|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Koszmarna baba - ja chyba bym wyszła i poszła do innej kwiaciarni
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia na nk masz fotę w zielonych kolczykach i super to kontrastuje z włoskami więc musisz mieć zielone kwiatury
masz gdzies jakis przykładowy bukiet?a tak swoja droga co u Iwy? już dobrze?
|
|
#573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jej się wydawało że to ona ślub bierze a nie TyMy wczoraj też jedną durną ekspedientkę musieliśmy przerobić. Poszliśmy z TŻ do mega wypasionego salonu ślubnego poszukać dla niego garnituru. Mieli tam garnitury wilvorst i chcieliśmy je obejrzeć. Podchodzi jakaś kobieta więc mówimy, że szukamy garnituru... no to od razu nam pokazuje nie pytając w ogóle jakiego. Mówię jej, że brąz, najlepiej gorzka czekolada. Wytrzeszczyła na mnie oczy, coś burknęła pod nosem ale idzie do wieszaka z brązowymi. Pokazuje jakieś, ja mówię, że chcemy na dwa guziki, to ona znowu ale grzebie i pokazuje niby brązowe ale błyszczące, to ja jej na to, że nie chcemy błyszczącego tylko matowy. A ona "Phi matowy, jeszcze takie wymagania!!" Myślałam, że , qrde to my się mamy dostosować do jej marnej oferty i brać co ma pod ręką? Popatrzyliśmy na siebie z TŻ i zorobiliśmy w tył zwrot
|
|
|
|
#574 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, to wy taką tanią fontannę z czekolady macie??
![]() ![]() Jestem w szoku, bo u nas to koszt ok. 1000zł, marzy mi się taka, ale to dla nas za drogo, wiejski stół tez ok 400zł. Grill na poprawiny to super sprawa, ale to na dużo gości?? byłaby do tego grilla obsługa, czy jakby to wyglądało?Ta baba to normalnie przegięcie, ja bym chyba wyszła z siebie
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-07-17 o 21:52 |
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Dzis zaliczyliśmy poradnie - było bardzo miło, pani bardzo życiowa, nie namawiałą do npr - przedstawiła jak to wygląda, ze pomaga. Bez żadnego umoralniania - ze bardzo dobrze ze młodzi mają okazje pomieszkać przed slubem - ze najważniejsze to rozmawiać ze sobą. Złotko - my od 1 lipca też mieszkamy osobno i mało tego w celibacie ![]() Jutro idziemy dowiadywać się o dekoracje na autko
|
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki!!!
Ależ jestem padnięta Byłam na próbnej fryzurze i jestem bardziej zadowolona niż z pierwszej Martucha co za głupia c.... Ty płacisz ty wymagasz, co cię jej wizja obchodzi?? Motley to już w ogóle przegięcie!! Ja bym porozmawiała z kierownikiem!!! Bezczelne babsko!!! I te komentarze!!! SAMBAdiJANEIRO też bym sobie odpuściła atomufka ja też będę mieć dwa nazwiska. Zbyt jestem do swojego "zwierzęcego" emocjonalnie przywiązana, aby z niego zrezygnować, Poza tym nie widzę powodu, aby je zmieniać.Oba są krótkie (5 i 6 liter) imię mam krótkie, więc jest ok. Oczywiście TŻ wolałby abym miała tylko jego, ale cieszy się, że w ogóle będę mieć dodane Miłej nocki ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka wszystkiego naj naj naj jutro dużo uśmiechu i radości i słońca w tym najcudowniejszym dniu!!! |
|
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja juz nie moge sie doczekac jak bede go miala dzięki za życzenia lecę bo jutro nasz ślub
|
|
|
|
#578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzisiaj byliśmy w USC.Musiałam załatwić swój akt urodzenia bo w innym mieście się urodziłam, mój Tż tak był zdeterminowany ze był wstanie jechać 250 km do USC w mieście w którym się urodziłam,ale miałam swój akt gdzieś w barku na dnie i wszystko ok. ŚLICZNY MAKIJAŻ! O taki marzę delikatny i kobiecy! NO PERFEKT! Jakie to są kolory?! Cytat:
~~*~~ martucha84 co za baba no wiecie co!Ja tez mam zielone kwiaty a konkretnie róże, jestem ciekawa co wymyślą u mnie.Mam nadzieję że nic! ~~*~~ Poszukiwanie garnituru nie powiodło się i butów także, jutro jest dzień też ![]() Ale suknia co raz bardziej mi się podoba Sprawy kościelne do połowy załatwione, natomiast USC finał. Padnięta jestem ![]() Odmówiły mi 2 osoby, trochę mnie martwi to nie ze względu że ich nie będzie a ze wzgledu na to że stan zdrowia ich się pogarsza, starsze osoby to podróż nawet ich męczy... Nic nie zrobię, mogę się pomodlić o ich zdrowię ![]() ~~*~~ strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka
Bawcię się do białego rana! ![]() |
||
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi i pozostałe dzisiejsze PM-wszystkiego naj!
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
A propo sprzedawcwów
![]() Wczoraj poszłam na zakupy, przeceny się zaczęły itp ![]() Wzięłam kartę Tż (mamy wspólne konto, i jedna kartę na Tż bo za dwie szkoda płacić )I kupiłam już co miałam kupić, po drodze zaszłam do Kauflandu, kupiłam ryz, dwa desery pudingowe i plyn do naczyn, i mi pani w kasie mowi ze ona mi karty nie moze przyjac ![]() ja takie gały yhy, a ona ze to nie moja karta i ona nie przyjmie, Ja na to że MĘŻA!! a ona ' to nic ![]() To podziękowałam i poszłam. ![]() AAleee się wkur**** zwłaszcza że miałam pełno zakupów kupionych na ta kartę w reklamówce. Ważne że znam PIN ![]() Muszę się w banku dowiedzieć co i jak
|
|
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
Ślubującym dzisiaj dziewczynom Wszystkiego Najlepszego życzę Na Nowej Drodze Życia
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy ale dobrze, że jest ochłodzenie
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi co Ty tu tak rano robisz... spac trzeba
slubujacym dzis wszystkiego naj naj pieknej pogody i przede wszystkim zero stresu, a wtedy wszystko będzie dobrze ![]() my dzis z mezusiem lecimy na 18-tke jego siostry ciotecznej... nie chce mi sie strasznie, ale musze.. ![]() heh... a wczoraj dostał wypowiedzenie z pracy.... chora jakas ta jego firma, bo zwalanija ludzi, a pozniej nabiora roboty i wtedy dzwonia, ze przyjdzcie... ale powiedzial, ze nie wroci za nic tam.... no i widze ze smutny jest, ale probuje udawac, ze sie nie martwi... tym bardziej, ze mamy maly dlug i jeszcze przez rok raty do splacania za kuchnie.... kurcze, ciezko moze byc, tym bardziej ze teraz z praca najprawde ciezko jest.... Ale poradzimy jakos lece sprzatac, milego dnia kochane
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spać nie mogę ![]() zasnęłam o 1:00 wstałam o 6:00 ![]() cały czaas nachodziły mnie myśli i nie mogłam zasnąć zaraz do fryzjera ![]() później makijaż ubieranko i o 14:00 jest u mnie tż na razie bez wpadek odpukaća na suwaczku jest, że jutro wychodzę za mąż :/
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-07-18 o 08:11 |
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ja to zeby nie budzik to bym zaspala na swoj slub
![]() i nie stresuj sie , zobaczysz wszystko bedzie super
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
STRIPPI KOCHANA CUDOWNEGO SLUBU CI ZYCZE;*
![]() ![]() POZOSTAŁYM SLUBUJACYM DZIS ROWNIEZ ![]() W ogóle to w suwaczku masz, ze slub jutro hihi, ach te suwaczki:P Ja byłam u lekarza i bede mieć: dziewczynke Tak, jak przeczuwałam
|
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziś o 17 ślubuję
strippi wszystkiego naj!naj! U mnie póki co słonko, ale zapowiadali burze:/ Modle sie by nas ominęły Jakoś narazie nie ma stresu. To dobrze. Pozdrawiam Trzymam kciuki za siebie i za wszystkie wizażanki dziś mówiące swoim TŻetom TAK
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe to pewnie juz bedziesz wszystko rozowe teraz skupowac ![]() aj fajnie fajnie Cytat:
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze Pmki - wszystkiego co najlepsze!!!!! aby ten dzien byl jeszcze piekniejszy niz sobie wymarzyłyście!
ja sie dzis rano przebudziłam i stres - boze za 2 tygodnie ja!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wszystkim PM ślubującym dzisiaj tj. strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka, aksa24 życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Niech ten dzień będzie taki jak sobie wymarzyłyście Cytat:
Cytat:
Gratuluje No to jak będzie miała na imię mała wizażanka?![]() Dziś mam swój wieczór panieński będzie wesoło![]() Tż też miał mieć dziś impreze z kumplami, ale niestety nie wypaliła, podobno w przyszłym tyg się będzie bawił. Trochę bezsensu, że w innym terminie, niż zakładaliśmy, ale nic się nie da zrobić już. Jakoś będziemy musieli to przeżyć |
||
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
oj stripi stripi kobieto szalona
![]() wszystkiego naj naj ślubującym dzis ![]() oj ja widze ze tradycją styałos ie sobotnie składanie zyczen ![]() zaneta ja mia łam cien taki brudny róz troszke fiolet i kreske zrobioną eleynerem kosmetyki to był dior i chanel ale dokładnie koloru ci nei powiem kliwuś nie chce cie martwicale ja pamietam z prawa cywilnego ze uzytkowanie karty nieswojej jest traktowane jako przesępstwo nawet jesli to karta wspołmałoznka w przypadku współwłasnosci konta bank wydaje dwie karty na odrębnych użytkowników konta
|
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ostro
zawsze sie zastanawialm czemu ten sam sen nie sni sie wszystkim osobom biorącym w nim udział a układa sie juz lepiej, jak jestesmy sami jakos tak inaczej jest zupelnie ![]() chociaz nadal sie kłócimy.... ale teraz przebiega to zupełnie inaczej, bo od razu jest rozmowa i proba rozładowania sytuacji, a nie tak jak wczesniej, ze kazde w swoja strone odchodziło.... a zwolenienia sie nie spodziewał... i w szoku byl, ale cóz... i tak bywa... ludzie cały majatek zycia traca i zyja dalej wiec i my poradzimy jakos... moze akurat trafi sie cos lepszego
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
dołączam się do życzeń i 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#595 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta, bo dawno nic nie pisałam, ale staram sie podczytywać
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozostałym PM ślubującym dzisiaj też życzę samych cudownych chwil. Ja też juz niedługo, jeszcze trzy tygodnie
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#597 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie ja niechcialam wyjsc bo moja kwiaciarka jest super i tylko jej ufam a ta co mi taka akcje robila to jest jej pracownica a mi kiwaty robi wlansie moja kwiaciarka![]() Cytat:
zarabiscie wygladam w zielonym wiec mnie babsztyl niezniecheci![]() a iwka super mieszkamy sobie razem bo to u nich wynajmujemy pokoj, ostatni atak miala w kwietniu ale wyladaowala w warszawie no i dowiedziala sie wielu rzeczy np ze musi pic codziennie glukoze( kupuje w proszku i miesza z sokiem grapefruitowym bo wczesniej lykala i ja po jakims czasie mdlilo a z sokiem jest smaczne) i jej to bardzo pomaga odpukac od 3 miesiecy przez ta glukoze nie ma ataku zreszta tez wiecej je a my ja pilnujemy a wczesniej atak co miesiac wiec jak bedzie pilnowac jedzenia i pic glukoze to bedzie dobrzeLDCytat:
![]() Cytat:
nasz organizator ma swoja sale i co jakis czas w cos fajnego inwestuje i ostatnio kupil fontanne i teraz mozna ja sobie na slub za 150zl wypozyczyc a ze ma wziecie to mu sie juz na bank zwrocilo bo duzo nie bierze a sa w tym juz owoce bo i tak na slub sie kupuje wiecej no i czekolada (on kupuje je w hurtowniach) i dlatego wychodzi taniej, a wiesz im taniej tym wiecej osob sie skusi i szybciej mu sie zwroc i zacznie na siebie zarabiaca gril na poprowiny mowilismy ze jakies 70-80 osob bo poki co mamy 75 wiec jeszcze niewiemy do konca ale mowi ze max 400 i jest karczek skrzydelka cukinia bodajrze i kielbaska, a obsluguije ja ktos z obslugi wiec mysie niemartwimy ma w ogrodzie takie 2 wielkie grile wiec damy rade tylko teraz nie wiemy na co sie zdecydowac ![]() Cytat:
ale ide jeszcze raz tam w poniedzialek bo odbieram kwiaty zamowione na moj awans w pracy wiec zagadam jesczze raz z szefowa ze tamta ma nawet do tego niepodchodzic![]() a ze szefowa to dobra znajoma i od lat robi nam bukiety to mysle ze zrozumie zreszta juz wczoraj zrozumiala bo tez chciala jej przerwac ![]() Cytat:
dobrze odpisalam kasi wiec mam nadzieje ze zaspokoilam ciekawosc.. ale poki co jest lepiej odpukac![]() panny mlode duzooooo milosci zycze i cudownej zabawy
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia ja sama kiedyś byłam świadkiem jak pani w kasie do pana (właściciela karty) mówi, że nie może przyjąć karty, on zdziwiony dlaczego? a ona pan Wiesław to pani??
![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama z tatą mają konto wspólne, tzn mój tato pracuje moja mama od czasu choroby nie. Karta jest na moją mamę natomiast np. mój tato nie może korzystać z własnych pieniędzy według prawa dot. kart. zaraz jedziemy z tż do Katowic po jego siostrę na lotnisko, przylatuje z Włoch już na nasz ślub pierwsi goście ![]()
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no suwaczek źle pokazuje Cytat:
już mniej stresu ![]() tylko głodna jestem ![]() haha Cytat:
jedynie w nocy kiedy natłok myśli był to miałam jestem już pomalowana i uczesana za 30 min się ubieram o 14:00 przyjeżdża tż dzięki za życzenia moje kochane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

i ze tak jak sie umawialismy i ona ze tak ze super.. a ta cala dupna florystka (moze i robi super ale niepotrafi zrozumiec ze ktos ma swoja wizje i na sile wciska swoja..) wyskakuje ze mi pokaze bukiet jaki bedzie pasowac i przynosi mi fotke bukietu morelowego z zielonymi liscmi i uwaga JABLKAMI ja mowie ze bez urazy bukiet super ale nie na slub zreszta tam zielone sa liscie a ona ze no to mi zrobi tez z zielenia a ja to co bedzie zielone a ona LISCIE myslalam ze brechne smiechem

Może jej się wydawało że to ona ślub bierze a nie Ty
ale grzebie i pokazuje niby brązowe ale błyszczące, to ja jej na to, że nie chcemy błyszczącego tylko matowy. A ona "Phi matowy, jeszcze takie wymagania!!" Myślałam, że

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

np. mój tato nie może korzystać z własnych pieniędzy według prawa dot. kart.
pierwsi goście