|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Ale tak po cichu licze, ze Was na weekend opuszcze
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
mehja a kiedy nam pokazesz fotki z pleneru?
|
|
|
|
#3453 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() O matko ale mam dziś dzień pracowity. Podczytuje, ale nie mam w ogóle czasu nic napisać. A jutro wcale mnie nie będzie, bo jedziemy w teren Postaram się nadrobić późnym wieczorem Wybieramy się dziś na pierwszą spowiedź, bo to już najwyższy czas, ale trochę się denerwuję, bo tu w Kielcach nigdy jeszcze nie byłam i nie wiem do którego kościoła się udać. |
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Znając życie to Mehja znajdzie tam gdzieś kafejke internetowa i zajrzy do nas, wiec wszystko bedziemy wiedziały na bieżąco
Nie martwcie sie )
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorem wam powysyłam linki bo teraz nie mogę, muszę zacząc pakowanie itp. |
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
To nawet prawdopodobne jest
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu to MY "namowiłysmy" Cie na wyjazd nie?
To na pewno pozwoli
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny ja spadam - Grzesiek zarejestrował mnie na 16.15 więc lecę. Zobaczymy co z tego będzie. Odezwę sie jak wrócę.
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Aga powodzenia
|
|
|
|
#3463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Aga, trzymamy kciuki ![]() Justyś, gdzie jedziecie pod ten namiot w końcu??
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-16 o 16:09 |
|||
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
Veroeve nio wiesz cio jak tak by można że bez wianku do ślubu....przecie to grzech i to jaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehja udanego wyjazdu życzę ![]() a tak się kobitka broniła przed nim ....![]()
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze jeszcze w pracy bo mam 2 zmiane a tez mnie czeka pakowanie bo o 2 w nocy wyjezdzamy do wawy bo moje kochanie ma wizyte u lekarza a potem na weekend do rodzicow
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak o ile pojedziemy to albo do Sielpi albo do Suchedniowa. Jesli weekend nie wypali to choc na jeden dzien na grilla i pewnie wtedy na Topiołki koło Piasek Brzustowskich.
A ja tak sobie siedze sama, umowiłam sie z kolezanka i tak czekam az przyjdzie. Nigdy nie moze przyjsc na czas
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-16 o 17:34 Powód: dopisek |
|
|
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
Odebraliśmy garnitur. Leży idealnie i w dodatku super pasują do niego ulubione buty Krzyśka. Bardzo nie chciał kupować nowych, a jak wybieraliśmy garnitur, to oczywiście założył takie, w których chodzi na co dzień i nie było pewności, czy się odcienie nie będą gryzły. Tak więc jest pozytyw w dzisiejszym dniu.
Poza tym w Krakowie masakrycznie gorąco, a w dodatku my jesteśmy na 4 piętrze, w mieszkaniu narożnym, nigdzie nie ma przyjemnego chłodu.
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie, ze zakup sie udał
![]() U nas jest tez goraco, ale wczoraj bylo gorzej. Oby taka pogoda w weekend dopisała. |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez widze
Tylko z pleneru jeszcze.
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Nio, ale troszke
A gdzie reszta?---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Mehja te zdjecia nad woda sa swietne! Jeju, cudowne fotki I wcale nie oklepane tak jak TY pisałas.
|
|
|
|
#3473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jejku ale zachrzan dziś miałam ufff....ale już jestem z Wami ja tez podpatrzyłam na nk fotki Mehji- cudowne prawda? masakra strasznie mi sie podobaja![]() Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wyjazdów... ja niestety jeszcze musze poczekać na wakacyjne wojaże no ale co sie odwlecze...![]() Agniesiu trzymam kciuki za pomyslne wyniki badań wszystkie jesteśmy z Tobą![]() Powiem Wam że jestem zaskoczona moimi gośćmi- prawie wszyscy zadzwonili i potwierdzili (albo nie) swoje przybycie miło![]() Kurcze już za tydzień jadę na przymiarkę sukni. Mam nadzieję że mi sie nie odwidzi i będę nią nadal zachwycona
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia na pewno bedziesz wygladała w niej przeslicznie.
Mehja miałas dac nam linka wieczorem ze zdjeciami z plenru i co? ![]()
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-16 o 19:52 |
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
![]() Witajcie. Dawno mnie nie było.. pewnie nikt tu za mną nie tesknił Butów nadal nie mam. No nic nie ma!! tzn nic co by mi pasowało i na mnie. Kapota normalnie. W Kielcochach nawet nie rzuciło mi sie nic w oczy. Mój TŻ przymierzał mase garniturów i jak spodnie leżały super to marynarka nie za bardzo i odwrotnie. Był juz tak zmeczony tym przymierzaniem że az mi go szkoda było jno ale zobaczył jak to kobietki mają Nie wiem, albo raz jeszcze pojedziemy do tych Kielc albo jeszcze tu w Owcu bedziemy szukać. Ja kupiłam sobie za to sukienusię błekitna z kokardą albo załoze ją na własne poprawiny albo na to wesele na które idziemy w sierpniu . Tak dużo naskrobałyście że nie jestem za bardzo teraz ogarnąć co kto, jak i gdzie. Przeglądając jednak zauważyłam, że niektóre z Was sa juz swieżo upieczonymi żonkami ![]() ![]() Więc GRATULUJĘ ŚWIEŻO UPIECZONYM ŻONKOM !!!Szkoda że nie moge obejrzeć fotek..
|
#3476 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz masę do nadrobienia widzę że jesteście do przodu z przygotowaniami moj TŻ nawet garniaka jeszcze nie ma czeka go więc to samo co Twojego i innych zreszta też![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
obyś miała rację![]() Może by TŻa na jakiś spacerek wyciągnąć? hmmm...szkoda takiej pogody
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-16 o 20:25 |
||
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Spaliśmy w Górach stołowych - taki ośrodek zaraz koło Kudowy Zdrój, ale ośrodka nie polecam. Jak byliśmy 2 lata temu to spaliśmy w ośrodku w Karłowie i tam zdecydowanie POLECAM!! Nie za drogo, łazienki w pokojach, smaczne jedzonko
![]() Ogólnie polecam Góry Stołowe jak ktoś nie był i nie przepada za wysokimi górami na które się trzeba wspinać i pocić ![]() Mehja a gdzie dokładnie jedziecie?Mi się od 2 lat marzy Balaton, ale coś nikt nie podchodzi do tego pomysłu tak entuzjastycznie jak ja ![]() Aga oczywiście ja też trzymam kciuki!!
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-07-16 o 21:03 |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wpadłam na chwilę, pakuję nas na jutro, wszystko na ostatnią chwilę ![]() Fotograf sam się pofatygował i przyniósł nam zdjęcia, efekty widzicie na NK. Dzięki za miłe komentarze Przeddzidzie planujemy do Siofoku (nad sam Balaton), Miscolc-Tapolca ( tam są gorące źródła, baseny z wodą nasyconą przeróżnymi minerałami), Tokaju ( muszę napić się winka), Budapesztu (zwiedzić trochę trzeba). Mam nadzieję, że wyjazd się uda. Azakowana jak po wizycie u pana Doktora? |
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem
![]() Więcej sobie obiecywałam po tej wizycie u endokrynologa, ale nie jest źle. Cały czas upiera się, że mam PCOS - zobaczymy co powie mi jutro pani ginekolog, ale ona cały czas też twierdzi, że nie mam PCOS. Endokrynolog wykluczył natomiast tą niedoczynność przysadki, natomiast potwierdził z całą pewnością niewydolność ciałka żółtego (chociaż tyle )Hormonów tarczycy mi nie zwiększył, bo stwierdził, że już to TSH jakie mam wystarczy do zajścia w ciążę (najwyżej zwiększy mi, jak w nią zajdę dla większej ochrony dziecka). Powiedział, że według niego powinnam zacząć już kurację indukującą jajeczkowanie i powinnam brać progesteron bo mam satnowczo za niski. Tak więc część się wyjaśniła i najważniejsze, ze mogę wreszcie zacząć jakieś konkretne działania. Zobaczymy co do tego wszystkiego doda pani ginekolog i jezeli się z nim zgodzi to zaczynam półroczną kurację. Podobno w trakcie tej kuracji 80% kobiet ma przywrócone jajeczkowanie ale tylko 50% z nich zachodzi w ciążę - nie wiadomo dlaczego. Mam nadzieję, że ja będę w tych lepszych 50 % A jeżeli nie, to czekają mnie po pół roku kolejne badania. Na razie wolę o tym nie mysleć. Ola witaj znowu u nas. Masz sporo do nadrobienia i mamy nadzieję, że będziesz wpadać tu częściej ![]() Mehja zdjęcia super - czekamy na więcej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Postaram się nadrobić późnym wieczorem 

MM 

widzę że jesteście do przodu z przygotowaniami