|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
bo ja sobieskiego za 18.99 widziałam
|
|
#3842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, no i 4 butelki nam wyszły za friko
|
|
#3843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja będę mieć obiad,podwieczorek kolacje...tzn jak na normalnym weselu jedzenie...będziemy sobie siedzieć razem jeść,rozmawiać,pić.No ta salka którą chcę wynająć(o ile będą mieć termin wolny)ma też salkę taneczną więc jak ktoś będzie chciał to będzie mogł potańczyć.No i do godziny 24 można siedzieć...
|
|
#3844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie jak pojadę do domu w przyszłym tygodniu, to się chyba więcej dowiem. I zobaczę w końcu to miejsce :P
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdzieś wcześniej Kaska wklejałaś suknie i pytałaś czy hot or not,moja kumpela miała taką i bardzo ładnie w niej wyglądała.Hot. My będziemy mieć wesele na 40 góra 50 osób.
|
|
|
|
|
#3846 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha ha ha ale za to TŻ mi ostatnio pokazywał gdzieś w necie oświadczyny na boisku koszykówki. Koleś się trochę zbłaźnił, bo laska uciekła i nie przyjęła oświadczyn. Nie wiem, może koleś myślał, że jak się oświadczy przy takiej ilości świadków, to panna się zgodzi. Ale się pomylił. Ale dziewczyny mi szkoda, bo teraz wszyscy ją w necie oglądają.Cytat:
Cytat:
nie pamiętam. Może to plotka, ale my i tak chcemy kupić wcześniej, więc niech ta ewentualna podwyżka poczeka aż kupimy ![]() Cytat:
Chyba, że razem piją ![]() Cytat:
Hejka! |
|||||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja tylko na chwilę przyszlam się przywitać ![]() witam "nowe", pozdrawiam "stare" i uciekam
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie Kasia
na rowerku bylismy ![]() Cytat:
przynajmniej ja![]() nawet mnie dziewczyny nie zjechaly, choc do kosciola nie chodze od podstawowki, do spowiedzi to w ogole nawet nie pamietam kiedy ostatnio bylam, a w ogole to chyba jestem agnostyczka i na slub koscielny zgodzilam sie tylko dlatego, ze TZowi bardzo zalezy (TZ jest wierzacy i nawet czasem praktykujacy), a mi zwisa.... w ogole wszelkie sprawy religii konkretnie mi zwisaja... ![]() niektorzy ksieza sa ok, ale niestety wiekszosc to tragedia... ![]() slub bierzemy w klasztorze - uwazam, ze zakonnicy sa bardziej zyciowi niz tacy zwykli ksieza i na pewno sa mniej zepsuci a w ogole to zrobilismy dzis drugie podejscie do mierzenia obraczek tym razem w Kruku. i powiem wam, ze jak rozmiar jest ok to jest duuuuzo lepiej. okazalo sie, ze moj obraczkowy rozmiar to 13-ka (12-ka super whodzi, ale schodzi juz gorzej na kostce )przymierzalismy takie klasyczne okragle blyszczace, takie plaskie sciete, takie matowe z blyszczacym paskiem po srodku (okragle) i matowe z blyszczacym paskiem z boku (plaskie). i zdecydowanie najlepsze sa takie jakie sobie umyslilismy - czyli okragle, klasyczne i blyszczace u mnie 4 mm sa idealne, TZ chyba sobie wezmie 5 mm ![]() a co do matowych to pani w sklepie mowila, ze nawet nie tyle sie scieraja co rysuja... wiec na pewno bierzemy blyszczace ![]() a cena to jedyny 599 zl za jedna moze w okolicach swiat bedzie jakas promocja (w zeszle swieta byly za 499), wiec moze bysmy wtedy kupili ![]() i w koncu wybralismy ubezpieczenie podroznicze stanelo na Generali. zaplacilismy tylko 59 zl za 2 osoby, a do tego gdy jest jakies wieksze leczenie to dzwoni sie do ubezpieczalni, oni skierowuja do szpitala z ktorym wspolpracuja i tam juz sie nawet nie placi tylko wszystko jest zalatwiane bezgotowkowo. bardzo fajne rozwiazanie z njusow... TZ oznajmil, ze jak tylko kupimy mieszkanie to w zwiazku z tym, ze ja bede miala swoje dwa kotki to on tez chce swoje zwierzatko... kupi sobie pytona krolewskiego, bo zawsze o nim marzyl, a to malo absorbujace zwierze, bo wystarczy tylko myszka raz na 3 tygodnie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 22:19 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę zrobić pazurki i pcia... a więc dobranoc
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
TZ stwierdzil, ze w ogole najlepiej by bylo zeby nasze koty te myszki zabijaly tak zeby wezowi podac juz trupa, bo taka zywa myszka to moglaby go zranic i mu zniszczyc jego piekna skorke
a tak to kot szybko usmierci myszke, a waz zajmie sie juz tylko jej wchlonieciem w paszcze ![]() domowe kotki na karmie raczej myszy lapia dla sportu, wiec bitwa o mysz jako pokarm chyba nie bylyby zainteresowane ![]() ooo na stronie Kruka znalazlam, ze: "Pragniemy Państwu przedstawić specjalną ofertę dla osób, które w niedługiej przyszłości planują ślub i w związku z tym zamierzają dokonać zakupu biżuterii na tą okazję. Przy zakupie pierścionków zaręczynowych oraz obrączek w salonach W.KRUK– otrzymujecie Państwo 20% rabatu na zakupy ślubne z całej kolekcji mody męskiej w dowolnym salonie Vistula oraz w butikach koszulowych Wólczanka i Lambert." myslicie, ze trzeba kupic zarowno pierscionek jak i obraczki czy starczy tylko obraczki? bo tak to napisane, ze interpretacja chyba moze byc dowolna
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 22:29 |
|
|
|
#3851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze to ze wzgledow na to zeby nie wyzbyl sie instynktow z drugiej strony moj TZ ma zamiar go przytulac ( ) to moze lepiej zeby jednak wyzbyl sie instynktu duszenia ![]() ja juz nie raz widzialam jak moj kot odgryzal myszkom glowy, wiec nie robi to juz na mnie takiego wrazenia. tak czy siak wolalabym nie slyszec tych piskow u siebie w domu ![]() z reszta na stronie hodowcow jest napisane: "Poleca się podawanie świeżo ogłuszonych/ubitych gryzoni. W przypadku karmienia żywymi okazami NIE WOLNO pozostawić procesu karmienia bez nadzoru. Osaczony gryzoń może błyskawicznie dotkliwie zranić, a nawet zabić węża. " no prosze... myszka zamorduje pytona kto by pomyslal
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 22:52 |
|
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa, aż mi ciarki przeszły. Ja dziękuję za takie okrutne opisy 'świeżo ogłuszonych, ubitych...' Uciekam.
|
|
|
|
#3854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I Ty chcesz mieszkać w jednym mieszkaniu z pytonem? ![]() Ja bym z kotków zrezygnowała na Twoim miejscu ![]() Dla dobra wszystkich heheA ja sobie wczoraj wieczorem znów posiedziałam z TŻtem w normalnych domowych warunkach Nie ma to jak prywatność
|
|||
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobly
![]() nienawidze lata z jednego malutkiego ale jakże upierdliwego powodu: KOMARÓW te małe krwiopijne samice mnie po prostu dobijają![]() A tak poza tym dziś jest gorący dzień jak codzień i mam wszystkiego dość!!! ![]() Na szczęście umówiłam się na ploty z koleżanką... szkoda, ze jeszcze 12 godzin do spotkania ![]() Dziś mam dzień słodkiego lenistwa połączony z dniem czyściocha - będę ogarniać mój bałaganik ![]() Ale najpierw pan geterkowy
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-28 o 08:02 |
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ chce i juz nic na to nie poradze ![]() z kotkow w zyciu nie zrezygnuje z reszta waz bedzie siedzial zamkniety w terrarium, conajwyzej czasem bedzie wypuszczany zeby sobie posmigal po pokoju, ale to TZ sam sobie z nim bedzie siedzial a ja z kotami ![]() Cytat:
![]() ja dzis musze sie zajac organizacja wyjazdu do Chorwacji. zobacze co ciekawego jest w jakiej miejscowosci, bo musimy sie w miare zdecydowac gdzie jedziemy, trzeba zrobic liste zakupow i liste rzeczy do zabrania.... zastanawiam sie jak my sie spakujemy w 4 osoby jak zazwyczaj juz z TZem bierzemy tyle rzeczy, ze pol auta zawalone
|
||
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dzisiaj od 12 mam nudne szkolenie BHP i ma trwać ono 2 godziny Masakra. trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
cześććććććć
|
#3859 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
drogi jest napis"ślubne" Cytat:
i jaki kolorek? też już chciałabym chodzić na nauki i mieć z głowy. A jeśli chodzi o tę poradnię to w kościele Wam powiedzieli gdzie iść czy jak to wygląda? Cytat:
w tamtym roku wrzesień był dość ładny więc może w tym też będzie ![]() a co do butów to takie zaokrąglone białe chcesz? gratulację zarobku ![]() Cytat:
Cytat:
a nie wiem jeszcze ile więcej kupić(na bramy,zabawy ślubne itd)![]() Cytat:
i cena całkiem całkiemo ja ja bym się bała takiego pytona w domu
|
|||||||
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze 17 dni i 3 z przodu
|
|
#3861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa takie bardziej i mniej oblegane w tych bardziej trzeba sie umawiac nawet pare miesiecy wczesniej, a potem jeszcze odsiedziec swoje w kolejce z czegos sie to pewno bierze (sa bardziej ludzkie? )Cytat:
w tamtym roku we wrzesniu w Bieszczadach mielismy pogode jak z bajki ![]() Cytat:
nie no, to moj TZ planuje kupic wypasione terrarium, zrobic mu basenik, kupic lampy, bo taki waz musi miec odpowiednio wysoka temperature itp na szczescie nic mi za szafa nie bedzie siedzialo ![]() mam dzis grzeszne sniadanko... jajecznica z kurkami
|
|||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
pyszotka
a dlaczego grzeszne właśnie super
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
sadze, ze tak czy siak liczba kalorii bylaby podobna
wiec juz wole do jajecznicy to maselko. choc z takich roznych ciekawych olejow bardzo polecam olej karotenowy. ma duzo witamin ![]() o taki http://www.carotino.co.uk/pl/aboutcarotino.htm |
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na naukach nam dali taki informator, w którym są wypisane wszystkie poradnie w województwie i godziny ich otwarcia i normalnie sobie mozna iśc bez umawiania się. Trzeba iść do poradni 3 razy, pierwszy raz razem, drugi raz rozmowa indywidualna i trzeci raz znów razem. Także ja wole tam iść, przerysować wykres z książeczki, którą dostaliśmy na naukach i mieć święty spokój. A taka wizyta trwa max. 20 minut to żaden problem podjechać jak będzie czas i załatwić, nawet przed impreza można, bo jakaś jest nawet czynna do 20 przy Rynku. Mamy na to 7 miesięcy to spokojnie sie to zrobi, zwłaszcza, że między wizytami powinien byc co najmniej miesiąc przerwy.
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA tez do jajecznicy tylko masełko.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

bo ja sobieskiego za 18.99 widziałam

Aha, no i 4 butelki nam wyszły za friko

W przeszłości łykałam jedną książkę po drugiej a teraz 
już 16 dzień
nie jest to mega dużo, ale jest! nigdy mi się to nie zdarzyło przy tabsach (zawsze miałam @ max 5 dni) a tutaj 16

te małe krwiopijne samice mnie po prostu dobijają
i jaki kolorek?