|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
|
#2552 | ||
|
Raczkowanie
|
Kasia co to za plastry? Te Vita Slim czy coś takiego? Musze sobie też jakieś sprawić
Cytat:
. Ja jestem wysoka- 177cm ale niestety rozmiar XL . Muszę walczyć żeby do ślubu jakoś wyglądać i żeby TŻ nie musiał się napocić żeby mnie przenieść przez prógCytat:
|
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
nie
plastry anty
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
hihi gdyby takie były to bym się nimi cała obkleiła
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na początek nie jedz białego pieczywa i ziemniaków, jedz w regularnych odstępach 4-5 posiłków dziennie i na pewno waga drgnie ja jem tak - rano musli z jogurtem naturalnym i kroje sobie do tego brzoskwinię, po dwoch godzinkach jem kromkę ciemnego pieczywa z pomidorkiem albo cebulka albo papryka albo 3-4 kromki pieczywa Wasa z warzywkiem jakimś, później jem obiadek w postaci kurczaka z surówka lub fasolki szparagowej lub rybki gotowanej na parze z surówką, później czasem zjem jogurt z jakims owocem i otrębami a na kolację albo kromkę ciemnego pieczywa albo 4 Wasa z czymś co się nawinie I nie jestem głodna, jem pyszne rzeczy i chudnę![]() Jechalam sobie na rowerku w siłowni i wypatrzyłam skakankę Nawet nie wiedziałam, że mamy takie cus i teraz sobie poskaczę
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-07-15 o 19:46 |
|||
|
|
|
#2557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś nie lubiłam ziemniaków, ale jak zaczęłam gotować to polubiłam i teraz przynajmniej połowę obiadu stanowią ziemniaki... Ja potrafię zjeść tyle samo albo i czasem więcej od mojego TŻ, który waży prawie 100kg :P
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na stacjonarnym jadąc wypatrzyć coś ![]() Ja też wróciłam ze swojej przejażdżki zaraz wpadne ryjkiem pod prysznic lecę buziaki
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No własnie jak teraz jestem w domu to Twoja dieta jest do zrealizowania, ale jak były studia to ciężko byłoby te 4-5 posiłków jeść, bo dużo czasu spędzałam poza domem. Ja jem tylko chlebek ciemny- razowy, żytni albo owsiany, no niestety jadam ziemniaki, ale chyba sobie je teraz odpuszczę. Uwielbiam produkty mączne- wszelkiego rodzaju pierogi, kopytka, naleśniki itp oraz sery, serki. U nas w rodzinie wszyscy są przy tuszy, to mnie raczej nie tłumaczy, ale naprawdę ciężko nam schudnąć, mamy problemy z przemianą materii, a w dodatku, ja nawet jak jem mało to i tak nie chudnę. Udaje się jedynie na dietach i owszem przez jakiś czas nie wracam do poprzedniej wagi. A najgorsze jest to że jak jestem w domu to ciągle jestem głodna, i próbuje oszukać ten głód pijąc wodę, ale no cóż nie zawsze się da. Spróbuję Twojego pomysłu, choć powiem szczerze że nie liczę na cuda ![]() Od 3 m-cy chodzę regularnie 3 razy w tyg na fitness i też nie widzę po wadze ubytku, rodzina mówi że schudłam, a mi się po prostu troszkę sylwetka wyźeżbiła i pewnie część tłuszczyku zamienia się powoli w mięśnie, ale waga nawet nie ruszyła, a szczerze mówiąc to chyba jeszcze 2kg przytyłam P.S. Mój TŻ waży 110kg, ale jest wysoki bardzo i nie widac po nim, poza tym ma nogi umięśnione no i tylko mięsień piwny wystaje no cóż- zbliża się do 30
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-15 o 20:55 |
|
|
|
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tych moich znajomych strasznie fajna parka i bardzo do siebie pasują mimo, że wagowo jest przepaśc między nimi![]() Ja potrafie zjeśc tyle ile mój tż, uważam, ze to okropne, ale jak cos mi smakuje to jem do oporu ![]() Cytat:
Skakałam jak Rocky Balboa![]() Ale nie wiedziałam, że skakanka tak męczy. Ja juz wykąpana, maluję paznokcie i zastanawiam sie co jutro założę i kompletnie nie mam koncepcji I wymyśliłam, że rano pójde do tego fryzjera co sie zastanawiam czy sie tam nie czesać na ślub i może się szarpnę na farbowanie, o ile nie zaśpiewaja za drogo, ale liczę, że bedzie taniej, bo mają tańszą ofertę dla studentów a ja chcę jeden kolor w dodatku farbę bez amoniaku i końcówki bym chętnie podcięła. I od razu obczaiłabym jak tam jest i zapytałabym o fryzurkę ślubną
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie gubią makarony i pyszne kanapeczki, wizyty w restauracjach i fast foodach A teraz jem czasem makarony, jak pizze to max dwa kawałki i w restauracjach sałatki. I popcorn w kinie
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbia pizze ale zamawiamy 1-2 w m-cu i jem 2-3 kawałki, makaron też lubię, ale za często u mnie się go nie przygotowuje. Ręce opadają... nie mówię już o jedzeniu bo od dzisiaj nie jem kolacji
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe... dieta... A co to takiego?
Od czasu jak stosuje środki anty (najpierw tabletki, teraz plastry) to najpierw zrzuciłam parę kilo a teraz moja waga stoi jak zaczarowana ). Mogłabym trochę poćwiczyć, żeby się trochę wysmuklić i "wyrzeźbić", ale mi się nie chce Chyba wybraliśmy z TŻtem obrączki (chociaż niewykluczone, że jeszcze zmienimy zdanie jak inne nam się bardziej podobają). Któraś z dziewczyn wklejała podobne. Nie kupujemy w sklepie, tylko będziemy robić na zamówienie, wyjdzie dużo taniej, tym bardziej, że mamy trochę złota do przetopienia. |
|
|
|
#2565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A najpierw to zauwazysz po ciuchach, że schudłaś. Mówi Ci to doświadczona odchudzaczka
|
|
#2566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję p.s nie zjadłam kolacji
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam sobie stronki związane ze ślubnymi sprawami i się właśnie natknęłam na wzór protokołu przedślubnego http://www.informator-weselny.pl/por...dmalzenski.htm
Dobrze, że w necie są takie informacje, to przynajmniej można się przygotować
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro pokażę TŻtowi, niech wie, co go czeka Fajnie że wkleiłaś, faktycznie można się "przygotować"
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
A ode mnie właśnie pojechał TŻ i muszę powiedzieć że przeżyłam dziś przez niego szok
![]() ![]() Robie herbatkę nam w kuchni a on mnie woła do komputera żeby mi coś pokazać, ja patrzę a ten ogląda dekoracje sal weselnych i samochodów Z własnej nieprzymuszonej woli (!!!) Szczękę musiałam zbierać z podłogi, tym bardziej że niedawno przebąkiwał że sami byśmy ubrali salę i by tanio było ![]() ![]() ![]() Potem jeszcze oglądaliśmy zaproszenia i przywieszki na wódkę... Jestem naprawdę pod wrażeniem.. TŻ się wczuł ![]()
|
|
|
|
#2571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie nasi Tż-ci powinni się przyłączyć do organizacji wesela, z tego co wiem różnie to bywa, ale u mnie jest fantastycznie, po pierwsze mój TŻ sam mnie zachęca do oglądania dekoracji, zawieszek, sal, zaproszeń itp. jakąś miał taką fazę zaraz po zaręczynach- na początku roku że wysyłał mi na gadu linki do różnych stron. No i nawet ostatnio się pytałam go- bo koleżanka która wychodzi teraz za mąż skażyła się że tż jej nie pomaga, że ciągle mówi że mają dużo czasu i w ogóle się nie przykłada- no więc pytam swojego TŻta czy on zamierza brac czynny udział w przygotowaniach ślubu i wesela, no bo w końcu się oświadczył ( jemu bardziej na tym zależało niż mnie ) więc powinien - a on mi na to że oczywiście ![]() ![]() Agator74 jak obrona? Pewnie teraz jest ![]()
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-15 o 23:36 |
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja ostatnio się wymierzyłam z góry na dół i jestem 100% klepsydrą
No i schudłam trochę, ale to wszystko przez te cholerne nerwy. Ostatnio w ogóle nie chce mi się jeść ![]() Cytat:
Tak mało? Nieźle.
|
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam chwilkę kryzysu dziś zastanawiając się czy dobrze wybrałam tą biżuterię bo w końcu idąc do sklepu myślałam o innej ale szybko przypomniałam sobie jak pięknie na mnie wyglądała no i tż potem jak mu ją pokazałam to rozwiał moje wszelkie wątpliwości i już jestem znów szczęśliwa ![]() ja już taka jestem że wszystko muszę mieć wcześniej pozałatwiane Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbym ja sobie tak nie nie odmawiała to chyba ważyłabym tyle co TŻ ok 110 albo i więcej aj jak ja zazdroszczę wszystkim którzy jedzą co chcą i nie tyją i nie muszą się martwić czy się zmieszczą w sukienkę którą kupiły rok temu, albo czy je TŻ przeniesie przez próg nie dostając przy tym zawału ![]() Dobrej nocy
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png http://s4.suwaczek.com/200812180728.png http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-15 o 23:53 |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
siema Kasia
jak tam wieczorek mija? mnie dziś siostra i tż napadli że jestem uzależniona wizażanka bo kupiłam biżuterię i zdjęcia jej chciałam robić zeby wam pokazać... a tż sie poskarżył siostrze że on jest jakiś "TŻ" mpowiedziałam im że wizaz to rzecz święta i każdy kto na niego źle mówi będzie miał przechlapane!!!
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam z przyjaciółkami zresztą teraz to codziennie się widzimy praktycznie
|
|
#2578 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomysł powstał w niedzielę. Jeszcze nie wiem na 100% czy tak zrobimy, ale w razie czego obrączki już będą.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Czyżby wszyscy jeszcze spali? Nie wierzę
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
Agator74 jak obrona? Pewnie teraz jest
![]() [/QUOTE]hej wam wszystkim!!! obroniłam się w sumie nie było tak żle i po na początku czułam sie trochę wypompowana i nawet tz się śmial ze sie nie ciesze tylko jakas taka dziwnie spokojna jestem, ale potem mi juz przeszlo ![]() dzis ide zaniesc papiery do szkoly i jade do domciu, a w weekend mam wesele a potem w czwartek jedziemy nad morze trzymajcie kciuki zeby byla ladna pogoda bo z obrona spisalyscie sie na szostke macie za to buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

miłego wieczoru życzę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Ja jestem wysoka- 177cm ale niestety rozmiar XL
. Muszę walczyć żeby do ślubu jakoś wyglądać i żeby TŻ nie musiał się napocić żeby mnie przenieść przez próg
plastry anty

Skakałam jak Rocky Balboa