Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 22:35   #2671
Nilani
Przyczajenie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Do walki gotowi start

Weszłam na forum, bo moim problemem jest cellulit :/ tak jak każda z Was moje Drogie chce się go pozbyć jestem zdecydowana na ciężką walkę, żeby osiągnąć cel ( skóra jak pupcia niemowlaczka ) Czytałam wiele Waszych rad i bardzo mnie zainspirowały jestem zdeterminowana i mam nadzieje, że to nie minie ( choć nadzieja matką głupich, to lepiej być głupim niż beznadziejnym ) choć pewnie większość z Was tak na początku miała.

No zaczynam walkę z Panem C tak na serio, bo wcześniej było to jęczenie, stękanie i marudzenia, że „jaka ja biedna” „dlaczego mi się przytrafiło, przecież szczupła jestem”. Ale ponieważ ostatnio naszły mnie refleksje na temat przemijalności, starzenia się (mam 21 lat i wiem, że to dziwne niezwykle ) postanowiłam pozmieniać troszkę swoje życie. Między innymi zadbać o ciało, gdyż kiedyś słyszałam, że o kondycje powinno się zadbać przed 25 rokiem życia bo później ciężko to nadrobić ( co nie znaczy, że niemożliwe). Co do innych przemyśleń nie będę pisać bo to walka z cellulitem a nie dziennik refleksyjny
Więc wstępnie opiszę swój stan
Lat 21, waga 49, wzrost 160, cellulit od ok. 1,5 roku.
Widoczny jedynie przy ściskaniu skóry na udach, pupie i delikatnie na brzuchu.
Prawdopodobna przyczyna powstania:
-brak regularnych ćwiczeń (na studiach niestety tylko dwa semestry a dupy się samemu ruszyć nie chcę)
-ogromna miłość do słodyczy ( pożeram wszystko co słodkie a już przed i w trakcie okresu to wyłącznie słodkim bym się żywić mogła)
-szaleństwo na punkcie kawy ( minimum jedna dziennie) jak nie to staje się agresywna dla otoczeniaJ
-nigdy chyba nie wypiłam 1,5 litra wody w ciągu dnia, nie czuje potrzeby (dlatego średnio przyjemne jest wlewanie w siebie szklanek wody na siłę.)
W tym momencie przynajmniej wiem, z czym walczyć, co poprawić i napisałam to a to także pomaga.Studiuję psychologię i wszelkie metody motywacyjne jakie znam zamierzam zastosować i nie zawaham się ich użyć Panie C czuj się zagrożony!!!! Napisałam to po to też żeby się z Wami dzielić moimi spostrzeżeniami w trakcie walki
Pozdrawiam wszelkie walczące kobietki
Nilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:05   #2672
Call girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdaSEM Pokaż wiadomość
Call Girl dorwałam coś na wzór twojego cudeńka do masażu i.....mam nogi CAŁE w siniakach, tak jak pisałaś. Tylko że mam ich mnóstwo!!!!!
Taaa.. siniaki będą się pojawiać i to długo. Ja na początku miałam ich w cholere, pełno małych i większych kropek :P Na początku masuj się po 15 minut i rób dzień lub 2 przerwy, po 2 dniach kropi na pewno znikną. Im dłużej stosujesz tym mniej kropek jest tak więc życze wytrwałości

Po intensywnym masażu, na drugi dzień albo nawet w tym samym dniu pojawiają się kropki. Na początku miałam kropi i jeszcze mnie bolało trochę ( bo masowałam się naprawde intensywnie) ale 1-2 dni przerwy i wszystko wraca do normy. Tak samo jak masz widoczny C jakieś większe zagłębienie i ręcznie starasz się to rozmasować , czy pouciskać- również na drugi dzień pojawia się siniak i co gorsza bolący, tak samo w przypadku masażera, ucisk na grubą grudkę tłuszczu, zanim się ją rozbije powoduje siniaki. Nie martw się, jedynie co to zerkaj na naczynka czy nie pękają ( ja wcinak rutinoskorbin 3 tab/dziennie)

P.s. no i co nóżka rozgrzana po tym tak, że aż parzy
P.s. najlepiej kupić jakiś tłusty krem na C, albo nasmarować się kremem na C, a na to dać coś tłustego żeby był lepszy poślizg, wtedy masuje się jak marzenie

http://moja-metamorfoza.pl/dziennik-...-body-t56.html

Edytowane przez Call girl
Czas edycji: 2009-07-26 o 09:14
Call girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 10:42   #2673
magdaSEM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Call girl Pokaż wiadomość
Taaa.. siniaki będą się pojawiać i to długo. Ja na początku miałam ich w cholere, pełno małych i większych kropek :P Na początku masuj się po 15 minut i rób dzień lub 2 przerwy, po 2 dniach kropi na pewno znikną. Im dłużej stosujesz tym mniej kropek jest tak więc życze wytrwałości

Po intensywnym masażu, na drugi dzień albo nawet w tym samym dniu pojawiają się kropki. Na początku miałam kropi i jeszcze mnie bolało trochę ( bo masowałam się naprawde intensywnie) ale 1-2 dni przerwy i wszystko wraca do normy. Tak samo jak masz widoczny C jakieś większe zagłębienie i ręcznie starasz się to rozmasować , czy pouciskać- również na drugi dzień pojawia się siniak i co gorsza bolący, tak samo w przypadku masażera, ucisk na grubą grudkę tłuszczu, zanim się ją rozbije powoduje siniaki. Nie martw się, jedynie co to zerkaj na naczynka czy nie pękają ( ja wcinak rutinoskorbin 3 tab/dziennie)

P.s. no i co nóżka rozgrzana po tym tak, że aż parzy
P.s. najlepiej kupić jakiś tłusty krem na C, albo nasmarować się kremem na C, a na to dać coś tłustego żeby był lepszy poślizg, wtedy masuje się jak marzenie
Dziękuję Ci bardzo. Tylko w moim przypadku to nie tylko kropki ale i siniaki wielkości pięści Masowałam sie tak około 15 minut ale nie był to bardzo siłowy masaż, byłam w szoku jak się obudziłam rano a nogi całe sine!!! Jeszcze dziś zrobię przerwę ale jutro znów się pomasuję. Pozdrawiam.
magdaSEM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 10:47   #2674
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej dziewczyny używała któraś z Was rozgrzewającego żelu firmy Hean na cellulit właśnie? ja na razie odstawiłam chłodzącego daxa i wzięłam się za ten środek.. rozgrzewanie jest nieco uciążliwe, ale wydaje mi się, że po syrence ten żel właśnie lepiej wnika niż ten z daxa..
Stary 2009-07-26, 12:39   #2675
magdaSEM
Rozeznanie

Gdzie wszyscy kupują te kosmetyki Hean????!!!!!! Ja nigdy ich nie spotkałam w żadnym sklepie...
magdaSEM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 20:50   #2676
Sunday Rose
Zakorzenienie

A znalazłam w rossmannie nawet w promocji, kosztował niecałe 8 zł
Stary 2009-07-27, 12:19   #2677
lalaith
Zakorzenienie

A czy są jakieś masażery dla osób które mają olbrzymią skłonność do pękających naczynek?? Bo z tego co piszecie to u mnie niestety te bańki odpadają.. Obiecałam sobie że za rok będę mieć tyłek jak marzenie
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 18:58   #2678
olenka28
Przyczajenie

W pozbyciu się cellulitu, pomógł mi program antycellulitowy Eva natura. Po miesiącu widoczne są już spore efekty. Wpierw używamy antycellulitowego żelu pod prysznic z peelingiem. Wspomagam peeling specjalną rękawicą do masażu, która jest w zestawie. Później używam antycellulitowego balsamu do ciała. POLECAM!!
olenka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 21:15   #2679
zerfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gugus007 Pokaż wiadomość
Ja jestem po 3 masażu bańkami.. generalnie naczynek mi popękało wuchte .. i 12 siniaków , ale moja koleżanka jak zobaczyła mnie to była w szoku jak mi cell spadł.. ta czarna oliwka Ziajii i cuda się zdarzają narazie kończe z masażami an jakis tydzień ,żeby nogi mi wróciły do siebie.. bo wyglądam jakbym była bita czy torturowana
A gdzie mozna dostac te banki? i czy taka kuracja jest bolesna?
pozdrawiam
zerfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 12:48   #2680
Paola28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zerfi Pokaż wiadomość
A gdzie mozna dostac te banki? i czy taka kuracja jest bolesna?
pozdrawiam

Chodzi o kuracje bańkami chińskimi - własciwie masaż. Poczytaj o tym na internecie - ten produkt stosunkowo łatwo dostać. Co do bolesności metody - to zalezy jak mozna wykonasz masaż i cy cellulit sam w sobie jest bolesny. Generalnie to sama decydujesz jak intensywny będzie masaż
Stary 2009-07-28, 19:48   #2681
zerfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kejt35 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nadzieja jest!! Kończę serię cellulogii ( taki masaż posciśnieniowy) i efekty widzę baaardzo duże. Cellulitu nie widać kiedy stoję, jak napnę mięśnie pojawia się ale malutki i widać go tylko przy odpowiednim świetle ( czyli dla męskiego oka - niezauważalny ) Przed każdymi wakacjami będę sobie fundować takie zabiegi i problem z głowy Pozdrawiam
Wiatm
A w jakich cenach jest taki zabieg? i ile takich zabiegow trzeba sobie mniej-wiecej zafundowac?
Ja walcze z nim ale nie umiem sie go pozbyc a jestem osoba dosc szczupla i chyba zaczynam sie lapac wszystkich mozliwosci aby sie go pozbyc
pozdrawiam cieplo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Paola28 Pokaż wiadomość
Chodzi o kuracje bańkami chińskimi - własciwie masaż. Poczytaj o tym na internecie - ten produkt stosunkowo łatwo dostać. Co do bolesności metody - to zalezy jak mozna wykonasz masaż i cy cellulit sam w sobie jest bolesny. Generalnie to sama decydujesz jak intensywny będzie masaż
Dziekuje za informacje
pozdrawiam cieplutko
Stary 2009-07-28, 20:20   #2682
sim
Raczkowanie

GG do sim

Dobra, jestem tu nowa i chciałabym zlikwidować swój cellulit, mam nadzieje ze bedziecie tak dobre i napiszecie mi co powinnam robic zeby pozbyć sie go raz na zawsze!!! Prosze...

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 20:49   #2683
LadyMci
Przyczajenie

A ja tak z innej beczki- zrobiłaś cały cykl a6w??? i co??? jakie efekty?????

moja walka z cellulitem wyglada tak:
1. peeling kawowy co drugi dzień (uda)
2. masaż twardą szczotką (pupa)
3. naprzemienne ciepło -zimne prysznice
4. codzienny masaż masłem do ciała z Ziaji rebuild

LadyMci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 20:50   #2684
zerfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Dobra, jestem tu nowa i chciałabym zlikwidować swój cellulit, mam nadzieje ze bedziecie tak dobre i napiszecie mi co powinnam robic zeby pozbyć sie go raz na zawsze!!! Prosze...
To nie jestes samaja tez sie go probuje pozbyc i staram sie jak najwiecej znalesc informacji na temat pozbycia sie tego dziadostwa
pozdrawiam
Stary 2009-07-28, 21:26   #2685
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Poczytać ten wątek i SETKI innych na wizażu.
Stary 2009-07-28, 21:35   #2686
asvr
Zadomowienie

Dziewczyny chcialam sie pochwalic ! Po niecalym miesiącu chodzenia na aerobik 2 razy w tygodniu i rzetelenego cwiczenia tam( w srednio intensywnej badz intensywnej grupie) musze powiedziec ze faktycznie celulitis sie zmniejszył. Tak samo zmniejszył mi się rok temu po 2,5 miesiaca codziennego steperka, wiec ja polecam aerobik, faktycznie duzo pomaga. Do tego stosuje jakiś krem ale tani zwykly mysle ze on nic nie daje, ale lubię się po prostu kremowac( zainwestuje niedługo w krem tołpy). I ograniczylam slodycze ( w raz na dwa-trzy dni zjem milkiwaya tego malego ,lub lizaka, a tak to nie jem nic tego typu).

Ogólnie mam celulitis tylko na pupie i troszkę na udach i zawsze ciezko bylo się pozbyc tego z pupy a przy aerobiku naprawdę schodzi i z ud i z pupy, mam nadzieje ze po kolejnym miesiacu cwiczen prawie nic z niego nie zostanie

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 10:18   #2687
sim
Raczkowanie

GG do sim

Cytat:
Napisane przez LadyMci Pokaż wiadomość
A ja tak z innej beczki- zrobiłaś cały cykl a6w??? i co??? jakie efekty?????

moja walka z cellulitem wyglada tak:
1. peeling kawowy co drugi dzień (uda)
2. masaż twardą szczotką (pupa)
3. naprzemienne ciepło -zimne prysznice
4. codzienny masaż masłem do ciała z Ziaji rebuild

Zrobiłam całe a6w i efekty sa naprawde swietne, fajnie wymodelowały mi sie miesnie brzucha i pozbyłam sie troche zbędnego tłuszczyku, także polecam!!!

a ten masaz twarda szczotka i prysznice ciepło-zimno też wykonujesz codziennie??

dziewczyny a macie jakies specjalne zestawy ćwiczeń???

i wiem ze cały watek o tym jest, ale chciałabym zeby jakas fajna dziewczyna która juz sie na tym zna i wie co robić, zeby pomogła poczatkujacym koleżanka i napisała takie kompedium... PROSZE w imieniu wszystkich zaczynajacych walke z cellulitem!!!

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 10:40   #2688
LadyMci
Przyczajenie

prysznice robię codziennie natomiast tej szczotki używam co drugi dzień (czasem rzadziej). Wierz mi że efekty będą dużo lepsze gdy będziesz się maltretować tylko 3 razy w tygodniu a nie codziennie
LadyMci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 11:12   #2689
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcialam sie pochwalic ! Po niecalym miesiącu chodzenia na aerobik 2 razy w tygodniu i rzetelenego cwiczenia tam( w srednio intensywnej badz intensywnej grupie) musze powiedziec ze faktycznie celulitis sie zmniejszył. Tak samo zmniejszył mi się rok temu po 2,5 miesiaca codziennego steperka, wiec ja polecam aerobik, faktycznie duzo pomaga. Do tego stosuje jakiś krem ale tani zwykly mysle ze on nic nie daje, ale lubię się po prostu kremowac( zainwestuje niedługo w krem tołpy). I ograniczylam slodycze ( w raz na dwa-trzy dni zjem milkiwaya tego malego ,lub lizaka, a tak to nie jem nic tego typu).

Ogólnie mam celulitis tylko na pupie i troszkę na udach i zawsze ciezko bylo się pozbyc tego z pupy a przy aerobiku naprawdę schodzi i z ud i z pupy, mam nadzieje ze po kolejnym miesiacu cwiczen prawie nic z niego nie zostanie
Nie chcę wyjść na czepialską, ale nie cellulitis, tylko CELLULIT. Cellulitis jest znacznie poważniejszym problemem niż cellulit, bo jest to zapalenie podskórnej tkanki łącznej.

A w temacie - gratuluję efektów

Ja wczoraj poćwiczyłam:
- 8 minute legs
- po 50 wymachów na każdą nogę leżąc bokiem (na wewnętrzną stronę ud) - ajj chyba po tym czuję mięśnie
- 15 minut hula hop

No i polecę dziś po agrafkę (motylka), wczoraj już byłam ale nie było i pani mówiła, że może dowiozą.

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 14:13   #2690
zerfi
Przyczajenie

Cytat:
Ja moje kupiłam w aptece za25 i czy efekty są.. no są ale naprawde narazie musiałam przystopować bo te siniaki i są tragedią.. naczynka już wróciły do siebie heh kuracja jest jak dla mnie mało bolesna.. na drugi dzień potem nóg nie czuje najmniej mnie boli na tyłku ale na udach jest tragiczny ból.. bo ja podchodzę do tego masażu z tym największym zasysaniem.. może tez dlatego .pozdrawiam.
Dziekuje za informacjekurcze sama juz nie wiem czego mam stosowac czy te banki sobie zafundowac,czy moze isc do kosmetyczki i sprobowac tej kuracji cellulogii ktora na pewno jest bardzo kosztowna,bo wyczytalam na necie ze kosztuje do 200zl A i mam pytanko,czy naprawde te banki sa takie rewelacyjne? po ilu zabiegach tymi bankami zauwazylas u siebie efekt?Prosze o pomoc
pozdrawiam serdecznie
Stary 2009-07-29, 14:45   #2691
lalaith
Zakorzenienie

Stosował ktoś olejek antycellulitowy z BU?
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:47   #2692
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja moje kupiłam w aptece za25 i czy efekty są.. no są ale naprawde narazie musiałam przystopować bo te siniaki i są tragedią.. naczynka już wróciły do siebie heh kuracja jest jak dla mnie mało bolesna.. na drugi dzień potem nóg nie czuje najmniej mnie boli na tyłku ale na udach jest tragiczny ból.. bo ja podchodzę do tego masażu z tym największym zasysaniem.. może tez dlatego .pozdrawiam.
Musiałaś za mocno przyssać tą bańkę do ciała, skoto taka reakcja wyszła u Ciebie. Tylko z drugiej strony sama próbowałam już masażu tymi bańkami kilka razy i jak przyssam lekko to nie chce jeździć i się "odkleja", a za mocno nie chcę bo jestem świadoma efektów ubocznych niestety...

Tak źle i tak niedobrze

etorebkowy kod się zmył
Stary 2009-07-30, 09:43   #2693
monia181818
Przyczajenie

GG do monia181818

czesc dziewczynay mam pytanko ma czerwone rozstepy uzywam kremu fissan i nadala sa. To co mam dłuzej masowac czy zmienic na inny krem doradzcie mi

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

czesc pomozesz mi

Edytowane przez monia181818
Czas edycji: 2009-07-30 o 09:42
monia181818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 17:31   #2694
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Nie chcę wyjść na czepialską, ale nie cellulitis, tylko CELLULIT. Cellulitis jest znacznie poważniejszym problemem niż cellulit, bo jest to zapalenie podskórnej tkanki łącznej.

A w temacie - gratuluję efektów

Ja wczoraj poćwiczyłam:
- 8 minute legs
- po 50 wymachów na każdą nogę leżąc bokiem (na wewnętrzną stronę ud) - ajj chyba po tym czuję mięśnie
- 15 minut hula hop

No i polecę dziś po agrafkę (motylka), wczoraj już byłam ale nie było i pani mówiła, że może dowiozą.
Dzięki że mnie uświadomiłas Powiedz jak tam cwiczenia na agrafce? Ciezko?

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 18:24   #2695
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Dzięki że mnie uświadomiłas Powiedz jak tam cwiczenia na agrafce? Ciezko?
a czy ja wiem, czy ciężko? nie jest źle dziś 2 dzień ćwiczeń, wczoraj trochę poćwiczyłam i dziś czułam mięśnie nóg

samo ściskanie nie sprawia mi problemów, jest to chyba najprzyjemniejsza forma ćwiczeń jaką dotychczas podejmowałam bo nie wkłada się wiele wysiłku, a z tego co czytałam efekty są.

Bardziej denerwuje mnie to, że uciska wewnętrzną stronę kolan, bo się przesuwa, czasem wypada, ale to kwestia znalezienia najwygodniejszej pozycji.

etorebkowy kod się zmył
Stary 2009-07-30, 19:56   #2696
zerfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kejt35 Pokaż wiadomość
hej, ja robię serię 10 zabiegów, myślę że jest wystarczająca bo efekty są duże. Zapłaciłam za cały pakiet 3 raty po 230 zł za całe ciało, można brać same uda i pośladki czy sam brzuch też. Ja akurat trafiłam na fajny pakiet (690zł) ale z tego co wiem nawet jak nie ma na promocji, to stwarzają taki pakiet jakim jesteś zainteresowana i wychodzi dużo taniej niż za pojedyncze zabiegi. Wysyłam link na pakiety promocyjne http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/?p0=61 Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce: )
Dziekuje slicznie za informacje Moze sie zdecyduje na takie zabiegi,choc do tanich nie naleza,ale chyba sa lepsze od tych wszystkich zelow,balsamow itp na celwiec jestem dobrej mysli ze i mi sie uda go pozbyc
pozdrawiam cieplutko
Stary 2009-08-01, 10:24   #2697
Call girl
Raczkowanie

Hymm a ja zaniechalam wszelkich dzialan na jakies 2 tyg... dopadła mnie jakaś deprecha i mam zero motywacji .....właśnie się mentalnie nastawiam znowu do walki....Oprócz celulitu musze wyćwiczyć ciałko zamiast kaloryfera mam brzuszek z tłuszczem, a ramiona jak u 40 latki ogólnie mówiąc dramat. Z panem C nie ma dramatu, ale wiem że trzeba walczyć już żeby się nie powiększył.

W sumie tak się zastanawiam może jest tu jakaś dziewczyna z Katowic??? Może to i głupie, ale może ktoś mieszka w K-ce i np chciałby się wybrać wspólnie na basen albo na rower, albo na jakiegoś tenisa i jakoś razem się motywować do walki

P.S. jakie kupuje się bański chińskie?? Takie szklane czy gumowe?

Edytowane przez Call girl
Czas edycji: 2009-08-01 o 10:25
Stary 2009-08-01, 10:31   #2698
zerfi
Przyczajenie

Witam Cie Call girl ja jestem z okolic Katowic i rowniez sie zastanawialam nad znalezieniem osoby ktora by ze chciala isc na silownie ze mna albo jakis basen Bo moje znajome to kompletne keniuszki inawet nie chca slyszec o jakiejkolwiek silowni;( Wiec moze by tak razem sie wybrac na to silownie?co Ty o tym sadzisz?pozdrawiam cieplutko
Stary 2009-08-01, 13:40   #2699
Call girl
Raczkowanie

Napisałam Ci wiadomość z moim numerem gg to się jakoś umówimy i ustalimy gdzie mamy na siłke czy basen najbliżej

Stary 2009-08-01, 23:53   #2700
zerfi
Przyczajenie

Kurcze ja obecnie jestem za granica jeszcze ale za 2tygodnie wracam do Pl wiec sie odezwepozdrawiam cieplutko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości