|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
|
|
|
|
#4442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Filmik jest zatytułowany: egzekucja. Pytałam o to, czy pokazane jest jak giną ludzie, a nie o to, czy widać zgliszcza po katastrofie.
|
|
|
#4443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mahia słusznie zauważyła:
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem wzburzona, bo w ogóle uważam, że to nie jest miejsce na oglądanie śmierci innych, a i żadne nie jest do tego odpowiednie. Tytuł filmu mnie odstraszył skutecznie. Nie oglądałam egzekucji Saddama, nie oglądałam zabójstwa Stańczaka - mnie to nie kręci.
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
o nie zauwazylam w tej mnogosci postów
pamiętasz z podstawówki Paulę W? Mieszka w wiezowcu obok ciebie i wspominalysmy jak w podstawowce pare dziewczyn ja tepiło bo się nia troche interesowales i byly zazdrosne i tyle, nie obawiaj sie.Ja na NK mam inicjały NK(K). Chodziłam długo z Dylą. wysle ci zaproszenie to zdjecia zobaczysz i moze sobie mnie przypomnisz
|
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Nie musisz się denerwować.... to że ktoś nazwał ten film " egzekucja" nie znaczy że to prawda... to nie wiadomości... znalazłem to przez przypadek wpisując wraz z narzeczoną wesele w wyszukiwarce na youtube...
|
|
|
|
#4447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra, już spokojna będę, ale nie podoba mi się to.
|
|
|
#4448 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie przeszkadza
ale pemietaj zeby o przesadach nie pisac bo veroeve tez tego nie lubiznalismy sie na pewno bo ja pamietam no ale coz ale ja bym cie teraz nas pewno nie poznala bardzo inaczej wygladasz ja tez kiedys inaczej wygladalam wiec moze dlatego Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-27 o 23:23 |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak super masz ten nowy avatarek
![]() I kolejny raz się przekonałyśmy jaki ten świat jest mały ![]() Ostatnio bardzo często tu w Gorlicach klienci mnie zaskakują bo co rusz to dowiaduję się, ze ktoś tam ma rodzinę w Ostrowcu . I z mężem się śmiejmy, ze te miasta bardzo ciągną do siebie
|
#4451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czyż nie o tym my tu na okrągło nawijamy? Gusta są różne, wychowanie różne, wrażliwość różna. Czasami straszną pierdołą można się komuś narazić a innemu sprawić przykrość. Dlatego każda z nas się dwoi i troi, żeby na ślubie i weselu nie było takich wtop.
|
|
|
#4452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby tylko dało się usunąć post zrobiłbym to ale niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli zaś chodzi o znajomość to naprawde nie pamiętam...sorki ale tak to bywa.... już po szkole podstawowej nie przebywałem na pułankach i poprostu padło mi na głowe....:P ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Ah mam jeszcze jedno pytanko do was wszystkich....Ostatnio widziałem w Ostrowcu samochód Lincoln-biały... Wyglądający jak ta długa limuzyna... z tym że on był właśnie krótki... Pytanie czy ktoś wie czy ten samochód jest z Ostrowca ??? Jeśli tak to prosze o kontakt do właściciela.. Edytowane przez Chudy1985 Czas edycji: 2009-07-28 o 00:12 |
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Chudy jeszcze za krótko jesteś, żeby pewne rzeczy zrozumieć
![]() Chodzi o to, że każdy z nas ma inne podejście do pewnych spraw, ale każdy też chce aby jego zdanie zostało uszanowane Ot i cała filozofia![]() Już parę razy zdarzały nam się na forum różne potyczki słowne w sumie o mało ważne rzeczy, ale końcu przeważnie dochodziło się do pewnego konsensusu I o to chodzi, żeby nie patrzeć tylko pod swoim kątem ale postarać się zrozumieć spojrzenie innego forumowicza![]() Pobędziesz z nami dłużej (oby jak najdłużej) to zobaczysz o co dokładnie chodzi ![]() A wykasowaniem postu nie ma się co przejmować. Możesz wykasować jego treść ale jaki to ma sens skoro potem i tak sprawa jest omawiana . Wiele razy jeszcze zdarzy się Tobie czy mi czy komuś jeszcze innemu napisać coś co może ugodzić w smak czy uczucia innych osób, ale tak już jest. Czasem jest pewnie też tak, że żałujemy tego co napisaliśmy, ale to są nasze słowa i ich nie możemy się wypierać czy tak po prostu sobie wykasować.Także wytrwałości Ci życzę przede wszystkim i luźniejszego podejścia a będzie dobrze
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-27 o 23:54 |
|
|
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Chudy1985 Czas edycji: 2009-07-28 o 00:02 |
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dlatego się nie bulwersuj
![]() Nie wiesz, że kobiety zawsze troszkę bardziej przeżywają pewne prawy niż faceci? ![]() Było - minęło.
|
#4456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Koniec pogaduch z mojej strony. Jutro trzeba raniutko wstać
![]() W czwartek przyjeżdża mama z siorą i trzeba kwiatki na balkonie wymienić, co by nie marudziła, że zdechły z niedopatrzenia (a de facto zabiła je wichura), więc na targ muszę się wybrać po nowe![]() Papa i do jutra ![]()
|
#4458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok ja również uciekam...Dobranoc |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
ja juz siedze w pracy niestety. kurde juz sie zaczynamy wkurzac o te nasze zdjecia. juz trzy tygodnie od pleneru a tu cisza
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem pamietliwa, mam po prostu dobra pamiec.
a to jest w koncu forum i mozna tu pisac rozne rzeczy nawet jesli komus sa nie w smak. Mi tez pare rzeczy przeszkadzalo/przeszkadza ale nie robie o to takiego szumu i nie czepiam sie. |
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
hejjjj, jestem i ja.
Eh........... problemy z rodzicami są czasami naprawdę cieżkie do przejścia. Na szczęście ani ja ani mój Tż mamy fajnych rodziców i dogadujemy sie z nimi całkiem ok. Kwiaty niebieskie cudne. Chudy,no własnie.Musisz się troszkę przestawić na nasz tor "myślenia".Aga Ci to ładnie wyjaśniła, więc nie pisze nic więcej. A co do samochodu to ma go ten sam co ma długiego lincolna i jest kamerzystą i namiar masz na 1 stronie( czyba). Zaraz zerknę. o masz stronke http://ostroswiecwitokrzyski.olx.pl/...6-iid-18903312 elwirach witaj.Niestety nie pomogę w problemie. I trzymam kciuki dziewczyny,żebyście szybko pracę znalazły.
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-28 o 08:39 |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie 9 więc i ja się melduję
![]() Pogoda w Gorlicach piękna, już zdążyłam kupić kwiaty na balkon - także mama nie będzie marudzić (i tak musiałabym je w końcu wymienić )Aniu a co do zdjęć to może napisz albo zadzwoń do pstryków. Pewnie je jeszcze obrabiają
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam tydzien temu i nawet nie raczyli odpisac. dzisiaj napisalam znowu. zobaczymy. ogolnie to nic do nich nie mam ale przynajmniej mogli odpisac ze jeszcze obrabiaja...
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
ano mogliby
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
O rzesz w mordę tyleście napisali ze już nie pamiętam co miałam napisać
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Ywanka mam tak samo. Zanim się wszystko przeczyta to potem nie wiadomo do jakiego wątku nawiązać.
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tak mam
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-28 o 09:51 |
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Chudy1985 - a ja cię kojarzę z liceum, byłam rok wyżej
. Cytat:
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
To w miarę czytania zaznaczajcie sobie te posty które do których chcecie nawiązać - tak jest łatwiej
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki i chłopczyki( prawie bym, zapomniała
) mam takie pytanko. Czy w kieleckich albo radomskich salonach są wogule wyprzedaże sukien z wcześniejszychc kolekcji. Bo tak siedze sobie na necie totyylko w salonie Lisa Ferrera w Radomiu trwa wyprzedaż.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

mahia słusznie zauważyła:
pamiętasz z podstawówki Paulę W? Mieszka w wiezowcu obok ciebie i wspominalysmy jak w podstawowce pare dziewczyn ja tepiło bo się nia troche interesowales i byly zazdrosne i tyle, nie obawiaj sie.

ale pemietaj zeby o przesadach nie pisac bo veroeve tez tego nie lubi

się razem od
....