Meridianki łączmy się! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 15:56   #2701
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka
Dot.: Meridianki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
To ile już aktualnie ważysz?
przez ostatnie dni leciałam szybko, co 2 dni było 100gram mniej. teraz mam okres, to wejde na wage po, tak plus minus teraz to waze 71- 71,3
w polowie sierpnia mam wesele kolezanki, wiec motywacja jest
Stary 2009-07-21, 16:09   #2702
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Fafi...powiedz tej lasce niech lepiej idzie się leczyć...bo to naprawdę groźne...doprowadzi sobie do wyniszczenia organizmu...albo nie da się o tym poinformować kogoś z jej bliskich?
niestety nie da rady bo jej mama po śmierci swojego męża a ojca mojej koleżaki (który nie żyje chyba 10 lat) sama ma problemy psychiczne i nie przyjmuje leków więc cóż do niej z prośbą się nie zwrócę bo i tak by nie pomogła a ta koleżanka chyba jest z tego typu ludzi że lubi mieć taki problem no bo jej współczuję, ona może się żalić, ja ją pocieszam, gadamy tylko o niej więc jest fajnie nie? ona chyba myśli że przez takie zachowanie będzie chuda jak te stereotypowe anorektyczki i bulimiczki niestety myli się ale cóż... ja jestem młodsza=głupsza od niej będę jej ględzić aż jej się znudzi o tym psychologu, może w końcu coś do niej dotrze...

Cytat:
Napisane przez szpurka Pokaż wiadomość
hej
ja tez rzadko odzywam się, ale to przez prace, w sumie wczoraj byłam ostatni dzień
teraz wakacje. zastanawiam się co zrobić ze sobą, w sensie studia, dzienne czy zaoczne, iść na staż, przecież jeszcze nie musze...mam czas do 3 sierpnia, bo tego dnia musze zlozyc podanie na magisterke.
a teraz o odchudzaniu zaczynam coraz mniej jesc, nie musze juz liczyc co zjadlam, pilnuje tylko ilosci posilkow i wielkosc, waga powoli spada, nawet ludzie w sklepie zauwazyli,że schudlam teraz bede miala duzo wolnego czasu, wiec planuje biegac.
no niestety takie decyzje musisz podjąć sama... a nie dasz rady tego wszystko połączyć? jednak na magisterce jest mniej zajęć... czasami jednak jak pójdziesz na zaoczne i na staż to połowę kasy wydasz na studia... maskara w tym naszym kraju ...
super że z jedzeniem i wagą coraz lepiej, oby nam wszystkim tak szło

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
ja zaraz zmykam na zajęcia sprawny bobas Nina się powygłupia dziś..
co do sukcesów jestem sceptyczzna, bo trzymam dietkę i wstaję od stołu głodna, a czuję się ciężko..
ooo to pewnie mała się super pobawi fajnie też bym chciała taki dzień sprawnej Faficzkowej hahaah

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 19:03   #2703
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
przez ostatnie dni leciałam szybko, co 2 dni było 100gram mniej. teraz mam okres, to wejde na wage po, tak plus minus teraz to waze 71- 71,3
w polowie sierpnia mam wesele kolezanki, wiec motywacja jest
To witaj w klubie bo ja 22 sierpnia jestem druhną na weselu mojej przyjaciółki No to pięknie lecisz gratuluję Słońce oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
niestety nie da rady bo jej mama po śmierci swojego męża a ojca mojej koleżaki (który nie żyje chyba 10 lat) sama ma problemy psychiczne i nie przyjmuje leków więc cóż do niej z prośbą się nie zwrócę bo i tak by nie pomogła a ta koleżanka chyba jest z tego typu ludzi że lubi mieć taki problem no bo jej współczuję, ona może się żalić, ja ją pocieszam, gadamy tylko o niej więc jest fajnie nie? ona chyba myśli że przez takie zachowanie będzie chuda jak te stereotypowe anorektyczki i bulimiczki niestety myli się ale cóż... ja jestem młodsza=głupsza od niej będę jej ględzić aż jej się znudzi o tym psychologu, może w końcu coś do niej dotrze...
No to nieciekawie Pozostaje jedynie tak jej nudzić...bo innego wyjścia nie ma...
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 21:01   #2704
Faficzkowa
Wtajemniczenie

najczęściej tak jest że osoby które najbardziej potrzebują takiej pomocy w ogóle nie biorą tego pod uwagę...

dziewczyny macie jakieś pomysły na 2 rocznicę ślubu? moja przyjaciółka z mężem za tydzień obchodzą taką właśnie rocznicę i chciałąbym im coś kupić rok temu z racji tego żę była to BAWEŁNIANA zrobiłam im koszulki z nadrukiem... wrzucę zdjęcie [inspiracja by wizaż oczywiście] teraz jest rocznica PAPIEROWA chciałam kupić papier toaletowy i na całej jego długości napisać życzenia i potem znowu go zwinąć w rolkę, ale już kiedyś takie coś robiłam i nie wiem czy przypadkiem nie dałam tego tej koleżance hahaha doradzicie coś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszulkiiii.jpg (22,8 KB, 12 załadowań)

Stary 2009-07-21, 21:58   #2705
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
najczęściej tak jest że osoby które najbardziej potrzebują takiej pomocy w ogóle nie biorą tego pod uwagę...

dziewczyny macie jakieś pomysły na 2 rocznicę ślubu? moja przyjaciółka z mężem za tydzień obchodzą taką właśnie rocznicę i chciałąbym im coś kupić rok temu z racji tego żę była to BAWEŁNIANA zrobiłam im koszulki z nadrukiem... wrzucę zdjęcie [inspiracja by wizaż oczywiście] teraz jest rocznica PAPIEROWA chciałam kupić papier toaletowy i na całej jego długości napisać życzenia i potem znowu go zwinąć w rolkę, ale już kiedyś takie coś robiłam i nie wiem czy przypadkiem nie dałam tego tej koleżance hahaha doradzicie coś?
Ja bym takie coś dała https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1176157199
Stary 2009-07-21, 22:00   #2706
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

o, a ja znam na odwrót bawełniana jako 2ga a papierowa jako 1
może album na zdjęcia z napisem księga skarg i zażaleń? w pracy niech Ci taką naklejkę drukną
podjęłam dziś męską decyzję.. jeśli waga do niedzieli się nie zmieni.. czyli będzie tyle, co przy rozpoczęciu diety, to wracam na meridię/zelixę..

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
myśmy dostali takie cuś i tylko nam mieszkanie zagraca nie jestem z tego zadowolona

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 22:41   #2707
Faficzkowa
Wtajemniczenie

haahahaah super pomysły dzięki pewnie coś jeszcze pokombinuję ale księga skarg i zażaleń jest boska tylko będę musiała poszukać tego wszystkiego albo zrobię sama kto wie

uuu Mamo to faktycznie męska decyzja a co z tym szpikiem? oddajesz przed ewentualną kuracją?

Stary 2009-07-21, 23:42   #2708
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
haahahaah super pomysły dzięki pewnie coś jeszcze pokombinuję ale księga skarg i zażaleń jest boska tylko będę musiała poszukać tego wszystkiego albo zrobię sama kto wie

uuu Mamo to faktycznie męska decyzja a co z tym szpikiem? oddajesz przed ewentualną kuracją?
okazało się, że jak biorę cilest to nie mogę być dawcą

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 06:17   #2709
Faficzkowa
Wtajemniczenie

oj szkoda.... ale może akurat tak miało być
więc ciekawe jak będzie z tą wagą w sumie nawet jakbyś miała brać zelkę czy M przez np 2 miesiące czy miesiąc tylko dla osiągnięcia swojej upragnionej wagi to i tak nieźle
u mnie znowu mały sukcesik 0,3kg mniej na wadze oj jak mi z tym dobrze hahah

zmykam do pracy dzisiaj kolejny dzien nauki programu
miłego dnia

Stary 2009-07-22, 07:38   #2710
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

MamoNiny...ja się nie dziwię ,że Ty schudnąć nie możesz...zażywasz tabletki anty...a w dodatku jeszcze cilest...moje koleżanki nie dały sobie powiedzieć że to przez anty i tyły...a o schudnięciu jakimkolwiek mogły zapomnieć...dopiero po odstawieniu.
Moim zdaniem przez anty nie możesz schudnąć...ale nie wiedziałam,że je bierzesz. Skoro mając dietę nie schudłaś...to wydaje mi się ,że jakbyś sobie pozwoliła to szybko byś wagi nabrała
Dlatego ja właśnie nigdy nie wezmę anty Mogą sobie mówić ,że to trzeba sobie dopasować...ale moim zdaniem prawda jest taka że są różne organizmy jeden po anty jakimkolwiek jeszcze schudnie...drugi przytyje po każdym a trzeci jeszcze nie będzie mógł w ogóle schudnąć
Dla mnie branie jednocześnie anty i zeli mija się z celem...
Stary 2009-07-22, 12:02   #2711
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

niee nie tyję bez względu na to czy opycham się, czy nie po prostu stoi.. przed ciążą też brałam cilest i nie tyłam po nim.
dziś na wadze 63,200 ...

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 12:05   #2712
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:
oj szkoda.... ale może akurat tak miało być
więc ciekawe jak będzie z tą wagą w sumie nawet jakbyś miała brać zelkę czy M przez np 2 miesiące czy miesiąc tylko dla osiągnięcia swojej upragnionej wagi to i tak nieźle
u mnie znowu mały sukcesik 0,3kg mniej na wadze oj jak mi z tym dobrze hahah

zmykam do pracy dzisiaj kolejny dzien nauki programu
miłego dnia
gratulacje kochana, o,3 to dużo
ja mam okres to wole nie stawać na wagę, babcia idzie dziś do lekarza to załatwi mi recepte na meridie.
Fafi pamiętasz jak mówiłaś o pracy w sklepie, że może kogoś poznam? właśnie poznałam i ide w weekend do kina męczył mnie o numer 7 razy, to w końcu się zgodziłam wytrzymały zobaczymy co z tego bedzie
Stary 2009-07-22, 12:09   #2713
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

szpurka 3mam kciuki, żeby było miło!

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 12:14   #2714
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:
niee nie tyję bez względu na to czy opycham się, czy nie po prostu stoi.. przed ciążą też brałam cilest i nie tyłam po nim.
dziś na wadze 63,200 ...
MamoNiny ja mam podobnie, troche ostatnio spadlo, ale nie moge zejsc pnizej 70. wykupie dzisiaj meridie albo zelke co mi tam...

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
szpurka 3mam kciuki, żeby było miło!
trzymaj trzymaj
zawsze mialam opory albo z gory wszystko przekreslalam, ten chlopak ma cos w sobie i najwazniejsze,że sie stara.
Stary 2009-07-22, 12:20   #2715
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

szpurka a łykasz antykoncepcję?, bo ja jestem pewna, że to nie przez cilest, bo biorę go długo i wcześniej chudłam..

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

to masz i na to i na to receptę? ja mam na zelkę, a meri mam jeszcze pół opakowania z lutego..

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 14:01   #2716
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

nie biore zadnych anty, a recepte bede miec na jedno albo na drugie, powiem babci zeby wziela recepte na to co tansze, chyba zelka jest tansza
Stary 2009-07-22, 16:57   #2717
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Może po ciąży masz już inaczej...nie wiem zresztą
Moje koleżanki miały podobnie na cilescie więc Ci mówię...a nie powiedziałam że u Ciebie na 100% to to samo, znasz swój organizm i wiesz lepiej, najwyraźniej to jakaś inna przyczyna musi być.
Powiem Ci ,że zela to prawie to samo a po niej się dużo lepiej funkcjonuje A co zamierzasz brać?

Fafi gratuluję spadku wagi

Szpurko...gratuluję nowej znajomości byle by była owocna!
Tak zela o połowę tańsza
Stary 2009-07-22, 17:40   #2718
Faficzkowa
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny za gratulacje bardzo się cieszę, bo ostatnio miało ćwiczę... po weekendzie mam takie zakwasy na łydkach ze szkoda gadać... ale dzisiaj bieżnia musi być

Szpurko, a nie mówiłam? fajne dziewczyny zawsze kogoś poznają

ja też mam obiecane kino ale coś kolega nie może się zdecydować hahaha

Blondi to nie jest tak że każdy tyje od anty. ja też je biorę i np one mają pomóc mi schudnąć bo mają wyregulować całą gospodarkę hormonalną która bez anty jest w totalnym burdelu... to nie reguła... chociaż np kusi mnie spróbować odchudzać się bez anty ale boję się mojej cery bez tabletek

Stary 2009-07-22, 17:54   #2719
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Dziewczyny mam zapas zeli na 2 miesiące, pani doktor nie napisała na recepcie ile opakowań, dlatego pani w aptece zaproponowała 60 tabletek zapłaciłam 79zł, a za dwa opakowania meridii dałabym 130zł, więc zawsze coś do przodu.
Blondi zobaczymy jak ze znajomością wyjdzie, w niedziele idziemy do kina, jak na razie mam dobre przeczucia

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:

Fafi mam takie wrażenie, że niby wygląd się nie liczy, ale dopiero teraz jak schudłam mam powodzenie,że tak powiem...jednak mężczyźni patrzą na wygląd
zobaczymy czy moje spotkanie wypali hie hie
Stary 2009-07-22, 18:51   #2720
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
dzięki dziewczyny za gratulacje bardzo się cieszę, bo ostatnio miało ćwiczę... po weekendzie mam takie zakwasy na łydkach ze szkoda gadać... ale dzisiaj bieżnia musi być

Blondi to nie jest tak że każdy tyje od anty. ja też je biorę i np one mają pomóc mi schudnąć bo mają wyregulować całą gospodarkę hormonalną która bez anty jest w totalnym burdelu... to nie reguła... chociaż np kusi mnie spróbować odchudzać się bez anty ale boję się mojej cery bez tabletek
Owszem ale zauważ...że większość nie może schudnąć także
Wyraźnie w każdej ulotce tabletek anty jest zaznaczone...skutki uboczne...czy tam niepożądane...tycie:rolle yes:
Uczyłam się o tym dużo...i to jest zależne od organizmu...jeden odczuwa skutki uboczne a drugi nie...ale jeśli nie można schudnąć dłuższy czas już a stosuje się diety itd...to moim zdaniem coś jest nie tak
Cytat:
Dziewczyny mam zapas zeli na 2 miesiące, pani doktor nie napisała na recepcie ile opakowań, dlatego pani w aptece zaproponowała 60 tabletek zapłaciłam 79zł, a za dwa opakowania meridii dałabym 130zł, więc zawsze coś do przodu.
Blondi zobaczymy jak ze znajomością wyjdzie, w niedziele idziemy do kina, jak na razie mam dobre przeczucia

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Fafi mam takie wrażenie, że niby wygląd się nie liczy, ale dopiero teraz jak schudłam mam powodzenie,że tak powiem...jednak mężczyźni patrzą na wygląd
zobaczymy czy moje spotkanie wypali hie hie
Jak nie jest napisane to farmaceuta powinien wydać najmniejsze opakowanie ale się znają Będzie musiała sobie albo dopisać na własną odpowiedzialność albo iść do lekarza to poprawić
Odważna bo np ktoś mógł sobie załatwić na czarno...i co wtedy?
Lepiej dla Ciebie wiadomo...ale ja mówię o nieodpowiedzialności tej baby
Patrzą...na pewno patrzą...ale...pamiętaj nie każdemu się podobają szczupłe i wychudzone...znam wielu którym podobają się kobiety przy kości więc to nie reguła
Ale jeśli masz lepsze powodzenie to się tylko cieszyć
Widzisz jaka musisz być seksowna?
Poza tym jakbyś miała zrąbany charakter a byłabyś super szczupła to i tak normalny facet by się za taką Ciebie nie wziął
Najwyraźniej musisz mieć i urodę i inteligencję
No to do dzieła...może facet okaże się naprawdę bardzo interesujący
Stary 2009-07-22, 18:59   #2721
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Blondi masz racje z ta apteka, powinni mi dac 30 tabletek, zawsze mi lekarka tyle daje i podejrzewam, że pewnie tym raze tez napisala 1 op. a oni stwierdzili, ze 60 tabletek to tez 1 op. moglam wziac 30 tab, bo nie wiem jak beda dzialaly. ale ta zachlannosc
Stary 2009-07-22, 19:04   #2722
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Blondi masz racje z ta apteka, powinni mi dac 30 tabletek, zawsze mi lekarka tyle daje i podejrzewam, że pewnie tym raze tez napisala 1 op. a oni stwierdzili, ze 60 tabletek to tez 1 op. moglam wziac 30 tab, bo nie wiem jak beda dzialaly. ale ta zachlannosc
Taka jest zasada jeśli nie pisze dajemy najmniejsze opakowanie albo dzwoni się do lekarza i pyta ile miało być
Wiem bo sama takie recepty przyjmowałam i musiałam to wiedzieć
Wiesz...to nie Twój problem W razie czego farmaceuta odpowiada za pomyłkę A chyba każdy by spokojnie skorzystał skoro widzi że farmaceuta się nie zna Masz 15 mg czy 10 mg?
Stary 2009-07-22, 19:09   #2723
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

10mg, meridia 10 najlepiej na mnie dzialala, jak sie kiedys wymienilam z kuzynka na lindaxe 15 to za mocna byla
Stary 2009-07-22, 19:15   #2724
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
10mg, meridia 10 najlepiej na mnie dzialala, jak sie kiedys wymienilam z kuzynka na lindaxe 15 to za mocna byla
No ja właśnie miałam 15 mg i fakt była mocna...ale w ogóle miałam zelixe 15 mg i całkiem słabsza w porównaniu do meridii...znaczy zele zjadłam sobie tylko dla porównania nie wiele tabletek ale jednak. Dlatego wolałam zele ...bo ona mniej mi szkodziła

Edytowane przez Blondyna20
Czas edycji: 2009-07-22 o 19:16
Stary 2009-07-22, 19:40   #2725
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Może po ciąży masz już inaczej...nie wiem zresztą
Moje koleżanki miały podobnie na cilescie więc Ci mówię...a nie powiedziałam że u Ciebie na 100% to to samo, znasz swój organizm i wiesz lepiej, najwyraźniej to jakaś inna przyczyna musi być.
Powiem Ci ,że zela to prawie to samo a po niej się dużo lepiej funkcjonuje A co zamierzasz brać?
po ciąży jestem 1,6 roku i cały czas jestem na antykoncepcji hormonalnej. po to chodzę do lekarza, żeby kontrolować stan hormonów.. jest ok, więc cilest nie ma skutków ubocznych u mnie, z tej przyczyny endo również zalecała mi merkę. dostałam od niej receptę na 2 opakowania zelixy, mam jeszcze 1 listek meridii 15 któr ależy u mnie od lutego.. nie wiem od czego zacznę, ale obiecałam sobie, że zrobię to po zakończeniu tej dietki onz.. dla spokoju sumienia.. jeśli po 1m opakowaniu spadku wagi min 2kg nie będzie, to odpuszczę sobie w ogóle wsio..
Cytat:
ja oprócz zabezpieczenia przed ciążą właśnie dla cery biorę cilest. żadnych gul ani syfów nie mam.. a w ciąży i po dopóki nie zaczęłam tabsów brać miałam same wulkany na gębie..
Cytat:
Owszem ale zauważ...że większość nie może schudnąć także
Wyraźnie w każdej ulotce tabletek anty jest zaznaczone...skutki uboczne...czy tam niepożądane...tycie:rolle yes:
Uczyłam się o tym dużo...i to jest zależne od organizmu...jeden odczuwa skutki uboczne a drugi nie...ale jeśli nie można schudnąć dłuższy czas już a stosuje się diety itd...to moim zdaniem coś jest nie tak
no właśnie na ulotkach tycia nie ma
jak wyniki są ok a diety mimmo to nie pomagają, to właśnie wtedy lekarze decydują się na przypisanie meridii

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 19:49   #2726
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
po ciąży jestem 1,6 roku i cały czas jestem na antykoncepcji hormonalnej. po to chodzę do lekarza, żeby kontrolować stan hormonów.. jest ok, więc cilest nie ma skutków ubocznych u mnie, z tej przyczyny endo również zalecała mi merkę. dostałam od niej receptę na 2 opakowania zelixy, mam jeszcze 1 listek meridii 15 któr ależy u mnie od lutego.. nie wiem od czego zacznę, ale obiecałam sobie, że zrobię to po zakończeniu tej dietki onz.. dla spokoju sumienia.. jeśli po 1m opakowaniu spadku wagi min 2kg nie będzie, to odpuszczę sobie w ogóle wsio..

ja oprócz zabezpieczenia przed ciążą właśnie dla cery biorę cilest. żadnych gul ani syfów nie mam.. a w ciąży i po dopóki nie zaczęłam tabsów brać miałam same wulkany na gębie..

no właśnie na ulotkach tycia nie ma
jak wyniki są ok a diety mimmo to nie pomagają, to właśnie wtedy lekarze decydują się na przypisanie meridii
Ja nie mam wyprysków jedynie przed okresem, ale to małe..takie normalne
Może nie na Twojej ale na anty są na pewno bo widziałam.
Mi akurat ją przepisano ze względu na kręgosłup...
Wiem wiem kiedy przepisują
Ale ona nie każdemu pomaga taka prawda
Jeden schudnie dużo a drugi wcale
A Tobie jak nie pomogą te tablety...to wtedy całkiem byś sobie odpuściła odchudzanie?
Może coś innego jest nie tak,że nie możesz schudnąć...a wcześniej na meri schudłaś? bo nie pamiętam
Stary 2009-07-22, 21:09   #2727
Faficzkowa
Wtajemniczenie

pewnie to całe tycie zależy od organizmu.... mi ma pomóc i to decyzja lekarza! inni tyją bo pewnie mają źle dostosowane hormony , zwiększa im się apetyt i więcej jedzą a nie ze tyją od samych tabletek ale nie będę się kłóciła bo nie wiem jak to dokładnie jest z medyczno-biologicznego punktu widzenia szczerze to ja chyba wole wolniej chudnać niż odstawić M/Zelkę

Szpurko, oczywiście że patrzą na wygląd, tylko teraz kwestia tego że nie każdy facet lubi grubsze albo szczupłe kobiety... mój towarzysz do kina właśnie mi napisał, że pójdziemy w tym tygodniu mam znowu zaproponować jakiś dzień ? nie znam się na tym gierkach
na co w ogóle idziecie ? my na epokę lodowcową sama chciałam

Stary 2009-07-22, 21:13   #2728
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Ja nie mam wyprysków jedynie przed okresem, ale to małe..takie normalne
Może nie na Twojej ale na anty są na pewno bo widziałam.
Mi akurat ją przepisano ze względu na kręgosłup...
Wiem wiem kiedy przepisują
Ale ona nie każdemu pomaga taka prawda
Jeden schudnie dużo a drugi wcale
A Tobie jak nie pomogą te tablety...to wtedy całkiem byś sobie odpuściła odchudzanie?
Może coś innego jest nie tak,że nie możesz schudnąć...a wcześniej na meri schudłaś? bo nie pamiętam
chudłam na meri, ale bardziej na 5 niż na 15

Mikołaj <3
Stary 2009-07-22, 21:37   #2729
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:

Szpurko, oczywiście że patrzą na wygląd, tylko teraz kwestia tego że nie każdy facet lubi grubsze albo szczupłe kobiety... mój towarzysz do kina właśnie mi napisał, że pójdziemy w tym tygodniu mam znowu zaproponować jakiś dzień ? nie znam się na tym gierkach
na co w ogóle idziecie ? my na epokę lodowcową sama chciałam
mój towarzysz powiedział żebym sama wybrała jakiś film, w ogóle zadzwonił o mnie i tyle gadał ze przez minute zanim padł mu telefon zdążyłam powiedzieć jedno słowo ma się odezwać w sobotę, a w niedziele idziemy. powiedziałam mojej mamie, że poznałam chłopaka...mówię: wiesz mamo mały, chudy, łysy...ale ja też gwiazdą nie jestem ale matka miała ubaw
Stary 2009-07-22, 21:44   #2730
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

to go podsumowałaś

Mikołaj <3
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości