![]() |
#571 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Koszmarna baba - ja chyba bym wyszła i poszła do innej kwiaciarni
![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Marcia na nk masz fotę w zielonych kolczykach i super to kontrastuje z włoskami więc musisz mieć zielone kwiatury
![]() a tak swoja droga co u Iwy? już dobrze?
![]() |
#573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My wczoraj też jedną durną ekspedientkę musieliśmy przerobić. Poszliśmy z TŻ do mega wypasionego salonu ślubnego poszukać dla niego garnituru. Mieli tam garnitury wilvorst i chcieliśmy je obejrzeć. Podchodzi jakaś kobieta więc mówimy, że szukamy garnituru... no to od razu nam pokazuje nie pytając w ogóle jakiego. Mówię jej, że brąz, najlepiej gorzka czekolada. Wytrzeszczyła na mnie oczy, coś burknęła pod nosem ale idzie do wieszaka z brązowymi. Pokazuje jakieś, ja mówię, że chcemy na dwa guziki, to ona znowu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Wtajemniczenie
|
Martucha, to wy taką tanią fontannę z czekolady macie??
![]() ![]() ![]() Ta baba to normalnie przegięcie, ja bym chyba wyszła z siebie ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-07-17 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Czesc
Dzis zaliczyliśmy poradnie - było bardzo miło, pani bardzo życiowa, nie namawiałą do npr - przedstawiła jak to wygląda, ze pomaga. Bez żadnego umoralniania - ze bardzo dobrze ze młodzi mają okazje pomieszkać przed slubem - ze najważniejsze to rozmawiać ze sobą. Złotko - my od 1 lipca też mieszkamy osobno i mało tego w celibacie ![]() Jutro idziemy dowiadywać się o dekoracje na autko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki!!!
Ależ jestem padnięta ![]() ![]() Martucha co za głupia c.... Ty płacisz ty wymagasz, co cię jej wizja obchodzi?? ![]() Motley to już w ogóle przegięcie!! Ja bym porozmawiała z kierownikiem!!! Bezczelne babsko!!! I te komentarze!!! SAMBAdiJANEIRO też bym sobie odpuściła ![]() atomufka ja też będę mieć dwa nazwiska. Zbyt jestem do swojego "zwierzęcego" emocjonalnie przywiązana, aby z niego zrezygnować, Poza tym nie widzę powodu, aby je zmieniać.Oba są krótkie (5 i 6 liter) imię mam krótkie, więc jest ok. Oczywiście TŻ wolałby abym miała tylko jego, ale cieszy się, że w ogóle będę mieć dodane ![]() Miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka wszystkiego naj naj naj jutro dużo uśmiechu i radości i słońca w tym najcudowniejszym dniu!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja juz nie moge sie doczekac jak bede go miala dzięki za życzenia lecę bo jutro nasz ślub
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dzisiaj byliśmy w USC.Musiałam załatwić swój akt urodzenia bo w innym mieście się urodziłam, mój Tż tak był zdeterminowany ze był wstanie jechać 250 km do USC w mieście w którym się urodziłam,ale miałam swój akt gdzieś w barku na dnie i wszystko ok. ŚLICZNY MAKIJAŻ! O taki marzę delikatny i kobiecy! NO PERFEKT! Jakie to są kolory?! Cytat:
![]() ~~*~~ martucha84 co za baba ![]() Ja tez mam zielone kwiaty a konkretnie róże, jestem ciekawa co wymyślą u mnie.Mam nadzieję że nic! ~~*~~ Poszukiwanie garnituru nie powiodło się i butów także, jutro jest dzień też ![]() Ale suknia co raz bardziej mi się podoba ![]() Sprawy kościelne do połowy załatwione, natomiast USC finał. Padnięta jestem ![]() Odmówiły mi 2 osoby, trochę mnie martwi to nie ze względu że ich nie będzie a ze wzgledu na to że stan zdrowia ich się pogarsza, starsze osoby to podróż nawet ich męczy... Nic nie zrobię, mogę się pomodlić o ich zdrowię ![]() ~~*~~ strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka
![]() ![]() Bawcię się do białego rana! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Strippi i pozostałe dzisiejsze PM-wszystkiego naj!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
A propo sprzedawcwów
![]() Wczoraj poszłam na zakupy, przeceny się zaczęły itp ![]() Wzięłam kartę Tż (mamy wspólne konto, i jedna kartę na Tż ![]() ![]() I kupiłam już co miałam kupić, po drodze zaszłam do Kauflandu, kupiłam ryz, dwa desery pudingowe i plyn do naczyn, i mi pani w kasie mowi ze ona mi karty nie moze przyjac ![]() ja takie gały yhy, a ona ze to nie moja karta i ona nie przyjmie, Ja na to że MĘŻA!! a ona ' to nic ![]() To podziękowałam i poszłam. ![]() AAleee się wkur**** zwłaszcza że miałam pełno zakupów kupionych na ta kartę w reklamówce. Ważne że znam PIN ![]() Muszę się w banku dowiedzieć co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Przyczajenie
|
Ślubującym dzisiaj dziewczynom Wszystkiego Najlepszego życzę Na Nowej Drodze Życia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy ale dobrze, że jest ochłodzenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Strippi co Ty tu tak rano robisz... spac trzeba
![]() slubujacym dzis wszystkiego naj naj ![]() pieknej pogody i przede wszystkim zero stresu, a wtedy wszystko będzie dobrze ![]() my dzis z mezusiem lecimy na 18-tke jego siostry ciotecznej... nie chce mi sie strasznie, ale musze.. ![]() heh... a wczoraj dostał wypowiedzenie z pracy.... chora jakas ta jego firma, bo zwalanija ludzi, a pozniej nabiora roboty i wtedy dzwonia, ze przyjdzcie... ale powiedzial, ze nie wroci za nic tam.... no i widze ze smutny jest, ale probuje udawac, ze sie nie martwi... tym bardziej, ze mamy maly dlug i jeszcze przez rok raty do splacania za kuchnie.... kurcze, ciezko moze byc, tym bardziej ze teraz z praca najprawde ciezko jest.... Ale poradzimy jakos lece sprzatac, milego dnia kochane ![]()
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spać nie mogę ![]() zasnęłam o 1:00 wstałam o 6:00 ![]() cały czaas nachodziły mnie myśli i nie mogłam zasnąć zaraz do fryzjera ![]() później makijaż ubieranko i o 14:00 jest u mnie tż na razie bez wpadek ![]() a na suwaczku jest, że jutro wychodzę za mąż :/
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-07-18 o 07:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
ojej ja to zeby nie budzik to bym zaspala na swoj slub
![]() i nie stresuj sie , zobaczysz wszystko bedzie super ![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
STRIPPI KOCHANA CUDOWNEGO SLUBU CI ZYCZE;*
![]() ![]() POZOSTAŁYM SLUBUJACYM DZIS ROWNIEZ ![]() W ogóle to w suwaczku masz, ze slub jutro hihi, ach te suwaczki:P Ja byłam u lekarza i bede mieć: dziewczynke ![]() Tak, jak przeczuwałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
Ja też dziś o 17 ślubuję
![]() strippi wszystkiego naj!naj! U mnie póki co słonko, ale zapowiadali burze:/ Modle sie by nas ominęły ![]() Jakoś narazie nie ma stresu. To dobrze. Pozdrawiam Trzymam kciuki za siebie i za wszystkie wizażanki dziś mówiące swoim TŻetom TAK ![]()
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe to pewnie juz bedziesz wszystko rozowe teraz skupowac ![]() aj fajnie fajnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze Pmki - wszystkiego co najlepsze!!!!! aby ten dzien byl jeszcze piekniejszy niz sobie wymarzyłyście!
ja sie dzis rano przebudziłam i stres - boze za 2 tygodnie ja!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wszystkim PM ślubującym dzisiaj tj. strippi, kinia336, fanta20, Kama24, dekoderka, aksa24 życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Niech ten dzień będzie taki jak sobie wymarzyłyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje ![]() ![]() Dziś mam swój wieczór panieński ![]() ![]() Tż też miał mieć dziś impreze z kumplami, ale niestety nie wypaliła, podobno w przyszłym tyg się będzie bawił. Trochę bezsensu, że w innym terminie, niż zakładaliśmy, ale nic się nie da zrobić już. Jakoś będziemy musieli to przeżyć |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
oj stripi stripi kobieto szalona
![]() wszystkiego naj naj ślubującym dzis ![]() oj ja widze ze tradycją styałos ie sobotnie składanie zyczen ![]() zaneta ja mia łam cien taki brudny róz troszke fiolet i kreske zrobioną eleynerem kosmetyki to był dior i chanel ale dokładnie koloru ci nei powiem kliwuś nie chce cie martwicale ja pamietam z prawa cywilnego ze uzytkowanie karty nieswojej jest traktowane jako przesępstwo nawet jesli to karta wspołmałoznka w przypadku współwłasnosci konta bank wydaje dwie karty na odrębnych użytkowników konta
![]() |
![]() |
#592 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
hehe ostro
![]() ![]() a układa sie juz lepiej, jak jestesmy sami jakos tak inaczej jest zupelnie ![]() chociaz nadal sie kłócimy.... ale teraz przebiega to zupełnie inaczej, bo od razu jest rozmowa i proba rozładowania sytuacji, a nie tak jak wczesniej, ze kazde w swoja strone odchodziło.... a zwolenienia sie nie spodziewał... i w szoku byl, ale cóz... i tak bywa... ludzie cały majatek zycia traca i zyja dalej wiec i my poradzimy jakos... moze akurat trafi sie cos lepszego ![]()
![]() |
#594 |
Zadomowienie
|
dołączam się do życzeń i 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#595 | |||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta, bo dawno nic nie pisałam, ale staram sie podczytywać
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pozostałym PM ślubującym dzisiaj też życzę samych cudownych chwil. Ja też juz niedługo, jeszcze trzy tygodnie ![]()
![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie ja niechcialam wyjsc bo moja kwiaciarka jest super i tylko jej ufam a ta co mi taka akcje robila to jest jej pracownica ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a iwka super mieszkamy sobie razem bo to u nich wynajmujemy pokoj, ostatni atak miala w kwietniu ale wyladaowala w warszawie no i dowiedziala sie wielu rzeczy np ze musi pic codziennie glukoze( kupuje w proszku i miesza z sokiem grapefruitowym bo wczesniej lykala i ja po jakims czasie mdlilo a z sokiem jest smaczne) i jej to bardzo pomaga odpukac od 3 miesiecy przez ta glukoze nie ma ataku zreszta tez wiecej je a my ja pilnujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a gril na poprowiny mowilismy ze jakies 70-80 osob bo poki co mamy 75 wiec jeszcze niewiemy do konca ale mowi ze max 400 i jest karczek skrzydelka cukinia bodajrze i kielbaska, a obsluguije ja ktos z obslugi wiec mysie niemartwimy ma w ogrodzie takie 2 wielkie grile wiec damy rade ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ze szefowa to dobra znajoma i od lat robi nam bukiety to mysle ze zrozumie zreszta juz wczoraj zrozumiala bo tez chciala jej przerwac ![]() Cytat:
![]() ![]() panny mlode duzooooo milosci zycze i cudownej zabawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Kliwia ja sama kiedyś byłam świadkiem jak pani w kasie do pana (właściciela karty) mówi, że nie może przyjąć karty, on zdziwiony dlaczego? a ona pan Wiesław to pani??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama z tatą mają konto wspólne, tzn mój tato pracuje moja mama od czasu choroby nie. Karta jest na moją mamę natomiast ![]() ![]() zaraz jedziemy z tż do Katowic po jego siostrę na lotnisko, przylatuje z Włoch już na nasz ślub ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#599 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no suwaczek źle pokazuje ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko głodna jestem ![]() haha Cytat:
jedynie w nocy kiedy natłok myśli był to miałam jestem już pomalowana i uczesana za 30 min się ubieram o 14:00 przyjeżdża tż ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki za życzenia moje kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.