|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
A tak samo jak choroby różne sa wieloczynnikowe (geny, środowisko, stan psychiczny) tak samo utrzymanie organizmu w dobrej kondycji też składa się z wielu czynników (dbałość o mięśnie, o mózg, o dietę) ![]() Cytat:
![]() Jejku, 15 kilo ja pijąc ten aquaslim ruszyłam 1 kg (myślę, ze to przez sam fakt picia takiej ilości wody bo zwykle mi starczały 2 szklanki w ciągu dnia a tu 1,5 litra nagle trzeba było zacząć, ale kto to wie )Cytat:
Ja też się cieszę z mojego małego średniopółkowego zbiorku zapachów ![]() Biorę rowerek i lecę na fitnes, a dziś się ugrzeję bo nie zdążyłam ogolić nóg i jadę w długich dresach Na szczęście koleżanka odwołała rolki na które miałyśmy się potem wybrać
|
|
#2432 |
|
po prostu Em :)
|
A wąchałyście te żele Oriflame? Bo wyglądają zachęcająco, ale ja mam za dużo żeli.
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie kusi mnie ten czerwony "kadzidlany".
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że póki co zadowolę się Sensesami z Avonu i tych z Ori już zamawiać nie będę. EDIT: Idę sobie nałożyć maseczkę Blue corn na twarz, mam pełno krostek i zapchanych porów przez te upały
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-29 o 19:45 |
|
|
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z Oriflame podobno wejdą na stałe więc chyba moga poczekać ![]() No i buba, fitnesu nie było, bo opróc zmnei przyszła tylko jedna dziewczyna Ale i tak godzinkę na rowerze spędziłam więc nie jest źle a teraz na siłę wlewam w siebei wodę, zeby tylko nie jeść tak jeszcze z pół godzinki
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie pochwaliłam, że będe miała miodle od Koshatki
EDYCJA: moze którąś waniliową maniaczkę zainteresuje ten watek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353632
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-29 o 21:05 |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę miała odsypki z Ziai Pro.
|
#2439 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Jak tego dokonałaś? Tzn. że redukcja to wiem, ale chodzi mi o aktywność fizyczną. Super. Ja sobie chyba zamówię jeszcze jedną miodlę, maskę owocową i tą z migdałem i ogórkiem. Dziś pół dnia czytałam na dietetyce wątki o zdrowym żywieniu, redukcji, suplementacji i postanowiłam wznowić moje odchudzanie. Zaczynam pełną parą od jutra. Dziś byłam na basenie i saunie, czuję się bosko. Zrobię sobie wieczór piękności dziś, żeby jutro piękna i w dobrym nastroju zacząć odchudzanie. ![]() EDIT: Hosenko, używasz dalej oliwki i koncentratu Ziaja Rebuild? Widzisz efekty?
|
|
|
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naszła mnie ochota na mały kolorówkowy drobiazg... i kupiłam AOH. Zaraz zabieram się za zdrapanie brokatowej warstwy i pierwsze testy na polikach. Ręce już sobie wysmarowałam i świecę się jak choinka
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja: miałam przerwę w stosowaniu oliwki bo wykańczałam serum z Eveline, ale od dziś lub od jutra będe sie oliwkować znowu.
|
|
#2442 |
|
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale w końcu nie po to kupuję żele żeby się ich na siłę pozbywać myjąc podłogi.
Edit: W ramach akcji zadbania o siebie zrobiłam sobie michę sałatki na jutro i do tego mięsko z kuraka. Mniam.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-07-29 o 22:03 |
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam mydełko oriflame
znaczy już było cieniutkie jak kartka papieru a mimo to mi się wyślizgnęło i poleciało prosto do kibelka I przetrzebiłam jeszcze raz kolorówkę- 1 cień poszedł do kosza (staroć bazarkowy, nie używany chyba z rok ), odstawiam jeszcze drugi cień, 2 kompozycje kulek do twarzy kredkę burzujkową i glamszajna ![]() wrzucam to do licznika
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-07-29 o 22:56 |
|
|
|
#2446 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze bardziej lubię wersję z karmelem. ![]() Cytat:
Mój ulubiony róż L'Oreala też się kończy, błyszczyk Miss Sporty także. Wreszcie coś ruszy z kolorówką. Ale ta seria z masłem pomarańczowym pachnie.. Poza tym zadbałam o włoski, zrobiłam sobie pedicure. Czuję się lepiej, bo mam dziś kiepski nastrój.
|
||
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Od samego rana wiszę na telefonie W poniedziałek znów muszę iść do pracy, kijowy mamy ten urlop Już bym wolała normalnie być w pracy a nie siedzieć w domu jak na szpilkach i czekać cały czas na telefon, że trzeba coś zrobić.Mam od wczoraj ochotę na coś z kolorówki, zamierzalam się wybrać jutro(bo jutro mialam być w pracy) do Solvaya zobaczyć na nową limitowankę Essence. Ale zdałam sobie sprawę, że zostałam bez kasy, mam jakieś 50 zł na czarną godzinę i gdzieś do 10. sierpnia muszę wytrzymać
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam u kosmetyczki, fryzjera i odebrałam nowe okulary. Do tego przyszły moje Diorki
|
|
#2449 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A ja jadę dzisiaj do Berlina na weekend
czeka mnie koszmar pakowania, ale mam nadzieję, ze szybko mi dziś pójdzie, bo nie będę mieć za dużo czasu na przepakowywanie walizki w kółko.Przyszło wczoraj moje bikini Calzedonia jest śliczne i świetnie leży nawet na moim braku biustu.![]() Pomalowałam paznokcie u stóp lakierem Bell Fashion Colour nr 307, mam nadzieję, że utrzyma się dłużej niż ostatnio.
|
|
#2450 |
|
po prostu Em :)
|
Ja swój imieninowy wieczór spędziłam na pogotowiu.
Strasznie potłukłam sobie rękę, boli tak bardzo, że do tej pory nie mogę uwierzyć, że nie mam uszkodzonej żadnej kości. Najlepszy był facet w rejestracji, który za wszelką cenę chciał pokazać kim to on nie jest i przekonać mnie, że jestem idiotką bo z taką głupotą jadę na pogotowie. A widział jak się zwijam z bólu przy każdym ruchu. Potem lekarz jeszcze przed RTG zbadał mnie w taki sposób, że ścisnął tę moją rękę. Nie, nie ucisnął, tylko ścisnął. I zapytał czy boli. Podobno jest tylko potluczona, ale i tak cieszę się, że pojechałam, bo teraz bym sie martwiła czy to na pewno nic poważniejszego.. Wyszłam stamtąd chyba koło 1, więc nie było już żadnego autobusu, zrobiliśmy sobie z TŻ przymusowy godzinny spacerek i było całkiem miło. ![]() A rękę zepsułam sobie chcąc mu wylewnie podziękować za [idealny] prezent, więc rzuciłam mu się na szyję i tak przywaliłam ręką w ramę łóżka, że chwilę nie wiedziałam w ogóle co się dzieje. ![]() (przypomniało mi się jak ze złamanym palcem u nogi pojechałam następnego dnia późno wieczorem, bo cały czas liczyłam na to, że mi przejdzie
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-30 o 10:17 |
|
|
|
#2451 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście chodziłam przez tydzień z ręką na temblaku, bo nie dałam rady jej podnieść do góry.
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
emuś, biedactwo
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Rzyrafko: co za nieszczęśliwy przypadekz tym mydełkiem Jak ono mogło wpaść do kibelka ![]() Em: ![]() W Naturze od 6.08 w promocji Blubelki [żele] - 4,49. Chyba poczekam do jeszcze kolejnej promocji. Oooo i 400ml Shauma w promocji Za 7,99 - kupię kiwiowy szampon i tym samym zrezygnuję z Avonowego Naturalsa z mango i imbirem który miałam już zaznaczony w katalogu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-30 o 10:44 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Od roku też jem to co chcę, nie cwicze regularnie i waga nie wzrosła. teraz przeszłam na redukcje bo chce jeszcze trochę zrzucić a raczej dopracować figure, o tak lepiej brzmi
|
|
|
#2455 | |||||
|
|
Cytat:
Jak kupisz coś z nowej limitowanki Essence to wklej zdjęcia, jestem ciekawa jak wygląda róż w rzeczywistości. Cytat:
A do fryzjera też za jakiś czas się wybieram, ale to tak pod koniec sierpnia, bo czeka mnie farbowanie i muszę znowu zrobić sobie prostą grzywkę, teraz mam asymetryczną (taki eksperyment) i nie czuję się w niej najlepiej, no ale do odpowiedniej długości musi jeszcze urosnąć. Cytat:
Pochwal się czy kupiłaś coś kosmetycznego. Cytat:
A co do takich lekarzy to też mam niezłe przejścia. Swoją drogą, strasznie mnie ciekawi co to był za prezent za który tak dziękowałaś. ![]() Cytat:
Dziś taki upał. Ledwo rozwiesiłam mokre ciuchy na dworze i zaraz uciekałam do domu bo myślałam, że się roztopię. ![]() Przy okazji (chyba po raz pierwszy), zaczęłam tęsknić za jesienią. Uwielbiam kupować kosmetyki o zapachach, które kojarzą mi się z tą porą roku (cynamon, karmel, wanilia, kawa, czekolada, imbir, żurawina W dodatku teraz w październiu/listopadzie prawdopodobnie pojadę do Londynu na tydzień albo dwa. Fakt, że z uczelni i na krótko, ale mam nadzieję, że tyle czasu wystarczy żeby wczuć się w klimat. No i kupowanie jesiennych/zimowych ubrań - sprawia mi o wiele większą przyjemność niż kupowanie letnich ciuchów.
|
|||||
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa nie obiecuję, że coś kupię z tej limitowanki, ale jeśli to oczywiście wkleję fotki
U mnie też upał. Ale jakoś mi to nie przeszkadza jak jestem w domu a poza tym wieje lekki wiaterek, więc jest przyjemnie Mało mamy tak na prawdę w Polsce prawdziwego lata, więc cieszę się jak jest gorąco. Większość roku marznę w domu czy w pracy, więc teraz muszę się wygrzać.A jesienne ciuszki też lubię kupować, ale jeszcze na to za wcześnie Gdzieś pod koniec sierpnia zacznę myśleć o zakupach na chłodniejsze dni.
|
#2457 | |
|
|
Cytat:
![]() Bossy, dzięki za informacje.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem cwiczen było mniej a więcej obijania i kursowania między maszynami i pogaduszki z kolegami
)Em biedna
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Naturze. Kupiłam ... 2 lakiery
Z nowej limitowanki Essence: złoty i brązowy. Wracając do domu zajrzałam do tej drogerii koło mnie, wziełam druga buteleczkę fioletowego Glam Weara. Nowości Ziaji o które poprosiłam jeszcze nie było - mam przyjść w poniedziałek. Wrzuciłam aktualizację kolorówkową: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2811
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-30 o 13:49 |
|
|
|
#2460 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Dzięki na pewno się pochwalę, no i pewnie będę się odzywać, bo zabieram środek komunikacji zwany komputerem.![]() Nie wierze, że tak szybko poszlo mi pakowanie. Czekam na TŻ, mam nadzieje, że zaraz będzie i ruszymy w drogę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Dużo czytam itp, ale wiadomo, że nie będzie to aż taka wiedza jak Ty z wykładów.
no nic teraz jem omegę, glukozaminę i zamówiłam CLA. mam gdzieś tez wyciąg z ogórecznika ale niespecjalnie go jem. no a witaminy i aminokwasy biorę z odżywek, i staram się już układać wartościowe posiłki 
ja pijąc ten aquaslim ruszyłam 1 kg (myślę, ze to przez sam fakt picia takiej ilości wody bo zwykle mi starczały 2 szklanki w ciągu dnia a tu 1,5 litra nagle trzeba było zacząć, ale kto to wie
Na szczęście koleżanka odwołała rolki na które miałyśmy się potem wybrać 
Szczególnie kusi mnie ten czerwony "kadzidlany". 

Ale i tak godzinkę na rowerze spędziłam więc nie jest źle 

Od samego rana wiszę na telefonie
Najlepszy był facet w rejestracji, który za wszelką cenę chciał pokazać kim to on nie jest i przekonać mnie, że jestem idiotką bo z taką głupotą jadę na pogotowie. A widział jak się zwijam z bólu przy każdym ruchu.