|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
pracuje nad własnym egoizmem, narcyzmem.
sama pójdę w miejsce niekończącego się powietrza. będę krzyczeć. i czasami odmówiłabym najlepszej nocy w życiu, lodów czekoladowych, słów, zdjęć, byle by potem za tym nie tęsknić.. że tak prędko mnie z ciebie zmyto.. tak uwielbiam publicznie się w ciebie patrzeć, przyciągać, po czym nie lądować z tobą w jakimkolwiek słowie, wyłącznie w moim łóżku z pilotem w dłoni, i setką kubków po herbacie, czuć zniesmaczenie na jakikolwiek dźwięk. nigdy dotąd nie miałam aż tak zmarzniętych stóp, aż tak nagich piersi i aż tak oczu nie widzących nic poza literami tych okropnych słów. palę papierosy i myślę, mogłabym je palić z tobą cały piątek. trzymaj za mnie pięści. szkoda też, że czuję złość, nieumiarkowaną.
|
|
#2072 |
|
Rozeznanie
|
Kończę z wizażem, od teraz będę jedynie niemym gościem, ale jakby ktoś chciał mnie odwiedzić to zapraszam na priv
Miło było ;*____ 1. Szukałam Cię nawet w mysiej dziurze. 2. Działasz na mnie jak przeterminowany jogurt. 3. Na schodach do nieba powinęła mi sie noga. 4. Jak ryba złapana w sieci. 5. Szczęście śpi pod stołem, pijane. 6. Potrzebny mi respirator. 7. Płyta z naszym szcześciem się zarysowała. 8. Przegrałam Twą miłość w pokera. 9. Ile razy przyjdzie mi jeszcze chadzać brudnym chodnikiem, spoglądać na swe samotne odbicie w lustrze, głaskać bezdomne zwierzęta modląc się w duchu by i one mnie nie zostawiły? |
|
|
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
zmęczona zmarnowanym czasem. coraz mniej myślę, a więcej czuję, słyszę, widzę, jestem, żyję.. gubię się i gadam przez to bezsensu.
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
żarówki przepalonych chwil już w pudełkach.
trochę nużąca jest ta szarość nieba - udziela mi się. między twoimi słowami doszukuję się aluzji. bezskutecznie. w kodeksie prawa karnego zawierającym sto czterdzieści artykułów nie znajdował się żaden zapis na temat kradzieży ludzkich łez i serc. dziewczyny biorą ślub dla białej sukienki, a nie z powodu zakładania rodziny. przed ślubem z parami młodymi rozmawia się jaka będzie sukienka, jakie obrączki, jaka wiązanka, ile gości i gdzie będzie wesele. same nieistotne rzeczy. nikt nie pyta, czy wystarczy wam do końca życia tematów do rozmów, czy zdołasz znieść jego bałaganiarstwo, hipochondrię, czy masz świadomość, że on pije, bije albo bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze. |
|
|
|
#2075 |
|
Raczkowanie
|
Widziałaś kiedyś tęsknotę...? Nie...? To spójrz na mnie Spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz...? Łzę...? To nic... Teraz dotknij serca... Czujesz ? Tak... To ból... Ból , który nie ustąpi..
|
#2076 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś ostatni raz pomyślałam o tym że chciałabym mieć ciebie u siebie wieczorem w łóżku.
Idzie niebo ciemną nocą, ma w fartuszku pełno gwiazd..( kołysankowo ;D )
|
#2077 |
|
BAN stały
|
tak wiele wspólnych spraw, a ty odszedłeś nie mówiąc nic
|
|
|
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
I świeczka zgasła.
I nasza miłość się wypaliła. A on na gitarze grał. A ona na rurze tańczyła. Sama na rozstaju dróg. Limit Twych ostatnich szans został wyczerpany. Jej krzyk był nierealny. Ten nasz beznadziejny romans popijam colą. Litrowa butelka pełna etylowych marzeń. Pokażę Ci rzeczy, których nie pokaże Ci kablówka. Miłość na receptę, lekarstwo na zdradę. Beautiful
Dirty Rich.
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
I wszystko wróciło do normy. Ty do swojej dziewczyny, ja na ziemie. Pora zacząć twardo po niej stąpać.
to tak jakby iść w lewo i nie wiedzieć po co, czasem cieszyć się i żartować, czasem otulać kocem i gubić sens, czasem gubić ludzi . już nie umiem nic, wiesz? czuje się jak kretynka Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść a teraz coś własnego (; : To jakby ktoś światło zgasił i kazał iść spać zaraz po tym, kiedy wypije się 10 litrów mocnej kawy. Chociaż..nie,nie,właściwi e do niczego nie można porównać tego Twojego rozkazu-'przestań mnie kochać` . Po wypiciu 10 litrów kawy człowiek w końcu się zaśnie. A ja kochać Cię nie przestanę. Mówisz,że miałeś już wszystko. A zakwasy od ciągłego podnoszenia ręki z chusteczką,żeby wytrzeć oczy? Ja wszytskiego nie miałam, ale to tak.. Dzięki Tobie, wiesz? A może raczej przez Ciebie..w końcu powinnam przestać Cię idealizować i nazywać zasługą wszytko co zrobisz..
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
papergirl - nie odchodź!!!
co ja zrobię bez Twoich opisów...? ![]() _____________ Miałam przeżyc ten dzisiejszy dzień. Załamanie nerwowe miałam mieć dopiero jutro.
They say the trouble's on the way, but I'm not afraid.. * Edytowane przez Kastelle Czas edycji: 2009-07-19 o 22:54 |
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
*Zaczęło się niewinnie..
*nie oczekuje wiele, po prostu bądź ![]() *Nie musisz mieć nogi, po prostu bądź ![]() *Nie musisz mieć oka, po prostu bądź ![]() *' Po prostu bądź przy mnie i trzym mnie za rękę, albo za co tam chcesz... ![]() '*Nigdy nie zapomnę tego jak zmysłowo poruszasz uszami ![]() *Bez Ciebie schnę jak mokry chomik na patelni ![]() *Tak długo szukałam słów aby wyrazić ten ból *Kocham Cię tak że ja pierd.olę, kur.wa i chu.j ![]() *Nie musisz mieć zwieracza, po prostu bądź ![]() *I know You want me ![]() *Me wyznanie miłości to zarazem jest przysięga *Zawsze wszędzie blisko siebie ![]() *Ja bez Ciebie nie chcę istnieć, całe życie chcę być z Tobą;* *Tylko Tobie to uczucie... ![]() *Tylko na Tobie kochanie, tak naprawdę mi zależy ![]() *Wybacz proszę, że czasem nie pozwolę Ci żyć tu tak jak chciałbyś ![]() *Każde me tchnienie, każda ma myśl jest tylko dla Ciebie ![]() *Bez Ciebie w mym życiu jest tylko ponuro *Jak Cię opisać gdy słowa bledną *od czasu do czasu odlecieć do nieba ![]() *I właśnie teraz proszę Cię pozwól mi uratować nas ![]() Mam nadzieję, że się komuś podoba ;*
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _______ Ta miłość to już chyba wszystko przewyższyła..
Stoisz na prostej wyraźnej drodze i masz wrażenie, że to ślepa uliczka... Wszystkie jego słowa stają się koszmarem. W takich momentach już niczego nie czujesz. Myślisz tylko o tym, jak przerwać ten ból, który roznosi Twoje serce... Nie kocham Cię. Nie masz na imię Tomek. Nawet go nie przypominasz... Nie pierwszy raz dostałam w twarz od życia.
|
|
#2083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj popieram popieram. papegirl nie wypuścimy Cię i uj! Kastelle Twój opis bezkarnie (mam nadzieję ) kradnę! : * Żyć tak aby, następnego dnia nie żałować. Tylko tego chcę. Bo dobrze wiedzieć, że ma się kogoś kochanego przy sobie na zawsze *bo są takie chwile, za które człowiek oddałby całe życie ja wiem zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa czuję, że za mało czasu nam tu zostało by
pozwolić sobie na to by nie być razem.. |
|
|
|
|
#2084 |
|
Raczkowanie
|
.muszę jeszcze tylko umyć zęby i wymazać z pamięci 'nasz czas'
.oddaj moje serce, choć mi nie potrzebne, bo nie będzie bić więcej.! bez weny jestem, rozstanie z chłopakiem.. prawie rok byliśmy razem.. ;( prooszę bardzo o opisy.. o tym, że nie będę całe życie starać się za dwoje i że mam dość zamartwiania się o 'nas'. że chcę zobaczyć, że Jemu też zależy, jeśli zależy... mogę.? liczę na Was.... ![]()
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
!Mam pytanie- czy któraś z WAS kojarzy taki opis:
!"Bo ja kocham swój świat, swoje paranoje..." coś koło tego. !Jak to szło??? Szukałam, szukałam i nie mogłam znaleźć...proszę _________ On i Ona- nieistotne
* To jest takie rzeczywiste, że aż nie realne
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
kobiety nie trzeba pilnować, trzeba tak zrobić żeby nie chciała odejść.'
nie chcę naprawiać świata, chcę widzieć coś pozytywnego.' bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać.' a gdybym w ciemną noc przyrzekała, że trwa dzień. Uwierzyłbyś?' jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.' ___________ ojjj. długo już się nie odzywałam ;p
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Rajd do spełnienia marzeń i życiowych zachcianek Lecz czy łaskawy los otworzy szczęścia bramę? Idąc w nieznane, z czasem się dowiecie Po której stanąć stronie, by żyć w realnym świecie..
|
#2088 |
|
Raczkowanie
|
Dzis na twoj teskny wzrok odpowiem ci jedynie usmiechem. Wygralam,a ty zostales z nia .
' and we can be friends do it every weekend ![]() Pilnie poszukiwany IDEAL. Takowego Pana prosze o kontakt "-Czy to winda? -Nie, to moj pokoj . " ,czyli Rzymskie Wakacje z Audrey ![]() *** nie musze przypominac, ze opisow NIE KRADNIEMY? Edytowane przez caro69 Czas edycji: 2009-07-20 o 00:30 |
|
|
|
#2089 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
m4dziar4- jeżeli czcionka to nie symbole -nie przeszkadza . a ty uspokój hormony i wyhamuj trochę, bo chyba coś ci się pomyliło z takimi tekstami do mnie. Całkiem normalnie to napisałam, dla ludzi, i nie zamierzam ci się tłumaczyć. dziękuję. Cytat:
popieram, popieram, popieram.! kobieto <3 ![]() uwielbiam cię ! już są moje ![]() Cytat:
prawie dałam się nabrać ! nie rób mi tego jesteś jedną z niewielu dla których tu wchodzę nawet po dniu takim jak ten czyli po 16 h pracy! jeżeli ty odchodzisz to ja też ! STRAJK! _________________________ ______________ nie mam nic, prócz swojej miłości .
na co umrę ? na szczęście . I'm in love with a fairytale, even though it hurts . /zakochałem się w bajce, mimo, że to boli./ gdy nagle wszystko się rozpadło . baby don't cry, sain` 'no' . /kochanie, nie płacz, mówiąc "nie"./ he's the one who I care `bout and he’s worth it . /jest jedynym, o którego się troszczę i na to zasługuje./ since I remember we've been together . /od kiedy pamiętam jesteśmy razem./ there's somethin' in the air . /coś wisi w powietrzu./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-20 o 00:55 |
||||
|
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po prostu zbędne Twoje wymądrzanie się. i nie uważaj się za jakąś wielką panią, której nie mogę powiedzieć co myślę, nie lubię takich uwag na forum bez powodu więc musiałam się odezwać bo aż się we mnie zagotowało jak zobaczyłam twoją wiadomość.kiedy rodzi się prawdziwa miłość ja przestaje istnieć. nie można kochać za bardzo, zawsze kochamy za mało. wszyscy inni wokół to zwykłe żarówki ty jesteś moim słońcem. pragnę mieć swój własny skrawek nieba, na którym zawsze będę szczęśliwa. obojętność niszczy doszczętnie. a gdyby świat kręcił się w drugą stronę pokochałbyś mnie? Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-07-20 o 01:10 |
|
|
|
|
#2091 |
|
Raczkowanie
|
kurde, jestem dopiero na 30 stronie , ale nie mogłam się powstrzymac zeby czegoś nie napisać . Pewnie juz nikt mnie nie pamięta.. w jej świecie była właśnie zima , a w jej sercu tkwi tęsknota.. i zakochała się jak najbardziej świadomie .. smutne oczy miała , a serce tak słabło.. była w głębokim smutku. tak to z miłości.. dopatrzyć się można było jedynie długich włosów , uśmiech skrywała.. był jedynym od którego nie odrywała wzroku, jak najbardziej. jedni cieszą się wolnością inni z jej powodu rozpaczają . była na pozor urodziwa , i na pozor zakochana.. tak tęskni się za kimś kogo się kochało najbardziej..
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-07-20 o 08:18 Powód: . |
|
|
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
* Coraz blizej nam do siebie.
* Spotkam Cię tam, gdzie wzrokiem obejmuję horyzont. * Samym swym spojrzeniem mnie uszczęśliwisz. * Lubie czasem iść pod prąd i wierzyć w rzeczy z pozoru niemozliwe. * Z każdym Twym gestem i słowem rozkwitam. * Wiesz gdzie jest niebo? Nie na górze- to banalne. Niebo jest w Twoich oczach, gdy patrzysz na mnie. * Spotykam Cię narazie w marzeniach. Ale wiem, że to juz niedługo. Mój sen sie spełni. * Teraz wiem, że czekać będę na Ciebie choćby minąć miał czasu szmat. * I wiem, że odnajdziemy się. * Dziękuję. Tak po prostu. Za wszystko. Dziekuję... * Powiedzieć Kocham Cię to za mało, żeby Ci podziekowac za to jaki jesteś. * Przepraszam, że na moment zwątpiłam. * Szczęściem jesteś Ty i chwile przy Tobie.
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
gwałtownymi pociski twoich oczu boskich
rażona ja,śmiertelna niewolniczka piękności. poznałam wszystkie bóle,cierpienia i troski, bym wreszcie zakosztować mogła nieśmiertelności. twój boski płomień palił mą ludzką istotę. twoje piękno porwało duszę w raju progi. usta moje wpiły się w ust szkarłatnych czarę.
|
|
#2094 |
|
Rozeznanie
|
Sama z problemami bez zastanowienia ucieka daleko od życia, od tego co kochała .. A oczy za Tobą płaczą, choć miały łez nie ronić.. Me oczy są bez barwy, me słowa są obłędem .. Czy cokolwiek dobrze zrobiłam? Czy wszystko było błędem? Myślę kim dla Ciebie jestem, czy Tobie też coś złego zrobiłam? A może już nie jestem? Może tylko byłam.. ? Wybaczcie że jestem taka, jakiej wy nie chcecie.
|
#2095 |
|
Raczkowanie
|
1. Tutaj codziennie uczę się , że nie ma uczuć.
Jest tylko hajs, seks, hajs i trochę brudu. 2. Pier.dolę kompromisy. ![]() 3. Tekila. Sól, cytryna. ![]() 4. I nie mów mi jak gangster ; że jak pijesz to nie tańczysz. :P 5. Wybacz, ale w jego planach nie ma Twego imienia. 6. Lecz czego nie zrobić dla miłości..? 7. Pier_dolić miłość i czuły dotyk z rana. 8. -Jesteś cholernie naiwna. -Raczej cholernie zakochana. 9. -Z Nim to już koniec.. -Głupia. Oddałabym wszystko, żeby choć raz ktoś spojrzał na mnie, tak, jak on patrzy na Ciebie.. 10. -Już go nie kocham. -Jasne. Kiedy się kogoś nie kocha , nie nosi się taniego, kiczowatego pierścionka od tej osoby.. 11. -Przecież mnie kochasz. -Skąd ta pewność.? -Widzę to. -Lepiej kup sobie okulary, casanovo . ![]() 12. -Jesteś kretynem.! -I właśnie dlatego tak bardzo mnie kochasz, prawda.? ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- 1. kurdee. przestań. mieliśmy być poważni.
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz przestać wrzucać
mi bajki na dobranoc? Wyrosłam już z marzeń, jakieś 5 lat temu Mykniejmy, gdzieś, tam w przestrzeń kosmiczną? Chyba popsuło nam się życie Czyżby nasza miłość, straciła datę ważności? Kiedy inni padają, Ty wstań Nie rycz mała, kupię Ci lizaka Jesteś ostatnim "KIMŚ", kogo dziś potrzebuje Niektórzy ludzie to zgraja idiotów, ty jesteś potwierdzeniem tej reguły Zamiast Ciebie? Wolę popcorn z lodami Nie mów mi o tym, jak tyka zegarek I co z tego? Co z tego, że znowu tylko mówisz.. Bawisz się, a opcja "zabawka" została wyłączona Przepraszamy, nawiność tej pani została anulowana Uwaga, awaria w sercu, drzwi zostały zamknięte I nagle przestała stawiać serduszka nad "i" Się pokrzyżowało, jak w krzyżówce "Jolce" Odbiło nam się życie, w okularach Pytasz jak wygląda Twoje życie? Mhm.. jak pusta kartka papieru Zabierz ten życiowy ołówek, bo cały czas mnie nim kłujesz Kłujesz mnie, jak żądło Pora przyodziać różowe okulary i wyjść na słońce |
|
|
|
#2097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wolę wiedzieć co warto, niezależnie od sumy ... You don't know me, No you don't know a thing about my love ... [ nie znasz mnie, nie wiesz nic o mojej miłości] Or life in between i'm screaming through your door Leave me tonight ... [oraz o życiu pomiędzy nią,krzyczę przez Twoje drzwi, zostaw mnie dzisiejszej nocy] I don't know why, [nie wiem dlaczego, wszystko czego potrzebuję to kogoś, kto mnie uratuje...]All i need is someone to save me ... ( Dziewczyny, polecam : Royal Bliss - save me. oraz R.B. - by and by, R.B - sweet rosie. te dwie są bardzo spokojne i wzruszające. mozna znalezc na wrzucie wpisując jego dane, w googlach się raczej nie sprawdza...) When he tooks my hand he couldnt see what I was doing He've always been so blind,but he is only man... [ kiedy wziął mnie za rękę, nie mógł dostrzec co robię. Zawsze był ślepcem, lecz to tylko mężczyzna.] budzę się. mam wiele planów na dzisiaj, wiesz? oddałabym jednak wszystkie, gdybyś tylko mnie chciał. myślałam o udaniu się do lekarza, męczą mnie bezsenne noce i męczące ranki. winiłam pogodę, jednak najlepiej wiem. powinnam winić Ciebie. możesz mnie nie dostrzegać. możesz mnie omijać. zobacz jednak jak wiele Ci daje ... chronię Cię przed moim uczuciem. pytaj mnie o wszystko. o jedno tylko Cię proszę. nie patrz mi w oczy, i nie pytaj o miłość. nie pytaj, kim jest On. ostatnio wiele słów wychodzi ze mnie. mówię do ścian, do nocnych, pustych ulic. wszystko po to, by wyrzucić z siebie tę cholerną miłość. zobaczyłam spadającą gwiazdę, zamówiłam horoskop, modliłam się. nawet piłam za Twoje zdrowie. i wiesz co jest w tym najsmutniejsze? nadal wierzę. |
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Papergirl nie rób Nam tego!!! Jesteś ostoją tego forum.Cytat:
pamiętamy ![]() _____________________ kilka prostych słów nie więcej. Zabieram z powrotem swoją miłość. płoniesz ambicją. aż czuć frustrację w powietrzu. stresujesz mój umysł. rozpalasz mnie i mrozisz. pozostawiasz bez oddechu. Powiedz mi czego potrzebujesz Bo ja mam to, czego ty chcesz.
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się
![]() ![]() __________________ być może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło. When it comes to love I'm like a surgeon [Kiedy to wróci do miłości będę jak chirurg] nie wiem, nie ważne, dziś już nie pamiętam. czas na zawsze zdusił między nami płomień. Nie ulegamy naciskom, nie robimy nic pod presją dwie postacie, miłość, tylko to liczyło się. Chcesz tu wejść – zostaw za drzwiami kompleksy. uciekło gdzieś, nie wróci już nigdy. Until your reflexes leave you weak, my love is like anesthesia I'll rock you fast to sleep [Dopóki twój refleks Cię nie opuści i nie osłabniesz, moja miłośc jest jak znieczulenie, sprawię że szybciej zaśniesz] cudowne chwile o których dziś, musi zapomnieć. Nie wstydź się czułości. zakochani zaufani nieostrożni zegar nie dał im wskazówek ale liczył czas. teraz los mi szanse dał. czuje że na całość mogę iść. możesz zostać ile chcesz obmyśliłam dla nas dobry plan.
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
wstrząsana niezrównaną słodyczą miłości.
bogowie ogarnięci dzikim uniesieniem. i ludzie też zazdrośni,tępi mnie ścigają. do nieba po drabinie usiłują wspiąć się. i przeciw mnie goreją Zazdrości płomienie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Miło było ;*

co ja zrobię bez Twoich opisów...? 

uwielbiam cię ! już są moje 
wystarczy Marzena 
nie rób Nam tego!!! Jesteś ostoją tego forum.