Cytat:
e tam nic nie bolalo
joke :P
troche bolalo ale ani razu nie pisknelam :P dalo sie przezyc :P
teraz mam cudowne czerowne krostki ale do jutra znikna
Dzielna dziewczynka
A kropki do jutra znikną

Idę do łóżeczka, bo jutro pracuję. Pojawię się wieczorem.
Dobranoc

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:31   #2554
tomekhk
Raczkowanie

Cytat:
tylko z ang tak przyszalał, reszta troche gorzej ale jest dobrze :P WOSu podst. sie bal, ze bedzie słabo, ale ponad 60% to niezle, zwazywszy na to, ze nic sie nie uczyl :P

zawsze kazdy mowi ze mozna bylo lepiej napisac, ale nie ma co spogladac za siebie tylko trzeba isc do przodu poprawic moze przez 5 lat, takze ma czas

ja mialam w 1i2kl. z katechetka :P w 3. bedzie z ksiedzem.. momentami mnie ta babka denerwowala, ale jak powiedzialam co mysle, to na sile nie wmawiala mi ze nie mam racji.. czasami zdarzalo sie ze zle odebrala to co napisalam/powiedzialam :P ale ogolnie to byla spoko
dziewczyny warto chodzić na rel dla podwyzszenia średniej
ja mam z rel 6 na koniec i średnia 4,0 a tak by było 3,9
-Bo kiedy jest ono zagrożone. Działamy w dwojaki sposób
-Uciekamy... albo Atakujemy
Walcz albo uciekaj
-To instynkt
tomekhk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:35   #2555
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomekhk Pokaż wiadomość
o tak zgadzam sie z kolega w 100% xD takie przedmioty jak PP, PO, WF, WOK czy Religia potrafia duzo pomoc przy sredniej nawet 5 z ktoregos takiego bzdetnego przedmiotu duzo daje xD mi co prawda do 4,0 zabraklo calej jednej oceny wyzej (nie moja wina, ze matematyczka slepa jest albo liczyc nie umie xD) :P ale i tak poprawilam sie w stosunku do 1kl xD a mniej sie uczylam :P ach

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dzielna dziewczynka
A kropki do jutra znikną
juz ich prawie nie widac

ja tez ide spac baj!

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-30 o 22:37
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:44   #2556
mtynai
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13028278]to zaswiadczenie najwazniejsze w ogole, co sie robi na takich kursach? to w kosciele, nie? slyszalam,ze w kazdym wieku mozna do tego przystapic[/QUOTE]

nauki przedmałżeńskie .. 9 miesięcy bodajże się na to bryka. W każdą niedzielę + pierwsze piątki miesiąca.

ja w szkole też to dostaję razem ze świadectwem ukończenia szkoły.

Cytat:
Z rodzicami super Z bratem lat 11 trochę gorzej, jest zazdrosny Z babcią, która z nimi mieszkała było świetnie, tak mnie lubiła, ale pół roku temu zmarła z drugą widziałam się tylko parę razy, taka kobieta-demon

U mnie jest tak, że dostaje się je po uczęszczaniu na lekcje religii w liceum Dostawali razem ze świadectwem już w kwietniu
mój Tż nie ma rodzeństwa, z jego rodzicami to mam taki kontakt,jak i on z moimi "dzień dobry - dobranoc." jak zagadają to odpowiem na pytanie, pogadam, ale ogólnie nie wkupiam się w rodzinę..
dziadków nawet nie znam tzn. jednego dziadka, ale raz w życiu się widzielismy

u mnie też

Cytat:
Możliwe, że nie we wszytkich szkołach daję te zaświadczenia... I na bank nie wszyscy księża te akceptują
Spoko, ja też do bardzo wierzących nie należę, ale wizyta w kościele 3 razy do roku, chrzest, komunia, bierzmowanie jest

katechetka czy tam katecheta muszą mieć jakiś papier na to, żeby móc wystawić świstek, że ukończyło się kurs nauki przedmalżeńskiej. W moim mieście jest tylko jedna katechetka, która ma takie uprawnienia - i właśnie ona mnie uczy, więc też taki papierek dostanę

mam tak samo.. wierzę, że Bóg istnieje, ale jakoś nie popieram działań kościoła, nie jako wspólnoty a jako instytucji (kazanie nt wyborów i polityki na jednej ze mszy mnie zbiły z nóg, cytuję słowa księdza :"i pamiętajmy, w życiu najważniejsze są dwie wartości.. prawo i sprawiedliwość...")

Cytat:
mam podobną.. w gimnazjum miałam przez dwa lata z ksiedzem, później przyszła ona..i w liceum też mamy z nią.. nazywamy ją Zabobon.. ona ma historię na każdą okazję, poza tym uwielbia się kłócić na tematy, o których nie ma zielonego pojęcia (przez 45minut kłóciła się ze mną nt urzędu skarbowego i procedur egzekucji mienia... odkąd pamiętam moj ojciec pracuje w US w dziale egzekucji... a ona do mnie z tekstem :"jak nie wierzysz to możemy przyprowadzić zaraz kogoś z urzędu" - urząd skarbowy jest po drugiej stronie ulicy, naprzeciwko szkoły.. jak zapytałam czy mam zadzwonić po tatę, który chętnie jej wszystko wytlumaczy to dała za wygraną..)

albo wkręca:
"ja nie jem fast foodów" - na wycieczce w Zakopcu pierwsza do Maca poleciała..
"ja nie mam w domu telewizora i nie oglądam telenoweli" - na wycieczce błagała naszą wych., żeby przełączyła jej na "Barwy Szczęścia"...
"ja nie mam komputera i internetu" - codziennie gada ze swoim synem na skypie (znam jej syna).

to jest człowiek - wkręt

i przez 3 lata jak mnie uczyła słyszałam te jej wszystkie historie X razy...

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:

Idę do łóżeczka, bo jutro pracuję. Pojawię się wieczorem.
Dobranoc
powodzonka Dziuniu ;* dobranoc ;*

Cytat:
a czy ta średnia jest taka ważna?

Cytat:

ja tez ide spac baj!
branocka Kasiu ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:54   #2557
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy komu. Mi piątka z religii obniżyła
U nas tylko dwóch chłopaków miało 6 w stylu "proszę pani, bo ja będę mieć pasek, jak mi pani 6 postawi, no proszę pani" Bo u nas religia to jeden wielki pic na wodę... A katechetka jest dobrą koleżanką mojej mamy więc wiem, że ona tego tylko uczy, żeby uczyć, sama specjalnie praktykująca nie jest

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
katechetka czy tam katecheta muszą mieć jakiś papier na to, żeby móc wystawić świstek, że ukończyło się kurs nauki przedmalżeńskiej. W moim mieście jest tylko jedna katechetka, która ma takie uprawnienia - i właśnie ona mnie uczy, więc też taki papierek dostanę
mam tak samo.. wierzę, że Bóg istnieje, ale jakoś nie popieram działań kościoła, nie jako wspólnoty a jako instytucji (kazanie nt wyborów i polityki na jednej ze mszy mnie zbiły z nóg, cytuję słowa księdza :"i pamiętajmy, w życiu najważniejsze są dwie wartości.. prawo i sprawiedliwość...")
albo wkręca:
"ja nie jem fast foodów" - na wycieczce w Zakopcu pierwsza do Maca poleciała..
"ja nie mam w domu telewizora i nie oglądam telenoweli" - na wycieczce błagała naszą wych., żeby przełączyła jej na "Barwy Szczęścia"...
"ja nie mam komputera i internetu" - codziennie gada ze swoim synem na skypie (znam jej syna).
O, coś o tym słyszałam. Chyba właśnie dlatego ja będę mieć w 3 klasie z księdzem. I będę mieć taki papierek Bo pamiętam jak musieliśmy zbierać piep.... podpisy do bierzmowania to po takie same biegali z nauk przedmałżeńskich
Ja tak samo... A jak usłyszałam ostatnio w tv, że sejm uchwalił ustawę (?) o propagowaniu wartości chrześcijańskich przez media publiczne, to myślałam, że rzucę pilotem w telewizor Każde mieszanie się instytucji kościoła w tego typu sprawy jest dla mnie żałosne

Nasza byłą lepsza. Przepisujemy jakąś notatkę z tablicy o eutanazji. I zaczynamy z nią ten temat. Tłumaczy nam czemu jest zła. W końcu ktoś zadaje pytanie "a pani jest przeciwko?" ona: "już cicho, przepisujcie" i się śmieje. Babka się nie wczuwała w przedmiot i za to ją lubiłam A od początku maja przy zmianie planu już nie mieliśmy religii, bo były dwa razy na końcu i sobie szliśmy do domu, ona też, wpisywała nam obecności z poprzednich lekcji
Za to katechetki w sp i gimnazjum to była tragedia W 3 gim tylko miałam z księdzem i to mi się naprawdę podobało, takie mądre dyskusje

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 00:09   #2558
201605040950
Konto usunięte

Dobranoc Wam
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 07:10   #2559
mtynai
Zakorzenienie

dzień dobry Żbiki ;**

ja już od pół godziny na nogach... :/
na 8:00 jazda...

miłego dnia ;*

Warren Buffet
Stary 2009-07-01, 08:31   #2560
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry, Dziunie

Idę do pracy

Miłego dnia

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-07-01, 10:36   #2561
k4rotk4
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim
miłego dnia
idę się zbierać... jadę nad zalew się opalać łii <radocha>

— Albert Camus

Edytowane przez k4rotk4
Czas edycji: 2009-07-01 o 10:37
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:20   #2562
mtynai
Zakorzenienie

ja wróciłam z jazd i w sumie teraz nuuuda ;]

pojawię się wieczorem ;**

Warren Buffet
Stary 2009-07-01, 13:38   #2563
BeaS
Zakorzenienie

Poszłam do pracy i jej nie było
Nie przywieźli owoców, więc znosiłam beczki przez 1,5 godziny i wróciłam do domu
Od przedwczoraj oglądam "Chirurgów" Przyszłam zobaczyć co u Was, ale gdzieś wszystkie wybyły

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-07-01, 14:56   #2564
Karmenka
Zakorzenienie

Hej

27 stron, nie jestem w stanie nadrobić
A prosiłam .

Co u Was słychać ?
I co nowego na forum ?
Stary 2009-07-01, 15:05   #2565
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
aaa musze sie pochwalic moim zdolnym bratem ktory tez zdal mature
co dla niego najwazniejsze, ang. rozsz. pisemny zdal na 89% a ustny na 90% :P
teraz sie cieszy ze raczej bez problemu sie na U. Łódzki dostanie xD a niech sie dostaje byle dalej od Radomia x]
aaaa i co najlepsze xD dostal zaswiadczenie o ukonczeniu kursu... przedmałzenskiego
wow

teraz to tylko się żenić

Cytat:
warto, warto ja chodzę mimo, że kobieta z którą mam religie jest dziwna i trochę nawiedzona

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
miłego dnia
idę się zbierać... jadę nad zalew się opalać łii <radocha>
ja nie lubię ani się opalać, ani wszelkiego rodzaju zalewów stawów itp. i siedzę w domu

Cytat:
Poszłam do pracy i jej nie było
Nie przywieźli owoców, więc znosiłam beczki przez 1,5 godziny i wróciłam do domu
Od przedwczoraj oglądam "Chirurgów" Przyszłam zobaczyć co u Was, ale gdzieś wszystkie wybyły
spoko

nie oglądałam fajne???

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Hej

A prosiłam .

Co u Was słychać ?
I co nowego na forum ?
łooo któż to powrócił
i jak się bawiłaś???
Stary 2009-07-01, 15:37   #2566
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

A prosiłam .

Co u Was słychać ?
I co nowego na forum ?

jak bylo? jak było?
mów, mów, mów !

i najlepiej pokaż jakieś zdjęcia;]

Warren Buffet
Stary 2009-07-01, 15:43   #2567
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
wow

warto, warto ja chodzę mimo, że kobieta z którą mam religie jest dziwna i trochę nawiedzona

ja nie lubię ani się opalać, ani wszelkiego rodzaju zalewów stawów itp. i siedzę w domu
no wow ja sie modle zeby za rok podstawe zdac i moj brat sie dziwi jak mozna isc na korki z ang. jak sie podstawe zdaje :P nie kazdy ma taki talent do jezykow jak on (ale do niemieckiego oboje nie mamy talentu )

taki juz chyba urok katechetek moja ogolnie byla spoko, ale ostatnio dosc duzo mowilismy o antykoncepcji, aborcji i tego typu rzeczach.. i generalnie uznala ze antykoncepcja to wszelkie zło, ze tabletki anty to tak na prawde srodek aborcyjny.. w moim odczuciu nie byla zbyt przekonywujaca w swoich slowach, bo wg mnie wszystko (jesli mowimy o aborcji) dzieje sie w sumieniu rodzicow dziecka, a szczegolnie kobiety.. nawet jak prawo tego zabrania to kobieta jak bedzie chciala to zrobic to zrobi i nic jej nie powstrzyma... nie mowie tu o sytuacjach gdzie doszlo do gwałtu czy ciaza jest zagrozeniem zycia czy zdrowia matki albo dziecka, bo sadze ze w takich sytuacjach to aborcja powinna byc dopuszczalna.. co mnie troche zdziwilo to to ze katechetka uznala ze dziewczyna zgwalcona ktora zaszla w ciaze nie ma prawa usunac ciazy.. bo to dziecko przeciez i ona nie moze decydowac za nie.. ze moze ojciec (!!!!! gwalciciel!!!!) by sobie tego nie zyczyl.. a co taki przestepca moze sobie zyczyc? chyba tylko najłagodniejszej kary.. w tym temacie odnioslam wrazenie ze sorka popadla w lekka paranoje.. no i dla niektorych byla przkonywujaca bo pare osob zmienilo swoje zdanie na te tematy po lekcjach religii.. dla mnie katechetka nigdy nie byla opiniotworcza osoba..
ogolnie to ją dobrze wspominam tylko w w/w tematach lekko przeginala ;]
(ale esej odwalilam :P)

ja tez nie lubie lezec plackiem i sie opalac.. kiedys u wujka na dzialce probowalam i wytrzymalam cale 15 min ja nie potrafie usiedziec/lezec w miejscu prez dluzszy czas xD moze mam jakies niestwierdzone adhd xD chociaz niedawno dwa razy udalo mi sie na balkonie cala godzine wytrwac ;P ale wzielam sobie ksiazke i jakos nie zauwazylam ze tyle czasu minelo :P
a zalewow tez nie lubie :P kiedys jak bylam dzieckiem to owszem, ale teraz w ogole mnie to nie kreci ;P no i czystosc zbiornikow wodnych czesto pozostawia wiele do zyczenia ;P
jak juz to bym mogla nad morze pojechac, ale jako ze opalac sie nie lubie, to co, mialabym w wodzie siedziec?
Stary 2009-07-01, 15:59   #2568
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

łooo któż to powrócił
i jak się bawiłaś???
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
jak bylo? jak było?
mów, mów, mów !

i najlepiej pokaż jakieś zdjęcia;]
Było zajefajnieee.
Chyba najlepsze wakacje.
Pogoda - super
Morze - gorące
Ludzie - świetni
Imprezy - do rana

Przewodnik - do bani

I teraz rozpocznie się cykl ognisk poobozowych.
Stary 2009-07-01, 16:00   #2569
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
no wow ja sie modle zeby za rok podstawe zdac i moj brat sie dziwi jak mozna isc na korki z ang. jak sie podstawe zdaje :P nie kazdy ma taki talent do jezykow jak on (ale do niemieckiego oboje nie mamy talentu )

taki juz chyba urok katechetek moja ogolnie byla spoko, ale ostatnio dosc duzo mowilismy o antykoncepcji, aborcji i tego typu rzeczach.. i generalnie uznala ze antykoncepcja to wszelkie zło, ze tabletki anty to tak na prawde srodek aborcyjny.. w moim odczuciu nie byla zbyt przekonywujaca w swoich slowach, bo wg mnie wszystko (jesli mowimy o aborcji) dzieje sie w sumieniu rodzicow dziecka, a szczegolnie kobiety.. nawet jak prawo tego zabrania to kobieta jak bedzie chciala to zrobic to zrobi i nic jej nie powstrzyma... nie mowie tu o sytuacjach gdzie doszlo do gwałtu czy ciaza jest zagrozeniem zycia czy zdrowia matki albo dziecka, bo sadze ze w takich sytuacjach to aborcja powinna byc dopuszczalna.. co mnie troche zdziwilo to to ze katechetka uznala ze dziewczyna zgwalcona ktora zaszla w ciaze nie ma prawa usunac ciazy.. bo to dziecko przeciez i ona nie moze decydowac za nie.. ze moze ojciec (!!!!! gwalciciel!!!!) by sobie tego nie zyczyl.. a co taki przestepca moze sobie zyczyc? chyba tylko najłagodniejszej kary.. w tym temacie odnioslam wrazenie ze sorka popadla w lekka paranoje.. no i dla niektorych byla przkonywujaca bo pare osob zmienilo swoje zdanie na te tematy po lekcjach religii.. dla mnie katechetka nigdy nie byla opiniotworcza osoba..
ogolnie to ją dobrze wspominam tylko w w/w tematach lekko przeginala ;]
(ale esej odwalilam :P)

ja tez nie lubie lezec plackiem i sie opalac.. kiedys u wujka na dzialce probowalam i wytrzymalam cale 15 min ja nie potrafie usiedziec/lezec w miejscu prez dluzszy czas xD moze mam jakies niestwierdzone adhd xD chociaz niedawno dwa razy udalo mi sie na balkonie cala godzine wytrwac ;P ale wzielam sobie ksiazke i jakos nie zauwazylam ze tyle czasu minelo :P
a zalewow tez nie lubie :P kiedys jak bylam dzieckiem to owszem, ale teraz w ogole mnie to nie kreci ;P no i czystosc zbiornikow wodnych czesto pozostawia wiele do zyczenia ;P
jak juz to bym mogla nad morze pojechac, ale jako ze opalac sie nie lubie, to co, mialabym w wodzie siedziec?

do niemieckiego też nie mam, a angielski na podstawie i żeby tylko zdać więc Twój brat musi być naprawdę dobry

nie no moja tez na temat aborcji i eutanazji się wypowiadała i próbowała nas przekonać i też o dziwo jej sie udało przynajmniej częściowo. mnie akurat nie, bo na ten temat mam od dawna wyrobione zdanie zresztą bardzo podobne do Twojego, czyli zgoda na aborcję w niektórych przypadkach w zależności od matki i tyle. Moja katechetka to się wtrąca do spraw typu: pakowanie prezentów ( próbowała nam wmówić, że prezent zapakowany w papier ma większe znaczenie niż ten w torebce ) i że prezent na dzień matki jest nieważny jeżeli nie poszliśmy w jej intencji na majowe

też właśnie nie mogę tak długo w jednym miejscu, jak byłam nad morzem to byłam jedyną osobą, która przemiszczała się z częstotliwością raz na minutę ale nad morzem to jest jeszcze co robić, a nad takimi zalewami umieram z nudów, w dodatku się brzydze brudnej wody, znaczy takiej rzecznej czy zalewowej

esej numer 2

Karmenka ludzie w znaczeniu Ci z wycieczki czy Francuzi ;>

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-07-01 o 16:01
Stary 2009-07-01, 16:03   #2570
Karmenka
Zakorzenienie

A ze zdjęciami to jest problem. Bo siostra dała mi aparat a zapomniała o karcie pamięci. ;PP
Ale inni robili mi zdjęcia.
Tylko muszę pozgrywać.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:

Karmenka ludzie w znaczeniu Ci z wycieczki czy Francuzi ;>
Z obozu.
Ale i Francuzi i Włosi mrauu maruu
Stary 2009-07-01, 16:22   #2571
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

do niemieckiego też nie mam, a angielski na podstawie i żeby tylko zdać więc Twój brat musi być naprawdę dobry

nie no moja tez na temat aborcji i eutanazji się wypowiadała i próbowała nas przekonać i też o dziwo jej sie udało przynajmniej częściowo. mnie akurat nie, bo na ten temat mam od dawna wyrobione zdanie zresztą bardzo podobne do Twojego, czyli zgoda na aborcję w niektórych przypadkach w zależności od matki i tyle. Moja katechetka to się wtrąca do spraw typu: pakowanie prezentów ( próbowała nam wmówić, że prezent zapakowany w papier ma większe znaczenie niż ten w torebce ) i że prezent na dzień matki jest nieważny jeżeli nie poszliśmy w jej intencji na majowe

też właśnie nie mogę tak długo w jednym miejscu, jak byłam nad morzem to byłam jedyną osobą, która przemiszczała się z częstotliwością raz na minutę ale nad morzem to jest jeszcze co robić, a nad takimi zalewami umieram z nudów, w dodatku się brzydze brudnej wody, znaczy takiej rzecznej czy zalewowej
najlepsze jest to ze on nigdy nie chodzil na zadne korki czy cos w tym stylu ;] samouk xD przed matura nic nie powtarzal... ale on od kiedy pamietam gra w gry tylko po ang. ostatnio wszystkie filmy bez lektora/napisow. z czytania i sluchania stracil 1pkt, a z gramatyki 2 ;]
ale kolezanka ma kolege ktory podobnie jak moj brat nigdy na dodatkowe lekcje nie chodzil i nigdy nie mial najmniejszych problemow z ang ;]

to co pogrubione - gdzie sie tacy ludzie rodza?

ja jak juz gdzies jade to nawet moge chodzic 100razy ta sama trasa ;P byle nie siedziec bezczynnie.
a jak jestem w domu i sa takie upaly jak teraz to siedze przy wiatraczku i sie chlodze dzisiaj krzyzowki rozwiazywalam
Stary 2009-07-01, 17:04   #2572
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

A prosiłam .

Co u Was słychać ?
I co nowego na forum ?
Witamy, witamy
Może 'zapodasz' jakieś szczegóły dotyczące tych Francuzów i Włochów mrau mrau

Cytat:
nie oglądałam fajne???
Bardzo
Ja robię same fajne rzeczy

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-07-01, 17:18   #2573
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy, witamy

Bardzo
czyzbys chciala wystapic z klubu cudownie wyzwolonych singielek?

ach ta skromnosc
Stary 2009-07-01, 17:19   #2574
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Z obozu.
Ale i Francuzi i Włosi mrauu maruu
oj to działo się chyba

Cytat:
najlepsze jest to ze on nigdy nie chodzil na zadne korki czy cos w tym stylu ;] samouk xD przed matura nic nie powtarzal... ale on od kiedy pamietam gra w gry tylko po ang. ostatnio wszystkie filmy bez lektora/napisow. z czytania i sluchania stracil 1pkt, a z gramatyki 2 ;]
ale kolezanka ma kolege ktory podobnie jak moj brat nigdy na dodatkowe lekcje nie chodzil i nigdy nie mial najmniejszych problemow z ang ;]

to co pogrubione - gdzie sie tacy ludzie rodza?

ja jak juz gdzies jade to nawet moge chodzic 100razy ta sama trasa ;P byle nie siedziec bezczynnie.
a jak jestem w domu i sa takie upaly jak teraz to siedze przy wiatraczku i sie chlodze dzisiaj krzyzowki rozwiazywalam

wow zdolniacha ja to chyba wybitnie nie mam talentu do jęzków, bo jakoś mi nie idzie

tacy ludzie tylko u mnie takie jazdy mamy z ta kobietą że masakra ale przynajmniej jest zabawnie

ja też mogę łazić byle tylko nie siedzieć w jednym miejscy, bo umieram z nudów, dlatego na plaży najlepiej grać w plażówkę

Beata
oczywiście, że tak niepotrzebnie pytałam

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-07-01 o 17:20
Stary 2009-07-01, 17:19   #2575
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy, witamy

Bardzo
Zapomniałam jak on miał na imię
Jakieś trudne w wymowie . I jeszcze Zii-Zuu był, ale to chyba nie jego imię.
W ogóle to ja myślałam że to Hiszpanie, bo tacy podobni i po hiszpańsku do nich a oni .
Ale po ang się dogadaliśmy .

I różne inne historie
Stary 2009-07-01, 17:33   #2576
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
czyzbys chciala wystapic z klubu cudownie wyzwolonych singielek?

ach ta skromnosc
Oczywiście, że nie
No nie powiem, że nigdy, bo pewnie nie, ale póki co jestem w klubie

Przypomniało mi się
Ten od drapania po pleckach () jak się zaczęliśmy spotykać powiedział mi, że jestem inna niż wszystkie dziewczyny. Ja ze wzrokiem czekam, aż wyjaśni, co ma dokładnie na myśli. A on odpowiada, że jestem taka skromna, taka miła

Cytat:
Zapomniałam jak on miał na imię
Jakieś trudne w wymowie . I jeszcze Zii-Zuu był, ale to chyba nie jego imię.
W ogóle to ja myślałam że to Hiszpanie, bo tacy podobni i po hiszpańsku do nich a oni .
Ale po ang się dogadaliśmy .

I różne inne historie
Opowiadaj

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Ale mam odciski
Poszłam wczoraj w bardzo niewygodnych butach do ojca powiedzieć mu, że nie zdałam egzaminu. Wiecie, co usłyszałam? 'Wiedziałem, że nie zdasz' . Przykre
A już potrafiłam się śmiać z tego egzaminu, a wczoraj znowu. Ale już jest dobrze. Nie głaskać mnie

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-07-01, 17:35   #2577
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że nie
No nie powiem, że nigdy, bo pewnie nie, ale póki co jestem w klubie

Przypomniało mi się
Ten od drapania po pleckach () jak się zaczęliśmy spotykać powiedział mi, że jestem inna niż wszystkie dziewczyny. Ja ze wzrokiem czekam, aż wyjaśni, co ma dokładnie na myśli. A on odpowiada, że jestem taka skromna, taka miła

Opowiadaj
hehe no ja tez nie zamierzam ciagle byc w klubie ale poki co jest mi tu dobrze

hahaha xD ta ich inteligencja ^^ zawsze wiedza co powiedziec ;P
ja bodajze uslyszalam kiedys od mojego eks ze jego kolezanki sa takie.. męskie

ciekawosc to pierwszy stopien do piekla
Stary 2009-07-01, 17:45   #2578
parodia
Zakorzenienie

Zdjęłam firanki i zasłonki, umyłam okna u siebie, umyłam podłogę, skosiłam trawnik w ogródku, założyłam te firanki i zasłonki. Padam

Karolina widzę, że dobrze się bawiłaś

Ej, ja też uważam, że prezent zapakowany w papier ma większą wartość niż taki w torebce

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 17:49   #2579
KaasiaaK
Zakorzenienie

ale z Ciebie pracus xD

wiadomo ze jak sie pakuje w papier to trzeba wlozyc w to choc troche wysilku, ale nie wszystko da sie w papier zapakowac
Stary 2009-07-01, 17:58   #2580
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Opowiadaj

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Ale mam odciski
Poszłam wczoraj w bardzo niewygodnych butach do ojca powiedzieć mu, że nie zdałam egzaminu. Wiecie, co usłyszałam? 'Wiedziałem, że nie zdasz' . Przykre
A już potrafiłam się śmiać z tego egzaminu, a wczoraj znowu. Ale już jest dobrze. Nie głaskać mnie
<Już nigdy nie pogłaszczę Beaty>
Oj, drugi zdasz.
I też mam odciski.

Co mam opowiadać... Za dużo tego
Przyjechaliśmy w sobotę o 21, zakwaterowaliśmy się i zaczęliśmy szukać sklepu.
Wiadomo po co .
A tu dupa, zamykają o 15 prawie wszystko, a piwa w barze 2,5 e.
Ale jakoś się zdobyło co potrzebne . Zabawnie było.

W ogóle wyszło tak, że co noc impreza, beka niezła była
Cytat:
Zdjęłam firanki i zasłonki, umyłam okna u siebie, umyłam podłogę, skosiłam trawnik w ogródku, założyłam te firanki i zasłonki. Padam

Karolina widzę, że dobrze się bawiłaś

Ej, ja też uważam, że prezent zapakowany w papier ma większą wartość niż taki w torebce
Ja to na jazdy rano poszłam i cały dzień się lenię.
A, no i musiałam opowiedzieć sąsiadce wycieczkę Okrajona bo wielu rzeczy nie powinna usłyszeć

Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2009-07-01 o 18:29
Karmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości