|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Mam takie dziwne wrażenie, że nie ważne, jaką drogę w życiu wybiorę to zawsze mam pod górę.
Kochanie, samotność można wypić do dna, choć to trudne. Jesteśmy iskrą z ogniska rozpalonego wiele miliardów lat temu. Wiesz chciałbym ci powiedzieć. Ale nie mam którędy. Gdy odchodzisz, szybko zasypiam w nadziei że wrócisz do mnie we śnie. nigdy się nie zmieniaj, bo takiego Ciebie pragnę !
|
|
#2462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"w końcu zrozumiesz" przyjęłam od niego to zdanie. to nie jest gra w cierpliwość, choć cierpliwość niewątpliwie się tu przydaje. stan emocjonalnej ciszy. podlejmy życie winem, przegryźmy je arbuzem. nadajmy mu smaku lata. problemy nie znikają gubią się gdzieś wśród rzeczywistości by godnie żyć
w pełni śnić byś mógł egzystować... każdą swą złotą myśl ubieraj w słowa... '..Kocham kiedy obsypujesz mnie pocałunkami, Nie do opisania jest uczucie między nami. Bo moja miłość do Ciebie nie zna granic, Nigdy Cię nie oddam na Świecie nikomu za nic. Ja słucham Twoich rad, dla Ciebie staram pozbyć się wad, Bo wokół Ciebie kręci się cały mój świat..' |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
~ niszczysz mnie ?! Zdaje ci się , Dla mnie to tylko kolejne oblicze CIEBIE . ~ Bo to co mówisz mnie nie rusza , po prostu rozśmiesza . ; ] ~ Myślisz że obrażając mnie zyskasz kolegów ? Misiek , tylko się pogrążasz. Mysle ze moze cos sie przyda ... ; )) |
|
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
I tylko nocą cichutko spłynie łza,
o której nie udało się zapomnieć Chce krzyczec, ale gdy, otwieram usta jest tylko cisza Najdłuższe rozstanie, po kórym sie żyje jak by serce pęklo i nic sie nie stalo
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
słowa, które sprawiają, że robi mi się aż nie dobrze w środku.
Co za niefart.Zdecydowanie nie byłeś częścią mojego planu. Zatraceni w zmysłach. Stojąc samotnie bez kierunku. Uwiązana w żalu, zagubiona we własnej duszy. smakuję słowa, którymi się dzielisz Ciągnę walizkę obciążoną wspomnieniami. tony frustracji wznoszą się we mnie nic mi nie pokazując. You lost it's glory/straciłeś ten urok. I gdzie jesteś teraz gdy cię tak potrzebuję/ And where are you now, now that I need you? Czasami miłość jest okłamywaniem serca/ Some love is just a lie of the heart
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
Ich will deine su:sse milche Praline sein. (;
Chcę być twoją słodką, mleczną czekoladką (; Sie ist dieser Schatz, den kann ich nicht haben. Ona jest tym skarbem, którego ja nie mogę mieć. Seit Morgen habe ich gute Laune, zu den Passanten lache ich auf der Strasse (; Od rana mam dobry humor, do przechodniów na ulicy śmieję się (; Und die Wo:rter wie die Messer, sie gleiten durch Meere. A słowa jak noże, szybują przez morza. Ich betrachte einen Mond, der Wind ku:hlt mir ein Gesicht . Oglądam księżyc, wiatr chłodzi mi twarz. Die Nacht zu:ndet das Feuer in uns an. Noc rozpala w nas ogień.
. . . Edytowane przez nussie Czas edycji: 2009-07-24 o 15:32 |
|
|
|
#2467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() .Silna.?Dobrze, że tak myślisz.. .czy nie sądzisz, że nam jakoś do siebie bliżej.? ![]() .za dobry, za miły, za idealny.. hahaa.! wiedziałam, że to sen.! .miłością swą Nieba mi przychyl. ![]() .moim szczęściem Twój uśmiech, niekoniecznie spowodowany przeze mnie. .szukałeś wzroku mego, dzisiaj go unikasz..
|
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwa miłość jest,
chyba samą tęsknota i pragnieniem Piękne kłamstwo ? Uwaga, to już twórczość! Serce i umysł, rzadko kłamią jednocześnie Kłamstwo przybrało oblicze prawdy Po co kłamać? Skoro wystarczy mówić prawdę żeby nam nie wierzono?
|
|
#2469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja wieczna Bogini ** ![]() P.S. 1.korytarze świateł, pomruki znaczeń 2.My Guardian Angel- anioł stróż 3.Nabieram umiejętności posługiwania się ”lekkim piórem”. 4.Nieprzeniknione czarne oczy, błądzą gdzieś w przestrzeń... ....
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
# A moje serce wygląda teraz jak po zabawie w berka z tygrysem.
# Hej Kubusiu! Chciałbym Ci dać ładne opakowanie spełnienie marzeń, ale... jestem tylko Prosiaczkiem. # Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. # Odchodzisz. Świat staje się uboższy o te trochę miłości. # Ktoś kiedyś powiedział, ze człowiek z człowiekiem spotyka się przynajmniej dwa razy w życiu. Może i my się kiedyś spotkamy, Ty bedziesz starszym panem z brzuszkiem, a ja tęgawą panią ze zmarszczkami na czole, otoczoną dziećmi. Może własnie wtedy zapali się na nowo świeca, która teraz gaśnie.
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Bo widzisz Kochanie,
gdy tylko Cie widze, to sie wlasnych mysli wstydze Moim zdaniem seks to jedna z najpiekniejszych, najbardziej naturalnych najzdrowszych rzeczy, jakie mozna kupić Kobiety umieja udawać, orgazmy, meżczyźni potrafią udawać cale zwiazki
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
jeanettex3
![]() zakazuje sobie okazywania uczuć. do odwołania. foch z przytupem i melodyjką (; awaria hamulców moralnych. spróbuj po prostu żyć. rozpamiętywanie jest zajęciem starców. i choćby mi amputowali nogę bez znieczulenia, to bólu jaki zadałeś memu sercu nie przebije...
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`może coś wyskrobieee...` ![]() .te teksty nie dla mnie, tak łatwo mnie nie złamiesz. .niedowartościowany typ. .a dziś o czym się dowiem.? o upojnej nocy w Twoim samochodzie[domu, itp.].? .zaraz.. czekaj.. to już słyszałam, że spaliśmy ze sobą.. daj jakąś nową wersję.? .alfons pod przykryciem.? ooj..nie ten adres. .nie jestem na sprzedaż, na pokaz, dla lansu, wypier.dalaj w kosmos, z dziw.kami bansuj. [ten może zbyt wulgarny, poza tym z Wizażu] _________________________ ________ .z pięknej bajki zrobił się dramat. .gdybym tylko siłę znalazła, nadal starałabym się za dwoje. .znajdę tego, z którym podzielę się losem. .za dużo wkładałam w nasz cały związek i pewnie to dlatego finisz bolał 10 razy mocniej.
|
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
*Poluzuj w pasie mała, bo nie na czasie nadal są ciuchy, które w 6 klasie miałaś.'
*od nienawiści niedaleko do miłości.' *znienawidź mnie za to su.ko, że mam swój styl.' *-czy Ty nie masz żadnych uczuć, no nie masz? -mam... GNIEW *przestań drzeć ryj na mnie, na mnie jeszcze masz czelność? *często jest mi smutno, lecz się nie dołuje, dzięki przyjaciołom i to im bardzo dziękuje.' *Któregoś dnia tak kiedyś powiedziałam sobie, zrobie co kocham, raczej kocham to co robie. Któregoś dnia wierzyłam, że będzie pięknie, Tego się trzymam i nigdy nie wymiękne. ![]() *ja takich jak Ty mam definitywnie dość.' *z Tobą strata jest zyskiem, nawet smutek i ból. *nie klnij na ciemność, zapal zapałke. *teraz zazdrość Cię zżera, niby łamacz damskich serc, choć masz prawie dwa metry nie dorastasz mi do pięt. ;*
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Masz to co ja, co ja chcę mieć.
Ja mam to czego Ty szukasz. Jak Alicja, zabiorę Cię z sobą na moją stronę lustra Wszystkie błyszczące gwiazdy, Niebo i wysokie góry Będziesz miał to wszystko, jeśli pozwolisz mi objąć prowadzeni niedobór Ciebie grozi tęsknotą.
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek121 - buziak w Twoja strone
![]() LeNkA - dawalam opisy o urodzinach kilkanascie stron temu dla Narcyza, poszukaj sobie i wszystkiego najlepszego ![]() ____ nie oszukujmy się, nie jesteś taki fajny, jak na początku. ![]() to naprawdę nie jest feir, to naprawdę nie jest okej. dzisiaj myśli są różne.
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
nawaliłam...
![]() ______ Znów ucieszyłam się na widok deszczu. Nie lubiłam odpowiadać na pytania, dlaczego płaczę... ____Czuję się,jakbym po raz tysięczny pobiła lustro na milion drobnych kawałków i jakby czekało mnie jeszcze pare tysięcy lat nieszczęścia. Mówię,że kocham i gryzę się w język. To tak, jakbyś przyniosła mu na tacy swoje serce, a on by powiedział,że nie lubi mięsa. Kiedyś cię spotkam i znów poczuję te motyle, a Ty spojrzysz... i może wtedy odwzajemnisz każde uczucie... Czemu nie istniało dla mnie nic, gdy byłeś blisko? Dziękuję za wyróżnienia i przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośby, ale czuję się w tej kwestii beznadziejna
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
m4dziar4, BananowaBrazylijka - dziękuję. <3
spiszę na twoich plecach swoje myśli. ty zaglądniesz mi przez ramię, żeby oddechem wytatuować to, co czujesz. czasami jeszcze przykładam usta do szyby, bawiąc się imitacją naszych oddechów. tak sobie marzę - ty ze mną w siódmym niebie. |
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Wezmę kolory tęsknoty i namaluję Cię na ścianie.
Nerwy napięte jak struny gitary. Znalazłam Twoje zdjęcie w zaginionym albumie.O dziwo moje serce milczy. Twoja miłosc powiedziała 'do widzenia' o wiele za wcześnie. czy moje krzyki są dość głośne abyś je usłyszał?
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-07-24 o 15:31 |
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
To dlatego, bo nie potrafię okazywać uczuć.
znam prawdę, ale nie chce przestać wierzyć. nigdy nie być jedną z wielu.. "chcesz.?? jesli nie to nic nie rob, to twoje zycie, twoja kartka papieru" ' w tych czasach gdzie nie ma czasu, czasem można się wykazać.' papierowa księżniczka wyszła z bajki by roz^pier^do^lić plastikowe lalki. ;> pamiętam jak mówiłeś, że jestem najważniejsza. nie ma Cię gdy moje życie spada w dół.' olewamy truki do szklanek. olewamy trudny poranek.' czasem ktoś granice przekracza.' mówię; 'dość' i brnę w to dalej. |
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
love's like jumpin` out .
/miłość lubi rzucać się w oczy./ wave on an ocean of emotion . /falą w ocean emocji./ like a prince in my little fairy tale . /jak książę w mojej małej bajce./ one day u put your soul on sale . /pewnego dnia położysz swoją duszę na sprzedaż./ ambiguality is a new priority . /dwuznaczność jest nowym priorytetem./ all it takes, for heaven sakes ! /weź to wszystko, do jasnej cholery!/
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się cieszę, że się podobają <3
I chcę żebyś wiedział Że kochałam Cię bardzo I widok, gdy odchodzisz, przerywa moje serce. Nie wiem, co zrobię, jeśli odejdziesz. Myślę, że umrę i mój świat będzie skończony. Ostatniej nocy Widziałam jak stałeś w świetle księżyca I wziąłeś moją rękę i chodziliśmy razem I powiedziałeś "Nie bój się, bądź silna Jestem z Tobą" Wspinam się na szczyt moich wątpliwości.. Wszystkie te myśli, W mojej głowie, Gdzieś tam. Prowadzą do Ciebie. Gubię siebie tylko po, by znaleźć miejsce w Twojej duszy Dotykaj, aż poczujesz smak Cały czas marnowaliśmy się Samotnie... Odchodzi w świat, z moich ramion... Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-07-24 o 15:45 |
|
|
|
#2483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę, więcej opisów bo wszystkie przypadły mi do gustu Skarbie ; ) I dlatego lubię mówić z Tobą . Jeśli chcesz odnaleźć mnie, szukaj gdzieś pomiędzy złem a dobrem.... Pokocha bez przyczyn, połamie zasady Pobiegnie na górę i zejść już nie da rady Przytuli, odrzuci, zaciśnie, uwolni, Na tyle chcą życia na ile są wolni Co dnia się budzisz obok niej Nieświadomie zaczarowany tracisz wzrok I nie dopuszczasz myśli że może kłamać Gdy rozum Twój zapada w sen Drugie ja wychodzi z niej. 'nie tylko tu są miliony ludzi których dzieli wspólna samotność.' 'tu gdzie pragnienie zapomnienia jest tak silne jak chęć życia.' ' Optymizm i pesymizm różnią się jedynie w dacie końca świata. Rozwiązanie słuszne to nie zawsze rozwiązanie oczywiste. A czasami coś co jednym wydaje się słuszne innych rani. Twój romans stulecia dobiegł końca. Królewicz nie wróci. Nikt nie wyrwie cię pocałunkiem ze złego snu. ' Byłam tak beznadziejna w kłamaniu, że nie umiałam przekonać samej siebie. ' Diabeł krzyczy do ucha , anioł szepcze i kogo słuchać by pomysły były mądrzejsze. |
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
-Stoik!
-Może masochista. -A kto nie jest masochistą?.. ![]() ...bo to skończony, obrzydliwy nonsens!! ![]() Kraj absurdu i niespełnionych marzeń... Odwróć kartę... Co słychać w świecie nadprzyrodzonym?
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
KaMa2704 - <3 OMG , wiecej Cie chce xDD Gdy ktoś traci nadzieję, zwykle nie dba i o resztę Nadzieja nie ma końca. Choć rwie się bez przerwy. [...] historia składa się z łez, krwi i głupich nadziei. To, co wiecznie zawodzi, wiecznie też jest przedmiotem nadziei. Przyjaciel: człowiek, który nie sprzedaje się za darmo. sex jest działka, która zacofani uprawiają recznie Gwałt jest nie możliwy - kobieta z podniesioną spódnicą biega szybciej, niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami Miłość nie wyraża sie w pragnieniu uprawiania sexu, lecz w pragnieniu wspolnego snu Podobno seks jest to maksimum radości bez jednego uśmiechu. Miłość nie jest produktem seksualnego zaspokojenia, lecz seksualne zadowolenie - a nawet tak zwana technika - jest rezultatem miłości. A czemu Mężczyźni zawsze pragną dziewicy, która jednocześnie będzie dziwką? Romantyczna kobieta nie pozwala sobie na seks bez miłości. Dlatego zakochuje się od pierwszego wrażenia.._________________________ ___________________ i tak trochę inaczej... dlaczego króliki nie hałasują podczas uprawiania seksu? bo mają puchate jajka Niepuszczone baki unoszą się do mózgu, stad się biorą posrane pomysły. Dziś odmieniam swój los! M. Swój los D. Swojego losu C. Swojemu losowi…
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama jestem ciastkiem. ty możesz być jedynie dodatkiem. lukrowaną wisienką na czubku dla polepszenia smaku. chociaż ciastko samo w sobie jest już dobre .
wstrzykuję w życie sens przeterminowanym szczęściem. za patrzenie też się płaci - wisisz mi już tysiące (; mam Twoje zdjęcie przypięte kolorowym magnesem do lodówki. uśmiechasz się do mnie. lubię na Ciebie patrzeć. ostatnio przytyłam. chyba za często zaglądam do lodówki przy okazji. 200 chwil czystego szczęścia, dwie kropelki błękitu nieba i Ty. szczyt marzeń.
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
"A dziewczyny w kapitalnym Materialistycznym transie Nie chcą kochać chłopców swych za darmo." "Trudno przekonać samego siebie, że miejsce, w którym przebywamy, jest naszym domem, i to nie zawsze jest to miejsce, w którym tkwi nasze serce. Czasami mi się to udaje, a czasami nie." Powoli zbieram się w sobie. Powoli dojrzewam do książek, map, powoli dojrzewam. Jeszcze tylko kilka dni... Leży i czeka na uporządkowanie... jeszcze od rosy rzęsy mokre... Razem ze słońcem wyruszam na włóczęgę. Po naszych ścieżkach nikt już nie chodzi. Kto mi zwróci ciepło dnia, kto samotność wynagrodzi? Niebo nad miastem w chmurach już tonie.
![]() Edytowane przez uulleennccjjaa Czas edycji: 2009-07-24 o 17:16 |
|
|
|
#2488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy świat zwariował ?
A może to ja się zmieniłam ? Zaczęłam inaczej patrzeć na otaczający nas świat. Inaczej reaguję na ludzi i ich przesadne skłonności.. Po co się zamartwiać w tym wieku ? Po co smucić innych kolejna spływającą łzą po policzku ? Popatrz prawdzie w oczy ! Rozejrzyj się wokół i zobacz prawdziwe wartości. Zakłamanie można oszukać. Niechciane uczucia wymazać gumką. Ominąłeś bardzo ważny rozdział w swoim życiu.. Ale ja to zmienię ! Postaram się z całych sił abyś w końcu był szczęśliwy ! Zagubiłeś się... Te słowa do tej pory ciężko przechodzą mi przez gardło.. Zrobię to co już wcześniej uczynić chciałam.. Czy się uda.. ? Tak... !
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
stwórzmy coś razem. . i to na długo.
Tu start jest nieważny, ważne jest jak kończysz. Wiem co znaczy zaczynać wszystko od zera. patrz na mnie spod powiek zamkniętych.. Znałam świat nie takim jakim chciałam go widzieć Znalazłam cel i z każdym dniem widzę go bliżej . Gdy dawny przyjaciel teraz palcem cię wytyka Kiedyś zawsze razem, teraz każdy cię unika.. pull up w Twoją głowe teraz leci kula więc odkręć to i daj na fulla <3 ChillOut! ~dla jednych spontan dla innych może chwila. kiedy widzę cię znów rano jaram się jak na początku Zaczynać coś, nie kończyć. I jeśli to jednak start choć nie umiem myśleć o jutrze, wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech. Wiesz co znaczy być kimś albo niczym? Mieć coś albo nie mieć nic? Wiesz jak ranią słowa które wypowiadasz teraz do mnie? Jak półszeptem wołam o pomoc , tak by nikt nie słyszał a podał mi dłoń Bym mogła ułożyć swoje życie w całość i żyć i być szczęśliwa Tylko po co mi uśmiech? Na co mi szczęście? Skoro prędzej czy później je stracę..zgubie się znów ! A ty tego nie zauważysz każesz dalej kroczyć po kruchym lodzie by tylko być A ja chce marzyć, śnić! Chce być ważna i chce nie mieć czasu na nude! Chce poczuć szaleństwo jak dawniej.. I jak dawniej cieszyć się życiem, a nie zaglądać śmierci w oczy! |
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
możecie mnie zlinczować . wszystko co zechcecie - to na początek
.proszę was, myślicie że 'razem odbudujecie' to forum.? litości .! no wiecie, to już XXI wiek, więc co wy chcecie zdziałać.? a teraz na serio. tak, tak , atmosfera w poprzednich częściach była bardzo fajna, ale tego co się teraz dzieje, nie da się zmienić. Uwierzcie. Wy myślicie, że już żadna 'nowa' nie dojdzie.? Ta osoba, co dojdzie już nie będzie czytała tego co pisałyście, ale co piszecie. A nie będziecie chyba przy każdym poście dopisywać "Ograniczyć się z prośbami .! Nie robić offtopów .! Nie powtarzać opisów.!" no chyba, że ja jestem jakaś inna i przy forum są śruby i teraz żeby nie było, że off ![]() I lift my hands and pray to be only yours... // Podnoszę moje ręce i modlę się, by być tylko twoją.. I give you my destiny, I'm giving you all of me... // Daje ci mój los, daje ci całą mnie.. I know now you're my only hope... // Wiem teraz, że jesteś moją jedyna nadzieją.. Your spirit gives me hope to carry on... // Twój duch daje mi nadzieję, bym się nie poddawała... I don't want your money honey, I just want your love... // Nie chcę twoich pieniędzy kochanie, po prostu chcę twojej miłości.. If you feel the same, just whisper my name... // Jeśli czujesz to samo, szepcz moje imię.. you're driving me crazy, the way you're making me wait. // doprowadzasz mnie do szaleństwa sposobem, w jaki każesz mi czekać.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-07-24 o 17:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

** 

i wszystkiego najlepszego