|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() a co do mnie, to teraz boję się jak sobie o tym pomyśle bardziej, niż wtedy co uciekałam szook, po prostu szok..fotki wrzucę niedługo ![]() ogólnie muszę pojutrze poprawiać te włosy, bo już mi schodzi kolor tak mi się zafarbowały lipnie..Karlus- nie było profesjonalnej sesji zdj jak było mówione, za to było kupe śmiechu z kuuuupą znajomych i zdjęcia z nimi fajnie dziś mi dzień minął, strasznie fajnie tylko te chmury i deszcz przegoniły mnie do domu, bo mam dosyć po przedwczoraj, nie chcę powtórki z rozrywki ![]() dobranoc Słoneczka
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Barcelony Najbardziej chciałabym do.. Rumuni Interesuje mnie ten kraj.
|
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietaj, ze masz w nas wsparcie!!!Witam dziewczynki... Miałam coś napisać,ale zapomniałam, więc napisze później
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz pisz bom ciekawa ![]() Milego dnia dziewczynz Ja zaraz biore sunie i idziemy na spacer,w taka sliczna pogode az szkoda w domu siedziec.
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej .
łe.. nudzi mi się gorzej niż wczoraj. Porażka po prostu. Ja już chcę następny weekend bo jade na Ślask. Tutaj już dłużej nie wytrzymam ani minuty. Tak sobie myślałam o Tamo. Wiem że nie mowi sie o kims w jego nieobecności ,ale to nie beda złe słowa i moze ona je jeszcze przeczyta ![]() Kurcze straszna z niej szczęściara Pamiętam jak siedziała na wizazu , pisała ze sie nudzi , zastanawiała sie ile cos tam na kalori . Az tu nagle spotkała swojego Tżeta , kochają sie i teraz jest w Londynie. Szczęsciara Ze tez mnie takie szczescie nie spotyka. ![]() Cytat:
[QUOTE=EwelkaaS;13431686] ogólnie muszę pojutrze poprawiać te włosy, bo już mi schodzi kolor tak mi się zafarbowały lipnie../QUOTE] Co Ty od koloru chcesz? Super wyglądasz zazdroszcze Ci urody ![]() Cytat:
Może gdzieś koło Koloni ? ^^Yyh.. z tą Barceloną to dzisiaj się załamałam;/ Słyszałyscie o tym ze 19 osób ktore wrociło z obozu z Lloret de mar [tam gdzie ja chciałam jechac] prawdopodobnie zarazilo sie swinska grypa? I jeszcze teraz inni rezygnuja i nie jada na wakacje do Hiszpani mimo ,ze juz pieniadze wpłacili.. Mam nadzieje ze to sie skonczy do nastepnego roku ;P A Rumunia ładna jest
|
||
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Baby14 - nie zazdrość, bądź wdzięczna za to, co posiadasz
Orzeszku - yyy... to nie było chyba nic ciekawego, bo sobie do teraz nie przypomniałam ![]() Dobry wieczór Caaaaaały dzień sama, bo TŻ w pracy Ten brud i bałagan mnie po prostu męczyłypo nocach, jak sobie wyobrażałam te bakterie, itp.. uhhh, az mnie ciarki przeszły Ale już jest błysk i chyba pora wywiesić nastepna kartkę (juz jedną wywiesiłam - prośba o zachowanie czystości) o tym, że za następny raz beda mi po prostu płacić Nie, nie jesem pedantką - jestem po prostu człowiekiem dbającym o czystość ^^No i cały dzień tez oglądam "Przyjaciół" Ostatni sezon sie sciaga (10), 5 sezonów za mną ![]() Poza tym to strasznie mi smutno z powodu braku pracy Został tylko miesiac wakacji, a ja nic nie uzbierałam na szkołę, nie wiem skąd wytrzasnę taką sumę pieniędzy Miłego wieczoru kochane
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dziś miałam pecha Wogóle nie wiem co to ma być. Okres co 25 dni Trwa 1 dzien a takiej szkody narobił .A tak to muszę Wam sie pochwalić iż przeszłam na wizazu liczbe postów 5000 .Ok , mykam miłego dnia ![]() nefre: Nie , to nie jest tak że narzekam czy coś bo jestem bardzo zadowolona ze swojego życia , tylko jednak mi czegoś brakuje ![]() A co do Twojej pracy... to trzymam kciuki żebyś ja znalazła i nie przejmuj się gadaniem mamy. One już tak mają. Co do oszustwa to czasami niestety trzeba to zrobic , choc doskonale CIe rozumiem bo tez tak nie potrafie i mam zawsze wyrzuty sumienia A gdzie sie uczysz? Bo zapomniałam ;P Tzn. widziałam CIe w jakby jakims laboratorium ubrana na bialo ale nie mam pojecia co to
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Baby14 - wcale nie chodziło mi o to, ze narzekasz, ale już nie ważne
Uczę się w kierunku farmacji, będętechnikiem farmaceutycznym Co do tego oszukiwania - nie potrafię. trudno, skoncze jako bezrobotna, ale za to uczciwa ![]() TŻ wrocil rano z nocki i odsypia a ja sie zaczynam nudzić, bo wczesnie dzisiaj wstałam Jedziemy pozniej na Jarmark Dominikański, bardzo fajnie tam jest![]() Miłego dnia
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ja juz jestem w Londynie. Dziś 5 dzień. Tżet poszedł do pracy, a ja siedze w domu. ogolnie jest lepiej niz myslalam, ze bedzie, jak narazie tęsknota nie jest za wielka.. w końcu mam przy sobie JEGO. Nie mam niestety czasu na siedzenie tu z wami, ale mysle, ze predzej czy pozniej go znajde.. Pamietam o Was. buziaki
|
|
#4630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
witajcie, ja jzu po weekndzie, zakrapianym drinkami i ogladaniem Sex and the City z kumpela i Tztem,. fajnie bylo. poza tym jestem przed okresem i jestem wieeeelka i czuje sie jak cielna krowa.. od dzis na diecie, do wesela 4 tyg a ja kurde jak baaalon milego dnia kochane
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby nie ma mi czego zazdrościć..
a z włosów schodzi farba, i końcówki nie zafarbowane, jutro jednak poprawka ![]() ja tylko tak na chwilę wpadłam do domu, na obiad ![]() bo od 12 na dworze.. i posiedzieć z Tatą, bo wyjeżdża i zaraz znów mykam na dwór. miłego wieczorku
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Wróciłam przejrzałam mniej więcej co tam pisałyście (miło mi bardzo ze mnie wspominałyście ) ale odpiszę jutro bo dziś to już czas do łóżka (w końcu przejechaliśmy dziś ponad 1000 km - 13 godzin w samochodzie )Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu i bardzo zmęczona jednak podróż samochodem i zwiedzanie całego kraju jest raczej męczącą formą wypoczynku mimo że wylegiwania się na plaży też nie brakowało ![]() Dobrej nocki odezw się na dłużej jak się wyśpię
|
|
|
|
#4633 |
|
♥
|
Ewus super ,że wyjazd sie udał
ja mam dosc po 4 godz a gdzie tam 13 :P
|
|
|
|
#4634 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny!
![]() Tak sobie was czasem podczytuję i się zastanawiam czy by do was nie dołączyć...mogę? |
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mnie boli brzuch przez ten okres Jak mnie złapie na pielgrzymce (bo idę 9 dni do Częstochowy) to nie będzie fajnie .Ogólnie u mnie upał straszny i nie chce mi się nigdzie wychodzić .Wieczorkiem tylko poraz 1 siąde za kółko w samochodzie Przeicież ja rozwale ten samochód ![]() Paulinka18: Janse ,że możesz WitajEwusia_marchew: O , super że wróciłaś ! Możemy liczyć na jakieś zdjęcia ? To Wy własnym samochodem tam pojechaliście? I zwiedzialuście coś na miejscu ?EwelkaaS: Twój tata wyjezdza w sprawach słuzbowych ? Miłego dnia .
|
|
|
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, tata wyjechał do pracy ![]() uh, wysprzątałam całe mieszkanie, zostałam sama z mamą w domu, mama w pracy to ja też muszę pracować, ale w domu ![]() ogolnie dziwna ta pogoda strasznie duszno jest, a na dodatek deszcz pada..miłego dnia
|
|
#4637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ewus fajnei,ze juz jestes!! ciesze sie ze wakacje sie udaly1moze jakies foteczki jak juz odespisz? ![]() Baby nie rozwalisz,nei martw sie na zapas, bedzie oki ![]() witajcie, u mnie wieje i leje, pracy mam troche ale juz najwaznijeze porobilam. zaraz mam lunch i ide na z kumpela na ploty do budynku obok i zjem pyszna salatke moja. Chociaz jakas bez apetytu jestem przed tym okresem i ciagle mi jakos niedobrze.. zauwazylam ze to po tej wodzie z cytryna z rana mozliwe to czy sobie wymyslam?...no to do uslyszenia potem
|
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
witam ponownie
![]() u mnie takie nudy że hej prawie cały czas siedzę przed komputerem albo telewizorem to cała moja rozrywka...czekam tylko do soboty to może wyskoczę na jakąś imprezę a co tam u was?
Edytowane przez Paulinka18 Czas edycji: 2009-07-28 o 14:34 |
|
|
|
#4639 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz musisz walczyć Kochana. nie ma wyjścia Cytat:
i Sex and the city jak Agolek oba seriale oglądałam już kilka razy wszystkie serie i mogę oglądać w kłóko Cytat:
Cytat:
szukasz jakiejś pracy w Londynie czy idziesz do szkoły? no ja też tak mam, wiec masakra to była wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byliśmy w 4 osoby (2 pary) i jechaliśmy samochodem TŻ-a mojej siostry. Zwiedziliśmy bardzo dużo pół wybrzeża Chorwackiego, no i przede wszystkim Dubrovnik - najpiękniejsze miasto świata Cytat:
fotki wrzucę, jak zgram na jakiś porządny komp, bo teraz siedzę przy gruchocie mojej mamy, który średnio współpracuje Cytat:
Dzień mi minął leniwie. Trochę pomogłam mamie w sprzątaniu (remont robili rodzice jak nas nie było), trochę posiedziałam przy kompie... TŻ był na chwilę zgrać sobie zdjęcia, ale poszedł szybko bo ma dużo pracy (szara rzeczywistość come back ) Planuję jakąś imprezę pod koniec tygodnia, mam nadzieję że mi nie znajomi nie rozleźli całkowicie i przybędą ![]() miłego wieczorku
|
||||||||||
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo ciszy wrzucam obiecane zdjęcia
(dla przybliżenia sytuacji - najpierw 6 dni byliśmy na wyspie Hvar, później pojechaliśmy o Dubrovnika, po drodze zwiedzając różne okolice)
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
1- w drodze na wyspę - widok z promu na ląd
2 - miasto Hvar - stolica wyspy (widok ze wzgórza) 3 - opalamy się z Siss na materacach przy plaży w pobliżu naszego mieszkanka (ja na żółtym materacu )4 - port w miejscowości Stari Grad, w której mieszkaliśmy by night 5-6 - "plaża" a raczej skały i morze w okolicy Dubrovnika 7 - widok na Dubrovnik z najwyższej wieży 8 - główna ulica w Dubrovniku 9 - widok na mury o strony morza (wszystkie zdjecia Dubrovnika robione podczas spaceru po murach) 10 - zachód słońca nad morzem (i moje wygłupy ) na niektórych zdjęciach pojawiam się ja, jakkolwiek nie jestem zbyt ciekawym obiektem ![]() miłego oglądania |
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia ale pięknie !
i zazdroszczę Ci strasznie, że tam byłaś.. ja taak marzę o wybraniu się na jakąś egzotyczną wyspę ![]() fryzjer był- grzywka podcięta wzorki na paznokcie i nowy lakier zakupiłam i zaraz będziemy się bawić, acz najpierw poprzątam o 12 solarium, a później albo wypad z koleżankami, albo spotkanie z chłopakiem, sam zaproponował bo się trochę posprzeczaliśmy.. eeh.i pogoda ładna, fajny dzień się zapowiada ![]() buziaki
|
#4643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dziś mam ognisko klasowe jeszcze z podstawówki Stwierdzili ,że miło będzie się zobaczyć , pogadać o nowych szkołach i innych . Miałam po rolki jechać do koleżanki bo 2 dni temu zostawiłam ,ale coś mi się z rowerem stało ,a na nogach nie pójdę. 10 jeszcze wyjade w Bieszczady. Co będę w domu siedziała A w sobotę być może na Śląsk bo rodzinę trzeba kiedyś odwiedzić . Cytat:
Cytat:
Ale już mi sie znudziło i to ;D Wole poczytac jakas ksiazke jak mi sie nudzi ![]() Cytat:
Cytat:
No ja na Twoim miejscu to spotkałabym sie z tym chłopakiem jakbym miała wybierać. A co do wyspy to moze nie koniecznie trzeba na nia jechac. Byłas kiedys na obozie młodziezowym ? Można jechac do Hiszpani , Włoch , Pd Francji a tam też jest pięknie |
||||
|
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewus zazdroszcze ci tych wakacji... swietne zdjecia i widoczki... ja juz sama nie wiem czu pojdae gdziekolwiek jak tz bez pracy..ciezko finansowo bedzie.. chyba ze sama gdzies z kumplem wyskocze jak on dostanie urlop...
Baby, fajnei z tym ogniskiem chociaz ja bym z ludzmi z podstawowki nie poszla bo juz wogole ich nie pamietam tak dawno to bylo ale ty mlodziutka jestes wiec nei masz tego probelmu ![]() hej laleczki, ja juz po lunchu, ciagle jakas neidojedzona jestem! przez nadchodzacy okres pewnei.. konia z kopytami bym zjadla.. i jestem wieeeelka... teraz wracam do pracy ale w sumei nie ma za duzo wiec sie troche obijam buziaki i milego
|
#4645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze jest umieć sie organizować ja niektórych po skończeniu podstawówki w ogóle nie widziałam, a to już hmmmm, 10 lat prawie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł ![]() coś mało gadatliwe jesteście ![]() u mnie spokojny dzień: komp, książka, sprzątanie, rozmowy z mamą, wieczorem TŻ. Pogoda piękna, chciałabym się spotkać z przyjaciółkami ale zapracowane są wszystkie strasznie... tylko ja taki leń ale czekam do września czy ktoś mnie nie będzie chciał jednak zatrudnić na jakiejś uczelni a jak nie to trzeba się będzie zabrać za przekwalifikowanie Dobrej nocki |
|||||
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No i z ogniska wyszły nici , gdyż połowa nie mogła , połowa nie wiedziala itd.. Eh;/ Wogóle to głupią klasę mieliśmy w podstawówce i teraz już nie żałuję wogole ze nie doszło do spotkania. Na nk proponują następne ,ale ja już się raczej na nie nie wybiorę Wczoraj za to oglądałam sobie "WIeczny Student 3" , pośmiałam trochę i było fajnie Przy okazji pojedziłam na rowerku i przejechałam 42 km a dziś odczuwam tego skutki ;/Teraz powizazuje trochę i idę w koncu do kolezanki po te rolki ![]() Cytat:
Miłego dnia |
|
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu tez z TŻ-em organizowaliśmy nasze podstawówkowe spotkanie (po wieeelu latach ) i połowa tylko przyszła ![]() no to niezbyt piękne okolice ale z to najprawdziwszy Śląsk chciałabym być lektorem łaciny na uczelni, złożyłam CV i czekam czy mnie ktoś będzie chciał ![]() Ale dziś piękne słońce a ja nie mam żadnych planów pomogę jedynie mamie w pakowaniu (bo pojutrze znów jada na wakacje, tym razem nad polskie morze)Może na wieczór pojadę do mojego mieszkanka, bo się stęskniłam a jak nie dziś to na pewno jutro, bo jednak mała imprezka będzie, chociaż większość osób nie może przybyć ![]() miłego dzionka |
|
|
|
|
#4648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) lub po prostu jakaś wyspa ![]() Cytat:
![]() racja ![]() wczoraj niezaciekawie.. nawet przykro mi się zrobiło z tego powodu, że ze znajomym na żarty się sprzeczaliśmy, a on mi tak przy wszystkich rękę wykręcił, że do tej pory mnie boli.. ![]() i tak płakałam przez chłopaka przy wszystkich na stadionie, że to wstyd.. dziś może ta sesja zdjęciowa, o 13 muszę zaprowadzić babcię do przychodnii do lekarza, bo taki upał że nie dojdzie sama.. później z koleżanką łajzy jak codziennie i jakoś się kręci..miłego dnia Słoneczka
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś to dopiero jest cisza tutaj ;P Ja dopiero wstałam , gdyż do późna w nocy ( no chyba że po 3 to już blizej rana) prowadziłam rozmowy , najpierw na gg , potem przez telefon. Ciekawych rzeczy się dowiedziałam o sobie ,ale wolę tego nie pisać ;P No ale na szczęście potem miło rozmawiało się o innych rzeczach Troszkę mnie tylko mój sąsiad wkurza , bo się we mnie zakochał a ja jak zwykle jestem nieczuła Tzn. tylko dla niego ;D Ma 21 lat a jak ja mu tłumacze że raczej nic z tego to on dalej nie rozumie I jeszcze "nawiedza" mnie w moim wlasnym prywatnym domu. CHyba się wyprowadzę stąd Dziś o 14 jestem umówiona z koleżanką bo idę sobie zgrać fotki z Łeby , o 16 przyjdzie inna , a o 20 umówiłam się z przyjacielem ![]() Oj dziś się nie będę nudziła chyba . A co u Was ? Czemu nic nie piszecie? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
odswiezam watek
![]() witacjcie, przepraszam za nieobecnosc chwilowa,duzo mam na glowie teraz... w wielkim skrocie co u mnie: okresu nie mam jeszcze i czuje ze osiagnelam szczyt wielkosci (rozmiarowo nie umyslowo ... a na dodatek mam dzis firmowe wyjscie i nie mam ochoty isc bo sie nie wbijam w zadne spodnie i sie niekomfortowo czuje bo w kazdej chwili moge dostac.. Wlosy bleee, 3 spoty na twarzy... niewyjsciowo wygladama teraz dobra wiadomosc: bukujemy wkacje dzis! aaaaa a jedziemy na ill inclusive na Zakynthos 1 pazdziernika!teraz jade z kumpela na lunch za 20 min i mam nadzieje ze ten dzien sie szybko skonczy.. co u waS? milego dnia i weekendu!
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

A to co opisujesz co się teraz wydarzyło w Twojej miejscowości do brzmi strasznie... Oby do mnie takie coś nie przyszło.
szook, po prostu szok..
tak mi się zafarbowały lipnie..

Najbardziej chciałabym do.. Rumuni 

zazdroszcze Ci urody
Trwa 1 dzien a takiej szkody narobił
i nie przejmuj się gadaniem mamy. One już tak mają. Co do oszustwa to czasami niestety trzeba to zrobic , choc doskonale CIe rozumiem bo tez tak nie potrafie i mam zawsze wyrzuty sumienia 

Uczę się w kierunku farmacji, będętechnikiem farmaceutycznym 

)
teraz musisz walczyć Kochana. nie ma wyjścia