Moda, która Cię ''rozwala''. - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-19, 14:42   #4621
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię ''rozwala''.

Cytat:
Napisane przez tiktaktiktak Pokaż wiadomość
scarlettmonroe

Czy ty idiotko masz jakieś problemu ze sobą, z mózgiem a może też jesteś blondynką ????Potra fisz czytać??????????
jak widać nie trzeba być blondynką, by osiągnąć twój poziom ... ;]
Stary 2009-07-19, 14:43   #4622
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
sama mam konkretny biust, którego stanik bez ramiączek nie udźwignie wystarczająco - więc nie noszę bluzek bez ramiączek ani bez pleców, bo silikonowych wstawek nie popieram.
Trudno - nie można mieć wszystkiego naraz...
Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, straplessy są produkowane od obwodu 60 i do miseczki brytyjskiej H (która jest odpowiednikiem polskiej miseczki L/M! )Zobaczcie tutaj, jak fajnie może leżeć strapless w rozmiarze 70FF, albo tutaj, w rozmiarze 35(75)FF (brytyjska miseczka FF odpowiada polskiej I).

To, że dziewczyna ma większy biust nie znaczy, że ma nosić zabudowane sukienki, ale dużo ładniej będzie wyglądać np. w sukience wiązanej na szyi, gdzie plecy będzie miała odkryte (a ramiączko przełożone przez szyję zakryte pod sukienką), niż w sukience, do której ramiączka nie pasują.
Wszystko zależy od ciężkości i kształtu biustu a mniej od rozmiaru.Widziałam wiele zdjęć straplessów i zdjęcia na balkonetce. To czy strapless da radę jest indywidualną sprawą. Ja sama byłam zadowolona z jednego spośród wielu modeli, które przymierzałam, ale nie trafiłam jeszcze na ideał.Może jestem przewrażliwiona na punkcie tego,że biust ma miec idealny kształt i powinien byc super podniesiony.Te 10 czy ileś % podniesienia jakie dają ramiączka ma jednak jakieś znaczenie.Przymierzałam 65 bo 60 nie mieli i trzeba przyznać,że przynajmniej w straplessach potrafią się postarać o ścisły obwód, bo jak czasem przymierzam niektóre niskie obwody to widać,że to tylko cyferki, a materiał naciąga się bardziej niż w niektórych dobrych stanikach o "bardziej typowym" obwodzie typu 70 czy nawet 75
Cytat:
scarlettmonroe

Czy ty idiotko masz jakieś problemu ze sobą, z mózgiem a może też jesteś blondynką ????Potra fisz czytać??????????
Pogrubiłaś 4 słowa a nie potrafisz ich dobrze przeczytać???
czy ja mówię o tym, że propaguję białą skórę czy coś??? sama mam czekoladowy odcień skóry.
o czym Ty wogóle piszesz?napisałam "mocno zsolaryzowane" a nie ładnie opalone.

"Żeby nie było,że propaguję smażenie się na skwarka - piszę o umiarkowanym i rozsądnym opalaniu/wystawianiu się na promienie słonaczne podczas spaceru itp."

to z czym Ty do mnie wyjeżdzasz?ja jak najbardziej propaguje rozsądne opalanie a piszę o mocno zsolaryzowanych pindach czyli zapewne jak "niektórym" nietrudno się domyślić znaczy to przesadnie usmażone . OCB??

byeeeeeeeeeeee
Nie "wyjeżdżam " do ciebie osobiście. Jest to wątek o modzie,która mnie rozwala, więc wtrąciłam coś o modzie w kwestii stylu/urody.I było to ogólne stwierdzenie,moja obserwacja.Takie małe a propos - nie oceniaj ludzi po wyglądzie, a tym bardziej ich inteligencji i osobowości. Może ta "zsolaryzowana pinda" uległa presji na to,że kobieta musi być piękna i idealna,chciała być po prostu akceptowana i teraz jest chora na tanoreksję. Może ma ambitne plany, studiuje i wcale nie jest idiotką. Albo ma takie geny i wcale nie smażyła się na solarium. Może ta cała otoczka to jej "zbroja" , a ona chce się chronić przed krytycznym i wytykającym wszelkie wady otoczeniem albo jeszcze trochę naiwnie wierzy,że w ten sposób ktoś zwróci na nią uwagę i znajdzie miłość życia.
ps. Łatwo jest wyzywać ludzi w internecie.Pytanie tylko jaki poziom reprezentujesz wyzywając kogoś od idiotek i rzucając innymi bluzgami. Przykro mi,że niektórzy zatracili takt i kulturę osobistą.

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 14:44   #4623
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co mnie razi?może kogoś podobnie?jak facet nosi sandały. o mój boże. Mam ochotę powiedzieć WTF??? a jeszcze jak skarpetki do nich założy.Wogóle facet z odsłoniętą (dziwacznie) stopą to coś okropnego ...albo japonki u faceta- sory ale jestem anty. kojarzy mi się to z przesadną obsesją faceta na swoim punkcie.
pozatym:

-tez nie lubie czaszek
-tego różu wszędzie za dużo- ja kocham fiolet- jest bardziej elegancki
-jak mocno zesolaryzowane idiotki noszą małe szorty. Boże masakra. Mają kolor nóg :gorzka czekolada i te zamaławe szorty wbijające się w ciało
-nie nawidzę blond włosów ale to już innej beczki.
Nie chodzi mi o to, że nie lubię osób które mają blond włosy ale nie nawidzę tego koloru. Po prostu jak patrzę na ten kolor to mnie skręca. Ja sama mam mooooocno odbiegające od tego koloru włosy (ciemnobrązowe,takie mega ciemne) i wolałabym zgilić le na łyso niż walnąć się na biel .ffffffffffuj
Wow, nie pomyślałabym nigdy, że moje wlosy, których zazdrości całe mnóstwo kobiet, mogą być fuj rozumiem, że mogą sie nie podobać, mnie sie nie podobają loki, przykładowo, ale nie piszę że są ble i fuj, bo wiem, że ktoś poczuje sie urażony, a przecież nie będzie prostował włosów, żeby mnie sie podobało :/

O, widzę, że znowu powraca temat solarium i bladej skóry Ciekawe kiedy zaczniemy sie kłócić o kolor oczu (o włosach już jest )....

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 14:58   #4624
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
uwierz mi japonki inblu wyglądają zdecydowanie lepiej niż trampki do eleganckiej sukienki
Na szczęście wersji z trampkami nie widziałam ja bym na zmianę wzięła inne, eleganckie buty (np. na niższym obcasie/bez obcasa).

Cytat:
Napisane przez scarlettmonroe Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od ciężkości i kształtu biustu a mniej od rozmiaru.Widziałam wiele zdjęć straplessów i zdjęcia na balkonetce. To czy strapless da radę jest indywidualną sprawą. Ja sama byłam zadowolona z jednego spośród wielu modeli, które przymierzałam, ale nie trafiłam jeszcze na ideał.Może jestem przewrażliwiona na punkcie tego,że biust ma miec idealny kształt i powinien byc super podniesiony.Te 10 czy ileś % podniesienia jakie dają ramiączka ma jednak jakieś znaczenie.Przymierzałam 65 bo 60 nie mieli i trzeba przyznać,że przynajmniej w straplessach potrafią się postarać o ścisły obwód, bo jak czasem przymierzam niektóre niskie obwody to widać,że to tylko cyferki, a materiał naciąga się bardziej niż w niektórych dobrych stanikach o "bardziej typowym" obwodzie typu 70 czy nawet 75
Zgodzę się, że od kształtu biustu/sylwetki sporo zależy - ten sam model stanika w identycznym rozmiarze może na kimś wyglądać ładnie, a na drugiej osobie może się w ogóle nie układać.

Jeśli chodzi o ubiór (i to nie tylko sukienki weselnej), trzeba go dostosować do sylwetki/możliwości posiadania odpowiedniej bielizny/dodatków, a nie odwrotnie, bo zamiast wyglądać ładnie, możemy wyglądać dziwnie/komicznie. W tym momencie nie mówię o silikonowych ramiączkach, tylko ogólnie.
Stary 2009-07-19, 15:06   #4625
scarlettmonroe
Rozeznanie

Posługiwanie się stereotypami nikomu nie wyjdzie na dobre. Nie wiem czemu tyle osób się uwzięło na blondynki.Kolor włosów jak kolor. Ani kolor/odcień skóry czy też stopień jej opalenia, ani też kolor włosów i ich stopień skręcenia/wyprostowania, kształt nosa,szczęki, długość nóg itp. czyli wszelkie cechy wyglądu nie mają wpływu na to kto jakim jest człowiekiem. Paskudne jest wyzywanie kogoś od blondynek,czarnuchów i tak dalej.Potem utrwala się przekonanie,że są to ludzie w jakiś sposób inni, a nawet gorsi.
Najlepiej jest zakończyć już tą dyskusję i powrócić do tematu wątku,bo zrobiło się nieprzyjemnie.

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 16:30   #4626
Shiim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diabliczuś_01 Pokaż wiadomość
brązowa jak g...
gratuluję wyszukanego porównania <brawo>

Ja nie znoszę emo.
Shiim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 17:37   #4627
natalka2
Zakorzenienie

rozwalają mnie za duże/za małe buty odkryte
dzisiaj widziałam dziewczynę w płaskich peep toe z odkrytą piętą, z przodu miala 1cm luzu, z tyłu też jakoś tak
albo zamałe peep toe w ktorych przez ten otwor sporo wychodza paluchy poza powierzchnię buta.

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 17:46   #4628
biala
Wtajemniczenie

Nie widzę nic złego w noszeniu długich leggisów do krótkich dżinsowych spodenek jesienią. Ale to temat na 'nie', więc wypisze, co mnie razi:
- brak indywidualizmu, oryginalności,
- przykrótkie dzwony,
- noszenie przybrudzonych, nijakich kolorów, gdy uroda domaga się podkreślenia,
Stary 2009-07-19, 20:04   #4629
Czarodziej
Raczkowanie

GG do Czarodziej

A ja mam pytanie. Można nosić do długich dżinsów sandały (oczywiście bez skarpetek)?
Czarodziej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 20:27   #4630
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
bardzo chętnie Ci pokaże moją śliczną buźkę a może chcesz się spotkać???

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Widzę, że ogólnie macie tutaj duży problem ze sobą.
Temat brzmi moda, która cię rozwala. Czyli zapewne wiele osób poczuje się urażonym, jest to chyba logiczne co? Przeciez piszemy o tym co się nam niepodoba a jak ktoś to nosi to zapewne czuje się źle czytając to forum.
Jak pojechałam o włosach to wielke oburzenie a jak jeździcie po leginnsach itp. to cisza?
mnie rozwala to co napisałam i nie zamierzam teraz mieć skruchy bo nikt tu jej nie ma. a jakieś ostrzeżenia czy coś ,mnie leczą i tak bo ja mam tu kilka kont więc żadnej krzywdy mi nikt tu nie zrobi

scarlettmonroe
po co jakieś wyjaśnienia co do charakteru itp. po co te gadki skoro my tu tylko mamy analizować jak ktoś wygląda zewnętrznie i czy nam się podoba czarne czy białe.
Ja akurat nie czuję się urażona, kiedy ktoś tu pisze o czymś, co ja akurat bardzo lubię nosić. Natomiast czułabym się urażona, gdybym została nazwana:
Cytat:
zesolaryzowane idiotki
Cytat:
zsolaryzowanych pindach
Chociaż z drugiej strony opinia osoby prezentującej taki poziom, jak Ty, prawdopodobnie by mi zwisała i powiewała

Przesadnie usmażyć się można również naturalnie, na plaży, czy nawet na spacerze, ale Ty oczywiście taka sprytna jesteś i odróżniasz opaleniznę z solarium od tej słonecznej

Edytowane przez mmm87
Czas edycji: 2009-07-19 o 20:28
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 20:37   #4631
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

Temat brzmi moda, która cię rozwala.Czyli zapewne wiele osób poczuje się urażonym, jest to chyba logiczne co? Przeciez piszemy o tym co się nam niepodoba a jak ktoś to nosi to zapewne czuje się źle czytając to forum.
Jak pojechałam o włosach to wielke oburzenie a jak jeździcie po leginnsach itp. to cisza?

ja ostatnio zauważyłam wysyp farbowanych na czerń/brąz panienek, dosłownie wszędzie są, nawet jeśli im to kompletnie nie pasuje, tak więc twoje poczucie estetyki nie powinno aż tak ucierpieć ;]
Stary 2009-07-20, 00:32   #4632
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
jak widać nie trzeba być blondynką, by osiągnąć twój poziom ... ;]
dokładnie
Cytat:
[/COLOR]Widzę, że ogólnie macie tutaj duży problem ze sobą.
Temat brzmi moda, która cię rozwala. Czyli zapewne wiele osób poczuje się urażonym, jest to chyba logiczne co? Przeciez piszemy o tym co się nam niepodoba a jak ktoś to nosi to zapewne czuje się źle czytając to forum. .
Ok. ale widocznie ty nie potrafisz kulturalnie się wypowiadać:l
Cytat:
mnie rozwala to co napisałam i nie zamierzam teraz mieć skruchy bo nikt tu jej nie ma. a jakieś ostrzeżenia czy coś ,mnie leczą i tak bo ja mam tu kilka kont więc żadnej krzywdy mi nikt tu nie zrobi
.
możesz się jeszcze zdziwić

poza tym , idź już stąd <papa>
Stary 2009-07-20, 01:02   #4633
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
a co mi zrobisz??? czekam na propozycje.. zresztą co się wtrącasz , sama stąd idź. Nie wiesz, że kulturalna osoba i NA POZIOMIE jak już się tak nad tym spuszczacie , nie powinna nikogo na siłę wypraszać?? zresztą co ja tu będę gadała z blond XXXX.
Tak pozatym przyszłaś tu pisac o mnie (tak się mną przejmujesz?haha) czy pisać na temat, bo tak naprawdę to ja pisałam wszystko na temat. Potem wszyscy prowokowali wielkie sprzeczki zamiast po prostu pogodzić się z tym, że ktoś czegoś nie cierpi i tyle.
Nie no dobra, chyba przestanę być szczera i zacznę pisać o tym jakie wszystko jest piękne i cudowne. Ale czemu mam być wyjątkiem to nie wiem..

Ja nie przedłużam tej gadki więc po co te idź? To wy macie problem, ciągle kopiując moje fragmenty.. jezzzu
tej pani dziękujemy...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 01:29   #4634
foxy123
Zakorzenienie

aleeee jazzzz

..sie porobilo
Stary 2009-07-20, 02:34   #4635
bibrzok87
Raczkowanie

widze, że lepsze hardcory tu odchodzą:P

a mnie mierzi i drażni:
- stringowa proca
-jak ktoś założy wszystko w jednym kolorze np. buty, torebka, sukienka czy coś innego
- tzw. skwarki w białych kozakach
- buty w szpic, mam dość dużą stopę i jakbym jeszcze miała takie buty nosić to bym wyglądała chyba jak nurek
- i zaobserwowałam coś dziwnego wiele kobiet w różnym wieku nosi za duże buty mające z centymetr luzu na piętach...to chyba tyle
Stary 2009-07-20, 19:26   #4636
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
tej pani dziękujemy...
popieram, zwłaszcza po tym jakie bluzgi na PW dostałam..
Stary 2009-07-20, 19:42   #4637
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissHuffy Pokaż wiadomość
popieram, zwłaszcza po tym jakie bluzgi na PW dostałam..
ja ta pania zglosilam ale na szczescie sie nie popisalam przed nia, wiec mnie ominelo.

a w ogle to jakis chloptas chyba sobie uzywa, bo tak koniecznie chce sie z nami spotkac

niezmiennie rozbraja mnie moda zabierania reklamowek do samolotu jako bagaz podreczny

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 20:18   #4638
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
ja ta pania zglosilam ale na szczescie sie nie popisalam przed nia, wiec mnie ominelo.

a w ogle to jakis chloptas chyba sobie uzywa, bo tak koniecznie chce sie z nami spotkac

niezmiennie rozbraja mnie moda zabierania reklamowek do samolotu jako bagaz podreczny
Od 4 lat latam do IE i nie zdazylo mi sie tego zauwazyc
Stary 2009-07-20, 20:56   #4639
katakumba
Zakorzenienie

ostatnio lecialam do polski - traf chcial ze ba i lecial z nami chlop. nawet nie facet tylko chlop. w rece dzielnie dzierzyl torbe przemytniczke

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-07-20, 22:05   #4640
ptakassia
Zadomowienie

Cytat:
Leciałam samolotem dwa razy i też się z tym spotkałam. Panie nakupowały jakiś alkohol w anglii/sklepach bezcłowych i potem z przezroczytymi(!) reklamówkami do samolotu, zdarzały się osoby ze zwykłymi reklamówkami, w których miały po prostu rzeczy podręczne.

ptakassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 22:58   #4641
Ilona~~
Raczkowanie

emo mnie rozwalaa
Ilona~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 00:23   #4642
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ptakassia Pokaż wiadomość
Leciałam samolotem dwa razy i też się z tym spotkałam. Panie nakupowały jakiś alkohol w anglii/sklepach bezcłowych i potem z przezroczytymi(!) reklamówkami do samolotu, zdarzały się osoby ze zwykłymi reklamówkami, w których miały po prostu rzeczy podręczne.
nie mowie o bezclowkach, to zrozumiale ze nie daja w walizce alkoholi. ja mowie o reklamowkach z bieedronki czy zabki z jajem na twardo i pomidorkiem

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

Stary 2009-07-21, 13:09   #4643
Claire91
Wtajemniczenie

nie podbaja mi sie mini spódniczki(takie ze tylek widac),buty ze szpicem(były modne kilka lat temu),jaskrawe kolory(zółty,różowy -modne w zeszlym roku zdaje sie),obcisłe,białe rurki, buty rzymianki,podkolanowki których ciemne oblamowki wystaja spod spodni 3/4 lub spodnicy za kolano(to chyba nie moda ale bardzo mi sie nie podoba),ubrania z czaszkami,z wielkimi logo widocznymi na pol kilometra,''swoj własny styl''(wszystko kompletnie do siebie nie pasujące),okulary przeciwsłoneczne w plastikowych ,białych oprawkach,chodzenie w bardzo luźnych ubraniach(spodnie w kroku,bluza kilka rozmiarow za duza-w stylu you can dance),ubrania w wielkie grochy oraz styl 'na niunie'-spalona w solarium,tipsy,rozowe/biale/zlote ubrania,kozaczki na wielkiej szpilce, tlenione wlosy lub od niedawna ,jak zauwazyłam, wiele dziewczyn farbuje wlosy na kruczoczarno,co moim zdaniem pasuje raczej osobom o urodzie egozotycznej

Edytowane przez Claire91
Czas edycji: 2009-07-21 o 13:19
Claire91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:13   #4644
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez bibrzok87 Pokaż wiadomość
a mnie mierzi i drażni:
- stringowa proca

tego jeszcze nie słyszałam

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:22   #4645
Shiim
Raczkowanie

nie lubie stylu ubierania się emo.
niech ostrzejsze żyletki robią a oni mocniej się tną i po kłopocie

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Claire91 Pokaż wiadomość
nie podbaja mi sie mini spódniczki(takie ze tylek widac)
tylko takie mają racje bytu
Shiim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:56   #4646
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bonec Pokaż wiadomość
ogólnie denerwuje mnie trend czaszek. są wszędzie - nawet na balerinach, majtkach czy na opaskach do włosów. chociaż coś takiego to jeszcze, powiedzmy, dość oryginalne i odważne. nie podoba mi się, kiedy pół miasta wygląda tak samo - teraz to np. czarne legginsy i spódniczka jeansowa mini. na początku wydawało mi się to ciekawe, ale po tygodniach, kiedy każda dziewczyna już miała w swojej szafie identyczny zestaw - przestało to być normalne

zgodze się ja legginsy pierwszy raz kupiłam zimą 2006 roku i gdy je zakładałam to dziewczyny z mojego osiedla sie smiały i pytały co to jest (że niby beznadziejne) a gdy zerkne przez okno to owe dziewczyny dzien w dzien w legginsach śmigają a to juz 3 lata po moim debiucie hihi
masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:41   #4647
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie Chce na solówkę się spotkać, heh. Poza tym Mam to gdzieś , uśmiałam się tylko, ale też ją zgłosiłam

Cytat:
Napisane przez masmeli Pokaż wiadomość
zgodze się ja legginsy pierwszy raz kupiłam zimą 2006 roku i gdy je zakładałam to dziewczyny z mojego osiedla sie smiały i pytały co to jest (że niby beznadziejne) a gdy zerkne przez okno to owe dziewczyny dzien w dzien w legginsach śmigają a to juz 3 lata po moim debiucie hihi
Mam podobne doświadczenia z rurkami, zegarkiem z dużą tarczą ,peep toes ...

Edytowane przez MissHuffy
Czas edycji: 2009-07-21 o 17:42
MissHuffy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 18:04   #4648
bibrzok87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

tego jeszcze nie słyszałam
nie wiem jakoś mi się tak kojarzą te stringi wystające ze spodni
Stary 2009-07-21, 21:59   #4649
Claire91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bibrzok87 Pokaż wiadomość
nie wiem jakoś mi się tak kojarzą te stringi wystające ze spodni

mnie tez to dobija,ale na szczescie stringi chyba juz nie sa u szczytu slawy;p??
Stary 2009-07-21, 23:07   #4650
moonikaa44
Rozeznanie

Większość takich rzeczy została już wymieniona: przede wszystkim moda na 'emo', źle dopasowana a także zbyt eksponowana bielizna, skarpetki + sandały, mania noszenia przymałych ciuszków(fajnie zmieścić się w wymarzony rozmiar, ale efekt nie zawsze jest pożądany) no i rurki. Osobiście bardzo je lubię, lecz prawdą jest, że nie pasują do każdej figury. Niektórym to jednak zbytnio nie przeszkadza ;P
moonikaa44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości