Żony doskonałe PM2008 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-08, 20:39   #3211
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Faktycznie tu dzis cichutko, ale widac taki srodek tygodnia nam sie trafil.

Moj mezus spi a ja rozlozylam swoje zabawki na podlodze i robilam kolejna kartke i jak sie czika nie przesymknie i nie zwedzi mi resztki kleju ktora mialam to by byla chora. Nie minelo sporo czasu jak wstalam aby wziasc igly a ona juz cos mi wyniosla. Okazalo sie ze dorwala male plastikowe pudeleczko z kwiatyszkami ( takie jak sa ozdoby na paznokcie) i jak na nia krzyknelam to rozsypala je po calym przedpokoju. Nie wspomne juz ze sporo jej sie do jezyka poprzyklejalo i musialam obejrzec jej gebe. Psotna jest nieslychanie. Dzis uspila czujnoscmego meza i jak ten sie z nia wital przy drzwiach to byla taka milusia ze nawet nie zauwazyl jak mu uciekla do tesciow na dol.

Kasienko wrzucaj upolowane skarby!!!
Czekoladko no to sie naprasowalas Kochana gratuluje
Izka dobre pytanie z tym prezentem. Ech z facetami to zawsze klopot
Mooonik rzucaj tymi jagodziankami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08064.jpg (49,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08067.jpg (40,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08070.jpg (39,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08071.jpg (51,1 KB, 8 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 21:24   #3212
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho wieczornie
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
czuje sie coraz bardziej porodowo- bole okresowe i klucie w pipce, do tego boli mnie kosc cipna czasem......ach uroki baby w ciazy

a co sie stalo??
humorku nie ma??
wrzucaj foty cos tam zas nakupila kobieto
1- hahahahahaha Ty to masz teksty
2- ano humorek uciekł gdzieś może nie humorek a wenaaa
ponizej fotki
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
CZĆ KWIATUSZKI

Widzę, że szalejecie z zakupami, to i ja sie pochwalę, że kupiłam nietoperka "miniaturkowego"..heh , fotka na nk, ale wstawię może tu, żeby nie było i klapusie z kolorową kokardką, torebkę typu "mała biała".
1- ojej jakie piękne kolorowe przywitanie
2- widziałam nietoperka! jest pięknyyyy a Izula pod nim jeszcze pikniejsza
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Kasienko wrzucaj upolowane skarby!!!
juz wklejam
a ten Twój piesio jest przesłodki

To wklejam zakupki <z 3 podejsc>
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03761.jpg (144,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03762.jpg (156,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03764.jpg (152,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03767.jpg (154,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03772.jpg (146,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03786.jpg (145,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03789.jpg (154,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03790.jpg (160,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03791.jpg (142,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03794.jpg (145,8 KB, 16 załadowań)

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 21:28   #3213
malutka_24
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam za życzonka dla synka
W ogóle z tej okazji pojechaliśmy z małym do studia i zrobiliśmy sobie taką małą sesję, jutro odbieramy zdjęcia, więc Wam pokażę, ale są boskie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Mi jest ostatnio jakoś tak -wato
i dlatego coś nie mogę się do Was wgryźć ...
Ostatnio miałam szał zakupowy, więc jeśli macie ochote to wrzuce Wam kiedys fotki moich nowych łachów
nie smutaj się
na zdjęcia zawsze mamy ochotę

Cytat:
U teścików w "naszym" pokoju był remncik taki malusi...malowanko, naklejki, chcą jeszcze mebelki zmienić i firaneczkę zakupilismy, bo jak to mówi teściowa "żeby nam się miło siedziało"...a ja sobie dopowiadam "tymczasowo" Jak macie ochotke luknąć, to wstawię fotki jakieś, bo nawet to w miarę wyszło.

Widzę, że szalejecie z zakupami, to i ja sie pochwalę, że kupiłam nietoperka "miniaturkowego"..heh , fotka na nk, ale wstawię może tu, żeby nie było i klapusie z kolorową kokardką, torebkę typu "mała biała".
ad. 1 pewnie, że chcemy
ad. 2 na fotki zakupów też czekamy

Cytat:
Moj mezus spi a ja rozlozylam swoje zabawki na podlodze i robilam kolejna kartke i jak sie czika nie przesymknie i nie zwedzi mi resztki kleju ktora mialam to by byla chora. Nie minelo sporo czasu jak wstalam aby wziasc igly a ona juz cos mi wyniosla. Okazalo sie ze dorwala male plastikowe pudeleczko z kwiatyszkami ( takie jak sa ozdoby na paznokcie) i jak na nia krzyknelam to rozsypala je po calym przedpokoju. Nie wspomne juz ze sporo jej sie do jezyka poprzyklejalo i musialam obejrzec jej gebe. Psotna jest nieslychanie. Dzis uspila czujnoscmego meza i jak ten sie z nia wital przy drzwiach to byla taka milusia ze nawet nie zauwazyl jak mu uciekla do tesciow na dol
Czika rozrabiaka
Stary 2009-07-08, 21:50   #3214
mooonik
Zakorzenienie

Hej!

UWAGA! rzucam jagodziankami częstować się proszę

muszę się nieskromnie pochwalić że wyszły pyszne

Cytat:

czuje sie coraz bardziej porodowo- bole okresowe i klucie w pipce, do tego boli mnie kosc cipna czasem......ach uroki baby w ciazy
jaki szczegółowy opis

ciuszki poskładane i poprasowane to teraz już tylko czekać na córcie

Cytat:
U teścików w "naszym" pokoju był remncik taki malusi...malowanko, naklejki, chcą jeszcze mebelki zmienić i firaneczkę zakupilismy, bo jak to mówi teściowa "żeby nam się miło siedziało"...a ja sobie dopowiadam "tymczasowo" Jak macie ochotke luknąć, to wstawię fotki jakieś, bo nawet to w miarę wyszło.

Uciekam szukam inspiracji, bo urodzinki 10, ale wyszło na to, że pomysły, które miałam się nie sprawdzą "bo musiałam się doradzić-inaczej kupiłabym nieodpowiednie. Mianowicie wszystko co się wiąże ze Scanią najpierw muszę "wypaplać". ....i teraz szukam jak szaleniec.
no pewnie że mamy ochotę
czekam na fotki "tymczasowego" pokoju
udanych poszukiwań szaleńcu

Cytat:

Moj mezus spi a ja rozlozylam swoje zabawki na podlodze i robilam kolejna kartke i jak sie czika nie przesymknie i nie zwedzi mi resztki kleju ktora mialam to by byla chora. Nie minelo sporo czasu jak wstalam aby wziasc igly a ona juz cos mi wyniosla. Okazalo sie ze dorwala male plastikowe pudeleczko z kwiatyszkami ( takie jak sa ozdoby na paznokcie) i jak na nia krzyknelam to rozsypala je po calym przedpokoju. Nie wspomne juz ze sporo jej sie do jezyka poprzyklejalo i musialam obejrzec jej gebe. Psotna jest nieslychanie. Dzis uspila czujnoscmego meza i jak ten sie z nia wital przy drzwiach to byla taka milusia ze nawet nie zauwazyl jak mu uciekla do tesciow na dol.
czyli Czika - fika mały psotnik

Cytat:

juz wklejam
to się obkupiłaś
ładne klapeczki i ta czerwona bluzeczka

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za życzonka dla synka
W ogóle z tej okazji pojechaliśmy z małym do studia i zrobiliśmy sobie taką małą sesję, jutro odbieramy zdjęcia, więc Wam pokażę, ale są boskie

fajnie już dawno nam nie pokazywałaś synka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 07:46   #3215
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Ale się dzisiaj wystroiłam. Nie wiedziałam, że jest tak zimno i pomykam w ołówku + bluzeczka na ramiączka. Panowie, którzy robią chodnik i ulicę u nas pod blokiem nieźle mnie oplotkowali
Wczoraj miałam gin wizytę. Najpierw powiedział, że lepiej żebym dała sobie teraz spokój z basenem, ale po negocjacjach stanęło, że mogę od czasu do czasu iść (czytaj : chociaż raz w tygodniu)
Cytat:
co by Ci smutno nie bylo. A co do urlopu, to najwazniejsze ze go mam z czego i tak z 10 dni roboczych 5 to urlop bezplatny
Zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj poszlam w koncu na sol i trafilam na kabine. Nigdy nie bylam w solarium stojacym. Ciekawy wynalazek
DziękiNo tak, niedawno rozpoczelas prace to i urlopu brak, też tak miałam.
Hmmm...jak byłam na stojącym to tak dziwnie było bo podłoga była lustrzana

Cytat:
Ostatnio miałam szał zakupowy, więc jeśli macie ochote to wrzuce Wam kiedys fotki moich nowych łachów
Ostatnio Kacha Ty raczej nie przestajesz mieć zakupowych szałów
Ps. Dobrze że powróciłaś bo juz myślałam, że na dobre sobie poszłaś.

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
właśnie odstawiłam do wyrośnięcia ciasto na jagodzianki, mam nadzieje że coś mi wyjdzie z tego bo pierwszy raz sama robię
a ja właśnie wszamałam jagodziankę (sklepową), ale muszę swoją teściową zatrudnić bo ona lubi gotować i piec a jagodzianki robi pyszniutkie.

Cytat:
O kurna, nie wiedziałam, że tak się dzieje (laik w tych sprawach ze mnie), ale tekściory masz super

Cytat:
Uciekam szukam inspiracji, bo urodzinki 10,
Też jestem z 10

Cytat:
Psotnik z niej na maxa, ale chyba nie da się na nią gniewać bo słodka jest na maxa

Cytat:
ponizej fotki
Czarna sukienka, tunika z Orsey'a i sweterzysko to moi faworyci

Cytat:
Nie, no do mnie jak zwykle nie doleciały Rzuć jeszcze raz,plis
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 08:46   #3216
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko no to sie naprasowalas Kochana gratuluje
dzieki
a psinka slodka-szczegolnie z papciem

Cytat:

1- hahahahahaha Ty to masz teksty
2- ano humorek uciekł gdzieś może nie humorek a wenaaa
ponizej fotki
a jak dzis lepiej juz??
mega zakupy zrobilas- wszystko super, nr 1 dla mnie sukienka czarna i ten sweterek
kurcze tez nie moge sie doczekac zakupow ciuchowych dla mnie- pewnie minie troche czasu nim wejde w stare ciuszki wiec bede musiala kupic co nie co wiekszego.......:rolleyes :

Cytat:
Hej!

jaki szczegółowy opis

ciuszki poskładane i poprasowane to teraz już tylko czekać na córcie
zostalo cos dla mnie???
torbe tez mam prawie spakowana -bo nie znam godziny 0!!
ale lepiej zeby wytrzymala jeszcze w brzuszku przynajmniej tydzien do wizyty a potem niech sie dzieje co chce
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

O kurna, nie wiedziałam, że tak się dzieje (laik w tych sprawach ze mnie), ale tekściory masz super
no to juz wiesz co cie czeka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 09:13   #3217
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho
Cytat:
to się obkupiłaś
ładne klapeczki i ta czerwona bluzeczka
dziekuje
trzeba łapać okazje a teraz ich troche jest
Cytat:
Hej! Ale się dzisiaj wystroiłam. Nie wiedziałam, że jest tak zimno i pomykam w ołówku + bluzeczka na ramiączka. Panowie, którzy robią chodnik i ulicę u nas pod blokiem nieźle mnie oplotkowali

Hmmm...jak byłam na stojącym to tak dziwnie było bo podłoga była lustrzana

Ostatnio Kacha Ty raczej nie przestajesz mieć zakupowych szałów
Ps. Dobrze że powróciłaś bo juz myślałam, że na dobre sobie poszłaś.

Czarna sukienka, tunika z Orsey'a i sweterzysko to moi faworyci
1- mrrr wyglądasz zapewne bosko
2-
3- bo jestem uzalezniona juz kiedys to pisałam ale kupuję z rozsądkiem, miałam wydać ostatnio 300 zł <bo tyle pozyczylam od meza>, a wydalam 110 bo jestem fajna

ja wiem czy powróciłam??
4- to nie sukienka myszko- tez tunika
i po tę tunikę oraz swetrzysko- które dziś z resztą mam na sobie zapraszam do Trolla
Bluzka- 29,90 , sweterek - 39,90 więc nie majątek
Tunikę <o tej w kwiatki fioletowo-niebieskie piszesz?> kupil mi maz, bo powiedzial ze wygladam w niej super <i jeszcze mnie nie wydziedziczył>

Wypłata już na koncie, więc znów można szaleć
Muszę kupić brązowe- bądz beżowe buty a w sklepach nic nie ma takiego wrrrrr
Na wakacje już prawie odłozyłam i jedziemy najprawdopodobniej w pazdzierniku 2-10 gdzies w tym rejonie . Do Egiptu raczej na bank skoro w tym terminie tylko możemy.
Tyle u mnie

Miłego dzionka gryzońki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-07-09, 10:26   #3218
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Na dzien dobry ogromny dla Dawidka
drugi dla kazdej z Was

nigdy nie myslalam ze to powiem ale ciesze sie jak dziecko ze sie ochlodzilo... nie jestem taka spuchnieta

dzisiaj rano obudzil mnie bol... jakbym miala dostac dalece zapomnianej miesiaczki... dwa razy... i sie troche boje... chyba polece biegiem do gina dzisiaj... jak myslicie czy to skurcze??? Kurcza mac za wczesnie!!!
Jeszcze 3 tygodnie moglaby wytrzymac!!! Pliska trzymajcie kciuki
------------------------------------------------------------------
fuck... dzisiaj jak na zlosc lekarz nie przyjmuje... trzymajcie kciuki za jutro i zeby sie nic nie dzialo...

Edytowane przez Agata R
Czas edycji: 2009-07-09 o 10:40
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 10:52   #3219
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
drugi dla kazdej z Was

dzisiaj rano obudzil mnie bol... jakbym miala dostac dalece zapomnianej miesiaczki... dwa razy... i sie troche boje... chyba polece biegiem do gina dzisiaj... jak myslicie czy to skurcze??? Kurcza mac za wczesnie!!!
fuck... dzisiaj jak na zlosc lekarz nie przyjmuje... trzymajcie kciuki za jutro i zeby sie nic nie dzialo...
1- dzieki za buziaka - oddaję
2- hehehehehehe w końcu to już niedługo Czekoladka też nam coś pisała o pipkowych bólach <waryjatka jedna z resztą>
kurka nie zazdraszczam Wam tego porodu <panicznie się go boję w przyszłości>

Trzymam jednak kciuki żeby Majuśka wytrzymała jeszcze troszkę tak jak sobie życzycie
Buzi kręciołku

Lecę po pół bułaska, bom zgłodła

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-07-09, 10:56   #3220
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Agatko ja takie skurcze mam juz od dawna i to kilka razy dziennie!!
wiec spokojnie-macica cwiczy przed porodem!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-09, 11:31   #3221
mooonik
Zakorzenienie

Cześć laseczki

wieje jak w kieleckim dzisiaj , łeb chce urwać
obudził mnie dziś ból zęba w nocy, chyba się muszę wybrać do dentysty brrrr ....
na weekend jedziemy do mnie do domku, mam się spotkać z kuzynką co planuje ślub na przyszły rok, mam jej wszystko opowiedzieć jako ta doświadczona

miała może któraś z Was wódkę "Nemiroff" czarny u siebie na weselu? albo u kogoś piłyście, bo się nad taką zastanawiają ale ja ją piłam kiedyś i mi się wydaje że jest ostra, ale może któraś ma inne doświadczenia z nią ??

Cytat:
Nie, no do mnie jak zwykle nie doleciały Rzuć jeszcze raz,plis
mieli o czym gadać przy fajrancie

rzucam jeszcze raz smacznego

Cytat:

zostalo cos dla mnie???
torbe tez mam prawie spakowana -bo nie znam godziny 0!!
ale lepiej zeby wytrzymala jeszcze w brzuszku przynajmniej tydzien do wizyty a potem niech sie dzieje co chce
zostało, zostało bardzo proszę porcyjka dla Ciebie
no już Ci końcóweczka została więc musisz być przygotowana

Cytat:
hej ho

dziekuje
trzeba też umieć polować na okazję i mieć cierpliwość stania w kolejkach do przymierzalni lub kasy, czego ja niestety nie posiadam, nie lubię też tego całego tłumu który łazi po całym sklepie i rozwala wszystko, ja to chyba antyzakupowa jestem jedyne co lubię kupować to buty i torebki

Cytat:
drugi dla kazdej z Was

nigdy nie myslalam ze to powiem ale ciesze sie jak dziecko ze sie ochlodzilo... nie jestem taka spuchnieta

no na pewno te upały to Ci dokuczały
na pewno będzie dobrze wszystko tylko się nie denerwuj

Julitka

Stary 2009-07-09, 15:37   #3222
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZĆ KLEWNY!
Cytat:
1- ojej jakie piękne kolorowe przywitanie
2- widziałam nietoperka! jest pięknyyyy a Izula pod nim jeszcze pikniejsza
kasienko dziękuję
Fajne klapeczki...mniam
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1247081042 słodka
Sweterek skradłabym i ta tuniczkę z kwiaciorkiem przy górze...cudne!!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1247081042 ssoo SEXI.
Tylko tak leżą sobie ciuchy...a bys pokazała na ciałku swoim.
Cytat:
Izka dobre pytanie z tym prezentem. Ech z facetami to zawsze klopot
Niom pomysłu brak, ale do południa zdążyłam zorganizowac niespodziewajkę małżonkowi i będzie Krzyśka siorka z rodzinką, moi rodzice i jego. Kurczę, żeby nikt nie wygadał...bo takie smerfiaki dwa mogą "niechcący" wygadać. Zamówiony torcik i szampan.
I stresuję się, ze przyjedzie za wcześnie albo zbyt późno (czytaj godziny nocne) z trasy.

Czy ja CI pisałam, że uwielbiam czytac jak superaśnie opisujesz co u Was, szczególnie o zachowaniu Chikusi...I czytam od deski do deski.
Cytat:
Allle fajnie...No to wrzucaj szybko, bo już się doczekac nie mogę
Cytat:
UWAGA! rzucam jagodziankami
no pewnie że mamy ochotę
czekam na fotki "tymczasowego" pokoju
udanych poszukiwań szaleńcu
Siedzę sobie wygodnie w fotelu , a tu patrze leci se jagodzianek taki jeden z drugim. No i co miałam począć "wzienam" jednego z drugim za nóżki i wszamałam.

Cytat:
Też jestem z 10
Ulala...zmarzłaś...:glasi u:
O! Gosiaczku to popijemy
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI Agatko.
Jak pisała czekoladkinka21, że to ćwiczenia", więc nie ma co się denerwować, ale fakt lepiej sprawdzić co to.
Cytat:
Cześć laseczki
wieje jak w kieleckim dzisiaj , łeb chce urwać
obudził mnie dziś ból zęba w nocy, chyba się muszę wybrać do dentysty brrrr ....
na weekend jedziemy do mnie do domku, mam się spotkać z kuzynką co planuje ślub na przyszły rok, mam jej wszystko opowiedzieć jako ta doświadczona
Ojjj wieje, pada. Bleh.
Ojjj to sio do dentysty.

Ahhh jak ja lubię doradzac komuś odnośnie przygotowań ślubnych...
własnie kumpela wypytywała mnie przed chwilką. Tak to ta sama co dzień przed nasza rocznica slubuje...i chyba mnóstwo pytań mi zada jeszcze...zapowiada się milusio.

Tak dla zaspokojenia ciekawości....nasz pomarańczyk.
kwot2.jpg
kwiot.jpg
bluZz.jpgNietoperek
but.jpgKlapciorki
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 18:18   #3223
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Babeczki

Wróciłam właśnie z aerobiku - tzn doczołgałam się z ledwością ale nam dała babka wycisk dzisiaj - aż jak wparowałam do domu to pierwsze co zrobiłam to rzuciłam się na czekoladę Musiałam kalorię uzupełnić bo coś za dużo ich chyba zrzuciłam
Cytat:
No idealny opis - aż sama poczułam się jak w ciąży
Cytat:
CZĆ KWIATUSZKI

1. Ale pięknie się przywitałaś
2. Pokoik w wersji pomarańczowej-bardzo optymistyczny fajnie się to prezentuje.
3. Zakupki -klapeczki super - tyle kolorków że do wszystkiego pasuje Nietoperek boski
4. oczywiście żeby sie niespodziewanka dla męża udała
Cytat:
Ta Twoja Bestyjka ale piszesz o jej wyczynach a później dajesz takie słodkie zdjęcia- jak tu później o niej źle myśleć jak ona taka kochana
Cytat:
W moim guście bardzo jest spódniczka szara z taboo i ta czarna sukienka/tuniczka z kwiatem - boska reszta może być
Cytat:

miała może któraś z Was wódkę "Nemiroff" czarny u siebie na weselu? albo u kogoś piłyście, bo się nad taką zastanawiają ale ja ją piłam kiedyś i mi się wydaje że jest ostra, ale może któraś ma inne doświadczenia z nią ??
No przepyszne były - potwierdzam
A o takiej wódce pierwszy raz słyszę wogóle znów wyszło że zacofana jestem
Cytat:
ta pogoda to rzeczywiście porażka-ja też zmarzłam dziś jak cholera w gołych nogach chociaż sweterek miałam przynajmniej
Cytat:
Oj!!! to oczywiście
Cytat:
No to już wszystko jasne
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:21   #3224
soffera
Zadomowienie

Hej Pyziulki!

Trudno znalezc wene jak wciaz wszystko pod gorke wrrrr
Dzis ledwo zyje, noc mialam nieprzespana - jakas insomnia mnie bierze czy cus az sie boje co bedzie dzis.... Zasne czy nie zasne o to jest pytanie...

Kasiula no koncu powrocilas na wizazowe łono I powtarzam zazdrosc mnie bierze gdy widze Twoje zdobycze, ale kiedys sie odkuje

Czeko21 Ty pipkolcu Ciesze sie ze juz masz lepszy nastroj bo juz myslalam ze bede musiala jechac do Ciebie z odsiecza

Mooonik masz jeszcze jakas jagodzianke? Bo glodna jestem niemilosiernie Slyszalam o wodce Nemiroff- tesciowa przywiozla z ukrainy, sa rozne smaki, ponoc mocna Ja wole osobiscie znane marki. Ponoc nowa zoladkowa (jest biala) jest dobra

Agatko trzymamy mocno te kciukasy

Dagus no niestety u nas te psoty nadal trwaja mimo tego ze nasza psina jest juz dorosla - najbardziej jest smiesznie kiedy Ci cos ukradnie i biegnie z tym ile sil w nogach (przypominam ze ma 2 kg a czasami ma wieeeelka zdobycz )

Malutka wysciskaj tego wielgachnego kawalera ode mnie Szczerze nei wiem kiedy te 3 miesiace minelo

Gosiu obawiam sie ze Ty sie tym panom bedziesz snic po nocach Takze dzis niczego nie swiadoma pomknelam na poranne sikanko z psem a tu zonk->zimno!

Izka szablonik ekstra, z allegro?

Widze Izusie hi hi hi
Izulko Kochana czy ja sie chwalilam ze robie juz nalesniki

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-07-09 o 19:23 Powód: przez nalesniki
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:46   #3225
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc babeczki

melduje sie

na chwilunie zajrzalam pochwalic sie ze w koncu podpisalismy dzis umowe kredytowa ...jescze kilka dni i bedzie kasa...bo ostatnio budowa utknela w miejscu w zwiazku z brakeim kasy i dlugami...

a moje malenstwa jutro skoncza tydzien

buziolki dla "naszego" wizazowego syniusia duuuzy chlopak z niego juz malutka czekamy na nowe fotki

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:54   #3226
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Właśnie skończyłam całą grę "Tomb Raider Underworld" Ale mnie wciągnęło - teraz musze ochłonąć bo za dużo wrażeń i zabitych umarlaków na koncie Polecam gierkę - czy wogóle któraś tu lubi grać ??
Stary 2009-07-09, 19:59   #3227
asiuk
Zakorzenienie

Cześc, dziewuszki!

Przychodzę do Was jako pani magister inżynier architekt Jakiś czas temu udało mi się obronic i gdy już miałam nieco więcej czasu, to schrzanił mi się komputer (teraz klikam z mężowego laptopa).

Mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko dobrze Sezon na pierwsze rocznice ślubu już nie sozpoczł, aż trudno uwierzyc, że czas tak szybko pędzi Ja poczekam sobie do 18.10.

Ostatnio rozmawialiśmy z mężem o dziecku. Na razie nie jesteśmy gotowi, ale T. zaproponował, że za rok możnaby się zacząc starac. Na razie jest to dla mnie całkowicie nierealna sytuacja Zobaczymy, czy za rok nadal będziemy mieli takie zdanie. Albo spontanicznie postaramy się wcześniej

Pozdrawiam Was serdecznie
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:59   #3228
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Niom pomysłu brak, ale do południa zdążyłam zorganizowac niespodziewajkę małżonkowi i będzie Krzyśka siorka z rodzinką, moi rodzice i jego. Kurczę, żeby nikt nie wygadał...bo takie smerfiaki dwa mogą "niechcący" wygadać. Zamówiony torcik i szampan.
I stresuję się, ze przyjedzie za wcześnie albo zbyt późno (czytaj godziny nocne) z trasy.

Siedzę sobie wygodnie w fotelu , a tu patrze leci se jagodzianek taki jeden z drugim. No i co miałam począć "wzienam" jednego z drugim za nóżki i wszamałam.

Izuś

fajna niespodziewajka, oby się udała
ufff dobrze że Cię ta bułka nie uderzyła całe szczęście ze "wzienaś i wszamałaś"

podoba mi się pokoik, taki przytulny i milutki a ten kwiatek to gdzie jest, bo albo ja ślepa albo niedowidzę
fajniusie klapeczki, do wszystkiego założysz bo takie kolorowe

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Babeczki

Wróciłam właśnie z aerobiku - tzn doczołgałam się z ledwością ale nam dała babka wycisk dzisiaj - aż jak wparowałam do domu to pierwsze co zrobiłam to rzuciłam się na czekoladę Musiałam kalorię uzupełnić bo coś za dużo ich chyba zrzuciłam

No przepyszne były - potwierdzam
A o takiej wódce pierwszy raz słyszę wogóle znów wyszło że zacofana jestem
1. no tak najpierw na aerobik się wyskakać a potem czekoladkę myk-myk
2.
3. to jest ukraińska wódka, ma kilka rodzajów, ja piłam tego czarnego- dla mnie był za ostry, piłam też takiego z papryczką- super!! zeero kaca następnego dnia

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dzis ledwo zyje, noc mialam nieprzespana - jakas insomnia mnie bierze czy cus az sie boje co bedzie dzis.... Zasne czy nie zasne o to jest pytanie...

Mooonik masz jeszcze jakas jagodzianke? Bo glodna jestem niemilosiernie Slyszalam o wodce Nemiroff- tesciowa przywiozla z ukrainy, sa rozne smaki, ponoc mocna Ja wole osobiscie znane marki. Ponoc nowa zoladkowa (jest biala) jest dobra

Dagus no niestety u nas te psoty nadal trwaja mimo tego ze nasza psina jest juz dorosla - najbardziej jest smiesznie kiedy Ci cos ukradnie i biegnie z tym ile sil w nogach (przypominam ze ma 2 kg a czasami ma wieeeelka zdobycz )
1. też tak miałam- nieprzespane noce ale ostatnio przy upałach, może też tak masz?
2. rzucam - póki męża nie ma to mogę częstować, bo jak wróci to wszystkie zje
o wódce wyżej napisałam żołądkowa mi nie pasi taka młda jakaś, no ale oni już się zdecydowali i biorą tego czarnego,kuzynki narzeczony testował wczoraj z kumplami i mu spasowała
ja też wolę znane a najbardziej wyborową

3. musi fajnie wyglądać, mała psinka z wielką zdobyczą

Anusia ja grałam w Ogame a tak to lubię się ścigać- need for speed

Katey gratki kredytu , teraz budowa ruszy

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-07-09 o 20:09
Stary 2009-07-09, 19:59   #3229
soffera
Zadomowienie

Katey no jasna ciasna zapomnialam o Twoich slodziakach!!!!!! Sa przeurocze - bedziesz psia mamusia Gratuluje tez kredytu i oby teraz szlo juz szybko. Sama ciagle sie babram w zaprzyjaznionej budowie i ciagle cos doradzam, dzis musialam mierzyc swoja wanne jako wzor

Anusia ja lubie Simsy ale ani 2 ani 3 u mnie nie dziala ;( Z zabijanek gralam (probowalam) kiedys w quake'a ( w szkole podstwowej) Dla mnie blee

EDIT
Asiuk no nie moge! A raczej nie wierze ze Cie widze Gratulacje Pani magister My rocznice nie mamy wcale wczesniej niz Wy bo 27.09

Mooonik akurat wczoraj bylo u nas wrecz zimno wiec sama nie wiem. Nawet porzucilam malzenskie lozko i tak wrocilam tam o 4 bo to nic nie dalo.... Zasnelam ok 5......... zonk....... Tez kiedys gralam w Ogame hi hi hi

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-07-09 o 20:08 Powód: skleroza
Stary 2009-07-09, 20:58   #3230
agunia82
Zakorzenienie

No Asiuk moje gratulacje Mam nadzieję, że teraz będziesz odwiedzać nas wcześniej

Katey gratuluje umowy, my też już mamy (w końcu!) decyzje kredytową, w przyszłym tyg podpisujemy umowę. A moja psinka jutro kończy miesiąc

Anusia ja też sobie lubię pograć Z gierek internetowych z sukcesami grałam w traviana (wygraliśmy jedną z edycji, a ja byłam "członkiem zarządu" hihi i jedną z bardziej decyzyjnych osób ) A teraz heroes na tapecie

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-09 o 21:00
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 21:38   #3231
soffera
Zadomowienie

Agunia odbieracie małego po 6 tyg czy 8 tyg?

Chyle czola, to Ty gierkowy guru jestes
Stary 2009-07-09, 21:44   #3232
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Na dole obiecane fotki

Cytat:
to trzymam żeby malutka sobie jeszcze posiedziała troszeńkę w brzusiu

Cytat:
Na wakacje już prawie odłozyłam i jedziemy najprawdopodobniej w pazdzierniku 2-10 gdzies w tym rejonie . Do Egiptu raczej na bank skoro w tym terminie tylko możemy.
ale Ty jesteś gospodarna żonka, ciuszki sobie pokupowała i jeszcze udało jej się odłożyć na wakacje

Cytat:
Na dzien dobry ogromny dla Dawidka

ad. 1
ad. 2 pewnie, że trzymam a może podjedziesz tak dla własnego spokoju do szpitala

Cytat:
Napisane przez izka19855;13172101[B
][/B]

ad. 1 to trzymam żeby udała się niespodziewajka
ad. 2 fajnie wyszedł ten pokoik

Cytat:
Malutka wysciskaj tego wielgachnego kawalera ode mnie Szczerze nei wiem kiedy te 3 miesiace minelo
ja też nie wiem kiedy to minęło

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
na chwilunie zajrzalam pochwalic sie ze w koncu podpisalismy dzis umowe kredytowa ...jescze kilka dni i bedzie kasa...bo ostatnio budowa utknela w miejscu w zwiazku z brakeim kasy i dlugami...

buziolki dla "naszego" wizazowego syniusia duuuzy chlopak z niego juz malutka czekamy na nowe fotki
ad. 1 gratuluję
ad. 2

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Przychodzę do Was jako pani magister inżynier architekt Jakiś czas temu udało mi się obronic i gdy już miałam nieco więcej czasu, to schrzanił mi się komputer (teraz klikam z mężowego laptopa)
no gratuluję pani magister inżynier
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (142,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (139,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (136,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (133,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 004.jpg (86,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 005.jpg (134,1 KB, 6 załadowań)
Stary 2009-07-09, 22:34   #3233
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia odbieracie małego po 6 tyg czy 8 tyg?

Chyle czola, to Ty gierkowy guru jestes
po 9 tyg odbieramy.

A co do gierkowego guru, to cóż, mąż informatyk zrobił swoje

malutka śliczne te zdjęcia

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-09 o 22:36
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 23:04   #3234
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześc, dziewuszki!

Przychodzę do Was jako pani magister inżynier architekt Jakiś czas temu udało mi się obronic i gdy już miałam nieco więcej czasu, to schrzanił mi się komputer (teraz klikam z mężowego laptopa).
Witaj i gratuluję mgr
Cytat:
1. no tak najpierw na aerobik się wyskakać a potem czekoladkę myk-myk
2.
3. to jest ukraińska wódka, ma kilka rodzajów, ja piłam tego czarnego- dla mnie był za ostry, piłam też takiego z papryczką- super!! zeero kaca następnego dnia

Anusia ja grałam w Ogame a tak to lubię się ścigać- need for speed
No baaa
Wódki musze spróbować koniecznie
W NFS też grywam z małżem
Cytat:
Anusia ja lubie Simsy ale ani 2 ani 3 u mnie nie dziala ;( Z zabijanek gralam (probowalam) kiedys w quake'a ( w szkole podstwowej) Dla mnie blee
Od simów byłam kiedyś uzależniona jak siedziałam w domu na bezrobociu to grałam w sims 2 ale małż mi wyrzucił z kompa grę oczywiście z troski o moje zdrowie .... teraz myślę o trójce
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Anusia ja też sobie lubię pograć Z gierek internetowych z sukcesami grałam w traviana (wygraliśmy jedną z edycji, a ja byłam "członkiem zarządu" hihi i jedną z bardziej decyzyjnych osób ) A teraz heroes na tapecie
Herosy też uwielbiałam - trójkę i czwórkę najbardziej W traviana nie grałam ale słyszałam i że takim "master" byłaś powiadasz ??
Cytat:
Hejka
Na dole obiecane fotki
Boskie cudne i rewelacyjne pierwsze naj naj

Idę spać bo mężuś wzywa Buziaczki i dobranoc
Stary 2009-07-09, 23:44   #3235
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
malutka śliczne te zdjęcia
Cytat:
Boskie cudne i rewelacyjne pierwsze naj naj

Idę przyszykować małemu butelkę, mąż go nakarmi, a potem może małe co nie co
Dobranoc i do juterka
Stary 2009-07-09, 23:47   #3236
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Oglądam pitbulla to coś tam napiszę
Dziś był pracowity dzień. W pracy zachrzan, później pedicure i malowanie łapek a później spotkanie z kumpelą - ciężarówką
Cytat:
3- bo jestem uzalezniona juz kiedys to pisałam ale kupuję z rozsądkiem, miałam wydać ostatnio 300 zł <bo tyle pozyczylam od meza>, a wydalam 110 bo jestem fajna

Fakt okazji jest sporo też muszę się na zakupki wybrać
n ie no nie mogę, nawet bardzo fajna jesteś

Egiptu zazdraszczam (chociaż jeśli pogoda się nie zmieni to nie wiem czy też tam w tym roku nie wyląduję) a na przyszłość polecam także Hiszpanię

Cytat:
Trzymamy...napisz jutro co i jak

Cytat:
kurka nie zazdraszczam Wam tego porodu <panicznie się go boję w przyszłości>
Hmmm...właśnie sobie dzisiaj pogadałam z kumpelą ciężarówką i mimo że nie jestem w ciąży już myślę czy jednak się na cesarkę nie umowić. Też się boję.

Cytat:

rzucam jeszcze raz smacznego
OMG ja miałam z tym specyfikiem do czynienia. Nie polecam. Tak się tym uraczyłam dwa lata temu w święta, że myślałam że ze mną już koniec.

Dzięki za jagodzianę. Szkoda że dzisiaj już na nią za późno, zjem jutro

Cytat:
O! Gosiaczku to popijemy
Mąż mnie gdzieś zabiera ale nic więcej nie chce powiedzieć

Pomarańczyk fajnie ciepły a nietoperek fajowy.

Cytat:
Gosiu obawiam sie ze Ty sie tym panom bedziesz snic po nocach
Nieeeeee, nie chcę się śnić tym panom

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Super.

Cytat:
Właśnie skończyłam całą grę "Tomb Raider Underworld" Ale mnie wciągnęło - teraz musze ochłonąć bo za dużo wrażeń i zabitych umarlaków na koncie Polecam gierkę - czy wogóle któraś tu lubi grać ??
Taki gracz z Ciebie

Cytat:

Ostatnio rozmawialiśmy z mężem o dziecku. Na razie nie jesteśmy gotowi, ale T. zaproponował, że za rok możnaby się zacząc starac. Na razie jest to dla mnie całkowicie nierealna sytuacja Zobaczymy, czy za rok nadal będziemy mieli takie zdanie. Albo spontanicznie postaramy się wcześniej
Ooooo Asiuk. Fajnie, że się odezwałaś. Gratulacje Pani magister
Pozdrawiam i życzę udanych przyszłych starań!

Cytat:
Na dole obiecane fotki
Malutka fajna z Was rodzinka a Dawidek (przykro mi mamusiu), ale do tatunia bardziej podobny.
Stary 2009-07-09, 23:52   #3237
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Stesknilam sie za wami wiecie???wizaz uzaleznia!!!
tż zabral mi laptopa do pracy

Cytat:

zostało, zostało bardzo proszę porcyjka dla Ciebie
no już Ci końcóweczka została więc musisz być przygotowana

Cytat:

Załącznik 2362963
Załącznik 2362966
Załącznik 2362964Nietoperek
Załącznik 2362965Klapciorki
everybody pomarańcze-ty sie rozbierz -ja zatańcze
tak mi sie skojarzylo hehe-sliczny kolor-uwielbiam takie zywe kolorki, sama mam jeden pokoj na czerwono-pomaranczowy

Cytat:
No idealny opis - aż sama poczułam się jak w ciąży
zawsze sie mozesz poczuc w "ciazy spozywczej"

Cytat:

Czeko21 Ty pipkolcu Ciesze sie ze juz masz lepszy nastroj bo juz myslalam ze bede musiala jechac do Ciebie z odsiecza

super okreslenie na klucie w pipce- mam pipkolce

Cytat:
Cześc, dziewuszki!

klask i:

Cytat:

to trzymam żeby malutka sobie jeszcze posiedziała troszeńkę w brzusiu

sliczna pamiatka takie fotki

Katey gratuluje kredytu!!

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2009-07-09 o 23:53
Stary 2009-07-10, 07:37   #3238
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Powiedzialam dobranoc to teraz mowie dzien dobry

ja tak z rana dzisiaj bo zaraz wpadaja goscie z montazem drzwi
musze isc tż obudzic bo spi jak susel!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-10, 09:03   #3239
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Również mówię dzień dobry i lecę pracować
Stary 2009-07-10, 09:59   #3240
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dzieki laseczki za kciuki dzieki nim te skurcze ustaly...
nie zmienia to faktu zem sie wystachala nie na zarty... a i tak pojade dzisiaj zobaczyc czy wszystko pozamykane bo ten moj nie pozwala mi palcem nawet kiwnac... co oczywscie doprowadza mnie do szalu... polujemy na autko a on nie pozwala mi z nim jechac i go zobaczyc!!! To naprawde ubodzi w czesc mojej meskiej strony (obiad ugotowac moge...)

Cytat:
dzizas...
uff dzieki doczytalismy to tez tym bardziej ze mialam te skurcze 4 srednio co 2 godziny... ale niepokoi mnie to ze te skurcze przepowiadajace sa bolesne a wszedzie pisze ze nie powinny a to cholerka bolalo!

Cytat:
Cześc, dziewuszki!

Mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko dobrze Sezon na pierwsze rocznice ślubu już nie sozpoczł, aż trudno uwierzyc, że czas tak szybko pędzi Ja poczekam sobie do 18.10.

Pozdrawiam Was serdecznie
AD.1. GRATULACJE
AD.2. idzcie na spontan, idzcie na spontan!!!
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości