|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Faktycznie tu dzis cichutko, ale widac taki srodek tygodnia nam sie trafil.
Moj mezus spi a ja rozlozylam swoje zabawki na podlodze i robilam kolejna kartke i jak sie czika nie przesymknie i nie zwedzi mi resztki kleju ktora mialam to by byla chora. Nie minelo sporo czasu jak wstalam aby wziasc igly a ona juz cos mi wyniosla. Okazalo sie ze dorwala male plastikowe pudeleczko z kwiatyszkami ( takie jak sa ozdoby na paznokcie) i jak na nia krzyknelam to rozsypala je po calym przedpokoju. Nie wspomne juz ze sporo jej sie do jezyka poprzyklejalo i musialam obejrzec jej gebe. Psotna jest nieslychanie. Dzis uspila czujnoscmego meza i jak ten sie z nia wital przy drzwiach to byla taka milusia ze nawet nie zauwazyl jak mu uciekla do tesciow na dol. Kasienko wrzucaj upolowane skarby!!! Czekoladko no to sie naprasowalas Kochana gratuluje Izka dobre pytanie z tym prezentem. Ech z facetami to zawsze klopot Mooonik rzucaj tymi jagodziankami |
|
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ho wieczornie
Cytat:
2- ano humorek uciekł gdzieś może nie humorek a wenaaa ponizej fotki ![]() Cytat:
2- widziałam nietoperka! jest pięknyyyy ![]() juz wklejam a ten Twój piesio jest przesłodki To wklejam zakupki <z 3 podejsc>
|
|
#3213 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za życzonka dla synka
W ogóle z tej okazji pojechaliśmy z małym do studia i zrobiliśmy sobie taką małą sesję, jutro odbieramy zdjęcia, więc Wam pokażę, ale są boskie Cytat:
na zdjęcia zawsze mamy ochotę Cytat:
ad. 2 na fotki zakupów też czekamy Cytat:
|
|
#3214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
UWAGA! rzucam jagodziankami muszę się nieskromnie pochwalić że wyszły pyszne ![]() Cytat:
ciuszki poskładane i poprasowane to teraz już tylko czekać na córcie ![]() Cytat:
czekam na fotki "tymczasowego" pokoju ![]() udanych poszukiwań szaleńcu Cytat:
mały psotnik ![]() to się obkupiłaś ładne klapeczki i ta czerwona bluzeczka Cytat:
fajnie
|
|
#3215 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Ale się dzisiaj wystroiłam. Nie wiedziałam, że jest tak zimno i pomykam w ołówku + bluzeczka na ramiączka. Panowie, którzy robią chodnik i ulicę u nas pod blokiem nieźle mnie oplotkowali
![]() Wczoraj miałam gin wizytę. Najpierw powiedział, że lepiej żebym dała sobie teraz spokój z basenem, ale po negocjacjach stanęło, że mogę od czasu do czasu iść (czytaj : chociaż raz w tygodniu) Cytat:
Hmmm...jak byłam na stojącym to tak dziwnie było bo podłoga była lustrzana ![]() Cytat:
Kacha Ty raczej nie przestajesz mieć zakupowych szałówPs. Dobrze że powróciłaś bo juz myślałam, że na dobre sobie poszłaś. Cytat:
Cytat:
![]() Też jestem z 10 ![]() Cytat:
![]() Czarna sukienka, tunika z Orsey'a i sweterzysko to moi faworyci ![]() Nie, no do mnie jak zwykle nie doleciały Rzuć jeszcze raz,plis
|
|||||
|
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
a psinka slodka-szczegolnie z papciem ![]() Cytat:
mega zakupy zrobilas- wszystko super, nr 1 dla mnie sukienka czarna i ten sweterek ![]() kurcze tez nie moge sie doczekac zakupow ciuchowych dla mnie- pewnie minie troche czasu nim wejde w stare ciuszki wiec bede musiala kupic co nie co wiekszego.......:rolleyes : Cytat:
![]() torbe tez mam prawie spakowana -bo nie znam godziny 0!! ale lepiej zeby wytrzymala jeszcze w brzuszku przynajmniej tydzien do wizyty a potem niech sie dzieje co chce Cytat:
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
trzeba łapać okazje ![]() Cytat:
wyglądasz zapewne bosko ![]() 2- 3- bo jestem uzalezniona ale kupuję z rozsądkiem, miałam wydać ostatnio 300 zł <bo tyle pozyczylam od meza>, a wydalam 110 bo jestem fajna ja wiem czy powróciłam?? ![]() 4- to nie sukienka myszko- tez tunika i po tę tunikę oraz swetrzysko- które dziś z resztą mam na sobie ![]() Bluzka- 29,90 , sweterek - 39,90 więc nie majątek Tunikę <o tej w kwiatki fioletowo-niebieskie piszesz?> kupil mi maz, bo powiedzial ze wygladam w niej super <i jeszcze mnie nie wydziedziczył> Wypłata już na koncie, więc znów można szaleć ![]() Muszę kupić brązowe- bądz beżowe buty wrrrrrNa wakacje już prawie odłozyłam Tyle u mnie ![]() Miłego dzionka gryzońki
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
Na dzien dobry ogromny
![]() drugi dla kazdej z Was nigdy nie myslalam ze to powiem ale ciesze sie jak dziecko ze sie ochlodzilo... nie jestem taka spuchnietadzisiaj rano obudzil mnie bol... jakbym miala dostac dalece zapomnianej miesiaczki... dwa razy... i sie troche boje... chyba polece biegiem do gina dzisiaj... jak myslicie czy to skurcze??? Kurcza mac za wczesnie!!! Jeszcze 3 tygodnie moglaby wytrzymac!!! Pliska trzymajcie kciuki ------------------------------------------------------------------ fuck... dzisiaj jak na zlosc lekarz nie przyjmuje... trzymajcie kciuki za jutro i zeby sie nic nie dzialo...
Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-07-09 o 10:40 |
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- hehehehehehe w końcu to już niedługo Czekoladka też nam coś pisała o pipkowych bólach kurka nie zazdraszczam Wam tego porodu <panicznie się go boję w przyszłości> Trzymam jednak kciuki żeby Majuśka wytrzymała jeszcze troszkę tak jak sobie życzycie Buzi kręciołku Lecę po pół bułaska, bom zgłodła
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec spokojnie-macica cwiczy przed porodem!!
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
wieje jak w kieleckim dzisiaj , łeb chce urwać ![]() obudził mnie dziś ból zęba w nocy, chyba się muszę wybrać do dentysty brrrr .... na weekend jedziemy do mnie do domku, mam się spotkać z kuzynką co planuje ślub na przyszły rok, mam jej wszystko opowiedzieć jako ta doświadczona ![]() miała może któraś z Was wódkę "Nemiroff" czarny u siebie na weselu? albo u kogoś piłyście, bo się nad taką zastanawiają ale ja ją piłam kiedyś i mi się wydaje że jest ostra, ale może któraś ma inne doświadczenia z nią ?? Cytat:
![]() rzucam jeszcze raz Cytat:
no już Ci końcóweczka została więc musisz być przygotowana trzeba też umieć polować na okazję i mieć cierpliwość stania w kolejkach do przymierzalni lub kasy, czego ja niestety nie posiadam, nie lubię też tego całego tłumu który łazi po całym sklepie i rozwala wszystko, ja to chyba antyzakupowa jestem jedyne co lubię kupować to buty i torebki ![]() Cytat:
no na pewno te upały to Ci dokuczały ![]() na pewno będzie dobrze wszystko tylko się nie denerwuj
|
|
#3222 | ||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ KRÓLEWNY!
Cytat:
Fajne klapeczki...mniam http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1247081042 słodka Sweterek skradłabym i ta tuniczkę z kwiaciorkiem przy górze...cudne!! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1247081042 ssoo SEXI. Tylko tak leżą sobie ciuchy...a bys pokazała na ciałku swoim. Niom pomysłu brak, ale do południa zdążyłam zorganizowac niespodziewajkę małżonkowi i będzie Krzyśka siorka z rodzinką, moi rodzice i jego. Kurczę, żeby nikt nie wygadał...bo takie smerfiaki dwa mogą "niechcący" wygadać. Zamówiony torcik i szampan. I stresuję się, ze przyjedzie za wcześnie albo zbyt późno (czytaj godziny nocne) z trasy. Czy ja CI pisałam, że uwielbiam czytac jak superaśnie opisujesz co u Was, szczególnie o zachowaniu Chikusi... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O! Gosiaczku to popijemy ![]() Cytat:
Jak pisała czekoladkinka21, że to ćwiczenia", więc nie ma co się denerwować, ale fakt lepiej sprawdzić co to. Cytat:
Ahhh jak ja lubię doradzac komuś odnośnie przygotowań ślubnych... własnie kumpela wypytywała mnie przed chwilką. Tak to ta sama co dzień przed nasza rocznica slubuje...i chyba mnóstwo pytań mi zada jeszcze...zapowiada się milusio. ![]() Tak dla zaspokojenia ciekawości....nasz pomarańczyk. ![]() kwot2.jpg kwiot.jpg bluZz.jpgNietoperek but.jpgKlapciorki |
||||||
|
|
|
#3223 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Babeczki
![]() Wróciłam właśnie z aerobiku - tzn doczołgałam się z ledwością ale nam dała babka wycisk dzisiaj - aż jak wparowałam do domu to pierwsze co zrobiłam to rzuciłam się na czekoladę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Pokoik w wersji pomarańczowej-bardzo optymistyczny fajnie się to prezentuje.3. Zakupki -klapeczki super - tyle kolorków że do wszystkiego pasuje Nietoperek boski 4. oczywiście żeby sie niespodziewanka dla męża udała![]() Cytat:
ale piszesz o jej wyczynach a później dajesz takie słodkie zdjęcia- jak tu później o niej źle myśleć jak ona taka kochana ![]() W moim guście bardzo jest spódniczka szara z taboo i ta czarna sukienka/tuniczka z kwiatem - boska reszta może być![]() Cytat:
A o takiej wódce pierwszy raz słyszę wogóle znów wyszło że zacofana jestem![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Hej Pyziulki!
![]() Trudno znalezc wene jak wciaz wszystko pod gorke wrrrr Dzis ledwo zyje, noc mialam nieprzespana - jakas insomnia mnie bierze czy cus az sie boje co bedzie dzis.... Zasne czy nie zasne o to jest pytanie... Kasiula no koncu powrocilas na wizazowe łono I powtarzam zazdrosc mnie bierze gdy widze Twoje zdobycze, ale kiedys sie odkuje ![]() Czeko21 Ty pipkolcu Mooonik masz jeszcze jakas jagodzianke? Bo glodna jestem niemilosiernie Slyszalam o wodce Nemiroff- tesciowa przywiozla z ukrainy, sa rozne smaki, ponoc mocna Ja wole osobiscie znane marki. Ponoc nowa zoladkowa (jest biala) jest dobra ![]() Agatko trzymamy mocno te kciukasy Dagus no niestety u nas te psoty nadal trwaja mimo tego ze nasza psina jest juz dorosla - najbardziej jest smiesznie kiedy Ci cos ukradnie i biegnie z tym ile sil w nogach (przypominam ze ma 2 kg a czasami ma wieeeelka zdobycz )Malutka wysciskaj tego wielgachnego kawalera ode mnie Szczerze nei wiem kiedy te 3 miesiace minelo ![]() Gosiu obawiam sie ze Ty sie tym panom bedziesz snic po nocach Takze dzis niczego nie swiadoma pomknelam na poranne sikanko z psem a tu zonk->zimno! ![]() Izka szablonik ekstra, z allegro? ![]() Widze Izusie hi hi hi ![]() Izulko Kochana czy ja sie chwalilam ze robie juz nalesniki Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-09 o 19:23 Powód: przez nalesniki |
|
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
czesc babeczki
![]() melduje sie ![]() na chwilunie zajrzalam pochwalic sie ze w koncu podpisalismy dzis umowe kredytowa ...jescze kilka dni i bedzie kasa...bo ostatnio budowa utknela w miejscu w zwiazku z brakeim kasy i dlugami... a moje malenstwa jutro skoncza tydzien ![]() buziolki dla "naszego" wizazowego syniusia duuuzy chlopak z niego juz malutka czekamy na nowe fotki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam całą grę "Tomb Raider Underworld"
Polecam gierkę - czy wogóle któraś tu lubi grać ??
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc, dziewuszki!
Przychodzę do Was jako pani magister inżynier architekt Jakiś czas temu udało mi się obronic i gdy już miałam nieco więcej czasu, to schrzanił mi się komputer (teraz klikam z mężowego laptopa).Mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko dobrze Sezon na pierwsze rocznice ślubu już nie sozpoczł, aż trudno uwierzyc, że czas tak szybko pędzi Ja poczekam sobie do 18.10. ![]() Ostatnio rozmawialiśmy z mężem o dziecku. Na razie nie jesteśmy gotowi, ale T. zaproponował, że za rok możnaby się zacząc starac. Na razie jest to dla mnie całkowicie nierealna sytuacja Zobaczymy, czy za rok nadal będziemy mieli takie zdanie. Albo spontanicznie postaramy się wcześniej Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
|
|
#3228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izuś fajna niespodziewajka, oby się udała ufff dobrze że Cię ta bułka nie uderzyła całe szczęście ze "wzienaś i wszamałaś" podoba mi się pokoik, taki przytulny i milutki a ten kwiatek to gdzie jest, bo albo ja ślepa albo niedowidzę ![]() fajniusie klapeczki, do wszystkiego założysz bo takie kolorowe ![]() Cytat:
2. 3. to jest ukraińska wódka, ma kilka rodzajów, ja piłam tego czarnego- dla mnie był za ostry, piłam też takiego z papryczką- super!! zeero kaca następnego dnia ![]() ![]() Cytat:
2. rzucam o wódce wyżej napisałam żołądkowa mi nie pasi taka młda jakaś, no ale oni już się zdecydowali i biorą tego czarnego,kuzynki narzeczony testował wczoraj z kumplami i mu spasowała ![]() ja też wolę znane a najbardziej wyborową 3. musi fajnie wyglądać, mała psinka z wielką zdobyczą ![]() Anusia ja grałam w Ogame ![]() Katey gratki kredytu , teraz budowa ruszy
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-07-09 o 20:09 |
|||
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Katey no jasna ciasna zapomnialam o Twoich slodziakach!!!!!!
Sa przeurocze - bedziesz psia mamusia ![]() Anusia ja lubie Simsy ![]() ![]() ![]() EDIT Asiuk no nie moge! A raczej nie wierze ze Cie widze Gratulacje Pani magister My rocznice nie mamy wcale wczesniej niz Wy bo 27.09 ![]() Mooonik akurat wczoraj bylo u nas wrecz zimno wiec sama nie wiem. Nawet porzucilam malzenskie lozko i tak wrocilam tam o 4 bo to nic nie dalo.... Zasnelam ok 5......... zonk....... Tez kiedys gralam w Ogame hi hi hi Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-09 o 20:08 Powód: skleroza |
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
No Asiuk moje gratulacje
Katey gratuluje umowy, my też już mamy (w końcu!) decyzje kredytową, w przyszłym tyg podpisujemy umowę. A moja psinka jutro kończy miesiąc ![]() Anusia ja też sobie lubię pograć Z gierek internetowych z sukcesami grałam w traviana (wygraliśmy jedną z edycji, a ja byłam "członkiem zarządu" hihi i jedną z bardziej decyzyjnych osób ) A teraz heroes na tapecie
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-07-09 o 21:00 |
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Agunia odbieracie małego po 6 tyg czy 8 tyg?
Chyle czola, to Ty gierkowy guru jestes
|
|
|
|
#3232 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Na dole obiecane fotki ![]() Cytat:
żeby malutka sobie jeszcze posiedziała troszeńkę w brzusiu Cytat:
Cytat:
ad. 2 pewnie, że trzymam a może podjedziesz tak dla własnego spokoju do szpitala Cytat:
żeby udała się niespodziewajkaad. 2 fajnie wyszedł ten pokoik ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 Cytat:
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do gierkowego guru, to cóż, mąż informatyk zrobił swoje ![]() malutka śliczne te zdjęcia
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-07-09 o 22:36 |
|
|
|
|
#3234 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gratuluję mgr Cytat:
![]() Wódki musze spróbować koniecznie ![]() W NFS też grywam z małżem ![]() Cytat:
ale małż mi wyrzucił z kompa grę oczywiście z troski o moje zdrowie .... teraz myślę o trójce ![]() Cytat:
??Boskie cudne i rewelacyjne ![]() pierwsze naj naj Idę spać bo mężuś wzywa Buziaczki i dobranoc
|
||||
|
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę przyszykować małemu butelkę, mąż go nakarmi, a potem może małe co nie co ![]() Dobranoc i do juterka
|
#3236 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Oglądam pitbulla to coś tam napiszę
![]() Dziś był pracowity dzień. W pracy zachrzan, później pedicure i malowanie łapek a później spotkanie z kumpelą - ciężarówką ![]() Cytat:
![]() Egiptu zazdraszczam (chociaż jeśli pogoda się nie zmieni to nie wiem czy też tam w tym roku nie wyląduję) a na przyszłość polecam także Hiszpanię Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za jagodzianę. Szkoda że dzisiaj już na nią za późno, zjem jutro ![]() Cytat:
![]() Pomarańczyk fajnie ciepły a nietoperek fajowy. Nieeeeee, nie chcę się śnić tym panom Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam i życzę udanych przyszłych starań! Malutka fajna z Was rodzinka a Dawidek (przykro mi mamusiu ), ale do tatunia bardziej podobny. |
||||||||
|
|
|
#3237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Stesknilam sie za wami wiecie???
wizaz uzaleznia!!!tż zabral mi laptopa do pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak mi sie skojarzylo hehe-sliczny kolor-uwielbiam takie zywe kolorki, sama mam jeden pokoj na czerwono-pomaranczowy ![]() zawsze sie mozesz poczuc w "ciazy spozywczej" ![]() Cytat:
super okreslenie na klucie w pipce- mam pipkolce Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
sliczna pamiatka takie fotki Katey gratuluje kredytu!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-07-09 o 23:53 |
|||||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzialam dobranoc to teraz mowie dzien dobry
ja tak z rana dzisiaj bo zaraz wpadaja goscie z montazem drzwi musze isc tż obudzic bo spi jak susel!!
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
Również mówię dzień dobry i lecę pracować
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Rozeznanie
|
dzieki laseczki za kciuki
nie zmienia to faktu zem sie wystachala nie na zarty... a i tak pojade dzisiaj zobaczyc czy wszystko pozamykane bo ten moj nie pozwala mi palcem nawet kiwnac... co oczywscie doprowadza mnie do szalu... polujemy na autko a on nie pozwala mi z nim jechac i go zobaczyc!!! To naprawde ubodzi w czesc mojej meskiej strony ![]() (obiad ugotowac moge...)Cytat:
uff dzieki doczytalismy to tez tym bardziej ze mialam te skurcze 4 srednio co 2 godziny... ale niepokoi mnie to ze te skurcze przepowiadajace sa bolesne a wszedzie pisze ze nie powinny a to cholerka bolalo!Cytat:
GRATULACJE AD.2. idzcie na spontan, idzcie na spontan!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

może nie humorek a wenaaa 
Jak macie ochotke luknąć, to wstawię fotki jakieś, bo nawet to w miarę wyszło.
Kacha Ty raczej nie przestajesz mieć zakupowych szałów
Rzuć jeszcze raz,plis

żeby sie niespodziewanka dla męża udała
Slyszalam o wodce Nemiroff- tesciowa przywiozla z ukrainy, sa rozne smaki, ponoc mocna 
Sa przeurocze - bedziesz psia mamusia

GRATULACJE