|
|
#4591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię ''rozwala''.
Ja nosze bluzke bez pleców i nie wyobrazam sobie nie miec na sobie stanika więc wtedy mam góre od stroju kąpielowego tego samego koloru co bluzka
dodam, że ona jest bardziej sportowa i dobrze to wygląda.
|
#4592 |
|
Grażynka od kota
|
ja mam bluzke calkowicie bez pleców tylko na samym dole ma taki paseczek zeby sie trzymała i na karku taki sznureczek zwiazany
i mam stanik z lateksowym tyłem to zakładam go albo w ogole ale te sterczące sutki nawet na niecycatej dziewczynie (jak ja) odrażają mnie
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
Gladiatorki nieumiejętnie połączone z resztą - np. założone do za dużych ciemnogranatowych dresowych rybaczek ze śliskiego materiału z jaskrawymi lampasami.Wyglądały na pożyczone od męża/brata
i nijak się miały do dość eleganckich gladiatorek. Jeśli takie buty są dobrze skomponowane ze strojem to mnie nie rażą.
|
#4595 |
|
xoxo
|
mnie dziś rozwaliła dziewczyna w sukience bez ramiączek srebrnej z takiego lejącego się materiału i wystawały turkusowe ramiączka.
albo dziewczyna w samym centrum dąbrowy na przystanku paradująca w samym staniku sportowym. trochę nie na miejscu to było. ok wiem może biegała ale miała torbę wiec ileż to wrzucić jakaś koszulkę
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
Rozwala mnie nadmiar cekinów... Widuję ostatnio strasznie dużo dziewczyn w koszulkach z naszytymi cekinami - i nie są to jakieś fajne cekinowe aplikacje, tylko wielgachne cekinowe pasy na t-shirtach czy topach. Toż to się błyszczy na kilometr, nawet w nocy!
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
mnie się nie podoba jak ktoś jeszcze nosi leginsy. a zwłaszcza te z koronką na dole;/ i jeśli ktoś ubiera jakąś rzecz, np. buty, które są w tym sezonie modne a nie pasują do reszty ubrań które ma na sobie... masakra;/
|
|
|
|
#4599 | |
|
xoxo
|
Cytat:
po jaką cholerę jej są potrzebne te leginsy jak jest ciepło.
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tytuł tego wątku to 'moda która cię rozwala' a nie 'obsmaruj każdego kogo widziałaś dzisiaj na ulicy i nie przypasował ci wyglądem'. jak tak bardzo to was bawi to sobie taki załóżcie... aż strach wyjść, bo ktoś sobie dokładnie zapamięta co miałam na sobie, wróci do domu, dokładnie to opisze, skomentuje
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi o legginsy to rozwalają mnie takie z koronką na dole. Jeżeli już to albo całe proste albo całe z koronki. Do czego ludzie noszą te "cuda"?
![]() Albo legginsy plus dżinsowa mini lub szorty. Tragedia.
Edytowane przez miu miu Czas edycji: 2009-07-18 o 20:32 |
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
A mnie nic nie rozwala, nic nie szokuje, lubie ludzi ciekawie ubranych, nawet jeżeli nie prezentuja oni stylu jaki lubie,
Jedyne co mnie rozwala to coś może nie związanego bezpośrednio z modą - kiedy kobiety i dziewczyny nosza japonki/odkryte sandały i mają koszmarne stopy ( zaniedbane paznokcie itp. ) Tylko jedynie to mnie razi na ulicach. |
|
|
|
#4603 |
|
BAN stały
|
dzisiaj widziałam dziewczynę w rajstopach i piptołach na obcasie, ale chodzi o to (choć ja akurat uważam, że rajstopy czy pończochy do butów bez palców to porażka), że te buty były jakby przymaławe, w każdym razie palec leżal na chodniku miast na podeszwie
. nie wiem, czemu taki upór, jakiś komfort psychiczny czy jak; np. ''mam rozmiar 37'' no to kupuję 37, zamiast 38 i nie wypadać z butów? Tak to ja sobie też mogę kupować sandalki o 3 nry za małe. ![]() A może jstem niesprawiedliwa, może dziewczyna zjechala w bucie przez rajtki? Chociaz patrzyłam, pieta przylegala do buta, luzow nie widzialam, poza tym wariant był na wesele, więc chyba nikt na wesele nie ubiera się tak, by się ślizgać w bucie.
|
|
|
|
#4604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też nie lubie facetów w sanadałach. tyle że ja juz chyba wolę jak ma skarpety(!) bo wtedy nie musze patrzec na stopy- NIENAWIDZE patrzeć na męskie stopy
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle legginsy do krótkich spodenek -
|
|
#4606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
Niby co dziwnego jest w tym, że mężczyna ubierze sandały, kiedy jest upał?.
Rozumiem jak walnie do nich skarpetki, to już obciach. Czyli faceci w upale mają kisić stopy w adidaskach itp.? Wstręt do męskich stóp, dziwne Ja mam wstręt tylko do stóp niezadbanych...
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam blond włosy, ale nie myślałam, że są białe :| w ogole nie rozumiem tego obrzydzenia do koloru włosow, bez przesady. tak samo z tymi sandalami u facetow, z jakiej racji oni maja sie kisić w pelnych butach kiedy my latamy w klapkach i sandalkach w mega upaly? |
|
|
|
|
#4609 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
I ja jako blondynka czuje się urażona
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co jest takiego wstrętnego w męskich stopach??? Stopy jak stopy.Mogą być nawet w japonkach,byle nie w otoczeniu gęstego, czarnego buszu zarastającego nogi.
|
|
#4612 |
|
BAN stały
|
he he
, to chyba jakiś antyfetysz z tymi męskimi stopami. Ja tam sandały uważam za normal, a gdy facet ma szczupłe zgrabne stopy a sandały fajne, to w ogóle zupełnie cacy.Tak po prawdzie, to sobie stwierdzam, że w kwestii stóp u pań jest tak samo jak u panów. Tzn., wiele pań posiada stópki bynajmniej nie kojarzące się z reklamami bucików , czyli śliczne, doskonale kształtne. A mam już nieco porownania, bo nie ukrywam, zawsze patrzę na stopy.
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię odkryte u facetów stopy latem - rozumiem że Twój facet ( autorko postu o paskudnych stopach) nosi zakryte obuwie? Grzybica itd murowane
W czym odkyte męskie stopy mają być gorsze od Twoich?Mi się mini plus legginsy nawet podobają, było tego kiedyś sporo na ulicach. chociaż sama legg. nie noszę, wolę pomykać w samej mini czy szortach. Jedyne co mnie razi to wyłażące paluchy z za małych butów - a widok nierzadki
|
|
|
|
#4614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można to tak nazwać. Wiem ze nie rozumieją tego ludzie ale ja po prstu tak mam. ( z resztą nie tylko ja bo znam jeszcze pare osób które ogólnie obrzydza widok ludzkich- nie ważne czy męskich czy damskich-stóp). i juz nie krzyczcie tak bo przeciez sama sobie takiego czegoś nie wybierałam, po prostu tak mam i tyle. A faceci niech sobie chodzą w sandałach- ja im nie zabronie przecież ;P
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj na weselu, żadna dziewczyna nie miała na szczęście skarpetek (rajstopy do sandałów już tak), ale zwróciły moją uwagę buty na zmianę. Rozumiem, że buty na wysokim obcasie mogą być niewygodne i że potem można je zmienić, ale dlaczego na japonki basenowe lub japonki inblu? Dużo lepiej wygląda, jak ktoś tańczy boso.
Nie podoba mi się jeszcze, jak do sukienek bez ramiączek zakłada się stanik z silikonowymi ramiączkami. Są przecież staniki, które można nosić bez ramiączek (straplessy). |
|
|
|
#4616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno - nie można mieć wszystkiego naraz...
|
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To, że dziewczyna ma większy biust nie znaczy, że ma nosić zabudowane sukienki, ale dużo ładniej będzie wyglądać np. w sukience wiązanej na szyi, gdzie plecy będzie miała odkryte (a ramiączko przełożone przez szyję zakryte pod sukienką), niż w sukience, do której ramiączka nie pasują. Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-07-19 o 14:07 |
||
|
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
Tej pani wyżej, o wdzięcznym nicku "tiktaktiktak" należy się chyba ostrzeżenie
![]() Może nam złotko pokażesz swoje zdjęcia, to ocenimy jak idealnie wyglądasz? |
|
|
|
#4620 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
nikt tutaj nikogo nie obraża! a jeśli nie potrafisz się do tego zastosować to może po prostu zmień forum ![]() a tak na marginesie jest wiele brunetek głupszych od blondynek głupi stereotyp
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-07-19 o 14:35 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

dodam, że ona jest bardziej sportowa i dobrze to wygląda.

i mam stanik z lateksowym tyłem to zakładam go albo w ogole
ale te sterczące sutki nawet na niecycatej dziewczynie (jak ja) odrażają mnie 

i nijak się miały do dość eleganckich gladiatorek. Jeśli takie buty są dobrze skomponowane ze strojem to mnie nie rażą.