|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Nakarmię Cię moją fantazją.. - Wiesz, ja patrzę się na niego i widzę całe swoje życie. I pomyślałam, że powinien się o tym dowiedzieć.. W korytarzu westchnień znajdę Cię.. Nie miała pojęcia jak długo stali mocno przytuleni. Później zresztą żadne z nich nie mogło sobie przypomnieć, co wtedy mówili. Jakie to miało znaczenie? Pragnęli przecież być jak najbliżej siebie.. Chcieli wykraść jeszcze choćby odrobinę czasu. - Odkąd mi go podarowałaś, nie ściągłem go ani razu. - Czy już wtedy tak wiele dla Ciebie znaczyłam? Roześmiał sie.. - Już wtedy byłaś dla mnie wszystkim.. - Nie powinniśmy byli się nigdy spotykać.. - Chyba tak nie myślisz. - rzekł. - Nie wolno Ci! Serce mi pęka, gdy pomyślę o rozstaniu, a jednak wolę to, niż gdybym miał Cię nigdy nie spotkać! Już samo Twoje istnienie nadaje sens memu życiu.. A Ty słodko sobie śpij, kiedy ja będę ronić łzy
oglądając znów czarno-biały film. A Ty reżyserem mym chcę byś zawsze był. Błagam znów..zostań tu!
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-07-16 o 11:15 |
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dodają słowa piosenek wszystkim dobrze znanych, które też już nie raz były dodawane w tej i poprzednich częściach. Jestem tu od VIII cz. i naprawdę nudno czytać po raz dziesiąty to samo... W sumie masz rację. Można dodać co się chce. Ale w końcu sama zobaczysz, że to niekoniecznie fajne... ____ nie żałuj mi pięknych słów na Nasz Koniec. ciekawe jak czuje się ta ściana na której widać cień naszych splecionych ciał... wiesz jak to jest zdradzać. a być zdradzonym ?
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=caroline060;1327712 5]
Zauważyłam, że jest tu bardzo dużo nowych dziewczyn, które powtarzają opisy, ale dodają urywki z piosenek, a same mało co wymyślają... Możecie mnie zlinczować, ale powoli odechciewa mi się wchodzić i udzielać się w tym wątku. popieram ! ![]() ________
ale tak żeby już więcej ani razu, żeby już więcej za nic nikt już nie pamięta ile było jej starań Edytowane przez zabuus Czas edycji: 2009-07-16 o 10:47 |
|
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
Wycięte z gazety serce - dla Ciebie <3
Zatruci powietrzem Wiesz dlaczego kaktusy stoją same na pustkowiu? Bo są tak samo bez uczuć jak Ty. Nie potrafią kochać. Tylko kłują i ranią. Jesteś człowiekiem przez duże Ć ;D I wiesz co teraz będzie?! Du.pa w trampkach będzie xD Wychowani na adrenalinie.!
wszyscy kłamią. to podstawowa prawda o ludziach. Edytowane przez KissMeOnceAgainx3 Czas edycji: 2009-07-16 o 11:04 |
|
|
|
#1715 |
|
Przyczajenie
|
Macie rację staję się to nudne bo sama wchodziłam i często przeglądałam takie opisy najczęściej to były z polskich piosenek .
_________________________ -Potrafimy rozmawiać tylko przez telefon,pisać smsy,rozmawiać na gg , a dlaczego nie potrafimy spotkać się , porozmawiać i spojrzeć sobie w oczy ? -Ponieważ każde spotkanie mnie boli,nawet milczenie staje się dla mnie bólem. |
|
|
|
#1716 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
caroline060 : wiesz,tamten opis znalazłam na jakiejś innej stronce i nie był skopiowany bo ja akurat nie kopiuję opisów.
i może wiele opisów się powtarza,ale Ty tego nie zmienisz,a kazdy i tak będzie dodawał to co mu się podoba, więc ta dyskusja nie jest tu potrzeba ![]() _____ Lodowate dłonie przesuwają się po ramionach krocząc ku ścianie , dotykając niedoskonałości , szukając kawałków dobrych wspomnień i zgubionych uśmiechów .
z miłością to jest chyba tak, że całe życie uczysz się, czasami myślisz to jest to,a tu nagle chcesz zapomnieć się. Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Gdy myślę o Tobie mam motylki w brzuchu. A nie, to tylko tworzą się gazy ![]() |
|
|
|
#1717 |
|
Przyczajenie
|
jOlsko dziękuje
![]() unattainabl - kochana zabieram wszystkie ![]() ---- szczęścia w najczystszej formie doświadczam. nim się ogień w nas wypali, nim ocean naszych snów łyżeczką się odmierzyć da. lubię Twoje dłonie, gdy je kładziesz na mnie.
i tulisz do siebie wszystkie moje manie. przyszła ochota, prysnął czar.
|
|
#1718 | |
|
Rozeznanie
|
peculiarity - nie wiem jak inni, ale ja chcę więcej !
3martyna3 - cuuudowna ! ![]() nie zawstydzaj. ale Ty sobie nie myśl, że yyy... czytając Twoje opisy 'wychodzę' z pustymi rękamii. Cytat:
![]() ____ kocham Cię - nie możesz mi tego zabronić. nigdy więcej się nie zranię. - nie zakocham się już. dzień jak każdy inny, tylko trochę gorszy. wspomnienie dawnych chwil dodaje mi sił.. mam pretensje do świata, że nie chce mi Cię dać. wszystko trwa dopóki sam tego chcesz. szeptem dotykam Twojego serca.
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy jesteś obcy, nikt nie pamięta twojego imienia
Nie pamiętasz mnie, ale ja pamiętam ciebie Leżę przebudzona i próbuję tak mocno nie myśleć o tobie Wierzę w ciebie Rzucam wszystko tylko po to, by cię odnaleźć Muszę być z tobą aby żyć, aby oddychać |
|
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ochotę założyć buty na obcasie i zacząć biegać po Naszych wspomnieniach, bo z każdym krokiem wbijałabym się obcasem w te miłe chwile, a przy tym czerpała z nich przyjemność jeszcze raz... Nieziemsko byłoby przypomnieć sobie ten moment, w którym pierwszy raz rzuciłam Ci się w ramiona. Właściwie to Ty wrzuciłeś mnie w swoje ramiona za pierwszym razem i chyba nie chciałeś mnie wypuścić, bo trzymałeś mnie szalenie mocno. Bałam się, że autobus Ci ucieknie, że powbijam w Ciebie swoje kości, że mnie nie puścisz i będę musiała spać na dworcu... ale nic takiego się nie stało.
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętasz ją? była taka słodka...
ludzie zmieniają się w zaskakującym tępię, za szybko. czasami potrzebujemy kontroli
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Totalny brak samokontroli.
Nie mam wyrzutów sumienia, jeśli o to Ci chodzi. Tak, jestem zimną s.ką. Co zamierzasz? Zmienisz coś? Jak zwykle. Narobiłeś Ty a winna ja. Urządzę NAM wspaniały pogrzeb. |
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Chyba naprawdę mało Cię znam.
Nie chcę zachodów słońca po całości. Przygniatający błękit nieba. U nas lato to przez cały rok trwa..<3 ![]() Uczę się z matematyki ![]() Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz.. ![]() Może więcej wakacyjnych ? O wyjeździe w góry np. ?![]()
|
|
#1724 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Udawaj że mnie kochasz... nie rozczarowujmy świata
dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się po świecie. A w szczególności zrozumie,że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej sie chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza,a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochote na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś-to znaczy,że przewróciło jej się w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupia kurą. Jesli jest sama, to znaczy że nikt jej nie chciał, a jesli jest z kimś, to znaczy że cwana."
|
|
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
Finally found a girl that you couldn’t impress. W końcu trafiłeś na dziewczynę, której nie mogłeś zaimponować. Boy, why you so obsessed with me ? Chłopcze, dlaczego masz obsesję na moim punkcie ? Hope you ain’t waitin, Tellin’ the world, how much you miss me. Mam nadzieję, że nie czekasz, By powiedzieć światu, jak bardzo za mną tęsknisz. Gon’ let you starve, graspin’ for air. Pozwolę, byś się zagłodził, szukając powietrza.
|
#1726 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() mianowicie potrzebuje cytatów, krótszych bądź dłuższych na pierwszą stronę pamiętnika, znalazło by się coś? ![]() i tak ode mnie: Myślę, że życie dzieli się na straszne i żałosne. To są dwie kategorie. Straszne to, no nie wiem, śmiertelne przypadki, niewidomi, kalectwo. Nie wiem jak sobie ludzie dają z tym radem radę, to zadziwiające. A żałosne są życia wszystkich pozostałych. Więc jeżeli jesteś żałosny, powinieneś być wdzięczny losowi, że jesteś żałosny, bo być żałosnym to wielkie szczęście.
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
buzii ;* x]. a i zabieram jak mogę x].
** czasami warto pozwolić komuś zatęsknić.
to kim jesteś, nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Już za późno, żeby coś zmieniać. świat prawdę o nas zna. widzę Ciebie i siebie. Nas razem. .. i zapragnęła tego, czego dostać nie może.
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Z seriali ;] :
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo. Właśnie do ciebie dzwonię, żeby ci powiedzieć, że nie mogę z tobą rozmawiać. ![]() Jak cię pieprznę, to się w ziemniakach obudzisz. ![]() A: (rozwiązuje krzyżówkę) Główny gatunek kaczki, na "k", dziewięć liter... K: No nieee, na politykę to ty mnie nie namówisz... – I co ty będziesz tak czekał? – Będę. – Będziesz warował jak pies? – Jak pies. – Bo zrobiłbyś dla mnie wszystko? – Wszystko. – I skoczyłbyś w ogień? – Skoczyłbym. – To weź skocz, zrób herbatę. ![]() – Taka fajna laska i sama nie wierzę, chyba śnię – To sobie budzik nastaw. ![]() W prawdziwym życiu zamiast Ryśka Gere'a trafia ci się Rysiek z Klanu. ![]() Zabronił dzieciom jeść serków homogenizowanych, bo twierdził, że powodują zboczenia.
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Jedyną miarą miłości jest miłość bez miary" , mój dziecinny pamiętnik zawiera cytat " Życie to księga, którą można przeczytać tylko raz". To są tylko moje propozycje, ale pasujących cytatów do pamiętnika jest wiele, w zależności od tego, czym przepełnione jest Twoje życie. Moje jest np. opowieściami o przyjaciołach, ukochanym, rodzinie więc [ zaczynając pisać jakąkolwiek notkę z dnia lub jakiegoś wydarzenia, najpierw pisałam jakiś cytat, aforyzm] pasuje tutaj cytat "to człowiek człowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczęścia" albo "niektóre szczyty można zdobyć tylko razem" . Denna odpowiedź,ale może jakoś Cię zmotywuje do szukania, albo ktoś inny się udzieli ![]() ________ Ciiri- przepraszam za przekręcenie Twojego nicku, jakoś przez dwa ostatnie ii i jedno w środku brzmiał on dla mnie nieco logiczniej, a pisałam go z pamięci Idealna. ________ To zbyt proste, po prostu kochać. Dlatego ktoś zawsze musi być przeszkodą.
Jesteś jednym z nas, a ja Cię nie poznaję... Fakt, jesteś marzeniem nadzwyczajnie nierealnym, ale na nic innego za żadne skarby świata Cię nie zamienię... Uśmiech przyjmował barwę jednego z największych szczęść… Kocham tą niepewność „przyjdzie, nie przyjdzie” … Napięcie wzrasta z każdym jego krokiem… Uwielbienie, gdy go widzę, nienawiść, gdy odchodzi…. Okazujesz mi serce, gdy inni tracą cierpliwość… ![]() wiara odeszła, a mimo to nadal w niej tkwi..
|
|
#1731 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Takkk o to ! Dziękuje kochana |
|
|
|
|
#1732 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
[QUOTE=Kapsiut;13279905]cześć dziewczynki
![]() mianowicie potrzebuje cytatów, krótszych bądź dłuższych na pierwszą stronę pamiętnika, znalazło by się coś? ![]() Kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. Tyle że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis : termin na miłość. Ja nie mam zamiaru się zestarzeć sprawdzając całymi dniami i nocami, czy przypadkiem nie zepsuł się dźwięk w mojej komórce. Bo może Wojtek dzwonił, a ja nie słyszałam. Dzisiaj byłam nawet w serwisie. -Magda M. Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności.' 'Nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót. Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny.' 'Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest prawdziwe przesłanie wolności: mieć najważniejsza rzecz na świecie, ale jej nie posiadać.' Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. nie wiem czy coś takiego chcesz ![]() jeśli nie pomogłam to przepraszam ![]() buziak
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W górach jest wszystko, co kocham. Flirtuję z góralami ![]() Ale będzie wypas...owiec xD Wśród gór skalistych i pięknych ;] Jedziemy w góry na łono natury ![]() Góry moje, wierchy moje Otwórzcie swe ramiona! ![]() Góralski mostek roztrzęsiony Zaskrzypi pod stopami nam... To by było tyle ;] __________________ – Panie kierowniku... – Co jest? – Ja mam taki mały interes... – To nie moja wina, nie? ![]() – Byłem wczoraj na urodzinach u Badyla, i tak żeśmy świętowali jego zdrowie, że mi się moje własne bardzo pogorszyło ![]()
. . . Edytowane przez nussie Czas edycji: 2009-07-16 o 12:51 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
Odpowiadaj zawsze kiedy pytam Dzwoń i czekaj zawsze kiedy chcę. Pozwalałam się całować tam i tu. Zimny dotyk ust.
|
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
Kochanie moje, oczy twoje...
Do serca podchodzi lód... Bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne, naprawdę kocham Cię.. naprawdę. Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie... kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię kiedy mogę zmienić każdą złą odpowiedź kiedy się domyślasz, że zaraz coś zrobię
Edytowane przez illusion060 Czas edycji: 2009-07-16 o 13:03 |
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
/oszukani myślą, że są elitą. On jest zwykłym dupkiem ona pospolitą dziwką./
`Oni nam zazdroszcza,bo my mamy swoj styl .. wieesz? Oni nam zazdroszcza,bo my mamy to co kazdy z nich chce miec.` ![]() `lubisz hardcore,który podnosi adrenalinę.` ![]() `Ty masz ten styl,ten chód,teen wygląd,teen pewny krok, który zaawsze potrafi przyciągnąć ten męski wzrok. Ja mam teen styl(...)tą pasje.` ![]() `Choć w Twoich oczach widzę to zło ja Tobie powiem,że ja lubię widzieć to.` ![]() "Sa ludzie w ktorych nie zwatpisz" /Masz mój wzrok na sobie, dobrze leży/ całuję Twoje zdjęcie bądŹ blisko mnie `nie mam zalet mam wady` Błyszczę dla Ciebie kotku/ zauroczona bez opamiętania/. `Kiedy my mamy melanż całe miasto wie o tym. Kiedy my mamy melanż to ty masz kłopoty. `;d /WeŹ moja dłoń zamknij oczy mi i bez słów utul mnie do snu/ Dotknij, daj mi pocałunek słodki./ Mówili taka branża,całe życie na Melanżach ;] Pamiętaj, że wrócę, ogarnę życie najpierw ... /kieedy nuda skrada się i to nie był dobry dzień,ruszaj z domu, ej z domu. `dla ludzi w całym mieście,dla ziomków na rewiraach Z którymi bujam się,z którymi wódę kiram. Nie kryję się z tym,że mamy wielki talent Jeśli nie wierzysz chłopcze wpadnij do Naas na balet!`;D ` Ty wiesz że będzie melanż i powrót nad raanem (; `jeesteś ostrą zawodniczką, maasz co chcesz, możesz wszystko.`♥♥ `Oni są w błędzie, nie wiedzą gdzie jest ich miejsce.` |
|
|
|
#1737 |
|
Przyczajenie
|
Mów do mnie słodko, mów co usłyszeć chce ; )
Czy tak wiele kosztuje zauważenie drugiego człowieka? Daj tylko to, co możesz dać, nic na siłę i tak nie wyleczy ran . Wciąz czuję smak Twych ust Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą . . |
|
|
|
#1738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nmzc, Myszka. ____ próbowałam dniami myśleć o drodze znalezienia słów by oddały sens naszego zachowania.. nie wypowiadaj nawet słowa.. teraz proszę wysłuchaj mnie tylko.. kochaj mnie znów, a ja będę Cię kochać lepiej. ona kochała go jakby On był ostatnim mężczyzną na ziemi. dała mu wszystko co kiedykolwiek miała.. On złamał jej ducha.. daje trochę, a potem zabiera to z powrotem. ona powiedziała mu o swoich marzeniach.. On je tylko odrzucił dalej.. pan, którego kochała sprawił, że płakała.. " Jesteś szalony, że wierzysz, że nigdy nie opuścisz tej ziemi '' - powiedziała. '' Tylko anioły wiedzą jak latać '' - odpowiedział. poszedł do sypialni. znalazł liścik na oknie. z zasłonami podmuchiwanymi przez wiatr.
|
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
Telefon, znów mówię halo, oddychasz nerwowo paląc, pytam czy coś Ci się stało, halo.? Nigdy nie myślałam, że pozwolę aby plotka zrujnowała mój blask księżyca.
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie zatrzymuj bąków w sobie. One przemieszczają się po kręgosłupie do mózgu i tak właśnie rodzą się Twoje gówniane pomysły..
zapijanie smutków jest takie infantylne.. mówcie mi infantylna. I gdy pytają mnie co u Ciebie, tak strasznie ciężko mi przyznać, że nie wiem.. Czasem lepiej stracić kogoś na zawsze, niż ciągle spotykać, wiedząc, że to koniec.. a jeżeli przypadkiem ktoś będzie chciał nam siebie przedstawić, powiesz mu, że się znamy?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

pozdrawiam 

ale Ty sobie nie myśl, że yyy... czytając Twoje opisy 'wychodzę' z pustymi rękamii. 

mianowicie potrzebuje cytatów, krótszych bądź dłuższych na pierwszą stronę pamiętnika, znalazło by się coś?