|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Jini, ja mam auto retro i go nie dekoruje wcale. No, za wyjatkiem tablic rejestracyjnych.
Wsio. ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Anuulaa, baza to tylko daxa cosmetixa. Ta silikonowa.
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
no fajne macie te dekoracje, ale zobaczcie jak moj kosciol jest wielki.
http://www.wspomozycielka.pila.pl/ph...php?album_id=5 Niby inna Pm pisze ze nie chce robic problemow, ale widze ze sie nei dogadamy i woogle dekoracji nie to nie, nie dosc ze w ogole tylko jedna zaproponowala cokolwiek to jeszcze wybrzydzaja a w zamian nie daja nic.
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, now iadomo, ze dekoracje dobiera sie pod kosciol.
Jak wiekszy kosciol to mozna bardziej zaszalec z dekoracja. Ja mam maly kosciol i musialam tak kombinowac, by bylo malo, ale zeby cos bylo.
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
na razie malutki jak nasze wszystkich dziewczyn Cytat:
![]() Cytat:
jutro o 21"00 odbieramy pieska naszego
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam ze dopiero teraz pisze ale nie bylo czasu zeby do was zagladnac weselicho skonczylo sie o 6 rano a w niedziele poprawiny zaczely sie o 16 a skonczyly o 1 takze caly poniedzialek odpoczywalismy ... no ale od poczatku ![]() obudzilam sie o 8:30 na 10 mialam fryzjera na 12 makijaz wrocilam do domu cos po 1 zdarzylamsie tylko wykapac ubrac a moj TZet juz czekalm przed domem .. zanim wyszlam minelo jakies 25 min ( musial na mnie troszke poczekac ) goscie juz zaczeli sie niecierpliwic .... pierwsze co zobaczylam to mojego ukochanego ahh wygladal slicznie jak schodzilam po schodach slyszalam tylko ( slicznie wyglada itp ) normalnie czulam sie jak ksiezniczka pozniej zyczenia i do lokalu wklejam narazie jedno zdjecie bo reszta nie chce mi sie otworzyc
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Żabcia fajna relacja... Fajnie , że się wszystko udało
![]() W sumie szybko nam to opisałaś biorąc pod uwagę aż tak udana imprezę ![]() Byłam dziś a właściwie wczoraj na Harrym Potterze ogólna tragedia... akcja taka wartka , że się powieki same zamykają :P Tragedia.... lepiej poczekać i obejrzeć na kompie ... Mam doła poza tym jest kaszanka i tyle... Może cos naskrobię więcej później |
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaaaabcia pięknie wyglądałaś, szczególnie loczki masz cudne Cytat:
o 10.00 na pierwszą przymiarkę idę... powinnam o czymś pamiętać szczególnie? jakies porady? wzięłam biustonosz, buty, bizuterię i diadem....mamę i świadkową....i aparat
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-07-29 o 07:03 |
||
|
|
|
|
#1449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie już nie moge doczekać mojego slubu a to jeszcze 51 dni
|
|
|
|
|
|
#1450 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rzeczywiście duzo łatwiej jest dekorować nasze malutkie kosciolki ![]() Cytat:
Minus.. jest dość droga.. za 50ml płacę 58 zł.. A który masz błyszczyk z Lancome? długo on się trzyma? Mi kosmetyczka polecała dwuskładnikowy z MaxFactora bo ja mam tendencję do zjadania błyszczyka, ale jakoś obawy mam że on za mocny będzie (mam już jednego MaxFactora w domu i ma dość intensywny kolor a na ślub chcialabym coś delikatnego...) wowww!! jakiego macie? jak juz będzie u Was koniecznie pokaz fotki!!!!!!!! Cytat:
pieknie wyglądaliście!! gratulacje!! zakochalam sie w Twoim bukiecie... bossski!! ![]() Cytat:
ale moze dlatego tak Ci sie nie podobał bo humorek kiepski... Cytat:
![]() na przymiarce będzie OK! rób dużo fotek!! hihi
|
|
|
|
#1451 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już trzeci tydzięń jako zona
i bardzo fajnie jest ![]() Ogólnie zmieniam się w kurę domową...hehe...gotuje obiadki (czego nigdy wczesniej nie robiłam !!!) i nawet nieźle mi to wychodzi ![]() Z mężulem też dobrze mi sie mieszka i dogaduje...także nie narzekam. Sprawy z Teściową bez zmian. Czekam teraz na film z naszego wesela, bo póki co to dostaliśmy dwa filmy kręcone przez wujków - zawsze to coś i super tak sobie obejrzeć co się działo, bo naprawdę mało co pamieta się z tego całego dnia, a tak to wszystko można obejrzeć i dostrzec...
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile
![]() bo na 12 jade do fryzjera sie ufarbowac to jeszcze tylko 3 dni![]() z dobrych rzeczy: - zaplacilismy juz za koscioł. ksiądz wzial 500 a organista i koscielny w sumie 350zl wiec soko - zaplacilismy 10 tys zaliczki za sale (reszta po slubie) - swidkowa przełozyła makijaz na 14.30. wiec bedzie z emna rano a potem na 30 min wyskoczy i o 15 juz bedzie akurat jak TZ bedzie przyjeżdzał ![]() wczoraj tata mi powiedział, ze jak chce, to moze mnie prowadzic do ołtarza od razu sie zgodziłam, az mi łzy staneły w oczach, zgłosiłam juz księdzu aha . dziewczyny myslicie, ze to głupi pomysł, jakbym z TZ jechala jednym samochodem (tz bedzie prowadził) a nasi swiadkowie za nami drugim?? mogłabym sie rozwalic w tej sukni na calym tyle
|
|
|
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za naszą dekorację żywymi kwiatami zapłacilismy 150 zł, były róze i lilie. Nie dałabym więcej za dekorację. To tylko niecała godzina, a firmy dekoratorskie zdzierają kasę z młodych Twój kosciół faktycznie jest duży, ale może inne pary mają też takie podejscie jak ja. Po ile się składacie?zaaaabcia ślicznie wyglądaliscie. Bukiet piękny, taki delikatny wszystkiego co najlepsze Cytat:
ja też zaczęłam częściej gotować i wiesz... uważam ze gotowanie dla meża jest przyjemniejsze niz dla chłopaka czy narzeczonego a od znajomych mamy 300 zdjęć i od foto 650... jeszcze mi się nie znudziło oglądanie ich...
|
||
|
|
|
|
#1457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja Ciebie znam a Ty mnie nie????? ooooooo nieładnieeeeeeeee ![]() ja jestem za spietymi - elagancja francja i nie będą Ci latać po twarzy - a jak sie spocisz i sie zaczną do twarzy kleić? spięte .kliwia..... taaaakkkk... ja tu siedze codziennie, całymi dniami mój TZ śmieje sie ze mnie, ale czasem zagląda mi przez ramie jak sa fotki ze ślubów ... bojcorz jeden ![]() z naszych załatwionych rzeczy: prawie wszyscy zaproszeni - zostały chyba 3 rodziny auto mamy ... uff.... ale za 500 zł to nie wiem czy to nie za dużo?! wczoraj spisaliśmy protokół w Kościele...ale jeszcze caaaała lista do załatwiania
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedzialek jedziemy ozbaczyc ubozsza wrrsje dekoracji, mam nadzieje ze sie tym razem spodoba Pm
![]() Za tą deko co pokazywalam wychodzi 250zł od pary, bo cała kosztuje 1000, a par jest 4 ![]() rosetko przepraszam z motley CIe pomyslilam ![]() Jak patrze na ta dkeorację to fakt kwiaty się wylewają zewsząd i tez mi się przestala podobać dlatego licze ze ta ubozsza wersja przypadnie wszytskim do gustu, i wtedy bedzie 200zł od pracy chyba A ten kosciol jest tak ogromny, ze z szywych kwiatow nie daloby rady za te cene przystoic na tyle by to nie zginelo. ![]() Więc trzymajcie kciuki. Już sie umówiłam, z tą PM-koordynatorką. i pojedziemy razem zobaczyć. ![]() ![]() zabcia pieknie ![]() ![]() czkemay na obszerniejsza relacje foto
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też chce mieć duuużo zdjęć.
|
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokaż koniecznie potem fotki!Jaga.... taka dekoracja mi sie baaaaardzo podoba!!!!!! |
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez tata prowadzi do ołtarza. Ale jak wtedy wchodzi Tż? Sam? Ja chciałam, żeby wcześniej wszedł ze świadkami. Ale on się upiera, że z mamą wejdzie. Dla mnie to obciach...
Byliśmy na sali przetańczyć pierwszy taniec bez muzyki, same kroki (wiem, łapie się to pod te kicze ) Ale jak już na weselu usłyszę Michaela to dopiero będzie ![]() A my daliśmy księdzu w kopercie 300 zł. Myślicie, że to mało?
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna pomysl by tz poszedl z mamą wydaje mi sie calkiem fajny
![]() Najp[ierw by szedl on, i jakby stanal juz pod oltarzem to wtedy Ty z tata. Bo generalnie jest tak, ze tz juz pownien stac pod oltarzem jak ty do niego idzisz prowadzona przez tate
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My za auto do slubu tez placimy 500..niestety takie sa ceny, Zrestza mysle, ze nie jest jeszcze tak zle, moi znajomi niektorzy placili 2 razy tyle. |
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie TZ bedzie stał pod ołtarzem razem ze swiadkami (ale nie wiem gdzie oni dokladnie mają stac) obok niego, za nim??
a ja bede szła z tatą
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbioam ten filmi i wdizialam wszystkie czesci, takze tz nie pojdzie ze mna na 1000 procent, ale chyba sama sie przejde |
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś jak tam po wakacjach? jakie wrażenia? kiedy wróciliście? widzialam na NK że sie opaliłaś i wycieczka sie udała?
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne foto PM z zachodnippomorskiego
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1248790690 |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no powiem tak ok. efekty fajne w sensie pracy, którą w nią ktos włożył itd... ale tak według mnie film trwał 2 i pół godziny a dowiedziałam się z niego że Draco coś tam coś tam ( nie będę pisać co żeby ten kto pójdzie sam się przekonał co)
Ze Ron się całował z jakaś laską, że był nowy nauczyciel, i że Harry był w domu u Rona, że Dambldorf miał problemy ( nie napisze jakie) :P I tyle... z poprzednich części można było dowiedzieć się większej ilości informacji i to były takie prawdziwe przygodówki Fantazy... a ta część to sorry trochę się ciągnęła jak flaki z olejem.... Aha i nie napisze też kim jest Książę Półkrwi :P
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-07-29 o 10:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

Wsio. 

piękne 
pozniej zyczenia i do lokalu

Twój kosciół faktycznie jest duży, ale może inne pary mają też takie podejscie jak ja. Po ile się składacie?
ja też zaczęłam częściej gotować i wiesz... uważam ze gotowanie dla meża jest przyjemniejsze niz dla chłopaka czy narzeczonego