|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Kiedy zapłaczesz,
będę obok Ciebie. jestem Twoim aniołem, czy jeszcze tego nie wiesz? kiedy nic sie nie układa, powiedz, a ja złoże wszystko na nowo...
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
nydee powinnam lilyblack KaMa2704 - <3
- jak cofnac przeszlosc? - ctrl+z słyszałam, że można dorosnąć. ale nigdy nie spotkałam nikogo, komu by się to udało. bez oparcia w rodzicach łamiemy wszystkie zasady, jakie dla siebie ustanowiliśmy, reagujemy furią, kiedy sprawy nie idą po naszej myśli, szepczemy w ciemności naszym przyjaciołom sekrety, szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. pewnych rzeczy nie mozna zrobic. na przyklad napisac listu do czesci siebie samej, do swoich stop lub wlosow. lub do serca. po prostu nie wolno mi stać się kobietą, która wypłakuje się do poduszki, bo odczuwa pustkę, bo nie moze mieć tego, czego pragnie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-07-21 o 18:00 |
|
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
m4dziar4 -
_________ jakie to dziwne, zaplanowałam własne załamanie nerwowe.
Zaśmiać się światu prosto w twarz. Dla Ciebie mogę nawet miauczeć, abyś tylko nazywał mnie swoim kotkiem... ![]()
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Paajkaa - przepraszam , że nie pomoge ale coś mi nie idzie z prośbami
ale bardzoo mi miło kochana , ze jeszcze ktoś o mnie pamięta ;*KaMa2704 - <3 ;******** i starsznie dawno mnie tu nie bylo. i starsznie sie wszystko zmieniło ; o ________________________ wszystko już minęło, prysną czar która jak bajka wiecznie miał trwać. teraz kiedy minął tamten czas, nie ma już zakochanych nas. Zanim to wszystko zajdzie za daleko Zanim nic nie będziemy mogli z tym zrobić... 30cm ponad chodnikami! ... i proszę mnie tylko brutalnie nie sciągać na ziemię. ..a uparła się moja tęsknota, a uparła się! Mam na języku słony smak niespokojnej skóry. Nie wiem co będzie jutro. Nie wiem czy będzie jutro. Wnikasz we mnie gwałtownie. Zamknięta w łuku ramion opieram się przeczuciom. Udaję, że dotykam chmur, wystawiając ręce za szybę pędzącego w oparach miejskich spalin samochodu. a dzień przedwczorajszy przypominał mi lato parę lat temu. Powietrze stoi nieruchome. Szczekają psy i jest spokój ze słodką herbatą. Zatapiam mózg w romantycznych oparach, oddaję na pastwę szalonej fascynacji duchami i upiorami wspomnień. Stan psychiczny mój sytuuje się gdzieś między kałużą a obłokiem, wytarzany w syropie spod ananasów. Edytowane przez defacto Czas edycji: 2009-07-21 o 17:20 |
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że moje psychika pokryje koszty usunięcia plamy mojej miłości.
elektroakustyczny rytm smutku wybija mi w głowie coraz większą pustkę. wraz z tym gwałtownym nawrotem niemiłych wspomnień, wzmaga się moja ochota na ciebie. wyjdę. wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. będę myśleć. tak długo, aż zapomnę. aż dym wypruje mi płuca. a wczoraj zapomniałam na chwile o wszystkim, uśmiechnęłam się beztrosko, choć wcześniej było tak cholernie źle, bo znowu myślałam o tym, jak mocno brakuje mi ciebie. będę twoim oparciem w te gorsze dni. dni takie jak dziś. |
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
rozgniewaną kobietę łatwiej ułaskawić pocałunkami niż logiką .
...bo wbrew temu,co myślisz słaba nie jestem psychicznie .
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
It's over. You won't hurt me again.
/ To koniec. Nie skrzywdzisz mnie już więcej. W sercu żar, w głowie dym. Powietrze piję jak krew. Go! And don't say sorry. / Idź! I nie przepraszaj. Przez żaluzje wszedł cień. Cheap love story. / Tania historia o miłości. I looked it's in your eyes, I felt it's in your body. / Zobaczyłam to w Twoich oczach, poczułam w Twoim ciele. W czasie ewolucji straciliśmy ogon.
Niedługo stracimy włosy ![]()
|
#2228 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wiem że wolicie już nie przyjmować próśb o opisy ale może uda mi się was namówić...Chciałabym żebyście wymyśliły opis o miłości która jest bardzo tajemnicza i przypomina miłość ze Zmierzchu..po prostu dwie osoby znają się krótko ale bardzo dobrze..jest między nimi coś nadzwyczajnego czego nie potrafie opisać i wszyscy mówią że ten związek jest tak tajemniczy jakby wcale nie istniał,chłopak nic nie mówi o sobie bo historia jego rodziny jest jak z horroru...prosze pomóżcie
|
|
|
|
#2229 |
|
Gość
|
Dziewczyny, czytam te forum i nawet nie mam najmniejszej ochoty się już udzielać, tylko same kłótnie to przecież forum z opisami a nie z kłótniami? trudno załatwić sprawy na priv a nie tutaj ? zapewne zaraz dostane odpowiedzi że skaczą mi hormony, że jestem małolatą i wtrącam się w wasze sprawy, ale to naprawde denerwuje! jestem tutaj od IX części i wcale wcześniej nie było tutaj tyle kłótni, a to chyba dlatego tak się teraz dzieje bo doszło tutaj wiele nowych osób i chcą się wykazać kopiując czyjąś własność. oki rozumiem powtórzyć opis w wątku 4-5 razy no bo kto każdy opis będzie pamiętał?? ale bez przesady co 5stron, a dotego po co później się sprzeczacie kogo to jest opis.?! wiecie już mi się znudziło tutaj siedzieć i czytać te sprzeczki zamiast rozsądne opisy !! Więc wątpię że będę już się tutaj udzielać bo po co?! żeby ktoś mi zarzucal że opis powtórzylam ? zastanówcie się nad tym po co wgl jest te forum(bo mi sie wydaje ze nie do kłótni) więc żegnam te które nie zwracają na to jeszcze uwagi, ale to powoli się robi żenujące. To ostatnia dawka moich opisów. Zapewne i tak ktoś napisze że to są jego opisy i je skopiowałam. Może kiedyś jeszcze tutaj zajrze, oczywiście będę tutaj zaglądać i odpisywać na priv. Miło z wami było i dziękuję za te wszystkie chwile nieraz było tutaj bardzo ciekawie
to zabawne, kiedy myślisz że wszystko się uda. nieprawdaż?
Wiedziała, jak to jest, przez kilka minut czuć się bezpiecznie, wiedzieć, że jest ktoś, kto się tobą opiekuje i że nie trzeba radzić sobie samemu w życiu. Pragnęła tylko,by wziął ja w swoje ramiona.Tak szerokie,że stawała się kruszynką. Szanuj ją, bo jest jedną z tych, których nie może mieć każdy. Wierzyłem w ciebie z całych sił Że zawsze ty, zawsze ja, że tylko z tobą Wierzyłem kiedyś, kiedyś był Był we mnie ktoś kto cały czas był zawsze obok Żyłem nadzieją dzień i noc Miałem cel tak blisko być Mieć drzwi otwarte Wierzyłem w to a dzisiaj wiem Twój cały żar ten zimny żar był tylko żartem bez Ciebie upadam coraz niżej. czy tego chcesz? Opowiesz mi bajkę? Jaką? Ładną Nie. My sami ją przeżyjemy... Choć wiruje świat po piwach i po wódki szklance Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-07-21 o 19:44 |
|
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
;*.
dziewczynki cudneee ;*. a macie może coś o tym, że TŻ mnie okłamał, oszukał, upokorzył i wykorzystał, ale teraz jakgdyby nigdy nic do mnie pisze. bardzo długo zbierałam się po tym, co zrobił ostatnio, dlatego boję się tego co będzie dalej. bardzo Was proszę. __________ zanim odejdziesz.. zanuć mi moją ulubioną piosenkę.
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest wtedy, gdy On ledwie wyszedł, a Ty już chcesz do Niego dzwonić i wtedy gdy, na dworze burza, a on mokry punktualnie przychodzi... I gdy wyjeżdża gdzieś na trzy dni, a Ty za Nim tak strasznie tęsknisz i choć jesteście daleko od siebie to nucicie te same piosenki... Miłość jest wtedy, gdy On Cię całuje, ale to Ty proponujesz mu więcej... I wtedy, gdy On jest smutny, zgaszony to Tobie tez pęka serce... I gdy On chce po prostu pomilczeć to Ty tez się wtedy wyciszasz... A gdy On tylko spojrzy na Ciebie Ty wszystko mu z oczu wyczytasz... Miłość jest wtedy, gdy On wyczuwa czy masz dziś nastrój na śmiech... I wtedy, gdy patrząc na innych facetów uważasz, ze czynisz grzech... I gdy On wciąż ma ten błysk w oku chociaż ostatnio sporo przytyłaś... A gdy trochę podetniesz włosy On widzi, że coś zmieniłaś... Miłość jest wtedy, gdy On, choć nie umie, na rocznice pisze Ci wiersze... I wtedy, gdy pijecie szampana choć zajął gdzieś siódme miejsce... I wtedy, gdy On dawno zasnął a Ty nadal na Niego patrzysz... I mimo, ze jesteście piec lat On nadal po policzku Cie głaszcze... Miłość jest wtedy gdy chcesz prac ręcznie Jego przepocone skarpety ... i wiedząc, ze nosi w genach chorobę Ty nadal chcesz rodzic mu dzieci....
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh najlepsze dziewczyny odchodzą z naszego forum
ja staram sie nie zwracać uwagi na kłutnie i niepotrzebne wpisy, ale faktycznie cięzko już jest czytac ten wątek. Dziewczynki uspokójcie się trochę, bo nasze najlepsze odejdą, a bez nich ten wątek już nie będzie taki sam...* Tworzymy zgrany duet * Uzupełniamy się w najdrobniejszym szczególe. * Czekac tak długo muszę- nagrodą Ty. P.S Dziękuję za pochwały
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
' Całe moje życie zmieniło się w jednej chwili,
kiedy cicho i spokojnie zgasłeś w moich ramionach ' mój wewnętrzny krytyk . w kilku sprawach żyje przeszłością . blokada emocjonalna ... Emocje nie są ani dobre ani złe - po prostu są ! " wszystko rozumieć to wszystko wybaczać " ... sprawy płci są złem a ja sama jestem zepsuta !
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
mam w dupie taki układ, czas na wydech.
szkoda że myśli nie można uporządkować tak jak szafy, powyrzucać krzyki z przeszłości, zapomnieć o jutrze - żyć dziś.. potrzebuje odrobiny miłości, właśnie teraz, w tym momencie i choć wiem, że czasem nie da sie spełnić wielu chęci, to i tak wierze, że zaraz usłysze przyjemne wibracje i po przeczytaniu sms-a uśmiechnę się szeroko. czy ktoś zwraca jeszcze uwagę na krople, pozostałe po deszczu,jego nikłe wspomnienia- to właśnie one, kiedyś i one znikną, a wtedy wy będziecie ich szukać.. taka kolej rzeczy. |
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
skąd to się u mnie wzięło?
tam gdzie nie ma kobiet nie ma po co żyć. w nocy nie mogę spać... do płci pięknej wielką słabość mam. |
|
|
|
#2236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Open mouth kiss and we dance..
I can't believe, can't believe that I met you ! Otwórz usta, całuj i tańczymy.. Nie mogę uwierzyć, nie mogę uwierzyć, że Cię spotkałam !
|
|
#2237 |
|
Przyczajenie
|
![]() jestem nowa ;d czytalam troche i czasem okradałam ![]() mam prosbe.. cos uwodzicielskiego.. kuszacego ale nie takie ostre ![]() i żeby nie było ;d Na najpiękniejsze miejsca też spadają bomby |
|
|
|
#2238 |
|
Przyczajenie
|
jesteś moją paranoją!
we mnie wciąż wielka burza z piorunami. nawet przeterminowany jogurt smakował lepiej od Ciebie, kotku. potrzebuję nowego serca, bez tych wszystkich wspomnień, które nie pozwalają mi o Tobie zapomnieć.. nie, nie jestem wariatką, po prostu się zakochałam. witam Was wszystkie.
Edytowane przez ksieznaDy Czas edycji: 2009-07-21 o 20:56 |
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
lily, KaMa, nydee - Słonka, miło mi bardzo to słyszeć od was . ;*
nydee & KaMa & lily - ale jak ja się nie za często udzielam to wy i tak macie się udzielać . ;*** Frizz-a wiesz, że się z tobą zgodzę.? ![]() papergirl, hotiie-nikt z takimi cudnymi nie ma prawa opuścić tego forum bez mojego pozwolenia . na piśmie oczywiście . i wielkie serducho dla Was wszystkich <3(przepraszam za czcionkę mogłabym was wymieniać bez końca, ale każda dziewczyna wie co ja o niej myślę ^^ . Bynajmniej mam taką nadzieję . ;** Uwielbiałem się w niej zakochiwać. Każdego dnia od początku. Chodziliśmy przytuleni, najszczęśliwsi na tej ziemi. Zakochani bez pamięci. Myślę o tobie 72/27. To chyba normalne.. Mam debila na twój widok . 9 liter, 4samogłoski, 3sylaby-jak to pięknie brzmi. Życie ma chore poczucie humoru. I'm watering my boobs right now hoping they’ll grow a cup or 2. I'll get back to you went i'm done! nawadniam moje piersi z nadzieją że urosną miseczkę albo 2. wrócę do ciebie kiedy skończę "away" can mean two things. for one- i am away, for two- i probably don`t want to talk to you . "z daleka" może oznaczać dwie rzeczy. po pierwsze - jestem z daleka, po drugie - nie chcę z tobą rozmawiać Something about this conversation makes me want to leave......BYE! coś w tej rozmowie sprawia że chcę odejść... pa! are u starting to miss me...? well i don't care! zaczynasz za mną tęsknić...? nie obchodzi mnie to Hey i'm so sorry but my brother fell in the toielt and i have to go laugh at him brb! sorki ale mój brat wpadł do kibelka i muszę iść go wyśmiać, z/w Don't follow in my footsteps....i run into walls nie idź moimi śladami... wpadam na ściany Was Here, But Now Im Gone, I left My Name To Turn You On! byłam, ale teraz mnie nie ma, zostałam dostępna żeby cię nakręcić! I'm not talented enough to pee and chat at the same time sorry. nie jestem wystarczająco utalentowana żeby siusiać i gadać w tym samym momencie, sorry The tree outside looks so lonely...maybe I should go hug it. to drzewo nazewnątrz wygląda tak samotnie... może powinnam je przytulić... Dziś już wiem, będziesz zawsze blisko mnie... Patrzę w niebo i moknę w nadziei, że poznam Twój anielski szept... ... lecz póki tu jestem nadal kochaj mnie... Kochaj mnie nieprzytomnie, jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę... Niezwykłe miłości spełnienie, w blasku słońca i melodii fal... Niestrudzona wołam Cię, rozmarzona płynę gdzieś... Mała smutku łza kiedy uśmiech trwa, sen i jawa – miłość dwa oblicza ma.. się rozpisałam . i tak takie nijakie ; x .
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-07-21 o 20:57 |
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
miło dziewczyny. *; .
![]() _____ Dziewczyny. Cudowne opisy wszystkie ;* !. Na brzegu rzeki, tylko tam mogłam wspominać jego najwspanialszy uśmiech, był najlepszy. usiadłam i płakałam , nie mogę już na niego patrzeć, to wszystko spadło na mnie tak nagle. Co tego, że miał najpiękniejsze oczy, co z tego.. Przynał mi słuszność , zrozumiał jak cholernie rani. Ale nic więcej . On innaczej nie potrafi, znów robi to samo. I kochaj takiego.. Napotkałam na swojej drodze wspanialego męzczyzne, a przynajmiej tak mi się wydawało. *Powiedz mi jak to jest być kobieciarzem? ;] Znam tylko jeden smutek. To ten przez który żyć się nie chcę , ten najgorszy. Tego tłumaczyc nie trzeba zna go każda kobieta.. To piękne słowa, ale znam piękniesze. Lecz taki człowiek z honnorem - taki jak Ty, nie potrafi wypowiadac tak dwoch wspanialych słow. Po latach wspomnienia płyną z powrotem. ponownie spowodował, że płakała w kącie. Naucz mnie jak życ w milczeniu, Ty potrafisz to dosknale. skromnie.
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-07-21 o 21:07 |
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
coś dłuższego.. (;
Ja tylko Ciebie mam. tylko Tobie serce dam. Tęsknię za Tobą nocą i dniem. Jak wyznać Ci mam , że ja Kocham Cię? Upajam się każdym twoim słowem Każdym twoim uśmiechem Ty jesteś moim słońcem a ja chcę być twoim niebem! |
|
|
|
#2242 |
|
Przyczajenie
|
-a co jeśli znikniesz?
-to mnie stracisz -to musisz dużo jeść ![]() "I znowu uśmiechnięty nienaturalnie zgięta twarz i jakby puste oczy czy chciałbyś tak" Za długie myśli na krótki spacer Za dużo takich samych skserowanych dni Brak pewności siebie jest w modzie Nigdy nikogo nikim nie zastępuj Edytowane przez Brakuje mi Ciebie Czas edycji: 2009-07-21 o 21:06 |
|
|
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za uznanie
![]() powinnam, lilyblack, nydee, KaMa2704 ------> dziękuję wam Słońca, jesteście cudowne <3 i naprawdę nie wyobrażam sobie tego forum bez was ![]() _________________ Nic już nie wiem, nie pytam prawie, mam stukot w głowie. Wyłącz światło, nie patrz na mnie już. Lato w tym roku nie eksplodowało. Widziałeś jak ktoś cofa czas.? Uczę się smakować momenty, chociaż brak mi Twojej rzeczywistości. Zapach potrafi przecież przypominać skutecznie.
|
#2244 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jedna szansa juz była.. ile jeszcze ? zanim kogos zranisz stan na jego miejscu poczuj jak to boli póki co serce mam zatrute, a uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek .. "Jak to możliwe, że potrafił być jednocześnie ostatnim dupkiem i najsłodszym chłopakiem pod słońcem?" to za toksyczna miłość, bym mogła z nią wytrzymać . Niby tak zwyczajnie ale słowa mówią wiele, chce uwierzyć znów... Dla Ciebie mogłabym zrobić wszystko... - ale co z tego... Ja wiem ze lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas.
Pragniesz coś zmienić, a nie możesz. Boli..prawda? ___ może pomogłam a za powtórki przepraszam bo możliwe że większość opisów z wizażu (;
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
leżałam na podłodze i płakałam. przyszedł mój brat, kopnął mnie i powiedział, że chce żeby mój płacz był szczerszy... ![]() wyszłam na piwo... matka mi kazała ![]() ostatnio protestowałam. stałam pod sejmem i pomyliłam grupy... przez jakieś 3 minuty stałam z tymi którzy popierają giertycha ![]() - myślisz o mnie?? - cały czas ![]() - to przestań bo mam czkawke ![]() dzis dzień bez alkoholu... na szczęście nie obchodzę ![]() jakby smok zjadł owieczkę z narkotykami zamiast siarki, bajka miała by dużo bardziej zaje.bisty przebieg ![]() - te rybki sa dziwne, ciagle sie na mnie patrza - boisz sie ich? - tak boje sie ze w nocy wyjda z akwarium i mnie zamorduja - to zakryj akwarium - zakryte jest!! - a to spoko to nie wyjda - nemo wyszedl!!!!!!!
Edytowane przez NieMyslPoczuj Czas edycji: 2009-07-21 o 22:07 |
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
* Świerszcze za oknem graja mi miłosne serenady.
* Cicha, ciepła, samotna noc... * Zatęsknie za Toba ostatni raz, nim zapomnę o sobie. * Mam serce rozdarte na dwoje... * Nie ma dla mnie rzeczy niewykonalnych. * Przyjdź i nie mów nic, po prostu przyjdź. Zostawiam otwarte okno. * Dziś nie zamknę drzwi z nadzieją, że gdy się obudzę będziesz leżał obok. * Wiesz czego się boję? Świata bez Ciebie się boję. * A gdy wyruszę w poszukiwaniu końca świata- pójdziesz za mną? * Stanę, zatrzymam się, zamknę oczy i policzę do stu i przyjdziesz- prawda? * Oto i ja- ta którą pragniesz kochać do końca życia.
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Sekunda po sekundzie,
Minuta za minutą, Godziny tworzą dni, Nie zdarzy się nic, Bo jestem tu, nie tam, Bo padł już złoty strzał, Zastygła gęsta krew, A wciąż słyszę twój śmiech.
|
|
#2248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NieMyślPoczuj ;*. Jak zwykle podkradam ;*. ciiri ;*. Kradnę... _____ najchętniej spakowałabym się i wyniosła z Twojego życia.. jednak to nie takie łatwe. przecież nic szczególnego nas nie łączyło.. to dlaczego czuję, że łączyło nas coś więcej niż przyjaźń? nie jesteś mi obojętny, rozumiesz?! _____ Tylko tyle ^. A teraz znikam na trzy tygodnie... . Jadę sobię na obóz x3. Buziakii ;*.
|
|
|
#2249 |
|
Przyczajenie
|
Jogurtowo-truskawkowe sny
Mogliśmy narysować piękną bajkę tylko Ty miałeś piękne mazaki, a ja nędzne kredki. Odkąd odszedł wszystko jej szarzeje. -Wiesz bardzo chciałabym być ptakiem -Ptakiem? dlaczego? - Bo cały dzień spędzałabym na Twoim parapecie Lubiła nawet te ich bezsensowne rozmowy |
|
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam Cię Skarbie. Jak idiotka się cieszę, kiedy mi słodzisz, i wkurzam się jak frustratka , kiedy nam się nie układa. <3
Dotknął mojego ramienia, i przyciągnął do siebie. Spojrzał w moje oczy, a pode mna ugiięły sie nogi .. Wiedziałam, że powinnam go odepchnąc, i roześmiać sie kpiąco, ale tym razem nie byłam w stanie tego zrobiić .. Moje usta, same układały się w jakiś potworny grymas, powieki opadały w dół, i po chwili poczułam, miękki, wilgotny, dotyk Jego ust .. Oprzytomniałam dopiero wtedy gdy odsunął mnie od siebie. Spojrzałam na Niego. Na twarzy miał wyraz satysfakcjii .. - przyjacielski spacery - powiedziałam .. roześmiał się .. ![]() - czy na tym polega przyjażń ? .. ![]() Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. ii znoów. Twój pastelowy usmiech. <3 hollywoodzkie zadupie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

Sukces Jest Umiejętnością Wytrwania Tam, Gdzie Inni Rezygnują 

ale bardzoo mi miło kochana , ze jeszcze ktoś o mnie pamięta ;*

ja staram sie nie zwracać uwagi na kłutnie i niepotrzebne wpisy, ale faktycznie cięzko już jest czytac ten wątek. Dziewczynki uspokójcie się trochę, bo nasze najlepsze odejdą, a bez nich ten wątek już nie będzie taki sam...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)