|
|
#3571 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej. Jestem cała w nerwach, zmieni mi się chyba kierownik (a ten obecny jest super) i nie wiem kogo dostanę...trzymajcie kciuki bo chyba nerwowo się wykończę. Od 7 idę na urlop i jak się sytuacja nie wyjaśni to chyba całe dwa tyg. przewalone będą. Muszę odpocząć...w ogóle to wczoraj widziałam Tunezję w tak zarąbiaszczej cenie, że pomimo, że za bardzo mi się tam nie podobało to na tydzień na opalanie bym skoczyła
. Sprzedałam pomysła mężowi, jest nawet za no chyba, że u nas zacznie się super lato to...witaj Łebo!!!Mili daleko Ci do wieloryba Ha, znam ten ból też zawsze nogi obcieram, nawet w japonkach. A na wesele macie racje ze nie jedziecie. Cytat:
Cytat:
![]() Jak czasami nocowaliśmy u męża było identycznie. Normalnie ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo mogą zepsuć relacje takim głupim gadaniem. Cytat:
śliczny i na serio sobie panią wybrał. fajowy Cytat:
Cytat:
2. Coś Ty są całkiem ok. Łatwo nie jest, szczególnie po kilku dniach ale daje się wytrzymać. Kurna ja oczywiście zapomniałam wydrukować, zaraz sie poprawie 3. Tunika w kwiatki, różowa (pudrowa) bluzeczka to moje nr 1 monik szybciej Ci zniszczy włosy zwykła farba (bądź szampon) kupiony w sklepie niż farba fryzjerska (oczywiście dobra). |
|||||
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
wpadam się przywitać i życzyć Wam miłego dzionka i zabieram się za robotę ![]() Buziole |
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam żoncie
Daguś no i w końcu się doczekałaś Ja jeszcze 2 tyg i witaj wolności na nowo A w weekend jadę od rodziców to też od teściowej odsapnę, następny weekend wesele A potem fruuu do rodziców na dłużej. Cytat:
Ad. 2 Ja ostatnio doszłam do wniosku, że niemal wszystkie teściowe (mamy synusiów) są IDENTYCZNE!
|
|
#3574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wreszciue sie doczekałaś Cytat:
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Wam
![]() Nie wiem od kogo zaczac normalnie Czeko21 czyzby juz?! Widze ze pojechalas juz do szpitala. Trzymam aby wszystko poszlo sprawnie ![]() Mili Ty pieknosci ![]() Paulinko ![]() Kasiula matko Ty na rowerze! ![]() Dagus Chcemy foty mieszkanka ![]() Katarzinka ![]() Gosiu bedzie dobrze Czemu Wam sie Tunezja nei podobala?Agusiu jednak tesciowa koszmar Prezpraszam ale rozwalaja mnie te historie na lopatki. Oby te 2 tyg minely baaardzo szybko! Piesio slodki ![]() Kinus milej pracy Anusia teraz z Ciebie goraca czekoladka ![]() Malutka nie mozna miec wszystkiego - albo towarzystwo albo spanie ![]() Katey super historia z psiakiem, u mnie bylo dokladnie to samo Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-30 o 10:33 |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta Twoja mała to niezła agentka Nasze miały wczoraj szczepienia, ponoć beztresowo przeszły, a dzisiaj będą tatuowane. I będą albo małe ufoludki albo murzynki (w zależności od koloru tuszu )
|
|
#3577 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny (chociaż nerw nie puszcza)
Czemu się nam Tunezja nie podobała??? Hmmm...jakoś tak pusto było, mało ludzi (początek września), w ogóle w kiepski turnus trafiliśmy i nie było się za bardzo z kim integrować. Poza tym problem z dogadaniam się po angielsku, bo tam tylko francuski no i za czysto to też nie było. W Egipcie niby też syf ale syf egipski mi się podoba - tunezyjski już mniej ale plaża piaszczysta i morze fajne, więc jak na sam odpoczynek (a nie mamy już za dużo kasy bo jeden wyjazd zagraniczny już za nami) może się skuszę. A poza tym za dużo do zobaczenia nie było a ta cała wycieczka na pustynie (która niby jest obowiązkowym punktem wyjazdu do Tunezji) jak dla mnie też przereklamowana była.
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3579 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziubki
witam Was w piękny czwartkowy dzionek Cytat:
Już dziś się opalają pewnie A która biżu Ci się podoba? Bo jest: -ta niebieska- 6,50 za kpl. -ta pomarańczowo-fioletowa- 9,90 za kpl. -bransoletki <uwielbiam je> tylko zdjęcie zrobiłam jakieś dupowate ![]() różowa 19,90 chyba , za 2 tyg. niebieska przeceniona na 3,95 -naszyjnik wrzosowy- 3,95 Cytat:
Obejrzyj to się dowiesz ![]() 2- dziękuję widze, że tunika robi furorę jak da radę to wymienię ją na większą ![]() chyba, że ktoś życzy sobie Skę?? 39,90 kosztowała- ma metki itp. widzę do niej białe legginsy albo lniane spodnie białe Cytat:
2- tak to ta z orsaya Cytat:
ja okrutnie sie męczę tymi brzuszkami cienias jestem i tyle ![]() Cytat:
![]() a Egipt za mną już chodzi nie wiem ile Cytat:
![]() a pazuresy... są za długie już 2- Cytat:
2- jest bardzo trudno 3- danke ta różowa też orsay z przeceny- 29,90 Ależ mnie brzuszek napitala Już jestem po 2 apapach i nic nie działa . Rozpoczynam medytację aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Aguniu wlasnie mijalam auto wracajac z zakupow patrze a tam naklejka z bialym psiakiem i napis Bialy Owczarek Szwajcarski i adres forum
![]() Kinusiu okejowo wlasnie kombinuje co by tu upichcic (cos fajnego i sie nie narobic) bo w sobote mamy gosci tzn. mala imprezke Trzeba jeszcze jakis zakupy zrobic.... Blee....Kasiu ja sie ma takie dostojny cyc to na Ski trzeba uwazac ![]() Ty uwielbiasz rower?! Zwracam honor :jezyk: Apapy sa do ![]() Gosiu to rzeczywiscie niefortunnie musieliscie trafic - co do zwiedzania to owszem ze jest tam tego niewiele Edit: Dziewczyny poszperalam troche i znalazlam na mamusinym info od Czekoladki: leży pod oxy, ma 5 cm rozwarcia i przebity pęcherz Chyba jeszcze dzis bedziemy ciociami Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-30 o 12:39 |
|
|
|
#3581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wiesz dlaczego tak mi spieszno na swoje.... Zdala od tesciowej Cytat:
. A fotymieszkania beda spokojnie po niedzieli montuja kuchnie wiec mam nadzieje ze jeszcze poczekacie chwilke co? ![]() Cytat:
w sam raz do moich lnianych spodenek Wiecie ze przez ten ostatni czas schudlam 1,5 kg
|
|||
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my właśnie dzisiaj dostaliśmy opis psiaka po testach na charakter, no no, niezła psina się nam zapowiada ![]() od początku wiedziałam
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, to trzymam kciuki za Czekoladkę, żeby szybko i bezboleśnie urodziła
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam o czeko, no to mocno zaciskam
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
Dzieki za kciuki ale nie testiwalam... myslalam z @ przylazla ale nie takze jak mozecie to potrzymajcie jeszcze Kasienko fajowe ciuszki ![]() Anusia to pokaz ta czekoladowa glowe ![]() stopki prawie nie bola bo w klapkach chodze ![]() [B]Dagecik [B] wreszcie na swoje Gosia za superowego kierownika i fajowa wycieczke Soffi dzieki za info o naszej Czeko Czekusiu trzymam mocno zeby szybko i bezbolesnie poszlo |
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- a kiedy będziesz testowała?
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie planowalam jutro rano ale nie wiem czy wytrzymam i moze popoludniu zrobie ![]() Agunia |
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3590 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki
Czeko oby wszystko poszło gładko i szybko ![]() Cytat:
Cytat:
no to trzymam kciuki żeby nowy kierownik okazał się w porządku ![]() i następny wyjazd zagraniczny się szykuje bo nie wiem czy można liczyć na super lato w Polsce ![]() Cytat:
Cytat:
tylko i tak mi szkoda trochę włosów moich, dziwna jestem bo chciałabym zmienić kolor ale boję się farbować cóż może kiedyś, jak mi siwe wyjdą Cytat:
![]() 2. mnie też boli ale ja to ketonal wzięłam, nic innego mi nie pomaga...Cytat:
![]() fajowo ![]() Cytat:
![]() Anusia specjalnie dla Ciebie krówki a raczej byczki
|
|
#3591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oby wszystko się ułożyło... no wlasnie planowalam jutro rano ale nie wiem czy wytrzymam i moze popoludniu zrobie ![]() [/QUOTE] Zrób zrób |
||
|
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie znaczy ze możemy się doczekać Cytat:
2- dzięki Czekoladinko czymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaj sięęęęęęęęęęę Zwijam się zaraz na chatkę <w zasadzie najpierw do wężowego> Miłego popołudnia dziubki
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jak dzis zrobie to dam znac jutro bo przeciez komp zepsuty
|
|
|
|
#3594 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
szkoda...2. ![]() Cytat:
2. Daguś - a to taki syf teściowej zostawicie na chacie ? Ale super że to już Cytat:
za porządnego nowego kierosa ![]() no jestem verrrrrry hot ![]() Cytat:
komplecik pomarańczowo - fioletowy chyba naj a najbardziej to mi się ceny podobają tylko coś nie mam czasu podejść oblukać do nas do sklepu na takieCytat:
Cytat:
![]() co prawda miały byc krówki ![]() My jutro zaraz po pracy jedziemy do Żywca do mojej babci - siorkę odebrać z wakacji (koniec wolnej chaty .... ) i przy okazji będzie mały relaksik weekendowy. Więc zajrzę dopiero po weekendzie, chyba że jeszcze dziś zdążę bo jeszcze musze się spakować i pazurki pomalować ![]() Lecę póki co ....
|
||||||
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyczytałam na mamusiowym wątku
że Czeko urodziła Cytat:
![]()
|
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
dzien doberek
a w zasadzie to bry wieczor chyba juz....u mnie nic takiego....to co sie bede rozpisywala.. paula- no to trzymamy kciuki dalej ![]() oooooooooo widze newsy!!! Czeko- gratulujemy!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
Jupiiiiiiiiiiii
![]() Czeko Kochana gratuluje Mooonik ![]() Katey wszystko ok?
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3599 |
|
Rozeznanie
|
a jakis taki drobny dolek egzystencjalny mnie dopadl... ale to pewnie wina bolu glowy, pmsa i tego ze jestem gruba...a wlasnie spalaszowalam talerz frytek..a tesciowa pizze zrobila...
(nieskromnie dodam ze ja robie lepsza! co moj malz i moja rodzinka juz dawno stwierdzili) a na jutro wzielam urlop i pojade z malzem do stolycy poprawic sobie nastroj na zakupach! malz obiecal kieszonkowe (po tym jak zabral mi cala moja poprzednia pensje na rachunki budowlane) i jedziemy najpierw do Nadarzyna a pozniej mnie zostawi gdzies w galerii a sam bedzie zalatwial sprawy pracowe... ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
Kochane wstawiam super linka hihi wlasnie zobaczylam ta mala slodycz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1625 Katey oj chyba typowy PMSik ( za bekonik powinnas dostac Szalej jutro porzadnie ![]() Ja tez robie dobra pizze hihi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

. Sprzedałam pomysła mężowi, jest nawet za
no chyba, że u nas zacznie się super lato to...witaj Łebo!!!

aby wszystko poszlo sprawnie
Prezpraszam ale rozwalaja mnie te historie na lopatki. Oby te 2 tyg minely baaardzo szybko! 

albo lniane spodnie białe 

hand-made: urodzinowo na 40tkę