|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
przez ostatnie dni leciałam szybko, co 2 dni było 100gram mniej. teraz mam okres, to wejde na wage po, tak plus minus teraz to waze 71- 71,3
w polowie sierpnia mam wesele kolezanki, wiec motywacja jest
|
|
#2702 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona chyba myśli że przez takie zachowanie będzie chuda jak te stereotypowe anorektyczki i bulimiczki niestety myli się ale cóż... ja jestem młodsza=głupsza od niej będę jej ględzić aż jej się znudzi o tym psychologu, może w końcu coś do niej dotrze... Cytat:
jednak jak pójdziesz na zaoczne i na staż to połowę kasy wydasz na studia... maskara w tym naszym kraju ... super że z jedzeniem i wagą coraz lepiej, oby nam wszystkim tak szło ![]() Cytat:
fajnie też bym chciała taki dzień sprawnej Faficzkowej hahaah
|
|
|
#2703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pięknie lecisz gratuluję Słońce oby tak dalej![]() Cytat:
Pozostaje jedynie tak jej nudzić...bo innego wyjścia nie ma...
|
||
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
najczęściej tak jest że osoby które najbardziej potrzebują takiej pomocy w ogóle nie biorą tego pod uwagę...
dziewczyny macie jakieś pomysły na 2 rocznicę ślubu? moja przyjaciółka z mężem za tydzień obchodzą taką właśnie rocznicę i chciałąbym im coś kupić rok temu z racji tego żę była to BAWEŁNIANA zrobiłam im koszulki z nadrukiem... wrzucę zdjęcie [inspiracja by wizaż oczywiście] teraz jest rocznica PAPIEROWA chciałam kupić papier toaletowy i na całej jego długości napisać życzenia i potem znowu go zwinąć w rolkę, ale już kiedyś takie coś robiłam i nie wiem czy przypadkiem nie dałam tego tej koleżance hahaha doradzicie coś?
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
o, a ja znam na odwrót
bawełniana jako 2ga a papierowa jako 1 ![]() może album na zdjęcia z napisem księga skarg i zażaleń? w pracy niech Ci taką naklejkę drukną ![]() podjęłam dziś męską decyzję.. jeśli waga do niedzieli się nie zmieni.. czyli będzie tyle, co przy rozpoczęciu diety, to wracam na meridię/zelixę.. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
haahahaah super pomysły dzięki
pewnie coś jeszcze pokombinuję ale księga skarg i zażaleń jest boska tylko będę musiała poszukać tego wszystkiego albo zrobię sama kto wie uuu Mamo to faktycznie męska decyzja a co z tym szpikiem? oddajesz przed ewentualną kuracją?
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
oj szkoda.... ale może akurat tak miało być
więc ciekawe jak będzie z tą wagą w sumie nawet jakbyś miała brać zelkę czy M przez np 2 miesiące czy miesiąc tylko dla osiągnięcia swojej upragnionej wagi to i tak nieźle u mnie znowu mały sukcesik 0,3kg mniej na wadze hahah zmykam do pracy dzisiaj kolejny dzien nauki programu miłego dnia
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
MamoNiny...ja się nie dziwię ,że Ty schudnąć nie możesz...zażywasz tabletki anty...a w dodatku jeszcze cilest...moje koleżanki nie dały sobie powiedzieć że to przez anty i tyły...a o schudnięciu jakimkolwiek mogły zapomnieć...dopiero po odstawieniu.
Moim zdaniem przez anty nie możesz schudnąć...ale nie wiedziałam,że je bierzesz. Skoro mając dietę nie schudłaś...to wydaje mi się ,że jakbyś sobie pozwoliła to szybko byś wagi nabrała ![]() Dlatego ja właśnie nigdy nie wezmę anty Mogą sobie mówić ,że to trzeba sobie dopasować...ale moim zdaniem prawda jest taka że są różne organizmy jeden po anty jakimkolwiek jeszcze schudnie...drugi przytyje po każdym a trzeci jeszcze nie będzie mógł w ogóle schudnąć![]() Dla mnie branie jednocześnie anty i zeli mija się z celem...
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
niee nie tyję bez względu na to czy opycham się, czy nie po prostu stoi.. przed ciążą też brałam cilest i nie tyłam po nim.
dziś na wadze 63,200 ...
|
|
#2712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam okres to wole nie stawać na wagę, babcia idzie dziś do lekarza to załatwi mi recepte na meridie. Fafi pamiętasz jak mówiłaś o pracy w sklepie, że może kogoś poznam? właśnie poznałam i ide w weekend do kina męczył mnie o numer 7 razy, to w końcu się zgodziłam wytrzymały zobaczymy co z tego bedzie
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
szpurka
3mam kciuki, żeby było miło!
|
|
#2714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- trzymaj trzymaj ![]() zawsze mialam opory albo z gory wszystko przekreslalam, ten chlopak ma cos w sobie i najwazniejsze,że sie stara.
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
szpurka a łykasz antykoncepcję?, bo ja jestem pewna, że to nie przez cilest, bo biorę go długo i wcześniej chudłam..
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- to masz i na to i na to receptę? ja mam na zelkę, a meri mam jeszcze pół opakowania z lutego..
|
|
#2716 |
|
Rozeznanie
|
nie biore zadnych anty, a recepte bede miec na jedno albo na drugie, powiem babci zeby wziela recepte na to co tansze, chyba zelka jest tansza
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Może po ciąży masz już inaczej...nie wiem zresztą
![]() Moje koleżanki miały podobnie na cilescie więc Ci mówię...a nie powiedziałam że u Ciebie na 100% to to samo, znasz swój organizm i wiesz lepiej, najwyraźniej to jakaś inna przyczyna musi być. Powiem Ci ,że zela to prawie to samo a po niej się dużo lepiej funkcjonuje A co zamierzasz brać? Fafi gratuluję spadku wagi Szpurko...gratuluję nowej znajomości byle by była owocna! ![]() Tak zela o połowę tańsza |
|
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za gratulacje
bardzo się cieszę, bo ostatnio miało ćwiczę... po weekendzie mam takie zakwasy na łydkach ze szkoda gadać... ale dzisiaj bieżnia musi być Szpurko, a nie mówiłam? fajne dziewczyny zawsze kogoś poznają ja też mam obiecane kino ale coś kolega nie może się zdecydować hahaha Blondi to nie jest tak że każdy tyje od anty. ja też je biorę i np one mają pomóc mi schudnąć bo mają wyregulować całą gospodarkę hormonalną która bez anty jest w totalnym burdelu... to nie reguła... chociaż np kusi mnie spróbować odchudzać się bez anty ale boję się mojej cery bez tabletek
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam zapas zeli na 2 miesiące, pani doktor nie napisała na recepcie ile opakowań, dlatego pani w aptece zaproponowała 60 tabletek
zapłaciłam 79zł, a za dwa opakowania meridii dałabym 130zł, więc zawsze coś do przodu.Blondi zobaczymy jak ze znajomością wyjdzie, w niedziele idziemy do kina, jak na razie mam dobre przeczucia ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() zobaczymy czy moje spotkanie wypali hie hie
|
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyraźnie w każdej ulotce tabletek anty jest zaznaczone...skutki uboczne...czy tam niepożądane...tycie:rolle yes: Uczyłam się o tym dużo...i to jest zależne od organizmu...jeden odczuwa skutki uboczne a drugi nie...ale jeśli nie można schudnąć dłuższy czas już a stosuje się diety itd...to moim zdaniem coś jest nie tak ![]() Cytat:
Jak nie jest napisane to farmaceuta powinien wydać najmniejsze opakowanie ale się znają Będzie musiała sobie albo dopisać na własną odpowiedzialność albo iść do lekarza to poprawić![]() Odważna bo np ktoś mógł sobie załatwić na czarno...i co wtedy? Lepiej dla Ciebie wiadomo...ale ja mówię o nieodpowiedzialności tej baby ![]() Patrzą...na pewno patrzą...ale...pamiętaj nie każdemu się podobają szczupłe i wychudzone...znam wielu którym podobają się kobiety przy kości więc to nie reguła Ale jeśli masz lepsze powodzenie to się tylko cieszyć Widzisz jaka musisz być seksowna? ![]() Poza tym jakbyś miała zrąbany charakter a byłabyś super szczupła to i tak normalny facet by się za taką Ciebie nie wziął ![]() Najwyraźniej musisz mieć i urodę i inteligencję No to do dzieła...może facet okaże się naprawdę bardzo interesujący |
||
|
|
|
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
Blondi masz racje z ta apteka, powinni mi dac 30 tabletek, zawsze mi lekarka tyle daje i podejrzewam, że pewnie tym raze tez napisala 1 op. a oni stwierdzili, ze 60 tabletek to tez 1 op. moglam wziac 30 tab, bo nie wiem jak beda dzialaly. ale ta zachlannosc
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem bo sama takie recepty przyjmowałam i musiałam to wiedzieć Wiesz...to nie Twój problem W razie czego farmaceuta odpowiada za pomyłkę A chyba każdy by spokojnie skorzystał skoro widzi że farmaceuta się nie zna Masz 15 mg czy 10 mg?
|
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
10mg, meridia 10 najlepiej na mnie dzialala, jak sie kiedys wymienilam z kuzynka na lindaxe 15 to za mocna byla
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-07-22 o 19:16 |
|
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak wyniki są ok a diety mimmo to nie pomagają, to właśnie wtedy lekarze decydują się na przypisanie meridii
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie na Twojej ale na anty są na pewno bo widziałam. Mi akurat ją przepisano ze względu na kręgosłup... Wiem wiem kiedy przepisują ![]() Ale ona nie każdemu pomaga taka prawda Jeden schudnie dużo a drugi wcale ![]() A Tobie jak nie pomogą te tablety...to wtedy całkiem byś sobie odpuściła odchudzanie? Może coś innego jest nie tak,że nie możesz schudnąć...a wcześniej na meri schudłaś? bo nie pamiętam
|
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie to całe tycie zależy od organizmu.... mi ma pomóc i to decyzja lekarza! inni tyją bo pewnie mają źle dostosowane hormony , zwiększa im się apetyt i więcej jedzą a nie ze tyją od samych tabletek
ale nie będę się kłóciła bo nie wiem jak to dokładnie jest z medyczno-biologicznego punktu widzenia szczerze to ja chyba wole wolniej chudnać niż odstawić M/Zelkę Szpurko, oczywiście że patrzą na wygląd, tylko teraz kwestia tego że nie każdy facet lubi grubsze albo szczupłe kobiety... mój towarzysz do kina właśnie mi napisał, że pójdziemy w tym tygodniu mam znowu zaproponować jakiś dzień ? nie znam się na tym gierkach na co w ogóle idziecie ? my na epokę lodowcową
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ma się odezwać w sobotę, a w niedziele idziemy. powiedziałam mojej mamie, że poznałam chłopaka...mówię: wiesz mamo mały, chudy, łysy...ale ja też gwiazdą nie jestem ale matka miała ubaw
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
to go podsumowałaś
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

81->
75->72.5
->71.7
(26.05)->70,3(3.08)-> 64 cel

ona chyba myśli że przez takie zachowanie będzie chuda jak te stereotypowe anorektyczki i bulimiczki niestety myli się ale cóż... ja jestem młodsza=głupsza od niej 

Jak nie jest napisane to farmaceuta powinien wydać najmniejsze opakowanie