|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię ''rozwala''.
jak widać nie trzeba być blondynką, by osiągnąć twój poziom ... ;]
|
#4622 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ps. Łatwo jest wyzywać ludzi w internecie.Pytanie tylko jaki poziom reprezentujesz wyzywając kogoś od idiotek i rzucając innymi bluzgami. Przykro mi,że niektórzy zatracili takt i kulturę osobistą.
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, że mogą sie nie podobać, mnie sie nie podobają loki, przykładowo, ale nie piszę że są ble i fuj, bo wiem, że ktoś poczuje sie urażony, a przecież nie będzie prostował włosów, żeby mnie sie podobało :/O, widzę, że znowu powraca temat solarium i bladej skóry Ciekawe kiedy zaczniemy sie kłócić o kolor oczu (o włosach już jest )....
|
|
#4624 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bym na zmianę wzięła inne, eleganckie buty (np. na niższym obcasie/bez obcasa). Cytat:
Jeśli chodzi o ubiór (i to nie tylko sukienki weselnej), trzeba go dostosować do sylwetki/możliwości posiadania odpowiedniej bielizny/dodatków, a nie odwrotnie, bo zamiast wyglądać ładnie, możemy wyglądać dziwnie/komicznie. W tym momencie nie mówię o silikonowych ramiączkach, tylko ogólnie. |
||
|
|
|
#4625 |
|
Rozeznanie
|
Posługiwanie się stereotypami nikomu nie wyjdzie na dobre. Nie wiem czemu tyle osób się uwzięło na blondynki.Kolor włosów jak kolor. Ani kolor/odcień skóry czy też stopień jej opalenia, ani też kolor włosów i ich stopień skręcenia/wyprostowania, kształt nosa,szczęki, długość nóg itp. czyli wszelkie cechy wyglądu nie mają wpływu na to kto jakim jest człowiekiem. Paskudne jest wyzywanie kogoś od blondynek,czarnuchów i tak dalej.Potem utrwala się przekonanie,że są to ludzie w jakiś sposób inni, a nawet gorsi.
Najlepiej jest zakończyć już tą dyskusję i powrócić do tematu wątku,bo zrobiło się nieprzyjemnie.
|
#4626 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalają mnie za duże/za małe buty odkryte
dzisiaj widziałam dziewczynę w płaskich peep toe z odkrytą piętą, z przodu miala 1cm luzu, z tyłu też jakoś tak albo zamałe peep toe w ktorych przez ten otwor sporo wychodza paluchy poza powierzchnię buta.
|
#4628 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widzę nic złego w noszeniu długich leggisów do krótkich dżinsowych spodenek jesienią. Ale to temat na 'nie', więc wypisze, co mnie razi:
- brak indywidualizmu, oryginalności, - przykrótkie dzwony, - noszenie przybrudzonych, nijakich kolorów, gdy uroda domaga się podkreślenia,
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie. Można nosić do długich dżinsów sandały (oczywiście bez skarpetek)?
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony opinia osoby prezentującej taki poziom, jak Ty, prawdopodobnie by mi zwisała i powiewała ![]() Przesadnie usmażyć się można również naturalnie, na plaży, czy nawet na spacerze, ale Ty oczywiście taka sprytna jesteś i odróżniasz opaleniznę z solarium od tej słonecznej
Edytowane przez mmm87 Czas edycji: 2009-07-19 o 20:28 |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() poza tym , idź już stąd <papa>
|
|
#4633 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
aleeee jazzzz
..sie porobilo
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
widze, że lepsze hardcory tu odchodzą:P
a mnie mierzi i drażni: - stringowa proca -jak ktoś założy wszystko w jednym kolorze np. buty, torebka, sukienka czy coś innego - tzw. skwarki w białych kozakach - buty w szpic, mam dość dużą stopę i jakbym jeszcze miała takie buty nosić to bym wyglądała chyba jak nurek ![]() - i zaobserwowałam coś dziwnego wiele kobiet w różnym wieku nosi za duże buty mające z centymetr luzu na piętach...to chyba tyle
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
popieram, zwłaszcza po tym jakie bluzgi na PW dostałam..
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
ja ta pania zglosilam ale na szczescie sie nie popisalam przed nia, wiec mnie ominelo.
a w ogle to jakis chloptas chyba sobie uzywa, bo tak koniecznie chce sie z nami spotkac ![]() niezmiennie rozbraja mnie moda zabierania reklamowek do samolotu jako bagaz podreczny
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio lecialam do polski - traf chcial ze ba i lecial z nami chlop. nawet nie facet tylko chlop. w rece dzielnie dzierzyl torbe przemytniczke
|
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Leciałam samolotem dwa razy i też się z tym spotkałam. Panie nakupowały jakiś alkohol w anglii/sklepach bezcłowych i potem z przezroczytymi(!) reklamówkami do samolotu, zdarzały się osoby ze zwykłymi reklamówkami, w których miały po prostu rzeczy podręczne.
|
#4641 |
|
Raczkowanie
|
emo mnie rozwalaa
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
nie mowie o bezclowkach, to zrozumiale ze nie daja w walizce alkoholi. ja mowie o reklamowkach z bieedronki czy zabki z jajem na twardo i pomidorkiem
|
|
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
nie podbaja mi sie mini spódniczki(takie ze tylek widac),buty ze szpicem(były modne kilka lat temu),jaskrawe kolory(zółty,różowy -modne w zeszlym roku zdaje sie),obcisłe,białe rurki, buty rzymianki,podkolanowki których ciemne oblamowki wystaja spod spodni 3/4 lub spodnicy za kolano(to chyba nie moda ale bardzo mi sie nie podoba),ubrania z czaszkami,z wielkimi logo widocznymi na pol kilometra,''swoj własny styl''(wszystko kompletnie do siebie nie pasujące),okulary przeciwsłoneczne w plastikowych ,białych oprawkach,chodzenie w bardzo luźnych ubraniach(spodnie w kroku,bluza kilka rozmiarow za duza-w stylu you can dance),ubrania w wielkie grochy oraz styl 'na niunie'-spalona w solarium,tipsy,rozowe/biale/zlote ubrania,kozaczki na wielkiej szpilce, tlenione wlosy lub od niedawna ,jak zauwazyłam, wiele dziewczyn farbuje wlosy na kruczoczarno,co moim zdaniem pasuje raczej osobom o urodzie egozotycznej
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2009-07-21 o 13:19 |
|
|
|
#4644 |
|
AGA :)
|
tego jeszcze nie słyszałam
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgodze się ja legginsy pierwszy raz kupiłam zimą 2006 roku i gdy je zakładałam to dziewczyny z mojego osiedla sie smiały i pytały co to jest (że niby beznadziejne) a gdy zerkne przez okno to owe dziewczyny dzien w dzien w legginsach śmigają a to juz 3 lata po moim debiucie hihi |
|
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza tym Mam to gdzieś , uśmiałam się tylko, ale też ją zgłosiłam![]() Cytat:
Nie stój.Drogę wytycza się idąc. Edytowane przez MissHuffy Czas edycji: 2009-07-21 o 17:42 |
||
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jakoś mi się tak kojarzą te stringi wystające ze spodni
![]()
|
#4649 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez to dobija,ale na szczescie stringi chyba juz nie sa u szczytu slawy;p??
|
#4650 |
|
Rozeznanie
|
Większość takich rzeczy została już wymieniona: przede wszystkim moda na 'emo', źle dopasowana a także zbyt eksponowana bielizna, skarpetki + sandały, mania noszenia przymałych ciuszków(fajnie zmieścić się w wymarzony rozmiar, ale efekt nie zawsze jest pożądany) no i rurki. Osobiście bardzo je lubię, lecz prawdą jest, że nie pasują do każdej figury. Niektórym to jednak zbytnio nie przeszkadza ;P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

rozumiem, że mogą sie nie podobać, mnie sie nie podobają loki, przykładowo, ale nie piszę że są ble i fuj, bo wiem, że ktoś poczuje sie urażony, a przecież nie będzie prostował włosów, żeby mnie sie podobało :/
ja bym na zmianę wzięła inne, eleganckie buty (np. na niższym obcasie/bez obcasa). 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)