|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Dla mnei wakacje to czas magayznowania kosmetyków o owocowych zapachach zeby szarobure powakacyjen dni sobie umilić.
A tak w ogóle to na Floriańskiej widziałam w S. zestaw miniaturek waniliowych za 35 zł, po tych waszych opisach chciałam brać w ciemno, ale w porę uprzytomniłam sobie ze pieniądze wydałam na bluzki ![]() We wtorek przepadł mi urodzinowy bon w douglasie, zapomniałam o nim na amen ![]() I nigdzie nie ma Hypnose Senses :/
|
#1652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1654 |
|
po prostu Em :)
|
Ja od paru dni nieustannie pachnę wanilią mango, czym zbieram od TŻa same miłe słowa.
|
|
#1656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1657 |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ach jak miło jest iść do pracy w ostatni dzień przed urlopem Oby szybko zleciało i wybywam do Natury na mały shopping ![]() Cytat:
Całe szczęście uderzenie pioruna poszło w skrzynkę z prądem a nie w dystrybutory, bo chyba pół wsi by wyleciało w powietrze!Ostatnio tak bliskie uderzenie było jak miałam kilka lat - piorun walnął w starą gruszę u sąsiadek. Jakieś 20 metrów od mojego domu Pamiętam ten rozbłysk do dziś....byłyśmy z mamą w domu i zobaczyłam tylko czerwono-pomarańczowe światło a potem ten huk....po burzy okazało się, że drzewo się dosłownie przepołowiło.A tata mi opowiadał, że jeszcze za czasów jego młodości piorun walnął w nasz dom i dach się zapalił ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-17 o 07:48 |
|
|
|
|
#1660 |
|
Miss Pudernica
|
W aptece e-zikoapteka.pl jest promocja na micel Sensibio, 2 sztuki kosztują 35,50. Może któraś będzie zainteresowana
![]() Nosku jak się spisuje serum Hydrabio? I zamawiałaś któryś z kremów z tej serii? Kliknę niedługo tonik i krem Lysanel, tylko muszę się zdecydować na jakiś krem dobrze nawilżający i coś pod filtr, gdy zacznę się kwasić.
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Warszawy, bylismy po braciszka, ale mam rodziny w domu Nie spałam 2 dni i jestem taka zmęczona ![]() Rzyrafko, to chyba ty mnie pytałaś niedawno o krem Oeparol o którym pisałam ? To ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html Dla mnie cudo
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1663 |
|
|
Dowiedziałam się o tym, że będę dostawać aż 450 euro miesięcznie jak wyjadę!!
![]() Więc odpadł mi kolejny solidny argument na nie.
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na zakupach spozywczych, weszłam do drogerii i ... kupiłam fioletowego Glam Wear'a Bell - jakie one mają eleganckie buteleczki ![]() Niestety Ziajowych serii Sopot i pomarańczowej nie mieli.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-17 o 11:28 |
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, moja babcia mieszka z dala od innych domów, z tyłu są tory kolejowe, w które ciągle walą pioruny, a z boku wysokie dęby-burze też ich nie oszczędzają- jeden już został ścięty po uderzeniu pioruna jak przepołowił się i usechł. W sob. babcia zostaje sama to idę do niej spać, bo ona strasznie boi się burz.
Em, super wieści! Wszystko przemawia za tym, że dokonałaś właściwego wyboru ![]() Hosenko, szalejesz z tymi lakierami!Mi też się bardzo Glam weary podobają, opakowania mają faktycznie śliczne. Jeszcze choruję na czerwień taką mocną matową z tej serii
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-17 o 11:27 |
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz bedę testować te których jeszcze nie miałam na paznokciach i kilka napewno pójdzie w świat (3 juz odłożyłam)
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też przystopowałam z lakierami ostatnio. Ale może dziś kupię jakiś jak mi wpadnie w oko w Naturze ![]()
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
No leciutko zgrzeszyłam, bo podczas zakupów płynu do mycia podłóg wpadł mi w oko lakier do Frenchu delia Glamour, a że nie mam do frenchu tylko jednen Sally Hansen, który robi smugi, to go wzięłam
|
#1671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ale u mnie przed chwilą była ulewa, miałam wrażenie, że ktoś stoi na dachu i wylewa wodę z wiadra Fajnie, lubię jak latem są takie gwałtowne zmiany(jak siedzę w donu )Smacznego I ani mi się ważCytat:
![]() A Ty Lysanel chcesz teraz stosować? Ja się przyznam, że ostatnio jakoś pogorszyła mi się cera, przez kilka tygodni było coraz lepiej, a teraz tragedia, powinnam chodzić z torbą papierową na głowie. No i jak czasem się zdenerwuję, to wieczorem ładuję na twarz Lysanel. Ale każdemu oczywiście będę odradzać takie mocne kwasy latem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się muszę pochwalić, że pierwszy raz w życiu mam naprawdę dobry stanik ![]() ![]() Jaka wielka literka to jest dla tak małego biustu Kiedyś nosiłam 75A W dodatku jest różowy, no śliczny, strasznie mnie cieszy, nigdy się tak nie cieszyłam z biustonosza!
|
|
#1672 | ||
|
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie gratulacje. Cytat:
|
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, mama kupiła mi go w hurtowni bielizny. Ale w sklepie będzie kosztował 79 złotych. To chyba drogo jak na Atlantica, ale taniej niż jakbym miała zamawiać przez internet z jakiejś brytyjskiej strony i bawiła się w zwroty... No i ten komfort psychiczny, że nie "rozsmarowuję" sobie biustu
![]() Ależ mi się podoba ten teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo napisać 65 to sobie może każdy Z ciekawości kiedyś weszłam do atlantica żeby pomierzyć (cm) kilka ich 65, bo pojawiła się informacja, że zaczęli wreszcie szyć.No i każda którą mierzyłam miarą (miny ekspedientek komentować nie będę ) miała blisko 80cm, niektóre nawet 80-kilka cm!Stąd pytanie, bo po tym co zobaczyłam, stwierdziłam że w dalszym ciągu pozostają mi brytyjczyki, ale może coś się zmieniło? |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że trzeba tak maksymalnie rozciągać i mierzyć. Bo chodzi o takie rozciągnięcie, że dalej się nie da, tak? Bo skoro tak, to rzeczywiście jest blisko 80![]() Na razie jest dobry, musiałam go mocno rozciągać do tego mierzenia... ale zmartwiłaś mnie tym pytaniem, chyba jednak będę musiała się rozglądać po sklepach internetowych
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam z zakupów na jutrzejszy wieczór panieński koleżanki i padam z gorąca ...
W Reserved widziałam fajną malinowa spódnicę, ale 36 było za duże - fakt, schudłam przez 2 tyg prawie 5 kg, ale żeby aż taka różnica była w rozmiarze? 34 nie było ![]() W ciucholandzie kupiłam sobie bluzeczkę Bay za 16 zł - będzie idealna na jutro W rzeczywistości jest fioletowa a nie wpadająca w róż jak na zdjęciach. Muszę dziś wyprać i jutro skrócić ramiaczka, bo sa troszkę za długie i opadają. Strasznie mi się podoba zwłaszcza, że nie jest krótka a sięga sporo poniżej pasa.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-17 o 17:22 |
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
auć, ale sie spiekłam, poszliśmy całą rodzinką do ogrodu, ja na hamaku, reszta na leżakach i tak zasnęliśmy na 2 godziny
![]() Idę robić porządki w biżuterii
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można nazwać stanik 65x, który ma 80cm po rozciągnięciu (teraz może wydawać Ci się wystarczająco ścisły, ale założę się, że po kilku dniach owinęłabyś się nim na biodrach). Dodatkowo staniki atlantica i innych (np. triumph, który nie wiedzieć czemu ma opinię wśród nieuświadomionych marki luksusowej, luksusowe to ma co najwyżej ceny, nieadekwatne do jakości przy okazji) są robione z materiałów, które rozciągają się w tempie błyskawicznym.Polecam zapoznanie się choćby z pierwszym postem wątku, bo skoro jesteś nie do końca uświadomiona to całkiem możliwe, że i stanik nie do końca dobrze założyłaś- tzn. niedokładnie wygarnęłaś wszystko wg instrukcji, nie skróciłaś wystarczająco ramiączek. Po takich zabiegach stanik baaardzo często robi się zwyczajnie za mały.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 I jak prawidłowo założyć stanik-> http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html Edycja- stanik, który maksymalnie (tzn. z całej siły, tak właśnie trzeba zmierzyć) rozciąga się do 80cm jest w stanie dobrze kształtować i podtrzymywać biust kobiety, której wymiar pod biustem to ok. 75cm. (mierzone na maksymalnym wydechu tak ciasno, że aż miarka piszczy a oczy na wierzch wychodzą ).
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-07-17 o 17:52 |
|
|
|
|
#1679 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
miałam przed okresem wysyp, szczególnie lewego policzka i dół prawego. I zrobiły mi się takie podskórne gule, nijak je było ruszyć. Zasuszałam, nie tykałam palcami, ale jak zawsze zostały mi paskudne przebarwienia, szczególnie po lewej stronie. Trochę mi się cera poprawiła po stosowaniu Calendulacreme Babydream na noc, no ale cynk zawsze mi służył na trądzik. Już się nie mogę doczekać kwaszenia i pod koniec sierpnia planuje rozpocząć kurację. Najpierw Lysanel, a potem acne derm.
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu ich spodnie w tak małym rozmiarze są zawsze za długie o prawie 10cm.....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

i nie jest to specjalnie przyjemne. Miałam wcześniej SH i pachniał ślicznie, inne kosmetyki z tego zestawu też mają zapach w porządku, a krem nie.
Beznadziejnie mi się trafiło, a kupiłabym jeszcze jeden taki zestaw na wyjazd wakacyjny, o ile się uda zrealizować plany.

Oby szybko zleciało i wybywam do Natury na mały shopping
A potem w nocy faktycznie była gdzieś dalej bo błyskało się tak, że nawet przez rolety i zamkniete powieki widziałam zanim usnęłam
Całe szczęście uderzenie pioruna poszło w skrzynkę z prądem a nie w dystrybutory, bo chyba pół wsi by wyleciało w powietrze!
Pamiętam ten rozbłysk do dziś....byłyśmy z mamą w domu i zobaczyłam tylko czerwono-pomarańczowe światło a potem ten huk....po burzy okazało się, że drzewo się dosłownie przepołowiło.