![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPICKA L, CRYSTAL NOIR, GUERLAIN, DIOR, AVENE, FURTERER, DELL i inne....
PERFUMY 1. VERSACE CRYSTAL NOIR EDP 50ml ( ubytek widać na foto ) Po upadku na podłogę, odrwała się złota, okrągła nakłada ( widac na foto ) 2. D&G THE ONE EDP 50ml ( ubytek widać na foto ) 3. L.LEMPICKA L EDP 50ml, zost. ok 40 ml ( kartonik ) 4. ARMANI RED/WHITE ( special edition ) 30ml, zost. ok 15-20ml ( kartonik) http://giorgio-armani.thebeautyclub....on-_84181.html 5. CACHAREL AMOR ELIXIR PASSION EDP 50ml ( z wymiany z Idiaminką ) zost. ok.20-25ml 6. CLARINS par Amour toujours miniatura edt mini.4,5ml 7. ALIEN (zółty ) odlewka w atomku ok. 7ml Crystal Noir, D&G, LOLKA wymienie tylko na J`adore
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-08-02 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPICKA L, CRYSTAL NOIR, GUERLAIN, DIOR, AVENE, FURTERER, DELL i inne....
INNE baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )Była o niej prawie bitwa,drapnełam karton z nr.37, w domu okazało się , że w środku jest nr. 36 ![]() nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )– rok prod. 2008 http://dell.katalog-monitorow.pl/monitor/dell-e178wfp/ nowa torba na laptopa firmy Dell torba jest dla laptopów od 15" do 17" Śliczna malinowo-czerwona torba z mięciutkiej skóry ekolog. zmieści A4 EPIL DOUCE depilator z wymiennymi wkładami - zost. 4 dyskietki Velform Rotair Szczotka obrotowa z wymiany z itaką. http://mango.pl/uroda/velform_rotair...6e47c1d13134a1 klamra do włosów bardzo elegancko i droga, kupiona w Douglasie Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-07-29 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moja Wish Lista PIELĘGNACJA kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN SCULPTOR pod oczy, ale ta starsza wersja ( okrągły słoiczek ) seria Colagenist PRODIGY RE-PALSTY serum, krem pod oczy E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift krem po oczy Re - Nutriv SHISEIDO krem pod oczy BENEFIANCE, PERFORMANCE VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa masło kakaowe ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. WŁOSY KERASTASE Oleo-Relax - szampon, maska szampon Nutritive 2 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów KOLORÓWKA GIVENCHY PILNIE!! puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine GUERLAIN METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder, O1, O2 korektor 01 YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz CLINIQUE SUPER FIT, podkład nr.16 (bare ) DIOR podkład Capture, Nude, UltraMat nr. 010 ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess LANCOME - O Oui! ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE edp DIOR - J'adore L`Absolu DOLCE&GABANA - The One INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka szlafroczek z satyny XS/S NA WYMIANE TO CO MAM W WĄTKU
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-08-11 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za ZIAJA LIPOCELL oliwka do masażu z kompleksem antycelulitowym
i Tołpa kuracja borowinowa???
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Vil
![]() wypatrzysz cos u mnie za mini meteorki? (przydaloby mi sie opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 Poza wątkiem ma Heidi Klum Me niedostępne w Polsce 45 z 50ml Flower Princess 43 z 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miniaturka AGENT PROVOCATEUR "Maitresse" EDP z 5ml pozostało 3ml piękna buteleczka ale nie napisałas co Ci sie u mnie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. VERSACE CRYSTAL NOIR EDP 50ml ( ubytek widać na foto ) Po upadku na podłogę, odrwała się złota, okrągła nakłada ( widac na foto )
3. L.LEMPICKA L EDP 50ml, zost. ok 40 ml ( kartonik ) coś u mnie? bardzo zależy mi na lolicie ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana
![]() U Ciebie podoba mi się Lolitka,resztóweczka meteorytów i Dolce&Gabbana The One Z miniaturek poza wątkiem mam jeszcze nową miniaturkę Covet Sarah Jessica Parker EDP 5ml, mam też Ode la joie YR z 15ml zostało 13ml,perfumki w olejku The Body Shop Strawberry z 15ml zostało 13ml,mogę zaproponować Ci wiele odlewek,mam krem do twarzy zielona herbata E.Arden raz użyty z pompką 50ml i Aquolina Mango Fresco mgiełka do ciała ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A resztóweczke meteorytów wymieniłabyś za miniaturkę Agent Provocatour,miniaturkę Covet(mam też parę chusteczek zapachowych Jadore),może dobierzesz coś jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
CACHAREL AMOR ELIXIR PASSION EDP ![]() Byłabym chętna też na jakąś miniaturkę ![]()
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Meteorki, też chciałabym wymienić na coś bardziej potrzebnego ![]() Nooo, ja nie wiem, kto bardziej łokrutny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej
![]() u Ciebie wpadło mi w oko: ALFAPARF MIDOLLO di Bamboo PRO-CONCENTRATE i szczotka obrotowa ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- a to sorki :P bo widzialam dzisiaj takie na allegro za 10-15 zloty i dlatego tak napisalam :P to moze bys sobie jeszcze cos znalazla u mnie za ta szczotke? ![]() ![]() a jak nie to mozemy sie wymienic za alfaparf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś może u mnie wypatrzysz za Crystal Noir? Oj przepraszam nie doczytałam a J'adore nie mam...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 Edytowane przez justyna28 Czas edycji: 2009-07-13 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos za meteoryty?
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- podoba mi sie jeszcze roz guerlain.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej,cos za D&G THE ONE ?
i GUERLAIN METEORITES
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-07-20 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.