|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
__________________ Zauważam, że jedyne co potrafię to działać na nerwach. Skaczę po nich jak po rozpalonych sprężynach. Dzikie węże wychodzą z moich ust, wpadają sycząco do głowy. Tak wiele z siebie dajesz, przepełniasz mnie całą. Dziękuję ci, że się pojawiłeś. Tęsknię za tym, czego nie udało mi się powiedzieć. Wyrzucimy wszystkie słonie, zgnieciemy czterolistne koniczynki. Nie zabierzemy sobie szczęścia. Mamy siebie. Dziewczyny, to moje ostatnie opisy przed wyjazdem. Wracam za 12 dni Nie zapomnijcie o mnie
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
A gdy odejdziesz...ubiorę się w uśmiech i ruszę na spacer. Dodaj mi sił Dokładnie tak, jak mi je odbierasz. Czy ułatwiłam ci przejście i wyjście z mojego życia? EDIT: Chocapic no chyba żartujesz z tym zapominaniem. będziemy czekać z utęsknieniem
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:54 |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Booski !
Ile jeszcze? Chwila? dzień? No, kiedy mną znudzisz się?? Proszę, nie mów - " Muszę odejść". Znów Pamiętaj - Należysz do mnie And I'll be so alone without you Maybe you'll be lonesome too /I będę bez Ciebie taka samotna Może Ty też będziesz samotny Rani nawet twój uśmiech.. Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-07-27 o 14:06 |
|
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz <3!
________________ jeżeli chodzi o wczoraj, to zapomniałam na chwilę, że istniejesz.
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś o nim nie myślałam tylko w kościele chyba sobie z minutę myślnęłam i tyle....
![]() ![]() ![]() ![]() * A ja kocham po cichu...![]() * W piątek koniec świata!Nie szkodzi, i tak nie mam planów na weekend... ![]() * szajbnięci do kwadratu i nawet do potęgi. ![]() * Niedługo dzien Dziecka,więc pójdę na szejka i loda z polewą za 1,99zł.![]() ![]() (trochę nie w porę![]() )* Adrian podniósł mi na lekcji długopis może coś z tego wyjdzie??: ) ![]() ![]() * On jest słodki jak całe hektary buraków cukrowych! Ideał. Ścisnąć i robić gili gilii ti ti ti!![]() ![]() ![]() ![]() * Ile czasu można być singlem!? Chcę być składanką.![]() * Dzisiaj duzo myślałam o przyjemnosci, jaką sprawiłoby mi posiadanie (np.) samochodu![]() * "Tata powiedział, że jak sobie zrobie pasemka to bede spac w stodole. Chyba bede to musiała przełożyć na wakacje bo teraz jest zimno w stodole"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Jestem nieustabilizowaną emocjonalnie, wredną optymistką i gadułą![]() * "Doszedł do nas do klasy nowy uczeń Tomek. Pije alkohol, pali papierosy - po prostu jest w moim typie"![]() ![]() * Ale mam cholernie blade nogi. Chyba przestanę je myć, wtedy będą miały sensowniejszy kolor![]() ![]() ![]() ![]() * mała dawka humoru ![]()
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
łał. mam aż 30 stron do nadrobienia. dziękuję za pochwały z kiedyśtam ![]() do drzwi lodówki przykleiła kartkę 'taka już jestem, uciekam od tego co mnie boli'. uciekła.
nie rozumiałam gdy mówił mi że to koniec. nawet nie próbowałam tego zrozumieć. no bo jak, jak pojąć słowo 'koniec'? uwielbiała leżeć na chłodnym piasku wpatrując się w gwiazdy. nie myślała wtedy o niczym. trudno uwierzyć ale nawet o Nim nie myślała. i pewnie nadal będę Cie kochała. i pewnie w każdym moim przeklęciu Ciebie będzie mnóstwo miłości, ale proszę udawaj że tego nie widzisz. bo chyba za mocno wierzyłam w to że wrócisz. w tym przypadku nawet minimalna nadzieja jest zbyt wielka.
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
xxgroszek07xx dziękuję (;
chocapic wracaj szybko ![]() byłeś jak wczesno poranne słońce, jak słodkie lody waniliowe, rozsmarowane delikatnie na niebie... nie zawsze można być najlepszym. czasami trzeba poprzestać na byciu za***istym. leniwie spływają po szybach zachody słońca . już mi to w ku*wę obojętne... w twojej wyobraźni jestem zapachem co przyjemnie drażni zmysły.
|
#2708 |
|
xoxo
|
tłumaczenie tego zdania jest złe
powinno być nigdy nie kończąca się historia. [poprawiam,żeby dziewczyny nie skopiowały z błędem ]_________________________ * A wiesz dziadku ja się boję - Czego się boisz? * Tego co czuję - A co czujesz skarbie ? * Że go kocham - Ależ to szczęście kochać kogoś * Tak ale jeśli znów za mocno? Człowiekowi łatwiej jest się pogodzić ze śmiercią bliskiej osoby niż z jej odejściem do kogoś innego. Mądrego słuchaj, głupiego omijaj, a słabego wspieraj. Błąkam się między piekłem ,a niebem rozpaczliwie szukając ciebie. Może zgubiłam ciebie w świecie naszych wspólnych wspomnień ,albo po prostu uciekłeś i zapomniałeś już o mnie. ...bo za dużo myśli... ...bo za dużo spojrzeń... ...bo za dużo uśmiechów... ...bo za dużo rozmów... ...bo za dużo myśli o Tobie... Różne mieszkania możemy nazywać domem, ale mamy tylko jeden prawdziwy, warto do niego czasami wrócić. Pocałuj mnie czasem ot tak bez powodu z rana wieczorem w kuchni przy obiedzie gdy siedzę i milczę gdy śpię nawet kiedy Ci smutno, wesoło gdy mnie pragniesz na zabój i gdy jesteś słaby
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
miły mój ty zawsze przy mnie stój,
we śnie, na jawie, spotkajmy się na kawie! zaciągam się tobą, chociaż nie pale wcale. Jak drucik z miedzi tęsknota się żarzy, rzęsy mi parzy. nie mam czasu na seks, nie mam czasu na kochanie, na pieprzoty, całowanie, nie mówiąc już o tobie. Tęsknota pisze list na niebie, wysyłam go do ciebie – taki krótki esemes: czekam, przyleć i mnie weź. zwariuj na moim punkcie, zrywaj mi kwiaty i nie odpisuj na smsy, bym zastanawiała się, czy mnie lubisz. kwadratura koła. a gdy będę w nieprzyzwoicie krótkiej sukience ty wciąż będziesz patrzył mi w oczy. wtedy uwierzę. To takie tandetne: czuję się piękna, gdy mierzysz mnie wzrokiem. A może jestem tandetna…? Lubię czekoladę, twoje oczy, maliny i twój uśmiech. Nie mów mi ‘kochanie’. Kochanie mówi się do każdego. Ty mi mów po imieniu i będę wiedziała, że jestem twoja. - ej! co jest? - jak to co? To proste. Komary kradną krew, a nie kradną wspomnień. Faceci kradną serca a nie kradną łez. Inni śmieją się w głos i dają kwiaty a ty wciąż uparcie twierdzisz, że odpowiednią kobietą nie jestem. Zastanawiam się czasem czemu cię lubię. I wiesz co? Do cholery jesteś takim dupkiem, że nie umiem tego pojąć. poniedziałkowe autobusy zapłakane deszczem. gwiazdy odbite na chodniku, twoja miłość. w smutnym kolorze blue. bardzo bym chciała, jak inni by chcieli, po śmierci obudzić się w nieba pościeli. …a gdy mi jest dobrze – moja dusza mruczy. ![]() bezwstydnie dotykać palcami czułości. Syberia twego serca. |
|
|
|
#2710 |
|
Przyczajenie
|
Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń.
myśli poorane pytaniami. .kiedyś spotkam kogoś, kto będzie mnie lubił nawet jeśli nie będę się o to starać w ludziach denerwuje mnie tandeta emocjonalna. _________________________ _________________________ _____ Edytowane przez OnaJedna Czas edycji: 2009-07-27 o 17:43 Powód: Chcę być pomylona, pomyleni mają w głowie słoneczka ... |
|
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
_________________________ _________________________ ____
`Nigdy się nie dowiesz dokąd biegnie świat . Do gwiazd we mgle .. ![]() Jest jak spokojna przystań ![]() `Rysowane Tobie w gazecie serce ![]() `Gdzieś na ulicy przechodził obok mnie ... `No a ja nie każdemu daje fajki Trzasnął policzek, a potem drzwi ![]() Bo to jest taka Moja Muzyka, co uciszy gdy płynie po policzku łza ----------------- Takie trochę biesiadne: On zimny, Ona gorąca. On nie chce, Ona go trąca I lewą nóżkę na niego kładzie, Ruszaj się, Ruszaj się Ty stary dziadzie ![]() Chodź, chodź tu na siano Chodź, chodź a do domu wrócisz rano ! ![]() __________ Może się komuś spodobają ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez GochaSamocha Czas edycji: 2009-07-29 o 12:25 |
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
stworzyłeś mnie. jednym dotykiem, oddechem, spojrzeniem Twoich źrenic...
a gdyby tak raz jeszcze ukraść Twoje ciało... lub wykraść Cię całego, choćby na dni parę? zabić pieszczotami w głowie brzmiące "ale ", paznokcie wbić i zjadać po kawałku... czekam na uśmiech po którym mogłabym przejść na drugi brzeg gdzie jest ciepło. w poskręcanych przewodach płyną rozcieńczone uczucia...
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Pamieta ktos jeszczee ?
Ile do nadrabiania ale za to wakacje milo spedzonee Cytat:
![]() !Już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni, już teraz wiem, szczęściem dla mnie jest żyć tam gdzie TY! Moje szczęście Twoje imię ma! Szczęście ma Twój zapach i smak! Dał Jej sześć róż... pięć żywych i jedną sztuczną, powiedział, że gdy ta ostatnia zwiędnie, wtedy przestanie Ją kochać <3. Musisz być chyba spadającą gwiazdą, bo przy Tobie spełniają się wszystkie moje marzenia! Nasze usta dotykają tych samych słów Schrupię Twój uśmiech jak tysiąc ciasteczek. Daj mi choć kroplę swoich uczuć <3 Zawsze i wszędzie tylko Ty życiowym sensem Grzechy w mojej głowie, Ty i ja, sekret nasz, tajmenica słodka .Jesteś nutą, której brak, natchnieniem kiedy śpiewam, to Ciebie szukam. Chciałabym byś patrzył na mnie tak jak wtedy gdy pierwszy raz mnie zobaczyłeś... Gdy mówisz do mnie w ten sposób mam dreszcze Jesteś wyznacznikiem szczęścia, pięknym mym kwiatem, myślą, aromatem...
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
agattee i lovers2friends jesteście niewiarygodne, perełki <3
tak bardzo bym chciała żebyś kochał mnie taką jaka jestem teraz, właśnie o 4 nad ranem. taką w za dużej pidżamie, z worami pod oczami, rozczochranymi i tłustymi włosami, która ma mega nieogar, a do tego głupawkę i słucha żenujących piosenek na vivie. nawet nie wiesz ile bym dała żebyś był tutaj ze mną i przez otwarte okno, siedząc na parapecie, obserwował ze mną gwiazdy, trzymał rękę na moim ramieniu, obejmując mnie i pijąc kakao. byłbyś wtedy na tyle blisko, że mogłabym czuć twój zapach, a nie tylko domyślać się jak możesz pachnąć. mogłabym spojrzeć w twoje cudowne niebieskie oczy, tak prawdziwie w nie spojrzeć, jakbym chciała cię przejrzeć na wylot. a co najważniejsze, mogłabym po prostu otworzyć usta i powiedzieć `kocham` wiedząc, że i ty to powiesz z tak wielkim uczuciem w głosie, odpowiednią tonacją i wdziękiem. proszę, kochaj mnie taką, tutaj, właśnie tutaj. na tym białym parapecie pod niebem pełnym gwiazd.
te włosy. to ciało. te ruchy. ten uśmiech. to spojrzenie. ten On.<3 Edytowane przez Kapsiut Czas edycji: 2009-07-27 o 18:43 |
|
|
|
#2715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sry, ale nie ten wątek.----------------------- gwiazdy nie spadają - jaka szkoda, bo mam ochotę wspiąć się na jedną z nich i odlecieć na chwilę - dotknąć księżyca, który przykrył się nocnym niebem. bez komercjalizmu, pustych słów "miłości". wiesz o czym powiedziałyby Ci znowu rozchylone tęsknie usta. |
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję skarbku, bardzo się cieszę że mnie zauważyłaś, baaardzo ale to baaaardzo mi miło
Tyś też zdolna ♥ Najsłodsze: ToOnaBoginiSexu, agatte, suve ♥ _________________ przekonasz się sama ile warta szczera wiara. !...i te krótkie momenty kiedy czułam,że Ty czujesz to samo..." ...a łkaniem zmęczona, zasypiałam, przez księżyc uśpiona. Wiedz, że idę naprzód nie patrząc za siebie. Łez swych nie kryję, w nich szukam tylko ukojenia. Chwile niepohamowanej radości mam! Po pierwsze -mam serce Po drugie -rozumiem Po trzecie -dwie ręce Posiadam i ich użyć umiem Po czwarte - wiem co czego warte Po pięć - najważniejsze mam chęć Nie siedzę i nie czekam Jak chcesz to ty siedź Sześć - zakłamanym nie mówię cześć Raz już powiedziałam żegnam Jednak z drugiej strony: Siedem - wybaczenie to podstawa moich wierzeń To wszystko czyni mnie człowiekiem Boże nie chcę mieszać Ciebie do przyziemnych spraw Ale spraw: Po ósme - bym dla bliskich nigdy nie była oszustem Dziewięć - moja recepta na sukces Nic za szybko dopracuj wszystko, skup się Kończę Jeszcze tylko po dziesiąte - .To nie są przykazania to zdrowy rozsądek. Dziesięć punktów dla mnie bardzo ważnych I nie obchodzi mnie to co Ci powie o mnie każdy . _______ ________ ________
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Długo mnie tu nie było. heh ^^
![]() Przez Ciebie nawet zaczęłam palić,
chociaż wiesz jak nienawidzę tytoniu.. Myśląc że odpowiesz to samo, mówię kocham. jeżeli mnie nie kochasz, to dlaczego mnie całujesz? i czekam przy tym cholernym telefonie aż przyjdzie ta cholerna wiadomość od tej cholernej osoby którą tak cholernie kocham.. chciałabym sobie sama wybrać kogo kochać mam.. i cieszę się nawet z głupiego ' ;* ' na gadu.. są osoby o których się zapomina i osoby o których myślisz 25 h na dobę. Bądź moim słonkiem, kotkiem, miśkiem, skarbem, kochaniem, czy kim tam chcesz.. ale bądź 'moim' idź już i tak mnie nie kochasz. _________________________ __ może się coś spodoba? ![]() |
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana czuję się zaszczycona Ciebie non stop okradam![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .... Rybka lubi pływać i chociaż jest nieżywa i czas podtopić ją bo przez utonięcie zgoon...* ![]() * Tu nie pije się z kieliszka tu się pije z filiżanki!![]() * Zbiera się rodzina żeby wypić ze mną drina![]() * Wódko, wódko uszczęśliwiasz mnie na krótko.. Krótko dajesz pożyć moim smutkom![]() * Procent we krwi, palma uderza, czasem tak trzeba. Młodości nie kupisz ani nie sprzedasz.![]() * To takie proste jest, wiem dokładnie czego chcesz![]() ![]() * Nie przestawaj co dzień rozpieszczać mnie![]() * Z Tobą ja sam na sam![]() * Chodź kochanie z tym szampanem czeka na nas kąpiel w pianie![]() * Powiedz mi sam, jaki masz plan![]() * Inne kobiety patrzą z góry jadą ostro ![]() * mówią na nią 'dziw.ka' a naprawdę jej zazdroszczą![]() * Byle z kim, byle szybko, byle gdzie ![]() * Z Tobą tylko chcę być po usraną śmierć ![]() * Znowu się dzisiaj kur.wa napie.rdole![]() ![]() * Pokaż co potrafisz, rozpal zmysły me![]() * Kochaj mnie jak wariat, kochaj mnie jak świr![]() * Wpadaj do mnie często jakbyś wpadał w szał![]() * Zetrzyj puder dziewczyno, odejdzie Ci ze dwa kilo![]() * A Ty całuj mnie![]() * Bal do rana i tańczą wszyscy choćby na kolanach![]() * Rozebrali mi składaka i uciekli na bosaka![]() ![]() * ![]()
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
skromnie:
"Mówisz, że jesteś dobry, pokaż na co cię stać Nie trać głowy na starcie, potencjał znasz Masz jedyną szansę by w pierwszej lidze grać Więc bracie miej na uwadze by w prawdzie stale trwać Czas odpulić wszystko czego nie warto mieć I żeby być człowiekiem dziś nie wystarczy chcieć Lamusa swędzi morda, śmieciu teraz się strzeż.." Odebrałeś mi nadzieję. Bez Ciebie trace siebie... i ścianą wytapetowaną gazetami. "Po drugiej stronie Na pustej drodze Tańczy mój czas W strugach deszczu dni tona Dotykam z Tobą dna.." „- Nie mogę w to uwierzyć! - powiedziała Alicja. - Nie możesz? - powiedziała z politowaniem Królowa. - No, spróbuj jeszcze raz! Zrób głęboki wdech i zamknij oczy. - Alicja roześmiała się. - Nie mam co próbować - odrzekła - nie można uwierzyć w to, co niemożliwe. - Zdaje się, że nie masz w tym wielkiej wprawy - powiedziała Królowa. - Ja w twoim wieku zawsze ćwiczyłam to przez pół godziny dziennie. Nieraz jeszcze przed śniadaniem dochodziłam do sześciu niemożliwości, w które udawało mi się uwierzyć.” i nigdy nie obejrze z Tobą zachodu słońca. Uwierz mi,że taka miłość zdarza się raz na tysiąc lat. Zaufaj mi. myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy .. |
|
|
|
#2720 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx- Ty również cuudowna
BrillanteAstro5 - miło, że się podoba ![]() ______________ najtrudniejszy jest koniec miesiąca. zwłaszcza trzydzieści ostatnich dni. z dala od wspomnień, to recepta by zapomnieć. przez to wydarzenie, przez całe mnóstwo wydarzeń, złych wydarzeń, przepełnionych śmiercią, bólem, żalem i cierpieniem wydarzeń doceniłam to, że Cię mam.
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
i, gdy jest mi dobrze moja dusza mruczy
czasami wolę to, niż czułość waszych obcych rąk.. optymista widzi światełko w tunelu a maszynista jakiegoś debila na torach. ![]() zamknij oczy... czy teraz widzisz to co ja? nie odchodzę, bo muszę, po prostu dusze się.
|
|
#2722 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam taka wieeeeeelka prośbę do Was
a to kilka opisków z moich zbiorów: z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm Chcę być jedyną, która czyni cię szczęśliwym ... Nigdy nie wiadomo, co przyniesie nowy dzień... ![]() Jeśli pragniesz by to się stało - zrób to... kusi mnie och kusi... bo mam do niego słabość
|
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Mam taką prośbę, potrzebuję opisu w stylu: Czasami kochać znaczy umieć nie być razem. Czyli, że niedawno rozstałam się z chłopakiem, ale nadal go kocham i on mnie tylko za duża odległość nas dzieli... Jeśli umiałybyście mi pomóc, byłoby super. O pomoc prosze wszystkie z Was ale w szczególności: Agatte, ToOnaBoginiSexu i Suve.
____._______._____ Żyj Tak... Abyś aż sam sobie zazdrościł! ![]() Jestem w budynku na innym levelu.. ;] Ja mam *******nięcie. Chcesz to oddychaj atmosferą skiśniętą! Życie to true-school_. Betonowe lasy ciągle mokną... Masz spację przy wieku w dowodzie! ![]() Ten grzeszny wzrok co noc, wyobraźnię pieści, mm....
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
zapach papierosów
przypomina mi Ciebie.' czysty fotomontaż.' nie udostępnię i nie pożyczę. za żadne skarby.! jak odbicia zagubionych gwiazd.' czysto przyjacielski układ.' ale mogę jeśli chcesz być Ci niebem.' znajdzie się też balonik porwany przez wiatr.' słyszałam Go. był strasznie wkurzony.ale nadal czarujący.' sprzedaj mi swoją duszę, inny kupiec się nie trafi.' komediantka i komediant, ulubieńcy publiczności, odegrają nas w teatrze.' BananowaBrazylijka: bo wiesz prosiaczku, kochać to nie zawsze znaczy być razem.' a przecież, żeby kochać nie trzeba być razem.' nie jesteśmy razem. ale kocham Cię.' może coś się spodoba.;] Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-07-27 o 20:42 |
|
|
|
#2725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Żadna odległość i rozstanie nie jest w stanie poróżnić naszej miłości. * Na wszystko znajdę odpowiedź, a na nas znajdę sposób * Twoja obecność jest warunkiem mojego szczęścia ;* * Nie ważne ile kilometrów nas dzieli, ważne jest to co nas łączy ;* * Jakby trochę inaczej... Tylko uczucia wciąż te same... * 'ja będę tu na Ciebie czekać i cholernie tęsknić.. odliczać dni.!' (z wizażu ![]() * I będę codziennie wygryzać piękne serce w jabłku z myślą o Tobie![]() * Tylko w Twojej dłoni znaleźć mogłam ciepło aby kwitnąć. :rolley es: (również z wizażu)* Taka odległość? Pfff. Co to dla nas ![]() * Nie wiem czy o to chodziło ale liczą się intencje ![]() ![]() Mam nadzieję że pomogłam ![]() ![]()
![]() Dla osoby samotnej świat jest jak szwedzki stół ![]() Edytowane przez ToOnaBoginiSeksu Czas edycji: 2009-07-27 o 20:57 |
|
|
|
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
KOCHAM WSZYSTKIE <3
pod maską śmiechu tkwi niewiarygodny ból
Za każdym razem tak trudno jest zasnąć, czuję twój dotyk. Ironia to taki mały skarb w rękach ludzi. Kolejny szary dzień ucieka jak z peronu pociąg. Znajdźmy razem takie farby, którymi można pokolorować życie. Niedługo znów spotkamy się powróci radość głośny śmiech przez chwile cały świat będzie nasz moje drugie imię dziś to zmienny nastrój. Ty zostajesz tu ja będę tam Dlaczego pytasz mnie, widocznie tak chce los ! Niewiara , to jedna z najpiękniejszych wymówek przed czymś , czego się boimy. Nie stwierdzisz jak głęboka jest kałuża, dopóki w nią nie wpadniesz. Czasami bywa tak, ze w najmniej spodziewanym momencie życie wymyka się nam z rąk. a musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda musisz być waleczny jak Lion on Juda Aby osiągnąć wspaniałe rzeczy musimy działać tak dobrze, jak marzyć Kiedy coś uparcie gaśnie- zaufaj iskierce nadziei Nie, Nie! Kochać to nie jest wątpić o sobie i o drugich, ani czuć się gardzoną, zdradzaną... Kochać to ufać i w dwa serca naraz spoglądać, jak w czyste zwierciadła, razem iść drogą długą i czystą, a u jej końca móc dwa swe imiona wypisać złotem przywiązania niezłomnego zwyciężonych wspólnie postrachów życia Jest miło i przytulnie: prawie zapominam, że nasze ściany są z papieru, a życie ze szkła, że podmuch wiatru może pogruchotać nas na kawałki, a zawierucha obrócić wszystko wniwecz. Są takie oczy, nie pozna pan po nich, że płakały. Wystarczy je otrzeć. A są takie, że płacz długo w nich stoi, nawet gdy dawno płakały! Zanim Cię spotkałam nie znosiłam deszczu, upałów i śniegu. Potem pokochałam skoki przez kałuże, ulice tonące w słonecznych promieniach i płatki śniegu na własnym nosie. Dziś boję się wyjrzeć przez okno. Nie umiem przewidzieć jaką pogodę zobaczę za szybą, jeśli kiedyś odejdziesz." Był kochany, wyrozumiały, zagubiony i samotny, a ja zapragnęłam zamknąć go w butelce i wcisnąć do kieszonki na piersi, by już zawsze słyszał bicie mojego serca i żeby już nic nie mogło go zranić." mówiłaś mi, że mam się zmienić lecz jak to zrobić, gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem? nie przejmuj się maleńka! poniosą Cię na rękach, w objęciach i... możesz czuć się wielka... wielka!' Kochanie czemu szepczesz ? możemy być spokojni, opuśćmy ręce, opuśćmy ręce' -Przykro mi, że ona nigdy nie doświadczyła swojego cudu. - Doświadczyła. Ty nim byłeś. |
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie wydaje że to nie jest tłumaczenie, ale w całości opis ![]()
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście kochane !!! Dziękuję
Urzekł mnie: "Jakby trochę inaczej... Tylko uczucia wciąż te same..." ........... I żeby nie zaśmiecać troszkę ode mnie:Chcę takiego co przytuli jak będzie smutno i przy*******i jak będzie za wesoło! Hmm... Małe, *******nięte i zawsze uśmiechnięte ! ![]() .Niepokorna oldstylem_. Bananova dama w posypce Czekoladowej. Bananowa Panna Z Drukowaną Różą Na Cynamonowym Tronie : D Lubię robić to po Bananowemu :O Śmiała się, jak ktoś kto od dawna dumał nad życiem... i wreszcie zrozumiała żart... Życiowa farsa i droga pełna chaszczy... Są tacy, którzy idą z Tobą, Są tacy, którzy nie zawiodą! W jednym remiksie zmiksowani ![]() ...........
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
każdy ma wady.
nie umiem być taka jak one. nie marnuj czasu. zbyt cenny jest. obiecałam sobie. obiecałam, że juz nigdy mi się nie przyśnisz. nie chcę nazywać tego przeszłościa. mijając się na ulicy, spojrzysz na mnie.? a przeszłość. spełniony sen niejeden. wiem jak to jest być na dnie. wiem jak to jest gdy na niczym nie zalezy. trzeba zacząc na nowo. słyszysz.? zaczynam od nowa. kolejny raz. |
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj się prowadzić.
Zaczynam wierzyć w nas. Już za późno, by Cię mieć... Zmalujmy coś razem... ![]() ... Wtulona w ciebie zasypiać bezpiecznie..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

cudowne!
Nie zapomnijcie o mnie 

]

sry, ale nie ten wątek.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i Rysiu