|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Ja również uważam, że jeśli kogoś stać na taki wydatek - to jego sprawa. Ale na Wszym miejscu wolałabym jechać w jakąś odjazdową podróż (mi się marzy Nowa Zelandia...).
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Spac po nocach i koszmary
A moja mama by mnie wyklneła tzn.bardziej mojego Tzta bo on jest odpowiedzialny za zespoł.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 12:24 Powód: dopisek |
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Wam też się wizaż krzaczy? Ja nie widzę swoich postów...
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko ok.z wizazem.
Chudy jaka praca , tutaj nie popracujesz, bo bedzie ciagneła nieodparta pokusa by zajrzec tu, wizaz uzaleznia![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 12:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
justys1358 masz rację, to nie takie proste Chudy,żeby sie od nas uwolnić
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostrowczanko u mnie wszystko ok z wizażem. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Dziewczyny mama pytanie do Was w sumie średnio ślubne ![]() Czy któraś z Was miała może zakładane sztuczne rzęsy? Ja planuję sobie we wrześniu na wesele zrobić makijaż z lat 60-tych i pasowałyby do tego takie dłuższe sztuczne rzęsy, ale się obawiam Macie może coś do powiedzenia na ten temat?
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kobiety i mężczyzno
![]() Z najnowszych wieści to w Leśnych Kątach nie zmienili ceny. Na szczęście trzymają się umowy i nie trzeba się z nimi wykłócać. Nasz zespół jest młodziutki, bez renomy, ale daliśmy im szansę. Nasz data jest bardzo popularna, a załatwienia zaczęliśmy rok przed, więc wszystkie sztandarowe zespoły były pozajmowane. Był jeden wolny z Lublina za 4500 zł, 6000 z poprawinami, do tego hotel i wyżerka oczywiście. Mnie się podobali ogromnie, w zespole było aż 7 osób, ale rodzice, którzy płacą, nie dali się przekonać. Zatem za zespół płacimy 2000 zł. Za fotografa 0 zł, płacimy tylko za odbitki. Kamerzysty nie mamy, bo nie chcemy, ale obawiam się, że jeden z naszych gości zrobi nam filmowanie w prezencie ślubnym, normalnie trudni się tym od lat. Tak więc w naszym przypadku muzyka i dokumentacja uroczystości to zdecydowanie poniżej 10% kosztów. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Ostrowczanko, dzięki za linki. U mnie wizaż hula jak młodzieniaszek.
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
Nam też żal pieniążków trochę bo mamy budować domek a wcześniej remontować mieszkanko i chcielibyśmy by było jak najładniej... no zobaczymy
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też coraz częstsze przerwy robie na wizaz![]() Ze sztucznymi rzesami nigdy do tej pory nie mialam do czynienia...chociaz wczoraj ogladalam na galerii u nas w ostrowcu ale ja raczej nigdy sie nie zdecyduje balabym sie ze odpadna![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
wygladaly pieknie i naturalnie no to w szoku jestem ale jak czlowiek nie w temacie to od razu wychodzi tak jak ja np
|
||
|
|
|
#4362 |
|
Rozeznanie
|
jeśli ta liczba przy nicku chudego jest rocznikiem to i ja jestem z tego rocznika
ja mam zespół za 2800zl za dwa dni i każdemu (tzn teściom i siostrom mojego tż) wydawało się że dużo ale jak im powiem ile inne zespoły się cenią to zmienią zdanie musze się pochwalić że w sobotę kupiliśmy garnitur ślubny i mi sie bardzo podoba a mojej teściowej wcale, choć nie mam sie co przejmować bo jej się chyba nic w życiu jeszcze nie podobało
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może kupić sobie jakieś takie na próbę i samemu spróbować założyć w którąś sobotę jak nie będę z domu wychodzić ![]() Wiem, że takie robione przez makijażystkę są o wiele lepsze a mnie będzie malować koleżanka makijażystka - zawsze mnie maluje na imprezy weselne za darmo - to co mam nie skorzystać . Więc jeżeli nie będę miała problemu z tymi tańszymi gorszymi jakościowo to i te od koleżanki sie utrzymają![]() Zawsze marzyła mi sie pełna stylizacja i w końcu mogę czegoś takiego spróbować - Będzie tęga Aga a'la lata 60-te - średnio to pasuje, ale jak szaleć to szaleć. A co
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie miałam nigdy do czynienia ze sztucznymi rzęsami.
|
|
|
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
Aga mozesz sobie zrobić tylko kępki, ale niewiem czy one są dostepne w sklepach czy tylko kosmetyczki nimi dysponują. Wyglądają o wiele naturalniej, nie widać że to cos sztucznego, a jak odpadnie jedna to i tak nie będzie widać.
Chudy witaj na forum. Fajnie usłyszeć że są faceci którzy też chcą by ten dzień był wyjątkowy. A mojego slubu raczej nie będzie |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Beatrice a to co sie podziało???
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to Beatrice?
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Beatrice,
![]() Ostrowczanko, nie jesteś sama, mnie też wizaż dzisiaj źle chodzi
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:46 |
|
|
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
No podziało się niestety, nie bedę pisać co i jak. Powiem tylko tyle: klapki mi z oczu spadły dopiero teraz.
Gusiak u mnie tak się chyba nie stanie. Nawet chyba juz nie chce. |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
A długo ze soba byliscie/jestescie?
|
|
|
|
#4372 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Elsi napisz jak po makijazu. Beatrice cosie stało? teraz doczytałam reszte. zastanów się jeszcze bo pospiech nie jest dobrym doradca, wiem z wlasnego doswiadczenia bo slub chcialam odwołac ze 3 razy Wczoraj wyrwalismy sie ze znajomymi do Dekady i dzis sie fatalnie czuje a wieczorkiem ide na spotkanie z kumpelami z liceum ![]() Nasz pierwszy slubny zakup- aparat cyfrowy i zelazko Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-27 o 14:01 |
||||||
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
mehja, ja z koleżankami z liceum się spotykam też przeważnie w dekadzie.
A co do osób znających Twojego męża- jago znam ze słyszenia, poznałam po ksywie- mamy wspólne koleżanki ![]() Beatrice, nam trudno cokolwiek radzić, zastanów się i przemyśl wszystko i nie podejmuj pochopnych decyzji. Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się dobrze dla Ciebie
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pewnie bedzie telewizor
i moze samochód, o ile pieniazki pozwola, bo jakby nie patrzec bedziemy wchodzic bez niczego : do mojego pokoju lub wynajmowanego lokum
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:29 Powód: dopisek |
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to pamiatka bedzie na całe zycie
|
|
|
|
#4378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu jestem z Wami. Teraz niestety coraz częściej będę z Wami siedzieć na wizażu
Z jednej strony się cieszę, a z drugiej nie jest mi do śmiechu ![]() Może "Ostrowieckie Panny Młode i Młodzi Kawalerowie" ![]() Cytat:
Ja nie widzę w tym nic złego. Jeśli Was na to stać, to ok. My z TŻ-em nie moglibyśmy sobie na to pozwolić. Za cenę Twojego zespołu, my opłacimy swój zespół, fotografa, kamerzystę i jeszcze 2 300zł zostanie nam w kieszeni na opłacenie ślubu, obrączek i pewnie jeszcze starczy nam na kwiaty. azakowana bierz te buty nawet się nie zastanawiaj Sztucznych rzęs nigdy nie miałam, więc się nie wypowiem w tej sprawie. beatrice1234 co się stało??? Na pewno wszystko Wam się ułoży, zobaczysz.
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze slyszenia powiadasz, a co slyszalas ![]() Michel a co sie stało u ciebie? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-27 o 14:59 |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Czyzbys straciła prace?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

się razem od
....

A moja mama by mnie wyklneła
, tutaj nie popracujesz, bo bedzie ciagneła nieodparta pokusa by zajrzec tu, wizaz uzaleznia

MM 

a wieczorkiem ide na spotkanie z kumpelami z liceum