|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
oj chyba wiecej- bo mamy duza kuchnie i duza lazienke 4x4m
w tym roku chcemy zaczac juz z kuchnia -najpierw kafle kupic na podloge......i jakos powoli wszystko urzadzic, sam sprzet wyjdzie nas ok.15 tys a gdzie meble........wiesz moj tż to zapalony kucharz i on bedzie sprzet wybieral i juz wiem ze bedzie u nas lodowka 2 drzwiowa z kostkara a to koszt ok. 5 tys za to łazienka to bedzie juz moja wena tworcza, a co!!!
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katarzinko super ze malenstwo daje znaki . Wciaz o sobie przypomina aby mama o siebie dbalaGosiu bo w szalenstwie jest metoda Agus dzieki, mam nadzieje ze nie oszaleje do tego czasu. Dlatego kupilam sobie gipiure do firanek aby pozytywnei spojrzec na ten remont
|
|
|
|
|
#3394 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Dzisiaj rano do mnie dzwoni moja mama z informacją, że mój braciszek ma świnkę a ja przecież z małym codziennie u nich jestem, no teraz przez 10 dni mamy zakaz wstępu do nich. Mam nadzieję, że synek mi się tym paskudztwem nie zarazi ogólnie Dawid dzisiaj jest strasznie marudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale będzie szaleństwo a dużą masz to łazienkę ![]() Dobra lecę, bo zaraz jedziemy z małym do ortopedy. Buziaki
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lazienka jak pokoj 4x4
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
![]() Cytat:
Izka mi sie sukienka podoba - czerwona najbardziej ![]() Moonik ciesze sie rodzinka ale co za dlugo to niezdrowo Daget za szybki koniec remontu i bez zadnych poslizgowa zdjatka super Kinia a gdzie na urlopik? Katarzinka to malenstwo bedzie sportowcem na pewno ma to juz we krwi po rodzicach ![]() Malutka oby swinka trzymala sie z dala od Dawidzia |
|
|
|
|
#3398 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Słonka
![]() Cytat:
, zresztą on jest lepszy bo robi sam od razu wszystko ). No niestety - musisz się uzbroić jeszcze w saporo cierpliwości, ale już niedługo ![]() Super fotki Gdzie kupiłas te spodnie ?? Takie mi się właśnie dżinsy podobają Psinka oczywiście jak zawsze - przekochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale też swoją drogą - trzeba mieć też w okolicy miejsce gdzie można spokojnie z psem wychodzić aby się wybiegał. Nie wszystkie miasta i blokowiska mają takie miejsca. Cytat:
Cytat:
![]() Lecę coś wszamać
|
|||||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na szczęście niedaleko bloku mamy mnóstwo terenów zielonych - alejka i trawniki wzdłuż strumyka, plus zalew. Będzie gdzie szaleć
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anusia na fachure trzeba trafic . Szkoda ze Twoj maz tak daleko to bysmy go wyprobowali |
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam to dzis w tv - niezla akcja tam byla nastepna zakupoholiczka po Kasience
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
HEJ SŁONKA !!!
Dziękuję Wam dziewczyny za szczere opinie Najpierw jednak musze przymierzyć, bo oglądałam taką jedna i przymierzałam i nie robiła wrazenia na manekinie, a jak ubrałam, to mi się podobała. Więc nie zawracam już, tylko wróce ze zdjęciami z przymiarek lub sukienką ... jedno z dwóch. Przywieźli dziś meble, ale złożyć przyjada jutro...i tak leżą mi pod nogami w paczkach części.... ![]() uciekam. Buzi myszki. |
|
|
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3404 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A więc z bioderkami jest oki, kontrola jak synek zacznie porządnie chodzić przed upływem 2 lat
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 oki to cii Cytat:
ad. 2 to miłego składania a cóż to za meble kupiliście
|
|
#3405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na niektórych właśicieli psów - już brak mi słów... ![]() Cytat:
![]() Ach po mnie jakoś nie chodzą przypadki tanich ciuszków na drodze ![]() izka-ja też nie w temacie jakoś- co to za mebelki masz nowe ??spać zmykam.... buzki
|
||
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziołszki
Malutka, fajno, że z synkiem wsio oki A ja spadam póki co do roboty - mam mega ważne tłumaczenie dla jakiegoś ministerstwa...
|
#3408 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
a wydatki - mam wrażenie, że nigdy się nie kończą - bo jak już się skończy remont, to coś trzeba dokupić i takie tam, albo coś się zepsuje i tak w kółko .... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mama coraz bardziej zmęczona i niewyspana, bo już mi przygotowanie robi na to co będzie potem i budzi mnie w nocy z kopniaczka ![]() Cytat:
i też trzymam kciuki, żeby się nie rozłozył Dawidek a my już mamy 32 tydzień - coraz bliżej dobrego dnia
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wydatki zawsze byly i beda.......i to w najgorszym momencie zawsze cos sie musi popsuc......taka zlosliwosc rzeczy martwych jak to sie mowi nie tak dawno jak pralam ciuszki malej to automat zaczal nawalac-wody nie wypuszczal i juz myslalam ze za***iscie taki wydatek zeby nowy automat kupowac, na szczescie tato naprawil.......
|
|
#3410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() własnie my mamy etap ze nam bojler siada - ech tu upały, a bez wody to ciężko, a speców od bojlerów jak na lekarstwo
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko jeszcze nie mamy do końca sprecyzowanych planów, albo nad jezioro albo nad morze
![]() Cytat:
miłego dnia Kochane ja właśnie budzę się kawą, bo jak na razie to mi głowa na klawiaturę leci
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Hej Baboszki
![]() Tak czytam i czytam i jakos nie mam sil odpisywac :/ Non stop cos sie dzieje, latam i latam Izka chce mi sie malinek wiec mozliwe ze bede sie musiala ruszyc do sklepu i bede miec Miłego dnia
|
|
|
|
#3413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Zeżarłam śniadanie to se myśle coś napisze... ![]() Cytat:
No tak, coś w tym jest ![]() Cytat:
Ja tam nic nie powiem, masz moje słowo ![]() Cześć baboszko
|
||
|
|
|
#3414 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uratowal sytuacje finansowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super heheh. Co kobieta to kobieta ![]() A u nas sie w koncu cos ruszylo. Dzis elektryk w koncu podlaczy rozdzielnie pod licznik z energetyki. Uffff. Braciszek maluje kuchnie a po pracy bierzemy sie w trojke za salono-sypialnie |
||||||||
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
Hmmmm ciekawe... Tylko Gosia* po mnie napisala, normalnie jestem w szoku i rozkroku
![]() Wpadlam bo pije kawe ![]() Rozmyslam co by tu robic z mezem - od piatku ma urlop - no i zeby sie nie pozabijac nawzajem Trzeba wymyslic jakies atrakcje...... Dagus widze Cie
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-22 o 12:32 Powód: *Editek: Dagusia sie wryła ;) i musze sprostowac: Gosia i Dagusia po mnie napisaly |
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak, bho ja dalej zamulona, nie tak bardzo jak rano, ale do pełni formy troooooochę brakuje
![]()
|
|
|
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

hand-made: urodzinowo na 40tkę
a ja przecież z małym codziennie u nich jestem, no teraz przez 10 dni mamy zakaz wstępu do nich. Mam nadzieję, że synek mi się tym paskudztwem nie zarazi
ogólnie Dawid dzisiaj jest strasznie marudny 

za szybki koniec remontu i bez zadnych poslizgow

W koncu jak po 2,5 godz bylismy juz w drodze do domu zadzwonil majster ze tamten czeka pod drzwiami. Ale stwierdzilismy ze mamy go w nosie moj brat jutro z rana sie bierze za robote i nie mamy czasu na poslizgi. Elektryk tez w kulki leci i nadal nam nie podlaczyl sieci domowej. Tylko hydraulik fachura tylko musi nam wodomierze przesunaj a ma na to 3 dni bo wyjezdza na urlop. Mowie wam mam juz dosc. DOSC. DOSC!!!!
). No niestety - musisz się uzbroić jeszcze w saporo cierpliwości, ale już niedługo
Psinka oczywiście jak zawsze - przekochana
Ale też swoją drogą - trzeba mieć też w okolicy miejsce gdzie można spokojnie z psem wychodzić aby się wybiegał. Nie wszystkie miasta i blokowiska mają takie miejsca.