|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() Taki trening to ja mu juz dawno robię i efekty są, ale tak jak pisałam, są takie sytuacje, że on po prostu nie może odmówić. Tyle, że nie wyobrażam sobie, że będzie tak zawsze, że będzie musiał zostawić wszystko i jechać
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4023 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też mam klime na sali więc wolę już te upały mam nadzieje,że nie będzie deszczu![]() no nieciekawie by było jakby Twoim kotką coś się stało przez węża ojojoj nie chciał bym być w skórze Twojego TŻnie no odpycham od siebie nawet takie myśli ![]() Cytat:
uświadomiłam sobie,że już prawie środek lata a ja blada jestem
|
||
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cierpliwość jest bardzo ważna a kotki to taki Twój trening Ostatnio w rodzinie TŻ zapanowało wielkie zdziwienie, ponieważ jego bratanica bez mamy albo taty nie chciała się nigdzie ruszyć, nawet do babci. A pół niedzieli spędziła u mnie, wróciła do domu zachwycona, w poniedziałek dzwoniła do babci i opowiadała jak było fajnie u cioci Asi, a jak się dowiedziała że jej tata jedzie na żużel, to chciała aby zabrał ją ze sobą do cioci Ja tak mam zawsze z dziećmi, nie boją się mnie ani nie wstydzą, do mnie przychodzą gdy chcą się pobawić, a przecież ich nie przekupuję
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takimi troche podrosnietymi moge sobie troche pogadac, ale na dluzsza mete to ja wysiadam... strasznie mnie mecza dzieci, te krzyki, placz (brrr) itd. no ale podobno swoje to co innego ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale od zawsze dzieciaki lubiły mnie. A jak tak podrosłam to mi się odmieniło i uwielbiam dzieciaki
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze Cię mieć![]() pewnie część rozmowy jest po angielsku. Cytat:
Widzę, że tu temat dzieci znów My zaczniemy się starać jak będę miała jakoś 27 lat, tż będzie miał wtedy 31 lat i chciałabym juz mieć pierwsze dziecko jak będę miała 28 a tż 32. Na razie nas do dzieci nie ciągnię, ja mam wręcz antyinstykt macierzyńskiTż skończy za pare miesięcy 26 lat i ani mu w głowie bawienie dzieci a juz całkiem ja w ciąży Bo co to za życie z dzieckiem, jak dla mnie na tą chwilę żadne, bo wszędzie trzeba to dziecko brac pod uwagę a nam jest póki co dobrze we dwójkę. Myślę, że właśnie za te 5-6 lat uznamy, ze warto sobie zrobić dziecko.A co do podejścia rodziców to moi wiadomo, pewnie by się ucieszyli z wnuka, bo trudno, żeby nie, ale na pewno bardzo by sie martwili tym co będzie z moją pracą. I mają podobne podejście do rodziców Lain - nie po to ładowali kasę w moje wykształcenie i różne wygody, żebym prosto po studiach w pieluchach wylądowała i późneij dobrej pracy znaleźc nie mogła, moi rodzice chcą żebyśmy korzystali z życia z tż, podróżowali i dopiero później jak sie wyszalejemy postarali sie o dziecko.
|
|
#4028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój we wrześniu skończy 26 lat. Mamy podobne zdanie co Wy, na razie we dwoje jest nam super i chcemy to wykorzystać, a stopniowo stwarzać sobie warunki do powiększenia rodziny. Chciałabym przed 30 urodzić pierwsze, ale oczywiście różnie to może być ja jestem jedynaczką i już dawno postanowiłam,że chcę mieć dwójkę dzieci, ponieważ jedynakom nie jest wcale tak fajnie, ja np czułam się często samotna natomiast TŻ ma 6 rodzeństwa, ale aż tylu dzieci nie chciałby mieć
|
|
#4029 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Również chcielibyśmy dwoje dzieci, Mój TŻ jest jedynakiem i mówi że Bozia go pokarał bo żadna przyjemność nie mieć rodzeństwa
![]() TŻ mnie wkurza
|
#4031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
dla mnie całe to macierzyństwo jest dość przereklamowane, ale skoro TZ tego pragnie to nie mogę mu tego utrudniać![]() Cytat:
![]() pamiętacie jak chwaliłam swoja teściową, że jest dobra i takie tam-to teraz zmieniłam o niej zdanie o 180 stopni...jestem wpieniona nigdy do kogos tak obłudnego nie powiem "mamo"
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-29 o 12:30 |
||
|
|
|
#4033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wcześniej na Śląsku całe życie i tam(na Śląsku) będzie ślub i wesele ![]() też nie wiedziałam,że Ty jesteś ze Szczecina a Ty gdzie? |
||
|
|
|
#4034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w Brzózkach.
|
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytałam Twoje posty ale zapomniałam Lain tu jest dość długi filmik,ale tak mniej więcej w połowie jest pierwszy taniec młodych i tańczą tango i serio w tej długiej kiecce nie ma efektu tanga http://biznesmedia.nazwa.pl/videofil...daMarcin3.html |
|
|
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe wiem co tam masz za powody ale głupio sie kłócić o tesciową.Cytat:
Pewnie przez muzykę i jak tak teraz patrze to tango tej parki były takie chodzone i jest to do zrobienia przez nas(szczególnie przez tżta, któremu słoń na ucho nadepnął )A najabardziej podobal o mi sie to wyginanie Hehe pogadam z tż, bo tej parce fajnie wyszło
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no głupio bo my się nie kłócimy bo między nami coś nie tak, tylko przez to, że miesza, wykorzystuje TZ do wszystkiego itd po prostu będziemy unikać tematów z nią związanych, my i nasz związek jesteśmy ważni a skoro ona chce robic takie rzeczy to jej problem, a najbardziej mnie rozwala to, że sie naśmiewa z teściowej swojej córki a sama nie lepsza ![]() lubiłam ją, ale skoro jej nie zależy to co się będę ![]() PW
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-29 o 14:56 |
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, ze sie akrobatycznych figur w sukni nie zrobi, ale mozna to tak ograniczyc zeby jednak zachowac cos z tanga i zeby to mialo rece i nogi ![]() mi sie na tle tych wszystkich walcow i przytulancow tango wydaje najciekawsze i takie z pazurem ![]() a jeszcze jak sie przyjmuje poprawna postawe, odchyla cialo jak nalezy, trzyma rece tak jak trzeba (bo na tym filmie laska zle trzyma lewa reke) to wychodzi to fajnie ![]() o np. tu sa tanga w miare fajnie wykonane. co prawda do innej muzyki niz my chcemy, ale mi sie podoba i obie panie trzymaja jak nalezy lewa reke ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qPobh...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=gIEH-BqRSEU (od 2 minuty 30 sekundy) Cytat:
![]() ze Samoa - przeciwniczka tanga - napisze cos takiego ![]() przez muzyke?? juz nie raz wklejalam tango z ta muzyka, bo my przy niej wlasnie chcemy zatanczyc
|
||
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty sie już obroniłaś czy jeszcze nie? myślałam, że Twoja nieobecność jest spowodowana obroną
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
a to jeszcze kawał czasu-a praca napisana
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Leży w dziekanacie. Ja mam jeszcze różnice programowe francowate do zaliczenia
ale powiedzmy ze jestem dobrej myśli
|
|
|
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
nio 110 zł od osoby, ale oczywiście bez napoi, ciast, owoców.
moja sis miała w tym roku za 92 zł w tym samym miejscu co ja i 2 pełne lodówki jedzenia zostało ![]() Moja mama twierdzi że nie ma co za długo odwlekać poczecie dziecka we mnie nie ładowali kasy w żadne zajęcia dodatkowe, żadne kursy, poszłam na studia w swoim mieście, kieszonkowego tez nie dostaję, tylko teraz jak codziennie dojezdżam to dopstaję na bilet na pociag kasę mam ze stypendium i to co zarobię![]() a TŻ powiedział że dzieciaczki będziemy zabierac ze sobą na wakacje, jakies jednodniowe wycieczki więc nie będzie źle
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
ale będziecie sie starać o dziecko jak już kupicie mieszkanie?
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa wiadomość specjalna dla Ciebie.. w związku z naukami i spowiedziami.. i reszta też niech czyta i sie dowie jak to u nich jest :P
Kolezanka moja (ta z PW) mowila mi wczoraj, ze jesli sie mieszka ze sobą to odpada jedna spowiedź ( ta wcześniejsza) bo to grzech ciężki i sięidzie od razu do spowiedzi tej przed samym ślubem No wszystko ładnie pięknie tyle, ze ja do kościoła mam 15 km i co mam jechać specjalnie do nich?? Będę musiałą sięgdzieś o to dowiedzieć.. jak to jest ze spowiedzią przed ślubną tą ostatnią.. Kaśka Ty to jesteśstały bywalec wątku 2009 czy one tam pisały cośo tej spowiedzi tuż przed samym ślubem ????? Tak w ogóle od rana rozsajgonowuje szafę
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później obejrzę te co wkleiłaś, bo teraz nie mam za bardzo czasu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę na wątek lokalny
|
|
|
|
|
#4050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jeśli uda nam się przed slubem kupić mieszkanie to starania rozpoczniemy 1-1.5 roku po ślubie
![]() Cytat:
Cytat:
ja dostawałam część kasy na wyjazdy aż do liceum, jak chciałam jechać gdzieś z TŻtem to musiałam sobie zarobić i odłożyć sama, dlatego na pierwsze wspólne wakacje wybraliśmy się dopiero po 2 latach związku jak biorę samochód to daję bratu na paliwo, na studia podyplomowe się wybieram ale dopiero jak znajdę pracę.. ale są z tego plusy bo przez to że nie dostawałam i nie dostaję kasy to rodzice zdołali dla mnie odłozyć część kasy na mieszkanie, że nie będziemy musieli się z TZtem tak zadłużać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

) i dopiero teraz biora sluby albo nie moga sie jeszcze zdecydowac czy w ogole brac slub (a gdzie tam jeszcze do dzieci...
) to i tak jest nad wyraz dorosly 

ojojoj nie chciał bym być w skórze Twojego TŻ

dla mnie całe to macierzyństwo jest dość przereklamowane, ale skoro TZ tego pragnie to nie mogę mu tego utrudniać
nigdy do kogos tak obłudnego nie powiem "mamo"