Żony doskonałe PM2008 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 13:24   #3391
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
w sumie chyba masz racje.....
my jak zaczelismy remontowac nasze gniazko- cala gore mamy,gdzie okna byly, tynki byly, kaloryfery byly, drzwi byly- tylko wykonczyc i umeblowac nam zostalo.....
i tak zrobilismy 2 pokoje z czego w jednym sa meble ktore mielismy tzn. ja mialam wypoczynkowy a tż komody......drugi pokoj caly urzadzalismy z meblami i teraz sypialnie i hol to narazie wykosztowalo nas to ok. 30 tys
teraz czeka nas najdrozsze kuchnia i łazienka
Czyli to co najdroższe...70 tys strzeli jak nic.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:05   #3392
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Czyli to co najdroższe...70 tys strzeli jak nic.
oj chyba wiecej- bo mamy duza kuchnie i duza lazienke 4x4m
w tym roku chcemy zaczac juz z kuchnia -najpierw kafle kupic na podloge......i jakos powoli wszystko urzadzic, sam sprzet wyjdzie nas ok.15 tys a gdzie meble........wiesz moj tż to zapalony kucharz i on bedzie sprzet wybieral i juz wiem ze bedzie u nas lodowka 2 drzwiowa z kostkara a to koszt ok. 5 tys piec 6 palnikowy gazowy a na srodku bedzie wyspa z plyta indukcyjna......nie mowie juz o reszcie sprzetu jaki tz chce

za to łazienka to bedzie juz moja wena tworcza, a co!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:14   #3393
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
w tym roku chcemy zaczac juz z kuchnia -najpierw kafle kupic na podloge......i jakos powoli wszystko urzadzic, sam sprzet wyjdzie nas ok.15 tys a gdzie meble........wiesz moj tż to zapalony kucharz i on bedzie sprzet wybieral i juz wiem ze bedzie u nas lodowka 2 drzwiowa z kostkara a to koszt ok. 5 tys piec 6 palnikowy gazowy a na srodku bedzie wyspa z plyta indukcyjna......nie mowie juz o reszcie sprzetu jaki tz chce

No to faktycznie.... Ale zazdraszczam tak wielkiej kuchni

Katarzinko super ze malenstwo daje znaki . Wciaz o sobie przypomina aby mama o siebie dbala

Gosiu bo w szalenstwie jest metoda

Agus dzieki, mam nadzieje ze nie oszaleje do tego czasu. Dlatego kupilam sobie gipiure do firanek aby pozytywnei spojrzec na ten remont
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:26   #3394
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Dzisiaj rano do mnie dzwoni moja mama z informacją, że mój braciszek ma świnkę a ja przecież z małym codziennie u nich jestem, no teraz przez 10 dni mamy zakaz wstępu do nich. Mam nadzieję, że synek mi się tym paskudztwem nie zarazi ogólnie Dawid dzisiaj jest strasznie marudny

Cytat:
po co wogole taki remont jak zamierzaja zmienic.....nie rozumiem tych ludzi
ja też ich kompletnie nie rozumiem i czasami odnosi się wrażenie, że oni sami siebie nie rozumieją

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a Maleństwo tak bryka, że spokojnie obdzieli kopniakami każdą ciocię - no ale mama karateka, tata fan piłki nożnej, to jakżeby mogło być inaczej
zawsze coś po rodzicach się ma zresztą mój mąż też fan piłki nożnej, a na dodatek gra w amatorskiej lidze

Cytat:
Tak szczerze to Wam powiem, że jak się chce zrobić całe mieszkanie w surowym stanie od A do Z to wcale nie jest to tak dużo.
tylko jak to się mówi trzeba liczyć siły na zamiary a oni raczej są z tych co na pokaz wszystko i lubią żyć ponad stan

Cytat:
ale będzie szaleństwo a dużą masz to łazienkę

Dobra lecę, bo zaraz jedziemy z małym do ortopedy. Buziaki
Stary 2009-07-21, 14:36   #3395
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Dzisiaj rano do mnie dzwoni moja mama z informacją, że mój braciszek ma świnkę a ja przecież z małym codziennie u nich jestem, no teraz przez 10 dni mamy zakaz wstępu do nich. Mam nadzieję, że synek mi się tym paskudztwem nie zarazi ogólnie Dawid dzisiaj jest strasznie marudny
jejciu, mam nadzieję, że maluszek będzie zdrowy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 14:51   #3396
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Hejka

ja też ich kompletnie nie rozumiem i czasami odnosi się wrażenie, że oni sami siebie nie rozumieją

ale będzie szaleństwo a dużą masz to łazienkę

Dobra lecę, bo zaraz jedziemy z małym do ortopedy. Buziaki
o kurcze to obserwuj Dawidka!! mam nadzieje ze nie zalapal wirusa

lazienka jak pokoj 4x4

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-21, 17:20   #3397
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka zoneczki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
chwale sie szybko naszym prezentem a wiec dostalismy elektroniczna ramke na zdjecia (bagatela 20 cali ) i teraz jest odpowiednio zabezpieczana do wyslania jak cos to fotka bedzie juz z Polski
to super prezent

Izka mi sie sukienka podoba - czerwona najbardziej

Moonik ciesze sie rodzinka ale co za dlugo to niezdrowo

Daget za szybki koniec remontu i bez zadnych poslizgow
a zdjatka super

Kinia a gdzie na urlopik?

Katarzinka to malenstwo bedzie sportowcem na pewno ma to juz we krwi po rodzicach

Malutka oby swinka trzymala sie z dala od Dawidzia
Stary 2009-07-21, 17:45   #3398
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień doberek Słonka

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Sciany nie skonczone kumpel majstra mial byc dzis o 18 czekalismy 2 godz a faceta nie bylo. W koncu jak po 2,5 godz bylismy juz w drodze do domu zadzwonil majster ze tamten czeka pod drzwiami. Ale stwierdzilismy ze mamy go w nosie moj brat jutro z rana sie bierze za robote i nie mamy czasu na poslizgi. Elektryk tez w kulki leci i nadal nam nie podlaczyl sieci domowej. Tylko hydraulik fachura tylko musi nam wodomierze przesunaj a ma na to 3 dni bo wyjezdza na urlop. Mowie wam mam juz dosc. DOSC. DOSC!!!!

Zdjecie moge wam na razie wrzucic tylko jedno z niedzielnego spaceru moje nowe spodenki i bluzeczka, na reszte musicie niestety jeszcze poczekac. Dorzucam jeszcze nasza milusinska z dwoch ostatnich spacerow
Ech tak to jest z tymi ekipami remontowymi i majstrami (oczywiście nie z wszystkimi - to tak piszę jakby mój małż czytał , zresztą on jest lepszy bo robi sam od razu wszystko ). No niestety - musisz się uzbroić jeszcze w saporo cierpliwości, ale już niedługo

Super fotki Gdzie kupiłas te spodnie ?? Takie mi się właśnie dżinsy podobają Psinka oczywiście jak zawsze - przekochana
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dostalismy z karta 2GB
prawde mowiac znajomi pytali co bysmy chcieli wiec wymyslilismy ramke ale miala byc wielkosci zwyklej ramki - tzn ja sobie tak wymyslilam - tak zeby nam sie do walizki zmiescila no to masz babo placek bo nie sprecyzowalam rozmiarow rameczki

a w piatek czeka mnie prezent od dziewczyn z pracy noooo ciekawe co te wymyslily
No to sporo można wrzucić zdjęć, super. Fajny gadżet i na pewno lepiej że taka duża bo ładniej się prezentuje
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
a jak Wiesz, jakby zniszczył pies coś pod obecność męża, to bym to zlała, niech on się tłumaczy. Gorzej, jakby to było jak męża by w domu nie było a byłabym tylko ja.... Ze swoimi rodzicami to zawsze jednak inaczej. A poza tym u moich rodziców maluch nie będzie skazany na siedzenie głównie w czterech ścianach... wiadomo, szczeniak, nowe miejsce, może nie być łatwo na początku No i jeszcze kwarantanna po szczepieniach... Nawet na spacer by się nie wyszło, a tak to na ogródku będzie mógł szaleć do woli
Co prawda później już będzie z nami mieszkał w bloku, ale nie mam zamiaru robić z niego kanapowca Piesek będzie miał sporo zajęć, nawet na co dzień Będziemy się uczyć posłuszeństwa, tropienia, aportowania i będziemy szaleć na spacerkach. Wiem ile ten pies ruchu potrzebuje. Też nie jestem zwolenniczką psa w bloku, ale wtedy, kiedy cała "opieka" nad psem to spacer trzy razy wokół bloku (o ile nie ma się kanapowca zwykłego ). Bo pies nawet mieszkając w bloku może być szczęśliwy, bardzo dużo zależy od właściciela.
Rzeczywiście - jakby psiak zniszczył coś jak by męża nie było to było by już tylko na ciebie i teściowa pewnie by nigdy nie wybaczyła. To masz racje - może pies byś szczęśliwy w bloku jak mu się zapewnia odpowiednią porcję ruchu i powietrza. A nie jak widzę u nas te zwyczaje blokowe - właściciel w drzwiach klatki nerwowo palący papierosa i poganiający psa żeby się sprężał z czym trzeba Ale też swoją drogą - trzeba mieć też w okolicy miejsce gdzie można spokojnie z psem wychodzić aby się wybiegał. Nie wszystkie miasta i blokowiska mają takie miejsca.
Cytat:
a Maleństwo tak bryka, że spokojnie obdzieli kopniakami każdą ciocię - no ale mama karateka, tata fan piłki nożnej, to jakżeby mogło być inaczej
No rozbrykana kruszynka

Cytat:
Hejka
Oj, mam nadzieje, że się Dawidek nie zaraził. Choć podobno zarazić się można tymi wszystkimi zaraźnymi chorobami jeszcze wtedy, jak nie ma żadnych objawów u chorego ... Za zdrowie synusia

Lecę coś wszamać
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 17:51   #3399
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Rzeczywiście - jakby psiak zniszczył coś jak by męża nie było to było by już tylko na ciebie i teściowa pewnie by nigdy nie wybaczyła. To masz racje - może pies byś szczęśliwy w bloku jak mu się zapewnia odpowiednią porcję ruchu i powietrza. A nie jak widzę u nas te zwyczaje blokowe - właściciel w drzwiach klatki nerwowo palący papierosa i poganiający psa żeby się sprężał z czym trzeba Ale też swoją drogą - trzeba mieć też w okolicy miejsce gdzie można spokojnie z psem wychodzić aby się wybiegał. Nie wszystkie miasta i blokowiska mają takie miejsca.
oj mnie też tacy rozbrajają, a tam gdzie mieszkałam poprzednio było sporo takich... Albo taki jeden, co miał goldenkę (te psiaki potrzebują mnóstwa ruchu) i dziecko co zaczynało chodzić. Tatuś zajmował się dzieckiem, a goldenka robiła co chciała - skakała na ludzi przechodzących obok, biegała bez nadzoru. Raz mój mąż mało jej nie przejechał bo mu wbiegła prosto pod samochód...
My na szczęście niedaleko bloku mamy mnóstwo terenów zielonych - alejka i trawniki wzdłuż strumyka, plus zalew. Będzie gdzie szaleć

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 18:13   #3400
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Daget za szybki koniec remontu i bez zadnych poslizgow
a zdjatka super
dzieki

Anusia na fachure trzeba trafic . Szkoda ze Twoj maz tak daleko to bysmy go wyprobowali . A ja mialam jechac do Legionowa pomoc chlopakom ale centrum zablokowane bylo przez kupcow KDT broniacych swych stoisk i wolalam nie wchodzic w sam srodek wojny. Wiec sobie po pracy skoczylam na sol i na male zakupki.... I mam nowe 2 bluzeczki. Ale ciiiii zeby sie maz nie dowiedzial. A spodenki skad??? nNbylam droga przypadku w najtanszym sklepie
Stary 2009-07-21, 18:17   #3401
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

Anusia na fachure trzeba trafic . Szkoda ze Twoj maz tak daleko to bysmy go wyprobowali . A ja mialam jechac do Legionowa pomoc chlopakom ale centrum zablokowane bylo przez kupcow KDT broniacych swych stoisk i wolalam nie wchodzic w sam srodek wojny. Wiec sobie po pracy skoczylam na sol i na male zakupki.... I mam nowe 2 bluzeczki. Ale ciiiii zeby sie maz nie dowiedzial. A spodenki skad??? nNbylam droga przypadku w najtanszym sklepie

widzialam to dzis w tv - niezla akcja tam byla

nastepna zakupoholiczka po Kasience
Stary 2009-07-21, 20:57   #3402
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ SŁONKA !!!

Dziękuję Wam dziewczyny za szczere opinie i o to właśnie mi chodziło.
Najpierw jednak musze przymierzyć, bo oglądałam taką jedna i przymierzałam i nie robiła wrazenia na manekinie, a jak ubrałam, to mi się podobała. Więc nie zawracam już, tylko wróce ze zdjęciami z przymiarek lub sukienką ... jedno z dwóch.

Przywieźli dziś meble, ale złożyć przyjada jutro...i tak leżą mi pod nogami w paczkach części....

uciekam.
Buzi myszki.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 21:10   #3403
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

widzialam to dzis w tv - niezla akcja tam byla

nastepna zakupoholiczka po Kasience
zaraz tam zakupoholiczka.... Poprostu zal bylo nie kupic skoro takie ladne

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
HEJ SŁONKA !!!

Dziękuję Wam dziewczyny za szczere opinie i o to właśnie mi chodziło.
Najpierw jednak musze przymierzyć, bo oglądałam taką jedna i przymierzałam i nie robiła wrazenia na manekinie, a jak ubrałam, to mi się podobała. Więc nie zawracam już, tylko wróce ze zdjęciami z przymiarek lub sukienką ... jedno z dwóch.

Przywieźli dziś meble, ale złożyć przyjada jutro...i tak leżą mi pod nogami w paczkach części....

uciekam.
Buzi myszki.
No i bardzo dobry wybor czekamy wiec..... A coz to za mebelki Ci przywiezli????
Stary 2009-07-21, 21:24   #3404
malutka_24
Wtajemniczenie

A więc z bioderkami jest oki, kontrola jak synek zacznie porządnie chodzić przed upływem 2 lat

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
jejciu, mam nadzieję, że maluszek będzie zdrowy
Cytat:
o kurcze to obserwuj Dawidka!! mam nadzieje ze nie zalapal wirusa
Cytat:
Malutka oby swinka trzymala sie z dala od Dawidzia
Cytat:
Oj, mam nadzieje, że się Dawidek nie zaraził. Choć podobno zarazić się można tymi wszystkimi zaraźnymi chorobami jeszcze wtedy, jak nie ma żadnych objawów u chorego ... Za zdrowie synusia
idę w czwartek do pediatry to się wypytam na co mam zwrócić uwagę

Cytat:
A ja mialam jechac do Legionowa pomoc chlopakom ale centrum zablokowane bylo przez kupcow KDT broniacych swych stoisk i wolalam nie wchodzic w sam srodek wojny. Wiec sobie po pracy skoczylam na sol i na male zakupki.... I mam nowe 2 bluzeczki. Ale ciiiii zeby sie maz nie dowiedzial.
ad. 1 widziała relację w tv
ad. 2 oki to cii

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Więc nie zawracam już, tylko wróce ze zdjęciami z przymiarek lub sukienką ... jedno z dwóch.

ad. 1 to czekamy na fotki
ad. 2 to miłego składania a cóż to za meble kupiliście
Stary 2009-07-21, 23:13   #3405
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
oj mnie też tacy rozbrajają, a tam gdzie mieszkałam poprzednio było sporo takich... Albo taki jeden, co miał goldenkę (te psiaki potrzebują mnóstwa ruchu) i dziecko co zaczynało chodzić. Tatuś zajmował się dzieckiem, a goldenka robiła co chciała - skakała na ludzi przechodzących obok, biegała bez nadzoru. Raz mój mąż mało jej nie przejechał bo mu wbiegła prosto pod samochód...
My na szczęście niedaleko bloku mamy mnóstwo terenów zielonych - alejka i trawniki wzdłuż strumyka, plus zalew. Będzie gdzie szaleć
No to fajną macie okolice bloku A na niektórych właśicieli psów - już brak mi słów...
Cytat:
E tam daleko
Ach po mnie jakoś nie chodzą przypadki tanich ciuszków na drodze

izka-ja też nie w temacie jakoś- co to za mebelki masz nowe ??

spać zmykam.... buzki
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 08:33   #3406
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
A więc z bioderkami jest oki, kontrola jak synek zacznie porządnie chodzić przed upływem 2 lat

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-22, 09:20   #3407
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziołszki

Malutka, fajno, że z synkiem wsio oki

A ja spadam póki co do roboty - mam mega ważne tłumaczenie dla jakiegoś ministerstwa...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 09:24   #3408
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:
w sumie chyba masz racje.....
my jak zaczelismy remontowac nasze gniazko- cala gore mamy,gdzie okna byly, tynki byly, kaloryfery byly, drzwi byly- tylko wykonczyc i umeblowac nam zostalo.....
i tak zrobilismy 2 pokoje z czego w jednym sa meble ktore mielismy tzn. ja mialam wypoczynkowy a tż komody......drugi pokoj caly urzadzalismy z meblami i teraz sypialnie i hol to narazie wykosztowalo nas to ok. 30 tys
teraz czeka nas najdrozsze kuchnia i łazienka

zleci, zleci-pamietam jak niedawno byl maj z tu juz koniec lipca za rogiem
wiem, że zleci, teraz tylko trzymam kciuki, zeby Maleństwo za szybko się nie wybrało na świat, tylko doczekało stosownego dnia

a wydatki - mam wrażenie, że nigdy się nie kończą - bo jak już się skończy remont, to coś trzeba dokupić i takie tam, albo coś się zepsuje i tak w kółko ....

Cytat:

o rany - taka łazienka - mmm aż się rozmarzyłam

Cytat:
No to faktycznie.... Ale zazdraszczam tak wielkiej kuchni

Katarzinko super ze malenstwo daje znaki . Wciaz o sobie przypomina aby mama o siebie dbala
no oczywiście, a przede wszystkim troszke Maleństwu pewnie ciasno, zwłaszcza, ze jest duże - jak na swój wiek - mam nadzieje, ze nie czeka mnie żaden ekstremalny poród

Cytat:
Hejka zoneczki

Katarzinka to malenstwo bedzie sportowcem na pewno ma to juz we krwi po rodzicach
tak

Cytat:
Dzień doberek Słonka

No rozbrykana kruszynka
a mama coraz bardziej zmęczona i niewyspana, bo już mi przygotowanie robi na to co będzie potem i budzi mnie w nocy z kopniaczka

Cytat:

idę w czwartek do pediatry to się wypytam na co mam zwrócić uwagę

no to superkowo
i też trzymam kciuki, żeby się nie rozłozył Dawidek

a my już mamy 32 tydzień - coraz bliżej
dobrego dnia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 09:39   #3409
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
cześć

wiem, że zleci, teraz tylko trzymam kciuki, zeby Maleństwo za szybko się nie wybrało na świat, tylko doczekało stosownego dnia

a wydatki - mam wrażenie, że nigdy się nie kończą - bo jak już się skończy remont, to coś trzeba dokupić i takie tam, albo coś się zepsuje i tak w kółko ....

o rany - taka łazienka - mmm aż się rozmarzyłam
napewno donosisz nic sie nie martw
a wydatki zawsze byly i beda.......i to w najgorszym momencie zawsze cos sie musi popsuc......taka zlosliwosc rzeczy martwych jak to sie mowi

nie tak dawno jak pralam ciuszki malej to automat zaczal nawalac-wody nie wypuszczal i juz myslalam ze za***iscie taki wydatek zeby nowy automat kupowac, na szczescie tato naprawil.......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-07-22, 09:43   #3410
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
napewno donosisz nic sie nie martw
a wydatki zawsze byly i beda.......i to w najgorszym momencie zawsze cos sie musi popsuc......taka zlosliwosc rzeczy martwych jak to sie mowi

nie tak dawno jak pralam ciuszki malej to automat zaczal nawalac-wody nie wypuszczal i juz myslalam ze za***iscie taki wydatek zeby nowy automat kupowac, na szczescie tato naprawil.......
taką mam nadzieje, ale sama wiesz jak to jest i pod koniec cieszysz się, że minął kolejny dzień bez żadnych niepotrzebnych stresów i że z dzidziusiem wszystko dobrze

własnie my mamy etap ze nam bojler siada - ech tu upały, a bez wody to ciężko, a speców od bojlerów jak na lekarstwo
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 09:45   #3411
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia a gdzie na urlopik?
Paulinko jeszcze nie mamy do końca sprecyzowanych planów, albo nad jezioro albo nad morze
Cytat:
niech Dawidek rośnie zdrowo

miłego dnia Kochane

ja właśnie budzę się kawą, bo jak na razie to mi głowa na klawiaturę leci

Mąż i żona...
Stary 2009-07-22, 10:02   #3412
soffera
Zadomowienie

Hej Baboszki

Tak czytam i czytam i jakos nie mam sil odpisywac :/ Non stop cos sie dzieje, latam i latam

Izka chce mi sie malinek wiec mozliwe ze bede sie musiala ruszyc do sklepu i bede miec

Miłego dnia
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 10:57   #3413
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł
Zeżarłam śniadanie to se myśle coś napisze...

Cytat:
Uuu kochana to sporo jeszcze przed Tobą.

Cytat:
Gosiu bo w szalenstwie jest metoda
No tak, coś w tym jest

Cytat:
Mam nadzieję, że synek mi się tym paskudztwem nie zarazi ogólnie Dawid dzisiaj jest strasznie marudny
Ojej, trzymam kciuki, żeby ta paskuda przeszła obok, nie zachaczając Dawidka.

Cytat:
I mam nowe 2 bluzeczki. Ale ciiiii zeby sie maz nie dowiedzial.
Ja tam nic nie powiem, masz moje słowo

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hej Baboszki
Cześć baboszko
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 12:27   #3414
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Jej to super

Cytat:
E tam daleko
Ach po mnie jakoś nie chodzą przypadki tanich ciuszków na drodze
No fakt nie jest daleko . . Zycie droga jest przypadkow hihih

Cytat:
A ja spadam póki co do roboty - mam mega ważne tłumaczenie dla jakiegoś ministerstwa...
OOO brzmi powaznie

Cytat:
no oczywiście, a przede wszystkim troszke Maleństwu pewnie ciasno, zwłaszcza, ze jest duże - jak na swój wiek - mam nadzieje, ze nie czeka mnie żaden ekstremalny poród
Bedziemy trzymac

Cytat:
No to zdolny tato uratowal sytuacje finansowa

Cytat:
własnie my mamy etap ze nam bojler siada - ech tu upały, a bez wody to ciężko, a speców od bojlerów jak na lekarstwo
Jej to faktycznie nie za wesolo

Cytat:
ja właśnie budzę się kawą, bo jak na razie to mi głowa na klawiaturę leci
Ja tez ledwo wstalam dzis spadek cisnienia chyba mamy

Cytat:
Tak czytam i czytam i jakos nie mam sil odpisywac :/ Non stop cos sie dzieje, latam i latam
Ale zalatana jestes
Cytat:
Ja tam nic nie powiem, masz moje słowo
Super heheh. Co kobieta to kobieta

A u nas sie w koncu cos ruszylo. Dzis elektryk w koncu podlaczy rozdzielnie pod licznik z energetyki. Uffff. Braciszek maluje kuchnie a po pracy bierzemy sie w trojke za salono-sypialnie . Dzwonilam do goscia w sprawie licznika gazowego bo od miesiaca nie mamy bo w zwiazku z polimeryzacja sciagneli i nie zalozyli jeszcze

dla Was
Stary 2009-07-22, 12:30   #3415
soffera
Zadomowienie

Hmmmm ciekawe... Tylko Gosia* po mnie napisala, normalnie jestem w szoku i rozkroku
Wpadlam bo pije kawe

Rozmyslam co by tu robic z mezem - od piatku ma urlop - no i zeby sie nie pozabijac nawzajem Trzeba wymyslic jakies atrakcje......

Dagus widze Cie

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-07-22 o 12:32 Powód: *Editek: Dagusia sie wryła ;) i musze sprostowac: Gosia i Dagusia po mnie napisaly
Stary 2009-07-22, 12:33   #3416
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Rozmyslam co by tu robic z mezem - od piatku ma urlop - no i zeby sie nie pozabijac nawzajem Trzeba wymyslic jakies atrakcje......

Dagus widze Cie
A co to za farmazony wypisujesz????? Rok po slubie a Ty o pozabijaniu sie na urlopie piszesz???? No nie poznaje Zonci doskonalej....
Stary 2009-07-22, 12:37   #3417
soffera
Zadomowienie

Cytat:
A co to za farmazony wypisujesz????? Rok po slubie a Ty o pozabijaniu sie na urlopie piszesz???? No nie poznaje Zonci doskonalej....
Prosze tu ze mna lepiej plan obmyslac a nie sie chichrać Toz to przejaw doskonałości jakby tu przezyc w całości
Stary 2009-07-22, 12:42   #3418
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez ledwo wstalam dzis spadek cisnienia chyba mamy
chyba tak, bho ja dalej zamulona, nie tak bardzo jak rano, ale do pełni formy troooooochę brakuje
Cytat:
normalnie jestem w szoku i rozkroku
a to ci powiedzonko

Mąż i żona...
Stary 2009-07-22, 12:48   #3419
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Prosze tu ze mna lepiej plan obmyslac a nie sie chichrać Toz to przejaw doskonałości jakby tu przezyc w całości
To znaczy ze urlopujecie sie w domu tak? Nigdzie nie jedziecie???

Cytat:
chyba tak, bho ja dalej zamulona, nie tak bardzo jak rano, ale do pełni formy troooooochę brakuje
U nas pochmurno i deszczyk
Stary 2009-07-22, 13:17   #3420
soffera
Zadomowienie

Cytat:
To znaczy ze urlopujecie sie w domu tak? Nigdzie nie jedziecie???

U nas pochmurno i deszczyk
Jedziemy dopiero pod koniec sierpnia

U mnie słonko i ciepło

Kina to powiedzonko łatwo zobrazować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości