Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-27, 22:53   #4441
Chudy1985
Raczkowanie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

veroeve przeciez napisal ze zginelo 19 osob
Odpowiedz mi na pytanko piętro wyżej hiihih
Chudy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 22:58   #4442
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chudy1985 Pokaż wiadomość
Tzn. spokojnie możesz zobaczyć.... nic wielkiego tam się nie dzieje... na weselu pod ciężarem gości weselnych zawala się podłoga i spadają ok 15 metrów ... niestety zakończyło się to tragicznie ale nie ma tam scen drastycznych jak opisano w filmie...
Nie chodzi mi o to, że boję się koszmarów, drastycznych scen itp. Uważam jedynie, że nawet jeżeli ktoś sfilmował czyjąś śmierć przed przypadek, to nie jestem uprawniona do oglądania tego. Tylko w celach dokumentacyjnych je dopuszczam, ale ja nie pracuję w prokuraturze. Ot, taki pogląd.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:

veroeve przeciez napisal ze zginelo 19 osob

gusiak nowy avatar!

Filmik jest zatytułowany: egzekucja. Pytałam o to, czy pokazane jest jak giną ludzie, a nie o to, czy widać zgliszcza po katastrofie.

veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 22:59   #4443
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o to, że boję się koszmarów, drastycznych scen itp. Uważam jedynie, że nawet jeżeli ktoś sfilmował czyjąś śmierć przed przypadek, to nie jestem uprawniona do oglądania tego. Tylko w celach dokumentacyjnych je dopuszczam, ale ja nie pracuję w prokuraturze. Ot, taki pogląd.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Filmik jest zatytułowany: egzekucja. Pytałam o to, czy pokazane jest jak giną ludzie, a nie o to, czy widać zgliszcza po katastrofie.
W takim razie cofam propozycję.... przepraszam... ale dodam że uprzedziłem w pierwszym poście że zgineło 19 osób... mahia słusznie zauważyła:
Stary 2009-07-27, 23:01   #4444
veroeve
Rozeznanie

Ja jestem wzburzona, bo w ogóle uważam, że to nie jest miejsce na oglądanie śmierci innych, a i żadne nie jest do tego odpowiednie. Tytuł filmu mnie odstraszył skutecznie. Nie oglądałam egzekucji Saddama, nie oglądałam zabójstwa Stańczaka - mnie to nie kręci.

Stary 2009-07-27, 23:02   #4445
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Odpowiedz mi na pytanko piętro wyżej hiihih
o nie zauwazylam w tej mnogosci postów pamiętasz z podstawówki Paulę W? Mieszka w wiezowcu obok ciebie i wspominalysmy jak w podstawowce pare dziewczyn ja tepiło bo się nia troche interesowales i byly zazdrosne i tyle, nie obawiaj sie.
Ja na NK mam inicjały NK(K). Chodziłam długo z Dylą. wysle ci zaproszenie to zdjecia zobaczysz i moze sobie mnie przypomnisz
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 23:04   #4446
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem wzburzona, bo w ogóle uważam, że to nie jest miejsce na oglądanie śmierci innych, a i żadne nie jest do tego odpowiednie. Tytuł filmu mnie odstraszył skutecznie. Nie oglądałam egzekucji Saddama, nie oglądałam zabójstwa Stańczaka - mnie to nie kręci.
Nie musisz się denerwować.... to że ktoś nazwał ten film " egzekucja" nie znaczy że to prawda... to nie wiadomości... znalazłem to przez przypadek wpisując wraz z narzeczoną wesele w wyszukiwarce na youtube...
Stary 2009-07-27, 23:06   #4447
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Nie musisz się denerwować.... to że ktoś nazwał ten film " egzekucja" nie znaczy że to prawda... to nie wiadomości... znalazłem to przez przypadek wpisując wraz z narzeczoną wesele w wyszukiwarce na youtube...
No bomba. Świetne.

Dobra, już spokojna będę, ale nie podoba mi się to.

Stary 2009-07-27, 23:14   #4448
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
o nie zauwazylam w tej mnogosci postów pamiętasz z podstawówki Paulę W? Mieszka w wiezowcu obok ciebie i wspominalysmy jak w podstawowce pare dziewczyn ja tepiło bo się nia troche interesowales i byly zazdrosne i tyle, nie obawiaj sie.
Ja na NK mam inicjały NK(K). Chodziłam długo z Dylą. wysle ci zaproszenie to zdjecia zobaczysz i moze sobie mnie przypomnisz
o jeju ... to ze ją tępiło to pierwsze słysze.... tzn coś tam było... wiesz jak to bywa w młodości... laurki itp... hihihiih ale rzeczywiście coś tam sobie przypominam...

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
No bomba. Świetne.

Dobra, już spokojna będę, ale nie podoba mi się to.
Ok ... poprostu nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy... jeśli wam to przeszkadza to oczywiście zakończe publikowanie tego typu informacji...

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Albo się bardzo zmieniłaś albo nigdy cię nie znałem... wydaje mi się że nigdy cię nie widziałem... PS... Gratuluje ślicznego synka
Stary 2009-07-27, 23:16   #4449
mehja
Zakorzenienie

mi nie przeszkadza ale pemietaj zeby o przesadach nie pisac bo veroeve tez tego nie lubi
znalismy sie na pewno bo ja pamietam no ale coz ale ja bym cie teraz nas pewno nie poznala bardzo inaczej wygladasz ja tez kiedys inaczej wygladalam wiec moze dlatego

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-07-27 o 23:23
Stary 2009-07-27, 23:21   #4450
azakowana
Zakorzenienie

Gusiak super masz ten nowy avatarek

I kolejny raz się przekonałyśmy jaki ten świat jest mały
Ostatnio bardzo często tu w Gorlicach klienci mnie zaskakują bo co rusz to dowiaduję się, ze ktoś tam ma rodzinę w Ostrowcu. I z mężem się śmiejmy, ze te miasta bardzo ciągną do siebie
Stary 2009-07-27, 23:28   #4451
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
mi nie przeszkadza ale pemietaj zeby o przesadach nie pisac bo veroeve tez tego nie lubi
znalismy sie na pewno bo ja pamietam no ale coz ale ja bym cie teraz nas pewno nie poznala bardzo inaczej wygladasz ja tez kiedys inaczej wygladalam wiec moze dlatego
To mi dowaliłaś mehja. Widzę, że pamiętliwa jesteś.

Ale czyż nie o tym my tu na okrągło nawijamy? Gusta są różne, wychowanie różne, wrażliwość różna. Czasami straszną pierdołą można się komuś narazić a innemu sprawić przykrość. Dlatego każda z nas się dwoi i troi, żeby na ślubie i weselu nie było takich wtop.

Stary 2009-07-27, 23:40   #4452
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Ok koniec tematu... było mineło... mam troszkę inne zdanie... ale ok zostawiam to dla siebie... Gdyby tylko dało się usunąć post zrobiłbym to ale niestety nie ma takiej możliwości.

Jeśli zaś chodzi o znajomość to naprawde nie pamiętam...sorki ale tak to bywa.... już po szkole podstawowej nie przebywałem na pułankach i poprostu padło mi na głowe....:P

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Ah mam jeszcze jedno pytanko do was wszystkich....Ostatnio widziałem w Ostrowcu samochód Lincoln-biały... Wyglądający jak ta długa limuzyna... z tym że on był właśnie krótki... Pytanie czy ktoś wie czy ten samochód jest z Ostrowca ??? Jeśli tak to prosze o kontakt do właściciela..

Edytowane przez Chudy1985
Czas edycji: 2009-07-28 o 00:12
Stary 2009-07-27, 23:53   #4453
azakowana
Zakorzenienie

Oj Chudy jeszcze za krótko jesteś, żeby pewne rzeczy zrozumieć
Chodzi o to, że każdy z nas ma inne podejście do pewnych spraw, ale każdy też chce aby jego zdanie zostało uszanowane Ot i cała filozofia
Już parę razy zdarzały nam się na forum różne potyczki słowne w sumie o mało ważne rzeczy, ale końcu przeważnie dochodziło się do pewnego konsensusu I o to chodzi, żeby nie patrzeć tylko pod swoim kątem ale postarać się zrozumieć spojrzenie innego forumowicza
Pobędziesz z nami dłużej (oby jak najdłużej) to zobaczysz o co dokładnie chodzi
A wykasowaniem postu nie ma się co przejmować. Możesz wykasować jego treść ale jaki to ma sens skoro potem i tak sprawa jest omawiana. Wiele razy jeszcze zdarzy się Tobie czy mi czy komuś jeszcze innemu napisać coś co może ugodzić w smak czy uczucia innych osób, ale tak już jest. Czasem jest pewnie też tak, że żałujemy tego co napisaliśmy, ale to są nasze słowa i ich nie możemy się wypierać czy tak po prostu sobie wykasować.
Także wytrwałości Ci życzę przede wszystkim i luźniejszego podejścia a będzie dobrze

Edytowane przez azakowana
Czas edycji: 2009-07-27 o 23:54
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 00:00   #4454
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Oj Chudy jeszcze za krótko jesteś, żeby pewne rzeczy zrozumieć
Chodzi o to, że każdy z nas ma inne podejście do pewnych spraw, ale każdy też chce aby jego zdanie zostało uszanowane Ot i cała filozofia
Już parę razy zdarzały nam się na forum różne potyczki słowne w sumie o mało ważne rzeczy, ale końcu przeważnie dochodziło się do pewnego konsensusu I o to chodzi, żeby nie patrzeć tylko pod swoim kątem ale postarać się zrozumieć spojrzenie innego forumowicza
Pobędziesz z nami dłużej (oby jak najdłużej) to zobaczysz o co dokładnie chodzi
A wykasowaniem postu nie ma się co przejmować. Możesz wykasować jego treść ale jaki to ma sens skoro potem i tak sprawa jest omawiana. Wiele razy jeszcze zdarzy się Tobie czy mi czy komuś jeszcze innemu napisać coś co może ugodzić w smak czy uczucia innych osób, ale tak już jest. Czasem jest pewnie też tak, że żałujemy tego co napisaliśmy, ale to są nasze słowa i ich nie możemy się wypierać czy tak po prostu sobie wykasować.
Także wytrwałości Ci życzę przede wszystkim i luźniejszego podejścia a będzie dobrze
Oczywiście zrozumiałem o co chodzi ale nie widze potrzeby by o taką pierdołę robić tak wiele szumu... przeprosiłem wiele razy choć nie musiałem bo nikogo nie zabiłem... Fakt jestem tu nowy i o pewnych sprawach nie wiem... Nikogo nie chciałem urazić ... więc po co tyle szumu... przecież nic wielkiego się nie stało.

Edytowane przez Chudy1985
Czas edycji: 2009-07-28 o 00:02
Stary 2009-07-28, 00:02   #4455
azakowana
Zakorzenienie

No właśnie dlatego się nie bulwersuj
Nie wiesz, że kobiety zawsze troszkę bardziej przeżywają pewne prawy niż faceci?

Było - minęło.
Stary 2009-07-28, 00:03   #4456
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście zrozumiałem o co chodzi ale nie widze potrzeby by o taką pierdołę robić tak wiele szumu... przeprosiłem wiele razy choć nie musiałem bo nikogo nie zabiłem... Fakt jestem tu nowy i o pewnych sprawach nie wiem... Nikogo nie chciałem urazić ... więc po co tyle szumu... przecież nic wielkiego się nie stało.
ok definitywnie kończę dyskusje na ten temat... przykro mi że tak wyszło...
Stary 2009-07-28, 00:08   #4457
azakowana
Zakorzenienie

Ok. Koniec pogaduch z mojej strony. Jutro trzeba raniutko wstać
W czwartek przyjeżdża mama z siorą i trzeba kwiatki na balkonie wymienić, co by nie marudziła, że zdechły z niedopatrzenia (a de facto zabiła je wichura), więc na targ muszę się wybrać po nowe

Papa i do jutra
Stary 2009-07-28, 00:16   #4458
Chudy1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Ok. Koniec pogaduch z mojej strony. Jutro trzeba raniutko wstać
W czwartek przyjeżdża mama z siorą i trzeba kwiatki na balkonie wymienić, co by nie marudziła, że zdechły z niedopatrzenia (a de facto zabiła je wichura), więc na targ muszę się wybrać po nowe

Papa i do jutra
W takim razie życzę miłej nocy tobie i oczywiście innym przebywającym na forum... Ostatnia wichura rzeczywiście dała się we znaki... u mnie z tarasu zdmuchnęło wszystko wraz z domkiem ( nie wiem jak to się nazywa ).:P

Ok ja również uciekam...Dobranoc
Stary 2009-07-28, 07:29   #4459
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim ja juz siedze w pracy niestety. kurde juz sie zaczynamy wkurzac o te nasze zdjecia. juz trzy tygodnie od pleneru a tu cisza
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 07:56   #4460
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
To mi dowaliłaś mehja. Widzę, że pamiętliwa jesteś.
Nie jestem pamietliwa, mam po prostu dobra pamiec.

a to jest w koncu forum i mozna tu pisac rozne rzeczy nawet jesli komus sa nie w smak. Mi tez pare rzeczy przeszkadzalo/przeszkadza ale nie robie o to takiego szumu i nie czepiam sie.
Stary 2009-07-28, 08:35   #4461
ninuska
Zadomowienie

hejjjj, jestem i ja.
Eh........... problemy z rodzicami są czasami naprawdę cieżkie do przejścia. Na szczęście ani ja ani mój Tż mamy fajnych rodziców i dogadujemy sie z nimi całkiem ok.

Kwiaty niebieskie cudne.

Chudy,no własnie.Musisz się troszkę przestawić na nasz tor "myślenia".Aga Ci to ładnie wyjaśniła, więc nie pisze nic więcej.
A co do samochodu to ma go ten sam co ma długiego lincolna i jest kamerzystą i namiar masz na 1 stronie( czyba). Zaraz zerknę.
o masz stronke http://ostroswiecwitokrzyski.olx.pl/...6-iid-18903312

elwirach witaj.Niestety nie pomogę w problemie.

I trzymam kciuki dziewczyny,żebyście szybko pracę znalazły.

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-07-28 o 08:39
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 08:55   #4462
azakowana
Zakorzenienie

Prawie 9 więc i ja się melduję
Pogoda w Gorlicach piękna, już zdążyłam kupić kwiaty na balkon - także mama nie będzie marudzić (i tak musiałabym je w końcu wymienić)
Aniu a co do zdjęć to może napisz albo zadzwoń do pstryków. Pewnie je jeszcze obrabiają
Stary 2009-07-28, 09:07   #4463
aniaa22
Zakorzenienie

pisalam tydzien temu i nawet nie raczyli odpisac. dzisiaj napisalam znowu. zobaczymy. ogolnie to nic do nich nie mam ale przynajmniej mogli odpisac ze jeszcze obrabiaja...
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:13   #4464
azakowana
Zakorzenienie

ano mogliby
Stary 2009-07-28, 09:18   #4465
Ywanka
Zadomowienie

O rzesz w mordę tyleście napisali ze już nie pamiętam co miałam napisać
Stary 2009-07-28, 09:35   #4466
ninuska
Zadomowienie

Ywanka mam tak samo. Zanim się wszystko przeczyta to potem nie wiadomo do jakiego wątku nawiązać.

Stary 2009-07-28, 09:40   #4467
mehja
Zakorzenienie

ja tez tak mam

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-07-28 o 09:51
Stary 2009-07-28, 09:45   #4468
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Chudy1985 - a ja cię kojarzę z liceum, byłam rok wyżej .
Cytat:
Pogoda w Gorlicach piękna, już zdążyłam kupić kwiaty na balkon - także mama nie będzie marudzić (i tak musiałabym je w końcu wymienić)
A co kupiłaś? Ja muszę wymienić swoje bo już okwitły i straciły urodę, może się czymś zainspiruję...

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:45   #4469
azakowana
Zakorzenienie

To w miarę czytania zaznaczajcie sobie te posty które do których chcecie nawiązać - tak jest łatwiej
Stary 2009-07-28, 09:49   #4470
ninuska
Zadomowienie

Dziewczynki i chłopczyki( prawie bym, zapomniała ) mam takie pytanko. Czy w kieleckich albo radomskich salonach są wogule wyprzedaże sukien z wcześniejszychc kolekcji. Bo tak siedze sobie na necie totyylko w salonie Lisa Ferrera w Radomiu trwa wyprzedaż.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości